De beste internetbeveiligingssuites in 2021

Krediet: Chinnapong/Shutterstock

Een van de beste internetbeveiligingssuites beschermt de pc's, Macs, iPhones en Android-telefoons van een huishouden tegen malware, phishing-zwendel en kwaadaardige websites.

rick and morty hbo max

De meeste van deze premium softwarepakketten bevatten functies die u normaal gesproken apart zou kopen, zoals wachtwoordmanagers, VPN-services (virtual private network), cloudback-upsoftware en identiteitsdiefstalbeveiligingsservices.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De meeste worden ook geleverd met ouderlijk toezicht om het online gedrag van uw kinderen te controleren, en sommige bieden zelfs webcambeveiliging en tweerichtingsfirewalls. Het zijn de Zwitserse zakmessen van consumentenveiligheid.

Beste nieuws en waarschuwingen voor internetbeveiligingssuites

— Beveiligingsfirma's waarschuwen voor Squid Game phishing-zwendel en malware van vergiftigde streams en games.

- Krachtige Mac-malware kan meer programma's installeren en uw systeem overnemen, waarschuwt Microsoft.

- Je kan zijn fysiek gevolgd met behulp van Bluetooth-signalen van telefoons, laptops en horloges, zeggen onderzoekers.

Maar wees bereid om veel te betalen, want de beste internetbeveiligingssuites zijn niet goedkoop. Jaarlijkse abonnementstarieven kunnen variëren van $ 130 tot $ 350. Het voordeel is dat u met elk maximaal 10 machines tegelijk kunt dekken, dus de kosten per apparaat zijn lager.

Uitzonderingen op die regel zijn het betaalbare abonnement voor vijf apparaten van Kaspersky en de prijzen per apparaat van ESET. Maar als je er rekening mee houdt hoeveel alle extra functies die bij de beste internetbeveiligingssuites horen alleen al zouden kosten, kom je vaak op voorsprong.

De beste internetbeveiligingssuites die u kunt krijgen

(Afbeelding tegoed: Norton)

1. Norton 360 met LifeLock Ultimate Plus

Alles behalve de gootsteen, voor een premium prijs

Specificaties:
Anti diefstal:Nee Back-upsoftware:Ja Firewall:Ja Spelmodus:Ja Geharde browser:Nee Ouderlijk toezicht:Ja Wachtwoordbeheerder:Ja Terugdraaien van ransomware:Nee Webcambescherming:Ja VPN:OnbeperktDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Norton 360 met LifeLock Ultimate Plus € 299,99/jaar Bezoek site bij Norton
Redenen om te kopen:
+Uitstekende bescherming tegen malware+Enorm aantal extra functies+LifeLock identiteitsbescherming
Redenen om te vermijden
-Zware vertraging tijdens volledige scans-Ouderlijk toezicht, cloudopslag werken niet op Macs

Norton 360 met LifeLock Ultimate Plus biedt zowat elke beveiligingsfunctie die u nodig hebt, waaronder veel die we normaal gesproken als zelfstandige services beoordelen.

Onbeperkte wachtwoordbeheerder? Controleren. Onbeperkt VPN? JEP. Ouderlijk toezicht, back-up in de cloud, eersteklas bescherming tegen identiteitsdiefstal? Allemaal daar.

Norton 360 met LifeLock Ultimate Plus heeft ook uitstekende bescherming tegen malware, een eigen firewall, speciale webcambescherming en kan op een onbeperkt aantal apparaten worden geïnstalleerd.

Dus wat is de vangst? Het ouderlijk toezicht, dat verder uitstekend is, werkt niet op Macs. De cloud-back-upservice ook niet, en als u meer dan één pc hebt, kunt u na een jaar of twee de 500 GB back-upopslag opvullen.

epson ecotank et-4760

Dan is er de sticker-schok. Norton 360 met LifeLock Ultimate Plus kost na het eerste jaar $ 350 per jaar, veel meer dan welke andere premium antivirussuite dan ook.

Maar het kopen van de equivalenten van alle functies en services van Norton bij andere bedrijven zou minstens $ 550 per jaar kosten. Als je al die extra's echt nodig hebt en kunt betalen, dan is Norton 360 met LifeLock Ultimate Plus een goed idee.

Lees ons volledige Norton 360 met LifeLock Ultimate Plus review .

(Afbeelding tegoed: Bitdefender)

2. Bitdefender Premium-beveiliging

Onbeperkt VPN, maar geen bescherming tegen identiteitsdiefstal

Specificaties:
Anti diefstal:Ja Back-upsoftware:Nee Firewall:Ja Spelmodus:Ja Geharde browser:Ja Ouderlijk toezicht:Ja Wachtwoordbeheerder:Ja Terugdraaien van ransomware:Ja Webcambescherming:Ja VPN:OnbeperktDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bitdefender Premium-beveiliging € 59,99 Bezoek site bij Bitdefender
Redenen om te kopen:
+Zeer goede bescherming tegen malware+Veel handige extra functies+Gebruiksvriendelijke interface
Redenen om te vermijden
-Zware impact op het achtergrondsysteem-Wachtwoordmanager alleen voor Windows

Wat als u geen identiteitsdiefstalbeveiliging of cloudback-upsoftware wilt of nodig hebt, maar toch een onbeperkte VPN nodig hebt? Bitdefender Premium Security, dat jaarlijks $ 150 kost voor maximaal 10 apparaten, is misschien het antwoord.

Premium Security combineert de zeer goede malwaredetectie en gebruiksvriendelijke interface van Bitdefender met een enorm assortiment aan extra functies. Dit zijn er een paar die Norton niet heeft, zoals het terugdraaien van ransomware, een superveilige webbrowser voor online bankieren, antidiefstalsoftware voor laptops en een bestandsvernietiger.

Bitdefender Premium Security heeft ook ouderlijk toezicht voor alle vier de belangrijkste platforms, maar de onbeperkte wachtwoordbeheerder en speciale webcam- en microfoonbeveiliging werken alleen op Windows.

Lees ons volledige Bitdefender Premium Beveiligingsbeoordeling .

Krediet: Kaspersky

3. Kaspersky Total Security

Beperkte VPN, maar uitstekende bescherming tegen een eerlijke prijs

Specificaties:
Anti diefstal:Ja Back-upsoftware:Ja Firewall:Ja Spelmodus:Ja Geharde browser:Ja Ouderlijk toezicht:Ja Wachtwoordbeheerder:Ja Terugdraaien van ransomware:Ja Webcambescherming:Ja VPN:Beperkte upsellDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Kaspersky Total Security £ 19,99/jaar Bezoek site bij Kaspersky
Redenen om te kopen:
+Ongeëvenaarde malwarebescherming+Stalkerware-beveiliging+Wachtwoordbeheerder, ouderlijk toezicht
Redenen om te vermijden
-Beperkt VPN-gebruik-Microfoonbeveiliging moeilijk in te schakelen

Als je kunt leven zonder een onbeperkte VPN, dan is Kaspersky Total Security misschien de beste keuze, die 5 apparaten dekt voor $ 100 per jaar of 10 apparaten voor $ 150 per jaar.

Kaspersky heeft zonder twijfel de beste staat van dienst in het verslaan van malware in laboratoriumtests van derden. De wachtwoordmanager werkt op alle vier de belangrijkste platforms en het ouderlijk toezicht (ook volledig platformonafhankelijk) is de tweede na die van Norton.

kans op een nieuwe stimuluscontrole

Net als Bitdefender biedt Kaspersky antidiefstalfuncties voor laptops, het terugdraaien van ransomware en een veilige browsermodus voor online bankieren, maar de browser van Kaspersky werkt zowel op Macs als op Windows. Het biedt ook bestandscodering en unieke bescherming tegen 'stalkerware' die wordt gebruikt door jaloerse partners.

Hoewel Kaspersky back-upsoftware biedt, zoals Norton, biedt het echter geen online opslag voor die back-ups, maar stuurt het je naar je eigen Dropbox-account.

De VPN-service wordt geleverd met slechts 300 MB aan service per dag, maar de onbeperkte VPN-service kost slechts $ 30 per jaar, een fractie van wat veel zelfstandige VPN's kosten. Als u vijf of minder apparaten moet beschermen, kunt u zowel Kaspersky Total Security als Kaspersky's onbeperkte VPN krijgen voor $ 105 per jaar, minder dan de kosten van Bitdefender Premium Security.

Lees ons volledige Kaspersky Total Security-beoordeling .

(Afbeelding tegoed: McAfee)

4. McAfee Total Protection Ultimate

Het meeste van wat u met Norton voor minder krijgt

Specificaties:
Anti diefstal:Nee Back-upsoftware:Nee Firewall:Ja Spelmodus:Ja Geharde browser:Nee Ouderlijk toezicht:Ja Wachtwoordbeheerder:Ja Terugdraaien van ransomware:Ja Webcambescherming:Nee VPN:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij McAfee
Redenen om te kopen:
+Beschermt minimaal 10 apparaten+Wachtwoordmanager, onbeperkt VPN, bescherming tegen identiteitsdiefstal+Zeer goede bescherming tegen malware
Redenen om te vermijden
-Zware prestatie tijdens scans-VPN, ouderlijk toezicht werkt niet op Mac

Norton is niet de enige antivirusmaker met een dienst voor identiteitsdiefstalbeveiliging. McAfee Total Protection Ultimate biedt een vergelijkbare dekking voor $ 160 per jaar, minder dan de helft van wat Norton kost.

U profiteert van de voordelen van McAfee's Identity Theft Protection Plus-abonnement, dat als stand-alone $ 175 per jaar kost en inclusief kredietbewaking en tot $ 1 miljoen aan verzekeringsdekking.

Het pakket bevat ook McAfee's bescherming tegen malware, de True Key-wachtwoordbeheerder, Safe Kids ouderlijk toezicht, bestandscodering, bestandsvernietiging, een firewall en onbeperkte VPN-service voor maximaal vijf apparaten. Zoals veel McAfee-antivirusabonnementen, beschermt Total Protection Ultimate nominaal maximaal 10 apparaten, maar in de praktijk is dit onbeperkt.

De nadelen zijn dat noch de VPN, noch het ouderlijk toezicht op Macs werken, en dat er geen webcambeveiliging, geharde browser of back-upsoftware is. Maar als u allesomvattende bescherming tegen een spotprijs wilt, kunt u veel slechter doen dan McAfee.

Lees ons volledige McAfee Total Protection Ultimate review .

Krediet: Trend Micro

5. Trend Micro Premium-beveiliging

Een redelijk alternatief

Specificaties:
Back-upsoftware:Nee Firewall:Nee Spelmodus:Ja Geharde browser:Ja Ouderlijk toezicht:Ja Wachtwoordbeheerder:Ja Webcambescherming:Nee Virtueel toetsenbord:Nee VPN:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Trend Micro Premium-beveiligingssuite € 69,95 Bezoek site bij Trend Micro
Redenen om te kopen:
+Zeer goede bescherming tegen malware+Veilige browser, wachtwoordbeheerder+Dark Web-scans
Redenen om te vermijden
-Zware prestatie tijdens scans-Veel valse positieven bij sommige tests

Net als McAfee Total Protection Premium, doet Trend Micro Premium Security ($ 130 per jaar voor maximaal 10 apparaten) geen back-upsoftware of cloudopslag, maar het bevat een wachtwoordbeheerder, onbeperkte VPN-service en ouderlijk toezicht, die allemaal werken op Mac, pc , Android en iOS.

beste koop studentenkorting appel

Er is ook wat Trend Micro 'ID Protection' noemt, dat eigenlijk alleen het dark web controleert op uw gegevens en alleen toegankelijk is via mobiele apps.

Op het gebied van antivirus doet Trend Micro het zeer goed in laboratoriumtests van malwaredetectie en biedt het ook ransomware-rollbacks, een bestandsvernietiger, bestandscodering en een systeemoptimalisatie. De malware-engine van Trend Micro heeft een opmerkelijk kleine invloed op de systeemprestaties van Windows wanneer deze op de achtergrond wordt uitgevoerd, maar kan tijdens volledige scans behoorlijk wat bronnen opslokken.

Lees ons volledige Trend Micro Premium Beveiligingsbeoordeling .

(Afbeelding tegoed: ESET)

Samsung Galaxy Watch 3 specificaties

6. ESET Smart Security Premium

Weinig extra functies, maar verder uitstekend

Specificaties:
Anti diefstal:Ja Back-upsoftware:Nee Firewall:Ja Spelmodus:Ja Geharde browser:Ja Ouderlijk toezicht:Ja Wachtwoordbeheerder:Ja Terugdraaien van ransomware:Nee Webcambescherming:Ja Virtueel toetsenbord:Nee VPN:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG ESET Smart Security Premium £ 49,99/jaar Bezoek site bij ESET UK
Redenen om te kopen:
+Zeer goede bescherming+Opmerkelijk weinig impact op de systeemprestaties+Bestandsversleuteling, geharde browser, webcambeveiliging
Redenen om te vermijden
-Niet veel extra functies

ESET is een van de grootste namen op het gebied van antivirusbescherming in Europa, en hoewel de hoogwaardige Smart Security Premium-suite geen VPN-service, back-upsoftware of identiteitsbescherming bevat, is het nog steeds opmerkelijk licht, snel en efficiënt.

ESET Smart Security Premium heeft een wachtwoordbeheerder, ouderlijk toezicht, antidiefstalbeveiliging voor laptops, speciale webcambeveiliging, een speciale veilige browser en zelfs software voor thuisnetwerkbeheer.

Het bevat zelfs kale antivirussoftware voor Linux-machines, en de Windows-malwaredetectie-engine doet het erg goed in laboratoriumtests. Het enige nadeel is dat het ouderlijk toezicht niet werkt op iOS.

Eén bonus: met ESET betaalt u niet meer dan nodig is. De meeste antivirusmerken rangschikken premium-abonnementen op vijf, tien en soms vijftien apparaten. ESET gaat tegen de trend in en begint bij $ 60 per jaar voor één apparaat en voegt $ 10 toe voor elk extra apparaat.

Dus als u slechts vier apparaten hoeft te beschermen, betaalt u $ 90 per jaar met ESET Smart Security Premium, terwijl de meeste andere merken op deze pagina u veel meer in rekening brengen.

Lees ons volledige ESET Smart Security Premium beoordeling.

Hoe u de beste internetbeveiligingssuite voor u kiest

Dus heb je al deze extra functies echt nodig bij je antivirussoftware? Nou, het is moeilijk om te argumenteren tegen het gebruik van een wachtwoordbeheerder. Daarnaast moet u rekening houden met uw persoonlijke omstandigheden.

Als je jonge kinderen of tieners in huis hebt, wil je misschien software voor ouderlijk toezicht om bij te houden wat je kinderen online doen of om de fysieke locatie van hun telefoons te volgen.

Als u een middelgroot persoon bent, kan het verstandig zijn om te investeren in bescherming tegen identiteitsdiefstal. Als u veel reist, wilt u een VPN gebruiken in hotelkamers en luchthavenlounges.

Om een ​​beter idee te krijgen van de op zichzelf staande services waarmee deze premium beveiligingssuites concurreren, bezoekt u onze koopgidsen voor de beste bescherming tegen identiteitsdiefstal, beste cloudback-up services, de beste apps voor ouderlijk toezicht en de beste wachtwoordmanagers.

Internetbeveiligingssuites lijken misschien duur, maar ze zijn nog steeds veel goedkoper dan al die extra services à la carte te kopen. Je hoeft alleen maar te beslissen welke je echt nodig hebt.

  • Dit zijn de beste Android-antivirus apps
  • De beste wachtwoordmanagers om uw online accounts veilig te houden
  • De beste beveiligingsservices tegen identiteitsdiefstal
Verzameling van de beste deals van vandaag Norton Norton 360 met LifeLock Ultimate Plus € 299,99/jaar Visie Korting Bitdefender Bitdefender Premium-beveiliging € 149,99 € 59,99 Visie Kaspersky Kaspersky Total Security £ 19,99/jaar Visie Korting Trend Micro Trend Micro Premium-beveiligingssuite € 129,95 € 69,95 Visie GEVAL ESET Smart Security Premium £ 49,99/jaar Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen