Beste IPL- en laserontharingsapparaten

Inbegrepen in deze gids:

een

Kiezen

Schoonheid Ontharing Laser 4X
twee

CosSchoonheid

IPL
3

Silk'n

Oneindigheid 400.000
4

bruin

Silk-Expert 5 IPL
5

Remington

iLight Essential
6

verlichting

Raak het apparaat voor permanente haarvermindering aan

(Afbeelding tegoed: CosBeauty)

Haar. Het is overal - en ik bedoel overal. En hoewel sommige mensen het prima vinden om hun haar te laten groeien zoals de natuur het bedoeld heeft, geven anderen de voorkeur aan een meer verzorgde look. Maar het is niet zo eenvoudig om een ​​scheermesje te pakken en naar de stad te gaan om die 'babybilletjes'-look en feel te krijgen. Het haar komt alleen maar dikker terug, en denk aan het veeleisende onderhoudsschema en niet te vergeten de lelijke stoppels, de kans op scheerirritatie en de ingegroeide haartjes.

Nee, voor ontharing op deze manier heb je iets meer hightech nodig, zoiets als een laserontharing thuis of een systeem met intens gepulseerd licht (IPL). Maar welke van deze systemen is geschikt voor u, en welke is de beste van het stel?  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We hebben uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we de topverkopers op Amazon hebben gecombineerd met aanbevelingen van schoonheidsproducten en publicaties zoals Marie Claire, en dit zijn de beste IPL- en laserontharingsapparaten die je nu kunt kopen.

Hoe we kozen

Om de beste IPL/laser-ontharingsapparaten voor thuisgebruik op de markt af te ronden, hebben we lijsten van over het hele internet gecontroleerd, waaronder Marie Claire, BestReviews.com, GroomandStyle.com, Healthline en de Chicago Tribune, om er maar een paar te noemen. Van daaruit hebben we elk product onderzocht om er zeker van te zijn dat het is goedgekeurd door de FDA. Tot op heden zijn er geen producten voor thuislaser/IPL-ontharing die door de FDA zijn goedgekeurd. Vervolgens vergeleken we de meest populaire merken op internet met de bestverkochte modellen op Amazon.com, waarbij we de authentieke feedback van klanten meewegen.

Dit zijn de beste IPL- en laserontharingssystemen voor thuis

Tria Beauty Ontharingslaser 4X(Afbeelding tegoed: Tria)

1. Tria Beauty Ontharingslaser 4X

De beste ontharingslaser in het algemeen

Specificaties:
Prijs:$ 449 Maat:11,3 x 10,1 x 5,8 x inch Gewicht:62,4 ons Peulvruchten:90.000 Fluence:7-22J/cm2 Garantie:60 dagen geld-terug-garantieDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer effectief+Werkt goed op donker, stug haar+Permanente haarvermindering+Hoge fluence rate+Goedkoper de professionele behandelingen
Redenen om te vermijden
-Duur-Kleine behandelingsvlekgrootte-Korte batterijduur

Als het gaat om het wegwerken van haar, staat de Tria Beauty Ontharingslaser bovenaan ieders lijstje. Met behulp van dezelfde diodelasertechnologie als in het kantoor van uw dermatoloog, staat de door de FDA goedgekeurde Tria bekend om zijn vermogen om donker, stug haar op zowel het gezicht als het lichaam te verwijderen. Als u naar de site gaat, is er een huidskleur-haarkleurgrafiek die u laat weten of het apparaat veilig voor u is om te gebruiken. Het apparaat wordt niet aanbevolen voor een medium, donkerbruine of zwarte huid.

Voor degenen die het apparaat kunnen gebruiken, is het hoge fluentiepercentage het geheim van het succes bij het verwijderen van haar. Dat hogere percentage zou voor sommige mensen echter meer pijn kunnen betekenen, wat, in combinatie met Tria's kleine dekking, veel ongemakkelijke zaps zou kunnen betekenen. Toch melden veel gebruikers een aanzienlijke haarvermindering wanneer ze het apparaat tweemaandelijks gedurende drie maanden gebruiken. Daarna heb je alleen af ​​en toe een touch-up nodig.

Afgezien van de doeltreffendheid, komt de populariteit van Tria voort uit het kleine, draagbare formaat en het ontbreken van een snoer. Het grote LCD-scherm aan de bovenkant van het apparaat maakt het gemakkelijk om bij te houden hoeveel behandelingen je hebt gedaan, evenals het vermogensniveau. Tria geeft u een aanbevolen aantal behandelingen voor elk gebied om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt. Oksels zouden bijvoorbeeld 100 pulsbehandelingen moeten krijgen.

liggen playstation 5 in de winkels

CosBeauty IPL(Afbeelding tegoed: CosBeauty)

2. CosBeauty IPL

Een betaalbaar IPL-ontharingssysteem

Specificaties:
Prijs:$ 149 Maat:7,2 x 4,7 x 2,6 inch Gewicht:12,3 ons Peulvruchten:100.000 Fluence:5J/cm2 Garantie:1 jaarDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 88 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Snelle behandeling+Betaalbaar+Slimme veiligheidshuidsensor+Verwisselbare koppen
Redenen om te vermijden
-Werkt niet bij rood, blond of grijs haar-Klein netsnoer

Voor $ 149 is de CosBeauty IPL het meest betaalbare ontharingssysteem op onze lijst. Het apparaat heeft hoge cijfers gekregen voor zijn snelle proces, waarbij sommige gebruikers beweren dat het slechts 8 minuten duurt om een ​​volledige arm of een been te maken. Het bedrijf zegt dat je na twee tot vier sessies resultaten zou moeten zien.

Helaas is de CosBeauty IPL alleen veilig op lichtere huidtinten met donkerder haar. Maar voor het geval je niet zeker weet of je huidskleur is, het apparaat heeft een geïntegreerde huidsensor die niet pulseert als de huid te donker is. De CosBeauty wordt ook geleverd met een veiligheidsbril. Als je de juiste huidskleur hebt, kan de CosBeauty worden gebruikt op de bovenmond, armen, oksels, rug, benen en bikinilijn.

Naast IPL-behandelingen heeft de CosBeauty verwisselbare koppen waarvan het bedrijf zegt dat ze de collageenregeneratie kunnen stimuleren. Er is ook een kop voor de behandeling van acne die volgens het bedrijf acne-veroorzakende bacteriën kan doden. Een van de belangrijkste klachten over de CosBeauty komt van het snoer, waarvan consumenten zeggen dat het te kort is. Dat kan een probleem zijn als u op een moeilijk bereikbare plaats probeert te komen.

beste deal voor garmin gps

Silk'n Infinity 400.000Krediet: Silk'n Infinity

3. Silk'n Infinity 400.000

Langdurig en huidvriendelijk

Specificaties:
Prijs:$ 279,30 Maat:5,1 x 3 x 2 inch Gewicht:4,8 ons Peulvruchten:400.000 Fluence:5J/cm2 Garantie:60 dagen teruggarantie, 1 jaar garantieDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Compact+Werkt met de meeste huidtinten+Geen navulpatronen
Redenen om te vermijden
-Werkt niet bij rood, blond of grijs haar-App kan fouten bevatten

Eindelijk een apparaat dat goed speelt bij de meeste huidtinten! Volgens Silk'n maakt de Infinity 400.000, naast IPL-technologie, gebruik van de eHPL-technologie van het bedrijf, die gebruikmaakt van galvanische energie om poriën te openen. Hierdoor kan het itsy-bitsy-apparaat beter omgaan met grovere haren bij de wortel dan gewone IPL. Een andere reden waarom Silk'n beweert een voorsprong te hebben op de concurrentie, is de Infinity's kwartslamp, die volgens het bedrijf pulsen sneller herlaadt dan andere merken. Dat betekent dat je meer pulsen krijgt in een kortere tijd.

Net als bij andere ontharingsapparaten heeft de Infinity een slimme huidsensor geïnstalleerd. Als het een donkerdere huid detecteert, kunt u de intensiteitsinstelling niet hoger instellen dan een of twee van de vijf beschikbare instellingen. Het apparaat wordt ook geleverd met een gratis app, zodat u herinneringen voor uw volgende behandeling kunt plannen. Het beste van alles is dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u op zoek bent naar navulpatronen, aangezien Silk'n een leven vol pulsen belooft.

Braun Silk-Expert 5 IPL(Afbeelding tegoed: Braun)

4. Braun Silk-Expert 5 IPL

Een geweldige combinatie van snelheid en uithoudingsvermogen

Specificaties:
Prijs:$ 399,94 Maat:14 x 6,8 x 4,3 inch Gewicht:16 ons Peulvruchten:300.000 Fluence:4-6J/cm2 Garantie:100 dagen teruggarantie, 1 jaar garantieDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Walmart Bekijk bij Walmart Controleer Amazon 191 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Snellere effecten+Past zich aan je huidskleur aan+Wordt geleverd met precisie opzetstuk+Geschikt voor 15 jaar volledige lichaamsbehandelingen
Redenen om te vermijden
-Duur-Werkt niet op donkere huidtinten

Als u op zoek bent naar een lange levensduur, hoeft u niet verder te zoeken dan de Braun Silk Expert 5. De IPL-lamp voor ontharing is geschikt voor maar liefst 15 jaar maandelijks gebruik. Het wordt hoog gewaardeerd vanwege zijn efficiëntie op gezichts- en lichaamshaar, en Braun beweert dat het gebruik van de lamp zal resulteren in permanente haarvermindering in slechts vier weken. Maar het geeft niet alleen snelle resultaten, dankzij de Glide Mode kan het apparaat meer gebieden sneller pulseren. Maar als je haar probeert te verwijderen op een kleiner gebied, zoals je lip of bikinilijn, kan het precisiehulpstuk voor alle fijnere details zorgen.

Over fijnere details gesproken, het apparaat werkt het beste met een geschoren huid. Om ervoor te zorgen dat u de aanwijzingen opvolgt, wordt de Silk Expert 5 geleverd met een Venus-razer en een schattige opbergtas. Braun ontwierp de Silk Expert 4 met 10 energieniveaus, waardoor het veilig genoeg is om op je gezicht te gebruiken. Het apparaat werkt echter alleen met bepaalde huidtinten, dus mensen met een donkere huid zullen een andere optie moeten zoeken.

ons online tennis zien openen

Voor zo'n duur product waren we een beetje verrast dat het geen display heeft, zodat nieuwkomers gemakkelijk door de instellingen kunnen navigeren.

Remington iLight Essential(Afbeelding tegoed: Remington)

5. Remington iLight Essential

Klein, goedkoop maar groots in vermogen

Specificaties:
Prijs:$ 189,80 Maat:7,2 x 7,2 x 4 inch Gewicht:24,6 gram Peulvruchten:350.000 Fluence:4J/cm2 Garantie:100 dagen teruggarantie, 1 jaar garantieDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Ingebouwde huidskleurtester+Klein compact+Wordt geleverd met precisie opzetstuk+Geschikt voor 15 jaar volledige lichaamsbehandelingen
Redenen om te vermijden
-Werkt niet op donkere huidtinten

We houden van de Remington iLight Essential vanwege zijn prijs en grootte. Voor $ 189 is het een van de goedkopere haarverwijderaars op de lijst. En dankzij zijn kleine formaat is hij gemakkelijk te manoeuvreren in die lastige gebieden. De iLight heeft een levensduur van 15 jaar en u hoeft zich nooit zorgen te maken over vervangende lampen, aangezien Remington beweert dat de kwartslamp tot 350.000 flitsen kan leveren.

Hoewel het met de meeste huidtinten zou moeten werken, laat de geïntegreerde huidtester je weten of je toestemming hebt om te gebruiken. Als dat zo is, zou de TriggerLess-technologie over uw huid moeten glijden en drie keer zoveel flitsen van concurrerende apparaten moeten leveren. Consumentenrecensies waarschuwen dat u geduld moet hebben bij het gebruik van dit apparaat, aangezien het enige tijd kan duren voordat de resultaten van haarvermindering zichtbaar zijn.

Zoals de meeste laserhaarverwijderaars, is de Remington niet zo geweldig op een donkere huid en heeft hij een probleem met het oppakken van rode of blonde haren. Het werkt echter helemaal niet op wit of grijs haar.

Iluminage Touch permanent haarverminderingsapparaat(Afbeelding tegoed: verlichting)

6. Iluminage Touch permanent haarverminderingsapparaat

Speelt goed met alle huidtinten en haarkleur

Specificaties:
Prijs:$ 445,00 Maat:9,1 x 9,1 x 6,8 inch Gewicht:64 ons Peulvruchten:120.000 Fluence:9J/cm2 Garantie:1 jaar garantieDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Breedste dekking voor huidskleur+Past goed bij de meeste haarkleuren+Schakelbare doppen, vervangbare cartridges+Vrijwel pijnloos
Redenen om te vermijden
-Duurt even om resultaten te zien-Moet wekelijks gebruiken voor de beste resultaten-Meerdere keren over een gebied moeten gaan-Duur

Een donkere huid of blond haar, het Iluminage Touch Permanent Hair Reduction Device maakt het gewoon niet uit! De Iluminage Touch is een van de weinige IPL-systemen die werken met twee van de moeilijkste gevallen bij laserontharing, een donkere huid en blond haar. Dat komt omdat de Iluminage niet alleen afhankelijk is van IPL, maar ook RF (radiofrequentie) gebruikt om de 'elos'-technologie van het bedrijf te creëren, die op zowat alles werkt. Het vonnis lijkt nog steeds op wit haar te vallen.

Je gebruikt de Iluminage zoals elk ander IPL-apparaat. U kunt schakelen tussen glijdende of precisiepulsen om de klus te klaren. In tegenstelling tot concurrerende apparaten kan het echter iets langer duren om resultaten te zien. En je moet de Iluminage vaker gebruiken dan andere apparaten (een keer per week versus tweemaandelijks). Voor mensen met een donkere huid of lichter haar lijkt dit echter een eerlijke afweging, aangezien er maar weinig apparaten zijn die geschikt zijn voor hen.

Dat gezegd hebbende, de catering is niet goedkoop voor bijna $ 500. En met 64 gram is de Iluminage het zwaarste apparaat op onze lijst.

Laser versus IPL

Dus wat is het verschil tussen lasers en IPL? Voor sommigen roept het woord laser visioenen op van een cartoonachtige, megalomane schurk die duivels je ondergang plant. Anderen denken misschien aan een Lasik-operatie. Laserontharing is geen van beide, althans als het gaat om ontharing. Met behulp van een nauwkeurige straal monochromatisch licht richten laser-ontharingssystemen zich op de melanine in haarzakjes. Laserlicht is coherent, wat betekent dat alle golven in het licht synchroon lopen, op dezelfde golflengte en evenwijdig zijn, wat zorgt voor een sterker effect. Zie het als een krachtiger laservermogen.

Apple Watch 5 vs 6

IPL doet vrijwel hetzelfde, maar gebruikt een gepulseerde lichtbron om de klus te klaren. En hoewel een laser monochromatisch licht gebruikt, gebruikt IPL veel verschillende kleuren, maar het is geen coherent licht en bestrijkt een groter gebied dan laser, waardoor het minder effectief is bij ontharing. Het is dichter bij natuurlijk licht en kan een oranjerode gloed aannemen, die lijkt op een cameraflits.

Maar wat doet laser/IPL eigenlijk?

Beide systemen richten zich op de melanine van het haar en dringen door tot in de haarwortel. Wanneer het haar het licht absorbeert, warmen de follikel en de haarschacht op. Het contact beschadigt in wezen de wortel, wat leidt tot een onderbreking van de haargroei. Afhankelijk van een aantal factoren kan de schade blijvend zijn, wat betekent dat de haargroei ofwel volledig wordt gestopt of aanzienlijk wordt vertraagd.

Is een thuislaser geschikt voor mij?

Dat hangt ervan af. De beste resultaten met thuissystemen zijn meestal op een lichte huid met donker haar. Aangezien beide methoden gericht zijn op melanine, zijn mensen met een donkere huid misschien beter af met een bezoek aan een professional, omdat de kans dat je huid mogelijk beschadigd raakt, kleiner is. Hoewel professionele laserontharing waarschijnlijk sneller zal zijn, zal het zeker duurder zijn.

Als je een donkerdere huid hebt en de weg naar huis wilt gaan, kun je het beste een laser gebruiken met zijn geconcentreerde straal. IPL bestrijkt een brede strook en het licht kan op verschillende diepten in de huid worden opgenomen, wat kan leiden tot huidirritatie of brandwonden. Au!

Doet het pijn?

Ja. Beide methoden kunnen pijn doen, maar hoeveel hangt af van uw pijntolerantie en van waar het haar wordt verwijderd. Gebieden met minder vet (ellebogen, knieën, enkels) kunnen iets meer pijn doen dan vlezige gebieden. Sommige mensen beschrijven de pijn als een klein snuifje, terwijl anderen het vergelijken met het krijgen van een tatoeage. Maar zoals het gezegde luidt: 'Schoonheid is pijn.'

Hier zijn enkele essentiële zinnen om in gedachten te houden wanneer u onderzoek doet naar IPL voor thuisgebruik of apparaten voor laserontharing.

Fluence: Nn energieniveau gemeten in joule per vierkante centimeter (J/cm2). Hoe hoger de fluence, hoe sterker de straal.

Peulvruchten: De tijd tussen lichtflitsen.

Fitzpatrick-schaal: Ook bekend als de huidtyperingstest, is het een schaal die wordt gebruikt om huidtypes te classificeren. Het werkt met make-up foundation, concealer en, blijkbaar, laser-ontharingsapparaten.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Tria Beauty Ontharing... Tria Beauty Ontharingslaser 4X Amazone $ 449 $ 381,65 Visie Bekijk alle prijzen Deal eindigtma 29 novKorting Bruine Gillette Venus... Braun 5001 Silk-Expert IPL Walmart $ 399,97 $ 249,99 Visie Bekijk alle prijzen COSBEAUTY IPL Ontharing... CosBeauty IPL Amazone $ 289,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen