Beste elektrische scooters voor kinderen: een koopgids voor ouders

Inbegrepen in deze gids:

een

Scheermes

E100
twee

Segway

Ninebot Kickscooter Zing
3

Gotrax

GKS elektrische scooter
4

Scheermes

Voedingskern E90
5

Scheermes

E300
6

Scheermes

ePrime
7

Scheermes

Pocket Mod Miniatuur Euro

(Afbeelding tegoed: scheermes)

De beste elektrische scooters voor kinderen bieden een leuke en goedkope manier voor uw kind om met vrienden door de buurt te cruisen. In tegenstelling tot duwscooters, hebben elektrische scooters een motor en batterij waarmee je kind kan rondscrollen zonder tegen de voeten te hoeven trappen.

Net als elektrische scooters voor volwassenen, zijn er ook genoeg opties voor kinderen. Velen zijn gemaakt door Razor, het bedrijf dat in de jaren 90 de scooterrage op gang bracht. Het biedt nog steeds kick-style scooters, maar heeft nu ook een reeks elektrische scooters voor kinderen. Er zijn echter ook andere merken zoals Segway op de markt gekomen, dus er is meer keuze dan ooit.Elektrische scooter Black Friday-deals

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel we nog een maand verwijderd zijn van Black Friday, zijn retailers begonnen met het aanbieden van kortingen op elektrische scooters, waaronder een aantal modellen voor kinderen. Bekijk zeker onze Black Friday-scooterdeals voor de laatste verkopen. Aangezien het erop lijkt dat er deze feestdagen vertragingen bij de verzending zullen zijn, is het misschien de moeite waard om eerder iets te bestellen. En ga zeker naar onze pagina met beste Black Friday-deals voor andere producten, van telefoons tot tv's en meer.

Wat zijn de beste elektrische scooters voor kinderen?

Over het algemeen maakt Razor enkele van de beste elektrische scooters voor kinderen, met als hoogtepunt de Razor E100. Dit model, bedoeld voor kinderen van 8 jaar en ouder, kost ongeveer $ 125, is stevig gebouwd en kan je kind - binnen redelijke grenzen - wat spanning bezorgen. Het is ook gemakkelijk in elkaar te zetten.

Als je op zoek bent naar iets draagbaars, bekijk dan de Segway Ninebot Kickscooter Zing E8 of E10. Beide modellen kunnen worden opgevouwen, waardoor ze gemakkelijker te dragen zijn als uw kind met de scooter naar school wil. En ze hebben ook leuke LED-verlichting.

Een ding om op te merken: de meeste elektrische scooters voor kinderen hebben geen bellen of lichten, dus het is de moeite waard om ten minste een bel op te nemen, zodat uw kind anderen kan waarschuwen. En zorg ervoor dat je ze een van de beste fietshelmen , te.

Hier zijn de rest van onze keuzes voor de beste elektrische scooters voor kinderen.

De beste elektrische scooters voor kinderen van vandaag

Scheermes E100(Afbeelding tegoed: scheermes)

verschil tussen ipad en macbook

1. Scheermes E100

Beste elektrische scooter voor kinderen in het algemeen

Specificaties:
Leeftijdsgroep:8 en hoger Maat:36 x 32,5 x 16 inch Gewicht:22 pond Maximale snelheid:10 mph Bereik:10 mijl Maximaal gewicht rijder:120 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Pure Electric Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (6 gevonden) 176 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Niet te snel voor beginnende rijders+Stabiele levensduur van de batterij
Redenen om te vermijden
-Motor met kettingaandrijving heeft onderhoud nodig-Geen bellen of reflectoren

De Razor E100 is de beste elektrische scooter voor kinderen in het algemeen, omdat hij de beste prijs en prestatie bereikt, vooral voor jongere rijders. Het wordt geleverd in een breed scala aan kleuren, zodat uw kind er een kan vinden die bij haar of zijn stijl past. Deze scooter is voorzien van versnellingshendels met draaigreep en een handbediende voorrem.

Hij haalt een topsnelheid van 10 mph, dus het is snel genoeg voor uw kind om op tijd naar school te gaan, maar niet zo snel dat het zich op gevaarlijk terrein voor extreme sporten begeeft. De Razor E100 kan tot 40 minuten rijtijd aan, of tot 10 mijl afstand. Onze kinderrijder genoot van zijn pittigheid terwijl hij rondreed, maar de kettingaandrijving is een beetje luidruchtig. Een nieuwer model, de Razor Power Core E100 ($ 159) , zou een stillere rit moeten bieden. Als je een beetje bling wilt, is de Scheermes E100 Gloed ($ 169) heeft blauwe LED's op het deck die oplichten als je aan het gaspedaal draait.

Een ding om op te merken: de E100 heeft geen bel of reflectoren, dus het is de moeite waard om in sommige te investeren om de veiligheid van uw kind te garanderen.

Lees ons volledige Razor E100 elektrische scooter review .

(Afbeelding tegoed: Segway)

2. Segway Ninebot Kickscooter Zing

Deze elektrische scooter voor kinderen heeft een aantal nette LED-verlichting

Specificaties:
Leeftijdsgroep:E8: 6-12; E10: 8-14 Maat:30,2 x 13 x 7,5 inch Gewicht:E8: 17,6 pond; E10: 22,7 pond Maximale snelheid:E8: 8,6 mph; E10: 10 mph Bereik:E8: 6,2 mijl; E10: 6,2 mijl Maximaal gewicht rijder:E8: 110 pond; E10: 132 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op PRC Direct Bekijken bij Electricshop Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (8 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Robuust ontwerp+Waterafstotend+Meerdere rijmodi+Langeafstand
Redenen om te vermijden
-Slechte activeringsinstructies-Geen zij- of voorreflectoren

De Segway Ninebot eKickscooter Zing is er in twee modellen, de E8 en de E10. De E8 is ontworpen voor jongere rijders (3'9' tot 4'9' en een maximaal gewicht van 110 pond), met een maximale snelheid van ongeveer 8,6 mijl per uur. De E10 is gemaakt voor oudere kinderen en tieners (4' 3' tot 5' 3' en een maximaal gewicht van 132 pond), en kan snelheden bereiken tot 10 mph. De Zing E8 is $ 199, terwijl de E10 $ 229 is.

Zowel de Zing E8 als de Zing E10 hebben een lichtgewicht opvouwbaar ontwerp, een cruise-modus, duimgas en voorvering. Ze zijn beide verkrijgbaar in blauw, grijs en roze en hebben zowel een handrem als een voetrem achter. Nog cooler zijn hun LED-lampjes aan de onderkant, waarvan ons kind dacht dat het best netjes was. Heb echter geen bel of koplamp, maar er zit een reflecterende sticker op het achterspatbord. Hoewel we het een beetje lastig vonden om op te zetten - het heeft vrij slechte instructies - nam onze kindtester het snel op en ontdekte dat het erg leuk was; het feit dat het voorvering heeft heeft zeker geholpen.

Lees ons volledige Segway Ninebot eKickscooter Zing E10 review .

nieuwe Nintendo Switch-games 2021

Krediet: GoTrax

3. Gotrax GKS elektrische scooter

Een elektrische scooter van minder dan $ 100 voor kinderen

Specificaties:
Leeftijdsgroep:6-12 Maat:34 x 15 x 32 inch Gewicht:17 pond Maximale snelheid:7,5 mph Bereik:25,2V/4 mijl Maximaal gewicht rijder:154 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Veiligheidsknop in twee stappen+Makkelijk te leren
Redenen om te vermijden
-Kleine omlijsting-Beperkt bereik-Geen bellen of licht

De GoTrax GKS is ontworpen voor kinderen van 6 tot 12 jaar en heeft een unieke rem- en acceleratiemethode. In plaats van handbediening te gebruiken, heeft het twee knoppen op het dek van de scooter. Stap op de eerste knop en trap dan af om de scooter in beweging te zetten; stap op de tweede knop om te versnellen. Als het tijd is om te stoppen, haal je gewoon je voet van de achterste knop en druk je op het spatbord. Onze kinderrecensent vond het heel gemakkelijk om erachter te komen, maar het kleine dek zorgde ervoor dat de scooter elke keer dat ze haar voeten verplaatste langzamer ging lopen.

De GKS is lichter dan de meeste andere kindersteps en heeft een op de naaf gemonteerde motor van 150 Watt, wat zou moeten zorgen voor een stille rit. Het heeft echter een 6-inch rubberen wiel, wat een hobbeligere ervaring betekende dan met lucht gevulde banden. En het bereik (tot 4 mijl) is korter dan bij andere scooters. Het mist ook bellen en lichten, en er is geen reflector op het achterspatbord. Maar over het algemeen is het een zeer goede elektrische scooter voor beginnende kinderen.

Lees ons volledige GoTrax GKS elektrische scooter review .

Scheermes Power Core E90(Afbeelding tegoed: scheermes)

4. Razor Power Core E90

Beste budgetscooter voor kinderen

Specificaties:
Leeftijdsgroep:8 en hoger Maat:32,9 x 31,7 x 12,9 inch Gewicht:22 pond Maximale snelheid:15 mph Bereik:5 mijl Maximaal gewicht rijder:120 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Pure Electric Bekijk bij Amazon Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (14 gevonden) 300 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Eenvoudige montage+Motor heeft geen regelmatig onderhoud nodig
Redenen om te vermijden
-Lange oplaadtijden-Geen reflectoren

De Razor Power Core E90 is de beste elektrische step voor kinderen met een beperkt budget. Net als de E100 haalt hij een topsnelheid van 10 mph en kan hij tot 70 minuten ononderbroken cruisen. Het beschikt over een drukknopversnelling en een handbediende voorrem, evenals een intrekbare standaard, zodat het rechtop kan staan ​​zonder te kantelen.

beste gaming-laptop voor geld

De Razor E90 heeft echter een iets minder krachtige motor van 90 watt, dus hij zal iets langzamer accelereren dan de E100, en zal het moeilijker hebben om heuvels op te komen. En net als de E100 mist de E90 een bel of reflectoren.

Scheermes E300(Afbeelding tegoed: scheermes)

5. Scheermes E300

Een stevige elektrische scooter voor oudere kinderen

Specificaties:
Leeftijdsgroep:13 en hoger Maat:42,5 x 40 x 16,5 inch Gewicht:43 pond Maximale snelheid:15 mph Bereik:10 mijl Maximaal gewicht rijder:220 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Uitzicht bij Robert Dyas Bekijk bij Amazon Uitzicht op Halfords Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+250 watt motor+Gemaakt voor oudere kinderen
Redenen om te vermijden
-Maakt gebruik van luidruchtigere kettingaandrijving-Geen reflectoren of lichten

Als je kind ouder wordt door de Razor E100, dan is de Razor E300 een goede step-up elektrische scooter voor adolescenten. Hij is gemaakt voor kinderen van 13 jaar en ouder, heeft een krachtigere motor van 250 watt, een maximale snelheid van 24 km per uur en is geschikt voor rijders met een gewicht tot 220 pond.

De styling is vergelijkbaar met de andere elektrische scooters uit de E-serie van Razor, met een solide stalen frame en een gebogen dek dat omhoog duikt om het achterwiel te bedekken. Het heeft ook grotere 9-inch luchtbanden, die een comfortabelere rit moeten bieden, zelfs zonder vering. Razor biedt ook een zittende versie, de E300s, voor ongeveer $ 50 meer. Net als bij de andere elektrische scooters uit de E-serie zijn er echter geen bel, lichten of reflectoren.

Scheermes EPPrime(Afbeelding tegoed: scheermes)

6. Razor EPPrime

Beste elektrische scooter voor tieners

Specificaties:
Leeftijdsgroep:14 en hoger Maat:40,6 x 40,2 x 18,2 inch Gewicht:24,2 pond Maximale snelheid:15 mph Bereik:7,5 mijl/40 minuten Maximaal gewicht rijder:176 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Rutland Cycling Bekijken bij Pure Electric Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Strak ontwerp+Verstelbaar stuur
Redenen om te vermijden
-Geen reflectoren of bellen-Korte afstand

Als je kind naar school gaat, is de Razor EPrime een geweldige scooter om ze daar te krijgen. Het heeft een strak aluminium frame dat netjes kan worden neergeklapt voor opslag. Met 22 pond is het ook licht genoeg voor kinderen om te dragen. Hoewel de banden niet opblaasbaar zijn, zijn ze met 8 inch vrij groot, dus dat zou moeten helpen om hobbels op de weg te verminderen.

De EPrime heeft een in hoogte verstelbaar stuur en met de duim geactiveerde peddelachtige bedieningselementen voor zowel het gaspedaal als de remmen. De EPrime heeft een 250 watt motor achter, waardoor hij een topsnelheid heeft van ongeveer 25 mph, maar het bereik van 12 mijl/40 minuten is een beetje kort, dus uw kind moet hem mogelijk elke nacht opladen. Er is een handige indicator voor het batterijniveau, maar teleurstellend is dat er geen bel of reflector is.

iphone se versus iphone 7

Razor Pocket Mod Miniatuur Euro(Afbeelding tegoed: scheermes)

7. Razor Pocket Mod Miniatuur Euro

Beste elektrische scooter voor kinderen

Specificaties:
Leeftijdsgroep:13 en hoger Maat:50 x 30 x 18 inch Gewicht:62 pond Maximale snelheid:15 mph Bereik:10 mijl Maximaal gewicht rijder:170 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Curry's Bekijk bij Amazon 28 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Kinderen kunnen gaan zitten voor de rit+Opbergruimte onder het zadel
Redenen om te vermijden
-Kettingaangedreven motor heeft wat onderhoud nodig

Stijlvolle kinderen die liever zitten in plaats van staan, kunnen de Razor Pocket Mod Miniature Euro elektrische scooter leuk vinden, een serieus coole rit. Net als de rest van de Razor-familie is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft hij zelfs een vakje voor het opbergen van boeken, jassen of wat dan ook dat moet worden opgeborgen.

Net als de Vespa die je door de straten van Parijs of Rome zou zien razen, heeft de Pocket Mod een gashendel met draaigreep en een achterwielophanging, dus het is een comfortabele rit. De 12-inch banden zijn iets groter dan de norm, maar dat is om de topsnelheid van 25 mph tot 40 minuten rijtijd vast te houden.

Hoe u de beste elektrische scooter voor uw kind kiest?

Hier zijn drie dingen waarmee u rekening moet houden voordat u een elektrische scooter voor uw kind koopt:

Hoe groot is je kind? Veel elektrische scooters die voor kinderen zijn gemaakt, hebben een gewichtslimiet van 120 pond. Ook al weegt uw kind misschien minder, een tas vol schoolboeken kan de limiet overschrijden.

Hoe oud is jouw kind? De elektrische scooters die we op deze pagina aanbevelen, zijn bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor kinderen die jonger zijn, raden we niet-elektrische scooters aan.

Hoe ver moet uw kind gaan? Als u uw kind een elektrische scooter geeft zodat het naar school en terug kan, overweeg dan hoe ver het moet reizen. Als het een langere afstand is, wil je een scooter met een beter bereik, zodat je kind niet vast komt te zitten met het duwen van de scooter naar huis.

Veiligheidstips voor kinderen

Draag altijd een helm
Volgens een nationale peiling aan de Universiteit van Michigan (aanvankelijk gerapporteerd in de The New York Times ), zei slechts 59% van de ouders dat hun kind een helm draagt ​​tijdens het fietsen, skateboarden of scooteren. Maak geen deel uit van de 61% wiens kinderen dat niet doen. Rust je kind uit met een helm zoals de Razor V-17 multisporthelm voor jongeren , de Bell Rally kinderhelm of de Woom Bikes USA kinderhelm . Vooral de Woom-helm is een uitstekende keuze omdat deze zich over de slapen en het achterhoofd uitstrekt voor volledige dekking.

Iets minder dan de helft van alle staten heeft wetten die vereisen dat kinderen van 17 jaar en jonger een helm dragen tijdens het fietsen, terwijl bijna alle staten hebben wetten met betrekking tot het gebruik van helmen bij het rijden op fietsen met een laag vermogen, zoals elektrische scooters.

beste ipad op de markt

Overweeg voor extra bescherming te investeren in een paar: elleboog- en kniebeschermers voor je kind. Zoek naar een set met polsbeschermers. Reflecterende kleding is ook een goed idee als uw kind dicht bij zonsondergang gaat rijden.

Draag altijd een helm(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Bellen, hoorns en lichten toevoegen
Om de prijs laag te houden, missen veel elektrische scooters voor kinderen bellen, toeters of lichten, wat jammer is. Gelukkig zijn deze allemaal niet duur en kunnen ze gemakkelijk online of bij een plaatselijke fietsenwinkel worden gevonden. We raden in ieder geval aan om een ​​bel aan het stuur toe te voegen.

De beste Acmor Classic Bike Bell en Vont 'Scope' Bike Light-deals van vandaag Zal fietslicht Vont 'Scope' Fietsverlichting Amazone £ 24,06 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen