De beste massagepistolen van 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Theragun

Elite
twee

Hyperijs

Hypervolt Plus (Bluetooth)
3

Tim Tam

Alle nieuwe Power Massager
4

Theragun

Voor
5

Theragun

Mini
6

LifePro

Sonic Handheld Percussie Massager
7

Legering

Le3 massagepistool
8

machtig

Bliss Deep Tissue rug- en lichaamsmassageapparaat
9

LifePro

Fusion FX Verwarmde Percussion Massage
10

Sporter

Deep Tissue Spier Massager

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Of je nu een advertentie op sociale media hebt gezien, of iemand in de sportschool er een gebruikt, als je je ooit hebt afgevraagd hoe je een massagepistool moet gebruiken, of wat de beste massagepistolen op de markt zijn, we zijn er om je te helpen. Een massagepistool misschien kijk zoals een accuboormachine met een tennisbal aan het uiteinde, maar het is eigenlijk veel technischer dan dat. Deze draagbare stimulators worden gebruikt om spierpijn en spierspanning te verminderen door middel van snelle drukpulsen die de bloedstroom bevorderen.

Bij gebruik van een massagepistool dringt de gemotoriseerde percussie door in diep spierweefsel, zodat de spieren zich na ongeveer 30 seconden gebruik ontspannen, vaak zonder dat u veel druk op de huid hoeft uit te oefenen. Omdat veel van deze beste massagepistolen in de hand kunnen worden gehouden met verschillende hulpstukken, kun je jezelf een massage geven op moeilijk bereikbare plaatsen zonder dat je een massagesalon hoeft te bezoeken of een partner te vragen om je een massage te geven.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als u ooit bij fysiotherapie bent geweest of een masseuse of sporttrainer aan uw spieren heeft laten werken, heeft u deze vorm van massagetherapie mogelijk in een klinische setting gekregen. Nu kunt u genieten van de spierherstelvoordelen van massagepistolen vanuit het comfort van thuis, wanneer u maar wilt, aangezien meer bedrijven ze toegankelijk maken voor dagelijkse pijnverlichting.

Wat zijn de beste massage wapens in het Black Friday aanbieding?

Als je op zoek bent naar een massagepistool in de Black Friday-deals, hebben we goed nieuws! We zullen deze pagina bijwerken met enkele van de beste besparingen op de beste massagepistolen op de markt op Black Friday. Voor nu, waarom shop je niet onze andere fitnessdeals? We hebben de beste gevonden Black Friday Fitbit-deals hier, evenals de beste Black Friday Garmin-deals. Niet voor jou? We hebben ook de gevonden beste Black Friday hometrainer deals , en de beste Black Friday-loopbanddeals .

Wat zijn de beste massage kanonnen op dit moment?

De Theragun Elite Massage Gun is het beste massagepistool op de markt met de Hyperice Hypervolt Plus als goede tweede. Klanten waarderen het ergonomische ontwerp, zodat ze zich kunnen richten op moeilijk bereikbare plaatsen zoals de lage rug. Het huidige model is een van de beste massagepistolen omdat het stiller is dan eerdere versies en het beste massagepistool voor de gemiddelde sporter die verlichting van spierpijn wil.

De Hyperice Hypervolt Plus heeft een goede batterijduur, is goed voor atleten, vooral hardlopers, en hun druksensortechnologie is gekoppeld aan hun app en Bluetooth, zodat je weet hoeveel druk je uitoefent op een specifiek gebied.

walmart restock xbox series x

De beste massage wapens die je kunt kopen vandaag

(Afbeelding tegoed: Theragun)

1. Theragun Elite

Beste algemeen

Specificaties:
PPM:2.400 Geluidsniveau:60-70 decibel Batterijduur:120 minuten Gewicht:2,2 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijken bij Chain Reaction Cycles Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (19 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Ergonomisch ontwerp met meerdere grepen+Opzetstukken van schuim met gesloten cellen zijn minder pijnlijk+QX65-motor zorgt voor 40 lbs druk zonder afslaan of terugdeinzen+Uitgebreide Therabody-app
Redenen om te vermijden
-Draagtas is omvangrijk

De Theragun Elite is misschien duur, maar het is een waardevolle investering die iedereen kan helpen om te bewegen - en zich beter te voelen -. De Theragun Elite is een Porsche onder de massagepistolen, met een prijs die alleen wordt overtroffen door een ander Theragun-model (de Theragun Pro). Een ding dat we geweldig vonden aan de Elite, is dat deze op verschillende manieren kan worden vastgehouden, waardoor gebruikers efficiënter en comfortabeler druk kunnen uitoefenen. Onze tester vond dit ontwerp met meerdere grip vooral handig bij het aanpakken van moeilijk bereikbare plekken, zoals de onderrug en hamstrings.

De Elite, de vijf hulpstukken en een voedingsadapter worden geleverd in een stevige draagtas met verschillende opbergvakken. Het is omvangrijk en zou veel ruimte in beslag nemen in uw sporttas of koffer. Dat gezegd hebbende, als we bijna $ 400 betalen voor een massagepistool, hebben we liever een behuizing die omvangrijk en beschermend is boven een die dun en compact is. Als je op zoek bent naar een massagepistool met een betere draagbaarheid, kijk dan eens naar de Theragun Mini.

De levensduur van de batterij is ook behoorlijk indrukwekkend op de Elite - een volledige lading van de batterij kan u tot twee uur gebruik opleveren. We ontdekten ook dat het niet lang duurt voordat de Elite volledig is opgeladen, waardoor het een handige optie is voor iedereen die het massagepistool gebruikt als een vast onderdeel van hun herstelroutine.

Je zou denken dat een flink prijskaartje erop zou wijzen dat de Theragun Elite gereserveerd moet worden voor degenen die klaar zijn om hun vijfde triatlon te lopen, maar we zouden het tegenovergestelde beweren. Vanwege de Therabody-app, die stapsgewijze begeleiding en gepersonaliseerde programmering biedt, is de Elite een uitstekende keuze voor iemand die sinds de anatomieles op de middelbare school niet aan zijn spieren heeft gedacht.

Lees ons volledige Theragun Elite beoordeling hier.

(Afbeelding tegoed: Theragun)

2. Hyperice Hypervolt Plus (Bluetooth)

Geweldige batterijduur

Specificaties:
PPM:3.200 Geluidsniveau:50-60 decibel Batterijduur:2,5+ uur Gewicht:3 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Uitzicht op Scottsdale Golf Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Stille motor+Goed voor atleten+Goede batterijduur
Redenen om te vermijden
-Onhandig om vast te houden

De Hyperice Hypervolt Plus is de hoogwaardige percussie-stimulator van het bedrijf, die 30 procent meer kracht levert dan het instapmodel. Het is ideaal voor sporters die een paar dagen per week percussietherapie willen gebruiken als onderdeel van hun herstelprogramma en het is een favoriet herstelhulpmiddel onder hardlopers. De ingebouwde druksensortechnologie van Hyperice vertelt u hoeveel druk u uitoefent en koppelt via Bluetooth met de app van het bedrijf voor automatische snelheidsregeling en aangepaste of vooraf gebouwde programma's.

De Hyperice Hypervolt heeft drie snelheden die oplopen tot 3.200 percussies per minuut. De balbevestiging van dit model is ideaal om hardlopers te helpen met pijnpunten in de bilspieren, kuiten en hamstrings. Recensenten zijn lovend over de stille, gepatenteerde QuietGlide™-technologie en de lange batterijduur — bijna drie uur. Andere klanten vinden het prettig dat dit massagepistool een sterke motor heeft, maar sommige klachten zijn dat dit percussieve apparaat onhandig en onhandig is om vast te houden in vergelijking met de Theragun.

(Afbeelding tegoed: Theragun)

welk roku-apparaat is het beste?

3. TimTam geheel nieuwe Power Massager

Beste massagepistoolwaarde

Specificaties:
PPM:2500 Geluidsniveau:25 decibel Batterijduur:40 minuten Gewicht:2,2 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Rustig+lichtgewicht
Redenen om te vermijden
-Korte batterijduur

Recensenten zeggen dat deze percussie-stimulator goed is voor atleten, mensen die snel herstel en pijnverlichting nodig hebben, evenals voor diepe weefselverlichting. We houden ervan dat het lichtgewicht is en de 90 graden gebogen kop maakt het gemakkelijk om die moeilijk bereikbare plaatsen te bereiken. Het is een hogedrukmassagepistool van hoge kwaliteit dat niet zoveel kost als sommige van de andere percussie-stimulators in deze gids. Een recensent zei: het geld waard. Ik gebruik de mijne regelmatig voor knopen, krappe plekken of gewoon om het bloed in een deel van mijn lichaam te laten stromen.

Hoewel de levensduur van de batterij twee keer zo lang is als de originele versie die in 2016 debuteerde, duurt deze slechts 45 minuten, een van de kortste duur op deze lijst. Dat gezegd hebbende, het heeft een verwisselbare batterij en je kunt extra oplaadbare batterijen kopen om mee te nemen als je onderweg bent. Het geluidsniveau is momenteel een van de stilste massagepistolen op de markt, bijna net zo stil als fluisteren met een vriend.

(Afbeelding tegoed: Theragun)

4. Theragun Pro

Beste massagepistool voor atleten

Specificaties:
PPM:Tot 2.400 Geluidsniveau:60 decibel Batterijduur:300 minuten, 150 minuten per batterij Gewicht:2,9 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (12 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goed voor serieuze atleten+Lange batterijduur+Intense druk
Redenen om te vermijden
-Luider dan andere massage kanonnen op deze lijst

De Theragun Pro wordt aanbevolen voor de meer serieuze atleet, iemand die normaal gesproken regelmatig professionele massagetherapie krijgt als onderdeel van hun fitnessprogramma en die thuis een professioneel herstelpistool wil gebruiken. Theragun zegt dat dit een slim apparaat voor percussietherapie is dat een klasse apart is. volgens zijn site dringt de Pro 60 procent dieper in de spieren dan andere massagepistolen.

Vier armposities maken het gemakkelijk om elke vierkante centimeter te bereiken die pijn doet en vijf ingebouwde snelheden stellen je in staat om lagere druk uit te oefenen op gevoelige gebieden of meer intense druk op bijzonder strakke spieren. De Theragun Pro is het perfecte massagepistool voor zowel sporters als professionele therapeuten, zei een recensent op BestBuy.com. De Pro heeft een ergonomisch ontwerp en een intuïtieve interface die gemakkelijk te gebruiken is. Dit apparaat is een van de beste massagepistolen omdat het is gebouwd met Active Torque Control dat kracht combineert met snelheid voor een effectieve behandelingstherapie. Sommige recensenten zeiden dat dit model nog steeds luidruchtig was en klaagden over de kosten.

(Afbeelding tegoed: Theragun)

5. Theragun Mini

Beste massagepistool voor op reis

Specificaties:
PPM:Tot 2.400 Geluidsniveau:50 decibel Batterijduur:150 minuten Gewicht:1,4 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijken bij Chain Reaction Cycles Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (28 gevonden)
Redenen om te kopen:
+lichtgewicht+Goede batterijduur+Compact ontwerp en draagtas
Redenen om te vermijden
-Duur voor wat het biedt-Slechts één bijlage-Kortere amplitude en minder vermogen dan andere modellen Theragun

De Theragun Mini profiteert van alle voordelen van percussieve massage en verpakt alles in een zeer klein en licht pakket. De Mini heeft de vorm van een dikke en extra grote plectrum en past comfortabel in je handpalm en stelt je in staat voldoende druk uit te oefenen op de spiergroepen waarop je je richt. De Mini heeft drie snelheden: 1750, 2100 en 2400 PPM (percussies per minuut). Het aanpassen van de snelheid gaat via een enkele knop aan de zijkant van het apparaat, met drie lampjes die de huidige PPM aangeven.

Een van de nadelen van de Mini is dat hij maar met één balhulpstuk wordt geleverd, maar alles bij elkaar genomen is de standaardbal een goed vanghulpstuk dat effectief op de meeste delen van het lichaam kan worden gebruikt. De Mini is ook compatibel met alle hulpstukken van de 4e generatie van Theragun, dus als u een ander actueel Theragun-model bezit, kunt u altijd al hun hulpstukken op uw Mini plaatsen. Als u dat niet doet, kunnen bijlagen afzonderlijk worden aangeschaft.

Waar de Mini echt in uitblinkt, is zijn draagbaarheid - hij past gemakkelijk in de meeste portemonnees, rugzakken en sporttassen, en maakt het een plezier om het massagepistool mee te nemen naar de sportschool of naar je volgende overzeese marathon.

Lees ons volledige Theragun Mini-recensie hier.

(Afbeelding tegoed: Theragun)

6. LifePro Sonic Handheld Percussion Massager

Een budget massagegeweer

Specificaties:
PPM:3.000 Geluidsniveau:55-75 decibel Batterijduur:Looptijd tot 6 uur Gewicht:3,9 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Rustig+Batterijduur van 6 uur+Betaalbaar
Redenen om te vermijden
-Zwaar

De Sonic Handheld Percussion Massager wordt op verschillende sites goed beoordeeld als een goede percussiemassager voor de prijs. Dit massagepistool wordt geleverd met: acht massagekoppen en je kunt de intensiteit met vijf niveaus verhogen. Sonic biedt ook gratis toegang tot zijn online videobibliotheek.

Sommige klanten zeiden dat ze problemen hadden met het opladen van het apparaat en het leegraken van de batterijen, maar zeiden dat wanneer ze het probleem aan de klantenservice van LifePro meldden, ze snel vervangende onderdelen of eenheden ontvingen. Een recensent zei: De 5 verschillende instellingen en 5 verschillende verwisselbare koppen maken het uiterst aanpasbaar voor verschillende delen van het lichaam en behoeften. [Mijn man en ik] hebben ontdekt dat het verschil maakt na herstel. Het is gemakkelijk te gebruiken en te monteren.

(Afbeelding tegoed: Theragun)

7. Legiral LE3 Massage Gun

Top beoordeeld

Specificaties:
PPM:1200-3200 Geluidsniveau:35-55 decibel Batterijduur:tot 6 uur Gewicht:4,1 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Rustig+Lange batterijduur+Levenslange garantie
Redenen om te vermijden
-Zwaarder-Niet gemakkelijk vast te houden

The Legiral is een van de best beoordeelde massagepistolen op Amazon, waar het meer dan 25.000 beoordelingen heeft. De Legiral heeft 20 snelheden en vijf verwisselbare koppen, zodat je je kunt richten op elke centimeter van je lichaam die je pijn doet. Veel van de recensenten die dit product vijf sterren gaven op Amazon waren gewichtheffers en zeiden dat ze de impact op hun pijnlijke spieren geweldig vonden.

Er wordt gezegd dat de Legiral een instapkracht heeft, maar nadat je boven snelheidsniveau 12 bent gegaan, zul je echt het massagepistool op je spieren voelen werken. Maar het is niet de optimale percussie-stimulator voor serieuze atleten die een massage met een hogere intensiteit nodig hebben. Enkele nadelen zijn dat het geluid in de loop van de tijd toeneemt en dat het apparaat vanwege het gewicht niet erg gemakkelijk lang vast te houden is. Klanten waarderen de levenslange garantie voor het geval er iets misgaat met het product.

(Afbeelding tegoed: Theragun)

8. Mighty Bliss Deep Tissue rug- en lichaamsmassageapparaat

Beste voor rugpijn

Specificaties:
PPM:3.700 Batterijduur:120 minuten Gewicht:3,65 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+6 verschillende massagekoppen+Prijs+Levenslange vervanging
Redenen om te vermijden
-Zwaar-Levert geen intense druk

Deze Mighty Bliss percussie-stimulator heeft een van de krachtigste percussiemotoren in onze gids bij 3.700 RPM. Hoewel het een 'massagepistool' is, is het misschien een opgave, maar deze draagbare stimulator heeft een lang, slank ontwerp dat het gemakkelijk maakt om te gebruiken en met name de rugspieren te bereiken. Het is een zwaardere percussie-stimulator dan andere op onze lijst en het heeft een ingebouwde batterij die ongeveer twee uur werkt nadat hij een uur is opgeladen.

Veel klanten op Amazon zeggen dat het goed is voor een handheld stimulator voor beginners, het helpt spierkrampen snel te verlichten en ze dachten dat de lading lang vasthield. Sommige van de klachten zijn dat het niet echt aanvoelde als een zware stimulator en dat de hoogste druk voor sommige klanten niet intens genoeg was. Een recensent merkte dat de rubberen bevestigingen afbraken als er te veel druk werd uitgeoefend. Anderen klaagden dat het apparaat zwaar aanvoelde na een minuut of zo te hebben gebruikt.

pluto tv roku kanaalgids

(Afbeelding tegoed: Theragun)

9. LifePro Fusion FX verwarmde percussiemassage

Het beste voor verwarmde massage

Specificaties:
PPM:Tot 3.200 Geluidsniveau:60 tot 75 decibel Batterijduur:Tot 4 uur Gewicht:2,16 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Levenslange garantie+5 koppen+Verwarmingscomponent kan helpen bij verlichting
Redenen om te vermijden
-Hoofdverwarming problemen-luidruchtiger

Warmte en massage werken samen om pijnlijke spieren te helpen kalmeren, dus het lijkt niet meer dan normaal dat een massagepistool dat is ontworpen om spierpijn te verlichten, een verwarmingscomponent zou hebben. De Fusion FX-koppen warmen op in ongeveer 20 tot 30 seconden, wat helpt om de bloedstroom te vergroten. Dit handzame massagepistool heeft vijf koppen en vijf snelheden, zodat u een verscheidenheid aan massagedruk op verschillende punten op het lichaam kunt ervaren.

De Fusion FX heeft ook een levenslange garantie van LifePro Fitness, dus als je niet tevreden bent, kun je hem retourneren of een vervangend onderdeel krijgen. Sommige klanten wilden dat de koppen langer verwarmd zouden blijven, en merkten dat ze slechts 5 tot 7 minuten warmte kregen tijdens het gebruik van het apparaat. Een paar negatieve recensies gingen over de koppen die niet goed of helemaal niet warm werden, maar in de meeste gevallen leek de klantenservice behulpzaam en bood een vervangend onderdeel aan. Met een amplitude van 10 mm is het een massagepistool met een lagere intensiteit op deze lijst.

(Afbeelding tegoed: Theragun)

10. Sportneer Deep Tissue Muscle Massager

Beste batterijduur

Specificaties:
PPM:Tot 3.200 Geluidsniveau:35 tot 45 decibel Batterijduur:Tot 6 uur Gewicht:1,76 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Prijs+Lange batterijduur+Rustig
Redenen om te vermijden
-Lagere amplitude

De Sportneer Deep Tissue-massage heeft deze lijst gemaakt vanwege de redelijke prijs, het aantal hulpstukken, wordt geleverd met een draagtas, stil niveau en is over het algemeen een goed product voor de prijs. Dit apparaat is ook net zo licht als sommige draagbare versies, dus het is gemakkelijk mee te nemen buitenshuis. De Sportneer Deep Tissue Muscle Percussion Massager is een hit onder atleten voor het verminderen van spierpijn. Het wordt geleverd met zes massagekoppen, vijf snelheidsniveaus en heeft een slagamplitude van 11 mm.

Recensenten waarderen de prijs van dit massagepistool, de verscheidenheid aan hulpstukken en het geluidsniveau. Omdat dit massagepistool tot zes uur meegaat op één lading, heeft het onze toppositie veroverd voor de beste batterijduur voor de prijs. Een recensent zei: 'Ik ben een fervent hardloper en dit doet wonderen voor mijn fascia en het elimineren van diepe knopen die ik heb. Hoewel het oploopt tot 3.200 PPM's, is de amplitude slechts 11 mm, dus de druk kan voor sommige klanten niet intens en diep genoeg zijn. Andere recensenten vonden het een uitdaging om zich op het hele nek- en ruggebied te richten.

Waar moet je op letten bij het kopen van een massagepistool?

Sommige factoren waar u aan wilt denken bij het kopen van de beste massagepistolen, zijn onder meer waarvoor u het gebruikt: een sportmassage die diep in strakke spieren dringt, of voor het verlichten van gemiddelde pijntjes en kwalen van de hele dag bureaujockey te zijn.

U zult ook willen overwegen hoe zwaar het apparaat is. Hoewel de meeste apparaten minder dan 5 pond wegen, kan het verschil tussen een lichter massagepistool en een zwaardere ertoe leiden dat uw arm sneller vermoeid raakt, vooral als u het apparaat op een moeilijk bereikbare plaats houdt, zoals uw nek, schouders en terug.

De beste massagepistolen moeten een batterijduur hebben die langer dan een uur duurt, meestal tot twee uur. Je gebruikt geen vibratietherapie voor een uur per keer op je lichaam, maar het apparaat niet elke keer op te hoeven laden, zal het leven gemakkelijker maken. Als je overweegt een massagepistool te kopen, kijk dan of er reservebatterijen zijn meegeleverd of beschikbaar zijn. Als u op reis bent, is het misschien de moeite waard om twee opgeladen batterijen te hebben, zodat u niet te maken krijgt met één been waaraan is gewerkt en het andere been niet is gemasseerd.

Massage gun klanten moeten ook kijken naar de amplitude van het apparaat. Dit is de afstand die de kop zal reizen en hoe diep het geweer raakt de spier. Een massage pistool met een hogere amplitude intenser voelen zelfs bij een lagere snelheid dan Vibratie-massage gun. De massage kanonnen die hogere amplitude hebben moeten kunnen richten op een bepaald gebied diep in de spier te helpen verminderen spierpijn en verbetering van de bloedcirculatie.

De frequentie of snelheid van een massagepistool wordt meestal gemeten in percussies per minuut (PPM) of slagen per minuut en is meestal beschikbaar in het bereik van 1200 tot 3200 PPM. Een hogere frequentie zorgt voor een intensere massage. Als u een massagepistool wilt dat alleen een oppervlaktemassage geeft in plaats van een diepe, sportachtige massage, zou u een lager vermogen op het apparaat gebruiken.

Als u in een flat of in een huis met kleine kinderen woont, wilt u misschien overwegen hoe luidruchtig het massagepistool is. Sommige zijn behoorlijk luidruchtig, wat niet ideaal is als je het massagepistool 's avonds gebruikt als onderdeel van je herstelroutine.

Wanneer sommige consumenten naar de beste massagepistolen kijken, is het belangrijk voor hen om een ​​verscheidenheid aan opzetstukken of koppen te hebben. De meeste apparaten hebben gemiddeld ongeveer vijf opties voor bevestigingskoppen, meestal een gedempte kop, afgeronde, vork- en platte opties, evenals enkele kegelvormige (kogel) hulpstukken die op een specifiek gebied zijn gericht.

Hoe een massagepistool te gebruiken?

Voor Theragun-gebruikers is het massagepistool compatibel met de Therabody-app, die een aantal verschillende voorgestelde routines heeft die zijn gericht op probleemgebieden waarop u zich misschien wilt concentreren, zoals uw onderrug, of op basis van uw sport, zoals fietsen of hardlopen. Het is gratis te gebruiken en de moeite waard om te downloaden om ervoor te zorgen dat je je niet te lang op één gebied concentreert.

Als je nog geen Theragun hebt gekozen, zijn er enkele algemene regels die van toepassing zijn bij het gebruik van alle massagepistolen thuis. Ten eerste is er weinig meer als het gaat om het gebruik van een massagepistool. Experts zijn het erover eens dat één tot twee minuten op een grote spiergroep meer dan genoeg is en dat je waarschijnlijk een lagere frequentie-instelling wilt gebruiken, tenzij je veel spieren hebt opgebouwd (gewichtheffers, we kijken naar jou).

Ten tweede, hoe opwindend je nieuwe massagepistool ook is, je zou het niet elke dag moeten gebruiken. Sportfysiotherapeuten raden aan om percussietherapie te gebruiken naast uw andere herstelhulpmiddelen, zoals schuimrollen of Epsom-zoutbaden. Om de paar dagen is voldoende als u wilt dat uw massagepistool nog steeds effectief is.

goedkoopste iphone se 2020-deals

Wees ten slotte voorzichtig met het gebruik van uw massagepistool op getrokken of gewonde spieren, omdat dit de zaken erger kan maken. Als je een halve marathon hebt gelopen en je weet niet zeker of je kuit strak of strak is getrokken, is het een goed idee om 48 uur te wachten en hem te slaan met de RICE-techniek (rust, ijs, compressie, elevatie) voordat je naar je massagepistool. Vermijd ook het gebruik van een massagepistool bij verstuikingen of ontstekingsverwondingen, zoals tendinitis en fascitis en het spreekt voor zich dat u nooit een massagepistool op gebroken botten gebruikt. Massagepistolen zijn krachtige hulpmiddelen, dus neem bij twijfel contact op met een expert voordat u er een gebruikt als dingen niet goed aanvoelen.

Word gezond en in vorm met onze andere handleidingen voor fitnessapparatuur:

Wearables
Beste smartwatches | Best lopende horloges | Beste Garmin-horloges | Beste sporthorloges | Beste fitnesstrackers | Beste goedkope fitnesstrackers | Beste Fitbit | Beste goedkope hardloopkoptelefoon | Beste hardloopkoptelefoon

Trainingsapparatuur
Beste loopbanden | Beste verstelbare dumbbells | Beste fitnessapparatuur voor thuis | Beste weerstandsbanden | Beste schuimrollers | Beste yogamatten | Best gewogen springtouwen | Beste slimme weegschalen | Beste schoenen voor Peloton en indoor cycling

Apps en oefeningen
Beste workout-apps | Beste hardloop-apps | Beste 10 minuten ab workout | Hoe buikvet te verliezen | Beste tabata-workouts | Beste trainingen van 30 minuten | Beste HIIT-workouts voor beginners

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Theragun Elite - Zwart -... Theragun Elite Amazone £ 339,99 £ 279 Visie Bekijk alle prijzen Hyperice Hypervolt Plus... Hyperice Hypervolt Plus Scottsdale Golf £ 259 Visie Bekijk alle prijzen Theragun PRO 4e generatie... Theragun PRO (4e generatie) John Lewis £ 369 Visie Bekijk alle prijzenKorting Theragun Mini Massage Pistool -... Theragun mini Kettingreactiecycli £ 175 £ 148,90 Visie Bekijk alle prijzen Sonic Handheld Percussie... LifePro Sonic Handheld Percussion Amazone £ 236,70 Visie Bekijk alle prijzen Massage Gun, Sportneer Spier... Sportneer Deep Tissue Percussion Muscle Amazone £ 59,49 Visie Bekijk alle prijzen Deal eindigtzo 28 novemberWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen