Beste goedkope drones onder $ 100 in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Rijst

Tech Tello
twee

UDI

U818A FPV-drone
3

Tomzon

A31
4

Voortbewegen

Star Wars TIE X1 Geavanceerd
5

Opstarten

4.0
6

Snaptain

A15H
7

Snaptain

S5C
8

Drocon

X708W Cycloon
9

GoolRC

T36
10

Lucht

Varkens Extreme Air Board
elf

Potentieel

A20

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als u op zoek bent naar speelgoed voor uw kind, zijn de beste goedkope drones onder de $ 100 een goede plek om te beginnen. Deze goedkope drones - die ook leuk zijn voor volwassenen - kunnen binnen en buiten worden gebruikt en zijn een geweldige manier om de basisprincipes van vliegen te leren. Deze drones zijn allemaal relatief eenvoudig te besturen en sommige hebben zelfs camera's, zodat je ook je vluchten kunt opnemen.

We hebben tientallen drones van minder dan $ 100 getest en gevlogen om deze lijst samen te stellen. We hebben ze geëvalueerd op basis van ontwerp, gebruiksgemak, functies en algeheel plezier. Nog beter: ze zijn allemaal klein en licht, dus u hoeft ze niet bij de FAA te registreren.Black Friday drone-deals

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dit vakantieseizoen verwachten we dat er een aantal deals en kortingen zullen zijn op de beste drones voor volwassenen en kinderen. Bekijk zeker eens onze beste Black Friday drone-deals voor de laatste verkopen. Als je op zoek bent naar andere technologie, van tv's tot apparaten, ga dan naar onze belangrijkste hub voor Black Friday-deals.

Wat zijn de beste goedkope drones?

Na tientallen modellen te hebben gevlogen, is de Ryze Tech Tello de beste goedkope drone onder de $ 100. Ontworpen door DJI - die een aantal van de beste drones in het algemeen maakt - vliegt de Tello goed en heeft een 720p-camera met elektronische beeldstabilisatie die redelijk goede video kan opnemen voor de prijs. De Tello kan ook worden geprogrammeerd met Scratch, dus het is ook een goed leermiddel voor kinderen die willen coderen en die ook met drones willen vliegen.

De Tello heeft een paar cameravluchtmodi, zoals Circle, 360 en Up and Away, die automatisch video kunnen opnemen terwijl de drone een specifiek patroon vliegt. Bovendien kan het ook worden geprogrammeerd om salto's te maken en kan het automatisch uit je hand opstijgen als je het lichtjes in de lucht gooit.

Hoewel Ryze adverteert dat de Tello een vliegtijd van 13 minuten heeft, konden we tijdens onze tests ongeveer de helft halen, dus we raden aan om een ​​paar reservebatterijen aan te schaffen.

Als je op zoek bent naar iets geavanceerder, bekijk dan zeker onze beste drones-pagina.

De beste goedkope drones die je vandaag kunt kopen

Ryze Tech Tello(Afbeelding tegoed: DJI)

1. Ryze Tech Tello

Beste goedkope drone in het algemeen

Specificaties:
Camera:720p Vluchttijd:5 minuten Maat:3,9 x 3,6 x 1,6 inch Gewicht:3,2 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op argos.co.uk Bekijk bij Curry's Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (5 gevonden)
Redenen om te kopen:
+720p-camera+Kan worden geprogrammeerd+goed gebouwd
Redenen om te vermijden
-Komt niet met afstandsbediening

De Ryze Tech Tello is niet alleen een leuke drone om te vliegen, maar hij is ook ontworpen om kinderen te helpen leren programmeren door codeblokken in LEGO-stijl in een app te laten vallen, met behulp van de Scratch-programmeertaal. Er is echter een beetje een leercurve, dus kinderen hebben misschien wat hulp nodig bij het programmeren van de Tello.

De Tello, ontworpen door DJI, is een lichte maar stevig gebouwde drone, met een elektronisch gestabiliseerde camera die video kan opnemen met 720p/30 fps en 5MP-foto's kan maken. Ryze adverteert dat de Tello tot 13 minuten kan vliegen op een lading, maar we ontdekten dat de vliegtijd ongeveer de helft was. Hoe dan ook, het is de moeite waard om te investeren in een paar reservebatterijen. De Tello wordt ook niet geleverd met een fysieke afstandsbediening, dus je zult je smartphone (Android en iOS) moeten gebruiken, tenzij je $ 50 extra wilt uitgeven aan een controller.

De Tello is verkrijgbaar in een paar verschillende kleuren; er is zelfs een Iron Man-merkmodel voor Marvel-fanaten.

DBPower U818A FPV-drone(Afbeelding tegoed: DBPower)

2. UDI U818A FPV-drone

Een grotere drone voor buiten

Specificaties:
Camera:720p Vluchttijd:8-10 minuten Maat:13,4 x 13 x 3,6 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Ga naar de website van DBPower
Redenen om te kopen:
+720p-video+Twee batterijen inbegrepen+Goede vliegtijd
Redenen om te vermijden
-Groot

De Force1 U818A is een van de grotere van de beste goedkope drones, maar de meeste van deze afmetingen zijn te danken aan de ingebouwde rotorbladbeschermers. Dat is een goede zaak voor beginnende vliegers: de cirkelvormige mesbeschermers voorkomen dat de messen worden beschadigd door stokken, vingers en meer. De lichtgewicht plastic behuizing is dun en voelt alsof hij gemakkelijk zou breken bij een botsing met matige snelheid.

De camera hangt onder het midden van de drone en kan handmatig worden gedraaid om van recht naar voren tot ongeveer 30 graden naar beneden te wijzen. De camera kan video opnemen met een resolutie van 720p, opgeslagen op de microSD-kaart die in de achterkant van de camerabehuizing past. De bijbehorende app (beschikbaar voor beide ios en Android ) kan de drone besturen en toont een videovoorbeeld met een resolutie van 480P. Dit kan worden overgeschakeld naar 720p, maar dat wordt een beetje glitchy als de drone meer dan 20 tot 25 voet verwijderd is.

De U818A vliegt goed, zweeft wanneer u de bedieningssticks op de kleine afstandsbediening loslaat, maar draait en buigt snel wanneer u hem manoeuvreert. Het is echter niet bijzonder snel. Je krijgt ongeveer 8 tot 10 minuten vliegtijd van zijn 350mAh-batterij, en twee zijn inbegrepen. Deze combinatie van wendbaarheid, stabiliteit en levensduur van de batterij maakt het een geweldige keuze voor diegenen die meer geïnteresseerd zijn in video dan in aerobatics.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Tomzon A31

Een goede, goedkope beginnersdrone met kleurrijke lichten

Specificaties:
Vluchttijd:6-8 minuten Camera:Nee Maat:6,2 x 5 x 1,7 inch Gewicht:2,4 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Makkelijk te vliegen+Leuke lichten+Duurzaam
Redenen om te vermijden
-Korte batterijduur-Zeer gevoelig voor wind

Op zoek naar een goedkope drone om de basis te leren? De Tomzon A31 is de beste drone voor de klus en biedt een geweldige selectie functies voor de vlieger die meer wil zonder meer dan $ 50 uit te geven. De no-nonsense A31 heeft geen camera, maar is snel en wendbaar. En het heeft een aantal LED-lampjes aan de basis van elke propeller, waardoor het leuk is om dag en nacht te vliegen.

We hielden ook van de stevige mesbeschermers, die helpen om het in één stuk te houden als het ergens tegenaan botst. Het heeft echter een korte batterijduur van ongeveer 7-8 minuten, maar het wordt geleverd met een reservebatterij, zodat je langer plezier kunt hebben.

Lees ons volledige Tomzon A31 drone-recensie .

3080 grafische kaart op voorraad

iphone. 12 pro max

Propel Star Wars TIE X1 Advanced(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Propel Star Wars TIE X1 Advanced

Van een sterrenstelsel ver, ver weg

Specificaties:
Camera:Geen Vluchttijd:5 minuten Maat:4,1 x 4,1 x 3 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Ziet er gaaf uit+Kan luchtgevechten voeren met andere Star Wars-drones
Redenen om te vermijden
-Geen camera

The Force is met de drone met Star Wars-thema, die aanvankelijk bijna $ 200 kostte, maar nu voor minder dan $ 50 kan worden gekocht. De controller die bij de Propel TIE X1 Advanced wordt geleverd, laat je niet alleen flips en andere trucs uitvoeren, maar heeft ook een aantal geluidseffecten en audioclips uit de originele trilogie. Het wordt allemaal geleverd in een indrukwekkende doos die het Star Wars-thema speelt wanneer je hem opent.

De details op de TIE X1 zijn redelijk goed, en het lijkt er zelfs op dat het schip wat slijtage heeft ondergaan. Tijdens de vlucht is het snel genoeg om de Kessel Run in minder dan 12 parsecs te maken. Propel maakt ook een X-Wing-jagerversie van deze drone, evenals een Speeder-fiets, compleet met Storm Trooper. Nog beter, dankzij infraroodlampen en sensoren in elke drone kun je vechten met andere Propel Star Wars-drones; wanneer je een andere drone 'raakt', zal deze in de lucht draaien. Jammer dat deze drones geen camera's hebben om video van je luchtgevechten vast te leggen, maar verder zijn ze erg leuk voor Star Wars-fans.

Lees ons volledige Propel TIE X1 Advanced drone review .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. PowerUp 4.0

Verandert een papieren vliegtuigje in een op afstand bestuurbare drone

Specificaties:
Camera:geen Vluchttijd:10 minuten Gewicht:20 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Aanpasbaar+Vliegt goed+Goedkoop
Redenen om te vermijden
-Leercurve-Veel ruimte nodig om te vliegen

De PowerUp 4.0 tilt papieren vliegtuigjes naar een hoger niveau. Deze kleine kit kan aan een gewoon vliegtuig worden bevestigd en dankzij een paar propellers kun je het vliegtuig besturen vanaf je smartphone. De kit wordt geleverd met vier stukjes papier met een vliegtuigpatroon, maar je kunt ook gratis patronen downloaden van de website van het bedrijf.

Zoals we in onze PowerUp 4.0-recensie ontdekten, is er een beetje een leercurve en heb je veel ruimte nodig om het vliegtuig te besturen. Maar als je het eenmaal onder de knie hebt, zul je verbaasd zijn hoe ver het zal gaan.

Lees ons volledige PowerUp 4.0 beoordeling .

Snaptain A15H(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Snaptain A15H

Specificaties:
Camera:720p Vluchttijd:5 minuten Maat:11,4 x 7,9 x 3,2 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+720p-camera+Leuk om te vliegen+Opvouwbaar ontwerp
Redenen om te vermijden
-Matige videokwaliteit-Korte vliegtijd

Houd je van de drones van DJI, maar kun je ze niet betalen? De A15H van Snaptain is geïnspireerd op het ontwerp van de DJI Mavic Mini, tot en met de manier waarop de armen inklappen, maar kost een kwart van de prijs. De A15H is een leuke drone om te vliegen en heeft een aantal handige trucs, zoals de mogelijkheid om 360 graden in de lucht te draaien. De controller wordt aangedreven door 3 AAA-batterijen en ziet eruit als een XBox-controller die is aangevallen door een bedazzler: er zijn 16 knoppen naast de twee bedieningssticks.

Hoewel de video wordt vastgelegd in een resolutie van 720P, is deze korrelig en wazig, zelfs bij fel licht. Er is geen gimbal-stabilisatie op de camera, dus je krijgt alleen een recht vooruit zicht dat stoot en trilt als de drone manoeuvreert. Het heeft ook een serieus geval van rollende sluiter, waarbij video er wankel uitziet.

De batterij van de A15H kan slechts ongeveer 800 mAH opladen, dus je krijgt maar ongeveer vijf minuten vliegtijd. Je krijgt wel twee batterijen.

Snaptain S5C(Afbeelding tegoed: toekomst)

7. Snaptain S5C

Specificaties:
Camera:720p Vluchttijd:5 minuten Maat:13,4 x 13,4 x 3,1 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Eenvoudig en leuk om te vliegen+Bewegingsbediening voor handsfree foto's+Wordt geleverd met twee batterijen
Redenen om te vermijden
-Rondgeblazen door een klein briesje-Matige foto- en videokwaliteit

De Snaptain S5C heeft een netjes, hoekig ontwerp, compleet met vrij felle rode en groene LED's bij de motoren. De grote rotorbladen maken echter tijdens de vlucht wat lawaai. De S5C kan worden bediend vanaf de meegeleverde controller, via de Snaptain Era-app of met handgebaren: selecteer dit in de app, maak vervolgens een overwinningsteken met twee vingers naar de camera en deze telt af en maakt een foto. Houd een open hand met uitgestrekte vingers omhoog en het begint video op te nemen. Doe dat nog een keer en het stopt met opnemen. Het is verrassend effectief.

De S5C legt video vast met een resolutie van 1280 bij 720 (720P), maar de video is nogal korrelig en maakt veel ruis. Er is geen beeldstabilisatie, dus elke hobbel en dip van de drone wordt vastgelegd, samen met een uitgesproken rollend sluitereffect, waarbij de video eruitziet als een wiebelige jell-o.

Ook al is de S5C licht - hij raakt gemakkelijk uit de koers - hij heeft te weinig vermogen. Zet de drone vooruit en hij verliest hoogte omdat de motoren niet snel genoeg kunnen draaien om de hoogte op peil te houden. De S5C wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen ter grootte van een matchbook, die elk de drone van stroom kunnen voorzien voor ongeveer 7 tot 8 minuten vliegen.

Drocon X708W Cycloon(Afbeelding tegoed: Drocon)

8. Drocon X708W Cycloon

Specificaties:
Camera:640 x 480 Vluchttijd:5 minuten Maat:6,8 x 6,8 x 2,2 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Snel+Wordt geleverd met twee batterijen
Redenen om te vermijden
-Camera met lagere resolutie

De Drocon X708W Cyclone doet zijn naam eer aan: het is een pittige kleine drone die met een behoorlijke snelheid kan draaien en bewegen. Dat betekent dat je een lichte aanraking van de sticks van de grote meegeleverde afstandsbediening nodig hebt: als je te snel beweegt, kan de drone gemakkelijk uit de hand lopen.

De camera van de X708W legt video of stilstaande beelden vast, hoewel de resolutie van 640 x 480 lager is dan die van andere drones op deze lijst. Met de app van de drone, beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten, kun je de video van deze camera op je telefoon bekijken of opnemen, hoewel de video enigszins wazig en korrelig is wanneer de drone beweegt. Je kunt de drone besturen vanuit deze app of de meegeleverde afstandsbediening.

De vliegtijd is tussen de 5-10 minuten, maar de drone wordt geleverd met twee batterijen, zodat je wat meer plezier uit de drone kunt halen voordat je terug moet naar de hangar.

GoolRC T36Krediet: GoolRC

beste draagbare opladers voor mobiele telefoons

9. GoolRC T36

Een leuke handheld drone

Specificaties:
Camera:Geen Vluchttijd:3 minuten Maat:3,3 x 3,3 x 1,2 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 261 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Klein+Goedkoop+Duurzaam
Redenen om te vermijden
-Geen batterij-Korte vliegtijd

Sommige mensen vinden het misschien prima om $ 20 te betalen voor een luxe broodje, maar hoe zit het met een drone? Als je een Jackson neerlegt, krijg je de eenvoudige GoolRC T36-drone. Met een breedte van iets meer dan 3 inch is hij klein maar verrassend sterk, met mesbeschermers rond de rotors en een vliegtijd van 3 minuten vanaf de kleine oplaadbare batterij van 190 mAh. De drone wordt geleverd met een reserve set rotorbladen, twee lithium-ionbatterijen en een oplader, terwijl de kleine afstandsbediening wordt aangedreven door drie AAA-batterijen.

De T36 is een leuke drone om te vliegen, met een behoorlijke hoeveelheid snelheid en wendbaarheid. Het is echter kaal: er is geen camera, alleen een paar simpele stunts en geen GPS. Het bevat wel een functie genaamd 'return-to-home', maar dat is gewoon een mooie naam voor een modus die de drone in slechts één richting laat vliegen en dan terugkeert wanneer je de rechter joystick omhoog duwt. Toch is het een leuke kleine drone, en voor $ 20 zullen er niet al te veel tranen zijn als hij in een boom verdwaalt.

Air Hogs Extreme Air BoardKrediet: Air Hogs

10. Air Hogs Extreme Air-bord

Specificaties:
Camera:Geen Vluchttijd:4-5 minuten Maat:5 x 3,8 x 2 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Leuk ontwerp+Kan gebruikt worden als hoverboard of paraglider+Stuntmodus
Redenen om te vermijden
-Geen camera

Wat krijg je als je een snowboard, een paraglider en een drone kruist? Het Air Hogs Extreme Air Board. Het is een combinatie van alle drie die vliegt als een snowboard (maar dan in de lucht) wanneer je het figuurtje op de bovenkant van het bord knipt, of vliegt als een paraglider wanneer je het figuur eronder hangt en de plastic paraglidervleugel bevestigt.

Het is eenvoudig om de drone van de ene naar de andere om te bouwen. Zorg er wel voor dat je de schakelaar op de afstandsbediening in de juiste modus zet voor de drone-setup, anders wordt het een korte vlucht: de drone crasht meteen als je in de verkeerde modus bent.

In beide modi is de drone eenvoudig te besturen: tik op de startknop en de vier rotors (twee tegengesteld draaiende bladen aan elke kant) komen tot leven, en de drone stijgt op en zweeft ongeveer een meter in de lucht. Vervolgens gebruik je de kleine stuurknuppels om te manoeuvreren. De schouderknop zet hem in stuntmodus: klik hierop en duw de rechter joystick omhoog, en het zal een backside flip doen in snowboardmodus of een beweging genaamd de cycloon in paraglidermodus. Over het algemeen is het een eenvoudige, leuke drone om te vliegen die een aantal interessante trucs biedt, waarbij de twee verschillende vliegmodi bijdragen aan het plezier van de vlucht.

Potentiële A20(Afbeelding tegoed: Potentieel)

11. Potentiële A20

Specificaties:
Camera:Geen Vluchttijd:5 minuten Maat:3,5 X 3,1 X 1,25 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon 5 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Klein+Snel+Wordt geleverd met twee batterijen
Redenen om te vermijden
-Korte vliegtijd

De Potensic A20 is een schattige kleine drone met een verrassend aantal functies voor $ 40. Er is geen camera, maar je krijgt wel automatisch opstijgen en landen, evenals een hoogte- en koersvasthoudmodus. De laatste twee maken het gemakkelijker om te leren vliegen door het opstijgen af ​​te handelen en de hoogte of koers (de richting waarin de drone wijst) vast te houden, terwijl je op andere manieren kunt manoeuvreren.

Deze zijn een grote hulp voor de beginnende piloot, omdat ze het veel gemakkelijker maken om erachter te komen hoe de verschillende bedieningselementen met elkaar omgaan. De A20 is echter geen snelle drone en wordt gemakkelijk geteisterd door wind en tocht. Het is behoorlijk pittig als je de krachtigere modi inschakelt, maar met ongeveer 5 minuten vliegtijd krijg je niet veel tijd om te oefenen. Gelukkig worden er twee batterijen meegeleverd.

Hoe u de beste goedkope drone voor u of uw kind kiest?

Als je een goedkope drone van minder dan $ 100 koopt, zul je een aantal compromissen moeten sluiten, maar dat betekent niet dat je voor deze prijs geen goede drone kunt vinden.

Om te beginnen is de vliegtijd voor de meeste goedkope drones zelden langer dan 10 minuten, en het duurt vaak meer dan een half uur om ze op te laden. U wilt een drone kopen met een verwijderbare batterij en vervolgens ten minste twee reservebatterijen kopen, zodat u meer dan een paar minuten met een drone kunt vliegen voordat u de rest van de dag weer naar binnen moet.

Veel goedkope drones zijn nu uitgerust met camera's, zodat je luchtfoto's en video's kunt maken. In tegenstelling tot top-end drones zijn de camera's in deze modellen echter vrij eenvoudig; ze zijn niet op een gimbal gemonteerd, dus het beeldmateriaal zal waarschijnlijk een beetje wankel zijn en de kwaliteit zal slechter zijn dan wat je op de meeste smartphones zult vinden. Maar het zou je toch een behoorlijk leuke ervaring moeten bieden.

Als je een drone voor je kind koopt, raden we ook drones aan die gemakkelijk vervangbare rotors hebben, evenals optionele propellerbeschermers. Je kind gaat de drone tegen een boom, muur of een ander object slaan, dus steunbeschermers en vervangende rotoren zorgen ervoor dat je aankoop na de eerste crash geen waardeloos stuk rommel wordt.

Hoe we drones testen

Het testen van de beste goedkope drones onder de $ 100 is vergelijkbaar met het testen van duurdere drones. We halen ze eruit en vliegen ze!

Natuurlijk verwachten we niet dat drones die minder dan $ 100 kosten, hetzelfde presteren als drones die vier of tien keer zoveel kosten, dus temperen we onze verwachtingen dienovereenkomstig.

Toch verwachten we dat een goedkope drone relatief eenvoudig te besturen is en soepel in de lucht kan zweven. Aangezien velen zijn gericht op kinderen en beginnende vliegers, hoeft u niet al uw moeite te doen om de drone stil te houden.

Steeds vaker hebben goedkope drones camera's, en hoewel hun resolutie en mogelijkheden beperkter zijn, testen we deze camera's ook om te zien hoe ze zich verhouden tot vergelijkbaar geprijsde drones. We verwachten niet de scherpste foto's en video's, maar details moet je duidelijk kunnen onderscheiden.

Zoals eerder vermeld, hebben goedkope drones niet de langste vliegtijden - je kunt 15 minuten verwachten, tops - maar we evalueren ook de beweringen van de bedrijven versus de realiteit, omdat omstandigheden, zoals zelfs licht winderige dagen, de prestaties negatief kunnen beïnvloeden.

Maar bovenal moet de drone leuk zijn om te vliegen.

Verzameling van de beste deals van vandaag DJI Tello Quadcopter-drone... Ryze Tech Tello Amazone £ 119 Visie Bekijk alle prijzenKorting POWER-UP 4.0 De... PowerUp 4.0 Amazone £ 69,99 £ 59,99 Visie Bekijk alle prijzen SNAPTAIN S5C WiFi FPV-drone... Snaptain S5C Amazone £ 59,99 Visie Bekijk alle prijzen GoolRC Scorpion T36 Mini UFO... GoolRC T36 Amazone £ 23,73 Visie Bekijk alle prijzen Potensic A20 Mini-drone voor... Potentiële A20 RC Nano Quadcopter Amazone £ 30,98 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen