De beste elektrische scooters in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

unagi

Model één
twee

Segway

Ninebot Kickscooter Max
3

Swagtron

Swagger 5 Elite
4

Glion

Dolly
5

Apollo

Ontdekken
6

GoTrax

XR Ultra
7

Scheermes

E100
8

Glion

wit
9

Segway

eMoped C80
10

Slidgo

X8
elf

Scheermes

Pocket Mod Miniatuur Euro

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Of het nu is om naar je werk te gaan, naar de winkel te gaan of gewoon plezier te hebben, het is de moeite waard om een ​​rondje te rijden met een van de beste elektrische scooters. Deze moderne vervoermiddelen zijn geweldig voor als het te ver is om te lopen, maar te kort om te rijden. Ze zijn snel en stil, en ook veel draagbaarder dan fietsen.

Elektrische scooters variëren in prijs van modellen voor kinderen die minder dan $ 150 kosten, tot $ 2.000 high-end, volledig geveerde ritten waarmee je tot 35 mijl per uur kunt rijden. We hebben een aantal van de topmodellen getest om u onze keuze te geven voor de beste elektrische scooters.Elektrische scooter Black Friday-deals

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Black Friday brengt een aantal kortingen op elektrische scooters met zich mee, dus bekijk zeker onze Black Friday elektrische scooterdeals voor de laatste verkopen. Aangezien het erop lijkt dat er deze feestdagen vertragingen bij de verzending zullen zijn, is het misschien de moeite waard om eerder iets te bestellen. En ga zeker naar onze pagina met beste Black Friday-deals voor andere producten, van telefoons tot tv's en meer.

Wat zijn de beste elektrische scooters?

Na een aantal modellen uitgeprobeerd te hebben, denken we dat de beste elektrische scooter in het algemeen de Unagi Model One (E500) is. Deze scooter heeft motoren in elk van zijn wielen, waardoor hij beter heuvels op kan dan de andere modellen die we hebben getest. De Unagi heeft een groot, helder display, gebruiksvriendelijke bedieningselementen, een ingebouwde claxon en heldere koplampen en achterlichten. Het heeft ook een slank ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken, en je kunt zelfs een aangepaste skin krijgen als add-on. Het Unagi-model is echter een prijzige $ 990.

Als je een scooter nodig hebt die de afstand aankan, raden we de Segway Ninebot Kickscooter Max aan. Hoewel hij meer dan 40 pond weegt - zwaarder dan de meeste modellen - heeft hij een batterij die tot 40 mijl meegaat op een lading, wat het dubbele is van die van veel andere scooters. En hij is krachtig genoeg om behoorlijk steile heuvels op te gaan.

Unagi kondigde de Model Eleven aan, een volledig geveerde, koolstofvezel elektrische scooter boordevol afslag-voor-afslag aanwijzingen, botsingsvermijding, een verwijderbare batterij, GPS-tracking en dubbele 250W-motoren. Het is beschikbaar vanaf $ 1.690 en wordt in juni 2022 verzonden.

De beste elektrische scooters die je vandaag kunt kopen

Unagi Model One(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Unagi Model One

De beste elektrische scooter in het algemeen

Specificaties:
Maat (gevouwen):37,8 x 16,5 x 15 inch Maat (uitgevouwen):43,3 x 37,8 x 16,5 inch Gewicht:26,5 pond Motor:Dubbele 250 watt Maximale snelheid:15 mph Bereik:15 mijl Maximaal gewicht rijder:275 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Weinig voorraad Bekijken bij Chain Reaction Cycles Bekijk bij Amazon Bekijken bij Pure Electric Bekijk alle prijzen (23 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Strak ontwerp+Krachtig+Duidelijke weergave
Redenen om te vermijden
-Ruwe rit dan andere scooters-Duur

Dankzij de dubbele motoren van 250 watt rijdt de Unagi Model One met zelfvertrouwen heuvels op, twee keer zo snel als andere scooters met slechts een enkele motor. Als u beide motoren gebruikt (u kunt ervoor kiezen om er slechts één te gebruiken), wordt de levensduur van de batterij aanzienlijk lager dan het geadverteerde bereik van 15 mijl van de scooter.

De Unagi heeft ook een geweldig scherm dat helder genoeg is om zelfs bij daglicht gemakkelijk te kunnen zien; we hielden ook van de intuïtieve bedieningselementen en luide, elektrisch klinkende hoorn. Hij heeft zowel voor- als achterlichten, waarvan de laatste snel knippert als je remt.

We waren ook gecharmeerd van het strakke ontwerp van de Unagi; de voorstijl van koolstofvezel verandert in geometrie van een cirkel in een driehoekige vorm, wat zorgt voor een intrigerende look. En op de site van Unagi kun je de look personaliseren met aangepaste skins.

Dit alles heeft een prijs: de Model One kost $ 990. Echter, Unagi heeft nu een scooterverhuurprogramma in New York, LA, Austin, Miami, Nashville, Phoenix, Seattle en San Francisco, waar je een van zijn scooters kunt huren voor $ 49/maand, of $ 39/maand met een jaarabonnement. Toch maken alle eigenschappen van de Unagi het de beste elektrische scooter in de TemplateStudio 2021 Awards voor gezondheid en fitness .

Lees ons volledige Unagi Model One recensie .

2 terabyte harde schijf xbox

Segway Ninebot Kickscooter Max(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Segway Ninebot Kickscooter Max

De beste elektrische scooter voor lange afstanden

Specificaties:
Maat (uitgevouwen):45,9 x 18,6 x 47,4 inch Maat (gevouwen):45,9 x 18,6 x 21,0 inch Gewicht:41,2 pond Wielgrootte:10-inch, opblaasbaar Maximale snelheid:18,6 mph Bereik:40 mijl Maximaal gewicht rijder:220 pond Motor:350 watt, achterwielaandrijving Batterij:42V, 2,9 A Laadtijd:6 uurDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Comfortabel rijden+Krachtig+Groot bereik+Luide, gemakkelijk te gebruiken bel
Redenen om te vermijden
-Zwaar

De Segway Ninebot Kickscooter Max is groot en zwaar - meer dan 40 pond - maar het is allemaal batterijgewicht. Met een geschat bereik van 40 mijl heeft de Kickscooter Max meer dan het dubbele van het bereik van de meeste andere scooters, waardoor het de beste elektrische scooter is voor degenen die lange ritten maken.

matras firma herdenkingsdag verkoop

En met een krachtige achterwielaangedreven 350 Watt motor en grote 10-inch opblaasbare banden, zal de Kickscooter Max niet alleen gemakkelijk heuvels op kunnen, maar ook comfortabel. In onze tests was het de tweede alleen voor de Unagi in het handhaven van zijn snelheid terwijl we steile hellingen opgingen. We hielden ook erg van de bel van de Kickscooter Max, die stevig en luid genoeg was om mensen uit onze weg te ruimen.

Lees ons volledige Segway Ninebot Kickscooter Max beoordeling .

Swagtron Swagger 5 Elite(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Swagtron Swagger 5 Elite

Beste midrange elektrische scooter

Specificaties:
Maat:45,3 x 41,5 x 17 inch Gewicht:27,5 pond Maximale snelheid:18 mph Bereik:11 mijl Maximaal gewicht rijder:320 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon $ 299 bij Swagtron
Redenen om te kopen:
+Betaalbaar+Ondersteunt grotere rijders+Goedkoop
Redenen om te vermijden
-Langzaam opstijgen-Langzaam op hellingen

De Swagtron Swagger 5 Elite is een andere betaalbare scooter, hoewel deze iets sneller is met een topsnelheid van 29 mph. Hij is goed uitgerust, met een inklapbaar chassis, een motor van 250 watt en een met lucht gevulde voorband, wat zorgt voor een soepele rit.

De Swagger 5 weegt 27,5 pond en ondersteunt tot 320 pond tijdens de reis. Het wordt ook geleverd met een schokabsorberende veer en een telefoonhouder, die je kunt gebruiken om de topsnelheid en het batterijvermogen van de Swagger te controleren, samen met de Swagtron-app. Het bereik is echter iets beperkter en het worstelt meer heuvels op dan scooters zoals de Glion Dolly.

Lees ons volledige Swagtron Swagger 5 beoordeling .

Glion Dolly(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Glion Dolly

De beste elektrische scooter voor forenzen

Specificaties:
Maat:36,2 x 11,8 x 5,9 inch Gewicht:28,7 pond Maximale snelheid:15 mph Bereik:15 mijl Maximaal gewicht rijder:255 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Uitklapbare standaard+draagbaar+Heldere koplamp
Redenen om te vermijden
-Kleine rubberen wielen kunnen zorgen voor een ruige rit-Gevoelig gaspedaal

Door zijn ultra-opvouwbare ontwerp is de Glion Dolly de beste elektrische scooter voor wie hem met het openbaar vervoer moet nemen. De Dolly is opvouwbaar en met een gewicht van 27,3 pond is hij licht genoeg om op weg naar huis een trap op te rijden. Het kan topsnelheden bereiken van 24 kilometer per uur en kan ongeveer 24 kilometer rondzwerven, waardoor het een goede keuze is voor kleine stadsbewoners.

De Dolly heeft een heldere koplamp en ingebouwde achterreflector, handig als je 's avonds of in de wintermaanden naar huis rijdt als de zon te vroeg ondergaat, evenals geïntegreerde spatborden om de wielen te beschermen. Je kunt de Dolly ook als een koffer vervoeren als je er niet op rijdt, en hij wordt geleverd met een standaard zodat hij zelfstandig rechtop blijft staan.

Misschien wel het enige nadeel van de Glion Dolly zijn de kleine harde rubberen wielen en het gebrek aan vering, wat zorgt voor een hobbeligere rit dan andere elektrische scooters.

Lees ons volledige Glion Dolly recensie .

Apollo Explore elektrische scooter(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Apollo Verkennen

De beste elektrische scooter voor degenen die snel willen gaan

Specificaties:
Maat (uitgevouwen):48 x 47 x 9 inch Maat (gevouwen):46 x 17 x 9 inch Gewicht:52 pond Wielgrootte:10-inch, opblaasbaar Maximale snelheid:31 mph Bereik:34 mijl Maximaal gewicht rijder:265 pond Motor:1000W (1400W piek), achterwielaandrijving Batterij:52V 18.2aH Laadtijd:6 uurDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon $ 1299 bij Apollo
Redenen om te kopen:
+Super snel+Groot bereik+Koel gekleurde lichten
Redenen om te vermijden
-Moeilijk afleesbaar scherm in zonlicht-Achterspatborden gaan over hobbels

Dit is een snelle elektrische scooter. Dankzij de motor van 1.000 Watt kan de Apollo Explore snelheden halen tot 50 kilometer per uur, meer dan snel genoeg om het lokale verkeer bij te houden. De stevige motor brengt je ook gemakkelijk heuvels op. En omdat hij dubbele vering en luchtgevulde banden heeft, biedt hij een soepele rit, zelfs over de meest hobbelige wegen. We hielden ook van het kleurrijke display van de Explore, maar het was moeilijk te lezen bij daglicht.

Zet de lichten van de Apollo Explore aan en je bent in voor een visuele traktatie: blauwe looplichten langs beide zijden van de scooter zullen iedereen hun hoofd doen draaien. Maar dit alles heeft een prijs: de Explore kost $ 1.299 en is met 52 pond veel om trappen op te sjouwen. Maar op de weg is deze scooter een beest.

Als je iets nog snellers wilt, bekijk dan onze Apollo Ghost-recensie: dat model gaat tot 35 MPH en heeft een bereik tot 63 mijl, evenals een sleutelcontactslot.

Lees ons volledige Apollo Explore-beoordeling .

GoTrax XR Ultra(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. GoTrax XR Ultra

Een betaalbare middenklasse elektrische scooter

Specificaties:
Maat (gevouwen):43,3 x 17,1 x 14,6 inch Gewicht:26,5 pond Maximale snelheid:15,5 mph Bereik:16 mijl Maximaal gewicht rijder:220 pond Motor:300 watt, voorwielaandrijving Batterij:37V, 7aH Laadtijd:3-4 uurDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk op GoTrax
Redenen om te kopen:
+Betaalbaar+Goede prestaties voor de prijs
Redenen om te vermijden
-Geen achterremlicht-Beetje lastig in elkaar te zetten

Je wint geen dragraces op de GoTrax XR Ultra, maar deze betaalbare elektrische scooter brengt je waar je heen moet. De 8,5-inch met lucht gevulde banden zorgden voor een comfortabele rit, zelfs zonder extra vering, en de motor van 300 watt was krachtig genoeg om ons in beweging te krijgen.

We zouden willen dat de XR Ultra een achterremlicht had, maar in deze prijsklasse kom je dat niet vaak tegen. Met een gewicht van 26,5 pond is de XR Ultra niet te zwaar, dus de meeste mensen zouden hem een ​​trap op moeten kunnen dragen. We vonden het vergrendelingsmechanisme op het achterspatbord echter een beetje temperamentvol. Over het algemeen is het echter een goede elektrische scooter voor een goede prijs.

Lees ons volledige GoTrax XR Ultra beoordeling .

otterbox iphone 12 mini-hoesje

Scheermes E100(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Scheermes E100

Beste elektrische scooter voor kinderen

Specificaties:
Maat:36 x 32,5 x 16 inch Gewicht:22 pond Wielgrootte:8-inch opblaasbaar (voor), 4,9-inch rubber (achter) Motor:100 watt, achterwielkettingaandrijving Batterij:Het was Dual 12 Maximale snelheid:10 mph Bereik:10 mijl/40 minuten Maximaal gewicht rijder:120 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Pure Electric Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (6 gevonden) 176 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Leuk om te rijden+Makkelijk te leren
Redenen om te vermijden
-Luide motor met kettingaandrijving-Geen reflectoren of bellen

De Razor E100 is de beste elektrische scooter voor ouders die voor hun kinderen een scooter willen hebben om veilig door de stad te rijden. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is voorzien van acceleratiebedieningen met draaigreep en een handbediende voorrem. De E100 bereikt een topsnelheid van 10 mph, maar biedt voldoende koppel om bergopwaarts of over steile hobbels te gaan. En met 40 minuten rijtijd is dat genoeg om naar school en terug te gaan met een pitstop tussendoor.

De Razor E100 is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, dus je zou een model moeten kunnen vinden dat het beste bij de persoonlijkheid van je kind past. Vergeet niet om ze een helm te geven. Een voorbehoud van de E100 is dat deze een motor met kettingaandrijving gebruikt, die luidruchtiger kan zijn dan naafmotoren, en na verloop van tijd wat onderhoud kan vergen. Ook mist de E100 een bel of reflectoren van welke aard dan ook, dus je zult er een in een fietsenwinkel willen kopen om je kind beter zichtbaar te maken op de weg.

Lees ons volledige Razor E100 elektrische scooter review .

releasedatum macbook air m1

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

8. Glion Balto

De beste elektrische scooter met een mand

Specificaties:
Maat (gevouwen):37 x 12 x 8 inch Maat (uitgevouwen):48 x 45 x 24 inch Gewicht:38 pond Wielgrootte:12-inch pneumatisch Motor:Borstelloze naafmotor met 500 W (piek 750 W) Batterij:36V 10.5Ah Maximale snelheid:17 MPU Bereik:20 mijl Maximaal gewicht rijder:255 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon $ 699 bij Glion
Redenen om te kopen:
+Heeft verlichting en richtingaanwijzers+Zijspiegel+Opgevouwen
Redenen om te vermijden
-Niet de meest krachtige

De Glion Balto is de beste elektrische scooter voor diegenen die iets willen waarmee ze boodschappen kunnen doen of dingen van en naar de winkel kunnen vervoeren. Hij is net zo krachtig als de Razor EcoSmart Metro HD, maar toch is de Balto draagbaarder, omdat hij zichzelf kan opvouwen, waardoor hij veel gemakkelijker op te bergen is.

We vinden het ook erg leuk dat de Balto wordt geleverd met een zijspiegel, verlichting en richtingaanwijzers, waardoor we ons veiliger voelden in het verkeer. En de batterij van de Balto is verwijderbaar, zodat u de scooter niet in de buurt van een stopcontact hoeft te parkeren. Als bonus kun je de batterij ook gebruiken om je telefoon op te laden, maar dan moet je wel eerst een adapter kopen.

Lees ons volledige Glion Balto recensie .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

9. Segway eMoped C80

De beste elektrische bromfiets

Specificaties:
Maat :62,6 × 40 x 28,3 inch Gewicht:121 pond Wielgrootte:10-inch pneumatisch Motor:ongeveer 600W nominaal/750W piek, achteraandrijving Batterij:24 Ah, 1152Wh Maximale snelheid:20 MPU Bereik:40 mijl Maximaal gewicht rijder:220 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Mooie fiets+Comfortabel rijden
Redenen om te vermijden
-Geen richtingaanwijzers

Hoewel de Segway eMoped C80 op zich geen elektrische scooter is, deelt hij veel van dezelfde kenmerken als de andere modellen op deze pagina, in die zin dat de topsnelheid rond de 20 mijl per uur ligt, om hem in overeenstemming te houden met de wetgeving inzake motorvoertuigen. Het heeft een bereik van ongeveer 40 mijl (minder in de praktijk), maar is zeer comfortabel en gemakkelijk te rijden.

We hielden van zijn grote gewatteerde stoel en volledige vering, die alle scheuren en hobbels in de weg gladmaakte. Hoewel we wilden dat het sneller ging, was het pittig genoeg om ons in stijl door de stad te slenteren. We hielden ook van de beveiligingsfuncties, waaronder een NFC-tag om de fiets te ontgrendelen, en een alarm en parkeerslot als iemand hem probeert te verplaatsen.

Lees ons volledige Segway eMoped C80 review .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

10. Slidgo X8

Solid-wielige, verwijderbare batterij

Specificaties:
Maat (uitgevouwen:43 x 17 x 47 inch Gewicht:30 pond Wielgrootte:10 inch Maximale snelheid:19 mph Bereik:16-20 mijl Maximaal gewicht rijder:250 pond Motor:350 watt, voorwielaandrijving Batterij:10.4Ah; 12.8Ah Laadtijd:4 uurDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Betaalbaar geprijsd+Vervangbare batterij+Massieve banden krijgen geen lekke banden
Redenen om te vermijden
-Ritten kunnen hobbelig worden-Kan niet gebruiken in de regen

In veel opzichten lijkt de Slidgo X8 veel op de elektrische scooter van Levy; het heeft een verwijderbare batterij, een vergelijkbaar ontwerp en een vergelijkbare prijs. Waar de batterij van de Levy echter volledig in de onderbuis is ingepakt, zit die van de Slidgo aan de buitenkant. Het ziet er minder strak uit, maar is wel makkelijker te verwijderen.

De Slidgo X8 heeft ook rubberen in plaats van opblaasbare banden, wat ze duurzamer maakt, maar ook resulteert in een ruwere rit over kuilen. Net als bij de Levy hebben we genoten van het rijden met de Slidgo X8 door de stad; het maakte het een stuk makkelijker om op plekken te komen die voorheen net iets te ver waren om te lopen.

Lees onze volledige Slidgo X8-recensie.

Razor Pocket Mod Miniatuur Euro(Afbeelding tegoed: scheermes)

11. Razor Pocket Mod Miniatuur Euro

Deze stijlvolle scooter ziet eruit als een old-school Vespa

Specificaties:
Maat:50 x 30 x 18 inch Gewicht:62 pond Maximale snelheid:15 mph Bereik:10 mijl Maximaal gewicht rijder:170 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon 28 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Kinderen kunnen gaan zitten voor de rit+Opbergruimte onder het zadel
Redenen om te vermijden
-Kettingaangedreven motor heeft wat onderhoud nodig

Voor stijlvolle kinderen die liever zitten terwijl ze door de stad trekken, is Razor's Pocket Mod miniatuur elektrische scooter een echte traktatie. De hoogwaardige Pocket Mod heeft een gashendel met draaigreep voor een motorfietsachtig gevoel en 12-inch luchtbanden met een achterveringsysteem, dus hij is net zo comfortabel om te rijden als schattig om naar te kijken. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en er is een vakje onder de stoel voor het opbergen van boeken en andere dingen.

De Pocket Mod kan een koele 15 mph aan voor een aanhoudende rijtijd van 40 minuten. Sommige Amazon-klanten klaagden over lekke banden en het slakkentempo van de scooter kruipt heuvels op, maar voor het grootste deel is dit een populair product voor kinderen die een beetje onafhankelijkheid willen als ze een blokje om gaan.

Apple Watch-releasedatum 2021

Hoe u de beste elektrische scooter voor u kiest?

Prijs : Voor velen zal de prijs van een elektrische scooter het startpunt zijn voor elke aankoopbeslissing. Hier volgt een kort overzicht van wat u kunt verwachten bij elke prijsklasse.

    $ 100 tot $ 300:Deze scooters zijn meestal van de budgetvariant en worden geleverd met kleinere motoren, batterijen met een lage capaciteit en eenvoudige remmechanismen, hoewel ze geen onderhoud vergen en geweldig zijn om het gevoel van de elektrische scooter te krijgen. Hier vind je ook de meeste elektrische scooters voor kinderen.0 tot 0:Deze scooters kunnen worden beschouwd als forenzen op het midden- of instapniveau, en ze hebben meestal grotere wielen, een iets groter bereik, snelladende batterijen en de mogelijkheid om heuvels te beklimmen.0 en hoger:Deze scooters vallen in het premium assortiment. U kunt een langere, comfortabelere rit verwachten, samen met grotere banden, hogere snelheden, schijfremmen en strakkere vering.

Batterijduur/bereik: Na de prijs zal dit voor velen de volgende beslissende factor zijn. Het is een beetje moeilijk om een ​​nauwkeurige schatting te geven van de levensduur en het bereik van de batterij, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder het gewicht van de rijder, de temperatuur en het terrein - als je op een vlakke ondergrond rijdt, kun je om veel verder te gaan dan wanneer u heuvels op en af ​​rijdt. De levensduur van de batterij wordt meestal gemeten in ampère-uren (aH); hoe hoger het getal, hoe langer je kunt rijden.

Snelheid : De meeste elektrische scooters halen een topsnelheid van ongeveer 15 tot 18 mijl per uur op een vlakke weg. Dat is snel genoeg voor de meeste toepassingen, maar er zijn scooters die met snelheden van meer dan 25 MPH kunnen voortbewegen.

Motoren : De meeste elektrische scooters hebben een enkele op de naaf gemonteerde motor (wat betekent dat de motor in het wiel zelf is ingebouwd) en hebben doorgaans een vermogen van 250 tot 350 watt. Als je in een bijzonder heuvelachtig gebied woont (of snel wilt gaan), wil je een motor met een hoger wattage.

Banden/ophanging : Er is niets erger dan een schokkende rit als je over kuilen en scheuren in de weg botst. Om dit te verminderen, zijn sommige elektrische scooters uitgerust met met lucht gevulde (pneumatische) banden, die dingen helpen dempen. Anderen hebben voor- of achtervering (of beide), wat zorgt voor een nog comfortabelere rit.

Lichten : Als je van plan bent om in de vroege ochtend, in de schemering of in het stadsverkeer op je elektrische scooter te rijden, is het de moeite waard om een ​​model met verlichting aan te schaffen, zodat je kunt zien en gezien kunt worden. Zoek naar elektrische scooters met koplampen en achterlichten - de betere hebben achterlichten die knipperen als je remt. Helaas zijn richtingaanwijzers zeldzaam, dus je moet uitkijken bij het wisselen van rijstrook.

Hoe we elektrische scooters testen

Er zijn tientallen soorten elektrische scooters op de markt, maar slechts een paar zijn de moeite waard om mee naar huis te nemen om te rijden.

Voor scooters op instapniveau en forenzen hebben we vooral gekeken naar zaken als draagbaarheid - hoe gemakkelijk het is om op te vouwen om de bus of ander openbaar vervoer mee te nemen, of hoe licht het is om een ​​lange trap op te rijden - samen met bereik en topsnelheid.

Commuter-scooters hoeven niet de snelste dingen te zijn, maar het helpt als ze gedurende een aanhoudende tijd minstens 25 mph kunnen halen, zodat je niemand op het fietspad tegenhoudt. We hebben ook gekeken naar remmechanismen, waaronder hydraulische schijfremmen, die het beste zijn om snel en veilig te stoppen bij topsnelheden, en mechanische schijfremmen, die vanwege hun betrouwbaarheid als de op één na beste worden beschouwd. Extra functies zoals koplampen, reflectoren en beschikbare snelheidsmeter worden ook meegenomen in onze pendelkeuzes.

Voor de op prestaties gebaseerde, duurdere ritten hebben we rekening gehouden met bereik, snelheid en remmechanismen, maar we hebben ook gekeken naar ophanging. Als u meer dan $ 1.000 betaalt voor een elektrische scooter, moet deze comfortabel te rijden zijn en stoepranden, heuvels en hobbelige wegen kunnen beklimmen. We hebben onze keuzes ook geverifieerd door beoordelingen te vergelijken tussen Amazon, sites van fabrikanten en in sommige gevallen Walmart.

Voor onze keuzes voor kinderen bieden elektrische scooters in deze categorie niet dezelfde toeters en bellen als forensenmodellen. Veel van de plectrums voor kinderen en tieners kunnen bijvoorbeeld niet worden opgevouwen voor draagbaarheid, dus we hebben rekening gehouden met het totale gewicht en de grootte voor kinderen met langere ritten naar school. We bleven ook bij scooters met een topsnelheid van 15 mph voor de grootst mogelijke veiligheid. En net als onze forensen- en hoogwaardige keuzes, hebben we ons verdiept in beoordelingen van ouders, waar toegankelijk.

Ten slotte hebben we een aantal van de toppresteerders ingeschakeld en een ritje met ze gemaakt, waarbij we opmerkten hoe ze omgingen met zowel de met kuilen gevulde stadsstraten als de heuvelachtige, lommerrijke buitenwijken. We hebben ook gekeken naar zaken als de helderheid van hun lichten, het vermogen om heuvels te beklimmen, bedieningselementen, draagbaarheid en prijs.

  • Beste elektrische auto's
  • GoCycle GX review: de beste elektrische fiets voor forenzen
Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Unagi Model EEN E500 Elektrische... Unagi Model One E500 Amazone £ 899,99 £ 799 Visie Bekijk alle prijzenKorting Scheermes Powercore E100 - Blauw Razor E100 elektrische scooter zeer.co.uk £ 199,99 £ 183,99 Visie Bekijk alle prijzen Razor Pocket Mod Elektrisch... Razor Pocket Mod elektrische scooter Amazone £ 400 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen