Beste autotelefoonhouders 2021: getest en beoordeeld

Inbegrepen in deze gids:

een

TOPGO

Bekerhouder Telefoonhouder
twee

iOttie

Easy One Touch 4 CD-sleufmontage
3

Belkin

Auto Ventilatie Montage
4

iOttie

Easy One Touch 5 smartphone-autohouder
5

Sandmarc

Actieve autohouder
6

YOSH

Autotelefoonhouder Magnetische ontluchter
7

PopSockets

PopMount 2 auto dashboard

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Het vinden van de beste houder voor je autotelefoon kan het verschil zijn tussen het bereiken van je bestemming in één stuk en het missen van dat concert waar je sinds het begin van de pandemie naar hebt uitgekeken. Dat klinkt misschien extreem, maar het is niet zo eenvoudig om je telefoon en de navigatie-app in het oog te houden.

Als je geen houder voor een autotelefoon hebt, is dit het moment om op zoek te gaan. Hoewel ze niet de neiging hebben om de bank te breken, is het Black Friday-dealsseizoen hier en biedt het kortingen op allerlei producten. Houders voor autotelefoons zijn geen uitzondering.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het kiezen van een autotelefoonhouder voor uw auto is zowel gemakkelijk als moeilijk, afhankelijk van het interieur van uw auto. Houders vallen meestal in drie categorieën: bevestigingen die aan ventilatieopeningen worden bevestigd, bevestigingen die aan oppervlakken zoals dashboards en de voorruit blijven plakken, en 'de anderen'. Dat zijn de eigenaardigheden, de bevestigingen die in dingen klikken, in bekerhouders glijden, of iets anders dat even vreemd is.

Die reeks eisen en voorkeuren kan het zo moeilijk maken om de 'beste' houder aan te bevelen, want wat het beste voor jou is, is misschien niet het beste voor mij. Dat gezegd hebbende, sommige houders zijn gewoon objectief slecht. Maar maak je geen zorgen, ze zijn al uit onze lijst verwijderd.

Dit alles gezegd hebbende, een van de beste houders die we hebben getest, is de iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount. De naam is een mondvol, maar hij past in elke auto met een cd-speler en houdt een iPhone 12 Pro stevig op zijn plaats. Voor $ 20 is het ook geen dure optie.

aanbevolen antivirus voor Windows 10

Een andere solide optie is de TOPGO bekerhouder telefoonhouder. Deze houder zit in een reservebekerhouder en heeft een lange nek om te proberen je telefoon dichtbij genoeg te plaatsen zodat je niet te ver naar beneden hoeft te kijken om hem te zien. Je verliest wel een bekerhouder, dus dat is iets om te overwegen.

Als je liever hebt dat je houder je telefoon stevig vasthoudt en oplaadt tijdens het proces, dan is de SandMarc Active Car Mount, die MagSafe-compatibel opladen biedt, perfect voor iedereen met een iPhone 12 of iPhone 13 .

Als je iets eenvoudigs nodig hebt, dan is de Belkin Car Vent Mount natuurlijk een geweldige optie om te kiezen. Het werkt niet alleen met vrijwel elke telefoon die er is, het wordt ook geleverd met ingebouwd kabelbeheer om uw dashboard netjes te houden.

Natuurlijk heeft iedereen die een Popsocket-mount rockt iets meer gespecialiseerd nodig. In dat geval is er de PopSockets PopMount 2, die is gebouwd om je telefoon stevig vast te houden door de pop-out stand. Het is prijzig, maar het werkt waar de meeste andere telefoonhouders dat niet doen.

Hieronder staan ​​​​de beste telefoonhouders die we hebben getest - en we hebben veel getest! Er zal hier voor elk wat wils zijn, maar als dat niet het geval is, kom dan later nog eens terug - nieuwe houders worden voortdurend getest.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. TOPGO Bekerhouder Telefoonhouder

Voor mensen die niet iets op hun auto willen plakken.

Specificaties:
Prijs:$ 33 Draadloos opladen:Nee Kleur:zwart Oriëntatie:360 graden Compatibiliteit:Telefoons tot 3,5 inch breed Type:bekerhouderDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+De houder kan worden gedraaid in portret en landschap+Het is altijd een goed idee om de steun uit de buurt van ventilatieopeningen te houden, vooral op bijzonder koude of warme dagen+Het is gemakkelijk om je telefoon in de houder te plaatsen en er net zo gemakkelijk weer uit te halen
Redenen om te vermijden
-Je verliest een bekerhouder-Sommige auto-indelingen maken deze houder eenvoudigweg onpraktisch-Deze houder is niet geweldig om naar te kijken als je hem niet gebruikt

Het gebruik van een bekerhouder is niet de meest voor de hand liggende plek om je telefoonhouder te bewaren, maar het werkt verrassend goed. Dankzij zijn lange nek en stevige constructie, zal deze houder je telefoon hoog genoeg plaatsen zodat hij gemakkelijk te zien is, terwijl hij buiten je gezichtsveld blijft. Omdat je je op de weg moet concentreren.

Zoals alle goede telefoonhouders, kan de TOPGO worden gedraaid om je telefoon in staande of liggende modus te zetten - perfect voor met name navigatie-apps. De telefoon zelf wordt op drie punten vastgehouden en er is weinig kans dat hij beweegt, tenzij je dat wilt. De houder kan een beetje wiebelen op hobbelige wegen, maar dat is moeilijk te vermijden gezien de manier waarop dit ding werkt.

De voordelen van het plaatsen van je telefoonhouder in een bekerhouder liggen voor de hand: je verliest geen ontluchter of hebt geen zuignappen, en verdomd bijna heeft elke auto standaard bekerhouders. Je verliest natuurlijk een plek voor je magere latte, maar dat is de prijs die je betaalt om niet te warm of te koud te zijn of je zorgen te maken dat je telefoon elk moment kan vallen.

Lees het volledige TopGo Bekerhouder Telefoonhouder review

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. iOttie Easy One Touch 4 CD-sleufbevestiging

Uw verwaarloosde cd-speler goed gebruiken

Specificaties:
Prijs:$ 20 Draadloos opladen:Nee Kleur:zwart Oriëntatie:360 graden Type:CD-sleufDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+De houder kan worden gedraaid in portret en landschap+Als u een sleuf voor een cd-speler gebruikt, verliest u geen ventilatieopening of hoeft u niet te controleren of deze stevig op uw dashboard is gemonteerd+De houder is sterk en beweegt niet als je op je telefoon tikt of draait
Redenen om te vermijden
-Niet alle auto's hebben cd-spelers-Mensen die de meegeleverde beugel moeten gebruiken, hebben misschien een strijd in handen-Geen oplaadmogelijkheden

We hebben veel telefoonhouders getest en de iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount is om een ​​simpele reden een van onze favorieten: je hebt die cd-speler nodig die je waarschijnlijk nooit gebruikt en zet hem aan het werk. Het betekent ook dat je geen ontluchter of bekerhouder kwijtraakt, wat handig is. Bovendien betekent het ontwerp dat de houder bijna verdwijnt als je hem niet gebruikt - wat je niet kunt zeggen over sommige van de houders die tegenwoordig op de markt zijn.

Installatie van de Easy One Touch 4-montage is voor het grootste deel zo eenvoudig als maar kan. Schuif de houder waar een cd normaal gesproken zou komen, trek aan een clip die de houder uitzet om de sleuf te vullen, en u bent klaar om te gaan. Degenen met extra grote cd-sleuven hebben wat extra werk te doen, maar niet zozeer dat de installatie lastig is.

Eenmaal ingesteld, gaat je telefoon nergens heen en de kans is groot dat je cd-sleuf hoog genoeg is zodat je scherm nooit meer dan een snelle blik verwijderd is. Als u uw cd-speler niet gebruikt, wie dan wel? - je kunt de houder laten zitten en je merkt niet eens dat hij er is. Magie.

Lees het volledige iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount review

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Belkin autoventilatiebevestiging

De simpele optie.

Specificaties:
Prijs:$ 25 Draadloos opladen:Nee Kleur:Zilver Oriëntatie:360 graden Type:WindDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Curry's Bekijk op 365games.co.uk Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (6 gevonden)
Redenen om te kopen:
+De houder kan worden gedraaid in staande en liggende modus+De constructie is solide en bestand tegen dagelijks gebruik+Kabelbeheer is een functie die andere steunen niet hebben+Mooie zachte handgrepen zorgen ervoor dat je telefoon niet beschadigd raakt
Redenen om te vermijden
-Er zijn goedkopere opties-De houder laadt je apparaat niet op-Sommige grotere telefoons passen mogelijk niet als ze een hoesje dragen

Bevestigingen die aan de ventilatieopeningen van een auto worden bevestigd, lijken nu een rage te zijn en een van de beste is Belkin's fantasierijke Car Vent Mount. Het is niet de goedkoopste optie, maar het heeft wel iets dat de meeste van zijn concurrenten niet hebben: kabelbeheer.

Belkin heeft een gebied voor u toegevoegd om uw oplaadkabel te bewaren, zodat deze niet rond uw auto vliegt als u hem niet gebruikt, en het is verrassend effectief.

Afgezien van de kabelbeheercomponent, is er niet veel aan de Belkin Car Vent Mount en dat is helemaal geen slechte zaak. Wat het doet, doet het goed en dat is om een ​​telefoon stil te houden terwijl je rijdt.

Net als de iOttie CD Slot Mount, is het Belkin-accessoire klein en slank genoeg zodat het niet opvalt, zelfs als het niet wordt gebruikt. Dat betekent ook dat je ventilatierooster in ieder geval enigszins bruikbaar blijft, ook als de houder in de weg zit.

Lees het volledige Belkin Auto Vent Mount beoordeling

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. iOttie Easy One Touch 5 smartphone-autohouder

Het bewijzen van zuignappen hoeft niet verschrikkelijk te zijn

Specificaties:
Prijs:$ 30 Draadloos opladen:Nee Kleur:zwart Oriëntatie:Portret en landschap Ontwerp:ZuignapDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij B&H Photo
Redenen om te kopen:
+Je verliest geen ventilatieopeningen+Eenmaal bevestigd zal het zeker zo blijven+Je telefoon in de houder plaatsen is een makkie+De telescopische arm geeft je meer flexibiliteit dan andere steunen
Redenen om te vermijden
-Het van het dashboard halen kan een echte strijd zijn-Vrij groot en kan in de weg zitten wanneer niet in gebruik-Hoe goed die zuignap ook is, je hebt nog steeds een oppervlak nodig om hem aan te bevestigen

We zullen dit voorafgaan door te zeggen dat veel mensen telefoonhouders met zuignappen normaal gesproken niet beoordelen. Ze kunnen kieskeurig zijn en het is gemakkelijk om je zorgen te maken dat ze loskomen van waar ze ook op zijn gemonteerd - of dat nu de voorruit of het dashboard is. Maar de iOttie Easy One Touch 5 is anders en wekt vertrouwen zoals maar weinig andere houders dat doen. Dat is allemaal te danken aan de grote zuignap die, eerlijk gezegd, absurd sterk is.

Eenmaal gemonteerd, betekent een uitschuifbare arm dat je je telefoon moet kunnen plaatsen waar je hem wilt hebben, zodat je hem binnen handbereik hebt. Je kunt de hoek van die arm echter niet veranderen, dus je moet het hele ding in de goede richting wijzen. Dat kan een probleem zijn, afhankelijk van de indeling van uw auto.

Net als sommige van de beste houders, houdt deze je telefoon rotsvast als je rondrijdt, en het apparaat in de houder plaatsen is een simpele aangelegenheid met één hand. Mensen met enorme telefoons zouden goed moeten zijn dankzij het driepuntsmontagesysteem dat naar believen kan worden verplaatst.

Lees het volledige iOttie Easy One Touch 5 recensie

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Sandmarc actieve autohouder

Voor de mensen die magnetisch opladen willen

Specificaties:
Prijs:$ 60 Draadloos opladen:Tot 7,5 W Kleur:Zilver Oriëntatie:Verticaal Type:WindDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Sandmarc
Redenen om te kopen:
+Sterke magneten om je telefoon stabiel te houden+Laadt je telefoon op terwijl je rijdt+Ziet er goed uit, in tegenstelling tot sommige goedkopere opties+Kom met een oplaadkabel in de doos
Redenen om te vermijden
-Wellicht aan de prijzige kant-Werkt het beste met iPhone 12 en MagSafe, heeft een magneet nodig om het te gebruiken-Clipmechanisme betekent dat je iets nodig hebt om het aan te bevestigen

Als het opladen van je iPhone onderweg jouw ding is, dan is de Sandmarc Active Car Mount de plek om eerst te kijken. Met MagSafe is de houder alleen compatibel met de recentere iPhones van Apple. Maar het gebruik van MagSafe betekent dat het een van de mooiere houders is die we hebben getest.

Qua opladen is de Sandmarc-houder beperkt tot 7,5 W, dus het is niet echt MagSafe als zodanig. De magneten zijn echter supersterk en ik had tijdens het testen geen problemen met bewegen.

Zoals zoveel houders, wordt deze aan je ventilatieopening bevestigd met een clip die in alle richtingen kan worden aangepast - dus het zal werken, ongeacht in welke richting je ventilatieopeningen zich bevinden.

Lees het volledige Sandmarc Active Phone Mount review

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. YOSH Autotelefoonhouder Magnetische ontluchter

De goedkope en vrolijke optie

Specificaties:
Prijs:$ 11 Draadloos opladen:Nee Kleur:zwart Oriëntatie:360 graden Type:WindDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon 39 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+De magneten zijn sterk en je telefoon komt niet los van de houder+Bijna onzichtbaar als je hem niet gebruikt+Wordt geleverd met meerdere magneten in de doos, zodat je er twee telefoons mee kunt gebruiken
Redenen om te vermijden
-Je verliest een ventilatierooster-De houder laadt je telefoon niet op en magneten ondersteunen MagSafe niet

Als de absoluut kleinste houder die je kunt vinden alles is wat je nodig hebt, dan is de YOSHI magnetische houder iets voor jou. Zo klein als een munt, is dit kleine ding verrassend krachtig dankzij de magie van magneten. Het is ook goedkoop, kost slechts $ 11.

Het enige potentiële probleem met deze houder is het feit dat je een schijf aan de achterkant van je telefoon moet bevestigen - iets waar de magneten in principe aan kunnen worden bevestigd. Het kan ervoor zorgen dat de achterkant van je telefoon er een beetje slordig uitziet, maar de houder zelf is meer dan goed genoeg om dat een klein probleem te maken. Ondanks dat hij zo klein was, werd een iPhone 12 Pro stevig op zijn plaats gehouden door de grip van de magneten - wat serieus indrukwekkend is.

Soms is goedkoop en vrolijk alles wat je nodig hebt en deze YOSH-houder is daar de belichaming van.

Lees het volledige Yosh magnetische autotelefoonhouder review

(Afbeelding tegoed: Popsocket)

7. PopSockets PopMount 2 autodashboard

De eigenzinnige optie.

Specificaties:
Prijs:$ 30 Draadloos opladen:Nee Kleur:zwart Type:Zuignap
Redenen om te kopen:
+De enige telefoonhouder die speciaal is ontworpen voor je PopGrip+Je hoeft de PopGrip niet te verwijderen om je telefoon in de auto te gebruiken+Werkt met zowat elke PopGrip die momenteel op de markt is.
Redenen om te vermijden
-Nutteloos als je geen PopGrip gebruikt, dus je zit vast in dat ecosysteem.-Sommigen geven misschien de voorkeur aan een andere montagemethode.

Als je iemand bent die een PopSocket gebruikt om zijn enorme telefoon minder onpraktisch te maken, kan het een probleem zijn om hem in een autotelefoonhouder te plaatsen. Zoals je zou verwachten, hebben de mensen van PopSockets daar een antwoord op in de vorm van de PopMount 2 Car Dash-houder.

Een zuignap-affaire die aan uw dashboard wordt bevestigd, de PopMount 2 is eenvoudig in gebruik. Met de houder op zijn plaats, verlengt u eenvoudig uw PopSocket en schuift u deze in de houder op de houder. Het is zo simpel

De PopSockets PopMount 2 Car Dash-houder heeft een sterke zuignap die het op de meeste dashboards zou moeten doen. De hoek van de telefoon kan ook worden aangepast, en het is een relatief goed uitziende kit, zelfs als er geen telefoon in zit - plus het ontwerp betekent dat het kan worden weggeklapt wanneer het niet in gebruik is. Als u een PopSocket gebruikt, is dit degene voor u.

Lees het volledige Popsockets Popmount 2 review

Waar moet je op letten in een autotelefoonhouder?

Wat je nodig hebt in een telefoonhouder is misschien uniek voor jou. Maar in zijn meest eenvoudige vorm moet een telefoonhouder je telefoon in de juiste positie houden en op een manier die ervoor zorgt dat hij niet te veel beweegt als je onderweg bent. Als het dat doet, is het een goed begin.

Van daaruit moet je er een vinden die past waar je hem nodig hebt, of dat nu in een ventilatierooster is, op je voorruit of dashboard, of ergens anders. Je moet ook rekening houden met de unieke eigenschappen van je telefoon, bijvoorbeeld of deze MagSafe heeft of je iets nodig hebt dat plaats biedt aan een PopSocket of soortgelijke standaard. Deze verzameling omvat alle bases en er zou hier voor iedereen een optie moeten zijn.

Hoe we autotelefoonhouders testen

Elk van de autotelefoonhouders in deze verzameling is getest in dezelfde auto en, waar mogelijk, met dezelfde iPhone 12 Pro.

Testen begint met ervoor te zorgen dat de houder zelf een stevige grip kan vinden op elk deel van de auto waaraan hij moet worden bevestigd - voorruit, ventilatierooster, enz. - en dat hij een telefoon op zijn plaats houdt tijdens het rijden.

Van daaruit is het een kwestie van zien hoe gemakkelijk een telefoon kan worden geplaatst en verwijderd, hoe goed eventuele beweegbare onderdelen werken en of extra functies hun werk goed doen.

Ten slotte vallen sommige autotelefoonhouders meer op dan andere, wat vervelend is als u uw telefoon er niet altijd in bewaart. Als een steun bijzonder groot is of verdwijnt wanneer deze niet in gebruik is, wordt deze genoemd.

    Meer:Dit zijn de beste elektrische auto's die je nu kunt kopen
De beste TOPGO-telefoonhouder voor bekerhouder van vandaag, iOttie Easy One Touch 4, iOttie Easy Touch 5 autotelefoonhouder, Belkin autoventilatiemontage, Sandmarc Active Wireless Car Mount en Yosh Magnetic Car Mount-dealsBlack Friday Sale eindigt over01dagen05uur32minuten05droogKorting BELKIN F7U017bt Ventilatieroosterbevestiging Curry's £ 19,99 £ 14,99 Visie [Opgewaardeerd] TOPGO Bekerhouder... Amazone Prime £ 16,99 Visie Belkin autoventilatiebevestiging zeer.co.uk £ 19,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen