Beste Keurig-koffiezetapparaat 2021: alle nieuwste modellen vergeleken

Inbegrepen in deze gids:

1

Keurig

K-Classic
2

Keurig

K-Mini
3

Keurig

K-café
4

Keurig

K-Elite
5

Keurig

K-Duo Essentials
6

Keurig

K155 OfficePRO Premier brouwsysteem

(Image credit: Keurig)

Keurig-koffiezetapparaten bieden het gemak van een padmachine zonder de bank te verslaan. Niet alleen zijn de apparaten zelf een van de goedkoopste pod-brouwers op de markt, maar met een enorm assortiment K-Cup-pods om uit te kiezen, is er genoeg variatie om je ochtendbrouwsels ook spannend te houden.

Dat alles betekent echter niet dat dit basismachines zijn. Enkele van de beste Keurig-koffiezetapparaten bieden premiumfuncties zoals instellingen voor sterkteregeling, programmeerbaarheid en ingebouwde melkopschuimers. Als je niet iemand bent die zich druk maakt over maalgraad, zettijden en pre-infusie, maar toch een kopje koffie van hoge kwaliteit wilt, dan is er waarschijnlijk iets voor jou in het assortiment van Keurig.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het bepalen van het beste Keurig-model voor u hangt af van hoeveel verschillende portiegroottes u nodig heeft, hoeveel vrije aanrechtruimte u heeft en of u gebruik wilt maken van premiumfuncties. We verzamelen hier de beste modellen, evenals al hun nieuwste prijzen.

Er zijn echter een paar nadelen aan de snelheid en het gemak van een Keurig-koffiezetapparaat. De koffie is misschien zwakker dan wat je krijgt met de beste koffiezetapparaten en de beste espressomachines , en de pods zelf variëren van ongeveer 60 tot 80 cent per stuk, waardoor ze veel duurder zijn dan gemalen koffie.

Met eenvoudige reiniging en een probleemloze benadering van uw ochtendkoffie, zijn er echter genoeg redenen om de beste beschikbare Keurig-koffiezetapparaten te bekijken.

De beste Keurig-koffiezetapparaten die nu beschikbaar zijn

(Image credit: Keurig)

1. Keurig K-Classic

Keurig's best verkochte koffiezetapparaat zonder poespas

Specificaties:
Reservoircapaciteit:48 ons Maat:13,3 x 13 x 9,8 inch Brouwen maten:3 (6-, 8-, 10-ounce kopjes) Uitneembaar waterreservoir:Ja Melkopschuimer:Nee Sterkte instellingen:Nee Ijskoffie:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Bekijk bij Walmart Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (10 gevonden) 66 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Reservoir kan bij de gootsteen worden gevuld+Kan worden gebruikt met herbruikbare koffiefilter+Maakt drie portiegroottes
Redenen om te vermijden
-Grootste portie is 10 ons

Als je op zoek bent naar een basismodel zonder al te veel toeters en bellen om het ingewikkeld te maken, dan is dit degene die je moet kiezen. Met een volle tank water kun je tussen de vier en acht drankjes maken, afhankelijk van de grootte van je kopje. Met een zettijd van één minuut is dit inderdaad een snelle machine, en dankzij de programmeerbare automatische uitschakelfunctie hoef je je ook geen zorgen te maken over het aan- en uitzetten van je machine. Het is altijd klaar om te brouwen en schakelt eenvoudig uit wanneer het niet in gebruik is.

goede koptelefoon om te sporten

Als uw favoriete mok echter enorm is, is dit misschien niet de machine voor u, aangezien de grootste drank die u kunt selecteren slechts 10 ons is. De K-Classic is verkrijgbaar in basic zwart of rood.

(Image credit: Keurig)

2. Keurig K-Mini

Goedkoper en beter voor kleinere ruimtes

Specificaties:
Reservoircapaciteit:Geen Maat:12,1 x 11,3 x 4,5 inch Brouwen maten:4 (6-, 8-, 10-, 12-ounce kopjes) Uitneembaar waterreservoir:Nee Melkopschuimer:Nee Sterkte instellingen:Nee Ijskoffie:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Target Bekijken bij Best Buy Bekijk alle prijzen (20 gevonden) 41 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Neemt niet veel werkbladruimte in beslag+Kan worden gebruikt met herbruikbare koffiefilter+Maakt vier portiegroottes+Automatische uitschakeling+Snoeropslag
Redenen om te vermijden
-Je moet elke keer dat je zet water toevoegen-Waterreservoir kan niet bij de gootsteen worden gevuld

De Mini is perfect als je een kleine keuken hebt of als er maar één koffiedrinker in huis is. Met een breedte van minder dan 5 inch is hij zo compact dat je hem zelfs in een koffer kunt stoppen en meenemen. Het snoer kan worden weggestopt in een vak aan de achterkant om dingen netjes op het aanrecht of onderweg te houden, en je krijgt zelfs een extra slot voor het opbergen van maximaal 9 K-Cup-pods.

Je zult het echter elke keer dat je het gebruikt met water moeten vullen, wat betekent dat het niet ideaal is als je de hele ochtend voor kopje na kopje terugkeert. Aan de positieve kant betekent het wel dat je elke keer dat je zet met vers koud water begint. Je kunt je Mini kiezen in zwart, lichtgrijs of Oasis, een lichtblauwe tint.

(Image credit: Keurig)

batterijduur van de galaxy s20 ultra

3. Keurig K-Cafe

Minimale gedoe lattes en cappuccino's

Specificaties:
Reservoircapaciteit:60 ons Maat:11,7 x 15,3 x 12,5 x 11,7 inch Brouwen maten:4 (6-, 8-, 10-, 12-ounce kopjes) Uitneembaar waterreservoir:Ja Melkopschuimer:Ja Sterkte instellingen:Ja Ijskoffie:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Walmart Bekijk alle prijzen (10 gevonden) 19 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Reservoir kan bij de gootsteen worden gevuld+Kan worden gebruikt met herbruikbare koffiefilter+Maakt vier portiegroottes+Vaatwasmachinebestendige opschuimer voor cappuccino en latte+Automatische uitschakeling+Instelling op grote hoogte
Redenen om te vermijden
-Duur-Groot

Laten we eerlijk zijn, de reden waarom velen van ons zich overgeven aan cappuccino's en lattes, is omdat we van de schuimige melk houden, niet van de espresso. Als jij een van die mensen bent, zul je de opschuimer aan boord van het K-Café waarderen, waarmee je gemakkelijk een schuimige topping kunt maken. Een sterkere kop koffie krijg je door een donkere branding te kiezen en de shotstand te gebruiken.

Het is een beetje duurder dan de eenvoudigere Keurig-koffiezetapparaten op deze lijst, maar als je op zoek bent naar dat coffeeshopgevoel, zit het boordevol functies en extra accessoires om mee te experimenteren, allemaal met gebruiksvriendelijke knoppen en slimme verwarming voor extra snelheid ook.

(Image credit: Keurig)

4. Keurig K-Elite

Dit veelzijdige model kan ook ijskoude dranken maken.

Specificaties:
Reservoircapaciteit:75 ons Maat:13,1 x 12,7 x 9,9 inch Brouwen maten:5 (4-, 6-, 8-, 10-ounce kopjes) Uitneembaar waterreservoir:Ja Melkopschuimer:Nee Sterkte instellingen:Ja Ijskoffie:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Bekijk bij Walmart Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (15 gevonden) 26 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Kan voorgeprogrammeerd worden om het verwarmen van water te starten+Reservoir kan bij de gootsteen worden gevuld+Kan worden gebruikt met herbruikbare koffiefilter+Maakt vijf portiegroottes+Veel maatwerk+Automatische uitschakeling+Instelling op grote hoogte
Redenen om te vermijden
-Duur-Groot

Dit is de Keurig voor gezinnen met veel mensen met veel verschillende drankvoorkeuren. Om te beginnen biedt het portiegroottes van een minuscule 4 ons tot maar liefst 12.

Als je niet houdt van het gebrek aan controle dat veel koffiepadmachines bieden, is dit een uitstekende keuze. Je programmeert alles van temperatuur tot sterkte en biedt zelfs een specifieke instelling voor ijskoffie. Dit zorgt ervoor dat de koffie niet verdund wordt als je met ijs zet, en je krijgt ook een heetwaterdispenser om thee te zetten met een theezakje.

Labor day matras sale 2021

De Keurig K-Elite profiteert ook van Quiet Brew, dat geluid tijdens het brouwen minimaliseert en je eraan herinnert wanneer het tijd is om te ontkalken.

Zoals je zou verwachten, betekent echter meer opties dat dit model een beetje ingewikkelder is om te bedienen en meer ruimte inneemt op je aanrecht. U kunt kiezen uit geborsteld zilver, leisteen en goud.

(Image credit: Keurig)

5. Keurig K-Duo Essentials

Perfect voor het brouwen van een enkele portie of karaf

Specificaties:
Reservoircapaciteit:60 ons Maat:13,4 x 12,8 x 12,3 inch Brouwen maten:4 (8-, 10-, 12-ounce kopjes + 12-cup karaf) Uitneembaar waterreservoir:Ja Melkopschuimer:Nee Sterkte instellingen:Nee Ijskoffie:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Bekijk bij Target Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (11 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Reservoir kan bij de gootsteen worden gevuld+Kan worden gebruikt met herbruikbare koffiefilter+Maakt drie porties of een volle karaf+Automatische uitschakeling
Redenen om te vermijden
-Groot

Met de Duo haal je een single-serve brewer en een volautomaat in één pakket. Dat maakt het handig voor snelle kopjes op doordeweekse ochtenden en volle potten om te serveren bij ontbijt en diner in het weekend. Dit apparaat heeft echter minder mogelijkheden dan andere Keurig koffiezetapparaten of volwaardige machines. Er zijn slechts drie maten voor één kopje, geen instelbare instellingen en geen klok om het van tevoren te programmeren om een ​​volle karaf te zetten. Het is ook alleen verkrijgbaar in het zwart.

(Image credit: Keurig)

6. Keurig K155 OfficePRO Premier-brouwsysteem

Een heavy-duty koffiezetapparaat, met een bijpassende prijs.

Specificaties:
Reservoircapaciteit:90 ons Maat:14 x 13,9 x 10,4 inch Brouwen maten:4 (4-, 6-, 8-, 10-ounce kopjes) Uitneembaar waterreservoir:Ja Melkopschuimer:Nee Sterkte instellingen:Nee Ijskoffie:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 2 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Ontworpen en getest om intensief gebruik te weerstaan+Kan worden voorgeprogrammeerd om te beginnen met het verwarmen van water+Reservoir kan bij de gootsteen worden gevuld+Maakt vier portiegroottes+Automatische uitschakeling
Redenen om te vermijden
-Duur-Groot-Kan niet worden gebruikt met herbruikbare koffiefilter

Overweeg deze machine als je een thuiskantoor hebt of gewoon veel zware koffiedrinkers die door je keuken komen. Het is ook gecertificeerd door UL om te voldoen aan de eisen van commercieel gebruik als u ook een gemeenschappelijke kantoorruimte wilt uitrusten.

Hoewel het de meest aantrekkelijke Keurig is, is het ook de grootste en verreweg de duurste. Er is een LCD-scherm voor het programmeren van de tijd dat je wilt dat het aan- en uitgaat, de kopgrootte, de zettemperatuur en of je het liever in het Engels, Spaans of Frans leest. Met zijn enorme watertank van 90 ounce kan de PRO negen tot 22 kopjes koffie zetten voordat hij moet worden bijgevuld. Alleen verkrijgbaar in zilver.

werken airpods met peloton?

Hoe werkt een Keurig koffiezetapparaat?

Keurig-koffiezetapparaten gebruiken K-Cups, kleine verzegelde pods met gemalen koffie. Nadat je de pad in een compartiment in het koffiezetapparaat hebt geplaatst, selecteer je vervolgens de gewenste maat drank. De machine prikt vervolgens gaten in beide uiteinden van de pad en dwingt water door de gemalen koffie in de pad en naar beneden in je mok. Zodra het water heet is, duurt het brouwproces iets meer dan een minuut.

Hoe lang gaat Keurigs mee?

Keurig biedt een jaar garantie op al zijn koffiezetapparaten voor thuis, bij normaal dagelijks gebruik. Dat betekent dat u het eerste jaar van het leven van uw koffiezetapparaat gedekt bent, maar consumenten melden over het algemeen dat hun Keurig-koffiezetapparaten twee tot vijf jaar meegaan. Om het meeste uit uw machine te halen, is het raadzaam om regelmatig onderhoud te plegen en de onderstaande tips op te volgen.

Een Keurig-koffiezetapparaat verzorgen en onderhouden?

Ontdek hoe u uw Keurig schoonmaakt om elke keer verse koffie en een naadloos proces te garanderen.

  • Als je een herbruikbaar koffiefilter gebruikt, zorg er dan voor dat je grof gemalen koffie gebruikt en vul de gaasmand alleen tot aan de onderkant van de bruine band (2,5 eetlepels).
  • Als u gemalen koffie aantreft in uw koffie of als u een kleinere kop koffie krijgt dan de maat die u hebt geselecteerd, is een van de naalden mogelijk verstopt of moet deze worden schoongemaakt. Haal de stekker uit het stopcontact voordat u de naalden schoonmaakt. Om de uitgangsnaald te ontstoppen, moet u de padhouder verwijderen en demonteren en vervolgens een paperclip gebruiken om al het vuil te verwijderen. Til de kop op en gebruik de paperclip om de ingangsnaald schoon te maken. We raden u aan dit nuttig te bekijken video- op de Keurig-website voordat u met de procedure begint.
  • Elke drie tot zes maanden, of wanneer je merkt dat het brouwen langzamer gaat, raden we aan: ontkalken van uw Keurig . Begin met het vullen van het reservoir met 10 ons witte azijn (of Keurig's ontkalkingsoplossing ). Start de brouwcyclus zonder een K-Cup op zijn plaats en laat de machine draaien zoals gewoonlijk, en zorg ervoor dat u een mok gebruikt om de vloeistof op te vangen. Herhaal dit proces een tweede keer met azijn en dan een derde keer met 10 ons vers water.

Keurig koffiezetapparaten en het milieu

Tot voor kort waren K-Cups niet recyclebaar en belandden ze op stortplaatsen. Er zijn nieuwe recyclebare K-Cups gemaakt van polypropyleen ontwikkeld en deze zijn tot en met 2019 en 2020 in de VS uitgerold. Keurig beloofde dat tegen het einde van 2020 alle K-Cups recyclebaar zullen zijn, maar er is nog geen update over dit initiatief sindsdien. Dat betekent dat je misschien moet controleren of je een recyclebare K-Cup-pod koopt. Om recyclebare pods te identificeren, zoekt u naar een symbool op de verpakking als u ze in een winkel koopt, of naar de vermelding op Keurig.com als u online winkelt.

Hoewel de peulen recyclebaar zijn, zijn ze niet composteerbaar. En ze zijn alleen recyclebaar als je de tijd neemt om het deksel eraf te halen, het koffiedik erin te gooien of te composteren en de pads vervolgens uit te spoelen voordat je ze in je prullenbak gooit. Er is ook bezorgdheid dat, omdat ze zo klein zijn, de K-Cups eruit kunnen worden gefilterd bij terugwinningsfaciliteiten en toch op stortplaatsen terechtkomen.

Je kunt een zogenaamde My K-Cup Herbruikbare Filter aanschaffen die je met je eigen gemalen koffie kunt gebruiken en daarna kunt wassen en hergebruiken. Hoewel het enkele van de problemen met de pods oplost, vermindert het wel het gemak van het brouwen met een Keurig, vooral als er veel mensen de machine de hele dag door gebruiken.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Keurig - K-Classic K50 Enkele... Keurig K-Classic Beste koop $ 129,99 $ 79 Weergave Bekijk alle prijzenKorting 38% off Keurig K-Mini Coffee... KEURIG K-Mini Amazone $ 79,99 $ 49,99 Weergave Bekijk alle prijzen Deal eindigtdi 30 nov Keurig K-Cafe Single-Serve... Keurig K-Cafe Focuscamera $ 196,95 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Keurig K-Elite Single-Serve... Keurig K-Elite Walmart $ 169,99 $ 119,99 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Keurig - K-Duo 12-Cup Coffee... Keurig K-Duo Beste koop $ 179,99 $ 149 Weergave Bekijk alle prijzen Keurig K155 Office Pro... Keurig K155 Office Pro Amazone $ 274,95 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen