Beste koffiemolen 2021 - alle topopties vergeleken

Inbegrepen in deze gids:

een

Tuin

Virtuoos Plus
twee

Krups

Precisieslijpmachine GX500050
3

Tuin

nog
4

Breville

Dosiscontrole Pro BCG600SIL
5

Cappresso

560 Oneindigheid
6

OXO

Brew Conical Burr koffiemolen
7

Dhr.

Koffie IDS77
8

1Zpresso

Q2

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Velen onderschatten de kracht van de beste koffiemolen bij het maken van een smakelijk brouwsel. Als je je eigen bonen maalt, is het een investering die meer dan de moeite waard is om een ​​machine aan te schaffen die een reeks verschillende instellingen en functies kan bieden. Met een kwaliteitskoffiemolen kunt u experimenteren met verschillende brouwstijlen en het meeste uit de beste koffiezetapparaten ook.

Het verkrijgen van de perfecte maalgraad zal wat vallen en opstaan ​​vergen, maar de koffiemolens van vandaag kunnen je helpen om daar veel sneller te komen, met een breed scala aan maten, programmeerbare presets en robuuste messen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De belangrijkste factor bij het kiezen van de beste koffiemolen voor jou is weten welke maalgroottes je nodig hebt. Een espresso vraagt ​​bijvoorbeeld om een ​​bijzonder fijne maling, terwijl een Franse pers een vrij grove maling nodig heeft om beter te kunnen trekken. De koffiemolens hieronder bieden verschillende maalgraadinstellingen, maar over het algemeen zul je merken dat machines met meer opties je verder in beide richtingen kunnen bewegen.

De absoluut beste koffiemolens kunnen een breed scala aan maalgroottes produceren, bieden nauwkeurige regeling van de maaltiming en grote, luchtdichte hoppers voor extra gemak. We verzamelen hier de beste modellen, met een focus op zowel premium als betaalbare maalschijven die een breed scala aan gebruiksscenario's en bedieningsfuncties aankunnen.

De beste koffiemolens die nu verkrijgbaar zijn

Hieronder vind je de beste koffiemolens die momenteel verkrijgbaar zijn, met meer tips voor het kiezen van het juiste model verderop op de pagina.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

1. Boomgaardvirtuoos Plus

De beste koffiemolen

Specificaties:
Soort molen:Burr Uren:40 seconden Maal instellingen:40 Dimensies:5,5 x 5 x 13 inch Hopper capaciteit:8 OzDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Breed maalbereik voor ultieme experimenten+Nauwkeurig timingsysteem:+Gladde, goed uitgebalanceerde maling
Redenen om te vermijden
-Duur

De Baratza Virtuoso Plus wordt algemeen beschouwd als de beste koffiemolen die momenteel verkrijgbaar is, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Je zult nog een Baratza-machine op deze lijst vinden omdat het merk momenteel zo'n sterke naam op de markt is en enkele van de beste allround koffiemolens in de schappen produceert - en dit model staat daarbovenop.

Met 40 maalinstellingen is er hier veel flexibiliteit ingebouwd, en een nauwkeurige timer zorgt ervoor dat deze machine het elke keer goed doet. Consistentie is een groot probleem in de wereld van het bijsnijden van koffiebonen, dus het is een extra investering waard om alles uniform te houden bij elk gebruik. Je kunt hier zelfs de rotatiesnelheid regelen, wat een bijzonder zeldzame functie is op een apparaat thuis.

wat is het nieuwste sterrenstelsel?

Als je serieus wilt experimenteren met je koffie, helemaal van boon tot kopje, dan is dit een uitstekende optie. Als u echter op zoek bent naar iets met wat minder franje, zijn er tal van goedkopere alternatieven.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Krups Precisieslijpmachine GX500050

Beste goedkope koffiemolen

Specificaties:
Soort molen:Platte braam Hoeveelheid instellingen:2-12 kopjes Maal instellingen:12 Dimensies:10,5 x 8,5 x 14 inch Hopper capaciteit:8 OzDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Onder / £50+Eenvoudige bediening met één druk op de knop+Geweldige prijs voor een braammolen

Het is bekend dat braammolens een meer gelijkmatig verdeelde maling produceren dan messen, maar ze brengen vaak kosten met zich mee. Dit Krups-model slaagt er echter in om een ​​burr-set, 12 maalinstellingen en een 8oz-trechter in een prijskaartje van minder dan $ 50 / £ 50 te stoppen. Dat is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor dit de beste koffiemolen is voor mensen met een beperkt budget.

Die beperkte set maalinstellingen betekent dat je niet in de extremen van beide maalgroottes zult komen, wat sommige brouwsels zoals Turkse koffie uitsluit, maar je nog steeds goed van pas zal komen voor een snelle espresso of overgieten.

En als je niet al te geïnteresseerd bent in het uitwerken van precieze timings om het perfecte koffiedik te maken, kun je ook eenvoudig de hoeveelheid koffie die je nodig hebt per kopje instellen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Boomgaardtoegift

Beste koffiemolen voor de meeste gebruikers

Specificaties:
Soort molen:Burr Uren:NA Maal instellingen:40 Dimensies:4,7 x 6,3 x 13,8 inch Hopper capaciteit:12ozDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Kan upgraden naar Virtuoso burr-set wanneer klaar+Eenvoudig aan/uit gebruik+Kleine voetafdruk
Redenen om te vermijden
-Geen controle over de maaltijd

De Baratza Encore is een goedkopere versie van onze topkeuze voor de beste koffiemolen. Je laat hier een paar van de liefhebberfuncties vallen, zoals controle van de maaltijd en een hoogwaardige maalschijf, maar er is hier genoeg om dit een uitstekende keuze te maken voor degenen die net zijn begonnen.

Er zijn nog steeds 40 verschillende maalinstellingen om uit te kiezen, met veel aanpassingsmogelijkheden en een eenvoudig aan / uit continu maalmechanisme. Die ongetimede maling kan even wennen zijn, maar stelt je in staat om te experimenteren met hoeveel koffie je nodig hebt en veel meer controle in het algemeen. Bovendien is er een pulsknop om op te waarderen.

Wat de Encore zo goed gepositioneerd maakt voor diegenen die geïnteresseerd zijn in diepgaand knutselen, is dat je daadwerkelijk kunt upgraden naar de superieure burr-set die in de Virtuoso wordt gebruikt, zodra je klaar bent om ook de investering te doen. Dat is geweldig om de bank niet te breken terwijl je nog aan de hobby begint, terwijl je ook in de toekomst je opties openhoudt voor meer geavanceerde uitrusting.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Breville Dose Control Pro BCG600SIL

Beste koffiemolen voor espresso

Specificaties:
Soort molen:conische braam Uren:Stappen van 1 seconde tot 50 seconden Maal instellingen:60 Dimensies:13,5 x 8 x 6 inch Hopper capaciteit:12ozDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Biedt de meeste controle over maalgrootte en tijd+Grote trechtercapaciteit+Maal rechtstreeks in de filterhouder
Redenen om te vermijden
-Duur

Een espressomaling kan een lastig proces zijn. Hoewel de maalgraad zelf vrij subjectief is (hoewel altijd bijzonder fijn), is het gevoel van het zetten van je eigen perfecte espresso-shot van boon tot kopje een van de grootste genoegens van een koffieliefhebber. Met de Breville Dose Control Pro kunt u uw perfecte instellingen vinden via een breed scala aan maalopties en supernauwkeurige bedieningselementen.

De maaltijd wordt hier tot op de seconde nauwkeurig ingesteld, met opties tot 50 seconden, en er zijn ook 60 maalgroottes om uit te kiezen. Roestvrijstalen conische bramen verminderen de hoeveelheid warmte die tijdens het maalproces wordt gegenereerd voor een extra smaakboost, en een grote 12oz-trechter met een verzegeld deksel zorgt ook voor een handiger ervaring.

Je betaalt iets meer voor dit model, maar als je serieus bent om die espresso precies goed te krijgen, is het de investering zeker waard.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. Capresso 560 Infinity

Beste koffiemolen voor overgieten

Specificaties:
Soort molen:conische braam Uren:5 - 60 seconden Maal instellingen:16 Dimensies:14 x 9,6 x 7,8 inch Hopper capaciteit:8.8ozDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Lage maalsnelheid voorkomt warmteontwikkeling+Verminderde statische elektriciteit
Redenen om te vermijden
-Niet het meest aantrekkelijke ontwerp

Het is niet de mooiste koffiemolen ter wereld, maar de Capresso 560 Infinity heeft zeker enkele unieke eigenschappen onder de motorkap die een breed scala aan koffiestijlen goed zullen dienen. Als je echter op zoek bent naar een koffiemolen om over te schenken, raden we je aan om eens goed te kijken naar het maalproces in dit model.

Een lagere maalsnelheid betekent dat er veel minder wrijving wordt opgebouwd, waardoor de warmte in uw maalkamer tijdens het proces wordt verminderd. Dit kan een bijzonder sterke bonus zijn als u een constante temperatuur over uw koffiedik wilt behouden tijdens de overgietbereiding.

Elders vind je een timer die tussen de 5 en 60 seconden kan lopen, met ook 16 maalgraad-instellingen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. OXO Brew Conical Burr koffiemolen

Beste koffiemolen met hoog volume

Specificaties:
Soort molen:Burr Uren:Tot 30 seconden Maal instellingen:vijftien Dimensies:6 x 11,1 x 14,8 inch Hopper capaciteit:12ozDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Grote, luchtdichte trechter voor zowel gemak als versheid+12 kopjes grondbak+Kan ook direct in portafilter malen
Redenen om te vermijden
-Minder nauwkeurige timeropties

Als je de hele dag door regelmatig naar je koffiemachine komt, wil je niet elke keer dat reservoir bijvullen. De OXO Brew koffiemolen biedt een gezonde trommel met een capaciteit van 12 oz, met UV-lichtblokkering en een luchtdichte afdichting.

Dat betekent dat je je bonen zo lang in de trechter kunt laten als je wilt en dat hun kwaliteit niet verslechtert. Voeg een one-touch timer toe waarbij je laatste instellingen al zijn onthouden, en het malen van verse bonen wordt een kwestie van gewoon op een knop drukken. Als je echter maar één kopje bonen gebruikt, kun je ook direct in een portafilter malen voor een nog handiger ervaring.

Je verliest een beetje in de precisie van je timing, met een maximum van 30 seconden, wat zou kunnen betekenen dat je fijnere maling minder consistent is van kopje tot kopje, maar voor minder dan $ 100 / £ 100 is dit een uitstekende koop.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

7. Mr. Coffee IDS77

Beste koffiemolen met messen

Specificaties:
Soort molen:Blad Uren:NA Maal instellingen:3 Dimensies:5 x 5 x 9 inch Capaciteit:4-12 kopjesDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop en eenvoudig+Zeer kleine voetafdruk+Geweldige prijs voor maalinstellingen
Redenen om te vermijden
-Minder consistent malen van messen-

Koffiemolens met messen hebben de neiging om een ​​slechte reputatie te krijgen in de wereld van bonenkenners, grotendeels vanwege het feit dat de wervelende dubbele messen de gewoonte hebben om bonen te missen en een minder goed uitgebalanceerde maling te produceren.

Als je echter al in een koffiezetapparaat hebt geïnvesteerd en je wilt niet veel geld uitgeven aan een accessoire (hoe noodzakelijk dat accessoire ook is), dan kun je goedkope messenslijpers vinden voor minder dan $ 50. Dit Mr Coffee-model biedt een super betaalbare optie en brengt zelfs enkele maalinstellingen naar het feest.

Grotendeels is dit er echter een voor degenen die niet de faff van een braammolen willen en niet geïnteresseerd zijn in het maken van de perfecte kop Joe. Als je gewoon een stootje wilt over je gebruikelijke voorgemalen koffie, dan is deze compacte, gebruiksvriendelijke koffiemolen perfect.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

8. 1Zpresso Q2

Beste handmatige koffiemolen

Specificaties:
Soort molen:Burr Uren:NA Maal instellingen:30 Dimensies:5,5 x 1,97 x 1,97 inch Capaciteit:0,7ozDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Super draagbaar+Bereik van brouwinstellingen+Makkelijk vast te houden handvat
Redenen om te vermijden
-Kleinere capaciteit - alleen enkele brouwen

Als een machine uw bonen voor u kan malen, waarom zou u dat dan met de hand doen? Handmatige koffiemolens zijn populair onder degenen die de voorkeur geven aan een braamproces, maar niet willen betalen voor alle toeters en bellen van een apparaat van $ 150 +.

Niet alleen dat, maar als je meer kans hebt om slechts één kopje koffie per dag te zetten, zorgt de handmatige methode ervoor dat je nooit bonen verspilt die de volgende dag hun versheid zouden verliezen. Dit 1Zpresso-model biedt nog steeds een schat aan maalgrootte-opties, met een gemakkelijk vast te houden handvat waardoor elke rotatie licht werk is.

Een triaxiaal ontwerp betekent dat je ook hier een bijzonder consistente maling krijgt, met een vormfactor die bijzonder goed past bij een Aeropress. Dit is ook een uitstekende, compacte optie voor mensen die onderweg zijn of kamperen.

Zo vind je de beste koffiemolen voor jou

Of je nu net een mooie nieuwe hebt gekocht espresso machine , of je bent gewoon geïnteresseerd in het zetten van een frisser kopje Joe in de ochtend, het is belangrijk om een ​​koffiemolen te vinden met de juiste functies en capaciteiten voor je dagelijkse routine. De beste koffiemolens kunnen behoorlijk prijzig worden, dus dit geldt vooral als je in het bereik van $ 200+ winkelt. Er zijn een aantal factoren die een rol spelen bij deze beslissing, dus u vindt hieronder meer informatie over elke overweging.

Braamslijpmachines versus bladslijpmachines
De beste koffiemolens zullen die bonen hakken tot een uniforme maling die een zijdezachte smaak achterlaat, met machines van de hoogste kwaliteit die maalschijven gebruiken om dit te doen. Dit zijn sets metalen platen die in elkaar draaien en je koffiebonen vermalen tot een goed uitgebalanceerd poeder. Hoewel messenslijpers een stuk goedkoper zijn, is het bekend dat de spin van de dubbele messen ongelijkmatige maling achterlaat, wat leidt tot een meer bittere smaak.

Als je net begint met het malen van je eigen koffiebonen en niet meer dan $ 20 / £ 20 wilt uitgeven, kun je nog steeds een mooi effect bereiken met een mesmolen. We raden de meeste gebruikers echter aan een beetje extra te springen voor een braammodel, gezien de kwaliteitssprong die je zult ervaren.

Braamslijpmachines versus bladslijpmachines
De beste koffiemolens zullen die bonen hakken tot een uniforme maling die een zijdezachte smaak achterlaat, met machines van de hoogste kwaliteit die maalschijven gebruiken om dit te doen. Dit zijn sets metalen platen die in elkaar draaien en je koffiebonen vermalen tot een goed uitgebalanceerd poeder. Hoewel messenslijpers een stuk goedkoper zijn, is het bekend dat de spin van de dubbele messen ongelijkmatige maling achterlaat, wat leidt tot een meer bittere smaak.

Als je net begint met het malen van je eigen koffiebonen en niet meer dan $ 20 / £ 20 wilt uitgeven, kun je nog steeds een mooi effect bereiken met een mesmolen. We raden de meeste gebruikers echter aan een beetje extra te springen voor een braammodel, gezien de kwaliteitssprong die je zult ervaren.

Maalmaat:
De beste koffiemolens kunnen meer dan 200 verschillende maalgroottes bieden, maar over het algemeen bieden veel modellen uit het middensegment tussen $ 150 en $ 250 ongeveer 30-60 opties. Over het algemeen kun je een grinder verwachten met meer maalgroottes om uit te kiezen om meer extremen van elke maat te bieden; dat wil zeggen een fijnere 'fijnste' instelling en een grovere 'grove' instelling.

prijs van google pixel 5

Dit is waar uw koffiesmaak om de hoek komt kijken. Als u de voorkeur geeft aan Turkse of espressokoffie, wilt u er zeker van zijn dat deze maalgroottes echt de fijnste gemalen koffie bieden. Ondertussen heb je voor French Press-koffie een precieze maar nog steeds vrij grote maalgraad nodig.

Het is ook vermeldenswaard dat schenk- en druppelbrouwers ook in het midden op glijdende schalen zitten, dus het zal gemakkelijker zijn om de beste maat voor u te vinden als er ook meer opties beschikbaar zijn in het midden van de schaal.

Maalmaat:
De beste koffiemolens kunnen meer dan 200 verschillende maalgroottes bieden, maar over het algemeen bieden veel modellen uit het middensegment tussen $ 150 en $ 250 ongeveer 30-60 opties. Over het algemeen kun je een grinder verwachten met meer maalgroottes om uit te kiezen om meer extremen van elke maat te bieden; dat wil zeggen een fijnere 'fijnste' instelling en een grovere 'grove' instelling.

Dit is waar uw koffiesmaak om de hoek komt kijken. Als u de voorkeur geeft aan Turkse of espressokoffie, wilt u er zeker van zijn dat deze maalgroottes echt de fijnste gemalen koffie bieden. Ondertussen heb je voor French Press-koffie een precieze maar nog steeds vrij grote maalgraad nodig.

Het is ook vermeldenswaard dat schenk- en druppelbrouwers ook in het midden op glijdende schalen zitten, dus het zal gemakkelijker zijn om de beste maat voor u te vinden als er ook meer opties beschikbaar zijn in het midden van de schaal.

Capaciteit
Een grotere trechter is beter voor degenen die de hele dag regelmatig zullen brouwen, maar alleen luchtdichte. Koffie droogt bijzonder snel uit, wat betekent dat blootstelling aan chemicaliën in de lucht de smaak zal verminderen als deze eenmaal is weggelaten. Evenzo komt de beste koffie uit een set versgemalen bonen, dus je hebt geen enorme bak nodig als je alleen voor jezelf zet.

Capaciteit
Een grotere trechter is beter voor degenen die de hele dag regelmatig zullen brouwen, maar alleen luchtdichte. Koffie droogt bijzonder snel uit, wat betekent dat blootstelling aan chemicaliën in de lucht de smaak zal verminderen als deze eenmaal is weggelaten. Evenzo komt de beste koffie uit een set versgemalen bonen, dus je hebt geen enorme bak nodig als je alleen voor jezelf zet.

Prijs
Sommige van de beste koffiemolens op de markt kunnen astronomische prijzen bereiken, vooral als het gewicht en de programmeerbaarheid in de mix worden gebracht. Je zult een braammolen van goede kwaliteit kunnen vinden met een reeks opties tussen $ 150 en $ 250 (£ 150- £ 250), en een daling naar $ 100 / £ 100 kan nog steeds uitstekende resultaten opleveren zonder ook wat extra functies.

Beneden die prijsklasse zou je kunnen terugvallen op een freesset van lagere kwaliteit of minder maaltijdfuncties, maar als je deze extra's niet nodig hebt, kun je nog steeds een betaalbaar alternatief vinden.

Prijs
Sommige van de beste koffiemolens op de markt kunnen astronomische prijzen bereiken, vooral als het gewicht en de programmeerbaarheid in de mix worden gebracht. Je zult een braammolen van goede kwaliteit kunnen vinden met een reeks opties tussen $ 150 en $ 250 (£ 150- £ 250), en een daling naar $ 100 / £ 100 kan nog steeds uitstekende resultaten opleveren zonder ook wat extra functies.

Beneden die prijsklasse zou je kunnen terugvallen op een freesset van lagere kwaliteit of minder maaltijdfuncties, maar als je deze extra's niet nodig hebt, kun je nog steeds een betaalbaar alternatief vinden.

Nu de bonen vers gemalen zijn, is het tijd om koffie te zetten - we ronden alle beste Cuisinart-koffiezetapparaten . Als u echter niet geïnteresseerd bent in het met de hand maken van uw brouwsel, vindt u een aantal gemakscapsules die beschikbaar zijn. Je vindt alle beste Nespresso-machines en Keurig-koffiezetapparaten hier.

Verzameling van de beste deals van vandaag Virtuoze Tuin + Conische ... Boomgaard Virtuoos Plus Amazone £ 269,45 Visie Bekijk alle prijzenKorting KRUPS Expert Burr GVX23140... Krups GX500050 Curry's £ 44,99 £ 35,99 Visie Bekijk alle prijzen Orchard Encore Elektr... Orchard Encore Conische Burr Koffie Amazone £ 150,95 Visie Bekijk alle prijzen Capresso 560.04 Oneindige... Capresso 560 Infinity Amazone £ 211,79 Visie Bekijk alle prijzen DevaCurl OXO Brew Conische... OXO Brew conische koffiemolen Amazone £ 208,55 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen