Beste Fitbit in 2021: kies de juiste fitnesstracker

Inbegrepen in deze gids:

een

Fitbit

Gevoel
twee

Fitbit

4 . opladen
3

Fitbit

5 . opladen
4

Fitbit

Inspireren 2
5

Fitbit

3 opladen
6

Fitbit

Versa 3
7

Fitbit

Luxe
8

Fitbit

Versa 2
9

Fitbit

Ionisch
10

Fitbit

Versa Lite
elf

Fitbit

Inspireren
12

Fitbit

Alta HR
13

Fitbit

Aas 3

Krediet: Future/TemplateStudio

booster voor mobiele telefoon thuis

Het kiezen van de beste Fitbit voor jou hangt allemaal af van je behoeften en budget. De apparaten van Fitbit zijn enkele van de beste fitnesstrackers die je kunt kopen, maar variëren van de $ 70 Fitbit Inspire tot de $ 329 Fitbit Sense, dus het is belangrijk om te weten wat je zoekt.

Alle apparaten van Fitbit volgen automatisch activiteiten, stappen en slaap. Ze zijn allemaal waterbestendig, worden geleverd met het volgen van de gezondheid van vrouwen en kunnen allemaal meldingen van uw smartphone ontvangen. En ze maken allemaal ook verbinding met de uitstekende app van Fitbit, en maken ook verbinding met een enorme gemeenschap van andere Fitbit-gebruikers, die je kunt uitdagen om fitnessdoelen te bereiken.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Sommige Fitbits hebben kenmerken van de beste smartwatches, waaronder geavanceerde functies, zoals hartslagmeting, mobiele betalingen, toegang tot een app store, kleurendisplays, zelfs ingebouwde GPS en workouts op het scherm. Onze verzameling van de beste Fitbit-deals van dit moment kan je helpen om degene die je wilt ook met korting te scoren.

Bekijk hieronder de beste Fitbits.

De beste Black Friday Fitbit-deals

Als je op Black Friday hebt gewacht om in een Fitbit te investeren, hebben we goed nieuws: Black Friday-deals zijn er al!

Wat is de beste Fitbit?

Als je op Black Friday hebt gewacht om in een Fitbit te investeren, hebben we goed nieuws: Black Friday-deals zijn er al! Van de Fitbit Charge 4 tot de Fitbit Versa 2, er zijn al enkele geweldige deals voor een aantal verschillende Fitbits. We hebben de beste op een rijtje gezet Black Friday Fitbit-deals hier. Als je op zoek bent naar een smartwatch, hebben we ook de beste Black Friday Smartwatch-deals gevonden, waaronder kortingen op Apple en Galaxy Watch. Blijf niet hangen, ze zijn misschien niet lang te koop.

De beste Fitbits die je vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Fitbit Sense

De beste Fitbit in het algemeen

Specificaties:
Hartritmemonitor:Ja GPS:Ja Waterbestendigheid:50 meter Weergave:1,58-inch OLED Muziek aan boord:Nee Mobiele betalingen:Ja Zwemmen volgen:Ja Batterijduur:6 dagen/5 uur met GPSDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (11 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Aantrekkelijk+Lange batterijduur+Uitgebreide fitness-/gezondheidsfuncties
Redenen om te vermijden
-Geen Spotify-opslag

De Fitbit Sense is de premium smartwatch van het bedrijf die wordt geleverd met meer geavanceerde gezondheids- en welzijnsfuncties dan de Versa-lijn. Het heeft niet alleen een door de FDA goedgekeurde ECG-sensor en bloedzuurstofmeting, maar de Sense heeft ook de mogelijkheid om elektrodermale activiteit en huidtemperatuur te meten.

Als een van de beste Fitbits, beste smartwatches en winnaar van een 2021 TemplateStudio Award voor gezondheid en fitness , de Sense werkt met zowel iOS als Android en wordt geleverd met ingebouwde GPS, een native app store, Alexa en meer. Fitbit is niet langer alleen een merk met producten om onze stappen bij te houden: Fitbit-apparaten zoals de Fitbit Sense laten zien wat het betekent om holistisch naar onze gezondheid te kijken.

Lees ons volledige Fitbit Sense-recensie .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Fitbit Charge 4

De beste Fitbit voor fitnesstracking

Specificaties:
Hartritmemonitor:Ja GPS:Ja Waterbestendigheid:50 meter Weergave:1,57-inch OLED-touchscreen Muziek aan boord:Nee Mobiele betalingen:Ja Zwemmen volgen:Ja Batterijduur:7 dagen/5 uur met GPSDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (31 gevonden)
Redenen om te kopen:
+GPS ingebouwd+Nauwkeurige fitnesstracking+Mobiele betalingen
Redenen om te vermijden
-Geen muziekopslag aan boord

Niet alleen heeft de Fitbit Charge 4 GPS ingebouwd - een primeur voor Fitbit's fitnesstrackers - maar het heeft een nieuwe statistiek, Active Zone Minutes genaamd, die je een betere indicatie geeft van je algehele gezondheid. De Fitbit Charge 4 heeft ook Fitbit Pay, waardoor je hem bij deelnemende locaties kunt gebruiken als contactloos betaalmiddel. En voor degenen die Spotify gebruiken, heeft de Charge 4 nu bedieningselementen voor die muziekservice, hoewel je nog steeds geen muziek op het apparaat zelf kunt laden.

De Charge 4 was comfortabel om te dragen en de GPS was nauwkeurig toen we ermee gingen hardlopen. Het is ook redelijk goed in het meten van slaap, en dankzij de SPO2-sensor kan het je waarschuwen als je risico loopt op aandoeningen zoals slaapapneu. De Charge 4 gaat tot 7 dagen mee, maar dat aantal daalt tot 5 uur bij gebruik van GPS. Dat is niet zo goed als de beste GPS-horloges, maar goed voor een fitnesstracker. Onze Apple Watch 3 vs. Fitbit Charge 4 face-off legt uit waarom dit de meest capabele fitnesstrackers zijn die je kunt krijgen voor de prijs.

Lees onze volledige Fitbit Charge 4 review.

Krediet: Future/TemplateStudio

3. Fitbit Charge 5

De beste Fitbit-tracker met geavanceerde functies

Specificaties:
Hartritmemonitor:Ja GPS:Ja Waterbestendigheid:50 meter Weergave:0,86 X 0,58 inch AMOLED-aanraakscherm Muziek aan boord:Nee Mobiele betalingen:Ja Zwemmen volgen:Ja Batterijduur:7 dagen/5 uur met GPS ECG-monitor:JaDe beste Fitbit Charge 5-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen00uur25minuten38droogKorting Fitbit Charge 5 Activiteit... Amazone Prime £ 169,99 £ 139 Visie Korting Fitbit Charge 5,... zeer.co.uk £ 169,99 £ 139 Visie Korting Fitbit Charge 5 Fitness... argos.co.uk £ 169,99 £ 139,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen