Beste dashcams 2021: de beste camera's om je auto te beschermen

Inbegrepen in deze gids:

een

Volgende basis

622GW
twee

Garmin

Dashcam 57
3

Garmin

Dashcam Mini 2
4

Vantrue

N2 Pro
5

Kenwood

DRV-A301W
6

Vantrue

S1 Dashcam

(Afbeelding tegoed: Garmin)

De beste dashcams zijn handig voor verschillende doeleinden, variërend van een ongevallenverzekering tot het vastleggen van de beste delen van uw roadtrip. Dus wat is de beste keuze voor jou?

Om erachter te komen hebben we verschillende dashcams van verschillende ontwerpen en prijzen opgehaald, om te zien hoe goed ze op de openbare weg functioneerden. Dag en nacht, regen en zonneschijn, we hebben deze dashcams overal op de weg getest om te zien hoe goed ze presteerden.Samsung Galaxy Note 20 recensie
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Natuurlijk, met Black Friday-deals die we al hebben, zullen de beste dashcams tussen nu en de feestdagen zeker genieten van forse prijsverlagingen en kortingen. Dus zorg ervoor dat u onze pagina met de beste vroege Black Friday-deals bekijkt en kijk of u geld kunt besparen als u wat bewaking aan uw zorg toevertrouwt.

Wat zijn de beste dashcams?

Als u absoluut het beste van het beste wilt, wilt u de Nextbase 622GW-dashcam. Het biedt niet alleen 4K-videoresolutie en tot 120 fps, maar bevat ook spraakbesturing, een nood-SOS-functie en meer. Helaas is het voor $ 400 ook een van de duurste opties die momenteel op de markt zijn.

Als je de voorkeur geeft aan sterke functies met een lager prijskaartje, is er altijd de Garmin Dash Cam 57 van $ 229. Het is nog steeds niet wat je zou beschouwen als een budget-dashcam, maar hij bevat wel alle benodigdheden, plus enkele extra functies dat zal je auto opfleuren. Functies zoals voorwaartse botsingen en waarschuwingen voor het verlaten van de rijstrook, evenals een automatische cloudback-up van uw opnames.

Als je die functies liever in een compacter, betaalbaarder frame hebt, dan wil je misschien de Garmin Dash Cam Mini 2 eens bekijken. Hij heeft dezelfde belangrijke functies als andere Garmin-dashcams, maar offert dingen als GPS en een achterdisplay voor een onopvallend compact frame.

Als u echter iets meer budgetbewust wilt, heeft de Kenwood DRV-A301W alles wat u nodig heeft. Met Full HD resolutie, ingebouwde GPS en een prominent display. Het heeft constant stroom nodig en kan luidruchtig zijn wanneer je video's afspeelt, maar het zal de klus klaren.

Natuurlijk zijn er nog meer dashcams die wachten om getest te worden, dus als je niets kunt vinden dat je leuk vindt, kom dan zeker nog eens terug om te zien wat we nog meer bedenken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Nextbase 622GW

De beste dashcam in het algemeen

Specificaties:
Prijs:$ 400 Gezichtsveld:140 ° Oplossing:4K Weergave:3'-aanraakscherm GPS:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (5 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Opnemen in 4K/120fps+Spraakbesturing+Nood-SOS+Boordevol functies
Redenen om te vermijden
-Duur-Eenvoudig ontwerp

Als je geld hebt om te verbranden, dan heeft de Nextbase 622GW alle functies die je ooit zou willen van een dashcam, en meer. Het ontwerp zal de wereld zeker niet in vuur en vlam zetten, maar het heeft een ongeëvenaarde functieset die de beste videokwaliteit biedt van alle dashcams die momenteel op de markt zijn.

De 622GW kan video opnemen in 4K/120fps, ingebouwde beeldstabilisatie voor zijdezachte opnamen, een modus voor extreem weer en een polarisatiefilter dat reflecties minimaliseert die anders je film zouden bederven.

Maar daarnaast is hij ook uitgerust met Alexa-spraakbediening, verbeterd nachtzicht, een parkeermodus die botsingen detecteert wanneer je geparkeerd staat, en een SOS-nooddienst die contact opneemt met de eerstehulpverleners in het geval dat de bestuurder niet in staat is om het te doen zich. What3Words-integratie zorgt er ook voor dat ze precies weten waar je bent, tot een gebied van drie meter diep.

De 622GW maakt ook verbinding met Nextbase's $ 100 achteruitkijkcamera om te zien wat er achter je gebeurt. Hoewel het feit dat deze camera zoveel kost en standaard geen tweerichtingsopname biedt, de meer prijsbewuste mensen onder jullie kan irriteren.

Lees ons volledige Nextbase 622GW beoordeling

(Afbeelding tegoed: Garmin)

2. Garmin Dashcam 57

Geweldige functies voor een meer smakelijke prijs

Specificaties:
Prijs:$ 230 Gezichtsveld:140 ° Oplossing:1440p Weergave:2' LCD GPS:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Compacte maat+Spraakbesturing+Goede veiligheidsvoorzieningen+Eenvoudig te gebruiken magnetische houder
Redenen om te vermijden
-Geen verblindingsfilter-Enigszins wazige beelden in de schemering-Geen touchscreen

Als u op zoek bent naar solide functies voor een minder zware prijs, dan is er Garmin's Dash Cam 57. De Garmin Dash Cam 57 bevat alle gebruikelijke dash cam-functies, evenals een paar meer die uw opnamemogelijkheden verbeteren en uw auto in het proces.

Als je geen nieuwere auto hebt met rijhulpfuncties, dan is dit waar de Garmin 57 uitblinkt. Het bevat een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder waarschuwingen voor aanrijdingen voorwaarts, waarschuwingen voor het verlaten van de rijstrook en waarschuwingen wanneer u opkomt om te stoppen met lichten en snelheidscamera's. Het zal u ook vertellen wanneer u te verstrooid bent om te merken dat het verkeer in beweging is gekomen.

De Garmin 57 is ook verpakt in een parkeerwachter, een liveweergave en een automatische cloudback-up die uw opname veilig in de cloud opslaat om ze veilig te bewaren. Koppel dat met stembediening, ingebouwde GPS en 1440p videoresolutie, en je zou in staat moeten zijn om alle belangrijke details op te nemen, mocht het ergste ooit gebeuren.

Bovendien kan de Garmin 57, net als alle Garmin-dashcams, worden aangesloten op nog eens vier camera's om andere richtingen te dekken.

Lees ons volledige Garmin Dash Cam 57 beoordeling

(Afbeelding tegoed: Garmin)

3. Garmin Dash Cam Mini 2

Geweldige video in een discrete, compacte verpakking

Specificaties:
Prijs:$ 130 Gezichtsveld:140 ° Oplossing:1080p Weergave:Nee GPS:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (5 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Supercompact en discreet+Geweldige beeldkwaliteit+Spraakbesturing
Redenen om te vermijden
-Geen ingebouwde GPS-Wat visoogvervorming

Laat je niet misleiden door zijn grootte, de Garmin Dash Cam Mini 2 heeft een enorm krachtige stoot voor zoiets kleins. Het heeft misschien geen functies zoals een display of GPS, maar het produceert een geweldige beeldkwaliteit en heeft spraakbediening voor het geval je de camera nodig hebt om iets te doen in het midden van de schijf.

Plus, net als andere recente Garmin Dash Cams, kan het uw auto opfleuren met functies zoals waarschuwing voor aanrijdingen, waarschuwingen voor het verlaten van rijstroken, flitspalen en stoplichtmeldingen, en meer. En dan is er nog de Garmin Vault, een cloudopslag die al je opnamen automatisch in de cloud opslaat om ze veilig te bewaren.

Maar de grootste kracht is het ontwerp. De Garmin Dash Cam Mini 2 is zo dinky dat je hem waarschijnlijk niet eens op je voorruit ziet. Dat betekent veel minder afleiding tijdens het rijden.

Lees ons volledige Garmin Dash Cam Mini 2 review

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Vantrue N2 Pro

Een solide dual-view dash-cam die helaas belangrijke functies mist

Specificaties:
Prijs:$ 170 Gezichtsveld:170° voor, 140° achter Oplossing:1440p, 1080p in dubbele modus Weergave:1,5-inch GPS:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon 386 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Dubbele 1080p-camera+Instelbare camerahoek achter+IR-sensoren voor verbeterd nachtzicht
Redenen om te vermijden
-Geen GPS, Wi-Fi of Bluetooth-Geen begeleidende app-Goedkope bouwkwaliteit

Als u liever de moeite wilt besparen om twee dash cam-modules te hebben om uw voor- en achterkant te bedekken, is de Vantrue N2 Pro misschien een verkochte optie voor u. Het heeft niet alleen een extra lens om uw achterkant te bedekken, u kunt de hoek van die lens ook aanpassen aan het interieur van uw auto.

Het algehele beeldmateriaal is niet van de beste kwaliteit, met wat korreligheid en lensflare, je krijgt nog steeds heldere, duidelijke video's om in de gaten te houden wat er op de wegen om je heen gebeurt. Natuurlijk ontbreken er veel belangrijke dingen, zoals draadloze connectiviteit van welke aard dan ook, waardoor het een beetje moeilijker wordt om toegang te krijgen tot je video's.

Maar met alle basisfuncties aan boord en een secundaire camera die bij de prijs is inbegrepen, is dit een dashcam die het overwegen waard is. Zeker voor het prijskaartje van 0.

beste budget gaming-headset pc

Lees ons volledige Vantrue N2 Pro-recensie

Krediet: Kenwood

5. Kenwood DRV-A301W

Een solide dashcam die niet zonder gebreken is

Specificaties:
Prijs:$ 119 Gezichtsveld:136 ° Oplossing:1080p Weergave:2,7-inch GPS:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Goed design+GPS en snelheidsmeter+Geweldige begeleidende app
Redenen om te vermijden
-Luidruchtig afspelen-Heeft constante stroomaansluiting nodig

Met een sterk ontwerp en een resolutie tot 1080p is de Kenwood DRV-A31W een sterk argument om de dashcam voor uw auto te zijn. Het kan niet alleen automatisch botsingen detecteren en beelden opnemen om ze veilig te bewaren, het beschikt ook over een prominent display en ingebouwde GPS om uw snelheid en locatie op dat moment vast te leggen.

Sterker nog, de Kenwood Dash Cam-manager is een van onze favoriete Dash Cam-apps. U kunt niet alleen verbinding maken via een lokaal draadloos netwerk om uw opgeslagen beelden te bekijken, u kunt ook live zien wat de camera op uw scherm ziet. Opgenomen video is ook van goede kwaliteit, hoewel de audio soms een beetje schokkerig kan zijn.

Het heeft misschien geen unieke kenmerken om het te onderscheiden van zijn rivalen, maar de Kenwood DRV-A31W heeft alles wat je nodig hebt in een dash cam - en met een betaalbaar prijskaartje om op te starten.

Lees ons volledige Kenwood DRV-A31W review

(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Vantrue S1 Dash Cam

Een dual-view dashcam met een redelijke prijs

Specificaties:
Gezichtsveld:170° voor, 160° achter Oplossing:4K (alleen voorkant); 1080p (dubbel) GPS:Ja Weergave:2' LCDDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+4K-opname aan de voorkant+Verstelbare camera+Goede opname overdag
Redenen om te vermijden
-Omvangrijk ontwerp-Goedkopere dubbele camerasystemen beschikbaar

Hoewel hij op geen enkele manier perfect is, biedt de Vantrue S1 een relatief betaalbare dual-view dashcam-opstelling, met solide video-opnamemogelijkheden. Video-opnames overdag zijn duidelijk en gedetailleerd zonder kleurproblemen, en hoewel vagere nachtopnames behoorlijk lovenswaardig zijn.

Hoewel er verschillende dingen zijn die we zouden veranderen aan de Vantrue S1, inclusief bepaalde ontwerpkenmerken en het ontbreken van meer geavanceerde functies, zijn alle belangrijke dingen aanwezig. Solide video en audio, GPS, incidentdetectie en een 24/7 parkeerwacht. Evenzo is het menusysteem een ​​fluitje van een cent om te gebruiken en beschikt het over een aantal contextgevoelige knoppen.

gratis telefoon op t mobiel

Dus als je op zoek bent naar een betaalbare dual-view dash-cam die niet absoluut verschrikkelijk is, dan is de Vantrue S1 er een om uit te proberen.

Waar moet je op letten bij een dashcam?

Je hebt misschien geen dashcam nodig die wordt geleverd met 4K-resolutie of verschillende slimme functies. Maar je wilt op zijn minst een camera die video van goede kwaliteit opneemt en automatisch kan detecteren wanneer je een ongeluk krijgt.

Gelukkig doet de overgrote meerderheid van hen dit, dus het gaat erom jezelf af te vragen welke extra's je nodig hebt - en of ze de extra kosten waard zijn. GPS is een functie die u misschien zou overwegen over te slaan, hoewel het nog steeds nuttig kan zijn. GPS kan immers precies registreren waar een ongeval heeft plaatsgevonden en hoe snel u zich op dat moment bewoog. Als u beide dingen weet, kan dit onder de juiste omstandigheden in uw voordeel werken.

Evenzo kan spraakbediening van onschatbare waarde zijn als u uw camera midden op de schijf moet kunnen bedienen. Niet alle incidenten leiden immers tot aanrijdingen en het is handig om een ​​misstand vast te kunnen leggen zonder dat je met je camera hoeft te rommelen.

Ten slotte wilt u misschien controleren of de dashcam die u heeft, verbinding kan maken met andere camera's. Auto's komen immers uit alle richtingen, en het helpt om een ​​logboek bij te houden van dingen die uit verschillende richtingen op je af komen. Vooral van achteren, waar je het gevaar waarschijnlijk niet ziet aankomen.

Hoe we dashcams testen

Elke dashcam die je in deze lijst ziet, is getest en beoordeeld om er zeker van te zijn dat de beste dashcams ook echt de beste zijn. We kijken naar elke stap die betrokken is bij het bezitten van een dashcam, van het instellen tot het daadwerkelijk moeten halen van uw opnamen van de geheugenkaart.

Het testen begint met het instellen van de camera en het beoordelen ervan, afhankelijk van hoe gemakkelijk of moeilijk het hele proces is. We brengen ook veel tijd door op de weg, dag en nacht, om beelden te verzamelen en een weloverwogen oordeel te vellen over hoe elke camera presteert in verschillende reële omstandigheden.

We beoordelen ook het ontwerp van elke camera en de bijbehorende software (indien aanwezig) tijdens dit proces, en beoordelen welke impact dit heeft op het dagelijks gebruik. Ten slotte verzamelen we de beelden van de camera, dit kan via een bijbehorende app of door de microSD-kaart handmatig naar een andere machine over te zetten. Het gemak of de moeilijkheid waarmee dit gebeurt, is ook van invloed op onze uiteindelijke score, evenals eventuele extra functies die de camera al dan niet heeft.

Verzameling van de beste deals van vandaag Nextbase 622GW dashcam vol... Nextbase 622GW Amazone £ 247 Visie Bekijk alle prijzenKorting Garmin Dashcam 57 Compact... Garmin Dashcam 57 zeer.co.uk £ 149,99 £ 129,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Garmin Mini 2 Autosleutel Maat... Garmin Dashcam Mini 2 argos.co.uk £ 99,99 £ 89,99 Visie Bekijk alle prijzen Kenwood DRV-A601W - 4K Ultra... Kenwood DRV-A601W Amazone £ 299 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen