Beste iPhone-statieven in 2021

(Afbeelding tegoed: Vierkant)

De beste iPhone-statieven hebben een tweeledig doel: ze helpen je niet alleen om geweldige foto's te maken, ze kunnen het ook gemakkelijker maken om je telefoon als webcam te gebruiken voor Zoom-gesprekken.

Natuurlijk is fotografie nog steeds hun primaire gebruik, en met een van de beste iPhone-statieven kun je gemakkelijk lange belichtingsfoto's maken van rivieren en watervallen met dromerige effecten, of nachtelijke landschappen vastleggen die nieuwe details onthullen. Ze zijn ook ideaal om een ​​groepsfoto met een groothoeklens te maken waarin u zich daadwerkelijk bevindt, in plaats van op de loer te liggen achter de telefoon.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Met zoveel mensen die nog steeds regelmatig thuis werken als gevolg van de Covid-pandemie, zijn de beste iPhone-statieven ook een geweldig accessoire om te gebruiken voor videogesprekken. Ze geven je smartphone een stabiel platform, of je nu in een saaie vergadering zit of met vrienden aan het chatten bent, zodat je vrij kunt typen, eten of wild gebaren, afhankelijk van wat voor soort gesprek het is.

Veel van de onderstaande iPhone-statieven werken met meerdere iPhone-modellen, tot en met de grootste Pro Max-versies. En omdat de nieuwe iPhone 13 bereik is qua grootte vrijwel onveranderd vanaf de iPhone 12, ze werken ook met je nieuwe iPhone als je besluit te upgraden.

Het probleem is dat er veel iPhone-statieven zijn, en het kiezen tussen hen is niet eenvoudig. Om je te helpen, hebben we het harde werk gedaan en ze beperkt tot deze lijst met de beste iPhone-statieven. Gelukkig schieten.

Wat zijn de beste iPhone-statieven?

Onze selectie van de beste iPhone-statieven - het statief dat de meeste iPhone-bezitters in de meeste situaties ten goede zal komen - is de Joby GripTight One GP-standaard. Deze kleine standaard heeft stevige maar flexibele poten waardoor je hem kunt gebruiken als een traditioneel statief, maar die je ook om objecten zoals boomtakken, palen en balustrades kunt wikkelen. Bovendien heeft de Joby GripTight optionele magneten in de voetjes, zodat je hem stevig aan metalen voorwerpen kunt bevestigen.

Als je iets nog groters nodig hebt, raden we het Ravelli APTL3 53-inch lichtgewicht aluminium statief aan. Dit kan oplopen tot 53 inch, maar weegt iets minder dan twee pond, en grotere modellen zijn beschikbaar als u nog hoger wilt gaan. Het wordt ook geleverd met een pan/tilt-kop, een draagtas en een universele smartphone-houder, dus je bent nog steeds gedekt als je overschakelt naar een Android-telefoon.

Onze lijst met de beste iPhone-statieven heeft tal van andere opties, dus er is hier zeker iets dat aan uw behoeften voldoet.

De beste iPhone-statieven die je vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: Joby)

1. Joby GripTight One GP-standaard en -montage

Eenvoudig, klein statief met buigzame poten en montage die u niet zwaar maakt

Specificaties:
Gewicht:8 ons Maximale hoogte:6.5 inch Andere mogelijkheden:Optionele magnetische voetjesDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Lage voorraad Bekijk bij Wex Photo Video Bekijk bij Curry's Bekijk alle prijzen (7 gevonden) 392 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Klein, compact statief en statief kunnen samen worden opgevouwen+Flexibele poten kunnen zich om takken, palen, enz.+Optionele magnetische voetjes plakken aan metaal
Redenen om te vermijden
-Kan je telefoon niet meer dan 6,5 inch optillen

Om het oude gezegde over camera's te parafraseren: het beste statief is degene die je bij je hebt. Onze topkeuze kan overal mee naartoe. De Joby GripTight One GP Stand & Mount weegt heel weinig en kan worden neergeklapt om in dezelfde kleine tas of zak te passen waar u uw telefoon bewaart. De GripTight kan zelfs grote telefoons zoals de iPhone XS stevig vasthouden, terwijl de flexibele poten net zo goed thuis op een plat oppervlak zitten of rond een boomtak wikkelen. Dat maakt deze standaard flexibeler voor het maken van interessante opnames in binnen- en buitenland zonder u te verzwaren.

Als het statief is uitgeschoven, kan het je telefoon iets meer dan 15 cm hoog houden, en de poten zijn stevig genoeg om ze vast te houden en het statief als camerabevestiging in de hand te gebruiken. De flexibiliteit en functies maken dit statief de redelijke prijs zeker waard.

Krediet: Ravelli

2. Ravelli APTL3 53-inch statief

Dit standaard statief biedt een grote stabiliteit

Specificaties:
Gewicht:2 pond Maximale hoogte:53 inch Andere mogelijkheden:Pan/tilt-kop, snelspankopDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Veel groter dan andere ministatieven+Pan- en kantelarm voor soepel pannen
Redenen om te vermijden
-Zwaarder, groter dan handstatieven-Omslachtiger om mee te nemen

Het standaard statief met uitschuifbare poot is niet voor niets een gadget voor fotografen: het is verdomd handig. Sluit dus een klein, compact standaardstatief niet uit als accessoire voor je iPhone. Dit Ravelli-model is redelijk goedkoop, kan worden opgevouwen tot een compact pakket en bevat de houder die je iPhone op zijn plaats houdt.

In tegenstelling tot de meeste andere beste iPhone-statieven, heeft de Ravelli Mini ook een pan-arm, waarmee u de telefoon soepel kunt pannen en kantelen op de roterende balkop. Dat is een functie die je niet voor niets op grotere, professionelere statieven zult zien: het ziet er veel beter uit als je op een statief kunt pannen en vloeiende, stabiele video krijgt in plaats van je hele lichaam te draaien en schokkerige, veerkrachtige beelden te krijgen terwijl je de telefoon vasthoudt in je hand.

Dit statief kan je telefoon ook veel hoger houden dan zijn miniatuurneven, tot 53 inch van de grond. Nogmaals, dat zorgt voor meer natuurlijk ogende video's. De prijs die u voor deze flexibiliteit betaalt, is natuurlijk de grootte. Dit statief kan worden neergeklapt tot een lengte van 18 inch. Het wordt echter geleverd met een handige draagtas en weegt minder dan 2 pond. Het kan dus een goede keuze zijn voor een reis waarbij het maken van video's van betere kwaliteit een prioriteit is.

(Afbeelding tegoed: Joby)

3. Joby GripTight Pro TelePod

Lichtgewicht, aanpasbaar statief en montage inclusief Bluetooth-afstandsbediening

Specificaties:
Gewicht:14 ons Maximale hoogte:13,39 inch Andere mogelijkheden:Bluetooth-afstandsbedieningDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Park Camera's Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's 9 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Bluetooth-afstandsbediening zorgt voor gemakkelijke selfies+Kan worden verlengd tot iets minder dan 14 inch hoog+Inclusief houder voor licht of externe microfoon
Redenen om te vermijden
-Duur-Voller dan kortere statieven

Als je een statief en een houder wilt waarmee je je iPhone naar nieuwe plaatsen kunt brengen, kijk dan eens naar de Joby GripTight Pro Telepod van $ 75, onze stapsgewijze keuze. Dit is een meer conventioneel ministatief met stijve poten en functies die serieuze fotografen zullen waarderen. Het kan worden uitgeschoven om de telefoon tot iets minder dan 14 inch hoog te houden, zodat je meer controle krijgt over hoe je je foto kadreert.

De GripTight Pro TelePod kan worden neergeklapt tot een compact pakket dat iets meer dan 7 centimeter lang is, en kan ook dienst doen als camerabevestiging in de hand. Verleng de kolom van het statief terwijl het is opgevouwen, en het houdt de telefoon verder weg, voor meer flatterende video. Combineer dit met de Bluetooth-afstandsbediening op een van de poten en je hebt een volledig geactualiseerde selfiestick.

Naast het vasthouden van de telefoon zelf, heeft de TelePod een kleine schoenbevestiging, wat geweldig is voor nachtopnames in combinatie met een miniatuurlicht zoals een Lume Cube. Als alternatief kan dit een directionele microfoon bevatten voor betere audio.

Krediet: Manfrotto

4. Manfrotto Pixi Mini-statief met universele telefoonklem

Klein statief houdt telefoon vast met zachte grip die niet krast

Specificaties:
Gewicht:8 ons Maximale hoogte:9,72 inch Andere mogelijkheden:Zachte rubberen gripDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op Manfrotto UK Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Wex Photo Video Bekijk alle prijzen (7 gevonden) 6 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Strakke zwarte afwerking+Roestvrijstalen constructie+Brede basis voor stabiliteit
Redenen om te vermijden
-Houdt de telefoon alleen vast in liggende modus

Manfrotto staat bekend om zijn dure professionele statieven, maar de Pixi brengt veel van de functies van die statieven naar je smartphone. Het heeft dezelfde roestvrijstalen constructie en matzwarte afwerking als zijn duurdere neven, terwijl een zachte rubberen grip in de klem je telefoon op zijn plaats houdt zonder hem te krassen.

De lage, brede oriëntatie van de Pixi zorgt ervoor dat de telefoon niet omvalt en je kunt de telefoon naar voren en naar achteren kantelen, maar houd er rekening mee dat de telefoon alleen in de liggende modus kan worden vastgehouden. We houden ook van het feit dat het Pixi Mini-statief kan worden opgevouwen tot een relatief klein pakket - en wanneer de drie poten zijn samengevouwen, kunnen ze ook worden gebruikt als handgreep voor die reisverslagopnamen.

(Afbeelding tegoed: Amazon)

5. Joby GorillaPod mobiele vlogkit

Het beste iPhone-statief voor vloggers

Specificaties:
Gewicht:540g Maximale hoogte:13 inch Andere mogelijkheden:1000 Lumen LED-lamp, Wavo Mobiele microfoonDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Weinig voorraad Bekijk bij Wex Photo Video Bekijk bij Curry's Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Alles-in-één oplossing+Veelzijdig
Redenen om te vermijden
-Duur

Wat is er beter dan een statief voor je iPhone? Wat dacht je van een statief met LED-licht en microfoon! Dat krijg je met de Joby GorillaPod Mobile Vlogging-kit, een veelzijdige bundel die er op maat uitziet voor YouTubers. Het is vrij prijzig, rond de $ 200, maar je krijgt er een behoorlijk bedrag voor.

Het statief zelf is een typisch flexibele GorillaPod, met ledematen die je om leuningen en dergelijke kunt wikkelen om in ongebruikelijke situaties te fotograferen, of gewoon rechtop op een tafel staan. De lamp is een led van 1000 lumen die volgens Joby 'vlekkeloze huidtinten zal produceren'. Bovendien is hij bedienbaar via Bluetooth voor gebruiksgemak. De Wavo Mobile-microfoon is daarentegen compact en goed gebouwd. Het pakket wordt geleverd met een klem voor je iPhone, maar die kan worden verwijderd als je in plaats daarvan een camera wilt bevestigen, en er zit zelfs een Lightning-kabel en audiokabels in de doos.

(Afbeelding tegoed: Fugetek)

6. Fugetek 51 'Professionele selfiestick en statief'

Een lichtgewicht hybride statief/selfiestick

Specificaties:
Gewicht:1,05 pond Maximale hoogte:51 inch Andere mogelijkheden:Bluetooth-afstandsbediening, doet ook dienst als selfiestick, draagtasDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Ook te gebruiken als statief of selfiestick+Gaat hoger dan de meeste+Relatief lichtgewicht
Redenen om te vermijden
-Groot

Als je op zoek bent naar een alternatief voor de Ravelli APTL3 op nr. 2 in deze lijst, dan is de Fugetek 51-inch Professional Selfie Stick & Tripod misschien het antwoord. Net als dat model gaat het hoog - 51 inch, of iets meer dan 4 voet, in dit geval. Het doet ook dienst als selfiestick en wordt geleverd met een Bluetooth-afstandsbediening voor eenvoudige bediening. Bovendien is het bijna de helft van het gewicht van de Ravelli, met iets meer dan 1 pond.

Hoewel de meegeleverde telefoonhouder kantelt, kan hij niet pannen, dus biedt hij niet zoveel controle. Toch is het goed geprijsd en biedt het veel voor het geld.

(Afbeelding tegoed: Xenvo)

7. Xenvo SquidGrip-statief

Gladde maar buigzame poten bieden flexibele montagemogelijkheden

Specificaties:
Gewicht:1 pond Maximale hoogte:6 inch Andere mogelijkheden:Flexibele, neoplastische gecoate potenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Aantrekkelijk plastic ontwerp draagt ​​beter dan schuim+Robuuster
Redenen om te vermijden
-Telefoonhouder in ezelstijl vereist zorgvuldige aanscherping

De Xenvo SquidGrip ziet eruit als een gewoon miniatuurstatief totdat je een van de poten vastpakt en buigt. De dunne poten zijn bedekt met glad plastic en lijken op die van honderden ministatieven, maar ze zijn gemaakt van flexibel plastic dat gemakkelijk kan worden gebogen en omgevormd. De telefoonhouder bevat ook een kogelkop waarmee je de telefoon kunt draaien en kantelen om precies de juiste hoek te vinden. U moet er echter voor zorgen dat de telefoonhouder stevig genoeg is om de telefoon vast te houden.

De combinatie kost ongeveer $ 29,99 en je krijgt veel voor het geld; de neo-plastic coating van de poten en de metalen telefoonhouder zijn veel robuuster dan wat je op veel goedkopere modellen aantreft.

(Afbeelding tegoed: Moment)

8. Schoudersteun S2

Interessant alternatief voor statief biedt comfortabele grip en stijl

Specificaties:
Gewicht:4 ons Maximale hoogte:6,7 inch Andere mogelijkheden:Afneembare greepDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Grote handgreep voor gemakkelijke grip+Werkt in staande of liggende stand als montage
Redenen om te vermijden
-Statief apart verkrijgbaar-Duur

De Shoulderpod S2 heeft een nogal andere benadering dan de meeste statieven en mounts. Om te beginnen is het niet echt een statief: Moment beschrijft de S2 als een handgreep. Met zijn ene poot kun je hem op vrijwel dezelfde manier gebruiken als een ministatief, maar je houdt hem in je hand, zet hem op een plat oppervlak of bevestigt hem aan een statief voor een flexibelere montage.

Het houten handvat zorgt voor een comfortabelere en stabielere grip op de telefoon, en de meegeleverde riem zorgt ervoor dat je telefoon niet wegvliegt als je met je hoofd tegen een boom botst. Het contragewicht van deze grip zorgt ervoor dat hij gelijkmatig op een plat oppervlak ligt, zodat je hem kunt neerploffen en je laatste avontuur kunt vertellen in liggende of staande oriëntatie.

Als u de houten handgreep losschroeft, vindt u een standaard statiefaansluiting die op vrijwel elk statief kan worden geschroefd, inclusief flexibele zoals de Joby GorillaPod. Dit accessoire is een beetje duur, maar degenen die de voorkeur geven aan opnamen uit de hand boven statische opnamen, houden misschien van de andere benadering van het vasthouden van de telefoon.

Krediet: vierkante kwallen

9. Vierkante Jellyfish Jelly Grip-montage & Jelly Long Legs

Compact, draagbaar statief voor portret- en landschapsopnamen

Specificaties:
Gewicht:3,2 ons Maximale hoogte:3 Inches Andere mogelijkheden:Draaibare telefoonhouderDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Eenvoudig, strak ontwerp+Houdt de telefoon in liggende of staande modus+Opvouwbaar tot een klein, compact pakket
Redenen om te vermijden
-Kan de telefoon niet meer dan 3 inch optillen

De naam klinkt misschien een beetje gek, maar deze combinatie van statief en vatting is allemaal zakelijk. De Jelly Grip is een kleine, compacte houder die veren gebruikt om je telefoon stevig vast te houden en die kan worden gedraaid naar zowel staande als liggende modus. De Jelly Long Legs is, nou ja, een statief met lange poten. Ondanks de wiebelige, wiebelige naam, zijn de poten van massief metaal, met een grote afstand die zorgt voor een solide, stabiele bevestiging, zelfs met een zware telefoon op ruwe oppervlakken.

Sommige statieven kunnen omvallen met een grote, zware telefoon erop, maar de brede, lage poten van de Jelly Long Legs zorgen ervoor dat hij niet valt en je dure telefoon beschadigt. Deze combinatie is scherp geprijsd en biedt een eenvoudige, stabiele basis voor selfies of Instagram-video's.

(Afbeelding tegoed: Eocean)

10. Bluehorn 40-inch selfiestick-statief

Uitklapbare selfiestick en statief bieden goedgeprijsde functionaliteit

Specificaties:
Gewicht:7 ons Maximale hoogte:40 inch Andere mogelijkheden:Bluetooth-afstandsbedieningDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Selfie-arm heeft een groot bereik+Opvouwbaar tot een klein, draagbaar pakket
Redenen om te vermijden
-Instabiel wanneer uitgeschoven als statief

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit iPhone-statief een combinatie van selfiestick en statief. Wanneer je de poten uitvouwt, krijg je een vrij standaard miniatuurstatief met drie brede poten die de telefoon goed in balans houden. Wanneer je de kolom van het statief uitschuift en de poten naar achteren klapt, krijg je de selfie-stick-modus.

De telefoongreep aan de bovenkant van de kolom heeft een kogelkop waarmee je de telefoon kunt kantelen en draaien, zodat je de camera in vrijwel elke richting kunt richten en vervolgens de klem kunt gebruiken om hem op zijn plaats te houden. Het is mogelijk om het als een groter statief te gebruiken door de poten uit te klappen met de kolom uitgeschoven, maar wees voorzichtig; het is topzwaar en nogal vatbaar voor kantelen. Met een extensie van 40 inch is dat een lange weg voor je iPhone om te vallen. Ook inbegrepen is een kleine Bluetooth-afstandsbediening die aan een van de poten wordt bevestigd. Hiermee kunt u foto's maken of video-opnames stoppen en starten zonder de telefoon zelf aan te raken.

Hoe u de beste iPhone-statieven voor u kiest

Denk bij het winkelen voor een van de beste iPhone-statieven - eigenlijk elk smartphone-statief - na over hoe u het gaat gebruiken. Als je op zoek bent naar iets waarmee je mooie vakantiefoto's kunt maken, dan wil je een klein, compact statief dat je gemakkelijk in een tas kunt opbergen en niet veel ruimte in beslag neemt.

ps5 kan ps4-games spelen

Als je een van bent die mensen, en erop aandringen dat je jezelf in elke opname steekt, dan raden we een iPhone-statief aan dat ook kan worden omgezet en uitgebreid tot een selfiestick. Wees er gewoon cool over, oké?

Als je foto's wilt maken vanuit ongebruikelijke hoeken of van oneffen oppervlakken, dan kun je waarschijnlijk het beste een iPhone-statief met flexibele poten nemen. Hiermee kun je het om een ​​boom wikkelen, op een rots laten rusten of ergens ondersteboven hangen. Je wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht.

Een ding om ook te overwegen is dat als je een grotere hoes op je iPhone hebt, sommige grepen die bij zelfs de beste iPhone-statieven worden geleverd, je telefoon mogelijk niet zo stevig vasthouden als je wilt. In deze situatie moet u mogelijk de hoes van uw telefoon verwijderen.

Bekijk zeker al onze camerakeuzes:

Beste camera's | Beste DSLR-camera's | Beste actiecamera's | Beste waterdichte camera's | Beste point-and-shoot camera's | Beste instantcamera's | Beste spiegelloze camera's | Beste goedkope camera's | Beste GoPro-camera | Beste GoPro-accessoires | Beste drones | Beste 360-camera's | Beste iPhone-lenzen | DSLR versus spiegelloos | Beste Nikon-accessoires | Beste Sony a6000-accessoires


De beste apps en software voor het bewerken, beheren en delen van uw foto's:
Beste foto-organizer-apps | Beste foto-opslagsites | Beste fotobewerkingssoftware | Beste fotobewerkings-apps | Beste fotocollage-apps

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Joby JB01494BWW GripTight ONE... Joby GripTight ONE GP Amazone £ 53,95 £ 28,99 Visie Bekijk alle prijzen Ravelli APLT3 53' LICHT... Ravelli APTL3-statief Amazone £ 35,48 Visie Bekijk alle prijzenKorting JOBY JB01534-BWW GripTight ... Joby GripTight PRO TelePod Amazone £ 94,95 £ 79,99 Visie Bekijk alle prijzen PIXI Ministatief, wit Manfrotto PIXI Mini-statief Manfrotto VK £ 13,98 Visie Bekijk alle prijzenKorting JOBY GorillaPod mobiel... Joby GorillaPod mobiele vlogkit Curry's £ 149 £ 126,65 Visie Bekijk alle prijzen Xenvo SquidGrip Flexibel... Xenvo SquidGrip-statief Amazone £ 70,39 Visie Bekijk alle prijzen Shoulderpod S2 - Professioneel... Schoudersteun S2 Amazone £ 71,32 Visie Bekijk alle prijzen Vierkante Kwallen - Mini... Vierkant Kwallen Vierkant Jelly Grip Amazone £ 21,43 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen