Beste goedkope fitnesstrackers in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Fitbit

4 . opladen
twee

Fitbit

Inspireren 2
3

Amazfit

Piep
4

Wyze

Band
5

Xiaomi

Mi Band 4
6

Huawei

Band 3 Pro
7

Garmin

Vivofit 4
8

Withings

Beweging

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De beste goedkope fitnesstrackers kunnen u helpen in vorm te komen en uw trainingsdoelen te bereiken zonder dat u honderden dollars hoeft uit te geven.

Voor minder dan $ 100 kunnen enkele van de beste goedkope fitnesstrackers je slaap en je hartslag volgen en je meldingen sturen vanaf je smartphone. Een paar van deze betaalbare trackers hebben bijbehorende apps met sociale functies voor het uitdagen van vrienden, wat een geweldige manier is om actief te worden (of te blijven).boodschappen bezorgservice bij mij in de buurt
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Een goedkope fitnesstracker is ideaal voor degenen die van plan zijn hem te gebruiken voor het tellen van stappen, incidentele trainingen en dergelijke. Als je regelmatiger gaat sporten, raden we je aan onze selectie te bekijken voor de beste fitnesstrackers, die meer activiteiten kunnen volgen, betere ontwerpen en andere functies hebben.

Bekijk hieronder de beste goedkope fitness-trackers.

Beste Black Friday-aanbiedingen voor fitnesstrackers

Als je hebt gewacht tot Black Friday om te winkelen voor een fitnesstracker, of je hoopt een goedkope fitnesstracker te kopen als kerstcadeau, dan hebben we goed nieuws: de Black Friday-deals vallen al! Als je weet wat je zoekt, hebben we de beste met de hand uitgekozen Black Friday Fitbit-deals hier, evenals de beste Black Friday Garmin-deals.

Wat zijn de beste goedkope fitnesstrackers?

Van alle beste goedkope fitnesstrackers die hieronder worden genoemd, is de Fitbit Charge 4 onze topkeuze. De Charge 4 is een fantastische fitnesstracker voor deze prijs, met nauwkeurige, snelle GPS en een aantal verschillende handige functies om je op het goede spoor te houden voor je trainingsdoelen.

De Fitbit Inspire 2 is een andere topkeuze voor shoppers. Als fitnesstracker op instapniveau dekt het alle basisprincipes: het kost $ 100, biedt hartslagmeting en stappentelling, en heeft een comfortabel, compact ontwerp. Bekijk de beste Fitbits voor meer opties van het populaire merk voor fitnesstracking.

De beste goedkope fitnesstrackers die je vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Fitbit Charge 4

De beste goedkope fitnesstracker in het algemeen

Specificaties:
Weergave:1,57-inch OLED-touchscreen Waterbestendigheid:50 meter Hartritmemonitor:Ja GPS:Ja Slaap volgen:Ja Smartphone-meldingen:Ja Batterijduur:7 dagenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (31 gevonden)
Redenen om te kopen:
+GPS ingebouwd+Nauwkeurige fitnesstracking+Mobiele betalingen
Redenen om te vermijden
-Geen muziekopslag aan boord

Niet alleen was de Charge 4 Fitbit's eerste fitnesstracker met ingebouwde GPS, maar hij introduceerde ook Active Zone Minutes, die je een veel betere indicatie geven van je algehele gezondheid dan hoeveel stappen je hebt genomen. We vonden het touchscreen gemakkelijk om onderweg te navigeren en waren onder de indruk van hoe comfortabel het om de pols was. We vonden ook dat de GPS behoorlijk nauwkeurig was tijdens het hardlopen en fietsen.

De levensduur van de batterij duurt maximaal een week, of vijf dagen bij gebruik van GPS, wat niet de beste is, maar best goed voor een fitnesstracker. Het enige nadeel dat we konden vinden, was dat we wilden dat het muziekopties aan boord had waarmee we onze telefoon thuis konden laten, maar voor minder dan $ 100 is dit een absoluut briljant stukje technologie om om je pols te hebben.

Met de lancering van de Fitbit Charge 5 , we kunnen ook verwachten dat de prijs van de Charge 4 de komende maanden zal dalen, dus dit is zeker een goed moment om te kopen.

Lees ons volledige Fitbit Charge 4 beoordeling.

Fitbit Inspire 2(Afbeelding tegoed: Fitbit)

2. Fitbit Inspire 2

De beste goedkope fitnesstracker voor beginners

Specificaties:
Maat:8,9 x 3,9 x 1,2 inch Gewicht:3,5 ons Weergave:OLED-touchscreen in grijstinten Waterbestendigheid:50 meter Hartritmemonitor:Ja GPS:Nee Slaap volgen:Ja Smartphone-meldingen:Ja Batterijduur:10 dagenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (35 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Slank, lichtgewicht ontwerp+Nauwkeurige slaapregistratie+Betaalbaar
Redenen om te vermijden
-Klein scherm-Geen automatische run-pauze

De Fitbit Inspire 2 is de beste goedkope fitnesstracker omdat hij de basis onder de knie heeft: hartslagmeting, nauwkeurige workout-tracking en het loggen van slaapstadia. Het feit dat het geen ingebouwde GPS heeft, is enigszins teleurstellend - je kunt het verbinden met de GPS van je telefoon - maar de Inspire 2 maakt dit goed met andere functies, zoals Fitbit's inspirerende (snap je?) gemeenschap van mensen die het proberen om in vorm te komen en te blijven. Je kunt deelnemen aan uitdagingen om vrienden, collega's of zelfs vreemden te overtreffen.

Voor $ 100 krijg je Fitbit's Active Zone Minutes-statistiek, 10 dagen batterijduur, aanraakbediening en meer. En het is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, wit en roze.

Lees onze volledige Fitbit Inspire 2-recensie.

Amazfit-pieptoon(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Amazfit-piep

Een goedkope fitnesstracker met GPS

Specificaties:
Maat: Gewicht: Weergave:1,28 inch (176 x 176) Waterbestendigheid:5 voet Hartslag:Ja GPS:Ja Slaap volgen:Ja Smartphone-meldingen:Ja Batterijduur:45 dagenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden) 802 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Apple-Watch-achtige stijl+GPS, hartslagmeter, stappentellermeldingen+Transflectief kleurendisplay is prettig voor de ogen
Redenen om te vermijden
-Hartslag en stappen volgen niet altijd nauwkeurig-Mist muziekopslag en afspeelcontrole

Een van de beste goedkope fitnesstrackers met GPS, de Amazfit Bip is een touchscreen-horloge met smartphonemeldingen, een lange batterijduur en een ingebouwde hartslagmeter, GPS en GLONASS voor nauwkeurige workout-tracking.

Goedkope hartslagmeters zijn notoir onbetrouwbaar, maar we hebben de Bip op de proef gesteld en vonden hem bijna net zo nauwkeurig als onze Garmin Forerunner.

Je kunt 45 dagen batterijduur van de Bip halen zonder een van de slimme functies te gebruiken, maar zelfs met behulp van de hartslagmeter en GPS om trainingen bij te houden, gingen we twee weken voordat het horloge onder de 50 procent dook. Dat is ongelooflijk voor een fitnesstracker, budget of niet.

Lees ons volledige Amazfit Bip-recensie .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Wyze Band

Een spotgoedkope fitnesstracker met ingebouwde Alexa

Specificaties:
Maat:4,4 x 3,3 x 1,3 inch Gewicht:2,6 ons Weergave:0,95-inch AMOLED-touchscreen Waterbestendigheid:50 meter Hartritmemonitor:Ja GPS:Nee Slaap volgen:Ja Smartphone-meldingen:Ja Batterijduur:7 dagenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer betaalbaar+Alexa ingebouwd voor slimme huisbediening+Helder scherm
Redenen om te vermijden
-Verbindingsproblemen met Alexa-Beperkte fitnessfuncties

De Wyze Band van $ 25 is misschien wel de meest betaalbare, maar toch capabele fitnesstracker die je in winkels of online zult vinden. De compacte wearable heeft een helder, gemakkelijk af te lezen AMOLED-display, gaat een hele week mee op een enkele lading en biedt uitstekende hardloopstatistieken. Met de bijbehorende Wyze-app kunnen Wyze Band-dragers een record bekijken van gegevens over het gemiddelde tempo, verbrande calorieën, hartslag per minuut (BPM) en het totale aantal afgelegde kilometers. Er zijn geen statistieken voor andere soorten trainingen, maar het is een goede keuze als je regelmatig wandelt, jogt of rent.

Van de beste goedkope fitnesstrackers is de Wyze Band de enige die Alexa heeft ingebouwd. Als je in de Wyze Band spreekt, kun je Alexa vragen om je verbonden smarthome-apparaten te bedienen. We hadden een paar verbindingsproblemen in onze recensie, maar genoten van de mogelijkheid om onze slimme lichten aan te zetten, James Bond-stijl.

Lees ons volledige Wyze Band review.

Xiaomi Mi-Band 4(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Xiaomi Mi-Band 4

Deze goedkope fitnesstracker heeft een groot, helder display

Specificaties:
Maat:45 x 15 x 14 mm Gewicht: Weergave:0,95-inch (240 x 120) kleuren AMOLED-touchscreen Waterbestendigheid:50 meter Hartritmemonitor:Ja GPS:Nee Slaap volgen:Ja Smartphone-meldingen:Ja Batterijduur:20 dagenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Kleurrijk touchscreen+Uitstekende batterijduur
Redenen om te vermijden
-Zo-zo fitness-tracking

Voor degenen die op zoek zijn naar een gedurfd kleurrijk scherm, is de Xiaomi Mi Band 4 de beste goedkope fitnesstracker voor de klus. Je kunt de wijzerplaat aanpassen met een heleboel schattige, kleurrijke ontwerpen in de Mi Fit-app, en ook gepersonaliseerde waarschuwingen instellen en muziek bedienen vanaf je smartphone.

Fitness- en slaaptracking op de Mi Band 4 was goed, niet geweldig, maar vergelijkbaar met de meeste andere goedkope fitnesstrackers. De batterijduur van 20 dagen van de Mi Band 4 betekende echter dat we ons maar één keer per maand zorgen hoefden te maken over het opladen.

Lees ons volledige Xiaomi Mi Band 4 beoordeling .

Huawei Band 3 Pro(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Huawei Band 3 Pro

Een van de beste goedkope fitnesstrackers met GPS

Specificaties:
Maat:1,8 x 0,8 x 0,4 inch Gewicht:0,88 ons Weergave:0,95-inch AMOLED-touchscreen Waterbestendigheid:50 meter Hartritmemonitor:Ja GPS:Ja Slaap volgen:Ja Smartphone-meldingen:Ja Batterijduur:12 dagen/7 uur met GPSDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden) 725 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Ingebouwde GPS, hartslagmeter+Slaap- en zwemtracking
Redenen om te vermijden
-Te groot voor kleinere polsen-GPS-signaal duurt even om te vergrendelen

De Huawei Band 3 Pro heeft schijnbaar alles wat je zou willen in een goedkope fitnesstracker: een kleurrijk OLED-touchscreen, hartslagmeting, ingebouwde GPS en diepgaande slaapanalyse. Het heeft zelfs zwem-tracking en je kunt het gebruiken als een sluiter op afstand voor de camera van je smartphone. En dat allemaal voor $ 70 - het is moeilijk om al deze functies te vinden in iets dat zo goedkoop is.

Maar de Band 3 Pro heeft een paar dingen die we zouden willen verbeteren. Het metalen frame is te omvangrijk voor kleine polsen, de GPS duurde een eeuwigheid om een ​​signaal vast te leggen en de hartslaggegevens zijn niet helemaal nauwkeurig.

Lees ons volledige Huawei Band 3 Pro review .

Garmin Vivofit 4'(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Garmin Vivofit 4 '

Deze basis fitnesstracker gaat een jaar mee op een lading.

Specificaties:
Maat:0,75 x 0,37 inch. Omtrek: 5,83 tot 8,46 inch (groot), 4,80 tot 7,40 inch (normaal). Gewicht:0,96 ons Weergave:0,43 x 0,43 inch, 88 x 88 pixels Waterbestendigheid:50 meter Hartritmemonitor:Nee GPS:Nee Slaap volgen:Ja Smartphone-meldingen:Nee Batterijduur:1 jaarDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's Bekijk alle prijzen (9 gevonden) 531 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Lange batterijduur+Uitgebreide app
Redenen om te vermijden
-Geen hartslagmeter

De goedkoopste van Garmin's fitnesstrackers, de Vivofit 4, dekt de basis: stappen en slapen. En dat is alles wat sommige mensen nodig hebben of willen.

Deze goedkope fitnesstracker heeft geen hartslagsensor, ingebouwde gps, touchscreen of de mogelijkheid om notificaties van je telefoon te ontvangen. Maar het is goed in het opnemen van je dagelijkse beweging, en met de Garmin-app kun je aangepaste doelen stellen, andere Garmin-gebruikers uitdagen en zelfs het lokale weer laten zien op de Vivofit 4. En deze fitnesstracker gaat tot een jaar mee als hij wordt opgeladen.

Lees ons volledige Garmin Vivofit 4 beoordeling .

Withings Move(Afbeelding tegoed: toekomst)

8. Withings-beweging

Een basis fitnesstracker die eruitziet als een klassiek horloge.

Specificaties:
Maat: Gewicht: Weergave:38 mm, analoog Waterbestendigheid:50 meter Hartritmemonitor:Nee GPS:Nee Slaap volgen:Ja Smartphone-meldingen:Nee Batterijduur:18 maandenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bezoek site 728 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Klassiek, stijlvol ontwerp+Uitstekende batterijduur
Redenen om te vermijden
-Geen hartslagmeter

Net als andere populaire wearables van Withings, ziet de Move eruit als een analoog uurwerk met een rond display en traditionele wijzers. Maar een ingelegde subdial op de wijzerplaat markeert uw voortgang in de richting van uw dagelijkse activiteitsdoel.

Deze tracker heeft geen hartslagsensor. Het mist ook smartphone-meldingen, dus je kunt niet reageren op teksten (of zelfs niet weten wanneer je ze ontvangt). De fitness-tracking is vrij eenvoudig, hoewel het wel verbonden GPS biedt wanneer je je telefoon meeneemt voor een run. Dit werkte op een gegeven moment niet meer voor mij, maar door het horloge te ontkoppelen en te repareren aan je telefoon, wordt het probleem opgelost.

Apple Airpods Black Friday-uitverkoop

Wat de Withings Move mist aan geavanceerde functies, maakt het goed met een lange batterijduur. Het horloge gaat 18 maanden (ja, maanden) mee zonder op te laden.

In een zee van smartwatches en fitnesstrackers die dagelijks - of minstens eens in de paar dagen - moeten worden opgepompt, is de Move verfrissend moeiteloos. De enige keer dat ik de behoefte voelde om het uit te doen, was na een run, om mijn huid een pauze te geven terwijl ik doucht. Als de levensduur van de batterij uw hoogste prioriteit is, zijn er niet veel andere fitnesstrackers die langer dan een jaar meegaan zonder te hoeven worden opgeladen. Maar je offert nogal wat functies op om een ​​lange batterijduur te krijgen in een licht, goedkoop, stijlvol pakket.

Hoe u de beste goedkope fitnesstracker voor u kiest

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope fitnesstracker, zult u een aantal afwegingen moeten maken, maar dat betekent niet dat u compromissen moet sluiten. De beste goedkope fitnesstrackers hebben veel van dezelfde functies als duurdere modellen, dus hier moet je op letten:

Automatische training volgen : Ben je ooit vergeten op de Start-knop te drukken als je ging hardlopen? Er is niets zo frustrerend als geen waardering krijgen voor je training. Daarom kan een goede fitnesstracker automatisch detecteren wanneer je begint met hardlopen of fietsen, en die gebeurtenis dienovereenkomstig registreren.
Hartritmemonitor : Tenzij u uw fitnesstracker als hanger wilt dragen, is dit een functie voor tafelaandelen die u niet alleen veel beter inzicht geeft in uw conditie, maar ook in uw gezondheid. Het toevoegen van hartslaggegevens geeft je namelijk een meer holistische kijk op je lichaam, zowel wakker als slapend.
Fatsoenlijke batterijduur : Een fitnesstracker moet minimaal twee dagen op een lading meegaan. Anders kun je dingen zoals slaap en andere statistieken die vereisen dat je hem voor langere tijd om je pols houdt niet volgen.

Hoe we goedkope fitnesstrackers testen

Onze testmethode voor goedkope fitnesstrackers is vrijwel hetzelfde als hoe we duurdere fitnesstrackers testen. We dragen het apparaat ongeveer een week en verkennen de verschillende functies ervan. Om te beginnen, hoe comfortabel is het apparaat om te dragen? Aangezien ze zijn ontworpen om 24/7 om je pols te zitten, wil je een fitnesstracker die aanvoelt alsof hij er niet eens is.

Als een fitnesstracker een hartslagmeter heeft, controleren we de nauwkeurigheid ervan met andere bekende trackers, evenals onze eigen intuïtie. Over het algemeen zijn hartslagmeters op dit moment behoorlijk nauwkeurig, maar het verschil zit in hoe snel ze kunnen reageren op veranderingen in uw hartslag.

Tijdens het sporten zien we hoe gemakkelijk het is om het display van een tracker af te lezen; als de cijfers te klein zijn, is het moeilijk om ze te onderscheiden wanneer je arm en lichaam bewegen. En als de bedieningselementen te klein zijn, is het moeilijk om dingen te doen zoals je muziek wijzigen of van scherm wisselen.

Ten slotte controleren we de beweringen over de levensduur van de batterij van de fabrikant. Voor het grootste deel zijn ze behoorlijk nauwkeurig, maar bij gebruik van functies zoals GPS of het streamen van muziek kan de levensduur van de batterij veel sneller afnemen.

    Meer:Ik meld me eindelijk aan voor Apple Fitness Plus vanwege deze ene nieuwe functie

Word gezond en in vorm met onze andere fitnessgidsen:

Beste loopbanden | Beste hometrainers | Beste verstelbare dumbbells | Beste fitnessapparatuur voor thuis | Beste yogamatten | Beste workout-apps | Beste hardloop-apps | Beste sporthorloges | Beste smartwatches | Beste slimme weegschaal

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Fitbit Charge 4 Geavanceerd... Fitbit Charge 4 Amazone £ 129,99 £ 89,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Fitbit Inspire 2 - Lunar Wit Fitbit Inspire 2 zeer.co.uk £ 89,99 £ 57,99 Visie Bekijk alle prijzen Amazfit Bip Lite - Smartwatch ... Amazfit-pieptoon Amazone £ 55,39 Visie Bekijk alle prijzen Xiaomi Mi Band 4C-riem -... Xiaomi Mi-Band 4 Amazone £ 13,59 Visie Bekijk alle prijzen Huawei Band 3 Pro Goud Huawei Band 3 Pro Amazone £ 59,60 Visie Bekijk alle prijzenKorting Garmin Vivofit 4 Activiteit ... Garmin Vivofit 4' Amazone £ 49,99 £ 44,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen