De beste Nintendo Switch-stylus om nu te kopen

Inbegrepen in deze gids:

een

AccuPoint

Actieve stylus
twee

ZACHT

Universele stylus
3

AmazonBasis

Stylus
4

EverTouch

Capacitieve stylus

Met Super Mario Maker 2 eindelijk hier, is het gemakkelijk om de ingebouwde stylus uit de tijd van de Wii U Gamepad te missen, maar je hoeft geen genoegen te nemen met je vingers terwijl je probeert het perfecte Mario-niveau te schetsen. We hebben verschillende merkloze styli gekocht om te testen op de Nintendo-schakelaar , van supergoedkope modellen met rubberen tips tot elektronische opties met een actieve tip.

Na meerdere tests te hebben uitgevoerd, van het leiden van een leger Pokémon in Pokémon Quest tot het micromanagen van kluisbewoners in Fallout Shelter, ontdekten we dat al deze styli werken voor de Nintendo Switch. Ze werken zelfs door een glazen schermbeschermer, die ik op mijn eigen Switch gebruik. De beste tijd om een ​​stylus (en andere .) te kopen Nintendo Switch-accessoires ) zal hoogstwaarschijnlijk op Amazon Prime Day plaatsvinden, dus houd onze berichtgeving in de gaten.Dit zijn de beste styli die je voor Nintendo Switch kunt krijgen:

AccuPoint actieve stylus

Specificaties:
Tips:Actief, Fibermesh Gewicht:16 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 190 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Dubbelzijdige tips+Zeer responsief+Comfortabel
Redenen om te vermijden
-Prijzig
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De AccuPoint actieve stylus is een elektronische pen met een fijne punt die zelfs bij de lichtste aanraking functioneert. Daarnaast heeft hij de vorm van een pen en is hij groot genoeg om natuurlijk aan te voelen in mijn handen. Je moet hem echter wel opladen. Het heeft een micro-USB-poort verborgen onder de tegenovergestelde punt (een microUSB-kabel is inbegrepen).

Volgens BoxWave kan de stylus tot 12 uur actief worden gebruikt op een lading. Maak je geen zorgen; de ronde punt aan de andere kant is niet elektronisch, dus je kunt die gebruiken als de batterij leeg raakt. Wel moet je iets meer druk op het scherm zetten om die kant van de stylus te laten registreren.

MEKO universele stylus

Specificaties:
Tips:Schijf, Fibermesh Gewicht:22 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Walmart Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (10 gevonden) 747 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Pakket met twee stylus+Aanpasbaar+Goede waarde
Redenen om te vermijden
-Grip slechts aan één kant

De MEKO universele stylus eigenlijk komt vol met twee naalden evenals verscheidene vervangbare tips, waaronder twee Fibermesh tips en vier disc tips. De stylus heeft een behoorlijke omvang en biedt een comfortabele rubberen grip, maar hij bevindt zich aan de kant waar de schijfpunt is, wat een beetje frustrerend is. Ik ben geen fan van de schijf tip, omdat de eerste verbinding met de Switch ofwel een onverzorgd kan zijn als je hem gebruikt in een hoek. Zodra het echter contact heeft gemaakt, glijdt het zo soepel als een borstel over het scherm.

Het vervangen van de punten kan echter vervelend zijn, omdat ik per ongeluk het rubberen bit helemaal uit de pen heb getrokken in plaats van het metalen stuk waaraan het was bevestigd. De fibermesh-tip aan de andere kant is nauwkeuriger en reageert beter, waardoor ik door een reeks aanvallen in Pokémon Quest kan klikken. Ik had echter een klein probleem met het klikken op dingen in de bovenwereld, omdat de stylus bijvoorbeeld af en toe de kaart versleepte in plaats van op mijn expeditieteam te klikken. Over het algemeen biedt de MEKO Universal Stylus nog steeds een grote waarde.

2 in 1 draadloze oplader

We hebben ook de getest Digiroot universele stylus , wat in feite dezelfde stylus is, verpakt en gebrandmerkt door een ander bedrijf. Het is een paar dollar goedkoper en wordt geleverd met een vilten zakje en drie vervangbare fibermesh-tips en zes extra disc-tips. Maar het wordt geleverd met slechts één stylus.

AmazonBasics-stylus

Specificaties:
Tips:Rubber Gewicht:6 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon 5 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Uiterst betaalbaar+Snel reagerend
Redenen om te vermijden
-Ongemakkelijk om vast te houden

De AmazonBasics-stylus is een fatsoenlijk, goedkoop alternatief voor duurdere styli. Helaas ligt het korte, cilindervormige ontwerp niet prettig in de hand. Het helpt ook niet dat de schacht van metaal is, dus het voelt gewoon koud en hard aan tegen de vingers, wat vermoeiend kan zijn na een tijdje gebruik. Het was echter behoorlijk responsief terwijl ik door de dialoog in Pokémonn Quest klikte. Ik moest slechts het kleinste beetje harder drukken dan de zachtste aanraking met de stylus.

EverTouch capacitieve stylus

Specificaties:
Tips:Fibermesh Gewicht:18 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (9 gevonden) 19 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Comfortabel+Snel reagerend
Redenen om te vermijden
-Prijzig

De EverTouch capacitieve stylus heeft een vergelijkbaar ontwerp als de AmazonBasics Stylus, maar voelt lang niet zo goedkoop aan. Het beschikt over een clip en een klein koord. De fibermesh-tip voelde iets responsiever aan dan de AmazonBasics-tip, en hij is ook comfortabeler vanwege het iets dikkere en langere chassis. Maar als gevolg hiervan is de EverTouch het dubbele van de prijs. In feite is het ongeveer dezelfde prijs als de MEKO Universal Stylus, die een tweede stylus en twee tips biedt, evenals meerdere vervangingen.

Krediet: TemplateStudio

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Styluspen, BoxWave... AccuPoint actieve stylus Amazone $ 36,95 $ 29,95 Visie Bekijk alle prijzen MEKO universele stylus, [2 in 1... MEKO universele stylus Walmart $ 10,26 Visie Bekijk alle prijzen Amazon Basics Executive... AmazonBasics-stylus Amazone $ 6,03 Visie Bekijk alle prijzen Styluspen voor Kindle Fire... EverTouch capacitieve stylus Amazone $ 9,95 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen