Beste huisbeveiligingscamera's in 2021: Top draadloze, binnen- en buitenmodellen

Inbegrepen in deze gids:

1

Nest

Camera (batterij)
2

Wyze

Cam v3
3

Knipperen

Buitenshuis
4

Arlo

Ultra
5

Ring

Floodlight-camera
6

Arlo

Pro 3 schijnwerpercamera
7

Arlo

Pro 3
8

Nest

Binnencamera
9

Arlo

Q
10

Diep

Sentinel
elf

Ring

Stick Up Cam-batterij

(Afbeelding tegoed: Nest)

Van plan om op vakantie te gaan? Voordat u dit doet, moet u overwegen te investeren in een van de beste beveiligingscamera's voor thuis. Op die manier kunt u uw huis controleren terwijl u weg bent en gewaarschuwd worden als er iets gebeurt.

De beste beveiligingscamera's voor thuis bewaken uw eigendom 24 uur per dag, binnen en buiten, en sturen u waarschuwingen wanneer ze beweging detecteren. Ze kunnen ook videobeelden naar uw smartphone sturen en deze uploaden naar de cloud, zodat u een volledig overzicht heeft van wat er is gebeurd terwijl u niet thuis was.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We hebben tientallen huisbeveiligingscamera's getest, variërend in prijs van $ 20 tot $ 500, en hebben ze geëvalueerd op hun beeldkwaliteit, functies, cloudopslagkosten en beveiliging.

  • Wie klopt er? Beste videodeurbellen
  • Beste slimme sloten om je huis veilig te houden

Black Friday-deals

In de maand november die leidt tot Black Friday, zijn er veel verkopen en deals voor thuisbeveiligingscamera's en andere slimme apparaten voor thuisgebruik. Bekijk de beste Black Friday smart home-deals voor de nieuwste kortingen en wat u deze feestdagen kunt verwachten.

Wat zijn de beste beveiligingscamera's voor in huis?

Na tientallen bekabelde en draadloze opties te hebben getest, is de Nest Cam (batterij) voor de meeste mensen de beste beveiligingscamera voor thuis. Hij werkt zowel binnen als buiten, heeft een geweldige beeld- en geluidskwaliteit en biedt een aantal slimme functies zonder abonnement, waaronder persoons-, dier- en voertuigdetectie. Je krijgt ook drie uur gratis video-opslag en omdat het lokaal wordt opgeslagen, hoef je je geen zorgen te maken als je internetverbinding uitvalt.

Voor mensen met een beperkt budget is de Wyze Cam v3 de beste optie. Het kost ongeveer $ 20- $ 30, maar heeft nachtzicht in kleur, is weerbestendig, biedt gratis - hoewel beperkte - cloudopslag en de mogelijkheid om video's lokaal op te slaan.

Als je een volledig draadloze budget buitencamera nodig hebt die de elementen kan weerstaan, dan is de Blink Outdoor de juiste keuze. Het kost $ 99, maar legt toch video van goede kwaliteit vast en geeft je veel controle over wat er wordt opgenomen. En u kunt video ook lokaal opslaan of betalen voor een cloudabonnement, dat begint bij $ 30 per jaar.

De nieuwe binnencamera van Google, de Nest Cam (binnen, bedraad), is nu te koop. De Nest Cam begint bij $ 99, detecteert mensen, dieren en voertuigen en heeft drie uur aan videogeschiedenis van gebeurtenissen die lokaal op de camera is opgeslagen. Blijf ons volgen voor onze recensie.

Lees verder voor al onze beste keuzes voor thuisbeveiligingscamera's. Als je op zoek bent naar iets dat bestand is tegen de elementen, bekijk dan zeker de beste beveiligingscamera's voor buiten .

Beste beveiligingscamera's voor thuis die u vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Nest Cam (batterij)

De beste beveiligingscamera in het algemeen

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:130 graden Nachtzicht:Ja Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Google Assistent Cloud opslag:Vanaf $ 6/maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Geweldig ontwerp+Zeer scherpe videokwaliteit+Gratis persoon, dier, voertuigdetectie+3 uur video-opslag gratis
Redenen om te vermijden
-Weinig accessoires

De goed ontworpen Nest Cam (batterij) heeft een eenvoudige vorm en is dankzij de magnetische voet een van de gemakkelijkst te installeren beveiligingscamera's voor in huis. De 1080p-camera legt dag en nacht scherpe beelden vast, en de microfoon en luidspreker maakten gesprekken een fluitje van een cent.

De Nest Cam (batterij) biedt ook drie uur gratis video-opslag, evenals detectie van personen, voertuigen en dieren. Als je je aanmeldt voor een Nest Aware-abonnement (vanaf $ 6 / maand), krijg je ook herkenning van bekende gezichten en de mogelijkheid om video's tot een maand op te slaan.

verschil tussen s20 en s21

Lees ons volledige Nest Cam (batterij) review .

Wyze Cam v3(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Wyze Cam v3

Beste beveiligingscamera voor thuis voor mensen met een beperkt budget

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:110 graden Nachtzicht:Ja Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:Nee Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent Cloud opslag:14 dagen gratis cloudopslag (doorlopend, eeuwigdurend)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Gratis 14-daagse, rollende cloudopslag+Lokale opslag
Redenen om te vermijden
-Beperkt gezichtsveld-Gratis clips voor cloudopslag beperkt tot 12 seconden

Laat u niet misleiden door de lage prijs; de Wyze Cam v3 is de beste camera voor thuisbeveiliging voor mensen met een beperkt budget. Zoals de naam al doet vermoeden, kan het video opnemen met een resolutie van 1080p, en hoewel de kwaliteit niet van hetzelfde niveau is als de 4K Arlo Ultra, is het nog steeds scherp genoeg om te zien wie er is. Vooral het nachtzicht in kleur is indrukwekkend.

De Wyze Cam v3 wordt geleverd met twee weken gratis cloudopslag - hoewel clips beperkt zijn tot 12 seconden - maar het heeft ook een microSD-kaartsleuf die je kunt gebruiken om continu opnemen mogelijk te maken en time-lapse-video's te maken. U kunt video's van onbeperkte lengte en geen afkoelperiodes krijgen als u zich abonneert op Wyze Cam Plus ($ 1,25/maand per camera). Dat is goedkoop maar goed.

Deze beveiligingscamera won ook een TemplateStudio Award 2021 voor Smart Home.

Lees ons volledige Wyze Cam v3 review .

Knipper buiten(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Beste beveiligingscamera voor buiten voor mensen met een beperkt budget

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:110 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:half duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:twee AA Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa Cloud opslag:begint bij /jaarDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Weerbestendig+Video van goede kwaliteit
Redenen om te vermijden
-Werkt niet standaard met Google Home-Geen persoonsherkenning

De Blink Outdoor is de beste camera voor thuisbeveiliging voor mensen die op zoek zijn naar een echt draadloze optie voor minder dan $ 100. De camera werkt op twee AA-batterijen (die tot twee jaar meegaan) en communiceert draadloos met een klein basisstation dat is verbonden met je wifi-netwerk.

De behuizing van de Blink Outdoor is weerbestendig, dus je kunt hem zowel binnen als buiten ophangen, en wordt geleverd met een handige montagebeugel. Hoewel het geen top is, is de 1080p-videorecord goed voor de prijs. Hoewel het geen gratis cloudopslag heeft, zoals de oudere Blink XT2, kun je video's lokaal opslaan op een USB-station. Cloudopslag begint bij $ 3 / maand of $ 30 / jaar.

Omdat Blink (en Ring) eigendom zijn van Amazon, heeft de Blink-app ook een verbinding met Ring's Neighbours-app, waar je een feed kunt zien van andere incidenten in je buurt en video's van je Blink-camera kunt posten. De app van Blink is redelijk robuust en hoewel hij niet alle toeters en bellen van Arlo's camera's heeft, heeft deze sub-$ 100 genoeg functies voor de prijs.

Lees ons volledige Blink Outdoor beoordeling .

Arlo Ultra

4. Arlo Ultra

Beste beveiligingscamera voor thuis met 4K-video

Specificaties:
Video resolutie:4K Gezichtsveld:180 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja (in basisstation) Batterij aangedreven:Optioneel Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:30 dagen rolling-cloud-service (1080p) voor maximaal 10 camera's een jaar lang gratis; daarna $ 9,99/maand. Upgrade naar 4K-opnamen voor $ 1,99 per maand per camera.DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Appliances Direct Bekijk alle prijzen (8 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Uitstekende 4K-video+Uitgebreide, gebruiksvriendelijke software+Goed geluid
Redenen om te vermijden
-Kan vanaf slechts één apparaat tegelijk inloggen-Duur

De camera's van de Arlo Ultra leveren niet alleen de beste videocamera's voor thuisbeveiliging, maar gebruiken ook die extra resolutie om digitaal volgen en zoomen mogelijk te maken, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​persoon te volgen en te identificeren terwijl ze over het frame bewegen. Een ingebouwde schijnwerper maakt het ook mogelijk om 's nachts in kleur op te nemen, en hij heeft dubbele microfoons voor betere audio.

Dit alles kost je echter: een enkele camera (met de hub) kost $ 399 en extra camera's zijn elk $ 299. De Arlo Ultra wordt niet geleverd met een gratis laag cloudopslag, dus je moet minimaal $ 3 per maand uitgeven als je video's wilt opslaan. En als je 4K-video's wilt opslaan, is het een extra $ 1,99 per camera per maand, bovenop het maandelijkse abonnement, waarvan de laatste het eerste jaar wordt kwijtgescholden. Maar als je absoluut het beste wilt als het gaat om videokwaliteit, dan heeft de Arlo Ultra het.

Arlo heeft de Arlo Ultra 2 uitgebracht, die een spotlight in de camera heeft ingebouwd. Als gevolg hiervan wordt de originele Arlo Ultra stopgezet.

starlink internet snelheid en kosten

Lees ons volledige Arlo Ultra-recensie .

Ring Floodlight Cam

5. Ring-schijnwerpercamera

Beste bedrade beveiligingscamera voor thuis met schijnwerper

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:140 graden Nachtzicht:Ja Geluid:half duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Nee Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:$ 3 / maand ($ 30 / jaar) voor 60 dagen videoDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Pre-order bij Appliances Direct Prime Bekijk bij Amazon Lage voorraad Bekijken bij B & Q Bekijk alle prijzen (17 gevonden) 211 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Breed gezichtsveld+Hiermee kunt u bewegingszones instellen+Betaalbaar abonnement
Redenen om te vermijden
-Voor het opslaan van video's is een abonnement vereist

De Ring Floodlight Cam combineert twee essentiële apparaten in één: een beveiligingscamera voor in huis en een door beweging geactiveerde schijnwerper. Wanneer de Floodlight-camera beweging detecteert, schakelt hij zijn twee krachtige LED-stralen in, evenals zijn scherpe 1080p-camera, en begint met opnemen. De Floodlight Cam heeft ook een luidspreker, zodat je kunt praten met degene die voor de camera staat en hun reacties kunt horen.

De app van Ring biedt een verscheidenheid aan instellingen, zoals aangepaste bewegingszones, planning en meer. Voeg daar de functie voor buurtbewaking van Ring aan toe, waarmee je kunt zien wat er in je omgeving gebeurt van andere Ring-gebruikers, maar ook van je lokale politie en brandweer. (Je kunt ook je eigen video's posten in de Buren-app). Helaas, om video op te nemen en te delen, moet je je abonneren op Ring's cloudopslagplannen, die beginnen bij $ 3 per maand.

Lees ons volledige Ring Floodlight Camera beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Arlo)

6. Arlo Pro 3 Floodlight-camera

Beste batterijgevoede beveiligingscamera voor thuis met schijnwerper

Specificaties:
Video resolutie:2K Gezichtsveld:160 graden Nachtzicht:Ja Geluid:full duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:$ 3 / maand ($ 30 / jaar) voor 60 dagen videoDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (15 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goede video+Ingebouwde schijnwerper+Digitaal volgen van onderwerpen
Redenen om te vermijden
-Vereist een abonnement voor veel functies-Korte batterijduur

Als u op zoek bent naar een eenvoudigere manier om een ​​schijnwerper voor buiten te installeren, is de Arlo Pro 3 Floodlight-camera het model dat u moet kopen. In tegenstelling tot Ring's Floodlight Camera, werkt de Arlo op batterijvoeding, dus je kunt hem vrijwel overal installeren. Houd er rekening mee dat u de batterijen moet opladen, of moet springen voor het optionele zonnepaneel, waardoor de camera langer aan de gang kan blijven.

De Arlo Pro 3 Floodlight-camera leverde video van goede kwaliteit en de digitale pan-en-zoom was effectief bij het identificeren van onderwerpen terwijl ze door onze tuin liepen. De LED's van 2000 lumen waren ook indrukwekkend helder. We zouden alleen willen dat de batterijen langer meegingen.

Lees ons volledige Arlo Pro 3 Floodlight Camera review

Arlo Pro 3(Afbeelding tegoed: Arlo)

7. Arlo Pro 3

Arlo's midrange beveiligingscamera voor buiten

Specificaties:
Video resolutie:2K Gezichtsveld:160 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja (in basisstation) Batterij aangedreven:Optioneel Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:30 dagen rolling-cloud-service (2K) voor maximaal 10 camera's een jaar lang gratis; daarna $ 9,99/maand.DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (17 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Kwaliteitsvideo bij daglicht+Optionele nachtvideo's in kleur+Geluid wissen+Uitgebreide set bewegings- en geluidsdetectietools
Redenen om te vermijden
-Functies exclusief voor abonnees-Geen doorlopend gratis cloudabonnement

De Arlo Pro 3 heeft een 2K-videoresolutie, een ingebouwde LED-schijnwerper en nachtzicht in kleur, waardoor het een zeer capabele beveiligingscamera voor thuis is. Hij kan werken op oplaadbare batterijen (die tot zes maanden meegaan) of kan worden aangesloten op een stopcontact. Net als de meeste andere buitencamera's van Arlo, kan de Pro 3 worden aangesloten op een basisstation, dat tot 20 camera's kan ondersteunen, en kan ook worden gebruikt voor lokale opslag.

We waren teleurgesteld dat de Arlo Pro 3 de eerste camera van het bedrijf was die de royale gratis 7-daagse rollende cloudopslag afschafte. Je moet je abonneren op een abonnement (vanaf $ 3 per maand per camera) als je video in de cloud wilt opslaan; hiermee krijgt u echter ook functies zoals persoons-, voertuig- en pakketdetectie, evenals aanpasbare bewegingszones.

Lees ons volledige Arlo Pro 3 recensie .

Nest Cam

8. Nest Cam Indoor

Beste beveiligingscamera voor thuis voor Google Home

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:130 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:half duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Nee Weersbestendig:Nee Smart Home-compatibiliteit:Google Assistent, Philips Hue, Nest, Leviton, Lutron, Augustus, Abode, IFTTT Cloud opslag:Begint bij /maand voor vijf dagen beeldmateriaalDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Lage voorraad Bekijken bij B & Q Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden) 311 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Uitstekende 1080p-videokwaliteit+Indrukwekkend nachtzicht+Programmeerbaar met Nest Protect en Nest Thermostat
Redenen om te vermijden
-Maandelijks abonnement vereist voor extra functies-Microfoon/luidsprekers niet erg krachtig

De Nest Cam Indoor is de derde generatie van de gevierde Dropcam - een van de eerste en een van de beste beveiligingscamera's voor thuis - en verhoogt de videokwaliteit van zijn voorgangers tot 1080p. Hij is eenvoudig op te zetten en dankzij de magnetische, draaibare voet kan hij bijna overal binnenshuis worden geïnstalleerd. De video ziet er scherp uit; nachtzicht is helder; de camera kan als intercom worden gebruikt; en hij werkt samen met de Nest Thermostat en de Nest Protect-rookmelder, evenals met sommige smarthome-apparaten van derden.

Om echt gebruik te maken van de functies van de camera, moet je betalen voor het Nest Aware-abonnement, dat begint bij $ 6 per maand, maar je toegang geeft tot cloudopslag, persoonsdetectie en aanpasbare activiteitszones.

Google vervangt de Nest Cam Indoor door een nieuwere Nest Cam (Indoor, bedraad), die $ 99 kost en biedt drie uur gratis video-opslag.

Lees ons volledige Nest Cam Indoor review .

best beoordeelde dashcamera 2021

(Afbeelding tegoed: Arlo)

9. Gebied Q

Een kwaliteitscamera voor binnenhuisbeveiliging

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:130 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:half duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Nee Weersbestendig:Nee Smart Home-compatibiliteit:Google Assistent, Alexa, SmartThings Cloud opslag:7 dagen gratisDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon 446 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Intuïtieve, flexibele planning+Ongebruikelijk niveau van controle over bewegingsdetectie, planning+Uitstekende videokwaliteit+Royaal gratis cloudplan
Redenen om te vermijden
-Niet weerbestendig

Arlo's originele huisbeveiligingscamera, de Arlo Q, is op dit moment ongeveer zes jaar oud, maar het is nog steeds een van de beste huisbeveiligingscamera's die je kunt vinden voor gebruik binnenshuis. Je kunt het voor minder dan $ 100 ophalen, wat het vanuit financieel oogpunt veel aantrekkelijker maakt.

Toch krijg je een goede 1080p-videofeed, tweerichtingsgesprekken, een geweldige app en zeven dagen gratis cloudopslag - iets dat Arlo niet langer biedt op zijn nieuwere camera's. U wilt zich abonneren op een cloudopslagplan (vanaf $ 10 per maand) als u 30 dagen opslag en geavanceerde objectdetectie wilt. Maar voor basisbehoeften werkt de gratis optie goed.

De Arlo Q wordt niet meer actief door Arlo verkocht, maar is nog wel verkrijgbaar via andere retailers.

Lees ons volledige Arlo Q-recensie

Diepe SentinelKrediet: Deep Sentinel

10. Diepe schildwacht

Hoewel prijzig, gebruikt deze beveiligingscamera AI en professionele monitoren om indringers te detecteren en af ​​te schrikken.

Specificaties:
Video resolutie:480p Gezichtsveld:130 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:full-duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Geen Cloud opslag:/maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon $ 499 bij Deep Sentinel
Redenen om te kopen:
+Live bewakers 24/7 aanwezig+Snelle reactie+Heldere, luide audio+Gestroomlijnde, intelligente app
Redenen om te vermijden
-Alleen een bewaker kan de sirene laten klinken-Video met lage resolutie

De Deep Sentinel is anders dan elke andere beveiligingscamera voor thuis. Dat komt omdat wanneer de camera een indringer ziet, deze een live feed naar een meldkamer stuurt, waar een professional alarm kan slaan op de camera, een waarschuwing kan roepen en indien nodig contact kan opnemen met de politie.

Dit alles heeft een prijs: naast de kosten van de camera's ($ 499 voor drie camera's), moet je ook een maandelijks bedrag van $ 50 betalen. En de resolutie van de video komt uit op 480p, omdat het prioriteit geeft aan de vloeiendheid van de videostream boven de definitie.

U zou een vergelijkbaar bedrag kunnen uitgeven voor de beste huisbeveiligingssysteem , maar ze bewaken uw camera's niet zo proactief als Deep Sentinel. Maar het zijn de beste beveiligingscamera's voor thuis als u op zoek bent naar actieve bewaking.

Lees ons volledige Diepe Sentinel-beoordeling .

nieuwe Samsung telefoon komt uit

(Afbeelding tegoed: Ring)

11. Ring Stick Up Cam-batterij

Geweldig als je andere Ring-producten hebt

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:130 ° diagonaal, 110 ° horizontaal, 57 ° verticaal Nachtzicht:Ja Geluid:2-weg audio Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja, IPX5 Smart Home-compatibiliteit:Alexa Cloud opslag:$ 3 / maand voor 60 dagen videoDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (19 gevonden) 170 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Gelikte app+Ring-ecosysteem en Alexa-integratie+Goede batterijduur+Weersbestendig
Redenen om te vermijden
-Geen lokale opslag-Nutteloos zonder abonnement-Geen Google Home- of Apple HomeKit-integratie

Ring's Stick Up Cam Battery functioneert als een buiten- of binnenbeveiligingscamera. Het heeft een minimalistisch ontwerp dat via de basis of achterkant kan worden gemonteerd, waardoor je veelzijdigheid hebt. Hoewel, als je het vanaf je plafond wilt monteren, je een aparte $ 20 moet kopen kit voor plafondmontage . Omdat hij op batterijen werkt, zijn er geen kabels en gaat één keer opladen volgens Ring maandenlang mee.

Het heeft over het algemeen een goede dekking, met een breder zicht dan dat het hoog is, en beschikt over een luidspreker waarmee u met bezoekers kunt chatten of indien nodig alarm kunt slaan. Het is waterdicht tot een IPX5-classificatie en is bestand tegen temperaturen van -5 ° F tot 113 ° F (-20 tot 45 ° Celsius), dus het kan de elementen aan.

Onze enige moeite is dat je een abonnement nodig hebt om beeldmateriaal op te slaan, omdat er geen lokale opslag is. Het is momenteel ook alleen compatibel met Alexa op het gebied van slimme thuisintegratie, dus niet het beste als je Google Home of Apple HomeKit hebt.

Lees ons volledige Ring Stick Up Cam-batterij beoordeling.


Bescherm uw huisactiva met toonaangevende beveiligingsproviders

1. Vertel ons eenvoudig uw behoeften!

2. Ontvang gratis offertes

3. Vergelijk prijzen en bespaar geld

Vraag een offerte aan voor een op maat gemaakt beveiligingssysteemOntvang productinformatie en prijzen van onze vertrouwde leveranciers Privacybeleid 17% Naar wat voor soort beveiligingsoplossing bent u op zoek? Bewaakte alarmen Toegangscontrole Video deurbel Alle bovenstaande Doorgaan met

Hoe kies je de beste beveiligingscamera voor thuis?

Bij het kopen van een beveiligingscamera voor thuis is het eerste waar u aan moet denken of u van plan bent de camera binnen of buiten te monteren. Alleen die camera's die zijn ontworpen om de elementen te weerstaan, mogen aan de buitenkant van uw huis worden geplaatst.

En met buitencamera's moet je ook beslissen of je een model op batterijen wilt of een model dat moet worden aangesloten. De eerste zijn gemakkelijker te installeren, maar je moet de batterijen om de paar maanden opladen of vervangen. Voor dat laatste moet je misschien een stopcontact installeren of gaten in je muur boren, maar daar heb je daarna geen omkijken meer naar.

De meeste huisbeveiligingscamera's hebben een resolutie van 1080p, maar dat betekent niet dat ze allemaal dezelfde kwaliteit leveren. Goedkopere camera's hebben meestal kleinere beeldsensoren en minder krachtige processors, dus het gezicht van een persoon kan meer wazig zijn, vooral als ze bewegen of als je 's nachts video opneemt.

Je wilt ook nadenken over wat elke huisbeveiligingscamera biedt op het gebied van video-opslag. Met de meeste kun je video's in de cloud opslaan, maar voor veel moet je een abonnement betalen om dit te doen. Een paar camera's hebben geheugenkaartsleuven, zodat je video lokaal kunt opslaan; als iemand de camera echter steelt, verlies je je opnamen ermee. Bekijk zeker onze vergelijking welke camera voor thuisbeveiliging het beste opslagplan heeft.

Hoe we huisbeveiligingscamera's testen

Om erachter te komen welke de beste beveiligingscamera voor thuis is, hebben we elk van de modellen binnen of buiten een huis opgesteld, waarbij we letten op de moeilijkheid of het gemak van installatie. Vervolgens gebruiken we de camera een aantal dagen. Het eerste waar we naar kijken, is de kwaliteit van de video die het opneemt, zowel overdag als 's nachts. Als een persoon door het frame loopt, waren hun gezichten duidelijk en goed gedefinieerd, of was het een wazige puinhoop?

We kijken ook naar de functies die beschikbaar zijn via de app van de camera. Heeft het dingen als aanpasbare bewegingszones? Als je in een drukke straat woont, wil je niet dat de camera video opneemt en je elke keer waarschuwt als er een auto voorbijrijdt. Een goede beveiligingscamera voor thuis moet ook een planningsfunctie hebben, zodat je hem uit kunt zetten als je thuis bent en weer aan kunt zetten als je weggaat.

Als laatste kijken we ook hoeveel het kost om opgenomen video te bekijken, op te slaan en te delen. Terwijl je met sommige camera's nog een paar dagen aan opgenomen video kunt bekijken, is de trend geweest om je alleen live video van je camera te laten bekijken, tenzij je je aanmeldt voor een abonnement. Dat betekent dat je niet een paar uur of dagen terug kunt kijken om te zien wie er door je tuin liep. En de meeste abonnementen bevatten ook extra functies, zoals aangepaste bewegingszones.

  • Beste videodeurbellen
  • Beste slimme thuishubs
  • Hier zijn 12 essentiële doe-het-zelftips om inbraak te voorkomen
Verzameling van de beste deals van vandaag Wyze Cam v3 1080p HD IndWyze... Wyze Cam v3 Amazone £ 49,94 Weergave Bekijk alle prijzen Arlo Ultra 2 Draadloze Smart... Arlo Ultra 2 John Lewis £ 449,99 Weergave Bekijk alle prijzen Arlo 2K Draadloos Video... Arlo Pro 3 schijnwerper zeer.co.uk £ 259,99 Weergave Bekijk alle prijzen GRADE A1 - Ring Schijnwerper... Ring-schijnwerpercamera Apparaten Direct £ 159,12 Voorafgaande bestelling Bekijk alle prijzenKorting Arlo Pro3 Draadloos Buiten... Arlo Pro 3 Amazone £ 279,99 £ 113,49 Weergave Bekijk alle prijzen Google Nest Cam Binnen... Nest Cam John Lewis £ 89 Weergave Bekijk alle prijzen NETGEAR Arlo Q 1080P HD... Netgear Arlo Q Amazone £ 174,31 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Ring Stick Up Cam-batterij Ring Stick Up Cam (op batterijen) zeer.co.uk £ 89 £ 64 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen