De beste Nintendo Switch-multiplayergames in 2021

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Als je alle beste Nintendo Switch-multiplayer-games uitprobeert, kun je in veel verschillende situaties terechtkomen. Misschien heb je zin in een online multiplayer waarin je je vaardigheden kunt laten zien tegen spelers van over de hele wereld. Misschien heb je zin in een luchtige samenwerking met vrienden die naast je op de bank zitten. De games op deze lijst zullen zowel aan deze stemmingen als meer voldoen.

De Switch biedt toegang tot enkele van de meest populaire multiplayer-games ter wereld, zoals exclusieve games zoals Super Smash Bros. of Mario Kart 8 Deluxe, of platformonafhankelijke reuzen zoals Fortnite of Rocket League. En hoewel dit uitstekende games zijn, maar vergeet kleinere titels niet zoals Lovers in a Dangerous Spacetime en Overcooked! Deze titels bieden net zo veel plezier op een frisse en innovatieve manier, en voor een kleiner prijskaartje.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Terwijl de Nintendo Switch OLED is de nieuwste en beste Switch, het origineel Nintendo-schakelaar en Nintendo Switch Lite zijn net zo capabel als het gaat om het spelen van deze toptitels. Maar zonder verder oponthoud, hier zijn de beste Nintendo Switch-multiplayer-games die je zou moeten proberen.

Wat zijn de beste multiplayer-games voor Nintendo Switch?

Als je onze aanbeveling wilt voor een multiplayer-game waarmee je tegen je vrienden kunt spelen met minimale uitleg, probeer dan Mario Kart 8 Deluxe. Het is niet moeilijk om je doel te begrijpen in dit racespel, en met power-ups die helpen om minder bekwame coureurs in de race voor het podium te houden, is het minder waarschijnlijk dat één persoon het toernooi zal domineren. Super Mario Party voldoet ook aan deze criteria, maar de presentatie in bordspelstijl en de focus op minigames is niet altijd even overtuigend.

Voor iets meer coöperatiefs, Overcooked! All You Can Eat plaatst iedereen in hetzelfde schuitje (soms letterlijk) en helpt een bijzonder chaotische keuken te runnen. Nogmaals, de besturing is eenvoudig genoeg voor iedereen om op te pakken en te spelen, maar de belachelijke situaties die je tegenkomt tijdens de campagne van het spel zouden moeten betekenen dat er geen verhitte momenten zullen zijn als je je doelen niet haalt.

Super Smash Bros. Ultimate is de game die je wilt proberen als je het niet erg vindt om een ​​meer gecompliceerde onderlinge game te spelen die intense actie biedt. Het is ook een leuke manier om wrok te bezweren — er is een reden waarom 'Final Destination, No Items, Fox Only' op internet bekend staat als vechtwoorden.

De beste Nintendo Switch-multiplayer-games die je vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

1. Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate is het toppunt van Nintendo's geliefde all-star vechtfranchise, met 74 personages en 100 podia waarmee jij en je vrienden de chaotische vechtpartijen van je dromen kunnen creëren. De enorme selectie van de game is een liefdesbrief voor alles wat met videogames te maken heeft, waarbij nieuwkomers zoals Simon Belmont, Ken Masters en Incineroar het vermengen met Nintendo-pijlers zoals Mario en Link en terugkerende favorieten zoals Solid Snake en Ice Climbers.

Ultimate zit boordevol manieren om met vrienden te spelen, of je nu gekke vechtpartijen met 8 spelers wilt hebben met een overvloed aan items of competitief wilt worden met 1-op-1-wedstrijden. En met lokale en draadloze ondersteuning voor maximaal 8 spelers, compatibiliteit met alles van enkele Joy-Cons tot Pro Controllers en een groot aantal online opties, kun je die Smash-wrok-matches altijd en overal afhandelen.

Super Smash Bros. Ultimate Amazone £ 44,99 Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen