Beste familiefilms op Netflix in november 2021

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Kiezen uit de beste familiefilms op Netflix is ​​niet eenvoudig - er zijn er zo veel! Het gedeelte Kinder- en familiefilms zit boordevol opties, hoewel het tijd zal kosten om ze allemaal door te spitten om iets te vinden dat voor jou en je team werkt.

Het maakt niet uit hoeveel films Disney Plus wegneemt, Netflix heeft nog steeds een heleboel dingen die het hele gezin kan bekijken. Een recente toevoeging is de geanimeerde musical Vivo, met liedjes van Lin-Manuel Miranda. Ja, de superster van Hamilton schreef deuntjes die zijn geïnspireerd op de klanken van Cuba.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We hebben een hoofdlijst samengesteld met de beste familiefilms op Netflix, zodat je wat kwaliteitsvolle tv-tijd kunt plannen met films waar iedereen van kan genieten. Maar als deze lijst je niet genoeg geeft van wat je zoekt, bekijk dan onze gids voor de beste Netflix-alternatieven om uw mogelijkheden uit te breiden.

  • wat is? nieuw op Netflix ? Films, tv-programma's en originelen
  • De beste streamingdiensten, gerangschikt

We houden rekening met beoordelingen van zowel Common Sense Media als Rotten Tomatoes, maar geen van beide is precies het einde om te beslissen wat echt een van de beste familiefilms op Netflix is. Probeert u uw kinderen weg te houden van ongepaste inhoud? Bekijk onze handleiding over het instellen van ouderlijk toezicht op Netflix. En zorg ervoor dat u het beste onderzoekt Netflix VPN als je met het gezin op vakantie bent en ze wilt vermaken met hun favoriete programma's.

En nadat de kinderen zijn weggedoken, overweeg dan onze beste Netflix-shows lijst. Op zoek naar lichtere kost? Hier is de beste komedies op Netflix . Als je genoeg hebt van live-actie, bekijk dan de beste Netflix anime-films en -shows .

De beste Netflix-deals van vandaag Netflix Netflix-standaard $ 13,99/mnd Weergave We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen