Beste signaalversterkers voor mobiele telefoons in 2021: Verbeter de ontvangst in uw huis of auto

(Afbeelding tegoed: WeBoost)

De beste signaalversterkers voor mobiele telefoons helpen u verbonden te blijven in uw huis of voertuig. En voor de vele mensen die tegenwoordig nog thuis werken, blijft een goede mobiele verbinding een must.

Dat is waar signaalversterkers van pas komen. Ze zijn ontworpen om het dichtstbijzijnde signaal te lokaliseren en te versterken om al je apparaten te ondersteunen. Hoewel u een signaalversterker van zowel providers als externe fabrikanten kunt krijgen, zijn deze apparaten niet echt plug-and-play-oplossingen. Het is niet zo eenvoudig als een antenne bij een raam laten vallen en in het stopcontact steken.  • Op zoek naar een nieuwe aanbieder? Dit zijn de beste telefoonaanbieders
  • De beste mobiele telefoonabonnementen voor gezinnen en individuen
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De meeste signaalversterkers bestaan ​​uit drie delen: een buitenantenne, een versterker om het signaal te versterken en een binnenantenne. Er zijn ook verschillende soorten boosters: directionele boosters, die gericht zijn op een specifieke toren die bij een bepaalde carrier hoort, en omnidirectionele boosters, die in dienst komen van meerdere torens van meerdere carriers, zij het zonder dezelfde sterkte als de directionele variant.

De wereld van signaalversterkers voor mobiele telefoons is niet de meest levendige plek op aarde. In feite is het vrij traag. Dat gezegd hebbende, hier zijn onze topkeuzes voor de beste signaalversterkers voor mobiele telefoons, voor verschillende gebruiksscenario's en prijspunten. Een van deze keuzes is zelfs ontworpen om de signaalkwaliteit in uw auto te verbeteren.

Beste mobiele telefoon signaalversterker Black Friday-deals

Hoewel de deals voor signaalversterkers voor mobiele telefoons schaars zijn, is er een om op te merken. Een van onze onderstaande keuzes, de SureCall Fusion4Home, is momenteel $ 132 korting. We houden onze ogen uit voor signaalversterkers voor mobiele telefoons in de beste Black Friday-deals en de beste Cyber ​​Monday-dagen.

Wat zijn de beste signaalversterkers voor mobiele telefoons?

Allereerst: er is niet één 'beste' signaalversterker voor mobiele telefoons. Door de aard van de technologie zijn verschillende opties geschikt voor verschillende doeleinden. We denken echter dat één in het bijzonder waarschijnlijk de beste booster is voor de meeste mensen.

Dat zou WeBoost's Home MultiRoom zijn, die een directionele antenne gebruikt om een ​​optimaal signaal van de door jou gekozen provider te leveren, en die een middelgroot huis van 5000 vierkante meter kan bestrijken. SureCall is een ander populair merk op het gebied van signaalversterking, en de Fusion4Home is een omnidirectionele oplossing die iets eenvoudiger in te stellen is.

Maar wat als u tevreden bent met uw provider en niet op korte termijn van serviceprovider wilt of verwacht? In dat geval kunt u het beste contact opnemen met uw netwerkaanbieder en nagaan welke netwerkspecifieke booster zij u rechtstreeks kunnen aanbieden. Verizon biedt bijvoorbeeld de Verizon LTE-netwerkvergroter , die tot 7.500 vierkante voet beslaat en 16 aangesloten apparaten tegelijk kan ondersteunen.

Lees verder voor onze volledige aanbevelingen voor de beste signaalversterkers voor mensen die geplaagd worden door vlekkerige mobiele telefoondiensten.

De beste signaalversterkers voor mobiele telefoons die u kunt kopen

(Afbeelding tegoed: WeBoost)

1. WeBoost Home MultiRoom

De beste signaalversterker voor de meeste mensen

Specificaties:
Netwerkondersteuning:Universeel Type:directioneel Dekking:5.000 vierkante voet Maximale winst:65 dBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bezoek site
Redenen om te kopen:
+Werkt op alle netwerken+Kan een middelgroot huis ondersteunen+Krachtige winst
Redenen om te vermijden
-Duur-Richtantenne vereist meer instellingen

Als je in de eerste plaats een signaalversterker nodig hebt, ben je waarschijnlijk niet op zoek naar een iets betere verbinding - je hebt serieuze verbetering nodig, en niet alleen in één kamer in je huis. Als dat het geval is, past de WeBoost Home MultiRoom goed - zo goed zelfs dat hij de TemplateStudio Ultimate Home Office Awards heeft gewonnen. Het directionele antenne-ontwerp van WeBoost maakt het misschien een beetje uitdagender om in te stellen dan een booster van de omnidirectionele variant, maar de wisselwerking is een efficiënt, krachtig signaal met een versterking tot 65 dB.

motorola moto g power review

Zoals alle aanbiedingen van WeBoost, is het Home MultiRoom-pakket ontworpen om bands van alle netwerken - Verizon, T-Mobile, AT&T, Sprint en zelfs US Cellular - op elke provider aan te trekken, of je nu bent geabonneerd op een van die bovengenoemde providers of een virtuele operator zoals Metro of StraightTalk die meelift op een van de torens van de grote luchtvaartmaatschappij. Dat is geweldig nieuws als je jezelf ziet veranderen van provider, of verwacht dat je vele jaren gebruik zult maken van de Home MultiRoom - wat je waarschijnlijk bent, want voor $ 550 is het verre van de goedkoopste optie.

(Afbeelding tegoed: SureCall)

2. SureCall Fusion4Home

De budgetvriendelijke, gebruiksvriendelijke signaalversterker

Specificaties:
Netwerkondersteuning:Universeel Type:Omnidirectioneel Dekking:2.000 vierkante voet Maximale winst:72 dBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bezoek site
Redenen om te kopen:
+Betaalbaar+Werkt op alle netwerken+Probleemloze omnidirectionele antenne
Redenen om te vermijden
-Bereik is wat beperkt

Het omnidirectionele aanbod Fusion4Home van SureCall hoeft niet specifiek op één toren te zijn gericht om uw verbinding thuis te verbeteren. Het werkt ook met alle netwerken over alle banden, dus het is echt zo probleemloos als signaalversterkers. Het nadeel is dat, omdat dit een omnidirectionele antenne is, het waarschijnlijk niet zo veel zal verbeteren als een directionele antenne. Daarom, als je thuis weinig tot nul bars krijgt, is dit waarschijnlijk niet de booster voor jou.

Aan de andere kant, als je gewoon een beetje extra signaal nodig hebt, kan de Fusion4Home nuttig zijn. Bovendien gaat het op het moment van schrijven voor behoorlijk hoge kortingen - u kunt maar liefst 40% besparen op de catalogusprijs van $ 450 van dit model op Amazone op dit moment, waardoor het een nog aantrekkelijkere keuze is.

(Afbeelding tegoed: SureCall)

3. SureCall Fusion2Go Max

De beste signaalversterker voor uw auto

Specificaties:
Netwerkondersteuning:Universeel Type:Omnidirectioneel Dekking:Nvt Maximale winst:50 dBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Werkt met alle grote providers+Ondersteunt meerdere apparaten in de auto+Extended Range Technology verdubbelt het uplinkvermogen
Redenen om te vermijden
-Duur

Als u merkt dat uw signaal tijdens het rijden zwakker is dan u zou willen, is de Fusion2Go Max van SureCall de signaalversterker voor mobiele telefoons voor u. Deze multi-carrier-oplossing biedt tot 50 dB versterking en kan een voertuig van elke grootte voorzien van meer service, wat zeker van pas zal komen tijdens lange autoritten.

SureCall's Extended Range-technologie is ontworpen om signaalverlies te beperken door het signaal twee keer te versterken: een keer bij de antenne en dan weer in het voertuig, om ervoor te zorgen dat de service zo sterk mogelijk is. Voor $ 499 is de Fusion2Go Max zeker een dure add-on voor je voertuig, hoewel het, afhankelijk van waar je woont of misschien je werk, erg handig kan zijn.

(Afbeelding tegoed: SureCall)

4. SureCall Flare 3.0

Een eleganter ogende signaalversterker

Specificaties:
Netwerkondersteuning:Universeel Type:directioneel Dekking:3.500 vierkante voet Maximale winst:72 dBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bezoek site
Redenen om te kopen:
+Werkt met alle grote providers+Beter bereik dan de Fusion4Home+Aantrekkelijk ontwerp
Redenen om te vermijden
-Richtantenne vereist meer instellingen

Alleen omdat je een signaalversterker nodig hebt, wil nog niet zeggen dat je een warboel van lelijke draden en dozen door je huis wilt. Daarom is de Flare 3.0 een elegantere optie van SureCall die je minder beschaamd zou hebben om buiten en zichtbaar voor de wereld te zijn. Het is niet bepaald een kunstwerk, hoewel hij dankzij zijn kleine voetafdruk compact genoeg is om op een bijzettafeltje te plaatsen.

Het biedt ook enkele voordelen ten opzichte van de andere aanbiedingen van SureCall. Omdat het een directionele antenne heeft, levert het een grotere bult op de signaalsterkte, vooral als u zich aan de rand van een netwerk bevindt. Met een oppervlakte van 3.500 m² is het geschikt voor appartementen en kleine woningen. Bovendien, met een prijs van ruim onder de $ 400, is het niet eens bijzonder duur voor een directionele optie met dit soort bereik.

(Afbeelding tegoed: WeBoost)

5. WeBoost Drive Slank

Nog een geweldige auto-oplossing

Specificaties:
Netwerkondersteuning:Universeel Type:directioneel Dekking:Enkele telefoon Maximale winst:23 dBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bezoek site
Redenen om te kopen:
+Werkt met alle grote providers+5G-ondersteuning+Eenvoudige installatie zonder gereedschap+Veilige telefoonhouder
Redenen om te vermijden
-Alleen één apparaat-Geen ondersteuning voor Band 41 of 71

Als je de mobiele ontvangst van slechts één telefoon in de auto wilt verbeteren, dan is Drive Sleek van WeBoost een goede keuze. Het is een goedkope, gebruiksvriendelijke optie die ook dienst doet als telefoonhouder/oplader. Het heeft ook 5G-ondersteuning voor de meeste grote providers. Dat gezegd hebbende, het is slechts goed voor één apparaat, waardoor het ideaal is voor de navigatie-/muziekstreamingtelefoon tijdens je roadtrip.

studentenkortingen beste koop

Net als veel andere boosters heeft de Drive Sleek ook geen ondersteuning voor Band 41 en 71. Maar deze is bedoeld voor mensen die onderweg het meeste uit hun nabijgelegen zendmasten moeten halen. Dit kan zeer nuttig zijn in landelijke of bergachtige gebieden waar het celsignaal doorgaans veel zwakker is.

(Afbeelding tegoed: Cel-Fi)

6. Cel-fi GO X

Een krachtige booster voor grote huizen of kleine kantoren

Specificaties:
Netwerkondersteuning:Universeel Type:directioneel Dekking:tot 15.000 vierkante voet Maximale winst:100 dBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer krachtige single-carrier dekking+Schakelbare providers+Extra bescherming tegen schokken
Redenen om te vermijden
-Duur-Geen 5G

De Cel-Fi GO X is een van de krachtigste signaalversterkers op deze lijst. Het heeft maar liefst 100 dB max, wat gelijk staat aan een serieuze winst in de ontvangst van mobiele telefoons in uw huis of kantoor. Het kan ook tot ongeveer 15.000 vierkante voet beslaan (met optimale omstandigheden), waardoor het perfect is voor grote huizen of kleine kantoren.

Hoe de GO X zijn vermogen van 100 dB bereikt, is door zich te concentreren op een enkele draaggolf. U kiest welke u nodig heeft voor uw huis of kantoor, maar u kunt ze on-the-fly wisselen als u van vervoerder verandert. U kunt ook extra antennes toevoegen voor extra dekking.

De GO X wordt ook geleverd met bescherming tegen schokschade. Het is op geen enkele manier een goedkope optie, de grens van $ 1.000 duwen. Maar als je maximaal vermogen nodig hebt, dan is dit het wel.

iphone 12 roze releasedatum

(Afbeelding tegoed: SureCall)

7. SureCall EZ 4G

Het beste voor appartementen of verhuur

Specificaties:
Netwerkondersteuning:Universeel Type:Omnidirectioneel Dekking:tot 2.000 vierkante ft Maximale winst:72 dBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Geen antenne installatie+Gemakkelijk te verplaatsen tussen ruimtes+Tot 2.000 vierkante voet dekking
Redenen om te vermijden
-Lagere prestaties dan traditionele antennes-Geen 5G-ondersteuning

Voor degenen die vastzitten in een appartement of andere huurwoning, is de SureCall EZ 4G waarschijnlijk de beste keuze. Het vereist geen externe antenne-installatie, maar montage op een van uw ramen.

Daarom moet je niet dezelfde prestaties verwachten als sommige van de andere vermeldingen op deze lijst, maar SureCall zegt dat je tot 72 dB en een dekking tot 2.000 vierkante voet kunt verwachten. Als je gewoon een kleine boost nodig hebt in je huurwoning, is dit misschien de optie voor jou.

De EZ 4G is ook redelijk betaalbaar voor wat betreft signaalversterkers voor mobiele telefoons, met een waarde van ongeveer $ 300 of zo. Gezien de lage overheadkosten als het gaat om installatie, kunt u hem gemakkelijk verplaatsen tussen huizen of kleine kantoren.

Wie heeft een signaalversterker voor mobiele telefoons nodig?

Enkele jaren geleden, als je een slecht signaal in je huis had, had je pech, tenzij je op zoek was naar een signaalversterker. Tegenwoordig ondersteunen de meeste telefoons en providers echter bellen via wifi. Deze gebruikt je thuisnetwerk om oproepen en sms'jes (en uiteraard data) af te handelen. Toegegeven, er zijn enkele uitzonderingen, maar de meeste beste telefoons werken op de wifi-belnetwerken van de grote providers.

Dus degenen die een speciale signaalversterker voor mobiele telefoons nodig hebben, zijn misschien in de minderheid, maar je weet al of je er een nodig hebt of niet.

Hoe u de beste signaalversterker voor uw mobiele telefoon voor u kiest?

Voordat u zelfs maar gaat winkelen voor signaalversterkers, moet u de balans opmaken van het netwerk dat u gebruikt voor mobiele telefoonservice en de banden waarop uw telefoon werkt. Hoewel alle producten in deze lijst op alle netwerken van elke provider werken, missen sommige die universele ondersteuning, en je wilt absoluut niet eindigen met een signaalversterker die het verkeerde signaal versterkt. Houd er ook rekening mee dat u alles wat u koopt, moet registreren bij uw koerier - zowel omdat het anders niet werkt, als omdat het een wettelijke vereiste is.

Dan is het belangrijk om te beoordelen wat je precies nodig hebt van een signaalversterker. Als je merkt dat je altijd moeite hebt om verbinding te maken, geef dan prioriteit aan het vinden van een optie die gebruikmaakt van een directionele antenne, omdat deze meer gericht zijn en sterkere, efficiëntere en consistentere verbindingen kunnen leveren. Als uw situatie minder nijpend is, zou een omnidirectionele optie prima moeten werken.

Natuurlijk moet je ook rekening houden met de ruimte die je moet vullen. Het is niet verwonderlijk dat signaalversterkers die een heel huis met signaal kunnen bedekken, meer kosten - mogelijk honderden dollars meer - dan diegene die zijn ontworpen om kleinere ruimtes van service te voorzien.

Er moet ook worden gezegd dat een groot aantal signaalversterkers die momenteel op de markt zijn, niet zijn gebouwd om de 5G-service te verbeteren; als je een booster ziet die wordt vermeld als 'compatibel met 5G-telefoon', betekent dit waarschijnlijk dat deze de LTE-signalen van een telefoon verbetert geschikt van 5G kan ontvangen, niet dat het specifiek 5G-gegevens verbetert. Je zult even moeten wachten als je iets wilt dat is afgestemd op netwerken van de volgende generatie.

Tot slot, als u vastbesloten bent om uw mobiele provider naar keuze te kiezen en niet van plan bent in de nabije toekomst over te stappen, waarom zou u dan niet een van de first-party extenders of signaalversterkers van uw netwerk vermaken? Verizon , T-Mobile , en AT&T ze bieden allemaal producten aan die precies voor dat doel zijn ontworpen, en omdat ze uniek zijn afgestemd op de infrastructuur van uw specifieke netwerk, werken ze mogelijk zelfs beter dan sommige van de opties op deze lijst.

  • De beste mesh wifi-systemen die je kunt kopen
  • De beste wifi-routers voor 2020
  • Beste kabelmodems nu beschikbaar
Verzameling van de beste deals van vandaag Cel-Fi GO X-bundel 2 | Huis... Cel-Fi GO X Amazone £ 1.099,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen