De beste muis in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Logitech

MX Master 3
twee

Logitech

M325
3

Microsoft

Klassieke Intellimouse
4

Logitech

MX Verticaal
5

SteelSeries

rivaal 3
6

appel

Magische muis 2

(Afbeelding tegoed: Logitech)

De beste muis kan zelfs het saaiste werk een beetje gemakkelijker maken om doorheen te glijden, dus het is de moeite waard om de tijd te nemen om degene te vinden die het beste voor u werkt.

Terwijl zowat elke kantoorbaan je een goedkoop, vergeetbaar randapparaat zal bieden, hoef je geen genoegen te nemen met een ondermaatse computermuis - vooral niet als je grafisch ontwerp of videobewerkingswerk doet. Deze pagina biedt enkele opvallende suggesties om u te helpen de juiste randapparatuur voor u te vinden, evenals onze tips voor het vinden van de beste draadloze muis.hbo max gratis bij directv
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

(Bekijk onze beste gamingmuis selecties als je meer geïnteresseerd bent in hoe het speelt dan in hoe het je helpt werken - hoewel een goede gamingmuis meestal goed werkt voor productiviteit, en vice versa.)

Het hebben van een van onze keuzes voor de beste muis is vooral handig als u vanuit een thuiskantoor werkt. Als uw thuiscomputer een laptop is, heeft u misschien niet eens een discrete muis, maar bent u in plaats daarvan afhankelijk geworden van een touchpad. Maar geen enkele touchpad kan de snelheid, precisie en veelzijdigheid van een goede muis vervangen.

Als je op zoek bent naar een computermuis die alles aankan, dan heeft TemplateStudio een lijst samengesteld met de beste muis voor verschillende gebruikssituaties. Als je veel geld te besteden hebt, kun je iets uitzonderlijks krijgen, maar zelfs als je een beperkt budget hebt, kun je een grote stap voorwaarts maken met een touchpad. Of je nu iets ingewikkelds of eenvoudigs wilt, er is (waarschijnlijk) een veel betere muis dan wat je momenteel gebruikt.

Beste Black Friday-muisdeals die nu plaatsvinden

Black Friday-verkopen vinden nu plaats tot eind november, waardoor dit een van de beste tijden van het jaar is om een ​​nieuwe muis te kopen.

De beste deals gaan in en uit voorraad, en zullen niet altijd lang duren, dus houd onze Black Friday-deals en Cyber ​​Monday-dealspagina's in de gaten voor de meest actuele besparingen.

Wat is de beste muis?

Zoals je misschien al geraden hebt, is er geen 'beste muis' voor elke mogelijke use-case. Sommige muizen zijn enorm en hebben veel functies; anderen zijn klein en goedkoop. Een grafisch ontwerper heeft waarschijnlijk een andere muis nodig dan een accountant - en dit gaat ervan uit dat je een muis uitsluitend voor productiviteit nodig hebt en in plaats daarvan niet geïnteresseerd bent in een gamemodel.

Over het algemeen is de Logitech MX Master 3 echter de beste muis voor de meeste mensen. Het is zeer aanpasbaar, ongelooflijk comfortabel, het is draadloos, het heeft een lange batterijduur en het heeft zelfs een innovatief scrollwiel dat je op geen enkele andere muis zult vinden. Toegegeven, deze computermuis kost $ 100, dus het is geen randapparaat om in een opwelling te kopen. (Naar mijn mening is het echter de beste draadloze muis voor productiviteitsgebruikers.)

Aan de andere kant van het spectrum bevindt zich de Logitech M325, die ongeveer net zo eenvoudig is als een muis. Dit kleine, draadloze randapparaat kost $ 30 en is een natuurlijke metgezel voor laptops. Het past in rugzakken, portemonnees, zakken - alles. En de batterijen gaan meer dan een jaar mee, dus je hoeft ze zelden te vervangen. Het heeft geen extra knoppen of functies, maar het kan je leven toch een stuk gemakkelijker maken, vooral als je vaak reist.

Op zoek naar meer uitrusting om uw productiviteit te verhogen? Bekijk zeker onze keuzes voor de beste bureaustoelen en de beste monitoren .

De beste muis die je vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: Logitech)

hoe filmnegatieven te digitaliseren

1. Logitech MX Master 3

De beste muis in het algemeen

Specificaties:
Maximale DPI:4.000 Toetsen:Zes Maat:4,9 x 3,3 x 2,0 inch Gewicht:5,0 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (20 gevonden) 11 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Comfortabel ontwerp+Handige extra knoppen+Innovatief scrollwiel
Redenen om te vermijden
-Sommige softwareproblemen-Duur

De Logitech MX Master 3 is de beste muis, althans op het gebied van productiviteit, evenals de beste draadloze muis. Het is comfortabel, rijk aan functies en gaat verbazingwekkend lang mee op een enkele lading. Deze slanke grijze randapparatuur is de nieuwste versie van Logitech's MX Master-serie, en alles wat het bedrijf heeft geleerd van de vorige herhalingen wordt volledig weergegeven. De knoppen geven bevredigende klikken, de grip ligt prettig in de hand en het horizontale duimwiel maakt het scrollen door documenten een fluitje van een cent.

De software is echter waar de MX Master 3 uitblinkt, omdat deze vooraf is geïnstalleerd met een verscheidenheid aan verschillende functionaliteiten voor populaire programma's. Van Photoshop tot Excel, Logitech heeft al voorspeld hoe je het horizontale scrollwiel en de gebarenbediening zou willen gebruiken, en heeft voor elk programma geoptimaliseerde profielen ontwikkeld. Je kunt ook de handige Logitech Flow-functie gebruiken, waarmee je bestanden tussen twee totaal verschillende computers kunt slepen en neerzetten, alsof ze via USB zijn verbonden.

Lees ons volledige Logitech MX Master 3 recensie .

(Afbeelding tegoed: Logitech)

2. Logitech M325

De beste budgetmuis

Specificaties:
Maximale DPI:1.000 Toetsen:3 Maat:3,7 x 2,2 x 1,5 inch Gewicht:3,3 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijken bij Logitech EMEA Bekijk bij Curry's Bekijk alle prijzen (16 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Slank en draagbaar+Geweldige draadloze connectiviteit
Redenen om te vermijden
-Geen aanpasbare functies-Misschien te klein voor hele grote handen

Als je een elektronicawinkel binnenloopt en op zoek bent naar de laptopmuizen, is de Logitech M325 waarschijnlijk het eerste dat je ziet. Deze muis is goedkoop en alomtegenwoordig, maar hij kwam redelijk door zijn populariteit. Deze kleine gadget is geoptimaliseerd voor laptops, waardoor het ideaal is voor frequente reizigers of werknemers met beperkte bureauruimte thuis. Het is ook uiterst comfortabel en biedt een DPI die net hoog genoeg is om comfortabel over een scherm te scrollen zonder uw doel voorbij te schieten. Het is misschien wel de beste draadloze muis voor de prijs.

Dankzij een duurzame 2,4 GHz draadloze dongle kun je de muis overal draadloos gebruiken - en met een batterijduur tot 18 maanden hoef je zelden de enkele AA-batterij van de randapparatuur te vervangen. Een ander cool aspect van de M325 is dat hij, in tegenstelling tot veel andere productiviteitsmuizen, in verschillende kleuren verkrijgbaar is: rood, blauw, paars en roze. Logitech produceert ook zeer vergelijkbare muizen in de Party- en Doodle-collecties, die hun muizen sieren met bloemen- en cartoonpatronen.

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

3. Microsoft Classic Intellimouse

De beste klassieke muis

Specificaties:
Maximale DPI:3.200 Toetsen:5 Maat:5,2 x 2,3 x 1,7 inch Gewicht:3,4 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Box Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Klassiek, comfortabel ontwerp+Aanpasbare DPI-instellingen+Goed voor zowel productiviteit als gaming
Redenen om te vermijden
-Geen draadloze versie-Doffe standaardkleuren

Als je van ouderwetse technologie houdt, kun je niet tegen een klassieker ingaan. De Microsoft Classic Intellimouse brengt een van Microsoft's meest geliefde muisontwerpen terug, die debuteerde in 1996. Deze keer heeft de Intellimouse een aantrekkelijk grijs-en-zwart chassis, een soepele grip en aanpasbare DPI-instellingen. Sterker nog: Microsoft heeft het toestel uitgerust met BlueTrack-technologie, wat betekent dat de sensor nauwkeurig volgt, zelfs op glazen oppervlakken.

Apple kijken hoe te gebruiken

Omdat de Classic Intellimouse een lange body heeft, is hij ideaal voor gebruikers met handpalm- of vingertopgrepen. Sterker nog: het apparaat doet nog steeds dienst als gamingmuis, net als zijn tegenhanger uit 1996, dankzij het ergonomische ontwerp en de programmeerbare duimknoppen. Wat schone, comfortabele, no-nonsense randapparatuur betreft, laat Microsoft ons al meer dan 20 jaar zien hoe het moet. Er is ook de Microsoft Pro Intellimouse, als je een chassis wilt met een verloopkleurenschema.

(Afbeelding tegoed: Logitech)

4. Logitech MX Verticaal

De beste ergonomische productiviteitsmuis

Specificaties:
DPI:4.000 Toetsen:6 Maat:3,1 x 3,1 x 4,7 inch Gewicht:4,8 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Logitech EMEA Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (8 gevonden) 614 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Uniek ergonomisch ontwerp+Robuuste, programmeerbare software+Kan de belasting van de pols verminderen
Redenen om te vermijden
-Polariserende vorm-Duur

De Logitech MX Vertical zet het idee van een ergonomische muis op zijn kop - nou ja, nauwkeuriger, op zijn kant. Deze muis is in wezen wat er zou gebeuren als je een productiviteitsmuis platdrukte en hem vervolgens rechtop zou laten staan. Het is een beetje moeilijk te beschrijven, maar zodra je de MX Vertical in actie ziet, weet je meteen of het iets voor jou is. Als gewone muizen je polsen belasten door kleine, repetitieve bewegingen, kan de MX Vertical enige verlichting bieden. Dit komt omdat het je dwingt om je hele hand te bewegen, waardoor de belasting van een spier wordt geminimaliseerd.

beste koop 3080 in de winkel

Afgezien daarvan is de muis de klassieke, hoogwaardige Logitech-goedheid, van de instelbare DPI tot de duurzame bouwkwaliteit tot de robuuste software waarmee je bestanden over twee computers kunt slepen en neerzetten met Logitech Flow. Het is misschien wel de beste draadloze muis voor werknemers die worstelen met polsbelasting.

Krediet: SteelSeries

5. SteelSeries-rivaal 3 '

De beste goedkope gamingmuis

Specificaties:
Maximale DPI:8.500 Toetsen:5 Maat:4,8 x 2,3 x 0,9 Gewicht:2,7 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's Bekijken bij Novatech Ltd Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Grote waarde+Goed optreden+Fatsoenlijke software
Redenen om te vermijden
-Enkele eigenaardigheden van de sensor-Niet tweehandig of ergonomisch

Ik heb altijd beweerd dat een goede gamingmuis ook een goede computermuis is in het algemeen, en dat is zeker het geval met de SteelSeries Rival 3. Dit slanke, middelgrote randapparaat heeft een no-nonsense, semi-ambidexter ontwerp met twee programmeerbare duimknoppen en een mooie ledstrip aan de onderkant. De Rival 3 is de enige muis op deze lijst met programmeerbare RGB-verlichting, en hoewel dat je niet productiever zal maken, zal je bureau er een stuk mooier uitzien.

De reden waarom de Rival 3 zo goed werkt voor productiviteitsgebruikers, is vanwege de programmeerbare DPI en robuuste software. Je kunt profielen voor individuele apps instellen en handige macro's voor de duimknoppen aanpassen terwijl je toch bezig bent. De Rival 3 is ook erg goedkoop, waardoor het een robuuste optie is voor dezelfde prijs als veel kleinere, minder veelzijdige muizen.

(Afbeelding tegoed: Apple)

gesplitste schermspellen op ps4

6. Apple Magic Mouse 2 '

De beste Magic Mouse voor Apple

Specificaties:
Maximale DPI:1300 Toetsen:twee Maat:4,5 x 2,3 x 0,9 inch Gewicht:3,5 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Apple UK 4 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Werkt goed met Macs+Bediening via gebaren+Lange batterijduur
Redenen om te vermijden
-Duur-Extreem ondiep profiel

De Apple Magic Mouse 2 werkt niet veel zoals de meeste andere muizen op deze lijst. In tegenstelling tot onze andere beste muiskeuzes, heeft de Magic Mouse geen groot, comfortabel profiel of handige extra knoppen. In plaats daarvan hanteert het een 'less is more'-benadering, met een extreem dun ontwerp en een focus op gebarenbediening. Sluit de Magic Mouse 2 aan op een Mac en je kunt door documenten, websites en media navigeren door simpelweg met je vingers te bewegen, in plaats van te moeten wijzen en klikken.

Natuurlijk is er weinig reden om de Magic Mouse 2 te kopen als je geen Apple-apparaat hebt, aangezien het geen speciale functionaliteit heeft op Windows-pc's. Het is ook vrij duur, vooral als je bedenkt hoe minimalistisch het ontwerp is.

Hoe u de beste muis voor u kiest

Er zijn drie dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste muis voor uw specifieke situatie: kenmerken, grootte en prijs.

Functies variëren van computermuis tot computermuis. Sommige, zoals de Logitech M325, hebben helemaal geen extra functies. Wat je ziet is wat je krijgt. Anderen, zoals de Logitech MX Master 3, hebben talloze extra knoppen en complete softwaresuites, waarmee je zowat elk aspect van de muisprestaties kunt aanpassen. Als je veel grafisch ontwerp of videobewerkingswerk doet, is een muis met veel functies een zegen; als u zich vooral houdt aan typen en surfen op internet, zal een eenvoudigere computermuis net zo goed werken. Als u de rommel op uw bureau wilt verminderen, is de beste draadloze muis voor uw installatie een overweging waard.

Grootte is ook een overweging, hoewel dit strikt een kwestie van persoonlijke voorkeur is. Muizen zoals de Microsoft Classic Intellimouse hebben een lang lichaam en zijn aantrekkelijk voor gebruikers die muizen met hun hele handpalmen vasthouden. Kleinere muizen lenen zich voor een 'klauw'-greep, wat betekent dat je ze comfortabel met drie vingertoppen kunt vasthouden.

Prijs is gerelateerd aan de functieset van een muis. Complexe muizen kosten veel geld; simpele muizen zijn goedkoper. Maar pas op voor extreem goedkope muizen, vooral die van fabrikanten van het tweede of derde niveau; ze zullen niet lang duren.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Logitech MX Master 3 Geavanceerde... Logitech MX Master 3 Amazone £ 99,99 £ 79,99 Visie Bekijk alle prijzen Logitech M325 - Draadloos... Logitech M325 E-koper £ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen Microsoft Classic IntelliMouse Microsoft Classic IntelliMouse Doos £ 27,99 Visie Bekijk alle prijzen Logitech Mx Verticaal... Logitech MX Verticaal zeer.co.uk £ 94,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting STEELSERIES Rival 3 RGB... SteelSeries Rival 3 Curry's £ 34,99 £ 21,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Apple Magic Mouse Apple Magic Mouse Amazone £ 79 £ 54,90 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen