De beste koptelefoon met microfoon voor spraak- en videogesprekken in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Bose

700
twee

Bose

QuietComfort-oordopjes
3

appel

AirPods Max
4

Jabra

Elite 65t
5

appel

AirPods Pro
6

Bose

StilComfort 45
7

AirPods

3
8

Microsoft

Surface-koptelefoon 2
9

Bose

QuietComfort 35 II
10

Amazfit

PowerBuds Pro
elf

Sony

WH-1000XM4

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

De beste hoofdtelefoons met een microfoon voor spraak- en videogesprekken laten zien hoe technologie die je normaal gesproken alleen met geluidsuitvoer zou associëren, een geheim talent kan hebben voor tweerichtingscommunicatie. Het is tegenwoordig heel gebruikelijk dat hoofdtelefoons, vooral de beste draadloze hoofdtelefoons en de beste draadloze oordopjes, microfoons in de headset hebben ingebouwd.

Als zodanig zijn ze ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken voor oproepen op elk apparaat - telefoon of computer - waarmee u ze hebt verbonden. Niet alle hoofdtelefoons zijn echter gelijk gemaakt, en zelfs sommige high-end modellen kunnen teleurstellen met een lage microfoonhelderheid van vlekkerige connectiviteit. Bespaar uzelf wat moeite en raadpleeg onze onderstaande lijst, waar we de beste koptelefoons met een microfoon voor spraak- en videogesprekken hebben verzameld die we hebben getest.Laatste nieuws en releases over hoofdtelefoons (bijgewerkt op 14 november)

  • De Apple AirPods 3 zijn weg naar de markt heeft gevonden. Kijk waar het op deze lijst staat.
  • Bose lanceerde het nieuwste item in de serie QuietComfort-hoofdtelefoons met ruisonderdrukking, de StilComfort 45 . Kijk waar het op deze lijst staat.
  • De Sony WF-1000XM4 is een overwegend fantastisch paar echte draadloze oordopjes, maar ondanks enkele microfoonverbeteringen is hij niet geweldig voor spraak- en videogesprekken.
  • Een andere nieuwe release, de OnePlus Buds Pro, zorgt voor een geschikte headset voor bellen, hoewel de grotere sterke punten de geluidskwaliteit en ruisonderdrukking zijn.

Wat zijn de beste hoofdtelefoons met een microfoon voor spraak- en videogesprekken?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Niet elke koptelefoon heeft een microfoon - audiofiele modellen zoals de Focal Clear zien de noodzaak misschien niet in - maar er zijn veel geweldige opties om uit te kiezen. Bose heeft de eer om zowel de beste over-ear hoofdtelefoon voor oproepen en een uiterst capabel paar draadloze oordopjes: respectievelijk de Bose 700 en de Bose QuietComfort Earbuds. Deze maken beide gebruik van intelligente microfoonarrays die de hoeveelheid omgevingsgeluid minimaliseren die uw geluid aan de andere kant van de lijn zou kunnen verstoren.

Onze derde keuze is de AirPods Max. Dit staat hoog op onze ranglijst van de beste hoofdtelefoons in het algemeen, en de scherpe gesprekskwaliteit is een van de redenen waarom. De AirPods Max dempt meer achtergrondgeluid dan andere AirPods-modellen en kan je zelfs helpen jezelf te horen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je luid en duidelijk doorkomt.

De beste hoofdtelefoon met microfoon voor spraak- en videogesprekken

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

1. Bose 700

Absoluut de beste hoofdtelefoon voor spraak- en videogesprekken

Specificaties:
Grootte en gewicht:8 x 6.5 x 2 inch, 8.8 ounces Levensduur batterij (nominaal):20 uur (ANC aan) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Instelbare actieve ruisonderdrukking, aanpasbare EQ, oplaadetui (optioneel)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Uitzicht op Hughes Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (11 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Instelbare ANC-niveaus+Glad, aantrekkelijk ontwerp+Uitstekende ruisonderdrukking bij oproepen en muziek+Slimme, intuïtieve knoppen en aanraakbedieningen
Redenen om te vermijden
-Duur

Bose is een klasseleider op het gebied van actieve ruisonderdrukking (ANC) op hoofdtelefoons, en die microfoonbeheersing strekt zich ook uit tot spraakoproepen. Daarom is de Bose 700 de beste koptelefoon om mee te bellen, en met een comfortabele marge ook.

De uitgebreide microfoonarray van de 700 pikt je bankschroef op met een uitstekende helderheid en blokkeert tegelijkertijd harde omgevingsgeluiden, waardoor je minder wordt afgeleid, zelfs als je op drukke plaatsen bent. Combineer dat met een comfortabele pasvorm, uitstekende geluidskwaliteit voor muziek en absoluut de beste ANC op de markt, en de Bose 700 is het waard om een ​​beetje extra voor te betalen.

top telefoons op de markt

Lees ons volledige Bose 700 beoordeling .

Krediet: Brian Coule / TemplateStudio

2. Bose QuietComfort-oordopjes

De beste oordopjes voor spraak- en videogesprekken

Specificaties:
Grootte en gewicht:1,5 x 1 x 1,1 inch, 0,3 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):6 uur, 18 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Instelbare ANC, Bluetooth 5.1, Self Voice-modus voor verbeterd bellenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Uitzicht op Hughes Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (9 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Toonaangevende ANC+Goed gebalanceerd geluid+Uitstekende gesprekskwaliteit+Bluetooth 5.1
Redenen om te vermijden
-Batterijduur kan beter

In dezelfde geest als de Bose 700, is de Bose QuietComfort Earbuds een grotendeels op muziek gerichte hoofdtelefoon die niettemin een uitstekende algehele kwaliteit weet te leveren bij spraak- en video-oproepen. Alleen is deze keer alles in een veel kleiner paar echt draadloze oordopjes geperst.

Nogmaals, de geïntegreerde microfoons zijn briljant in het onderdrukken van omgevingsgeluiden, dus tijdens gesprekken hoef je je geen zorgen te maken dat je wordt overstemd of onderbroken door geluiden in de buurt. En hoewel het opnemen van helderheid een duikvlucht kan nemen bij mindere in-ear-oordopjes, is het tegenovergestelde het geval bij de QuietComfort-oordopjes - tijdens het testen kregen we complimenten over hoe duidelijk we klonken. Een nieuwe software-update introduceert nieuwe ANC-modi die zijn ontworpen voor specifieke activiteiten en plaatsen, samen met de Aware-modus, die automatisch luide afleiding vermindert wanneer ze zich voordoen en terugkeert naar de volledige transparantiemodus wanneer ze passeren.

Lees ons volledige Bose QuietComfort oordopjes review .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Apple AirPods Max

De beste Apple-koptelefoons voor spraak- en videogesprekken

Specificaties:
Grootte en gewicht:7,4 x 6,6 x 3,3 inch, 13,6 ounce Levensduur batterij (nominaal):20 uur (ANC aan) Bluetooth-bereik:33 voet (10 meter) Bijzonderheden:ANC, ruimtelijke audio, audio delen, SiriDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Lage voorraad Bekijk bij Wex Photo Video Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (33 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Luxe ontwerp+Uitstekende ruisonderdrukking+Ruimtelijke audio klinkt geweldig
Redenen om te vermijden
-Duur

Hoewel niet helemaal op het niveau van Bose, weet Apple het een en ander over het maken van hoofdtelefoons die kunnen worden verdubbeld als geweldige headsets voor bellen. Zijn beste poging is ook de duurste, maar de AirPods Max heeft een paar trucjes die de hoge prijs helpen rechtvaardigen. Transparantiemodus is er één: hiermee kun je je eigen stem horen tijdens het spreken, wat je op zijn beurt helpt om je eigen volume te matigen en ervoor te zorgen dat je duidelijk overkomt.

Niet dat dat laatste veel moeite kost, want de AirPods Max doen prima werk om de impact van omgevingsgeluid op de microfoons te verminderen. Apple's ANC-koptelefoon voelt ook een stuk lichter aan dan hij in werkelijkheid is, wat kan helpen bij lange vergaderingen - of gewoon als je bijzonder spraakzame vrienden hebt.

Lees ons volledige Apple AirPods Max beoordeling .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Jabra Elite 65t

De beste goedkope koptelefoon met microfoon voor spraak- en videogesprekken

Specificaties:
Grootte en gewicht:0,3 x 1,2 x 0,9 inch inch, 0,2 ounces (per knop) Levensduur batterij (nominaal):5 uren; 15 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Aanpasbare EQ, ondersteuning voor digitale assistent, transparantiemodusDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk 511 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Lage prijs+Uitstekende gesprekskwaliteit+Goede geluidskwaliteit+Comfortabel ontwerp
Redenen om te vermijden
-Middelmatige levensduur van de batterij-Nieuwere modellen beschikbaar

De Jabra Elite 65t is een merkwaardig geval: er zijn veel nieuwere en geavanceerdere Jabra-oordopjes, zoals de Elite 85t en Elite Active 75t, maar vreemd genoeg vertegenwoordigen deze allemaal downgrades van de fantastische gesprekskwaliteit van de Elite 65t. Als je dan specifiek een koptelefoon wilt voor spraak- en video-oproepen, is het waarschijnlijk het beste om met dit oudere paar te gaan.

Een array met vier microfoons levert die gouden combinatie van heldere stem en minimale omgevingsintrusie. De Elite 65t is bijzonder effectief in het weerstaan ​​van windgeruis, dus geschikt voor diegenen die graag bellen tijdens het wandelen. Je kunt ook de transparantiemodus gebruiken die je zelf hoort, en je eigen luidheid aanpassen via de mobiele app.

Lees ons volledige Jabra Elite 65t beoordeling .

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

5. Apple AirPods Pro

Oordopjes boordevol functies met hoge gesprekskwaliteit

Specificaties:
Grootte en gewicht:2,4 x 1,7 x 0,9 inch, 0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):4,5 uur (ANC aan), 24 uur (ANC aan met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:800 voet Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, Siri, ruimtelijke audioDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (10 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Modern, functioneel ontwerp+Geweldige actieve ruisonderdrukking+Comfortabele semi-aangepaste pasvorm+Adaptief geluid
Redenen om te vermijden
-Levensduur van de batterij kan langer zijn

Nog een goede prestatie voor Apple, de AirPods Pro verwijdert effectief achtergrondgeluid en zorgt voor een betere afdichting in uw jaar dan de standaard AirPods (hieronder). Dit verbetert de passieve geluidsisolatie, zodat je onze vrienden en collega's aan de lijn beter kunt horen, en dan is er nog geen rekening gehouden met het ANC van de AirPods Pro.

Het is niet echt een factor voor spraak- en video-oproepen, maar de AirPods Pro heeft ook een paar speciale functies die alleen werken met compatibele iOS-apparaten. Als je de juiste telefoon hebt, kun je profiteren van snellere koppeling en ruimtelijke audio, wat zorgt voor een mooi surround-geluidseffect bij het bekijken van bepaalde video-inhoud op je telefoon.

Lees ons volledige Apple AirPods Pro-recensie .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

6. Bose QuietComfort 45

Beste Bose-hoofdtelefoon voor ANC-speeltijd

Specificaties:
Maat:7,25 x 6 x 3 inch Gewicht:8,5 ons Levensduur batterij (nominaal):24 uur (ANC aan) Bluetooth-bereik:30 voet (10 meter) Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, te combineren met andere Bose-producten, voor volume geoptimaliseerde Active EQDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Electricshop Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Elite actieve ruisonderdrukking+Verfijnde geluidssignatuur+Langere levensduur van de batterij+Zelfspraakmodus voor natuurlijk klinkende gesprekken
Redenen om te vermijden
-Kan ANC . niet uitschakelen-Mist verschillende functies van eerdere Bose-hoofdtelefoons

De Bose QuietComfort 45 is een uitstekende upgrade van de veelgeprezen QuietComfort 35 II met een betere ANC, geluid en batterijduur. De gepatenteerde akoestische architectuur van TriPort en een voor volume geoptimaliseerde Active EQ zorgen samen voor een rijke, gedetailleerde audio. De microfoonarray van Bose is krachtig en blokkeert niet alleen grote hoeveelheden omgevingsgeluid over het frequentiespectrum, maar demonstreert ook een uitstekende verstaanbaarheid om woorden en spraakopdrachten te begrijpen wanneer u uw native assistent gebruikt. De microfoons werken ook goed voor spraak- en videogesprekken. We vinden het leuk dat de QC45 luide en duidelijke resultaten produceert in de meeste omgevingen, hoewel windweerstand niet zijn sterkste punt is.

Het hebben van een langere levensduur van de batterij (24 uur op een volledige lading) dan zijn voorgangers is een groot probleem, maar het is ook niet mogelijk om de ANC-modus uit te schakelen om stroom te besparen. Sommige van de afwezige functies van eerdere Bose-releases worden ook gemist.

Lees ons volledige Bose QuietComfort 45 beoordeling .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

Black Friday tv-deals 2019

7. AirPods 3

De beste standaard AirPods voor spraak- en FaceTime-oproepen

Specificaties:
Grootte en gewicht:1,21 x 0,72 x 0,76 inch, 0,15 ounces (per knop) Levensduur batterij (nominaal):6 uur, 30 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:40 voet (12 meter) Bijzonderheden:Adaptieve EQ, ruimtelijke audio, MagSafe-opladenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (10 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Adaptieve EQ met uitgebalanceerd geluid+Ruimtelijke audio-ondersteuning+Sterke windweerstand:+Langere levensduur van de batterij
Redenen om te vermijden
-Geen ANC- of Transparantiemodus-Losjes

Apple wist dat het ons iets fris en functioneels moest geven dat gelijkwaardig was aan de AirPods Pro. Welnu, ze gaven ons meer dan we hadden verwacht met de indrukwekkende AirPods 3, die verschillende kenmerkende functies van zijn ruisonderdrukkende broer of zus overneemt en ze in een bijgewerkt ontwerp stopt. Een nieuwe driver met lage vervorming in combinatie met Adaptive EQ levert een goed afgeronde audio-uitvoer, terwijl ruimtelijke audio een meeslepende luisterervaring creëert door 3D-effecten naar muziek en films te brengen. Deze oordopjes hebben ook de langste batterijduur van alle AirPods-modellen.

Dit klinkt allemaal geweldig, maar wat u echt wilt weten, is de gesprekskwaliteit. Gelukkig is het vergelijkbaar met eerdere modellen. Apple heeft akoestisch gaas aan de microfoons toegevoegd om de windweerstand te verminderen, en AAC-ELD-codec-ondersteuning levert Full HD-spraakkwaliteit bij het starten van FaceTime-oproepen.

Lees ons volledige AirPods 3 beoordeling .

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

8. Microsoft Surface-koptelefoon 2 '

Productiviteit ANC-hoofdtelefoon met uitstekende gesprekskwaliteit

Specificaties:
Grootte en gewicht:8,03 x 7,68 x 1,89 inch, 10,22 ounces Batterijduur:20 uur (ANC aan) Bluetooth-bereik:800 voet (243 meter) Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, ambient luistermodus, Microsoft 365-integratieDe beste Microsoft Surface Headphones 2-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt overelfuur36minuten09droog Microsoft Surface-hoofdtelefoon 2 John Lewis £ 159 Visie Korting Microsoft QXL-00010 Surface ... Amazone Prime £ 239,99 £ 189 Visie TAB-ACC Microsoft Surface... Amazone Prime £ 233,75 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen