Beste gasfornuizen voor 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

GEVEN

JGB635REKSS
twee

LG

LRGL5825F
3

Samsung

NX60T8711SS / AA
4

Bosch

800-serie HGI8056UC
5

Samsung

NX58K7850SS
6

Koffie

CGB500P2MS1
7

Thermador

Pro Harmony PRD366WHU
8

whirlpool

WFG975H0HV
9

Samsung

NX60A6311SS/AA
10

Monogram

ZGP366NTSS

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Als je van koken houdt, zullen de beste gasfornuizen gelijkmatig gekookte en smakelijke maaltijden voor je huis creëren. In tegenstelling tot standaard ovens, bieden de beste gasfornuizen de juiste warmte en temperatuur om elke keer consistente kookresultaten te garanderen.

Maar met zoveel verschillende soorten, functies en prijzen die beschikbaar zijn, kan het vaak lastig zijn om het beste gasfornuis te vinden dat bij uw levensstijl past. Dus of je nu een gasfornuis met ingebouwde heteluchtfriteuse wilt of een slim model dat je vanaf je telefoon kunt bedienen, hier zijn de beste beschikbare gasfornuizen.s10 plus versus s21 ultra

Wat zijn de beste gasfornuizen?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Na uitgebreid onderzoek en niet te vergeten ervaringen uit de eerste hand, kunnen we de GE Café CGB500P2MS1 ten zeerste aanbevelen als het beste gasfornuis in het algemeen. Het is een lust voor het oog met professionele accenten, biedt een grote veelzijdigheid en blinkt uit in bakken. Het is niet de goedkoopste, maar het is de beste optie voor iedereen die net zoveel om esthetiek als om prestaties geeft.

Als je constant worstelt om ruimte in je oven, raden we je aan te investeren in de Samsung NX58K7850SS, ons beste gasfornuis met dubbele oven. Het beschikt over een innovatieve verdeler, die een enkele oven in twee verandert. Elke oven kan dan onafhankelijk worden geprogrammeerd om meerdere recepten tegelijk te bereiden. Zo kun je bakken en braden tegelijk!

Op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan is de GE JGB635DEKSS het overwegen waard. Het biedt alle basisinstellingen die je nodig hebt, evenals een zelfreinigend programma, en levert briljante resultaten ondanks de gereduceerde prijs. Het ziet er ook niet slecht uit.

Als uw keuken is ontworpen om in een inschuifbereik te passen, raden we de Bosch 800-serie HGI8056UC aan. De stevige constructie geeft hem een ​​eersteklas uitstraling, om nog maar te zwijgen van het feit dat hij een handige warmhoudlade heeft. Tot slot, als u op zoek bent naar de nieuwste technologie, dan is ons beste slimme assortiment de Whirlpool WFG975H0HV. Het kan zelfs streepjescodes van diepvriespizza's lezen en bestellingen van Alexa aannemen.

De beste gasfornuizen die u vandaag kunt kopen

GE JGB635DEKSS(Afbeelding tegoed: GE)

1. GE JGB635REKSS

Beste gasfornuis voor mensen met een beperkt budget

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Gas Ovengrootte:5,0 kubieke voet Branders en vermogen:4; 13.000, 9.500 (2), 5.000 Btu Functies:Zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Lowe's Bekijken bij Best Buy Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Lage prijs, eenvoudig, gemakkelijk schoon te maken ontwerp+Zelfreinigende oven
Redenen om te vermijden
-Slechts twee ovenrekken

Als u op zoek bent naar koken op gas en een klein budget heeft, is de GE JGB635REKSS het beste gasfornuis voor u. Dit goedkope model heeft minder kookvermogen dan duurdere opties, maar het wordt geleverd met GE's uitstekende reputatie voor kookprestaties en een zelfreinigende oven waarvan we denken dat geen enkel assortiment zou mogen ontbreken.

De oven is 5,0 kubieke voet, wat groot genoeg is voor een Thanksgiving-kalkoen, maar hij heeft geen convectiesysteem. En het heeft slechts vier branders, dus er is geen centrale bakplaat. Deze GE is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder zwart, roestvrij staal of wit. We houden ook van de lade in de bodem, die geweldig is voor het opbergen van bakplaten als je ze niet gebruikt. Hoewel dit model niet de laagste prijs heeft, is het de moeite waard om een ​​​​beetje op te voeren voor de zelfreinigende functie.

Krediet: LG/TemplateStudio

2. LG LRGL5825F

Een gasfornuis dat ook een airfryer is

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Gas Ovengrootte:5,8 kubieke voet Branders en vermogen:5; 20,00, 1.700, 10.000, 9.100, 5.000 Btu Functies:Kookplaat bakplaat; Lucht frituren; Heteluchtoven; EasyClean en zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijken bij Best Buy Bekijken bij Lowe's Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Grote heteluchtoven+Airfry mogelijkheid+Krachtige brander+Bakplaatbrander en bakplaat+Werkt met Alexa, Google Assistant en recepten-apps
Redenen om te vermijden
-Airfryermand is niet inbegrepen

Je krijgt veel waar voor je geld met de LG LRGL5825 F. Op de kookplaat zitten branders variërend van een superhoge voor het snel koken van spaghettiwater tot een ultralage voor het warmhouden van jus. In het midden is er een ovale brander en een bakplaat om erop te gebruiken is inbegrepen. De oven is groot en heeft convectie- en airfry-instellingen. Als je je gebraden kip of chiffoncake wilt controleren, klop je twee keer op het glazen raam en het ovenlampje gaat aan.

LG heeft deze serie uitgerust met de nieuwste slimme features. Met een app op je telefoon kun je het bereik op afstand volgen en besturen of je geeft de marsorders door via Google Assistant. Het assortiment maakt ook verbinding met kook-apps die automatisch temperatuurinstellingen naar de oven sturen. Voordat u belt voor een servicebezoek, kunt u de app gebruiken om problemen op te lossen en te diagnosticeren.

(Afbeelding tegoed: Samsung/TemplateStudio)

beste 4k tv 55 inch

3. Samsung NX60T8711SS/AA

Een glijbaan in assortiment met veel extra's

Specificaties:
Type:Inschuifbaar Brandstof:Gas Ovengrootte:6,0 kubieke voet Branders en vermogen:5; 22,00, 16,00, 10.000, 9.500, 5.000 Btu Functies:Slimme wijzerplaat, kookplaat; Lucht frituren; Heteluchtoven; Zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Samsung Bekijken bij Lowe's Bekijken bij Best Buy Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Grote heteluchtoven+Airfry mogelijkheid+Bakplaatbrander en bakplaat+Werkt met Alexa, Google Assistant en recepten-apps
Redenen om te vermijden
-Wordt alleen geleverd met 2 ovenrekken

De Samsung NX60T8711SS/AA schuift tussen twee kasten waardoor je een luxe ingebouwde look krijgt. Omdat de bedieningselementen aan de voorkant zitten, zijn ze gemakkelijk te gebruiken zonder over de kookplaat te reiken. Wanneer u de wijzerplaten aanzet, lichten ze op, zodat u de instellingen gemakkelijk kunt zien en in één oogopslag kunt zien of u vergeet er een uit te zetten.

Op de kookplaat vind je een van de krachtigste gasbranders die je kunt kopen. Als je aan het roerbakken bent en intense hitte nodig hebt en water aan de kook brengt voor pasta en het snel wilt, vind je het superhandig. De kookplaat heeft een ovale bakplaat en een gietijzeren omkeerbare grill/bakplaat is inbegrepen. De oven is uitzonderlijk groot en heeft zowel convectie- als airfry-instellingen en een airfry-mand wordt bij het assortiment geleverd. We zouden alleen willen dat je 3 in plaats van 2 rekken hebt, zodat je meer koekjes tegelijk kunt bakken. Je bedien je bereik met een app op je telefoon of via Alexa of Google Assistant.

Bosch 800-serie HGI8056UC(Afbeelding tegoed: Bosch)

4. Bosch 800-serie HGI8056UC

Beste inschuifbare gasfornuis

Specificaties:
Type:Inschuifbaar Brandstof:Gas Ovengrootte:4,8 kubieke voet Branders en vermogen:5; 18.000, 15.000, 10.000, 5.000 (2) Btu Functies:Heteluchtoven; Zelfreinigende cyclus Warmhoudlade:Ja App-bediening:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Lowe's Bekijken bij Appliances Connection Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Heavy-duty constructie, luxe ontwerp+Warmhoudlade+Zelfreinigende oven
Redenen om te vermijden
-Kleine oven

Een inschuifbereik geeft u de luxe uitstraling van een inbouwunit. Hoewel de Bosch 800-serie HEI8046U een stap hoger is in prijs dan de meeste vrijstaande modellen, is hij een stuk goedkoper dan een op maat gemaakte of professionele serie en is hij nog steeds een belangrijke upgrade als het gaat om esthetiek. Het heeft een stevige constructie, een glazen paneel en metalen bedieningsknoppen.

Je offert wel wat ovenruimte op bij dit model. Met een capaciteit van 4,8 kubieke voet kun je in de kalkoen passen, maar je kunt misschien niet zoveel bijgerechten tegelijk inpakken. Onder de oven bevindt zich in plaats van opbergruimte een warmhoudlade, wat vooral handig is als je een feestje hebt. Zoals je zou verwachten voor deze prijs, wordt de oven geleverd met drie rekken en is hij zelfreinigend.

Samsung NX58K7850SS(Afbeelding tegoed: Samsung)

5. Samsung NX58K7850SS

Beste gasfornuis met dubbele oven

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Gas Ovengrootte:5,8 kubieke voet Branders en vermogen:5; 1.600, 1.500, 9.500 (2), 5.000 Btu Functies:FlexDuo-oven; Dubbele deur, heteluchtoven; Zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Bekijk bij Samsung Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (5 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Enkele oven kan in tweeën worden gesplitst+Flex Door geeft u toegang tot alleen de bovenste of volledige oven
Redenen om te vermijden
-Een beetje lastig om de ovenverdeler te installeren

Gaskoks die een zeer flexibele oven nodig hebben, zullen veel aan hun trekken hebben in de Samsung NX58K7850SS. Het is een van Samsungs fraaie FlexDuo-modellen, wat betekent dat hij één grote oven heeft die in tweeën kan worden gedeeld.

Als je een kerstham aan het koken bent of in een kerstkoekjesbak-razernij bent, heb je een enorme (5,8 kubieke voet) oven. Als je twee dingen tegelijk wilt koken, laten we zeggen een paar hamburgers roosteren en een pan met brownies bakken, plaats dan gewoon de verdeler en je hebt twee ovens, één met 3,2 kubieke voet ruimte en één met 2,6 kubieke voet. Elk van deze kan op een andere temperatuur werken en heeft een individuele timer. Het enige nadeel is dat je wel wat aan de verdeler moet prutsen om hem goed passend te krijgen.

Naast de dubbele ovens, krijgt u voor $ 1.500 vijf branders, waaronder een grote ovale brander voor de middelste bakplaat die bij het assortiment wordt geleverd en een om voedsel warm te houden. De bedieningselementen zijn groot en gemakkelijk af te lezen, zodat u uw leesbril niet hoeft uit te trekken.

Café CGB500P2MS1(Afbeelding tegoed: café)

6. Café CGB500P2MS1

Beste gasfornuis in het algemeen

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Gas Ovengrootte:5,6 kubieke voet Branders en vermogen:5; 18.000, 15.000 (2), 10.000, 9.500 Functies:Heteluchtoven; Temperatuursonde; Stoomreiniging en zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk op PC Richard & Son
Redenen om te kopen:
+Luxe uitstraling+Vijf branders met wisselend vermogen+Geweldige kookprestaties+Zelfreinigende oven
Redenen om te vermijden
-Duur

Hoewel het een beetje prijzig is, zijn we ervan overtuigd dat de Café CGB500P2MS1 het beste gasfornuis is voor je geld. Om te beginnen heeft het een verfijnd ontwerp met handgrepen op de handdoekbeugel en grote kookplaatknoppen zoals die op de professionele series. Om je veel flexibiliteit te geven, heeft hij vijf branders, waaronder een krachtige voor snel koken en een ovale centrale brander voor een bakplaat (meegeleverd bij het Café).

GE-reeksen staan ​​bekend om hun gelijkmatige verwarmingspatroon, wat betekent dat u meerdere lagen taarten of vellen koekjes tegelijk kunt maken zonder ze tijdens het bakken opnieuw te hoeven rangschikken. De royaal bemeten convectieoven wordt geleverd met drie rekken en een temperatuursonde, en heeft zowel een stoomreinigingsfunctie voor snel bijwerken als een volledige, zelfreinigende cyclus. Als je graag Alexa of Google Assistant vraagt ​​om dingen voor je te doen, kun je het voorverwarmen van de oven aan hun taken toevoegen, aangezien dit model met beide stemassistenten werkt. Over het algemeen is dit het beste gasfornuis dat u kunt kopen.

nieuwe tv-programma's 2021 lijst

Thermador Pro Harmony PRD366WHUKrediet: Thermador

7. Thermador Pro Harmony PRD366WHU

Beste dual-fuel bereik

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Gas/Elektrisch Ovengrootte:5 kubieke voet Branders en vermogen:6; 15.000 (3), 18.000 (3) Btu Functies:Heteluchtoven; Zelfreinigende cyclus Opberglade:Nee App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Bekijken bij Appliances Connection Bekijken bij Best Buy Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Ziet er geweldig uit+6 branders+Zelfreinigende oven
Redenen om te vermijden
-Geen opberglade

Mensen die dol zijn op koken en het geluk hebben toegang te hebben tot zowel gas- als elektrische leidingen, zijn misschien bereid genoeg te investeren in een 36-inch professionele dual-fuel-reeks. Bovenop de Thermador Pro Harmony PRD366WHU vind je zes krachtige branders, waarvan er twee zeer laag kunnen worden ingesteld om een ​​saus warm te houden zonder deze te stremmen, of om chocolade te smelten.

Hoewel je geen oven krijgt die groter is dan die van een typisch 30-inch model (slechts 5 kubieke voet), krijg je wel luxe. Naast convectiemogelijkheden heeft de oven drie uitschuifbare rekken, twee interne halogeenlampen en de snelste zelfreinigende cyclus op de markt. De belangrijkste reden dat u het grote geld betaalt, is echter voor een absoluut mooi, volledig roestvrijstalen statement-stuk.

Whirlpool WFG975H0HV(Afbeelding tegoed: whirlpool)

8. Whirlpool WFG975H0HV

Beste slimme gasfornuis

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Gas Ovengrootte:5,8 kubieke voet Branders en vermogen:5; 1.800, 1.500, 9.500, 8.000, 5.000 Btu Functies:Snelheid Warmtebrander; Easy-2-Lift Roosters convectieoven; Scan-to-Cook; Bevroren bakken; AquaLift Zelfreinigend Opberglade:Ja App-bediening:Ja — Amazon Alexa, Android, Google Assistent, iOS, NestDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Bekijken bij Lowe's Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Veel slimme functies, werkt met Alexa en Google Assistant+Geen voorverwarmen nodig voor diepvriesproducten
Redenen om te vermijden
-AquaLift zelfreinigend werkt niet goed

Als je fantasieën hebt over een robotkok die voor je kookt, dan is de Whirlpool WFG975H0HV zo dichtbij als je nu kunt krijgen. Het heeft een Scan-to-Cook-functie, die de kooktemperatuur automatisch instelt nadat u de streepjescode van de voedselverpakking hebt gescand. Het kan ook worden geïntegreerd met Amazon's Alexa-spraakbedieningsservice, Google Assistant en Siri, zodat je je stemassistent kunt vragen om de oven voor je te starten en meldingen op je smartphone te krijgen wanneer alles klaar is.

Dit assortiment heeft een zeer royale oven van 5,8 kubieke voet en vijf branders met verschillende vermogens, waaronder een voor snel koken, een ovale voor een bakplaat of visstroper en een voor het warmhouden van de soep voor een laatkomer. Dankzij een innovatief ontwerp kun je rommel van boilovers verwijderen zonder de roosters te verwijderen, en de roosters zelf kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Een ding om in gedachten te houden is dat de AquaLift van Whirlpool een stoomreinigingscyclus is en niet veel deukt op ingebrande vlekken. Het is het beste om snel weg te vegen na rommelig bakken of braden.

Samsung NX60A6311SS/AA(Afbeelding tegoed: Samsung)

9. Samsung NX60A6311SS/AA

Nog een geweldig gasfornuis

Specificaties:
Type:Vrijstaand Brandstof:Gas Ovengrootte:6,0 kubieke voet Branders en vermogen:5; 12.000, 9.500, 18.000, 5.000, 10.000 Btu Functies:Dubbele ringbrander; Zelfreinigende cyclus Opberglade:Ja App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Samsung
Redenen om te kopen:
+Biedt twee krachtige branders+Maakt verbinding met de SmartThings-app+U kunt de instellingen van uw favoriete recepten opslaan
Redenen om te vermijden
-Geen convectieovenstand

De Samsung NX60A6311SS/AA biedt vrijwel alles wat je van een gasfornuis mag verwachten. De grote 6.0 cu. ft. ovencapaciteit kan gemakkelijk een volledige braadmaaltijd herbergen, terwijl de kookplaatbranders voldoende vermogen zullen leveren om aan uw behoeften te voldoen, dankzij de Dual Ring Burner. Het oogt modern en toch conservatief met een digitaal display en vijf grote wijzerplaten om de branders te bedienen.

Het biedt ook slimme connectiviteit via Wi-Fi, zodat u het bereik via uw telefoon kunt bedienen en bewaken en u toegang hebt tot Samsung's SmartThings Cooking Service. Hiermee kunt u uw maaltijden zoeken en plannen, inclusief opslaan. Het enige dat dit bereik mist, is de heteluchtovenstand, dus koken zal niet zo gelijkmatig zijn als het zou kunnen zijn. Als die instelling niet belangrijk voor je is, is dit degene die je moet krijgen.

beste metro pc's telefoons 2016

Krediet: Monogram / TemplateStudio

koop twee Apple Watches-deal

10. Monogram ZGP366NTSS

Beste gasfornuis in professionele stijl

Specificaties:
Type:Professionele stijl 36-inch Brandstof:Gas Ovengrootte:6,2 kubieke voet Branders en vermogen:6; 23.000 BTU (2), 18.000 BTU (2), 15.000 BTU (2) Functies:Convectie voorbij; Temperatuursonde ; Stoomreinigingscyclus Opberglade:Nee App-bediening:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Twee krachtige branders+Grote oven met goede bakreputatie+Makkelijk te onderhouden en schone branderroosters+App-bediening
Redenen om te vermijden
-Geen zelfreinigende oven-Geen opberglade

Mensen die genoeg van koken houden om te investeren in een pro-style assortiment, zijn vaak bereid om plaats te maken in hun keuken voor een 36-inch assortiment. De Monogram ZGP366NTSS biedt twee krachtige branders, elk met een vermogen van 23.000 Btu en vier andere branders. Ze kunnen allemaal heel laag worden gezet om te sudderen. De roosters kunnen ook worden omgedraaid om plaats te bieden aan een wok met ronde bodem.

De oven van dit Monogram is een van de grootste die je kunt vinden, met 6,2 kubieke voet ruimte en drie rekken; twee van de rekken glijden naar buiten. De heteluchtoven verdeelt de warmte gelijkmatig, zodat hij meerdere vellen koekjes tegelijk kan bakken.

Wanneer u het bereik verbindt met de SmartHQ-app op uw mobiele apparaat, kunt u de oveninstellingen op afstand bedienen en zelfs profiteren van kookprogramma's voor specifieke voedingsmiddelen. Lichten rond de knoppen zorgen voor een luxe tintje, waardoor je ook de intensiteit of de kleur van de verlichting via de app kunt wijzigen. In tegenstelling tot eerdere versies van de Monogram heeft deze serie geen zelfreinigende oven, maar een stoomreinigingsfunctie. Met meer dan $ 6.000 is de ZDP366NTSS een aanzienlijke investering, hoewel hij goed geprijsd is voor dit kaliber van bereik. Je kunt ook een versie krijgen met vier branders en een grill of een bakplaat.

Wanneer een gasfornuis vervangen?

Over het algemeen bieden de meeste merken een garantie van één jaar op gasfornuizen, maar de National Association of Home Builders zegt dat uw assortiment ongeveer 13 jaar meegaat. Daarom raden we af om een ​​verlengde garantie te kopen - reparaties gedurende de levensduur van het assortiment kosten doorgaans minder dan de verlengde garantie zelf.

Als een reparatie 50% of meer kost dan de prijs van een nieuwe serie, is het tijd om na te denken over het kopen van een vervanging in plaats van deze te repareren. Een veelgehoorde klacht over een defect bereik is dat het de juiste temperatuur niet kan bereiken of behouden. Het is de moeite waard om uw handleiding te raadplegen om te zien of u dit zelf opnieuw kunt kalibreren, maar als dat niet het geval is, moet een onderhoudsmonteur u kunnen helpen zonder een groot bedrag in rekening te brengen. Als u vervangende onderdelen nodig heeft, zoals een brander of ontsteker, dan kunt u deze voor een redelijke prijs verkrijgen. Als u echter merkt dat u de besturingskaart moet vervangen, wordt het duur en moet u in plaats daarvan een nieuw assortiment overwegen.

Functies waar u op moet letten bij het kopen van een gasfornuis

Krachtbrander/sudderbrander: Elke serie heeft minimaal één powerbrander waarmee je snel water kunt dichtschroeien of koken. De kachel moet ook een brander hebben die u kunt gebruiken om langzaam te schroeien en te laten sudderen.

bakplaat : Als je graag pannenkoeken bakt, zoek dan een gasfornuis met een centrale brugbrander en bakplaat. Gebruik je een bakplaat of stroper, dan komen daarvoor de brugbranders in gebruik.

Heteluchtoven: Als je van het bakken van brood en snoep houdt, zou een heteluchtoven - die een ventilator gebruikt om de warmte te helpen verspreiden - op je lijst moeten staan. De meeste series zijn verkrijgbaar met convectie-instellingen en warmhoudlades. Sommige series hebben ook voorgeprogrammeerde programma's voor bepaalde gerechten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de temperatuur, zoals kalkoen of het rijzen van brood.

Slimme functies: De nieuwste series kunnen ook verbinding maken met wifi, waarmee je de oven kunt bedienen vanaf je smartphone, Alexa of Google Assistant. Sommige bereiken kunnen zelfs zelf fouten diagnosticeren en het servicecentrum van de fabrikant op de hoogte stellen. Een andere handige functie voor sommige modellen is de connectiviteit van recepten-apps. Hiermee past het assortiment automatisch de temperatuur en tijd aan op basis van de recepten. Hoe dan ook, u moet investeren in een van de beste vleesthermometers om ervoor te zorgen dat u niets te gaar kookt.

Bekijk meer van onze apparaatdekking:

Beste koelkasten | Beste elektrische bereiken | Beste vaatwassers | Beste wasmachines | Beste wasdrogers | Beste stofzuigers | Beste magnetrons | Beste grillgerechten | Beste broodmachines | Beste blenders | Beste keukenmixers | Beste koffiezetapparaten | Beste espressomachines | Beste keukenmachines | Beste sapcentrifuges | Beste airfryers | Beste Cuisinart-koffiezetapparaten | Beste terrasverwarmers | Beste zonnelampen | Beste koelers | Beste opblaasbare bubbelbaden

Overzicht van de beste deals van vandaag GE - 5.0 Cu. ft .... GE JGB635REKSS Beste koop $ 949,99 Visie Bekijk alle prijzen LG LRGL5825F 5.8 Cu. ft .... LG LRGL5825F Amazone $ 1,079,10 Visie Bekijk alle prijzenKorting 6,0 cu ft. Smart Slide-in Gas... Samsung NX60T8711SS/AA Samsung $ 2.299 $ 1.699 Visie Bekijk alle prijzen Bosch 800 30-in 5 Branders... Bosch HGI8056UC Lowe's $ 2.299 Visie Bekijk alle prijzen Samsung - Flex DuoTM 5.8 Cu .... Samsung NX58K7850SS Beste koop $ 1.699,99 Visie Bekijk alle prijzen PRD366WHU 36' Pro Harmonie... Thermador Pro Harmony Pro PRD366WHU Apparaten Aansluiting $ 8.599 Visie Bekijk alle prijzen Whirlpool - 5.8 Cu. ft .... Whirlpool WFG975H0HV Beste koop $ 1.439,99 Visie Bekijk alle prijzen Monogram - 6.2 Cu. ft .... Monogram ZGP366NTSS Beste koop $ 6.900 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen