Beste gratis PS4-games in 2021

Krediet: miHoYo

mobiele telefoon aanbiedingen bij mij in de buurt

Je zult voorkomen dat je geld uitgeeft aan de beste gratis PS4-games, maar wat je niet zult vermijden, is een goede tijd. Hoewel deze titels je niet vragen om vooraf te betalen, bieden ze nog steeds fantastische gameplay die je kunt uitproberen voordat je beslist of je geïnvesteerd wilt worden.

Velen van hen bieden in plaats daarvan optionele aankopen om door te gaan, of zijn demo's die bedoeld zijn om u over te halen hun volledig geprijsde edities te kopen. Maar hoewel u misschien sterk aangemoedigd wordt om wat geld uit te geven om de ontwikkelaar te ondersteunen, hoeft u niet te betalen als het moet.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gratis PS4-games zijn de perfecte manier om de variatie in je gaming-dieet te vergroten. Ze kunnen ook een geweldige manier zijn om gemakkelijk online met je vrienden te spelen, als je het niet allemaal eens kunt worden over een nieuwe grote release om samen te kopen.

Bladeren door het F2P-gedeelte van de winkel kan ook de beste manier zijn om een ​​voorproefje te krijgen van een nieuw genre, of een game te proberen waar je niet zo zeker van bent. En als je probeert genoeg geld bij elkaar te schrapen om te upgraden naar de PS5, dan betekent het spelen van de beste gratis PS4-games dat je nieuwe games kunt spelen zonder dat je je favoriete tijdverdrijf hoeft op te geven

beste gratis ps4-games 2020

Wat zijn de beste gratis PS4-games?

Je merkt misschien dat terwijl je door deze lijst bladert, veel van de beste gratis PS4-games multiplayer-elementen hebben, wat geweldig is als jij en je vrienden iets samen willen spelen zonder te maken te hebben met verschillende gamebudgetten en dergelijke. Warframe is een van deze, en hoewel je geld kunt uitgeven aan cosmetische items en upgrades, is het een buitengewoon leuke titel om samen te spelen.

Als je een titel uit deze beste gratis PS4-gameselectie wilt die een beetje competitiever is, dan is het Battle Royale-genre, vertegenwoordigd door Fortnite, Call of Duty: Warzone en Cuisine Royale op deze lijst, misschien wat je nodig hebt. Fortnite: Battle Royale heeft waarschijnlijk weinig introductie nodig - het is momenteel een van de grootste games ter wereld. Als je echter iets wilt met een modern militair thema en extra elementen zoals voertuigen, wil je misschien Warzone proberen. Aan de andere kant maakt Cuisine Royale de dingen vreemder door aan elkaar geplaveide pantsersets en magische krachten toe te voegen.

Als deze opties nog niet genoeg zijn, is er ook Hyper Scape, waarmee je als speler of kijker kunt meedoen, en of je nog in de game leeft of gewoon een 'echo' die je squadleden probeert te helpen van voorbij het virtuele graf.

12 pro 12 pro max

eFootball PES 2021 zou je keuze moeten zijn als je op zoek bent naar een sporttitel. Het is niet alleen een demo, het heeft allemaal dezelfde modi als het originele spel, en laat je ook spelen met andere gratis spelers en betaalde spelers. De enige beperking zijn de teams die je kunt selecteren.

Er zijn ook een aantal vechtspellen op deze lijst met beste gratis PS4-spellen voor een meer traditioneel multiplayer-spel. De 2d Brawlhalla lijkt veel op Nintendo's Super Smash Bros. met zijn focus op verticale en horizontale beweging en nederlaag door ring-outs. Dead or Alive is een 3D-jager, waarin je meer tijd zult besteden aan het proberen om je tegenstanders heen te stappen om je dodelijke aanvallen af ​​te leveren in langere combo's. Als beide te intimiderend zijn, dan is de gemakkelijk te leren Fantasy Strike misschien wat je zoekt.

Als je een meer solo-ervaring wilt van de beste gratis PS4-games, ga dan naar Genshin Impact. Hoewel het een optionele coöpmodus heeft, kun je zelf van deze RPG genieten, op avontuur gaan door de enorme kaart, de geheimen ontdekken en slechteriken verslaan met je wapens en spreuken.

De beste Sony PlayStation 5-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen12uur18minuteneenentwintigdroog (Eenmalig gebruik - beperkt)... Walmart $ 499 Visie Sony PlayStation 5-console SpelStop $ 499,99 Visie PS5 - Sony Playstation 5... Amazone $ 894,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen