De beste gratis streamingdiensten

Krediet: Comcast/NBC

Met de beste gratis streamingdiensten kun je geweldige films en tv-programma's bekijken - zonder ook maar een cent te betalen. Deze gratis streamingdiensten bieden zowel live-tv als on-demand inhoud, meestal oudere en klassieke titels, maar ook enkele nieuwere hits.

Streamingdiensten hebben hun nut meer dan bewezen om iedereen thuis te entertainen. Maar het is voor de meeste mensen financieel niet haalbaar om je voor allemaal aan te melden. Dat is waar de beste gratis streamingdiensten binnenkomen. Ze kunnen gratis urenlang binge-plezier bieden. Je zult wel advertenties moeten kijken, maar dat is niet anders dan wat je krijgt via een duur kabelpakket. Nogmaals: ze zijn gratis!  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

En aangezien ze $ 0 kosten, kunt u zich aanmelden voor alle beste gratis streamingdiensten op onze lijst.

  • De beste Netflix-shows volgende
  • Onze keuzes voor de beste streamingdiensten waarvoor u betaalt
  • De beste tv's die je kunt kopen

Wat zijn de beste gratis streamingdiensten?

De beste gratis streamingdiensten zijn niet bedoeld om te concurreren met Netflix. Ze hebben niet de nieuwste tv-series, blockbuster-films of originelen van hoge kwaliteit. En dat is prima, want ze zijn gratis.

Alle beste gratis streamingdiensten worden door advertenties ondersteund. Ze spelen commercials van 30 seconden tot 60 seconden, over het algemeen in hetzelfde tempo als een kabelnetwerk.

Sommige gratis streamingdiensten bieden livekanalen aan, andere bieden inhoud op aanvraag. Een paar hebben beide. Onze topkeuze, Peacock Free, heeft 13.000 uur aan inhoud afkomstig van de NBC Universal-merkenstal.

Voor live-kanalen, Pluto-tv en Sling Free zijn de beste opties (net als de nieuwe livegids van Roku Channel, hoewel deze nog steeds voor gebruikers wordt uitgerold).

Voor originele inhoud schakelt u Crackle in, dat on-demand films, tv-programma's en originelen bevat. IMDb TV en Tubi zijn ook geweldige on-demand services met uitgebreide reeksen films en tv-shows. Vudu bevat een aantal nieuwere films, omdat er de macht van Walmart achter zit.

De beste gratis streamingdiensten van dit moment

Krediet: Comcast/NBC

1. Pauw

De beste gratis streamingdienst in het algemeen

Specificaties:
Live tv:Ja originelen:Ja Registratie vereist:Nee Ondersteunde apparaten:Android-telefoons en -tablets, Android TV, Apple TV, Apple-telefoons en -tablets, Chromecast, Comcast Xfinity X1 en Xfinity Flex, LG TV, Playstation 4, Vizio TV, Xbox One, webbrowsersDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Er is een nieuwe krachtspeler op het streamingcircuit - NBC's Peacock TV. Het is al een kolos, met meer dan 13.000 uur aan inhoud beschikbaar in de Peacock Free-laag. Die inhoud is ook top. Je vindt titels als 30 Rock, Battlestar Galactica, Cheers, Friday Night Lights, Parenthood en Parks and Recreation. Later zal de hele serie van The Office beschikbaar zijn. En er zijn een heleboel films om naar te kijken, van de Bourne Identity-trilogie tot Jurassic Park tot Shrek.

Peacock Free vereist niet dat u uw creditcardgegevens invoert, maar u zult advertenties moeten bekijken - inclusief commercials voor Peacock Premium, een niveau met nog meer programmering en originelen. Daarover gesproken, als Peacock Free-kijker kun je de originelen van de service proeven, zoals Brave New World en Intelligence. Er zijn ook 'live' kanalen, gebaseerd op merken als Saturday Night Live en de Today Show. Als je niet weet wat je moet kijken, ga dan naar het kanaal en kijk wat er op dit moment speelt. Al met al zouden we Peacock Free een koopje noemen - maar het kost niets!

Opmerking van de uitgever: Peacock won een Highly Recommended-prijs in de TemplateStudio Awards 2021 voor de beste gratis streamingdienst.

Bekijk hier Peacock TV

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Pluto-tv

De beste gratis streamingdienst voor live kanalen

Specificaties:
Live tv:Ja originelen:Nee Registratie vereist:Nee Ondersteunde apparaten:Amazon Fire TV en Fire TV Stick, Amazon Kindle en Fire-tablets, Android-telefoons en -tablets, Android TV, Apple TV, Apple-telefoons en -tablets, Chromecast, Roku, webbrowsersDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

De Viacom-eigendom Pluto-tv heeft een degelijke selectie van on-demand films en shows, maar waar het echt schittert, is live tv-streaming. Kijkers kunnen door live kanalen bladeren in een raster, vergelijkbaar met de ervaring van de kabel-tv-gids. De line-up is sterk gebaseerd op de andere eigenschappen van Viacom, dus je kunt afstemmen op TV Land Drama, BET Her, MTV's Jersey Shore en VH1's I Love Reality. Ze bieden ook andere herkenbare merken aan, zoals CNN en Fox Sports - hoewel die gecureerde clips uitvoeren, niet de daadwerkelijke live-uitzending die je zou zien als je ze op de kabel zou bekijken.

De interface van Pluto is schoon en eenvoudig; schakel gewoon tussen live en on-demand. Beide zijn ingedeeld in categorieën, zodat u gemakkelijk het soort inhoud kunt vinden dat u wilt bekijken. Ja, er zijn advertenties, maar niet meer dan wat je zou krijgen bij het kijken naar de kabel. En voor Pluto TV is zelfs geen registratie vereist, hoewel gebruikers speciale functies kunnen gebruiken als ze zich aanmelden voor een account, zoals de mogelijkheid om favoriete kanalen aan te wijzen en verder te gaan met het bekijken van een programma op een ander apparaat. We genieten zo veel van Pluto's verscheidenheid en mix van inhoud dat het de . won Sjabloon Studio Award 2021 voor de beste gratis streamingdienst.

Bekijk hier Pluto TV

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

beste ios 14-startscherm

3e kanaal van het jaar

De beste gratis streamingdienst met originelen

Specificaties:
Live tv:Ja originelen:Nee Registratie vereist:Nee Ondersteunde apparaten:Alle Roku-apparaten en Roku-tv's, Android-telefoons en -tablets, Apple-telefoons en -tablets, Samsung-tv's
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

De Roku Channel-app wordt automatisch geleverd met elke Roku-tv of -apparaat, maar kan ook worden gedownload op mobiele telefoons en tablets. U kunt het ook op internet openen. Het Roku-kanaal dwingt je niet om je te registreren voor een account (je kunt kijken als gast), maar als je je aanmeldt, kun je doorgaan met het bekijken van inhoud op een ander apparaat.

Net als de andere diensten biedt het on-demand films en tv-shows. Het Roku-kanaal is ook uitgerold Roku Live TV-gids , zodat kijkers surfen kunnen streamen. Het beste van Roku Channel is dat het vaak de eerste afleveringen van premium kabelshows streamt, zoals Game of Thrones, Billions, Outlander en Watchmen.

Het Roku-kanaal is gestegen in onze ranglijst van gratis streamingdiensten na het toevoegen van alle originelen van de inmiddels ter ziele gegane Quibi. Dat omvat een aantal echt goede series, zoals #FreeRayshawn en #Reno911.

Bekijk hier het Roku-kanaal

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. IMDBtv

De beste gratis streamingdienst voor het bekijken van populaire klassieke shows

Specificaties:
Live tv:Nee originelen:Ja Registratie vereist:Ja Ondersteunde apparaten:Amazon Fire TV en Fire TV Stick en via de Amazon Prime Video-app op Android-telefoons en -tablets, Apple TV, Apple-telefoons en -tablets, Chromecast, Playstation 3 en 4, Roku, Xbox One en 360, smart-tv's, settopboxen, Blu-ray-spelers, webbrowsers
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

IMDb (ook bekend als Internet Movie Database) is een geweldige bron voor filmografieën. Nu eigendom van Amazon, is het uitgebreid naar streaming. Het IMDb TV-kanaal komt automatisch op Fire TV's en Fire TV Sticks. Als je een ander apparaat hebt, heb je toegang tot IMDb TV via de Amazon Prime Video-app.

Met het gewicht van Amazon erachter, heeft IMDb TV een indrukwekkende bibliotheek met gratis on-demand content. Het tv-aanbod bestaat uit de typische gratis shows als The First 48 en I Dream of Jeannie maar ook veel afleveringen van eerdere hits als Lost, Schitt’s Creek, Desperate Housewives en Heroes. Bovendien maakt IMDb TV ook originelen, zoals Jay Pharaoh's Special Skills en de animatiefilm You're Not a Monster met gasten als Eric Stonestreet, Patton Oswalt en Amy Sedaris. De line-up van originelen breidt zich nog meer uit; IMDb TV bracht onlangs de revival Leverage: Redemption in première.

Bekijk hier IMDBtv

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Buizen

De beste gratis streamingdienst voor ontdekking

Specificaties:
Live tv:Nee originelen:Nee Registratie vereist:Nee Ondersteunde apparaten:Amazon Fire TV en Fire TV Stick, Android-telefoons en -tablets, Apple TV, Apple-telefoons en -tablets, Chromecast, Comcast XFinity X1, Cox Contour, Nvidia Shield, Playstation 3 en 4, Roku, Samsung TV, Sony TV en Blu-ray-spelers , TiVo, Vizio TV, Xbox One, Google Nest, Amazon Echo Show, webbrowsers
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Zie Tubi als een gratis versie van Netflix, met een on-demand bibliotheek met meer dan 20.000 films en tv-programma's. Natuurlijk heeft de Tubi niet de nieuwere, spraakmakende titels die Netflix of Hulu opscheppen, noch originelen. Maar hun catalogus is nog steeds indrukwekkend voor een gratis streamingdienst. Tubi (nu eigendom van Fox Corporation) kon het bouwen door samen te werken met meer dan 250 providers, waaronder de Hollywood-zwaargewichten Paramount, Lionsgate en MGM. Recent beschikbare titels zijn onder meer The Terminator, Foxcatcher, Kill Bill, The Craft en Fruitvale Station.

Tubi heeft een schone, gestroomlijnde ervaring. De startpagina is georganiseerd in secties zoals Recent toegevoegd, Familiefilms, Actie en Black Cinema. Klik op het menu voor nog meer genres en samengestelde collecties, waaronder het slimme en brutale Niet op Netflix-gebied. Hoewel je je niet hoeft aan te melden om Tubi te gebruiken, geeft het registreren voor een account je toegang tot ouderlijk toezicht, een wachtrij en kijkgeschiedenis.

Bekijk Tubi hier

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Crackle

Een gratis streamingdienst boordevol originelen

Specificaties:
Live tv:Nee originelen:Ja Registratie vereist:Nee Ondersteunde apparaten:Amazon Fire TV en Fire TV Stick, Android-telefoons en -tablets, Android TV, Apple TV, Apple-telefoons en -tablets, Chromecast, LG TV, Playstation 4, Roku, Samsung TV, Vizio TV, Xbox One, webbrowsersDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Sony Crackle Bezoek site bij Sony Crackle
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Crackle is een pionier op het gebied van gratis streaming, gelanceerd in 2004 - toen Netflix nog dvd's verzond. Nu in mede-eigendom van Sony en Chicken Soup for the Soul, herbergt Crackle gratis films en tv-shows en zelfs originele programmering, waardoor het zich onderscheidt van veel van de andere gratis streamingdiensten op deze lijst. Voor Crackle is geen registratie vereist, hoewel je met een account favorieten kunt toevoegen en voortgang kunt opslaan terwijl je een film kijkt.

De filmbibliotheek is veel groter dan de tv-bibliotheek en veel interessanter. Crackle is een van de beste gratis streamingdiensten omdat het verder gaat dan de meeste, met originelen met topacteurs als Martin Freeman, Bryan Cranston en Rupert Grint.

Bekijk Crackle hier

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Vudu

De beste gratis streamingdienst voor het bekijken van populaire films

Specificaties:
Live tv:Nee originelen:Nee Registratie vereist:Ja Ondersteunde apparaten:Amazon Fire TV en Fire TV Stick, Android-telefoons en -tablets, Android TV, Apple TV, Apple-telefoons en -tablets, Chromecast, LG TV, Playstation 4, Roku, Samsung TV, TiVo, Vizio TV, Xbox One, Blu-ray-spelers, web browsers
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Vudu, eigendom van Walmart, is een digitale marktplaats waar u de nieuwste films en tv-programma's kunt kopen, maar ook gratis inhoud kunt streamen. Om Vudu te gebruiken, moet u zich aanmelden voor een account (of uw Walmart-account gebruiken). Zodra je dat doet, heb je toegang tot meer dan 10.000 gratis films en tv-afleveringen. Geen van hen zijn nieuwe blockbusters, maar de selectie is superieur onder gratis streamingdiensten. Het filmgedeelte is beter dan tv, met recente titels zoals Troy, The Prestige, All Is Lost, Hoosiers, Four Weddings and a Funeral. En in tegenstelling tot andere gratis diensten, is Vudu van plan om originele shows te produceren, zoals de sci-fi-serie Albedo met Evangeline Lilly.

De Vudu-interface is gemakkelijk te gebruiken. Gratis inhoud is duidelijk gemarkeerd en u kunt filteren op alleen gratis titels. De advertenties komen ongeveer net zo vaak voor als andere gratis diensten, maar ze zijn meestal meer repetitief (en soms irritant interactief, waardoor u een optie moet kiezen).

Bekijk Vudu hier

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

8. Slingervrij

De beste gratis streamingdienst voor het bekijken van klassieke programma's

Specificaties:
Live tv:Ja originelen:Nee Registratie vereist:Nee Ondersteunde apparaten:Amazon Fire TV en Fire TV Stick, Android-telefoons en -tablets, Roku, webbrowsers
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

slinger is een van de beste live tv-streamingservices op de markt voor $ 30 per maand voor meer dan 50 kanalen. Onlangs hebben ze een gratis gebied uitgerold met live en on-demand inhoud. Er zijn niet veel gratis live-kanalen en afgezien van ABC News zijn de meeste geen herkenbare namen.

Het on-demand gedeelte heeft meer inhoud, hoewel je veel van dezelfde tv-titels zult vinden die te vinden zijn op andere gratis services, zoals Forensic Files, Hell's Kitchen, Unsolved Mysteries, Roseanne en 3rd Rock From the Sun. De filmsectie is nog minder spannend; recente titels zijn Crocodile, Howl, The Illusionist en Double Identity. Sling Free lijkt meer een manier om mensen geïnteresseerd te krijgen in de betaalde abonnementen.

Bekijk Sling Free hier

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

9. Xumo

De beste gratis streamingdienst voor live nieuws en sport

Specificaties:
Live tv:Ja originelen:Nee Registratie vereist:Nee Ondersteunde apparaten:Amazon Fire TV en Fire TV Stick, Android-telefoons en -tablets, Android TV, Apple-telefoons en -tablets, Comcast Xfinity X1, Playstation 4, Roku, smart-tv's, webbrowsers
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Xumo is een andere gratis streamingdienst met live en on-demand content. De app is verkrijgbaar bij verschillende grote smart TV-merken en kan ook worden gedownload op Jaar , iOS en Android. Er is geen registratie vereist. Xumo biedt meer dan 190 zenders, waaronder topmerken als NBC News, Fox Sports, Funny or Die en TMZ.

ondersteunt ps5 dolby vision?

Xumo's belangrijkste ervaring is een gids van het rastertype, net zoals je zou krijgen met kabel-tv. Je kunt live kijken terwijl je surft. In het on-demand gebied worden alle kanalen weergegeven, uitgesplitst naar genre. De interface maakt het echter niet zo eenvoudig om te zien welke tv-programma's beschikbaar zijn. Het lijkt erop dat Xumo het gebruikelijke gratis tarief heeft: 21 Jump Street, Forensic Files, Family Feud en Unsolved Mysteries. De mobiele app heeft in ieder geval een tabblad met films waar je doorheen kunt bladeren.

Bekijk Xumo hier

Hoe u de beste gratis streamingdienst voor u kiest

Gelukkig, aangezien ze allemaal gratis zijn, hoef je niet alleen een van de beste gratis streamingdiensten te kiezen. Misschien vindt u het echter moeilijk om een ​​​​aantal verschillende apps in evenwicht te brengen en wilt u zich op slechts een of twee concentreren.

De eerste overweging moet zijn of u live kanalen wilt kunnen bekijken. Als dat het geval is, moet u Pluto TV, Sling Free, Xumo, Peacock gebruiken of controleren of de nieuwe live tv-gids van het Roku-kanaal voor u beschikbaar is. Als je alleen films en tv-programma's op aanvraag wilt vinden, probeer dan Peacock, Crackle, IMDBtv, Tubi of Vudu.

Contentselectie is het andere belangrijke dat de gratis streamingdiensten van elkaar onderscheidt. Afgezien van Peacock, met zijn bibliotheek met merkinhoud, hebben ze bijna allemaal dezelfde kern van gratis tv-programma's, zoals Hell's Kitchen en Roseanne. Maar sommige, zoals Crackle en Vudu, hebben robuustere filmbibliotheken. Anderen bieden toegang tot eerdere shows, zoals IMDBtv en Roku Channel. Bekijk dus de beschikbare titels en kijk of de streamer opties heeft die je aanspreken. Immers, zelfs als deze services gratis zijn, betekent dit niet dat ze dingen hebben die u wilt bekijken.

De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 82 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen00uur08minuten33droogKorting Roku-streamingstick + (4K) zeer.co.uk £ 46 £ 29,99 Visie Korting Roku-streamingstick + | ... Amazone Prime £ 59,99 £ 29,99 Visie Roku Streaming Stick+ HD / 4K... argos.co.uk £ 44,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen