Beste instantcamera's 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Lomo'Instant

automatisch
twee

Fujifilm

Instax Mini 40
3

Lomo'Instant

Vierkant glas
4

Kodak

Glimlach
5

Kodak

Glimlach Klassiek
6

Fujifilm

Instax Mini 90 Neo Classic
7

Fujifilm

Instax Mini 9
8

Fujifilm

Instax Breed 300
9

Canon

Klimop Cliq+2
10

Fujifilm

Instax Vierkant SQ6

Krediet: Lomography

De beste instant camera's bieden iets dat je gewoon niet kunt krijgen van point-and-shoot, spiegelloze of DSLR-modellen: de onmiddellijke voldoening van het vasthouden van een foto in je hand. Ze zijn perfect om momento's van feesten of bruiloften weg te nemen, en hun directe aard betekent dat je ze gemakkelijk af en toe aan vrienden en familie kunt geven.

Net als de Polaroid-camera's van weleer, printen de nieuwste instant-camera's een foto slechts enkele seconden nadat je een opname hebt gemaakt. Deze moderne camera's hebben echter ook andere features, zoals de mogelijkheid om filters toe te voegen. Sommige kunnen zelfs via Bluetooth verbinding maken met uw smartphone, zodat u de instantcamera kunt gebruiken als mobiele printer voor de opnamen die u met een telefoon hebt gemaakt.  • Beste goedkope camera's
  • DSLR, systeemcamera en meer: ​​de beste camera's
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het beste van alles is dat de meeste van de beste instantcamera's minder dan $ 150 kosten, en in veel gevallen zijn ze beschikbaar voor minder dan $ 100, waardoor ze een goed cadeau zijn voor iemand die van fotografie houdt. Maar sommige van deze camera's zijn beter dan andere, dus lees verder waarvoor we denken dat dit de beste instantcamera's zijn.

Beste instantcamera's: Black Friday-deals

Black Friday-deals zijn er nu en we zien veel grote kortingen op alle soorten camera's en accessoires.

De beste instantcamera's zijn een steunpilaar van elk Black Friday-seizoen en we zien nu kortingen op sommige van de modellen in deze lijst. Dus ga naar onze Black Friday camera aanbiedingen hub om ervoor te zorgen dat u geen koopje mist.

Wat zijn de beste instant camera's?

Na het testen van meer dan een dozijn instant camera's, is de beste instant camera de Lomography Lomo'Instant Automat, die een coole uitstraling heeft, wordt geleverd met extra lenzen en, belangrijker nog, geweldige foto's maakt.

Er zijn echter anderen op deze lijst die iets anders bieden, zoals de tweede generatie Canon Ivy Cliq2 ($ 99) en Ivy Cliq2+ ($ 149). Deze instant camera's hebben verschillende nieuwe functies en verbeteringen in de kwaliteit van de foto's. De Cliq2+ heeft een 8MP-sensor en drie opnamemodi (landschap, portret en selfie), terwijl de Cliq2 een 5MP-sensor heeft. Net als de originele Ivy Cliq maken deze camera's zowel een gedrukte als een digitale afbeelding.

Als u op zoek bent naar iets krachtigers maar even goedkoop, bekijk dan zeker onze beste goedkope camera's.

Dit zijn de beste instantcamera's.

De beste instant camera's die je vandaag kunt kopen

Krediet: Lomography

1. Lomo'Instant-automaat

Onze favoriete instantcamera

Specificaties:
Fototype/formaat:Fujifilm Instax Mini (1,8 x 2,4 inch) Cameragrootte:4,8 x 3,9 x 2,9 inch microSD-slot:Nee Smartphone-app:Nee Cameragewicht:12,5 ons Batterij:2 CR2-batterijen (3V); 1 CR 2025 (3V) voor afstandsbediening, apart verkrijgbaarDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Maakt uitstekende foto's+Afstandsbediening inbegrepen+Extra lenzen inbegrepen
Redenen om te vermijden
-Kan foto's niet selectief afdrukken-Slaat geen digitale kopieën op

Met zijn 38 millimeter groothoeklens met multicoated f/4.5 glazen lens, geeft de Lomo'Instant Automat je scherpere beelden, betere prestaties bij weinig licht en een breder gezichtsveld dan zijn concurrenten.

In de automatische modus kan de camera het diafragma (f/4.5-f/22), de sluitertijd en het flitsvermogen aanpassen. De Automat heeft een ingebouwde afstandsbediening in de lensdop, zodat je gemakkelijker groepsfoto's of opnamen tot 30 seconden kunt maken. (Het heeft ook een statiefbevestiging.) Zonefocus helpt bij het meten van de juiste afstand voor de beste opname, en we hielden van de optische zoeker. De camera en afstandsbediening gebruiken twee verschillende batterijen (apart verkrijgbaar).

Foto's van de Lomo Instant Glass Magellan waren ongelooflijk scherp. Door zijn formaat is hij gemakkelijk mee te nemen en presteert hij goed bij weinig licht; er was niet eens een verlichtingsmodus nodig om enkele nachtopnamen te maken in de gele straatlantaarn van een park. Lomography verkoopt verschillende versies van de Lomo'Instant Automat, waarvan sommige extra lenzen bevatten, zoals een 'Splitzer'-gizmo die het frame in verschillende sectoren verdeelt, en een lens voor het maken van extreme close-ups, tot 30 cm van jouw onderwerp.

Ongeveer het enige nadeel is dat de Lomo geen digitale kopie van je afbeeldingen opslaat, zoals veel van de andere moderne instant camera's.

Krediet: Jeanette D. Moses/TemplateStudio

2. Fujifilm Instax Mini 40

Een stijlvolle retro instant camera

Specificaties:
Fototype/formaat:Fujifilm Instax Mini (1,8 x 2,4 inch) Cameragrootte:4,1 x 4,7 x 2,5 inch microSD-slot:Nee Smartphone-app:Nee Gewicht:11,6 ons Batterij:2 AA-batterijen, inbegrepenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Uitstekende beeldkwaliteit+Makkelijk te gebruiken+Coole retro-looks
Redenen om te vermijden
-Prijzige Instax-film-Geen creatieve modi

Een van de vele Fujifilm Instax Mini-modellen in deze lijst van de beste instantcamera's, de Mini 40 deelt veel van zijn specificaties met de Instax Mini 9 op nummer 8 (en de nieuwere Instax 11), maar verpakt ze in een coole retro-body.

on-ear koptelefoon met microfoon

Het mist de toeters en bellen van sommige van de andere inzendingen hier - met name de twee die erboven zitten - maar wat het verliest aan functies, maakt het goed door het gemak van fotograferen; dit is een heel eenvoudige instantcamera om het beste uit te halen.

Niet dat hij helemaal geen functies heeft: een selfie-modus is een leuke extra en er is een constant flitsende flits die hem betere vaardigheden geeft bij weinig licht dan je zou verwachten.

Het belangrijkste is dat het prachtige foto's maakt, met levendige kleuren en over het algemeen goede belichtingen. Andere instant camera's doen misschien meer, maar de Instax Mini 40 doet zijn ding met een minimum aan gedoe en een maximum aan stijl - en dat alles voor een geweldige prijs van minder dan $ 100.

Lees ons volledige Fujifilm Instax Mini 40 beoordeling

Krediet: Lomography

3. Lomo'Instant vierkant glas

Deze camera maakt geweldige, grote, vierkante foto's

Specificaties:
Fototype/formaat:Fujifilm Instax Vierkant (2,4 x 2,4 inch) Cameragrootte:6 x 4,8 x 1,7 inch microSD-slot:Nee Smartphone-app:Nee Gewicht:1,1 pond Batterij:2 CR2-batterijen (3V); 1 CR 1632 (3V) voor afstandsbediening, apart verkrijgbaarDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 6 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Glazen lens+Handmatige bediening+Maakt grote vierkante foto's
Redenen om te vermijden
-Gevoelige sluiter-Slaat geen digitale kopie van foto op

De Lomo'Instant Square Glass heeft een glazen lens van 95 mm (equivalent van 45 mm) die creativiteit stimuleert. Het ouderwetse balgontwerp zal voor de meesten onbekend zijn, maar het kan plat worden opgevouwen tot ongeveer een derde van zijn operationele grootte, waardoor het handiger is om mee te nemen.

Een verscheidenheid aan handmatige bedieningen omvatten de mogelijkheid om meerdere belichtingen te maken en een lange belichtingsmodus die de sluiter tot 30 seconden open houdt. De camera heeft een zelfontspanner en een afstandsbediening die losgekoppeld kan worden van de camera (en een eigen batterij nodig heeft).

Ook inbegrepen zijn vier gelfilters om verschillende kleurzweem aan uw afbeeldingen te geven, kaarten die laten zien hoe afbeeldingen eruit zullen zien bij verschillende instellingen, en clips, standaards, lijmpunten en magneetstickers om uw foto's weer te geven.

Portretten hebben een suggestieve kwaliteit — helder, met zachte huidtinten — terwijl landschappen nauwkeurige details en aangename kleuren bieden, vergelijkbaar met die van de Lomo'Instant Automat. Nachtopnamen, met en zonder flits, en aangevuld met beschikbare straatverlichting, kunnen van elke casual shooter een verhalenverteller maken.

De sluiter - een vierkant lipje aan de voorkant - is extreem gevoelig, dus je moet uitkijken hoe je de camera vasthoudt om niet per ongeluk een opname te maken. De opnames van de glazen lens zijn verfrissend scherp en helder, hoewel het scherpstellen door de lens even wennen is. De camera heeft een beetje een parallax-effect, zodat wat je door de lens ziet een benadering is van wat je daadwerkelijk gaat vastleggen.

(Afbeelding tegoed: Kodak)

4. Kodak-glimlach

Slim ontwerp en digitale opslag

Specificaties:
Fototype/formaat:Zink (2 x 3 inch) Cameragrootte:4,8 x 3,1 x 0,9 inch microSD-slot:Ja Smartphone-app:Nee Gewicht:16 ons ons Batterij:Ca. 40 schoten (ingebouwd)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (15 gevonden) 6 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Makkelijk te gebruiken+Slim ontwerp+Goede prijs+Slaat digitale kopieën van foto's op
Redenen om te vermijden
-Langzaam opstarten-Zo-zo afdrukkwaliteit

Deze eenvoudige en goedkope digitale camera heeft een aantal eigenschappen die we erg waarderen: Een openschuifmechanisme beschermt de lens en zorgt ervoor dat de camera niet per ongeluk wordt ingeschakeld; knoppen op de achterkant maken het gemakkelijk om door menu's te navigeren; en u kunt foto's bekijken op het kleine LCD-scherm van de Smile voordat u ervoor kiest ze af te drukken.

De kwaliteit van de afdrukken van de Kodak Smile was echter een stap lager dan die van andere Zink-camera's, zoals de Canon Ivy Cliq+. Het wit werd een beetje roze en andere kleuren waren gedempt. Ook zijn de digitale beelden die door de Smile worden opgeslagen aan de kleine kant. Maar voor $ 99 is de Smile een goede instantcamera.

Lees onze volledige review van de Kodak Smile-camera

macbook air v macbook pro

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. Kodak Smile Classic

Grote foto's in een retro design

Specificaties:
Fototype/formaat:Zink (4,25 x 3,5 inch) Cameragrootte:7,5 x 6,5 x 3 inch microSD-slot:Ja Smartphone-app:Ja Gewicht:16 ons Batterij:Ca. 35 schoten (ingebouwd)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Maakt grote afdrukken+Hiermee kunt u foto's afdrukken vanaf een smartphone+Met de app kun je foto's bewerken en annotaties toevoegen
Redenen om te vermijden
-Duur papier-Camera drukt foto af elke keer dat u op de ontspanknop drukt-omvangrijk

Het ontwerp van de Kodak Smile Classic lijkt op de iconische Polaroid instant camera, maar dan in een iets compacter ontwerp. Wat we het leukst vonden aan de Smile Classic, zijn de enorme prints, die 4,25 x 3,5 inch meten - zeer bevredigend. Terwijl de camera elke foto afdrukt die je ermee maakt, kun je hem ook gebruiken om foto's vanaf je smartphone af te drukken en daarbij filters en stickers toe te voegen. Bij grotere afdrukken hoort natuurlijk duurder papier, maar het is een goede afweging.

De Kodak Smile Classic was recentelijk in prijs gestegen, maar a Black Friday camera deal brengt het dicht bij de laagste prijs ooit.

Lees ons volledige Kodak Smile Classic cameratest

Krediet: Fujifilm

6. Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic

Een leuke retro-ogende instant camera

Specificaties:
Fototype/formaat:Fujifilm Instax Mini (1,8 x 2,4 inch) Cameragrootte:4,4 x 3,6 x 2,2 inch microSD-slot:Nee Smartphone-app:Nee Gewicht:10,4 ons Batterij:1 lithium-metaalbatterij (meegeleverd)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 60 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Gemakkelijk vast te houden/gebruiken+Retro stijl+Goede fotokwaliteit
Redenen om te vermijden
-Geen digitale opslag

Met zijn klassieke retrostijl en 60 mm f/12,7-lens is de Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic een aantrekkelijke keuze voor hobbyisten die op zoek zijn naar een verandering van tempo. Een gemakkelijk af te lezen monochrome LCD-uitlezing houdt uw instellingen en filmteller bij, terwijl u met de modusknop door verschillende scenario's kunt bladeren (zoals sport of landschap).

De Mini 90 heeft een elektronische macro-instelling voor creatievere opnamen, evenals twee sluiterknoppen om het maken van portretten of landschapsfoto's gemakkelijker te maken. In tegenstelling tot sommige andere instant cams, kun je de flitser van de Mini 90's in- of uitschakelen.

In de macromodus past de zoeker zich automatisch aan om een ​​beter voorbeeld van uw opname weer te geven. De lichter/donkerder-knop, die werkt als belichtingscompensatie, maakte het gemakkelijk om twee opnamen op hetzelfde vel film te belichten.

Mijn favoriete dag- en macro-opnamen - die scherp waren en diepe, levendige kleuren hadden - werden genomen in de late namiddagzon onder heldere omstandigheden. Nachtopnames kwamen goed uit, zowel binnen als buiten. De Party-modus werkte goed zonder de flitser, vooral wanneer deze werd aangevuld met een redelijk sterke lichtbron van buitenaf; met de flits waren de onderwerpen goed belicht.

Krediet: Fujifilm

7. Fujifilm Instax Mini 9

Een goedkope, kleurrijke camera

Specificaties:
Fototype/formaat:Fujifilm Instax Mini (1,8 x 2,4 inch) Cameragrootte:4,5 x 4,6 x 2,6 inch microSD-slot:Nee Smartphone-app:Nee Gewicht:10,8 pond Batterij:2 AA-batterijen, inbegrepenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (10 gevonden) 810 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Verkrijgbaar in verschillende kleuren+Accessoire lens inbegrepen
Redenen om te vermijden
-Kan flits niet bedienen-Beperkte instellingen

De Fujifilm Instax Mini 9 is verkrijgbaar in verschillende felle kleuren: Cobalt Blue, Flamingo Pink, Ice Blue, Smoky White en Lime Green. Gecombineerd met een glad, gebogen ontwerp en een gestippelde draagriem, ziet het er een beetje speelgoedachtig uit. Toch is het buitengewoon eenvoudig te gebruiken.

Een meegeleverde close-up lensaccessoire klikt vast met een hoorbare klik. Van daaruit leidt een LED-lamp aan de zijkant van de lens je waar je de belichting kunt aanpassen. Een high-key optie maakt afbeeldingen lichter en helpt bij het belichten van donkere omgevingen. De camera licht automatisch op in de modus die het beste is voor uw opname, maar u moet de lens naar de juiste plaats draaien voordat u de opname maakt en ervoor zorgen dat u de juiste afstand tot uw onderwerp houdt.

De standaard 60 mm f/12,7-lens heeft een minimale scherpstelafstand van ongeveer 60 cm, terwijl u met de close-uplens vanaf ongeveer 30 cm afstand kunt scherpstellen. Vanwege de geautomatiseerde functies van de camera zijn er beperkte aanpasbare instellingen. De close-uplens maakte scherpstellen lastig; je moet de focuscirkel net iets naar de rechterbovenhoek van het onderwerp centreren.

Black Friday-deals op monitoren

De sluitertijd van de camera is vast ingesteld op 1/60 seconde en de flitser flitst hoe dan ook. Als ik bij fel licht de camera of mijn voeten een klein beetje bewoog, koos de camera vaak een andere belichtingsinstelling. Nu de problemen met afstand en belichting waren opgelost, maakte de Instax Mini 9 heldere beelden met aangename, redelijk nauwkeurige kleuren, met bijzonder goede resultaten op klaarlichte dag. In tegenstelling tot sommige camera's is er geen statiefbevestiging of lampinstelling, dus als je bij weinig licht fotografeert, moet je vertrouwen op de automatische flitser van de camera.

Krediet: Fujifilm

8. Fujifilm Instax Wide 300

Geweldig voor landschaps- en groepsfoto's

Specificaties:
Fototype/formaat:Fujifilm Instax Wide (3,8 x 2,4 inch) Cameragrootte:6,6 x 3,7 x 4,7 inch microSD-kaartsleuf:Nee Smartphone-app:Nee Gewicht:1,4 pond Batterij:4 AA-batterijen, inbegrepenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (5 gevonden) 888 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Drukt breedbeeldfoto's af+Groot maar comfortabel om vast te houden
Redenen om te vermijden
-Geen digitale opslag

De Fujifilm Instax Wide 300 is een lomp beest. Het heeft een 114 mm, f/14-lens en gebruikt alleen Instax Wide-film voor een foto die ideaal is voor het vastleggen van landschappen of groepen mensen. Hoewel de camera een digitale uitlezing heeft, heeft deze minder bedieningselementen dan de Mini 90.

Het bevat een opklikbare close-uplens die gemakkelijk te verliezen is. De automatische flitser van de camera optimaliseert de belichting op basis van de afstand, en je kunt de invulflits kiezen met een flitser op LCD-knop.

Het beste aan de Instax Wide 300 is de grootte van de foto's: ze zijn groot. En ondanks het gewicht van de camera, zorgt de handgreep ervoor dat deze comfortabel in de hand ligt. Daglichtbeelden waren helder met nauwkeurige kleuren, hoewel de focus een beetje zacht was. De standaard focusafstand is bijna 9 voet. In tegenstelling tot sommige Instax-camera's, kunt u met de Wide 300 de lens op de ene manier draaien om scherp te stellen van 3 tot 9 voet en de andere manier om beelden vast te leggen vanaf 3 voet en hoger.

De krachtige flitser van de Wide 300 is een echte hulp bij het maken van foto's 's nachts, vooral wanneer het onderwerp dichtbij is, en met een handige statiefaansluiting kunt u de camera verankeren voor een stabielere opname. Een combinatie van de oneindig-instelling, de automatische flitser en een lichtbron leverde 's nachts binnen het opnamebereik heldere beelden op. In sommige situaties gaat de flitser van de Wide 300 echter automatisch af, waardoor sommige foto's overbelicht kunnen worden.

(Afbeelding tegoed: Canon)

9. Canon Ivy Cliq+2

Een grote selfiespiegel en een slank ontwerp

Specificaties:
Fototype/formaat:Zink (2 x 3 inch) Cameragrootte:4,8 x 3,2 x 0,8 inch microSD-kaartsleuf:Ja Smartphone-app:Ja Gewicht:9 ons Batterij:Ca. 40 schoten; ingebouwd/oplaadbaarDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bezoek site
Redenen om te kopen:
+Slank ontwerp+Maakt goede afdrukken+Hiermee kunt u foto's afdrukken vanaf een smartphone+Veel leuke filters
Redenen om te vermijden
-Kan foto's niet selectief afdrukken vanaf de camera-Geen manier om foto's op camera te bekijken

De Canon Ivy Cliq+2 maakt niet alleen foto's en drukt ze af op Zink-papier, maar kan ook verbinding maken met uw smartphone en foto's afdrukken vanaf uw mobiele apparaat. We hielden van het strakke, eenvoudige ontwerp en het dunne formaat van de Cliq+2, waardoor hij vrij gemakkelijk in een zak paste. Rondom de lens zit een ronde spiegel, voor al die selfies die je van plan bent te maken.

We waren tevreden over de kwaliteit van de afbeeldingen die werden afgedrukt met de 8MP-camera van de Cliq+2, maar we hielden niet van het feit dat we de foto's die we met de camera hadden gemaakt niet konden bekijken, noch de foto's konden selecteren die we wilden afdrukken. Maar voor $ 129- $ 149 is het niet al te duur, en als je op zoek bent naar iets minder duurs, bekijk dan de Canon Ivy Cliq2 ($ 79) , die een 5MP-sensor heeft.

Krediet: Fujifilm

10. Fujifilm Instax Square SQ6

Deze camera maakt grote vierkante afdrukken

Specificaties:
Fototype/formaat:Fujifilm Instax Vierkant (2,4 x 2,4 inch) Cameragrootte:5 x 4,7 x 2,3 inch microSD-kaartsleuf:Nee Smartphone-app:Nee Gewicht:13,9 ons Batterij:2 CR 2 batterijen, inbegrepenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 630 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Maakt grote, vierkante afdrukken+Zelfontspanner
Redenen om te vermijden
-Teleurstellende prestaties bij weinig licht

De Instax Square SQ6 van Fujifilm is de eerste volledig analoge vierkante camera van het bedrijf met een lens van 65,75 mm. De camera heeft drie scherpstelbereiken: macro (1 tot 1,6 voet), automatisch (1,6 tot 6,6 voet) en landschap (6 voet en hoger).

Automatische belichtingsregeling berekent de helderheid om de sluitertijd en flitser aan te passen, maar de SQ6 biedt u veel flexibiliteit, inclusief flitsonderdrukking en verschillende opnamestanden. Welke je ook kiest, de camera maakt zijn eigen interne aanpassingen. Het pakket bevat ook drie kleurfilters — oranje, paars en groen — die over de flitser kunnen worden geplaatst om een ​​kleurzweem aan uw foto toe te voegen.

De camera heeft ook een zelfontspanner en een statiefbevestiging. U krijgt enige controle over uw afbeeldingen - inclusief flits en dubbele belichting - maar met deze camera kunt u veel grotere vierkante afdrukken maken.

Met de automatische instelling legde de SQ6 nauwkeurige kleuren en huidtinten vast, hoewel het beeld niet superscherp was. Naarmate ik dichter bij het onderwerp kwam, waren de huidtinten meer waarheidsgetrouw, zelfs met de flitser aan.

Ik slaagde erin een foto te maken door per ongeluk op de ontspanknop te drukken en verpestte nog een foto bij het wijzigen van de instellingen voor dubbele belichting.

Waar moet je op letten bij het kopen van een instantcamera?

Instantcamera's zijn niet bepaald instant. Je moet minstens 90 seconden wachten voordat de foto is 'ingevuld' om het uiteindelijke resultaat te zien, maar we merkten vaak dat het enkele minuten duurde voordat de voltooide afbeelding volledig was gebakken, waardoor rijkere kleuren en een scherpere focus zichtbaar werden.

Zink versus Fujifilm Instax

Sommige instantcamera's gebruiken de Fujifilm Instax-filmcartridges, die in verschillende maten en variëteiten verkrijgbaar zijn. Dit is het fotopapier dat van oudsher door polaroidcamera's wordt gebruikt: het papier wordt blootgesteld aan licht en de chemicaliën reageren om een ​​afbeelding te produceren.

Andere instantcamera's gebruiken Zink-papier, dat warmte gebruikt om kleuren in het papier te activeren. Het voordeel van Zink is dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u het papier per ongeluk aan licht blootstelt, zoals bij Instax-film. We hebben echter geconstateerd dat Zink-afdrukken over het algemeen minder levendig waren.

Drukt het alles af wat je fotografeert?

Met traditionele instantcamera's werd elke foto die je nam uitgeprint. Dat is nog steeds het geval voor een groot aantal moderne instantcamera's, maar gezien de kosten van film kan die benadering erg prijzig zijn - in sommige gevallen 50 cent en meer per opname. Bij sommige instantcamera's kunt u nu een voorbeeld van elke opname bekijken, zodat u kunt beslissen of u deze wilt afdrukken of niet. Het kan u op den duur geld besparen.

Digitale opslag

Hoewel ze niet universeel zijn, hebben sommige van de nieuwe instantcamera's een microSD-kaartsleuf en slaan ze een digitale kopie op van elke foto die je maakt. Dit maakt het niet alleen makkelijker om een ​​tweede afdruk te maken, maar je kunt die foto ook een stuk makkelijker delen op social media.

oculus Quest 2 goedkoopste prijs

Smartphone-app

Nog andere instantcamera's kunnen via Bluetooth verbinding maken met een smartphone-app. Dit opent een paar extra functies, zoals de mogelijkheid om de camera te gebruiken om foto's af te drukken die met uw smartphone zijn gemaakt, filters, stickers en meer toe te voegen.

Bekijk zeker al onze camerakeuzes:

Beste camera's | Beste DSLR-camera's | Beste actiecamera's | Beste waterdichte camera's | Beste point-and-shoot camera's | Beste spiegelloze camera's | Beste goedkope camera's | Beste GoPro-camera | Beste GoPro-accessoires | Beste drones | Beste 360-camera's | Beste iPhone-lenzen | Beste iPhone-statieven | DSLR versus spiegelloos | Beste Nikon-accessoires | Beste Sony a6000-accessoires


De beste apps en software voor het bewerken, beheren en delen van uw foto's:
Beste foto-organizer-apps | Beste foto-opslagsites | Beste fotobewerkingssoftware | Beste fotobewerkings-apps | Beste fotocollage-apps

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs instax mini 40 instant camera Fujifilm Instax Mini 40 Amazone £ 89,99 £ 79 Visie Bekijk alle prijzen Lomography Lomo'Instant... Lomography Lomo'Instant Vierkant Amazone £ 179 Visie Bekijk alle prijzenKorting KODAK Smile Direct afdrukken... Kodak Smile digitale camera Amazone £ 99,99 £ 74 Visie Bekijk alle prijzen KODAK Smile Classic Digitale... Kodak Smile Classic Amazone £ 169,99 Visie Bekijk alle prijzen instax Mini 90 NEO Klassieke... Fujifilm Instax Mini 90 NEO Amazone £ 139,98 Visie Bekijk alle prijzenKorting Fujifilm Instax Mini 9... FujiFilm Instax Mini 9 zeer.co.uk £ 74,99 £ 64,99 Visie Bekijk alle prijzen instax 16445795 BREED 300... Fujifilm Instax Wide 300 Amazone £ 99,99 Visie Bekijk alle prijzen instax 16581393 SQ6 VIERKANT... Fujifilm Instax Square SQ6 Amazone £ 169,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen