Beste bezorgdiensten voor eten in 2021: Grubhub vs Uber Eats vs Doordash

(Afbeelding tegoed: shutterstock)

Met de beste bezorgservices voor eten kun je alles bestellen waar je zin in hebt - pizza, sushi of een maaltijd van je favoriete lokale restaurant - met slechts een klik op de knop of een tik op je telefoon. En na een tijdje staat je eten bij de voordeur. Maaltijdbezorgdiensten maken het gemakkelijk om te ontbijten op bed, een gezonde lunch, een spread voor het hele gezin of een late night snack.

Maaltijdbezorgdiensten zijn de afgelopen jaren erg populair geworden, maar nooit meer dan tijdens de pandemie, wanneer uit eten gaan voor velen een no-go is. Hoewel de meeste beperkingen zijn opgeheven, lopen apps voor het bezorgen van eten geen gevaar om binnenkort van onze smartphones te worden verwijderd.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In deze gids worden de apps voor het bezorgen van eten onder de loep genomen die beloven u maaltijden te bezorgen wanneer u het comfort van de bank niet wilt of kunt verlaten. Dit zijn de beste bezorgservices voor eten die u op uw iPhone of Android-apparaat kunt gebruiken en wat ze allemaal op tafel brengen.

Wat zijn de beste bezorgdiensten voor eten?

Als het gaat om de beste bezorgservices voor eten, komt het neer op een keuze tussen Grubhub en Seamless - de twee services worden beheerd door hetzelfde bedrijf en zijn in wezen uitwisselbaar - of Doordash. Al deze services hebben een groot bereik en laten u bestellen bij een verscheidenheid aan restaurants, waaronder lokale eetgelegenheden en nationale ketens. We denken dat Grubhub's ondersteuning van meerdere betalingsopties het een klein voordeel geeft, hoewel DoorDash ook veel te bieden heeft.

Als je Uber al gebruikt om door de stad te reizen, heeft de Uber Eats-app een vertrouwde interface voor het bestellen van maaltijden om mee te nemen. Verschillende andere bezorgopties voor eten zijn gespecialiseerd in bepaalde gebieden. Met InstaCart kun je bestellen bij supermarkten, terwijl services zoals Delivery.com en GoPuff snacks en drankjes bevatten, naast andere huishoudelijke artikelen die ze aan je deur brengen. Als u het niet erg vindt om uw eigen eten op te halen, kunt u met ChowNow afhaalbestellingen plaatsen bij verschillende lokale eetgelegenheden in uw omgeving.

beste training voor buikvet

De beste bezorgservices voor eten die je vandaag kunt proberen

GrubHub(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Grubhub

Beste bezorgservice voor eten in het algemeen

Specificaties:
Beschikbaarheid:4.000 Amerikaanse steden en Londen, VK Kosten:Verschilt per restaurant Minimale bestelling:Verschilt per restaurant voor bezorging Abonnement optie:GrubHub+ voor $ 9,99 per maand
Redenen om te kopen:
+Uitgebreid bereik+Bezorgt zowel bij lokale restaurants als bij nationale ketens+Ondersteunt meerdere betaalmethoden
Redenen om te vermijden
-De service van sommige restaurants is inclusief bezorgkosten

Er is een reden waarom Grubhub een van de eerste namen is die in je opkomt als je denkt aan de beste bezorgservices voor eten. Grubhub werkt samen met een ongelooflijke verscheidenheid aan restaurants, van landelijke ketens tot je moeder-en-pop-diner in de buurt, voor een selectie die kan voldoen aan zowat elk verlangen naar voedsel dat je maar kunt bedenken, allemaal op aanvraag.

Met Grubhub kun je restaurants zoeken op keuken of locatie, snel eten bestellen van het menu en je bestelling volgen vanuit de app, allemaal probleemloos en zonder extra kosten. (Individuele restaurants kunnen minimumbestellingen en andere toeslagen hebben.) Grubhub-gebruikers kunnen bezorgen of afhalen en profiteren van speciale aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn in de app. En met de bezorginstructie van de app kun je de chauffeur vertellen waar hij je maaltijd moet achterlaten als je liever contactloos bezorgt.

Hoewel de app gratis te gebruiken is, kun je als je je aanmeldt voor Grubhub + - een abonnement van $ 9,99 per maand - genieten van gratis levering.

Bekijk alle aanbiedingen bij Grubhub hier

Bekijk alle aanbiedingen bij Grubhub hier

Bekijk Deal

DoorDashKrediet: ERIC BARADAT/AFP via Getty Images

2. DoorDash

Geweldige bezorgservice voor eten met nuttige aanbevelingen

Specificaties:
Beschikbaarheid:4.000 Amerikaanse steden in de VS, Canada en Australië Kosten:Verschilt per restaurant Minimale bestelling:Geen Abonnement optie:DashPass voor $ 9,99 per maand
Redenen om te kopen:
+Goede aanbevelingsmotor voor het ontdekken van restaurants+Serveert een breed scala aan lokale eetgelegenheden en nationale ketens+Maandelijks DashPass-abonnement verlaagt servicekosten
Redenen om te vermijden
-Bereik niet zo uitgebreid als Grubhub-Bezorgkosten kunnen variëren

DoorDash is nu actief in 4.000 steden in Noord-Amerika in Australië (hoewel GrubHub een groter bereik kan claimen). Met een breed scala aan keukens, van sushi tot fastfood, biedt DoorDash eenvoudig bestellen (inclusief snel opnieuw bestellen van uw favorieten), met opties om uw levering te volgen, uw eten op te halen of uw leveringen in te plannen op de meest geschikte tijden.

De app bevat een 'Yum Score' die de voedselkwaliteit beoordeelt en hoe goed een restaurant samenwerkt met DoorDash om je eten snel te bezorgen - een handige functie als je wilt dat je eten lekker warm wordt bezorgd. DoorDash laat je ook alcohol en mixers bestellen bij lokale wijn- en slijterijen waar lokale wetten dat toelaten. En net als bij andere beste bezorgservices voor eten, kun je met een doos met bezorginstructies in DoorDash aangeven waar je je maaltijd wilt laten bezorgen voor contactloze bezorging. Met een DashPass van $ 9,99 per maand kunt u besparen op bezorgkosten.

Bekijk alle aanbiedingen bij DoorDash hier

Bekijk alle aanbiedingen bij DoorDash hier

Bekijk Deal

black friday dyson draadloze stofzuiger

Naadloos(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Naadloos

Een spiegelbeeld van Grubhub

Specificaties:
Beschikbaarheid:4.000 Amerikaanse steden en Londen, VK Kosten:Verschilt per restaurant Minimale bestelling:Verschilt per restaurant voor bezorging Abonnement optie:Naadloos+ voor $ 9,99 per maand
Redenen om te kopen:
+Uitgebreid bereik+Bezorgt zowel bij lokale restaurants als bij nationale ketens+Ondersteunt meerdere betaalmethoden
Redenen om te vermijden
-De service van sommige restaurants is inclusief bezorgkosten

Nog een van de beste voedselbezorgdiensten onder de Grubhub-vlag, naadloze veerboten rond eten van een breed scala aan restaurants en keukens, met volledige menu-opties en zonder extra kosten, plus contactloze bezorging als je dat liever hebt. Net als bij GrubHub is er een lidmaatschap van $ 9,99 per maand als je wilt besparen op bezorgkosten; anders is het gebruik van de app gratis.

Klanten kunnen op eten of locatie bladeren en hun eten op het werk of thuis laten bezorgen; ze kunnen ook regelen dat hun maaltijden klaar staan ​​om afgehaald te worden. Hoewel Seamless actief is in een aantal Amerikaanse steden, heeft het de beste dekking in New York City en werkt het samen met iedereen, van grote restaurantketens tot buurtrestaurants om het beste eten onderweg aan te bieden of aan huis te bezorgen in de Big Apple .

Uber EatsKrediet: Uber Eats

4. Uber Eats

De beste maaltijdbezorgservice als je Uber al gebruikt

Specificaties:
Beschikbaarheid:Meer dan 500 steden in 24 landen Kosten:15% van het subtotaal van de bestelling Minimale bestelling:$ 2 tot $ 3 kosten voor bestellingen van minder dan $ 10 tot $ 15 Abonnement optie:Eats Pass voor $ 9,99 per maand
Redenen om te kopen:
+Geïntegreerd met Uber in sommige steden+Realtime levering volgen+Ondersteunt contante betaling
Redenen om te vermijden
-15% servicekosten

De intrede van Uber in de app-oorlogen voor voedselbezorging voelt als een natuurlijke uitbreiding van zijn app voor het delen van ritten, waardoor de on-demand touch van het bedrijf wordt toegevoegd aan de wereld van voedselbezorging. Uber Eats-gebruikers kunnen eenvoudig zoeken naar hun favoriete restaurant of nieuwe eetgelegenheden in de buurt ontdekken.

Vervolgens kunnen gebruikers met slechts een paar tikken een bestelling plaatsen voor onmiddellijke of geplande levering en de bestelling in realtime volgen, net alsof ze een Uber-rit hebben geboekt. Je kunt betalen met een creditcard of via tegoeden op je Uber-account, en vanuit de app heb je de mogelijkheid om de persoon die je eten brengt een fooi te geven en om instructies achter te laten voor het contactloos bezorgen van eten.

Een ander pluspunt is het wereldwijde bereik van Uber, waardoor je een goede kans hebt om on-demand eten te bestellen in grote steden over de hele wereld. En met de Eats Pass van $ 9,99 per maand kun je genieten van gratis bezorging, met een extra korting van 5% op bestellingen van meer dan $ 15.

Instacart(Afbeelding tegoed: Instacart)

5. Instacart

Eten bezorgen als je boodschappen nodig hebt

Specificaties:
Beschikbaarheid:5.500 steden in de VS en Canada Kosten:Vanaf $ 3,99 met een minimale bestelling van $ 10 Minimale bestelling:$ 10 Abonnement optie:Instacart Express voor $ 9,99 per maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Serveert een uitgebreide lijst met supermarkten+Instacart Express-lidmaatschap zorgt voor snellere leveringen
Redenen om te vermijden
-Servicekosten kunnen oplopen-Kan moeilijk zijn om tijdsloten te krijgen

Niemand kan leven van fastfood alleen. Als je menu om echte boodschappen vraagt, wil je misschien naar Instacart gaan in plaats van de andere beste apps voor het bezorgen van eten.

Instacart is gespecialiseerd in het bezorgen van boodschappen, huishoudelijke artikelen en - in het geval van sommige winkels - alcohol. (In feite beschouwen we Instacart als een van de beste bezorgdiensten voor boodschappen u kunt gebruiken.) De service beschikt over partnerschappen met meer dan 20.000 retailers in Noord-Amerika, en als uw plaatselijke winkel kant-en-klare maaltijden aanbiedt, is Instacart een optie om die artikelen rechtstreeks aan uw deur te laten bezorgen. Instacart heeft zelfs zojuist een drop-off-functie toegevoegd om het contact met de persoon die uw boodschappen aflevert te minimaliseren.

firefox vs chrome ram gebruik

Als je van plan bent Instacart te gebruiken voor het bezorgen van boodschappen of bereide maaltijden die je meteen wilt eten, overweeg dan een Instacart Express-lidmaatschap, dat $ 9,99 per maand kost. Dat is een manier om sneller aan je eten te komen. Anders heeft Instacart geen lidmaatschapskosten, hoewel er wel bezorgkosten op elke bestelling worden geplakt.

Kaviaar(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Kaviaar

Beste bezorgservice voor eten als je geen fastfood wilt?

Specificaties:
Beschikbaarheid:28 Amerikaanse steden en regio's Kosten:$ 1,99 tot $ 8,99 Minimale bestelling:Verschilt per restaurant voor bezorging Abonnement optie:Geen
Redenen om te kopen:
+Richt zich op lokale restaurants+Realtime GPS-tracking
Redenen om te vermijden
-Het bereik is niet zo uitgebreid als andere services

Caviar, beschikbaar in 28 steden en regio's in het hele land, werd eind 2019 gekocht door DoorDash. Bestel via de app bij een rijke selectie van lokale restaurants, met realtime GPS-tracking voor leveringen en de mogelijkheid om uw eten op te halen bij bespaar op bezorg- en servicekosten.

Caviar biedt een aantal exclusieve deals in de app en richt zich minder op fastfood in vergelijking met andere apps. In plaats daarvan legt Caviar de nadruk op andere soorten restaurants en kunt u instructies achterlaten voor contactloze bezorging wanneer u afrekent voor uw bestelling.

iphone 12 max telefoonhoesje

postgenoten(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Postgenoten

24-uurs bezorgservice voor eten

Specificaties:
Beschikbaarheid:4.200 Amerikaanse steden Kosten:Verschilt per restaurant en onderhevig aan prijsstijgingen Minimale bestelling:Verschilt per restaurant voor bezorging, $ 1,99 voor bestellingen van kleine winkelwagentjes Abonnement optie:Postmates Onbeperkt voor $ 9,99 per maand
Redenen om te kopen:
+24/7 leveringen, afhankelijk van de openingstijden van het restaurant+Uitgebreid bereik+Leveringen gaan verder dan alleen eten
Redenen om te vermijden
-Surge pricing kan de kosten opdrijven

Ook al is het nu eigendom van Uber, Postmates blijft 24/7 klaar om je trek in eten te stillen met de optie om zo ongeveer alles van lokale winkels bij je thuis te laten bezorgen. Je kunt pizza's, hamburgers, boodschappen of zelfs dingen zoals kleding of opladers voor mobiele telefoons bestellen bij lokale restaurants en winkelpartners. Het bedrijf heeft zojuist ook contactloze bezorgopties geïntroduceerd.

Postmates omvat wel bezorgkosten en piekprijzen tijdens piekuren, maar een Postmates Unlimited-service van $ 9,99 per maand verwijdert piekprijzen en bezorgkosten voor bestellingen van meer dan $ 15.

Bekijk alle aanbiedingen bij Postmates hier

Bekijk alle aanbiedingen bij Postmates hier

Bekijk Deal

(Afbeelding tegoed: ChowNow)

mario rabbids koninkrijk strijd 2

8. ChowNow

Lokaal eten, met een focus op afhalen

Specificaties:
Beschikbaarheid:18 Amerikaanse steden en regio's Kosten:Verschilt per restaurant Minimale bestelling:Verschilt per restaurant voor bezorging Abonnement optie:Geen
Redenen om te kopen:
+Geen verborgen kosten+Richt zich op lokale restaurants
Redenen om te vermijden
-Levering beperkt tot bepaalde steden-Niet zo uitgebreid als andere diensten

ChowNow is niet strikt een app voor het bezorgen van eten - hoewel bezorging beschikbaar is op bepaalde locaties, is ChowNow grotendeels gericht op het plaatsen van bestellingen voor eten dat je ophaalt bij lokale restaurants. Dus als u op zoek bent naar het gemak van maaltijden aan uw deur laten bezorgen, overweeg dan een van de andere beste apps voor het bezorgen van eten.

Toch zijn er dwingende redenen om zich tot ChowNow te wenden, te beginnen met de focus van de service op lokale eetgelegenheden in plaats van ketens. Zo ontdek je goede, lokale eetgelegenheden in de buurt, ook als je aan huis gekluisterd bent. Ten tweede belooft ChowNow commissievrije bestellingen, zodat uw eindafrekening niet wordt belast met onverklaarbare kosten. Als je je buik wilt vullen en tegelijkertijd lokale restauranteurs wilt helpen, is dit de app om uit te checken.

Delivery.com(Afbeelding tegoed: Delivery.com)

9. Levering.com

Universele bezorgservice

Specificaties:
Beschikbaarheid:Meer dan 100 Amerikaanse steden Kosten:Verschilt per locatie Minimale bestelling:Verschilt per locatie voor bezorging Abonnement optie:Gratis Delivery Points-beloningsprogramma
Redenen om te kopen:
+Levert naast eten ook wasgoed, boodschappen en alcohol+Uitgebreid bereik
Redenen om te vermijden
-Sommige restaurants hanteren bezorgkosten

Delivery.com lijkt geen waarschijnlijke kandidaat voor de beste bezorgservices voor eten, omdat het een breed scala aan bezorgopties biedt, waaronder de mogelijkheid om ophaal- en wegbrengdiensten te plannen voor was- en stomerij. Maar het bezorgen van eten is een belangrijk onderdeel van de trukendoos van Delivery.com.

Naast het bestellen van je favoriete munchies voor bezorgen of afhalen, kan Delivery.com je ook boodschappen, bier, wijn en sterke drank bezorgen, dus beschouw het als een alles-in-één bron voor al je voedselbehoeften. Bovendien kunt u met een groepsbestelfunctie bestellingen splitsen met buren en huisgenoten om het aantal leveringen dat komt en gaat te minimaliseren.

goPuffKrediet: GoPuff

10. GoPuff

Laat meer dan alleen eten bezorgen

Specificaties:
Beschikbaarheid:Meer dan 170 gebieden Kosten:,95 per levering Minimale bestelling:Geen Abonnement optie:Fam lidmaatschap voor $ 5,95 per maand
Redenen om te kopen:
+Leveringen omvatten behalve voedsel ook schoonmaakbenodigdheden en vrij verkrijgbare medicijnen+Vaste bezorgkosten
Redenen om te vermijden
-Voedselleveringen neigen meer naar snacks dan naar volwaardige maaltijden

GoPuff hanteert een eigenzinnigere benadering van voedselbezorging en biedt snacks, ijs, alcohol en andere artikelen, waaronder vrij verkrijgbare medicijnen en schoonmaakmiddelen. Die laatste twee items kunnen van bijzonder belang zijn voor mensen die binnen blijven vanwege de uitbraak van het coronavirus, en GoPuff biedt contactloze bezorgopties.

Zie deze app als een mobiele supermarkt die je precies brengt wat je nodig hebt, dag en nacht, zonder dat je hem naar een winkel op de hoek hoeft te brengen. GoPuff heeft een catalogus van meer dan 2.000 producten en rekent een handige vaste bezorgprijs van . (Betaal voor een Fam-lidmaatschap van $ 5,95 per maand en je krijgt gratis levering, wat je geld bespaart als je meer dan drie keer per maand naar GoPuff gaat.)

Hoe vind je de beste bezorgservice voor eten

Wanneer u evalueert welke voedselbezorgservice u moet gebruiken, moet u nagaan hoe groot het bereik is van een bepaalde service waar u woont en of deze u eten kan bezorgen van restaurants waar u graag eet. Bedenk welke servicekosten extra in rekening worden gebracht, hoewel dat moeilijk op te zoeken kan zijn, aangezien veel bezorgkosten worden bepaald door de restaurants waar je bestelt.

Als je van plan bent om een ​​dienst uitgebreid te gebruiken, kijk dan of er een maandelijks lidmaatschapsprogramma is. In veel gevallen kan die lidmaatschapsbijdrage eventuele verzendkosten tenietdoen of andere kosten verlagen. In sommige gevallen kun je zelfs een snellere levering verwachten als je een lidmaatschapsstatus hebt.

Wat u van plan bent te bestellen, kan bepalen van welke service u gebruikmaakt. Grubhub, DoorDash en UberEats zijn gespecialiseerd in maaltijden van restaurants. Postmates, Delivery.com en GoPuff behandelen andere soorten voedselbezorging, terwijl InstaCart zich bijna uitsluitend richt op supermarkten.

Verzameling van de beste deals van vandaag Instacart Instacart Amazone € 0,99 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen