De beste Mac-antivirussoftware in 2021

(Afbeelding tegoed: Avast)

beste smartphone op de markt

Mac-gebruikers opgelet: u hebt een van de beste Mac-antivirusprogramma's op uw computer nodig.

Macs raken geïnfecteerd, ondanks de beweringen van Apple van de afgelopen jaren. Mac-malware is de afgelopen jaren toegenomen en de Macs van tegenwoordig worden ook geplaagd door adware, scareware en andere mogelijk ongewenste programma's.  • Beste antivirussoftware: bescherm uw pc met gratis of betaalde programma's
  • De beste internetbeveiligingssuites om al je apparaten te beschermen
  • Beste identiteitsdiefstalbeveiligingsservices om uw persoonlijke gegevens veilig te houden
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Helaas werken de ingebouwde antivirusbeschermingen van Apple, waaronder Gatekeeper en XProtect, niet altijd zo goed. De beste Mac-antivirusprogramma's doen het beter, detecteren snel gloednieuwe malware en dubbelchecken onbetrouwbare bestanden die zijn 'ondertekend' met een Apple-ontwikkelaars-ID.

Veel Mac-antivirusprogramma's controleren ook op Windows-malware, die pc's in de buurt kan infecteren. Sommige Mac-antivirusprogramma's worden geleverd met handige extra's zoals wachtwoordmanagers, systeemoptimalisatieprogramma's of VPN-diensten .

De top 3 beste Mac-antivirusmerken

een. Bitdefender heeft de beste antivirus voor Macs
Bitdefender Antivirus for Mac combineert geweldige bescherming tegen malware met een nauwelijks merkbare impact op de systeemprestaties.

1. Bitdefender heeft de beste antivirus voor Macs

een. Bitdefender heeft de beste antivirus voor Macs
Bitdefender Antivirus for Mac combineert een uitstekende bescherming tegen malware met een nauwelijks merkbare systeem invloed op de prestaties.

Bekijk Deal

twee. Norton heeft de beste functieset
Norton 360 Standard bevat een wachtwoordbeheerder, onbeperkte VPN-gegevens, een firewall en Dark Web-monitoring, functies die u niet vaak ziet bij Mac-antivirussoftware.

2. Norton heeft de beste functieset

twee. Norton heeft de beste functieset
Norton 360 Standard bevat een wachtwoordbeheerder, onbeperkte VPN-gegevens, een firewall en Dark Web-monitoring, functies die u niet vaak ziet bij Mac-antivirussoftware.

Bekijk Deal

3. Avast biedt de beste gratis Mac-antivirus
Avast Security for Mac mag niets kosten, maar het is niet bezuinigen. De bescherming tegen malware is van topklasse, de systeemimpact is minimaal en het heeft de vervelende advertenties teruggedraaid die u naar een betaalde versie verkopen.

3. Avast biedt de beste gratis Mac-antivirus

3. Avast biedt de beste gratis Mac-antivirus
Avast Security voor Mac kost misschien niets, maar het scheelt niet veel. De bescherming tegen malware is van topklasse, de systeemimpact is minimaal en het heeft de vervelende advertenties teruggedraaid die u naar een betaalde versie verkopen.

Bekijk Deal

Wat is het beste antivirusprogramma voor Mac?

We denken dat Bitdefender Antivirus for Mac is de beste Mac-antivirus programma dat u kunt kopen. Het had bijna geen invloed op de systeemprestaties in onze eigen tests, ving alle Mac- en Windows-malware op in laboratoriumtests, herstelt bestanden die zijn versleuteld door ransomware en verhardt uw webbrowser tegen online aanvallen. Het biedt ook dagelijks 200 MB VPN-gegevens, hoewel dat slechts een plaag is voor de onbeperkte VPN-service.

Nieuwste Mac- en iOS-waarschuwingen en -bedreigingen

- Krachtige Mac-malware kan meer programma's installeren en uw systeem overnemen, waarschuwt Microsoft.

- Je kan zijn fysiek gevolgd met behulp van Bluetooth-signalen van telefoons, laptops en horloges, zeggen onderzoekers.

- Apple heeft een zero-day-fout gepatcht die van invloed is op iPhones en iPads , dus zorg ervoor dat u nu bijwerkt.

Vlak erachter zit Norton 360 Standard, dat een nog betere malwaredetectie heeft, plus een onbeperkte VPN en een wachtwoordbeheerder. Norton vangt alle Mac- en Windows-malware op, heeft een zeer kleine impact op de systeemprestaties en omvat LifeLock dark-web monitoring.

Onze favoriete gratis optie is Avast Security voor Mac, met bijna perfecte bescherming tegen malware en een gebruiksvriendelijke interface. De impact op de systeemprestaties is minder dan het ooit was, en het zeurt u niet langer om te upgraden naar betaalde Avast-producten.

Kaspersky Internet Security voor Mac heeft perfecte malwaredetectiescores, webcambescherming en een geharde webbrowser. Het biedt 300 MB dagelijks VPN-gebruik, maar de wachtwoordbeheerder en ouderlijk toezicht zijn ook beperkt, tenzij u meer betaalt.

Er is niet veel mis met Trend Micro Antivirus voor Mac, behalve een nogal zware impact op de systeemprestaties tijdens volledige scans. Het beschermt bestanden van ransomware, beschermt uw webcam en een zeer goede bescherming tegen malware. Toch is het niet veel te doen om zich te onderscheiden van de massa.

Intego Mac Internet Security X9 komt van de grootvader van alle Mac-antivirusbedrijven en de detectie- en beschermingsvaardigheden zijn erg goed. Maar het heeft een relatief schaarse set tools en functies die lijken op die van gratis antivirus-apps.

Sophos Home Premium is een verborgen juweeltje. Het heeft weinig extra functies, maar beschermt de webcam van je Mac en heeft webfilters voor kinderen en speciale bescherming tegen ransomware. U kunt tot 10 Mac of pc's beschermen voor een zacht prijsje.

McAfee Antivirus Plus is ook een goedkope bundel voor 10 apparaten die Macs, pc's en Android-apparaten beschermt. Maar het heeft weinig extra functies voor Mac en zijn scans kunnen grote systeemvertragingen veroorzaken. De Mac-malwarebescherming presteert een tandje lager dan die van Bitdefender en Sophos.

Malwarebytes voor Mac Premium heeft nooit laboratoriumtests voor malwaredetectie ondergaan, maar de Windows-antivirussoftware voor consumenten van Malwarebytes doet het niet goed. We kunnen echter de gratis Malwarebytes voor Mac aanbevelen, een uitstekende opschoningstool die de perfecte aanvulling is op goede Mac-antivirussoftware.

De beste Mac-antivirussoftware die je kunt krijgen

(Afbeelding tegoed: Bitdefender)

1. Bitdefender Antivirus voor Mac

Het beste antivirusprogramma voor Macs: licht, snel, sterk en gebruiksvriendelijk

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bitdefender Antivirus voor Mac £ 14,99/jaar Bezoek site bij Bitdefender
Redenen om te kopen:
+Zeer goede malwaredetectie+Bescherming tegen ransomware+Moderne, intuïtieve gebruikersinterface+Lichte systeemimpact
Redenen om te vermijden
-Mist een aantal functies die de Windows-versie heeft

Bitdefender Antivirus for Mac heeft een makkelijk te gebruiken interface, betaalbare prijzen, bijna foutloos malware detectie en een zeer lichte systeem invloed op de prestaties. Om deze redenen, het is eens te meer onze Editor's Choice voor de beste Mac antivirussoftware.

Ongebruikelijk voor een Mac-antivirusprogramma kan Bitdefender de ransomware-encryptie terugdraaien, ook op Time Machine-back-ups. Het biedt ook uitbreidingen van uw webbrowser en blokken online trackers om uw privacy te beschermen harden. De Autopilot en Bitdefender Shield houdt de software draait zonder al te veel menselijke tussenkomst.

De enige nadelen zijn de afwezigheid van de wachtwoordbeheerder die bij de Windows-versie van Bitdefender Antivirus wordt geleverd en dat de Bitdefender VPN-service beperkt is tot 200 MB per dag, tenzij u meer betaalt. Afgezien daarvan is het een bijna perfect Mac-antivirusprogramma.

Lees ons volledige Bitdefender Antivirus voor Mac beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Norton)

2. Norton 360-standaard

De beste functieset onder de Mac-antivirusprogramma's, inclusief onbeperkte VPN-service

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Norton 360 standaard £ 24,99 Bezoek site bij Norton
Redenen om te kopen:
+Vlekkeloze malwaredetectie+Enorme functieset. inclusief onbeperkt VPN en wachtwoordbeheer+Bijna geen invloed op systeemprestaties
Redenen om te vermijden
-Duur voor een enkele licentie-Ouderlijk toezicht, cloudopslag werken niet op Macs

Norton 360 Standard heeft een heleboel handige extra's, waaronder onbeperkte VPN-service en een onbeperkte wachtwoordbeheerder, twee functies waarvoor zijn rivalen u extra laten betalen. Het heeft ook een tweerichtingsfirewall, een systeemoptimalisatie en darkweb-monitoring van uw persoonlijke gegevens.

Wat nog belangrijker is, Norton 360 Standard heeft een zeer kleine invloed op de systeemprestaties, altijd beschikbare technische ondersteuning en, last but not least, foutloze detectie van Mac-malware.

U betaalt echter veel voor deze luxe, hoewel u geld bespaart op de kosten van een stand-alone VPN of wachtwoordbeheerder. We hopen dat Mac-gebruikers binnenkort het ouderlijk toezicht, webcambeveiliging en back-upsoftware zullen krijgen die Windows-gebruikers van Norton 360 Standard al hebben.

Lees ons volledige Norton 360 Standard-beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Avast)

3. Avast-beveiliging voor Mac

De beste gratis antivirus voor Macs

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Avast Gratis Mac-beveiliging Bezoek site bij AVAST Software
Redenen om te kopen:
+Uitstekende antivirusbescherming+Lichte impact op systeemprestaties+Schermt kwaadaardige websites af
Redenen om te vermijden
-Beperkte functies-Zwakke klantenondersteuning

Avast Security voor Mac is veel verbeterd sinds het Avast Free Mac Security heette. Het malwaredetectiepercentage is nu bijna perfect, de impact op de systeemprestaties is veel minder en de vervelende advertenties die u probeerden te verkopen aan betaalde Avast-programma's zijn drastisch teruggedraaid.

Avast screent ook websites op phishing-aanvallen en andere veelvoorkomende bedreigingen en scant uw wifi-netwerk op verouderde apparaten en ongewenste gasten. De interface is aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren, maar houd er rekening mee dat sommige functies, waaronder het terugdraaien van ransomware, alleen beschikbaar zijn voor betalende klanten.

De wachtwoordmanager en de screener voor e-mailbijlagen zijn echter verdwenen en de technische ondersteuning is beperkt tot online documenten. Maar als je voor niets een solide, betrouwbaar Mac-antivirusprogramma wilt, dan is dit degene die je moet krijgen.

Lees ons volledige Beoordeling van Avast Security voor Mac .

Krediet: Kaspersky

4. Kaspersky Internet Security voor Mac

Vlekkeloze beveiliging in een gebrekkig pakket

Redenen om te kopen:
+Perfecte malwaredetectie+Geharde browser voor bankieren, winkelen+Webcambescherming
Redenen om te vermijden
-Wachtwoordbeheerder, ouderlijk toezicht, VPN zeer beperkt-Merkbare achtergrondimpact

Kaspersky Internet Security voor Mac heeft perfecte malwaredetectiesnelheden, een lichte systeemimpact tijdens scans en een intuïtieve gebruikersinterface. Het kan zelfs uitschakelen van de webcam op een MacBook, een functie die Apple zelf niet aan te bieden.

Kaspersky biedt ook een geharde webbrowser voor gebruik tijdens het bankieren of online winkelen, plus browserextensies die schadelijke URL's en trackingcookies blokkeren en u adviseren om risicovolle websites te vermijden.

De beste extra functies zijn echter gewoon plagen. De wachtwoordbeheerder bevat slechts 15 items. Het ouderlijk toezicht is beperkt tot een enkel kindapparaat zonder locatietracking. De VPN-service geeft je slechts 300 MB aan data per dag.

Onbeperkt versies van elk kosten $ 15, $ 15 en $ 30 per jaar, respectievelijk, die niet erg duur, maar Norton 360 Standard geeft je twee van die zonder extra kosten. Tenminste Kaspersky niet voortdurend proberen om u verkoopkansen op hen.

Lees ons volledige Kaspersky Internet Security voor Mac beoordeling .

Solide Mac-antivirussoftware
Kaspersky Internet Security voor Mac biedt uitstekende bescherming tegen malware, handige privacytools en een robuuste webbrowser.

Klik hier als je in de VS bent
Klik hier als je in het VK (of ergens anders) bent

Klik hier als je in de VS bent

Solide Mac-antivirussoftware
Kaspersky Internet Security voor Mac biedt uitstekende bescherming tegen malware, handige privacytools en een robuuste webbrowser.

Klik hier als je in de VS bent
Klik hier als je in het VK (of ergens anders) bent

Bekijk Deal

Krediet: Trend Micro

5. Trend Micro Antivirus voor Mac

Uitstekende beveiliging zonder opvallende kenmerken

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Trend Micro
Redenen om te kopen:
+Bijna vlekkeloze bescherming tegen malware+Betaalbare prijzen+Impact op prestaties op lichte achtergrond
Redenen om te vermijden
-Verouderde gebruikersinterface-Zware prestatiehit tijdens volledige scans

Trend Micro Antivirus voor Mac biedt zeer goede bescherming tegen malware voor een redelijke prijs, maar heeft een zeer zware systeemimpact tijdens volledige scans.

Als u dat nadeel over het hoofd kunt zien, vindt u bescherming tegen ransomware voor aangewezen mappen, webcambescherming, een privacyscanner voor sociale media en zelfs een webfilter voor ouders. De interface van Trend Micro is een beetje ouderwets, maar het werkt.

Het programma valt echter niet echt op als rivalen als Bitdefender en Norton meer bieden. Je zou het zeker slechter kunnen doen dan Trend Micro Antivirus voor Mac, maar je zou het ook beter kunnen doen.

(Afbeelding tegoed: Intego)

6. Intego Mac Internet Security X9

Verbazingwekkende scansnelheden voor malware

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Mac internetbeveiliging £ 20,99 Bezoek site bij Intego
Redenen om te kopen:
+Solide bescherming tegen malware+Blaarsnelle scans+Uitstekende ondersteuning voor oudere macOS
Redenen om te vermijden
-Beperkte functieset-Onsamenhangende gebruikersinterface

Intego maakt sinds 1997 Mac-antivirussoftware en de Mac Security X9 biedt zeer snelle scans, grondige malwaredetectie en een volwaardige firewall. Het programma ondersteunt ook oudere MacOS gaat helemaal terug tot en met 2013 de Mavericks.

Intego Mac Security X9 is een solide stuk software dat zijn werk goed doet, zelfs als de gebruikersinterface een beetje kaal is. U kunt tegen een kleine meerprijs zelfs effectieve antivirusbescherming van Windows gebruiken.

Maar Intego relatief hoge prijs niet goed bij zijn schaars feature set. Terwijl andere betaalde Mac antivirus programma's kunnen gooien in de browser-extensies, een password manager of zelfs een VPN om de aankoop te rechtvaardigen, extra functies Intego's zijn niet te verschillend van wat je met de gratis Mac-antivirus software zou krijgen.

Lees ons volledige Intego Mac Internet Security X9 beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Sophos)

7. Sophos Home Premium

Meest kosteneffectief voor grote gezinnen

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Sophos Home Premium £ 40/jaar Bezoek site bij Sophos
Redenen om te kopen:
+Omvat 10 systemen+Bescherming tegen ransomware+Websitefilters voor ouders
Redenen om te vermijden
-Zware impact op het achtergrondsysteem-Niet-geteste malwaredetectie

Sophos Home Premium kan tot 10 computers, Mac of Windows, beschermen tegen een lage prijs en de webfilters voor ouders kunnen voorkomen dat kinderen aanstootgevend materiaal online zien. Het heeft ook speciale beveiligingen tegen ransomware en voor je webcam en microfoon.

De impact op het achtergrondsysteem is meer merkbaar dan die van zijn concurrenten, hoewel lang niet in de buurt van de systeemimpact van sommige Windows-antivirusproducten. Het heeft een relatief kleine impact tijdens actieve scans.

De interface is minimaal en leeft meestal in de menubalk; voor meer controle is er een krachtige online beheertool. Technische ondersteuning is 12 uur per dag, van maandag tot en met vrijdag, en beperkt tot e-mail- en chatinteracties.

We zouden alleen willen dat we laboratoriumtestgegevens van derden hadden over de doeltreffendheid van de Mac-malwarescanner van Sophos, waardoor deze mogelijk hoger bij de beste Mac-antivirussoftwareprogramma's zou worden geplaatst.

Lees ons volledige Sophos Home Premium beoordeling .

(Afbeelding tegoed: McAfee)

8. McAfee Antivirus Plus

Nog een koopje voor grote gezinnen, maar vrij schaars in functies

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Beschermt 10 apparaten+Lage passieve systeemimpact
Redenen om te vermijden
-Onbewezen detectiepercentages-Enorme systeemvertragingen tijdens volledige scans-Verwarrende interface

De royale licentie voor 10 apparaten van McAfee Antivirus Plus betekent dat u antivirusbescherming kunt bieden voor een hele familie Macs (en/of Windows-pc's en Android-telefoons) tegen een redelijke jaarlijkse vergoeding.

Maar het programma heeft niet veel extra functies voor Macs, waardoor het moeilijk is aan te bevelen voor Apple klanten. Alle Mac-gebruikers echt krijgt is een firewall, terwijl Windows-gebruikers krijgen ransomware bescherming, cryptojacking bescherming en een systeem optimizer. McAfee Antivirus Plus heeft ook een invloed zware systeem tijdens scans en een verwarrende interface.

Bovendien weten we niet echt hoe goed McAfee Antivirus Plus beschermt tegen Mac malware. Er zijn geen recente Mac-testscores voor malwaredetectie voor McAfee, dus de beschermingskracht is onmogelijk te vergelijken met die van de beste Mac-antivirussoftware.

Lees ons volledige McAfee Antivirus Plus beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Malwarebytes)

9. Malwarebytes voor Mac Premium

Blijf bij de gratis versie, die goed werkt met betere AV-software

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Malwarebytes Premium voor Mac 1 jaar € 39,99/jaar Malwarebytes Premium voor Mac 2 jaar € 69,98/jaar Bezoek site bij Malwarebytes
Redenen om te kopen:
+Gebruiksvriendelijk ontwerp+Supersnelle scans+Lage systeemimpact
Redenen om te vermijden
-Geen speciale kenmerken-Niet-geteste malwaredetectie

Ondanks de snelle scans, de geringe impact op de systeemprestaties en de heldere, gebruiksvriendelijke interface, voelt Malwarebytes voor Mac Premium half gaar aan.

Het programma heeft niet veel van de extra functies die zijn concurrenten bieden, zoals het blokkeren van kwaadaardige websites en het scannen van e-mail. En omdat zijn vaardigheden om malware te blokkeren niet zijn geëvalueerd in laboratoriumtests, weten we eigenlijk niet hoe goed Malwarebytes is in het beschermen van je Mac.

We raden echter wel de gratis versie, Malwarebytes voor Mac, aan. Het is niet echt antivirussoftware, maar een uitstekende opschoningstool na infectie die ook de vervelende adware en ongewenste programma's verwijdert die antivirussoftware vaak over het hoofd ziet.

Misschien wilt u de Malwarebytes Premium-proefperiode van twee weken laten verlopen en in plaats daarvan de gratis laag gebruiken naast enkele van de beste Mac-antivirussoftware.

Lees ons volledige Malwarebytes voor Mac Premium beoordeling .

Hoe u de beste Mac-antivirussoftware voor u kiest

Voordat u koopt of Mac antivirus software te installeren, je hebt om erachter te komen wat je echt nodig hebt. Heb je zowel Macs als Windows-pc's in huis? Overweeg dan een multiplatform, multi-device bundel zoals Norton 360 Deluxe, Sophos Home Premium of McAfee Antivirus Plus. Bitdefender en Kaspersky bieden ook multiplatformbundels aan die worden geleverd met dezelfde software die we hier hebben besproken.

Of heb je alleen Macs? Als dat zo is, hoeft u niet overboord te gaan: de versies met één of drie apparaten van Bitdefender Antivirus voor Mac of Kaspersky Internet Security voor Mac zouden goed moeten werken.

  • Antivirussoftware kopen

Heeft u jonge kinderen of tieners die thuis wonen? Overweeg Mac-antivirussoftware die wordt geleverd met ouderlijk toezicht of webcontentfilters, zoals Kaspersky Internet Security voor Mac of Sophos Home Premium.

Dan bereken hoeveel u kunt veroorloven. Als het antwoord 'niets', dan probeer Avast Security for Mac of de vrije tier van Sophos Thuis. De trade-off is dat die niet zo goed zijn als veel van de betaalde programma's.

Maar als je kunt veroorloven om te besteden $ 50 per jaar, dan heb je een heleboel opties gekregen. Het merendeel van de antivirus bedrijven bieden vaak kortingen tot 60%, zowel rechtstreeks van hun websites of via online retailers, althans voor de eerste aankoop.

Hoe we de beste Mac-antivirusprogramma's testen

Om te bepalen welke van de bovenstaande keuzes de beste Mac-antivirussoftware is, hebben we het gebruiksgemak, de interface en de prestatie-impact geëvalueerd. We installeerden elk AV-programma op dezelfde 13-inch 2016 MacBook Pro met macOS 11 Big Sur. Het werd aangedreven door een 2,9-GHz Intel Core i5-processor en had 8 GB RAM en 42 GB aan gegevens opgeslagen op een 256 GB SSD.

We hebben onze eigen tests uitgevoerd op basis van de mate waarin elk van de beste Mac-antivirusprogramma's de prestaties van onze laptop beïnvloedde. Om dit te doen, hebben we de benchmarkingtool Geekbench 5 gebruikt en deze uitgevoerd vóór de installatie van elk antivirusprogramma, dan opnieuw na de installatie, nog een keer tijdens een volledige scan en dan nog een keer tijdens een snelle scan.

We hebben beoordeeld hoe gemakkelijk elk van de beste Mac-antivirusprogramma's te gebruiken was en hoeveel handige extra functies het bood (inclusief gratis add-on-software).

Om te meten hoe effectief elk pakket was in het stoppen van malware, gebruikten we de resultaten van evaluaties uitgevoerd door AV-Test, een gerenommeerd onafhankelijk producttestlaboratorium in Duitsland, en resultaten van andere tests uitgevoerd door AV-Comparatives, een even goed gerespecteerd bedrijf in Oostenrijk. (Beide labs testen ook de beste Android-antivirus toepassingen.)

iOS antivirus-apps

Veel mensen willen iOS-antivirussoftware voor hun iPhones en iPads. De waarheid is dat dergelijke software niet bestaat. Apple staat niet toe dat apps van derden andere iOS-apps onderzoeken, of zelfs nieuwe apps inspecteren wanneer ze zijn geïnstalleerd. Alles wat beweert antivirussoftware te zijn, wordt snel uit de iTunes App Store gegooid.

Veel grote antivirusleveranciers, waaronder F-Secure, McAfee, Norton en Trend Micro, hebben wel 'beveiligings'-apps in de App Store. Maar deze check weblinks naar bekende kwaadaardige sites, zoek verloren apparaten of doen alsof je privacy te beschermen. Geen scant een iPhone op malware.

Er is echte iOS-malware geweest die niet-gejailbreakte apparaten aantast, maar het komt zelden voor. In elk geval heeft Apple een nieuwe versie van iOS uitgebracht om de malware binnen enkele dagen of weken te stoppen. Over het algemeen moet u veilig zijn als u uw mobiele Apple-apparaat up-to-date houdt naar de nieuwste versie van iOS.

Verzamel de beste deals van vandaag 50% korting op verlaagde prijs Bitdefender Bitdefender Antivirus voor Mac £ 39,99 £ 14,99/jaar Visie Norton Norton 360 standaard £ 24,99 Visie Avast Avast Gratis Mac-beveiliging Visie Intego Mac internetbeveiliging £ 20,99 Visie Sophos Sophos Home Premium £ 40/jaar Visie MalwareBytes Malwarebytes Premium voor Mac 1 jaar € 39,99/jaar Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen