De beste digitale fotolijsten van 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Pix-Star

Wi-Fi Cloud digitale fotolijst
twee

Zal hebben

Metselaar Frame
3

Nixplay

Slimme fotolijst 10,1 inch Touch
4

FotoLente

10 digitale fotolijst
5

Nixplay

10,1-inch slimme digitale fotolijst
6

Meural

WiFi-fotolijst
7

Facebook

Portaal
8

Atatat

Digitale fotolijst
9

Zal hebben

Carver
10

Draak

Touch Classic 10 digitale fotolijst
elf

Feelcare

7-inch slimme wifi digitale fotolijst
12

Aluratek

8-inch LCD digitale fotolijst

(Afbeelding tegoed: Aura)

De beste digitale fotolijsten zijn eenvoudig in te stellen en handig om al uw favoriete vakantiefoto's te presenteren. De weergegeven afbeeldingen zien er kristalhelder uit en de kleuren moeten eruit springen, of ze nu 's avonds laat zijn gemaakt of tegen een zonnige achtergrond. De fotolijst moet ook een gebruiksvriendelijk ontwerp hebben, met een eenvoudige methode om foto's te uploaden.

Enkele van de beste digitale fotolijsten worden geleverd met apps die compatibel zijn met populaire foto-opslagservices, zoals Google Foto's, Facebook, Instagram en Dropbox. Sommige apps kunnen zelfs verbinding maken met meerdere frames tegelijk, zodat anderen kunnen bijdragen aan uw fotorol en nieuwe foto's kunnen uploaden via e-mail of wifi.  • De beste fotoboeken je kunt het nu proberen
  • Beste sites voor het opslaan en delen van foto's: houd uw foto's veilig
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De beste digitale fotolijsten, die hieronder worden vermeld, variëren in prijs, grootte, resolutie en functies. Daarom moet u overwegen wat u wilt voordat u uw favoriet kiest. We hebben een aantal digitale fotolijsten beoordeeld, rekening houdend met beeldkwaliteit, gebruiksgemak, opslag, integratie van sociale media, waarde en meer om u te helpen de beste te vinden.

Black Friday digitale fotolijst aanbiedingen

De Black Friday-verkoop is begonnen en we hebben al de beste Black Friday-deals gevonden. Als je overweegt een nieuwe digitale fotolijst te kopen, kijk dan eerst naar de uitverkoop voor het geval je een koopje kunt doen. We hebben ook de beste Black Friday-fotoboekaanbiedingen gevonden.

De beste digitale fotolijsten

Op basis van onze tests is de Pix-Star 15-inch Wi-Fi Cloud Digital Photo Frame de beste digitale fotolijst voor de meeste mensen. Voor $ 199 is het niet goedkoop, maar je krijgt een groot, helder, duidelijk scherm. Je krijgt ook handige e-mailfuncties en integratie met alle grote sociale netwerken. Bovendien kunt u muziekuitzendingen rechtstreeks vanaf het frame streamen om een ​​soundtrack voor uw diavoorstelling in te stellen.

Voor degenen die esthetisch ingesteld zijn, raden we het 9-inch Aura Mason Frame aan. Het is dezelfde prijs als de Pix-Star, maar het heeft een heel andere benadering van het digitale frameconcept. De focus van het frame ligt op afbeeldingen met een superhoge resolutie en de solide schoonheid van de framebehuizing in tegenstelling tot bellen.

Een geheel nieuwe digitale fotolijst is ook een uitstekende premium-optie. Netgear's 15-inch Meural WiFi-fotolijst is een kleinere versie van de Netgear Meural Canvas II, maar met een sterkere nadruk op persoonlijke fotoalbums. Het kost $ 299 en is nu beschikbaar.

De beste digitale fotolijsten die u vandaag kunt kopen

Pix-Star 15-inch Wi-Fi Cloud digitale fotolijst(Afbeelding tegoed: Pix-Star)

1. Pix-Star Wi-Fi Cloud digitale fotolijst

De beste digitale fotolijst in het algemeen

Specificaties:
Oplossing:1024 x 768 Dimensies:15 x 11 x 1,2 inch Wifi:Ja Touch screen:Nee Op afstand:Ja Ingebouwde opslag:4GB Bewegingssensor:Ja Muziekspeler:Ja Video:Ja USB/SD-slots:Ja/Ja Cloud diensten:Google Foto's, Facebook, Flickr, Smugmug, Instagram, Dropbox, Shutterfly, OneDrive, Photobucket, VerizonDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon 1 Amazon-klantrecensie
Redenen om te kopen:
+Handige e-mailfuncties+Foto's zien er scherp en duidelijk uit+Maakt verbinding met grote sociale netwerken+Maakt meerdere frame-accounts mogelijk
Redenen om te vermijden
-Video afspelen met lage resolutie

Het beste aan de Pix-Star 15-inch Wi-Fi Cloud Digital Photo Frame is de verbluffende fotokwaliteit. Met de beeldverhouding van 4:3 op een scherm van 1024 x 768 pixels zien de beelden er scherp, helder en duidelijk uit. Afhankelijk van het omgevingslicht kun je het scherm met led-achtergrondverlichting aanpassen voor helderheid, tint en contrast.

De Pix-Star heeft veel slimme extra's. U kunt uitzendingen van een aantal internationale radiostations streamen om muziek af te spelen via een diavoorstelling, en er zijn veel overgangen beschikbaar om de beeldpresentatie aan te passen. U kunt ook herinneringen instellen, de ingebouwde rekenmachine gebruiken en eenvoudige puzzels, Sudoku en andere spellen spelen.

Met deze gadget kun je tot 25 frames koppelen vanuit één account, waar je afbeeldingen en audioberichten rechtstreeks van en naar verbonden frames kunt verzenden en ontvangen. U kunt ook foto's uit webalbums bekijken, waaronder Google Foto's en Facebook. Het frame heeft 4 GB intern geheugen en ondersteunt USB-sticks en SDHC/SDXC-camerakaarten.

Over het algemeen is de Pix-Star de beste digitale fotolijst die je kunt kopen.

Lees ons volledige Pix-Star Wi-Fi Cloud digitale fotolijst 15-inch review .

Aura Mason FrameKrediet: Jackie Dove

2. Aura Mason-frame

De mooiste lijst en afbeeldingen

Specificaties:
Oplossing:1600 x 1200 Dimensies:9,7 x 7,6 x 1,9 inch Wifi:Ja Touch screen:Nee Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:Nee Bewegingssensor:Nee Muziekspeler:Nee Video:Nee USB/SD-slots:nerd Cloud diensten:iCloud, Google Foto'sDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Prachtig scherm met hoge resolutie+App regelt het plaatsen van afbeeldingen en andere functies+Compatibel met Live Photos van Apple+Integreert met Google Foto's en iCloud
Redenen om te vermijden
-Omgevingslichtsensor kan kieskeurig zijn-Speelt geen video's af-Geen poorten of interne opslag

Veel digitale fotolijsten beloven duidelijke en heldere beelden, maar er is een groot verschil bij het bekijken van uw foto's op de Aura-lijst, die 9 inch is met een beeldverhouding van 4:3. De kleuren zijn levendig maar realistisch, en het scherm met een resolutie van 224 ppi geeft de kleurdiepte en verfijnde details weer.

De Aura vertrouwt meer op zijn iOS- en Android-app dan de meeste andere digitale frames. Dat komt omdat het frame alleen cloudinvoer accepteert - geen SD-kaarten of thumbdrives. De Aura Mason beschikt ook over een Smart Suggestions-functie waarmee u afbeeldingen uit uw galerij kunt kiezen.

Een omgevingslichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan en een automatische functie schakelt het frame uit als het donker is in de kamer. Er is geen aanraakscherm - en dus geen vingerafdrukken die het zicht bederven. In plaats daarvan werkt het frame via twee aanraakbalken: één aan de bovenkant en de andere aan de zijkant van het apparaat.

Het Aura Mason Frame is verkrijgbaar in twee kleuren - grafiet en wit kwarts - en het staat op je tafel in liggende of staande oriëntatie. De lijst is een kunstwerk van buiten naar binnen.

Lees ons volledige Aura Mason Frame beoordeling .

Nixplay Smart Photo Frame 10,1 inch Touch zittend op mantel(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Nixplay slimme fotolijst 10,1 inch aanraakscherm

De beste digitale fotolijst met touchscreen

Specificaties:
Oplossing:1200 x 800 Dimensies:10,55 x 7,4 x 1,53 inch Wifi:Ja Touch screen:Ja Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:8 GB (minus voorgeïnstalleerde software) Bewegingssensor:Ja Muziekspeler:Ja Video:Ja USB/SD-slots:nerd Cloud diensten:Facebook, Instagram, Dropbox, Flickr, Google Foto'sDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Uitstekende beeldkwaliteit met hoge resolutie+Touchscreen maakt navigatie eenvoudig+Goede online/sociale media beeldtoegang via apps+Bevat een bewegingssensor
Redenen om te vermijden
-Geen ingebouwde SD-kaarten of geheugensticks

De Nixplay Smart Photo Frame 10,1 Inch Touch is de nieuwste toevoeging aan het assortiment digitale fotolijsten van het bedrijf. Het biedt een compact middelgroot ontwerp dat in de meeste kamers past en het scherm is helder genoeg om karakter aan uw afbeeldingen toe te voegen en de landschappen echt te laten 'poppen'. Hij verspilt geen elektriciteit, dankzij de spraak- en bewegingsgeactiveerde sensoren, en hij kan niet eenvoudiger te gebruiken zijn met de touchscreen-navigatie. Daarom zou het geschikt zijn voor mensen die nieuw zijn of ervaring hebben met dit soort producten.

Vrienden en familie kunnen eenvoudig foto's uploaden naar dit frame vanuit hun eigen Nixplay-account of ze rechtstreeks e-mailen. Er is ook geweldige toegang tot afbeeldingen op sociale media, waaronder Facebook, Google Foto's, Instagram, Dropbox, Flickr en Verison. Er is weinig te klagen over dit frame, behalve het ontbreken van SD-kaarten of geheugensticks aan boord. U kunt geen afstandsbediening kwijtraken, hij is intuïtief te bedienen en het ontwerp is eenvoudig, maar verfijnd.

Lees ons volledige Nixplay Smart Photo Frame 10,1 Inch Touch Review .

Photospring 10 digitale fotolijstKrediet: Photospring

4. PhotoSpring 10 digitale fotolijst

De meest veelzijdige digitale fotolijst

Specificaties:
Oplossing:1280 x 800 Dimensies:13,1 x 9,9 x 1,6 inch met buitenframe/11,1 x 7,9 x 1,1 inch met binnenframe Wifi:Ja Touch screen:Ja Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:16 GB Bewegingssensor:Nee Muziekspeler:Nee Video:Ja USB/SD-slots:Ja/Ja Cloud diensten:Google Foto's/Flickr/iCloudDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Duidelijk, helder scherm+Aanraakscherm vergemakkelijkt toegang tot foto-/video-afspeellijsten+Platformstandaard biedt een stevige basis voor landschaps- of portretweergave+Accepteert media uit verschillende bronnen
Redenen om te vermijden
-Peg-pootstandaard past slecht-Geen bewegingssensor-Afzonderlijk aangeschafte hardware nodig voor wandmontage

PhotoSpring 10 heeft het unieke voordeel van twee verschillende visuele kadermodi: een traditionele matte look met een zwart buitenframe in galerijstijl of een gestroomlijnde moderne look. Nadat je het bovenste zwarte frame hebt verwijderd, kun je gemakkelijk zien hoe superieur het effen witte frame eruitziet en hoe mooi het je afbeeldingen tot hun recht laat komen, maar het is jouw keuze en het wisselen van modus is eenvoudig. Dit frame is voorlopig alleen voor tafelbladen - geen wandmontage tenzij u een stroomkabel koopt met een magnetische connector van 90 graden, waarvan het bedrijf zegt dat deze beschikbaar zal zijn als accessoire.

De flexibiliteit van PhotoSpring strekt zich uit tot de invoermodus. U kunt tot 30 MB aan foto's rechtstreeks naar het frame sturen via e-mail, een eigen app, tekst, de deelknop voor de foto-app of vanuit een browser. Alle media die naar het frame worden geüpload, worden automatisch op het apparaat opgeslagen. Video's met een hoge resolutie van maximaal vijf minuten (of een bestandsgrootte van 1 GB) worden automatisch afgespeeld in een geïntegreerde diavoorstelling, hoewel het frame Apple's Live Photos niet als video's herkent, maar alleen als foto's.

Verschillende bedieningselementen op het scherm zijn toegankelijk via een subtiele groene stip in de rechterbovenhoek. In het begin is het moeilijk te onderscheiden - je moet misschien de instructies raadplegen, tenzij je het bij toeval vindt terwijl je rond het scherm snuffelt - maar zodra je het ontdekt en erop tikt, zoomt het huidige beeld uit om bedieningselementen op het scherm te onthullen waarmee je kunt verwijderen, verbergen, favoriet maken, rotatie wijzigen, toevoegen aan een bestaand album, opmaak aanpassen of afbeeldingen naar of van het frame mailen. Een instellingenmenu vergemakkelijkt het beheer van cloudaccounts zoals Google Foto's voor synchronisatie of back-up of Flickr voor synchronisatie.

Met de interface kunt u ook vrienden uitnodigen om afbeeldingen naar uw frame te uploaden, de helderheid en het volumeniveau te wijzigen, het frame in- en uit te schakelen en parameters in te stellen voor het bekijken van diavoorstellingen en EXIF-info op het scherm voor elke afbeelding. We hebben de Premium-versie van het frame getest, met een batterijduur van vier uur, in tegenstelling tot de standaardversie, die je aangesloten moet houden.

PhotoSpring is gebruiksvriendelijk en de meeste taken worden uitgevoerd met een snelle tik en eenvoudige aan/uit-schakelaars — ideaal voor de niet-technische doelgroep. Beeldkwaliteit is een hoge resolutie voor de grootte van het frame, en omdat je aan-uit-intervallen kunt plannen, wordt een bewegingssensor niet erg gemist.

Lees ons volledige PhotoSpring 10 digitale fotolijst review .

Nixplay 10,1-inch slimme digitale fotolijst(Afbeelding tegoed: Nixplay)

5. Nixplay 10,1-inch slimme digitale fotolijst

Beste middelgrote breedbeeld aangesloten frame

Specificaties:
Oplossing:1280 x 800 Dimensies:10,55 x 7,36 x 1,22 inch Touch screen:Nee Wifi:Ja Op afstand:Ja Ingebouwde opslag:8 GB (cloud) Bewegingssensor:Ja Muziekspeler:Ja Video:Ja USB/SD-slots:nerd Cloud diensten:Facebook, Instagram, Dropbox, Flickr, Google Foto'sDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Goede online/sociale media beeldtoegang via apps+Alexa-integratie+Ingebouwde wandmontage+Magnetische bevestiging op afstand
Redenen om te vermijden
-Geen USB- of SD-slots-Vereist een abonnement voor alle functies

De 10,1-inch slimme digitale fotolijst van Nixplay, met een display van 1280 x 800 pixels en een brede beeldverhouding van 16:10, laat uw foto's en video's knallen met oogverblindende kleuren en details. Bekijk foto's en video's als onderdeel van een afspeellijst en stel diavoorstellingen in met meerdere getimede overgangen voor eindeloos entertainment in staande of liggende stand.

Hoewel het een vrijstaand frame is, is het compact genoeg om mooi op een bureau of woonkamermantel te passen, maar het is ook specifiek aan de muur te bevestigen door een kleine hoes van de achterkant te verwijderen en het snoer opnieuw te bevestigen. Op het tafelblad kan de afstandsbediening van Nixplay magnetisch aan de achterkant van het frame worden bevestigd, zodat deze veilig binnen handbereik blijft.

Met de mobiele app van het frame kun je overal verbinding maken met je frame en het bedienen, wat vooral handig is voor oudere of niet-technische familieleden. Omdat het via wifi werkt, is er geen fysieke invoer, zoals SD-kaarten of USB-sticks, maar het frame heeft wel 8 GB intern geheugen voor directe opslag van foto's en video.

Dit frame werd erkend in de 2021 TemplateStudio Awards voor Smart Home.

Lees ons volledige Nixplay 10,1 inch slimme digitale fotolijst review.

Meural WiFi-fotolijst(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Meural WiFi-fotolijst

De beste digitale fotolijst die ook een kunstgalerie voor thuis is

Specificaties:
Oplossing:1920 x 1080 pixels Dimensies:16 x 10 x 1,68 inch Touch screen:Nee Wifi:Nee Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:4GB Bewegingssensor:Ja Muziekspeler:Nee Video:Ja USB/SD-slots:Nee Cloud diensten:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Prachtig scherm+Bewegingsgebaren werken goed+Uitgebreide kunstbibliotheek met lidmaatschap
Redenen om te vermijden
-Gebaarprestaties variëren-Vereist een abonnement voor alle functies-Geen bewegingssensor of fysieke ingangen

De Netgear Meural WiFi Photo Frame is een compactere, fotogerichte versie van de museumwaardige Netgear Meural Canvas II. Terwijl de Canvas II uitblinkt in het brengen van kunst uit het louvre naar je woonkamer, laat de antracietgrijze WiFi-fotolijst de matte omlijsting vallen voor een huiselijkere uitstraling.

Om een ​​prachtig scherm van 1920 x 1080 pixels te behouden, is de WiFi-fotolijst natuurlijk vrij groot in vergelijking met veel van de beste digitale fotolijsten. Als gevolg hiervan past het misschien niet goed op sommige bijzettafels of bureaus. Maar als je de ruimte hebt voor dit 15,6-inch full HD-scherm, zul je niet teleurgesteld zijn.

De antireflectiecoating van de Meural WiFi-fotolijst zorgt voor een indrukwekkend helder beeld vanuit elke hoek, terwijl u met responsieve gebarenbediening door uw fotoalbums en instellingen kunt navigeren. Of je kunt de lijst bedienen met de Meural-app, die zowel de uitgebreide kunstbibliotheek van Meural biedt als een suite voor het maken van gezamenlijke fotoalbums voor je lijst.

Lees ons volledige Meural WiFi Fotolijst review .

Facebook-portal(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Facebook-portal

Het beste voor videobellen en Alexa-integratie

Specificaties:
Oplossing:1280 x 900 Dimensies:10,2 x 7 x 0,8 inch Touch screen:Ja Wifi:Ja Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:Geen Bewegingssensor:Ja Muziekspeler:Nee Video:Ja USB/SD-slots:Ja/Ja Cloud diensten:Facebook, InstagramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op Portal (VK) 3 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Uitstekend in videogesprekken via Facebook en WhatsApp+Innovatieve camera-trackingfunctie+Toont foto's van Facebook en Instagram+Alexa is geïntegreerd
Redenen om te vermijden
-Facebook-stemassistent niet zo goed als Alexa-Lopende privacyproblemen met Facebook

De Facebook Portal toont je foto's van Facebook en Instagram op een 10-inch touchscreen dat gemakkelijk te gebruiken is. Maar je kunt met dit toestel ook videobellen via Facebook of WhatsApp. De slimme camera van de Portal is slim genoeg om u te volgen (door te pannen en te zoomen) terwijl u zich verplaatst. Bovendien kun je leuke filters toepassen om wat persoonlijkheid aan je chats toe te voegen.

De Portal heeft ook Alexa ingebouwd, dus je kunt de assistent alles vragen wat je zou vragen aan een van de slimme luidsprekers van Amazon of de Portal gebruiken om te controleren wie er voor de deur staat. Wanneer je geen foto's bekijkt, belt of chat met Alexa, kan de Portal muziek streamen van verschillende diensten, waaronder Pandora en Spotify.

Om uw privacy te beschermen, wordt de Portal geleverd met een schakelaar om de camera uit te schakelen en kunt u alle opnamen die de Portal heeft gehoord, verwijderen. Of u kunt ervoor zorgen dat de portal uw opnamen niet opslaat. Over het algemeen is de Portal een redelijk goede deal, gezien alles wat dit apparaat kan doen.

Lees ons volledige Facebook Portal beoordeling .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

8. Atatat digitale fotolijst

Geweldig voor niet-technische gebruikers

Specificaties:
Oplossing:1920 x 1080 Dimensies:8,9 x 6,42 x 3,43 inch Wifi:Nee Touch screen:Nee Op afstand:Ja Ingebouwde opslag:Nee Bewegingssensor:Nee Muziekspeler:Ja Video:Ja USB/SD-slots:Ja/Ja Cloud diensten:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Prachtig mat scherm met hoge resolutie+Eenvoudige, niet-verbonden installatie+Ondersteunt afbeeldingen, films en muziek via een diavoorstelling
Redenen om te vermijden
-Geen intern geheugen-Strikte specificaties voor SD-kaarten en USB-drives-Afstandsbediening is traag

De Atatat Digital Photo Frame maakte indruk op ons met zijn visuele kwaliteit en biedt een levendige weergave zonder de kleuren kunstmatig te versterken. Hoewel het een klein scherm is, geeft het breedbeeldformaat de indruk dat opnamen groter zijn dan ze in werkelijkheid zijn. Het is ook een vrij veelzijdig ontwerp, met kalenderhulpprogramma's en de mogelijkheid om afbeeldingen, films en muziek af te spelen via een diavoorstelling.

Dit model wordt geleverd met een aparte afstandsbediening in plaats van een aanraakscherm - dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u het scherm met vingerafdrukken ontsiert. Het is ook heel eenvoudig in te stellen en intuïtief te gebruiken, omdat er geen software of app-connectiviteit nodig is; sluit gewoon een geheugenkaart of USB-stick aan en hij doet de rest. Het zou om deze reden een niet-technisch publiek aanspreken.

Houd er echter rekening mee dat er geen intern geheugen is, dus je wordt beperkt door wat je SD-kaart of USB-stick kan bevatten. Dat gezegd hebbende, voor minder dan $ 70, is dit een geweldige digitale fotolijst op instapniveau die de basis dekt en het goed doet.

Lees ons volledige Atatat digitale fotolijst beoordeling.

Aura Carver(Afbeelding tegoed: Aura)

9. Aura Carver

De mooiste breedbeeld digitale fotolijst

Specificaties:
Oplossing:1920 x 1200 Dimensies:10,63 x 2,6 x 7,45 inch Wifi:Ja Touch screen:Nee Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:Nee Bewegingssensor:Nee Muziekspeler:Nee Video:Nee USB/SD-slots:nerd Cloud diensten:iCloud, Google Foto'sDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Prachtig scherm met hoge resolutie+App regelt beeldpositionering en verlichting+Integreert met Google Foto's en iCloud
Redenen om te vermijden
-Speelt geen video's af-Geen poorten-Geen interne opslag

Aura's Carver Frame is in veel opzichten vergelijkbaar met een andere van de beste digitale fotolijsten, de overtreffende trap Aura Mason Frame. Het heeft veel van dezelfde kenmerken, zoals de schermresolutie van 224 ppi en een buitenkant die minimalistisch chic uitstraalt - verkrijgbaar in Charcoal of White Chalk. Er zijn echter een paar verschillen. De Carver is ontworpen als een frame dat alleen liggend is met een diagonaal van 10,1 inch en biedt een grotere, meer filmische HD-beeldpresentatie.

De Carver Frame levert een uitstekende weergave van zowel kleuren als fotodetails - en is ongetwijfeld de beste afbeelding die u van uw foto's zult zien. Het accepteert alleen cloud-invoer van iCloud, Google Foto's en je Filmrol, wat betekent dat er geen opslaglimieten zijn en alle uploads naar je frame doorlopen via de Aura-app voor iOS of Android. Jij, vrienden en familie kunnen via de app overal foto's aan de lijst toevoegen.

Hoewel het frame beperkt is tot liggende oriëntatie, kan het vanwege het breedbeeldscherm twee verticale foto's naast elkaar koppelen, en doet dit automatisch. Er zijn geen fysieke ingangen op het frame, dus om naar believen te wijzigen welke foto je wilt bekijken, kun je de aanraakbalk bovenaan het frame gebruiken. Dit is een elegante oplossing, omdat het glas ongerept blijft, in tegenstelling tot andere aanraakschermframes die worden ontsierd door icky vingerafdrukken. Een omgevingslichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan en een auto-functie schakelt het frame uit als het donker wordt.

Voor een breedbeeldframe van de beste kwaliteit dat past bij elk interieur, is de Aura Carver een uitstekende keuze.

Lees ons volledige Aura Carver Frame beoordeling .

Dragon Touch Classic 10 digitale fotolijstKrediet: Jackie Dove

10. Dragon Touch Classic 10 digitale fotolijst

Beste middelgrote aangesloten frame

Specificaties:
Oplossing:1280 x 800 Dimensies:11,40 x 8,2 x 1,50 inch Wifi:Ja Touch screen:Ja Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:16 GB Bewegingssensor:Nee Muziekspeler:Ja Video:Ja USB/SD-slots:Ja/Ja Cloud diensten:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Meerdere manieren om foto's en video's aan het frame toe te voegen+Heeft een koptelefoonaansluiting+Veel ingebouwde opslag+Het startscherm heeft de datum, tijd, het weer en een alarmfunctie
Redenen om te vermijden
-Framekast beschadigt gemakkelijk-Geen bewegingssensor-App kan glitchy zijn

Met het 10,1-inch 16:10-touchscreen van het Dragon Touch-frame kun je alles bekijken, van statische afbeeldingen en diavoorstellingen met overgangen van speciale effecten tot videoclips van 30 seconden, compleet met een hoofdtelefoonaansluiting voor audio. Er zijn ook meerdere manieren om afbeeldingen in het frame in te voeren, waaronder een SD-kaart, USB-stick en uploaden via Wi-Fi.

De OurPhoto-app is de gemakkelijkste manier om foto's naar de lijst te uploaden. U kunt ook externe gebruikers aan het frame toevoegen om vrienden en familie afbeeldingen te laten uploaden via de app.

De beeldkwaliteit is top met heldere details en levendige kleuren. De Dragon Touch heeft een aantal coole goodies, waaronder video met geluid, een alarm, kalender en lokaal weer. Hoewel er geen bewegingssensor is om het frame uit te schakelen als er niemand in de kamer is om het te bekijken, kun je een schema instellen.

De framebehuizing lijkt niet bijzonder duurzaam, omdat de verf op ons model begon af te schilferen. En veel frames die naar adressen in de VS worden verzonden, komen aan met Europese of Aziatische stroomaansluitingen die niet in stopcontacten passen. Ik heb er een ontvangen voor beoordeling, maar kon hem gebruiken met een adapter die ik bij de hand had.

Lees ons volledige Dragon Touch Classic 10 digitale fotolijst review .

Feelcare 7-inch slimme wifi digitale fotolijstKrediet: Jackie Dove

11. Feelcare 7-inch slimme wifi digitale fotolijst

Geweldig verbonden touchscreen klein frame

Specificaties:
Oplossing:1024 x 600 IPS-paneel Dimensies:7,99 x 5,59 x 0,87 inch Wifi:Ja Touch screen:Ja Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:8GB Bewegingssensor:Nee Muziekspeler:Nee Video:Ja USB/SD-slots:Ja nee Cloud diensten:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Klein en compact voor krappe ruimtes+Foto's zien er scherp en duidelijk uit+Met de app kunnen tot 500 contacten rechtstreeks vanaf een smartphone foto's toevoegen
Redenen om te vermijden
-Kan afbeeldingen alleen fysiek laden via micro SD-kaart of micro-USB-drive-Video's worden slechts 15 seconden afgespeeld-Geen bewegingssensor

De Feelcare is een compacte, handige fotolijst die je afbeeldingen prachtig weergeeft. De zwarte, matte kunststof buitenkant is onopvallend en subtiel, zodat hij er in elke kamer mooi uitziet. Met een beeld van 1024 x 600, 16:9 is de beeldkwaliteit helder en duidelijk, en je kunt het touchscreen gebruiken om de helderheid aan te passen.

Het frame werkt via een eigen app voor iOS of Android, of je kunt handmatig afbeeldingen via een micro SD-kaart rechtstreeks in het frame laden, dat 8 GB intern geheugen heeft. De lijst slaat de foto's en video's op in het ingebouwde geheugen en je kunt het touchscreen gebruiken om foto's te verwijderen, te verbergen en aan te passen. Houd er rekening mee dat video's slechts 15 seconden worden afgespeeld.

U kunt foto's verzenden vanuit de Frameo-app of vanuit het hulpprogramma voor het delen van foto's in uw smartphonegalerij en tot 500 vrienden toevoegen die ook foto's naar uw fotolijst kunnen sturen. Het ontbreken van een bewegingssensor is een nadeel, maar er is wel een timer. Ondanks een gebrek aan extra's is de basiswerking van Feelcare flexibel genoeg voor de doelgroep van niet-technische gezinsleden.

Lees ons volledige Feelcare 7-inch Smart WiFi digitale fotolijst review.

Aluratek 8-inch LCD digitale fotolijst(Afbeelding tegoed: Aluratek)

12. Aluratek 8-inch LCD digitale fotolijst

Een goede niet-verbonden budgetkeuze

Specificaties:
Dimensies:8,5 x 7 x 1 inch Oplossing:800 x 600 Touch screen:Nee Wifi:Nee Op afstand:Nee Ingebouwde opslag:Nee Bewegingssensor:Nee Muziekspeler:Nee Video:Nee USB/SD-slots:Ja/Ja Cloud diensten:GeenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer eenvoudig te gebruiken en in te stellen+Scherm is helder met intense aangename kleuren+Goedkoop
Redenen om te vermijden
-Scherm met lage resolutie-Speelt geen video af-Kijkhoek is beperkt

Er is niet veel aan de Aluratek 8 inch digitale fotolijst behalve extreme eenvoud, daarom is het nog steeds een van de beste digitale fotolijsten voor sommige gebruikers die gewoon wat foto's willen weergeven en niet willen rotzooien met netwerken.

Het toestel heeft geen touchscreen, geen ingebouwd geheugen en geen afstandsbediening. De 800 x 600 TFT LCD-schermresolutie biedt enkele basisaanpassingen voor het positioneren van afbeeldingen op het scherm, hoe lang elk beeld blijft hangen en de helderheid van het scherm. U kunt SD-camerakaarten (tot 32 GB) of een USB-stick aansluiten.

De navigatieknoppen bevinden zich aan de achterkant van het apparaat en elk commando wordt geregistreerd met een speelgoedachtige klik, maar je moet je handen op het frame leggen om de bedieningselementen te veranderen. Vreemd genoeg kun je geen van de bedieningselementen wijzigen tenzij alle SD-kaarten en USB-drives uit het apparaat zijn verwijderd.

Het apparaat heeft een generiek plastic frame dat wordt geleverd met een inschroefbare plastic standaard, maar er is geen gat om aan de muur te hangen. USB-drives van normaal formaat steken uit de zijkant van het frame. U kunt kiezen uit 11 overgangsstijlen en foto's weergeven van 3 seconden tot 1 uur.

Lees ons volledige Aluratek 8-inch LCD digitale fotolijst review .

Hoe u de beste digitale fotolijst voor u kiest

Allereerst moet u overwegen wat u van uw digitale fotolijst wilt. Ongeacht hoeveel u wilt uitgeven, de afbeeldingen moeten er realistisch uitzien en van hoge kwaliteit zijn op uw scherm. Je moet streven naar een hoge resolutie (we raden minimaal 1024 x 768), levendige kleuren en een scherpe focus. Wees voorzichtig met frames met doffe kleuren, een laag contrast en zachte afbeeldingen.

Houd er ook rekening mee hoe technisch je bent en waar je foto's zijn opgeslagen. Niet-verbonden frames zijn meestal het gemakkelijkst te gebruiken, omdat u geen accounts of netwerken hoeft in te stellen om de afbeeldingen over te zetten. In plaats daarvan kunt u camerakaarten of USB-thumbdrives rechtstreeks in het frame plaatsen en tot 32 GB aan beeldmateriaal laden.

Als u echter kiest voor een aangesloten frame, bieden deze veel meer flexibiliteit bij het zoeken en sorteren van uw afbeeldingen, of dit nu van sociale mediasites of rechtstreeks vanaf uw telefoon is. Als uw afbeeldingen verspreid zijn op sociale media in plaats van geconcentreerd op USB-sticks, bent u beter af met een aangesloten digitale fotolijst.

Hoe we digitale fotolijsten testen

We testen de beste digitale fotolijsten op verschillende criteria. Eerst beoordelen we op beeldkwaliteit en beeldverhouding. De digitale reproducties van foto's moeten er scherp en realistisch uitzien, met behoud van een natuurlijk ogende uitsnede.

beste webcams voor gamestreaming

Gebruiksgemak is een ander element dat we overwegen bij het beoordelen van de beste digitale fotolijsten. Als een frame eenvoudig in te stellen en te navigeren is, heeft het vaak meer waarde. Een uitgebreid aanbod van connected features is echter ook belangrijk. We denken dat de meeste fotolijsten op deze lijst een solide balans hebben.

Aanvullende specificaties waar we naar kijken zijn opslag en sensoren. Sommige digitale fotolijsten hebben een ingebouwd geheugen, terwijl andere afhankelijk zijn van Wi-Fi-streaming, USB-sticks of SD-kaarten van de camera. Als u een camerakaart of een USB-stick moet gebruiken, zorg er dan voor dat de behuizing van het frame deze goed uit het zicht houdt.

Ondertussen is een bewegingssensor praktisch een must. Digitale fotolijsten hoeven geen energie te verspillen door de hele dag te spelen als er niemand in de kamer is om ze te bekijken.

Veel frames bieden kalender, klok, herinneringen, games, rekenmachines, weer-app-widgets en luidsprekerpoorten. Deze features zijn geen verwachtingen, maar zorgen voor leuke extra's.

Verzameling van de beste deals van vandaag Pix-Star 15 Inch Wifi Cloud... Pix-Star FotoConnect 15' Amazone £ 199,99 Visie Bekijk alle prijzen Aura Smart Digitale Foto... Aura Mason slimme digitale fotolijst Amazone £ 219 Visie Bekijk alle prijzen Nixplay 10.1 Inch Touch... Nixplay 10,1 inch slimme fotolijst Amazone £ 179,99 Visie Bekijk alle prijzen Nixplay 10.1 inch Smart... Nixplay Smart Amazone £ 169,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Facebook-portal Facebook-portal Amazone £ 199 £ 149 Visie Bekijk alle prijzen Deal eindigtdi 30 nov WiFi digitale fotolijst,... Atatat digitale fotolijst Amazone £ 108,15 Visie Bekijk alle prijzenKorting Aura Smart Digitale Foto... Aura Carver Amazone £ 189 £ 149 Visie Bekijk alle prijzen Dragon Touch digitale foto... Dragon Touch Klassiek 10 Amazone £ 119,99 Visie Bekijk alle prijzen Feelcare 7 Inch Slimme WiFi... Feelcare 7 Inch Smart WiFi Digitaal Amazone £ 89,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen