Beste elektrische reeksen in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

GEVEN

Profiel PB935YPFS
twee

GEVEN

JB645RKSS
3

Samsung

NE59M6850SS
4

LG

LDE4413BD
5

Samsung

NE63A6711SG/AA
6

Bosch

800-serie HEI8046U
7

Thermador

Pro Harmony Pro PRD366WHU
8

Samsung

NE63T8711SS/AA
9

LG

LREL6325F
10

LG

LSE4616ST

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

De beste elektrische fornuizen zullen een top kookprestatie bieden en elke keer heerlijke maaltijden produceren. Bij het koken van vlees moeten de resultaten sappig zijn met een gelijkmatige bruine textuur, terwijl cakes moeten kunnen rijzen zonder brandwonden of hete plekken. Bovendien zijn de beste bereiken handig, snel op temperatuur en ook nog eens energiezuinig.

Maar met zoveel elektrische fornuizen op de markt, kan het lastig zijn om er een te kiezen die bij je kookbehoeften en thuis past. Wil je een smart-enabled elektrisch bereik? Of een moderne met mooie functies die zichzelf kunnen reinigen? Trouwens, hoeveel ben je bereid te besteden? De beste elektrische reeksen kunnen beginnen vanaf $ 700 tot $ 3.000.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gelukkig hebben we al het zoeken voor je gedaan om de beste beschikbare elektrische modellen te vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een stijlvolle dubbele oven of een slim model, hier zijn de beste elektrische fornuizen van dit moment.

Black Friday-deals 2021

Black Friday komt eraan en om je tijd te besparen, hebben we de markt afgestruind om nu de beste vroege Black Friday-deals te vinden. Als je op zoek bent naar nieuwe keukenapparatuur, check dan zeker de beste Black Friday-deals voor apparaten en maak een besparing.

Wat zijn de beste elektrische bereiken?

Na uitgebreid onderzoek hebben we de GE Profile PB911SJSS de beste elektrische serie gevonden. Het is redelijk geprijsd voor iets meer dan $ 1000 en biedt geweldige prestaties van zowel het fornuis als de ruime oven. Het beschikt over vijf branders met verschillende vermogens en kan zichzelf reinigen met stoom.

Als je moeite hebt met multitasken in de keuken, dan is een fornuis met twee ovens misschien wel het beste. Hiervoor raden wij de LG LDE4415ST aan. Hoewel het nog steeds in een enkele baai past, kan dit elektrische fornuis onafhankelijk in twee ovens koken en de grotere is ruim genoeg om de Thanksgiving-kalkoen te bevatten.

Wil je meer veelzijdigheid uit je assortiment, dan is de Samsung NE59M6850SS het overwegen waard. Deze elektrische kookplaat met één deur kan eigenlijk worden opgedeeld in twee ovens die afzonderlijk functioneren. Dit geeft u de voordelen van zowel een enkele als een dubbele ovenreeks.

Justice League snyder cut einde

Als u op zoek bent naar de beste elektrische actieradius, dan is dat de GE JB645RKSS. Het biedt alle basisfuncties, inclusief een zelfreinigende functie, en zou er in geen enkele keuken slecht uitzien. Hoewel het een geweldige prijs is, doet u geen concessies aan de prestaties.

GE-profiel PB911SJSS(Afbeelding tegoed: GE)

1. GE-profiel PB935YPFS

Beste elektrische bereik in het algemeen

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:5,3 kubieke voet Branders en vermogen:5; 3600, 2000, 1900, 1200, 80 W. Functies:Power Boil-element; heteluchtoven; lucht frituren; stoomreiniging en zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Lowe's Bekijken bij Appliances Connection Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Vijf branders met wisselend vermogen+Geweldige kookprestaties+Airfry-functie+Zelfreinigende oven
Redenen om te vermijden
-Niet de grootste oven die er is

Voor geweldige kook- en bakprestaties kun je de goedgeprijsde GE Profile FB911SJSS niet verslaan. Hij heeft vijf branders, variërend van een superhoge voor snel koken tot een ultralage voor het warmhouden van een bord. Hoewel er grotere ovens op de markt zijn, kan deze holte van 5,3 kubieke voet gemakkelijk een grote vogel aan.

De oven wordt geleverd met drie rekken en verwarmt gelijkmatig, dus het zal goed zijn werk doen bij de zware taak om drie vellen koekjes tegelijk te bakken. Met de heteluchtoven bak je een mooi korstje op broden, of bak je een rosbief perfect bruin. Voor dagelijkse familiemaaltijden heeft het een luchtfrituurfunctie, zodat je knapperige kip en spruitjes kunt krijgen zonder opbergruimte voor een ander apparaat op te geven. Het GE-profiel maakt verbinding met een app op je mobiel, dus als je in de tuin of in de wasruimte bent, kun je een melding krijgen wanneer je bananenbrood klaar is. Je kunt hem ook bedienen met Alexa of de Google Assistent. Over het algemeen is dit het beste elektrische bereik dat u kunt kopen.

GE JB645RKSS(Afbeelding tegoed: GE)

2. GE JB645RKSS

Beste elektrische bereik voor mensen met een beperkt budget

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:5,3 kubieke voet : Functies:Power Boil-elementen; zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Lowe's Bekijken bij Best Buy Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Voldoende kookkracht+Zelfreinigende oven
Redenen om te vermijden
-Slechts twee ovenrekken

Het beste elektrische assortiment voor budgetshoppers biedt de basisfuncties tegen een goede prijs. De GE JB645RKSS heeft alles wat de meeste koks nodig hebben, inclusief een zelfreinigende oven. Hij heeft vier branders, waarvan er twee een indrukwekkend vermogen van 3100 W hebben voor als je snel spaghetti probeert te maken.

De oven van 5,3 kubieke voet is groot genoeg voor een kalkoen of meerdere ovenschalen, maar hij heeft slechts twee ovenrekken, wat een probleem kan zijn als je echt vakantiekoekjes probeert te maken. Sommige gebruikers vinden het ontbreken van een eenvoudige draaiknop voor het instellen van de oventemperatuur een ongemak, omdat de aanraakbedieningen op het paneel een beetje verwarrend kunnen zijn. Houd er echter rekening mee dat het met elektronische bedieningselementen gemakkelijker is om een ​​nauwkeurige temperatuur in te stellen en dat u een uitgestelde startfunctie krijgt.

Samsung NE59M6850SS(Afbeelding tegoed: Samsung)

3. Samsung NE59M6850SS

Beste elektrisch fornuis met dubbele oven

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:5,9/2,6 en 3,2 kubieke voet Branders en vermogen:5; 3000 (2), 1200 (2) W, verwarmingsbrander Functies:FlexDuo-oven; convectieoven met dubbele deur; stoomreiniging en zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Lowe's Bekijken bij Best Buy Bekijk bij Samsung Bekijk alle prijzen (5 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Enkele oven kan in tweeën worden gesplitst+Flex Door geeft u toegang tot alleen de bovenkant of de volledige oven
Redenen om te vermijden
-Een beetje lastig om de ovenverdeler te installeren

Zowel critici als gebruikers zijn dol op de Samsung NE59M6850SS vanwege de prestaties, het stijlvolle uiterlijk en de flexibiliteit. Het heeft vijf branders, waaronder twee krachtige voor het snel koken van water en een voor het warmhouden van voedsel. Met de Samsung SmartThings-app kun je de oventemperatuur controleren en een timer instellen, maar om veiligheidsredenen start de oven niet.

Het hoogtepunt van deze serie is de oven, die kan worden gebruikt als een grote oven of als twee kleinere door een tussenschot te plaatsen. Als je een kalkoen braadt, krijg je maar liefst 5,9 kubieke voet ruimte. Als je een cake van chiffon bakt en tegelijkertijd zalm roostert, plaats je de verdeler en worden het twee ovens die op verschillende temperaturen kunnen draaien - en nee, je cake zal niet visachtig smaken! Met de dubbele deur kun je de deur naar de bovenste openen zonder de bodem te openen, zodat je cake niet valt als je naar de vis kijkt. Beide ovens hebben convectiesystemen om het koken te versnellen en toch je gebraden kippen een knapperige huid te geven. Het enige nadeel is dat sommige mensen het een beetje lastig vinden om de verdeler te plaatsen.

LG LDE4415ST(Afbeelding tegoed: LG)

4. LG LDE4413BD

Beste elektrische fornuis met twee ovens

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:4,3/3.0 kubieke voet Branders en vermogen:5; 3200, 3000, 1200 (2) 100 W. Functies:Dubbele oven; heteluchtoven; Makkelijk schoon; zelfreinigende cyclus Opberglade:Nee App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Dubbele ovens kunnen onafhankelijk koken+Vijf branders geven volop verwarmingsmogelijkheden
Redenen om te vermijden
-Duur-Geen opberglade

Als je huis vaak op een restaurant lijkt, dan heb je een oven nodig die de constante output van voedsel aankan. De LG LDE4413BD heeft twee ovens die onafhankelijk van elkaar kunnen draaien, zodat je twee verschillende items tegelijkertijd op verschillende temperaturen kookt. Bovenop bevindt zich een oven van 3,0 kubieke voet die geweldig is voor pizza's en stoofschotels, terwijl er beneden een grotere oven van 4,3 kubieke voet is voor braadstukken of meerdere vellen snickerdoodles. Een ding om op te merken: in tegenstelling tot het Samsung FlexDuo-model, kun je deze twee ovens niet combineren in één. Hoewel de onderste oven van de LG plaats moet bieden aan alle behalve de meest monsterlijke kalkoenen, moet je bukken om er toegang toe te krijgen.

Je krijgt ook vijf branders met een vermogen variërend van 3200 W voor snel koken tot slechts 100 W om het stoofvlees warm te houden. Beide ovens hebben een reinigingsfunctie van 10 minuten voor lichte retouches, evenals een zelfreinigende cyclus. Houd er wel rekening mee dat je bij dit ontwerp geen opberglade onderin krijgt.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

5. Samsung NE63A6711SG/AA

Beste slimme elektrische bereik

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:6,3 kubieke voet Branders en vermogen:5; 1800 (2), 3000, 1200, 100 W. Functies:Convectiestand, Airfry en Griddle Opberglade:Ja App-bediening:Ja, Bixby, Google Assistent, SmartThingsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Handige instellingen waaronder Convectie en Air Fry+Inclusief een bakplaat+Eén brander is verstelbaar voor verschillende panformaten
Redenen om te vermijden
-Werkt niet met Amazon Alexa

Wil je een slim bereik, dan wordt het niet veel beter dan de Samsung NE63A6711SG/AA. Met de SmartThings-app heb je toegang tot recepten, plan je maaltijden en kun je zelfs ontbrekende ingrediënten bestellen. Het wordt ook geleverd met een aantal handige instellingen, waaronder Air Fry, dat op dezelfde manier kookt als het populaire apparaat, en Convection, dat zorgt voor gelijkmatiger koken - ideaal om te bakken.

Er wordt ook een handige bakplaat meegeleverd die mooi op de bakplaatbrander bovenop zit. Onze enige moeite met dit bereik is dat het niet werkt met Alexa, maar als dat geen probleem voor je is, dan is er weinig andere reden om het niet te kopen. Het is verkrijgbaar in een traditionele roestvrijstalen afwerking, of u kunt kiezen voor het Toscaanse of zwarte roestvrij staal, dat veel meer in het oog springt.

Bosch 800-serie HEI8046U(Afbeelding tegoed: Bosch)

6. Bosch 800-serie HEI8046U

Beste elektrische inschuifbereik

Specificaties:
Type:Inschuifbaar Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:4,6 kubieke voet Branders en vermogen:5; 3200, 3000, 1200 (3) W. Functies:Heteluchtoven, zelfreinigende cyclus Warmhoudlade:Ja App-bediening:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Lowe's Bekijken bij The Home Depot Bekijken bij Appliances Connection Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Heavy-duty constructie, luxe ontwerp+Warmhoudlade+Zelfreinigende oven
Redenen om te vermijden
-Kleine oven

Een inschuifbereik geeft u de luxe uitstraling van een inbouwunit. Hoewel de Bosch 800-serie HEI8046U duurder is dan de meeste vrijstaande modellen, is hij een stuk goedkoper dan een op maat gemaakte of professionele serie, maar zal nog steeds een belangrijke upgrade zijn als het gaat om esthetiek. Het heeft een stevige constructie, een glazen paneel en metalen bedieningsknoppen.

Je offert wel wat ovenruimte op bij dit model. Hoewel je in de kalkoen kunt passen, kun je misschien niet zoveel bijgerechten tegelijk inpakken. Onder de oven zit in plaats van opbergruimte een warmhoudlade die handig is als je een feestje geeft. Zoals je zou verwachten voor deze prijs, wordt de oven geleverd met drie rekken en is hij zelfreinigend.

zal ps5 ps4-schijven afspelen

Thermador Pro Harmony Pro PRD366WHUKrediet: Thermador

7. Thermador Pro Harmony Pro PRD366WHU

Beste dual-fuel actieradius

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Gas/Elektrisch Ovengrootte:5 kubieke voet Branders en vermogen:6; 1800 (3), 1500 (3), 2500 BTU Functies:Heteluchtoven; Zelfreinigende oven Opberglade:Nee App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Bekijken bij Appliances Connection Bekijken bij Best Buy Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Ziet er geweldig uit+Zes branders+Zelfreinigende oven
Redenen om te vermijden
-Geen opberglade

Mensen die dol zijn op koken en het geluk hebben toegang te hebben tot zowel gas- als elektrische leidingen, zijn misschien bereid genoeg te investeren in een 36-inch professionele serie. Bovenop de Thermador Pro Harmony Pro PRD366WHU vind je zes krachtige branders, waarvan er twee kunnen worden ingesteld op een zeer laag vuur om een ​​saus warm te houden zonder te stremmen of chocolade te smelten zonder te verbranden

Je krijgt echter geen oven die groter is dan op een typisch 30-inch model, maar je krijgt wel luxe. Naast de convectiemogelijkheden heeft de oven drie uitschuifbare rekken, twee interne halogeenlampen en de snelste zelfreinigende cyclus op de markt. De belangrijkste reden dat u het grote geld betaalt, is echter voor een absoluut mooi, volledig roestvrijstalen statement-stuk.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

8. Samsung NE63T8711SS/AA

Een glijbaan in assortiment met veel extra's

Specificaties:
Type:Inschuifbaar Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:6,3 kubieke voet Branders en vermogen:5; 3600, 3000, 1200 (2), 100 W. Functies:Slimme wijzerplaat; Heteluchtoven; Lucht Bakken; Temperatuursonde, stoom- en zelfreinigingscyclus Opberglade:Ja App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Samsung Bekijken bij Lowe's Bekijken bij Best Buy Bekijk alle prijzen (5 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Grote oven+Airfry mogelijkheden+Krachtige brander+Werkt met app, Alexa en Google Assistant
Redenen om te vermijden
-Wordt alleen geleverd met 2 ovenrekken

De Samsung NE63T8711SS/AA is een luxe toestel voor een normale prijs. Omdat het in een ruimte tussen kasten schuift, geeft het je een op maat gemaakte look voor een fractie van de prijs van een echte inbouw. Op dit bereik bevinden de bedieningselementen zich vooraan waar ze gemakkelijk toegankelijk zijn zonder over de kookplaat te reiken. Als je aan de knoppen draait, lichten ze op, zodat de instellingen gemakkelijk te zien zijn en als je vergeet de brander uit te zetten, wordt dit meteen duidelijk.

De kookplaat heeft een van de krachtigste branders op elk bereik. Het verkort de tijd die het spaghettiwater nodig heeft om te koken en geeft je intense hitte om te roerbakken of aanbraden. In de grote oven vind je zowel convectie- als airfry-standen en wordt er een airfrymand meegeleverd. We zouden alleen willen dat je 3 in plaats van 2 rekken hebt, zodat je meer koekjes tegelijk kunt bakken. Dit bereik bedien je met een app op je telefoon of via Alexa of Google Assistant.

(Afbeelding tegoed: LG)

9. LG LREL6325F

Een assortiment dat ook een airfryer is

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:6,3 kubieke voet Branders en vermogen:5; 3200, 3000, 1200 (2), 100 W. Functies:Lucht Bakken; Heteluchtoven; Easy Clean en zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijken bij Best Buy Bekijk bij Walmart Bekijk alle prijzen (5 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Grote oven+Airfry mogelijkheden+Vijf branders met wisselend vermogen+Werkt met Alexa, Google Assistant en recepten-apps
Redenen om te vermijden
-Airfryermand is niet inbegrepen

De LG LREL6325F is niet alleen een ultramodern elektrisch assortiment, maar heeft ook luchtfrituurmogelijkheden, waardoor het niet nodig is om nog een ander kooktoestel op het aanrecht te kopen. Het is uitgerust met een grote 6.3 cu. ft. heteluchtoven en 5 branders met wisselend vermogen, waaronder een om de soep of stoofpot secondenlang warm te houden.

Deze serie is voorzien van de nieuwste slimme features. Om te zien hoe je bananenbrood of gehaktbrood vordert, klop je twee keer op het raam van de glazen oven en het licht gaat aan. Je kunt het bereik monitoren en bedienen met een app op je telefoon of door spraakopdrachten te geven aan Alexa of Google Assistant. Het assortiment maakt ook verbinding met kook-apps die automatisch temperatuurinstellingen naar de oven sturen. Ten slotte kunt u de app gebruiken om problemen te diagnosticeren voordat u een servicemonteur inschakelt.

(Afbeelding tegoed: LG)

10. LG LSE4616ST

Beste elektrische bereik met inductiekookplaat

Specificaties:
Type:Inschuifbaar Brandstof:Elektrisch Ovengrootte:6,3 kubieke voet Branders en vermogen:5, 4000, 3200, 1800 (2), 100 W. Functies:Inductie kookplaat; Heteluchtoven; Glazen bedieningselementen; EasyClean, Zelfreinigend met stoom Opberglade:Ja App-bediening:Ja, Alexa en Google AssistentDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Bekijken bij Appliances Connection Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Beschikt over een inductiekookplaat+Werkt met Alexa en Google Assistent+Zelfreinigende stoominstelling+Convectie-instelling
Redenen om te vermijden
-De pannen moeten precies op de branders passen om te kunnen werken

De LG LSE4616ST heeft een grote capaciteit van 6,3 kubieke voet, wat betekent dat je voldoende ruimte hebt voor familiediners. Het zou geschikt zijn voor een enthousiaste bakker, omdat de ProBake-convectie-instelling is ontworpen om de beste resultaten te geven bij het bakken - het verwarmingselement is eigenlijk verplaatst van de bodem van de oven naar de achterwand voor een gelijkmatige warmteverdeling, alleen voor deze functie. Het is daarna gemakkelijk schoon te maken dankzij de zelfreinigende stoominstelling die helpt om voedselresten vooraf los te maken. De glazen bedieningselementen en de platte kachel maken het schoonmaken ook een gemakkelijke taak.

Het opvallende kenmerk van deze elektrische kookplaat is de inductiekookplaat. Hoewel je in sommige inductiepannen moet investeren om deze functie te gebruiken, werkt het veel sneller dan traditioneel keramiek. Het is ook veiliger om te gebruiken, omdat de kachel niet opwarmt tenzij hij de pan detecteert. Het biedt de onmiddellijke reactie van gas, zonder de moeilijkheid om achteraf op te ruimen. U moet er echter voor zorgen dat de pannen goed op de branders passen, anders werkt het niet!

Hoe u het beste elektrische bereik voor u kiest

Type : Bij het winkelen voor een nieuw assortiment zijn er drie soorten waar u rekening mee moet houden. Vrijstaande modellen worden geleverd met een achterwand en kunnen zoals de naam al doet vermoeden ‘vrij’ staan. Inschuifmodellen schuiven in een vak tussen toonbanken, wat zorgt voor een aangepaste look voor minder geld dan een ingebouwd model. Inbouwreeksen moeten in een holte worden geplaatst, meestal bovenop een lade. Deze zijn zeldzamer en op maat gemaakt dan de andere twee typen. In deze gids hebben we ons voornamelijk gericht op vrijstaande modellen, omdat deze zowel het populairst als het meest betaalbaar zijn.

Investeren in dual fuel? Als u toegang heeft tot gas via een aardgasleiding of een tank voor vloeibaar propaan in uw tuin, dan is er ook de mogelijkheid om een ​​dual-fuel model te kopen. Dual-fuel fornuizen zijn voorzien van een gasfornuis boven een elektrische oven. Met dit ontwerp profiteert u van een betere controle van de branders, hoewel een elektrisch fornuis sneller opwarmt en gemakkelijker schoon te maken is, dus houd daar rekening mee. Als u de voorkeur geeft aan een gasfornuis, maar de gelijkmatigheid van een elektrische oven wilt, is dit ontwerp misschien het beste.

Hoe zit het met inductie? Een inductiekookplaat geeft u dezelfde snelle reactie als gas, maar is ook snel aan de kook en gemakkelijk schoon te maken. Het gebruikt een elektromagnetisch veld om gemagnetiseerde potten en pannen op te warmen, wat betekent dat het oppervlak zelf niet echt opwarmt. Als u echter kiest voor een inductiekookplaat, moet u mogelijk pannen kopen die compatibel zijn.

Gas versus elektrisch

Het kan zijn dat u niet zeker weet of u wilt investeren in een gas- of elektrische kookplaat. Elk heeft zijn voor- en nadelen waarmee rekening moet worden gehouden voordat u een beslissing neemt.

Een elektrisch fornuis is veel sneller op te warmen en gemakkelijker schoon te maken omdat het een vlak oppervlak is. Hoewel het de warmte enige tijd vasthoudt nadat je het hebt uitgeschakeld, wat niet geweldig is als je huisdieren of kinderen hebt. Het is ook lastig te besturen, omdat het niet zo responsief is als gas. Qua oven zorgt een elektrisch fornuis voor een meer gelijkmatige warmteverdeling, waardoor de kans op hete plekken kleiner wordt. Dit brandstoftype zal ook een droge textuur produceren, wat geweldig is om te krokanten. Deze zijn echter duurder om dagelijks te gebruiken.

Een gasfornuis is gemakkelijker te bedienen en reageert veel sneller, maar dankzij de roosters kost het schoonmaken meer tijd. De elementen zijn ook langzamer te verwarmen in vergelijking met elektrische. Als we naar de oven kijken, is de warmteverdeling niet zo gelijkmatig, maar het is veel sneller, dus het voorverwarmen duurt niet zo lang. Gasovens produceren ook een vochtige textuur die geweldig is voor braadstukken. Deze zijn goedkoper om er bovenop te draaien.

Wanneer een elektrisch fornuis vervangen?

De meeste merken van elektrische apparaten bieden een garantie van één jaar, maar volgens de National Association of Home Builders kunt u verwachten dat de uwe ongeveer 13 jaar meegaat. We raden de verlengde garantie niet aan, aangezien reparaties binnen de levensduur van uw assortiment doorgaans minder kosten dan de garantie zelf.

Samsung Chromebook Pro Black Friday

Als de reparatiekosten vijftig procent of meer zijn dan de prijs van een nieuwe serie, moet u overwegen deze te vervangen. De meest voorkomende bereikklachten zijn dat de temperatuur niet klopt. Raadpleeg de handleiding en kijk of u uw oven zelf opnieuw kunt kalibreren. Als u dit niet kunt of het probleem niet oplost, kan een onderhoudsmonteur de oven mogelijk repareren zonder een astronomische prijs te vragen. Specifieke elementen die kapot gaan, waaronder het glaskeramische blad, zijn vrij goedkoop te vervangen. Het vervangen van een printplaat zal echter duur zijn en u kunt het beste een nieuwe reeks kopen.

De beste vervanging voor een spoelreeks is een smoothtopreeks. Ze zijn niet alleen gemakkelijker schoon te maken, ze zijn ook voorzien van de nieuwste functies. Zelfs nieuwere topmodellen van glaskeramiek hebben updates die een paar jaar geleden niet beschikbaar waren. Alle series worden geleverd met ten minste één krachtige brander voor kokend water, roerbakken of grillen op een kookplaat; ze hebben ook ten minste één brander om het voedsel constant te laten sudderen. Voor het gebruik van een bakplaat of stroper vind je bridgebranders. Onder de kookplaat zijn convectieovens verkrijgbaar met temperatuurvoelers en warmhoudlades voor redelijke prijzen. Deze ovens hebben vaak vooraf ingestelde instellingen voor specifieke voedingsmiddelen of functies zoals kalkoen of pizza, luchtfrituren of brood rijzen.

U kunt overwegen om te upgraden naar een inductiekookplaat. De prijzen van deze hightech toestellen zijn de laatste jaren flink gedaald. Inductie geeft je de onmiddellijke reactie van gasbranders en brengt water veel sneller aan de kook.

Steeds meer bereiken maken verbinding met wifi, waardoor je je oven kunt voorverwarmen of bedienen vanaf je telefoon, Alexa of Google Assistant. Sommige slimme reeksen kunnen problemen diagnosticeren en in sommige gevallen het servicecentrum waarschuwen. Zoek naar modellen die verbinding maken met recepten-apps en automatisch de juiste tijden en temperaturen toepassen. Hoe dan ook, u moet investeren in een van de beste vleesthermometers om ervoor te zorgen dat u niets te gaar kookt.

Bekijk meer van onze apparaatdekking:

Beste koelkasten | Beste gasfornuizen | Beste vaatwassers | Beste wasmachines | Beste wasdrogers | Beste stofzuigers | Beste magnetrons | Beste grillgerechten | Beste broodmachines | Beste blenders | Beste keukenmixers | Beste koffiezetapparaten | Beste espressomachines | Beste keukenmachines | Beste sapcentrifuges | Beste airfryers | Beste Cuisinart-koffiezetapparaten | Beste terrasverwarmers | Beste zonnelampen | Beste koelers | Beste opblaasbare bubbelbaden

Verzameling van de beste deals van vandaag GE 30-in glad oppervlak 5... GE-profiel PB935YPFS Lowe's $ 899 Visie Bekijk alle prijzenKorting LG LREL6325F 6,3 cu. voet .... LG LREL6325F Walmart $ 1,304,99 $ 1.199 Visie Bekijk alle prijzen GE APPARATEN JB645RKSS,... GE JB645RKSS Amazone $ 997,76 Visie Bekijk alle prijzen Samsung - 5.9 cu. voet Buigen... Samsung NE59M6850SS Beste koop $ 1,198,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting LG - 7.3 Cu. voet Elektrisch... LG LDE4413BD Beste koop $ 1.699,99 $ 1.199,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Samsung - 6.3 cu. voet .... Samsung NE63A6711SG/AA Beste koop $ 1.079,99 $ 949,99 Visie Bekijk alle prijzen 800 Serie 30 inch. 4,6 kubieke meter. voet .... Bosch 800-serie HEI8046U Het thuisdepot $ 2.349 Visie Bekijk alle prijzen Thermador - ProHarmony 5 Cu .... Thermador Pro Harmony Pro PRD366WHU Beste koop $ 8.599 Visie Bekijk alle prijzenKorting 6,3 cu ft. Smart Slide-in... Samsung NE63T8711SS/AA Samsung $ 2.099 $ 1.599 Visie Bekijk alle prijzenKorting LG - 6.3 Cu. ft .... LG LSE4616ST Beste koop $ 2.899,99 $ 2.199,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen