Beste iPad-apps in 2021

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De beste iPad-apps helpen je de mogelijkheden en mogelijkheden van Apple's tablets uit te breiden. En op dit moment bevatten die tablets veel kracht op zichzelf. Vanaf het instapniveau 10,2-inch iPad helemaal tot de laatste iPad Pro modellen, zijn de tablets van Apple draagbaar, krachtig en hebben ze prachtige schermen. Het is nu afvragen waarom ze bovenaan de lijst van beste tablets .

Toch brengen apps veel op het feest, en net als de beste iPhone-apps is er een grote verscheidenheid aan topprogramma's die je op je iPad kunt downloaden. Van productiviteitsverhogers tot apps waarmee je achterover kunt leunen en genieten, met de beste iPad-apps heb je genoeg om uit te kiezen.  • Vind de beste iPad-deals
  • iPadOS 15 review: wat we tot nu toe van de openbare bèta vinden
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier is een nadere blik op de beste iPad-apps die er zijn en waarom ze een plekje op je tablet verdienen.

1. Pixelmator-foto ($ 7,99)

(Afbeelding tegoed: Pixelmator)

Pixelmator is al lang een van onze favoriete mobiele kunsttoepassingen, en de exclusieve iPad Pixelmator Photo heeft een groter gevoel van focus en is ontworpen om uw digitale snaps te verbeteren

Pixelmator Photo kan niet-destructieve kleurvergroting en bewerking toepassen op uw afbeeldingen. De app wordt geleverd met een schat aan hulpmiddelen om uw foto's te repareren, bij te werken en te verbeteren, waardoor fijnkorrelige bewerkingen of snelle voorinstellingen voor snelle aanpassingen mogelijk zijn.

De krachtige tools van Pixelmator Photo maken van je iPad een mobiele krachtpatser voor het bewerken van foto's, waarmee je gemakkelijk eerdere Apple Design Awards kunt verdienen.

Downloaden Pixelmator Foto voor iPad

2. Stroom door Moleskine ($ 1,99 per maand)

Krediet: Moleskine

Moleskine gaat niet meer alleen over fysieke tijdschriften en notitieboekjes. Het bedrijf heeft sterk ingezet op iOS-apps, met als hoogtepunt Flow, een indrukwekkende teken- en notitie-app die recht doet aan de notebook-roots van Moleskine. Het is zo goed dat het in 2019 zowel een Apple Design Award als een iPad-app van het jaar in de wacht heeft gesleept.

Gebruikers kunnen tekenen of aantekeningen maken op een canvas met oneindige breedte. Je kunt alles aanpassen, van je schrijfgereedschap (virtuele pennen, potloden en stiften in verschillende kleuren en formaten) tot papier (kies uit het traditionele ivoorpapier van Moleskine of zwart, wit en blauw, met opties voor rasters). Flow biedt een luxueuze tekenervaring die de iPad-interface volledig ondersteunt. Probeer de app zeven dagen gratis uit, voordat een maandelijks abonnement van $ 1,99 van start gaat.

Downloaden Flow van Moleskine voor iPad

3. Tweetbot ($ 4,99)

(Afbeelding tegoed: Tweetbot)

De standaard Twitter-app voor iPad is prima voor algemeen gebruik, maar als je op zoek bent naar iets meer functionaliteit, bekijk dan Tweetbot, een premium Twitter-client die een heleboel extra functies toevoegt met de Twitter-hoofdgebruiker in gedachten.

Er zijn geen advertenties, een chronologische weergave, gedetailleerde mute-filters voor gebruikers, hashtags en trefwoorden, en een gedetailleerde activiteits- en analyseweergave die snel je interacties, vermeldingen en retweets samenvat. Een weergave met twee vensters op iPad stelt u ook in staat om tegelijkertijd twee feeds te bekijken, of bijvoorbeeld uw vermeldingen en DM's. Dit is misschien overdreven voor sommige gebruikers, maar als je veel tijd op Twitter doorbrengt, zal het je leven een stuk gemakkelijker maken.

Downloaden Tweetbot voor iPad

4. Bewolkt (gratis)

(Afbeelding tegoed: bewolkt)

Je podcasts gaan waarschijnlijk overal mee naartoe, dus er is geen reden om te stoppen met luisteren als je eenmaal op je iPad bent. Bewolkt schijnt fel op de grotere draagbare schermen van Apple dankzij een goed ontworpen lay-out die je ruimte geeft voor wat je momenteel hoort en wat je van plan bent te bereiken.

Dat betekent dat je je oude catalogus met programma's waar je naar wilde luisteren in verschillende afspeellijsten kunt sorteren, terwijl je de juiste plek kunt vinden van een aflevering die je momenteel aan het afmaken bent.

Downloaden Bewolkt voor iPad

5. Voortplanten ($ 9,99)

(Afbeelding tegoed: voortplanten)

Procreate brengt een snelle, veelzijdige studio voor digitale kunst rechtstreeks naar de iPad, met ondersteuning voor ultra-high def 4k-canvases, tot 128 lagen, 250 niveaus voor ongedaan maken en opnieuw uitvoeren en meer dan 100 aanpasbare penselen.

Van transformatieve tools tot video-opname van workflow, multi-touch bewegingsopdrachten en GPU-versnelde filters, Procreate levert indrukwekkende prestaties. Het is overdreven als je gewoon op zoek bent naar iets om mee te krabbelen, maar als je op zoek bent naar een robuuste kunst-app van professionele kwaliteit op een iPad, verdient Procreate een kijkje.

Downloaden Procreate voor iPad

6. Kindle (gratis)

(Afbeelding tegoed: Amazon)

De Kindle-app biedt iPad-gebruikers een krachtige leesapp voor meerdere platforms waarmee ze volledige toegang tot hun bibliotheek en een zeer aanpasbare leesinterface hebben. Lezers kunnen de tekstweergave, achtergronden en meer van de app aanpassen, met Amazon's Whispersync-technologie die ervoor zorgt dat instellingen op al je apparaten worden opgeslagen.

Gebruikers hebben toegang tot boeken die zijn gekocht via de Kindle-marktplaats, evenals een schat aan gratis boeken en promo's in het publieke domein. Het grote scherm van de iPad, ideaal om te lezen, past perfect bij de Kindle-app.

Downloaden Kindle voor iPad

7. Libby door Overdrive (gratis)

(Afbeelding tegoed: overdrive)

Waarom veel geld uitgeven aan e-boeken als uw plaatselijke bibliotheek al een systeem voor het uitlenen van digitale media heeft? Libby is de nieuwste incarnatie van het populaire digitale mediabeheersysteem van Overdrive en een van de beste ebooks-apps die je in de App Store kunt vinden.

Met Libby kunnen gebruikers e-boeken en audioboeken lenen van deelnemende bibliotheken. Meld u gewoon aan met uw bibliotheekpas en blader door de digitale mediacollectie van uw bibliotheek, zodat u titels kunt zoeken, bewaarplichten kunt instellen, e-boeken en audioboeken kunt lenen met een tik, en een uitleenbeurt net zo gemakkelijk kunt teruggeven of verlengen. U kunt een voorbeeld van boeken bekijken vanuit de app en titels downloaden of ze naar uw iPad streamen om ruimte te besparen.

Downloaden Libby van Overdrive voor iPad

8. Infuse Pro 6 ($ 49,99)

(Afbeelding tegoed: Infuseren)

Als je meer bezig bent met het hamsteren van videobestanden in plaats van je te abonneren op een streamingdienst, dan is Infuse Pro 6 iets voor jou. Infuse Pro is een videospeler boordevol functies en speelt video's af die lokaal op uw iPad zijn opgeslagen, maar ook worden gestreamd vanaf pc's, Macs, cloudopslagservices, Plex, Kodi en de meeste UPnP/DLNA-servers.

Infuse Pro speelt een breed scala aan mediabestanden en formaten af, zoals MP4 en MKV, met de optie om je video te streamen via AirPlay of Google Cast. De betaalde app is een stapje hoger dan de gratis versie, met uitgebreide videoformaten, AirPlay, Cast en cloudservice-ondersteuning, Dolby DTS-geluid en synchronisatie tussen verschillende apparaten.

Downloaden Infuse Pro 6 voor iPad

9. Comixologie (gratis)

Krediet: Comixology

Comixology is een fantastische digitale stripboeklezer waarmee gebruikers toegang hebben tot strips die zijn gekocht in de winkel van de app. Gesteund door de grootste online comics-marktplaats, biedt Comics grote uitgevers zoals Marvel, DC, Image en IDW.

Een bijzonder sterk punt van Comics is de Guided View-technologie, die een slimme, gelikte leeservaring per paneel mogelijk maakt. Deze app maakt echt gebruik van het brede scherm van de iPad, waardoor een heel natuurlijke leeservaring mogelijk is, in tegenstelling tot een kleiner apparaat zoals een smartphone.

Downloaden Comixology voor iPad

10. Beer (gratis)

(Afbeelding tegoed: Beer)

Schrijvers schrijven overal waar ze de kans krijgen, dus als je met woorden werkt, maak dan van Bear je favoriete iPad-teksteditor.

Dankzij de kolomweergave en op hashtags gebaseerde archivering kunt u met minimale inspanning georganiseerd blijven, zodat u zich op uw proza ​​kunt concentreren. Als je klaar bent met een project, biedt Bear je een heleboel manieren om je resultaten te exporteren, met ondersteuning voor .TXT, .PDF, .RTF en .DOCX. Ook heeft Bear Face ID ingebakken, zodat je je aantekeningen kunt beschermen.

Downloaden Beer voor iPad

11. Fantastisch ($ 4,99 / maand)

Krediet: Fantastical 2)

Fantastical is een zeer flexibele app. Als je iPad als staand scherm op je bureau staat, verander dan Fantastical in een digitale bureaukalender. Als je iets krachtigers wilt, gebruik het dan als app met gesplitste weergave of slide-over. Dat komt omdat Fantastical meer is dan alleen je gemiddelde agenda-app.

De app maakt gebruik van natuurlijke taal, zodat je evenementen kunt maken met gewone Engelse zinnen. Er is een eindeloze ticker om snel door evenementen in de toekomst (en het verleden) te bladeren. Het werkt slim met tijdzones, integreert weersvoorspellingen en laat je met één tik deelnemen aan telefonische vergaderingen. Helaas zal je er geen koffie van maken, maar misschien werken de ontwikkelaars daar aan.

Downloaden Fantastisch voor iPad

12. Zak (gratis)

(Afbeelding tegoed: zak)

Pocket is een geweldige offline leestool waarmee je artikelen, afbeeldingen en video's kunt selecteren en opslaan om ze later te bekijken. Dankzij het afgeslankte, schonere formaat kunt u genieten van inhoud zonder al te veel rommel op het web.

Pocket haalt het meeste uit de deelopties in iPadOS, en een handige Safari-extensie maakt het delen van artikelen en webpagina's met de app een uiterst eenvoudige aangelegenheid. Nu kunt u eenvoudig opslaan en surfen, in plaats van te rommelen met een bookmarklet.

Downloaden Zak voor iPad

13. Flipboard (gratis)

(Afbeelding tegoed: Flipboard)

Zelfs met de Nieuws-app die bij iPadOS wordt geleverd, blijft Flipboard een leuk programma voor nieuwsaggregatie en curator dat materiaal beheert dat je graag leest, zoals blogs, websites, je nieuwsfeeds op sociale media en meer.

Flipboard voegt al deze inhoud samen in een gestroomlijnd, tijdschriftachtig formaat waarmee u materiaal in één overzichtelijk pakket kunt bekijken - perfect voor wanneer u wilt ontspannen met uw tablet. Een prachtig ontwerp en de mogelijkheid om al uw webinhoud op één plek te bekijken, maken deze beste iPad-app een blijvertje.

Downloaden Flipboard voor iPad

14. Portaal ($ 34,99 / jaar)

Krediet: Portal Labs

Hoewel er veel geweldige interactieve apps voor iPad zijn, is deze passieve invoer een essentiële installatie wanneer uw tablet anders inactief zou zijn. Het biedt portalen naar vredige en ontzagwekkende landschappen - vensters naar kleine werelden die je kunnen helpen ontspannen, focussen of slapen. Stel je die ruis-apps voor die op de achtergrond spelen, maar ook met beelden.

U krijgt gratis toegang tot zes portals en er zijn er nog veel meer beschikbaar als u zich abonneert. De video's zien er fantastisch uit op het grote scherm van de iPad en kunnen zonder enige afleiding worden bekeken. En voor degenen die extra functies willen, bundelt Portal een klok, focustimers, alarmen, ademhalingsoefeningen en zelfs Philips Hue-verlichtingsintegratie.

Downloaden Portaal voor iPad

15. Netflix (gratis)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Het scherm van de iPad maakt hem ideaal voor het bekijken van video, vooral als je de grotere schermen hebt die bij de iPad Pro-modellen worden geleverd. En met Netflix op je iPad kun je genieten van de enorme bibliotheek met films, tv-programma's en originelen van de streamingdienst.

Met krachtige zoekhulpmiddelen kunt u gemakkelijk door een schat aan film en televisie werken, terwijl een gebruikersbeoordelingssysteem de app in staat stelt zijn aanbevelingen af ​​te stemmen op uw kijksmaak. Hoewel de app gratis te downloaden is, heb je een Netflix-abonnement nodig, dat begint bij $ 8,99 per maand.

Downloaden Netflix voor iPad

16. 1Blocker ($ 2,99 / maand)

(Afbeelding tegoed: 1Blocker)

1Blocker was een van de eerste echt goede adblockers voor mobiele apparaten van Apple toen Apple die functionaliteit opende op iPhones en iPads, en nu is het geoptimaliseerd voor Safari. De app is ontworpen om browsen sneller en veiliger te maken door advertenties, pop-ups, trackers en andere online rommel te blokkeren.

In plaats van de inhoud van een gedownloade pagina te blokkeren, werkt 1Blocker met Safari's content blocker API om de browser vooraf te vertellen wat hij moet blokkeren, wat tijd en middelen bespaart. 1Blocker X biedt meer dan 115.000 blokkeringsregels, aangepaste regionale instellingen voor het blokkeren van advertenties en gebruiksvriendelijke instellingen voor aangepaste regels.

Downloaden 1Blocker voor iPad

17. Zoomen

beste bedrade hoofdtelefoon met microfoon

(Afbeelding tegoed: zoomen)

Als de pandemie één ding heeft bewezen, is het dat de iPad bij uitstek geschikt is voor het hosten van videogesprekken. En de beste iPad-app daarvoor is Zoom, de nu alomtegenwoordige tool voor videoconferenties. De app is eenvoudig te gebruiken en voldoet aan de kwaliteit van elke concurrerende app.

Zoom ondersteunt achtergronden op de iPad, zodat collega's en collega's het zicht op je huis worden bespaard. En als je een van de nieuwe iPad Pro-modellen hebt, ondersteunt Zoom de Center Stage-functie om je in beeld te houden, zelfs als je beweegt.

Downloaden Zoomen voor iPad

18. Dobbelstenen door Pcalc ($ 1,99)

(Afbeelding tegoed: Pcalc)

Als je een tafelspel zoals Dungeons and Dragons hebt, heb je ook dobbelstenen nodig. Dus als het tijd is om je vrienden door een ander mijnenveld van slechteriken te loodsen en je hebt een tekort aan alle fysieke accessoires, kun je initiatief nemen ... digitaal.

Dice geeft je een dienblad met digitale dobbelstenen (d4, d6, d8, d10, d12, d20 en meer) die je veegt om te rollen en verschillende kleuren en tinten kunt selecteren. Het pakt zelfs in met voor- en nadelen. Bang dat je vrienden niet zullen geloven dat je die winnende worp hebt gekregen nog een keer ? U kunt zelfs video opnemen van uw rollen.

Downloaden Dobbelstenen door Pcalc voor iPad

  • Beste Apple TV-apps en -games
De beste Apple iPad Pro 12.9 (2021) deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over07uur27minuten48droogKorting 2021 Apple 12,9-inch iPad Pro... Amazone Prime $ 1,099 $ 999 Visie Korting Apple 12,9-inch iPad Pro... Walmart $ 1.717,42 $ 999 Visie 12,9-inch Apple iPad Pro... Verizon Draadloos $ 1.299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen