De beste oordopjes met ruisonderdrukking in 2021

Inbegrepen in deze gids:

1

Bose

QuietComfort-oordopjes
2

Jabra

Elite Actief 75t
3

Sony

WF-1000XM4
4

appel

AirPods Pro
5

Meester

& Dynamisch MW08
6

OnePlus

Toppen Pro
7

Samsung

Galaxy Buds Pro
8

Jabra

Elite 85t
9

Beats

Fit Pro
10

Sennheiser

Momentum True Wireless 2
elf

Beats

Studio Buds
12

Bowers

& Wilkins PI5
13

Amazfit

PowerBuds Pro
14

Samsung

Galaxy Knoppen 2

Krediet: James Archer/TemplateStudio

De beste noise-oordopjes persen een groot geluiddempend potentieel in een hoofdtelefoon die in je zak past. Functioneel werkt actieve ruisonderdrukking (ANC) niet anders op deze oordopjes dan op de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons van een over-ear-variant: ingebouwde microfoons vangen omgevingsgeluiden op en de luidsprekers spelen omgekeerde frequenties om ze te neutraliseren.

Sommige van de beste over-ear hoofdtelefoon profiteren van het vormen van een volledige afdichting rond uw oor, waardoor passief nog meer interferentie wordt geblokkeerd. Maar ANC-oordopjes kunnen een soortgelijk effect produceren door uw gehoorgang af te sluiten, afleiding te minimaliseren en u in staat te stellen zonder onderbreking van uw muziek en podcast te genieten. Dit zijn de allerbeste oordopjes met ruisonderdrukking die tot nu toe zijn gelanceerd, gebaseerd op onze uitgebreide tests.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Opmerking van de uitgever: De TemplateStudio Awards 2021 voor audio zijn aangekondigd en de Samsung Galaxy Buds Pro heeft de prijs voor de meest innovatieve hoofdtelefoon gewonnen! Ga naar de audio-awards-pagina om alle winnaars en aanbevolen tweedeprijswinnaars te zien.

Wat zijn de beste oordopjes met ruisonderdrukking?

De Bose QuietComfort-oordopjes nemen de eerste plaats in als de beste oordopjes met ruisonderdrukking die je vandaag kunt kopen. Er zijn alternatieven met een betere batterijduur of meer futuristische functies, maar als het gaat om simpelweg geluid dempen, gaat er niets boven Bose. We hebben het gezien op de over-ear Bose 700 en de QuietComfort Earbuds zetten de traditie voort van het leveren van de meest effectieve ANC die er is.

Het feit dat de Jabra Elite Active 75t de tweede plaats inneemt, is een grote prestatie, aangezien hij niet eens met ANC is gelanceerd - dit is toegevoegd via een draadloze update. Toch maakte het een fantastische set echte draadloze oordopjes nog beter.

Besteed meer en je kunt ook onze derde keuze ophalen, de Sony WF-1000XM4. De ruisonderdrukking is niet zo effectief als de Bose-oordopjes, maar werkt nog steeds uitstekend - net als de audiodrivers voor een vol, intens meeslepend geluid.

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

Samsung Note 10 plus prijs

1. Bose QuietComfort-oordopjes

De beste oordopjes met ruisonderdrukking in het algemeen

Specificaties:
Maat:1,5 x 1 x 1 inch Gewicht:0,3 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):6 uur, 18 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:35 voet (10 meter) Bijzonderheden:Instelbare ANC, Bluetooth 5.1, Self Voice-modus voor beter bellenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Uitzicht op Hughes Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (9 gevonden)
Redenen om te kopen:
+onverslaanbare ANC+Uitstekende gesprekskwaliteit+Dynamisch geluid+Sterke, betrouwbare connectiviteit
Redenen om te vermijden
-Levensduur van de batterij is korter dan geadverteerd

De Bose QuietComfort-oordopjes hebben een paar fouten die voorkomen dat het onze keuze is voor de beste draadloze oordopjes in het algemeen, maar geen van hen is gerelateerd aan zijn ANC. Wat de ruisonderdrukking betreft, is het de beste in de ANC-oordopjes, en met enige marge beheert het een niveau van geluidsdemping dat zelfs dat van de Bose 700 benadert. De nieuwste software-update verbetert de ANC-prestaties door nieuwe profielen te introduceren ontworpen voor specifieke activiteiten en plaatsen. Aware-modus is een andere toevoeging die werkt met de Transparantie-modus, waardoor luide afleidingen automatisch worden verminderd als ze zich voordoen en terugkeren naar de volledige transparantie-modus wanneer ze voorbij zijn.

De geluidskwaliteit is over het algemeen erg goed en Bose behaalt nog een microfoonwinst met de uitstekende spraakoproepprestaties van de QuietComfort Earbuds. De knoppen zijn een beetje groot en hebben niet de langste batterijduur, maar met de oplaadcassette zou je tijdens een lange vlucht gemakkelijk de motorgeluiden moeten kunnen uitdoven.

Lees ons volledige Bose QuietComfort oordopjes review .

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

2. Jabra Elite Active 75t

De beste oordopjes met ruisonderdrukking voor allround prestaties

Specificaties:
Maat:0,8 x 0,7 x 0,6 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):7,5 uur; 28 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Actieve en passieve ruisonderdrukking, aanpasbare EQ, volledig waterdichtDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (8 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Heldere en goed uitgebalanceerde audio+Slank, waterdicht ontwerp+Sterke batterijduur+Actieve en passieve ruisonderdrukking
Redenen om te vermijden
-Kan extreem luid worden bij maximaal volume

De Elite Active 75t was al een stellaire set knoppen voordat Jabra hem opwaardeerde met actieve ruisonderdrukking; het klinkt warm en rijk aan details, en heeft een van de meest comfortabele en veilige pasvormen in zijn soort. De levensduur van de batterij is ook behoorlijk goed: we hebben 7 uur afspeeltijd na één keer opladen.

Het ANC zelf is niet op het niveau van Bose, maar het werkt goed genoeg om een ​​zeer welkome upgrade te zijn. Het kan zowel consistente dreunende geluiden als spraak dempen, waar mindere ANC-oordopjes moeite mee kunnen hebben. En als u de batterij wilt sparen, kunt u ANC uitschakelen en in plaats daarvan de verrassend effectieve passieve ruisonderdrukkingsfunctie gebruiken.

Lees ons volledige Jabra Elite Active 75t beoordeling .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

3. Sony WF-1000XM4

Nog betere ANC-oordopjes dan de WF-1000XM3

Specificaties:
Maat:1 x 0,8 x 0,8 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):8 uur (ANC aan), 12 uur (ANC uit), 24 uur (met oplaadcassette), 35 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, transparantiemodus, Speak-to-Chat, aanpasbare EQ, 360 Reality Audio, DSEE Extreme opschaling, LDAC, Bluetooth 5.2, tri-digitale assistent-ondersteuning (Alexa, Google Assistant en Siri), snel opladen, draadloos opladenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk bij Curry's Bekijk alle prijzen (6 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Subtiel maar gebalanceerd geluid+Uitstekende ANC-effectiviteit+Verbeterde levensduur van de batterij
Redenen om te vermijden
-Losjes-Duur

De oude Sony WF-1000XM3 was lange tijd lid van de beste ANC-oordopjesclub en de sterk verbeterde WF-1000XM4 klinkt nog beter. Met behulp van een nieuwe Sony V1-chip is de ruisonderdrukking op deze oordopjes het hoge prijskaartje waard, en een over het algemeen meeslepend geluid helpt je om afleidingen nog meer te negeren.

De levensduur van de batterij is ook hoger dan bij het oude model. De WF-1000XM3 kan maximaal 6 uur meegaan met ANC aan, terwijl de WF-1000XM4 comfortabel tussen de 7 en 8 kan halen. De case krijgt ook draadloze oplaadmogelijkheden, naast een groot aantal andere tweaks en verbeteringen aan de knoppen zelf.

Lees ons volledige Sony WF-1000XM4 recensie .

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

4. Apple AirPods Pro

De beste oordopjes met ruisonderdrukking voor iOS-gebruikers

Specificaties:
Maat:1,2 x 0,9 x 0,9 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):4,5 uur; 24 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:800 voet Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, Hey Siri-ondersteuning, ruimtelijke audioDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (10 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Geweldige actieve ruisonderdrukking+Gebruiksvriendelijke bediening+Comfortabele pasvorm+Goed geluid
Redenen om te vermijden
-Levensduur van de batterij kan langer zijn

Als het topmodel in het assortiment draadloze oordopjes van Apple biedt de AirPods Pro ANC waar de standaard Apple AirPods dat niet doen. En dat is niet het enige voordeel van deze premium set ANC-oordopjes, vooral als je hem combineert met een recente iPhone of iPad.

Als u dit doet, krijgt u toegang tot een reeks functies die u niet zou krijgen bij gebruik met een Android-telefoon, zoals snel koppelen en ruimtelijke audio. Vooral dat laatste is indrukwekkend: bij het bekijken van video's met surround-sound-ondersteuning blijven de oorsprongspunten van verschillende geluiden consistent met de positie van het scherm, zelfs als je je hoofd beweegt, waardoor een 3D-effect ontstaat.

Lees ons volledige Apple AirPods Pro-recensie .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. Master & Dynamic MW08

ANC-oordopjes met eersteklas design en geluidskwaliteit

Specificaties:
Grootte en gewicht:0,8 x 0,8 x 1 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):10 uur (ANC aan), 12 uur (ANC uit), 42 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Hybride actieve ruisonderdrukking, luistermodus op twee niveaus, Bluetooth 5.2, aanpasbare pasvorm, slimme bedieningselementenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Mr Porter UK
Redenen om te kopen:
+Stijlvol, duurzaam ontwerp+Goed geluid+Actieve ruisonderdrukking+Fatsoenlijke batterijduur
Redenen om te vermijden
-Duur

De Master & Dynamic MW08 verslaat eigenlijk een paar van de hoger gerangschikte ANC-oordopjes in deze lijst op het gebied van statistieken zoals ontwerp, algehele geluidskwaliteit en batterijduur; het bevindt zich in deze positie omdat de effectiviteit van de ruisonderdrukking niet helemaal op hetzelfde niveau ligt als die van de QuietComfort-oordopjes.

Toch is er genoeg om het aan te bevelen. Gemaakt van gepolijst keramiek en waterbestendig volgens de IPX5-standaard, het is een van de best ontworpen oordopjes in elke categorie, en het krachtige, basrijke (maar gebalanceerde) geluid maakt het luisteren naar elk genre een genot. Als je het geld hebt om te verbranden, is de MW08 een uitstekende duurdere optie.

Lees ons volledige Master & Dynamic MW08 recensie .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

hoes voor macbook pro 13

6. OnePlus Buds Pro

De beste ruisonderdrukkende knoppen voor gebruikers van OnePlus-telefoons

Specificaties:
Maat:1,25 x 0,9 inch (per knop), 2,3 x 1,9 x 0,9 inch (oplaaddoosje) Gewicht:0,15 ounces (per knop), 1,83 ounces (oplaaddoosje) Levensduur batterij (nominaal):5 uur (ANC aan), 7 uur (ANC uit), 28 uur (met oplaadcassette en ANC), 38 uur (met oplaadcassette, ANC uit) Bluetooth-bereik:40 voet (12 meter) Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, snel opladen, instelbare omgevingsmodus, IP55 waterbestendigheid, ondersteuning voor spraakassistentDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij OnePlus UK & ROE Bekijk bij OnePlus UK & ROE
Redenen om te kopen:
+Rijk, goed gebalanceerd geluid+Krachtige ANC+Knap, luxe ontwerp+Belachelijk krachtige oplaadtechnologie+Unieke audiofuncties
Redenen om te vermijden
-Slechte ANC-speeltijd-Sommige functies zijn niet vrijgegeven of exclusief voor OnePlus-apparaten

Het eerste paar ANC-knoppen van OnePlus is een premium aanbod voor een zeer redelijke prijs van $ 149,99. Actieve ruisonderdrukking is hier slechts een van de traktaties, met andere een superstijlvol ontwerp dat comfortabel in het oor voelt en een duurzame constructie met IP55-waterbestendigheid. Bovendien krijg je ongelooflijk snel Warp-opladen waarmee je 10 uur gebruik kunt maken van slechts 10 minuten opladen, wanneer je de meegeleverde oplaadcassette gebruikt.

Van de drie belangrijkste ANC-modi die worden aangeboden, biedt Max je de beste ruisneutralisatie; het is niet zo goed als de Bose QuietComfort Earbuds of Sony WF-1000XM4, maar het verslaat de AirPods Pro en doet uitstekend werk door huishoudelijke storingen te blokkeren. Er is ook een Transparantie-modus die omgevingsgeluiden doorlaat, en een Zen-modus die rustgevende witte ruis speelt. Extra traktaties voor OnePlus-gebruikers zijn onder meer een gamemodus en snel koppelen, en als je een OnePlus-telefoon hebt, is dit een goede keuze om te overwegen.

Lees ons volledige OnePlus Buds Pro beoordeling.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

7. Samsung Galaxy Buds Pro

De beste oordopjes met ruisonderdrukking om te koppelen met Samsung Galaxy-telefoons

Specificaties:
Maat:0,8 x 0,7 x 0,8 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):5 uur (ANC aan), 8 uur (ANC uit), 18 uur (met oplaadcassette en ANC aan), 28 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Instelbaar ANC, omgevingsmodus, spraakdetectie, 360 audio, snel schakelen tussen bronnen, IPX7-waterdichtheidDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op argos.co.uk Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (35 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Verbeterd ontwerp+Volledige waterdichting+Hoge gesprekskwaliteit+Veel functies
Redenen om te vermijden
-Sommige functies werken alleen met Samsung Galaxy-smartphones-ANC verbeterd, maar nog steeds niet de beste

De Galaxy Buds Pro heeft zijn eigen versie van ruimtelijke audio, 360 Audio genaamd, hoewel je een relatief nieuwe Samsung Galaxy-telefoon nodig hebt om te werken. Maar zelfs als je er geen hebt, kun je profiteren van zijn ANC, dat enorm verbetert ten opzichte van dat van de oude Samsung Galaxy Buds Live.

Dit is over het algemeen een veel beter paar oordopjes, met een stijlvoller, beter waterdicht ontwerp en verbeterde geluidsuitvoer als aanvulling op dat verbeterde ANC. En het is de moeite waard om de Galaxy Wearable companion-app te installeren voor nog veel meer functies en personalisatie-opties.

Lees ons volledige Samsung Galaxy Buds Pro review .

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

8. Jabra Elite 85t

Eersteklas ruisonderdrukkende oordopjes met serieuze geluidskwaliteit

Specificaties:
Maat:0,9 x 0,8 x 0,6 inch Gewicht:0,3 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):5,5 uur (ANC aan), 7,5 uur (ANC uit), 24 uur (met oplaadcassette en ANC aan), 28 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:35 voet (10 meter) Bijzonderheden:Instelbaar ANC, aanpasbare EQ, draadloos opladenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Lage Voorraad Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Vet, dynamisch geluid+Sterke actieve ruisonderdrukking+Veel personalisatiefuncties via de bijbehorende app+Robuust specificatieblad
Redenen om te vermijden
-Middelmatige levensduur van de batterij

Een andere high-end optie, de Jabra Elite 85t, is een van de weinige paar ruisonderdrukkende oordopjes die in de buurt kan komen van Bose op ANC-effectiviteit. Drie microfoons op elk oordopje doen serieus zwaar werk, waardoor alles van passerend verkeer tot blaffende honden zalig gedempt klinkt.

De levensduur van de batterij is middelmatig, de gesprekskwaliteit is aan de lage kant en er zijn enkele softwarefouten, maar geen van deze kan de Elite 85t volledig bederven. Als je ANC van topkwaliteit wilt zonder het ietwat omvangrijke formaat van de Bose QuietComfort Earbuds, kan dit een prima alternatief zijn.

Lees ons volledige Jabra Elite 85t beoordeling .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

9. Beats Fit Pro

Het beste sportieve AirPods Pro-alternatief

Specificaties:
Maat:0,75 x 1,18 x 0,94 inch Gewicht:0,2 ons Levensduur batterij (nominaal):6 uur (ANC aan), 7 uur (ANC uit), 27 uur (ANC aan met oplaadetui), 30 uur (ANC uit met oplaadetui) Bluetooth-bereik:40 voet (12 meter) Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, adaptieve EQ, ruimtelijke audioDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Dynamisch geluidsbeeld met ondersteuning voor ruimtelijke audio+Sterke ANC- en transparantiemodi+Adequate levensduur van de batterij+Comfortabel, veilig ontwerp
Redenen om te vermijden
-Android-app biedt weinig extra's-Oordopjespastest kan beter

Het is schokkend om te zien dat Beats twee paar draadloze oordopjes uitbrengt die slechts enkele maanden van elkaar verwijderd zijn. Terwijl de Studio Buds blijft een indrukwekkend model met voldoende ANC en geweldig geluid, de Fit Pro verbetert de prestaties met een aantal inkepingen, terwijl hij kleine wijzigingen in het ontwerp van zijn broer integreert. Het toevoegen van vleugeltips is een enorm pluspunt voor sporters en mensen met een actieve levensstijl, zodat de knoppen op de oren blijven zitten als ze zich verplaatsen. AirPods Pro-functies zoals actieve ruisonderdrukking en Spatial Audio voor 3D-achtig geluid maken deel uit van het pakket, die beide op een hoog niveau presteren. Er zijn ook de vele voordelen die verbonden zijn aan de H1-chip, zoals automatisch schakelen, audio delen en FindMy-ondersteuning om misplaatste knoppen te lokaliseren.

Android-gebruikers verliezen uiteindelijk verschillende exclusieve iOS-functies zoals Hey Siri-stemactivering en head-tracking. De Eartip Fit-test is ook niet zo nauwkeurig als de AirPods Pro-versie, aangezien de vleugeltips en gebundelde oordopjes in verschillende maten geschikt moeten zijn voor alle oorvormen.

Lees ons volledige Beats Fit Pro-recensie .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

10. Sennheiser Momentum True Wireless 2

Ruisonderdrukkende oordopjes met eersteklas geluidskwaliteit

Specificaties:
Maat:1,1 x 0,6 x 0,9 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):7 uur zonder ANC (28 uur met oplaadcassette); ANC-levensduur niet beoordeeld Bluetooth-bereik:33 voet (10 meter) Bijzonderheden:ANC, transparantiemodus, IPX4-waterbestendigheid, aanpasbare EQDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (6 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Evenwichtig, gedetailleerd geluid+Comfortabele pasvorm+Volledige EQ-aanpassing
Redenen om te vermijden
-Korte batterijduur-Lage gesprekskwaliteit

Sennheiser staat meer bekend om zijn geluidskwaliteit dan om zijn ANC-technologie, maar de Momentum True Wireless 2 is een succesvol huwelijk tussen beide. De comfortabele oordopjes doen goed werk door de meeste geluiden van buitenaf te dempen, terwijl ze een onberispelijk gedetailleerd, hooggebalanceerd geluid in je oren brengen.

Dit is een van de duurste paren ANC-oordopjes op de lijst, en de waarheid is dat als het goedkoper zou zijn, het nog hoger zou scoren. Maar je zou betalen voor echte kwaliteit, van het ontwerp van de knoppen tot de prestaties. De mobiele begeleidende app is ook fantastisch en geeft je een extreem fijne mate van controle over de EQ, mocht je deze willen aanpassen.

Als je in het VK bent, kan de Momentum True Wireless 2, op het moment dat je schrijft, worden gekocht voor £ 100 korting. Dit is een Black Friday-deal en is misschien voorbij als je dit leest, maar we verwachten dat de oordopjes dol zullen zijn op minder dan hun oorspronkelijke prijs van £ 279.

Lees ons volledige Sennheiser Momentum True Wireless 2 review .

(Afbeelding tegoed: Beats)

11. Beats Studio Buds

De goedkoopste noise-cancelling Apple oordopjes

Specificaties:
Maat:0,9 x 0,8 x 0,6 inch Gewicht:0,2 ons Levensduur batterij (nominaal):5 uur (ANC aan), 8 uur (ANC uit), 15 uur (met oplaadcassette), 24 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Hybride actieve ruisonderdrukking, transparantiemodus, ruimtelijke audio, Fast Fuel-opladen, Hey Siri spraakgestuurde assistentie, Bluetooth 5.2, Fast Fuel-opladen, Google Fast PairDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (14 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Maakt ANC betaalbaar+Compact ontwerp+IPX4 water-/zweetbestendigheid
Redenen om te vermijden
-Oproepkwaliteit kan beter-Geen draadloos opladen

Toen de geruchten voor het eerst rond de Beats Studio Buds begonnen te wervelen, wisten we niet zeker of het überhaupt actieve ruisonderdrukking zou bevatten. Tegen de verwachtingen in combineert dit paar knoppen echter een betaalbare prijs met volledige ANC - compleet met am ambient sound-modus. Wie wist dat Apple met zo'n koopje zou komen?

De Studio Buds verrast ook door veel platformonafhankelijker te zijn dan eerdere Beats-hoofdtelefoons. Dat betekent dat hoewel er enkele exclusieve goodies zijn voor iOS-gebruikers, Android-bezitters ook kunnen profiteren van snel koppelen en Google Assistant-ondersteuning. Op welk mobiel platform u zich ook bevindt, dit is een andere goede manier om ANC te krijgen zonder premium prijzen.

Lees ons volledige Beats Studio Buds beoordeling .

fire stick black friday aanbiedingen

Krediet: Regan Coule / Toekomst

12. Bowers & Wilkins PI5

Premium ANC-oordopjes, effectief binnen en buiten

Specificaties:
Maat:1x0,9x0,7 Gewicht:0,2 ons (per knop) Batterijduur (nominaal):4,5 uur (ANC aan), 24,5 uur (oplaadetui) Bluetooth-bereik:15 voet (3 meter) Bijzonderheden:Instelbare ANC, transparantiemodus, IP54 waterbestendigheid, ondersteuning voor digitale assistent, SoundscapesDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Electricshop Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Selfridges Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Zeer effectieve ANC+Rijke geluidskwaliteit+Premium ontwerp+Goede microfoons
Redenen om te vermijden
-Lage batterijduur-Bediening kan beter

Een goedkoper (maar nog steeds premium geprijsd) alternatief voor de PI7, de Bowers & Wilkins PI5 wedijvert zelfs met de AirPods Pro op het gebied van ruisonderdrukking. De ANC op deze knoppen, die kan overschakelen naar een even indrukwekkende pass-through ambient-modus, doet fantastisch werk door geluid te blokkeren, ongeacht je directe omgeving.

Er zijn een paar redenen waarom het niet hoger op deze lijst staat, zoals de teleurstellende batterijduur van 4,5 uur, de af en toe dubieus bedieningselementen en een pasvorm die niet meer comfortabel is naarmate de uren verstrijken. Toch gaat hij niet korter mee dan de AirPods Pro, en de meeste in-ear-koptelefoons kunnen toch een opluchting zijn om op te stijgen. Als je gewoon eersteklas ANC wilt en bereid bent ervoor te betalen, zijn er veel slechtere opties.

Lees ons volledige Bowers & Wilkins PI5 recensie .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

13. Amazfit PowerBuds Pro

Slimme fitnessvriendelijke ANC-oordopjes

Specificaties:
Maat:1,3 x 0,7 x 0,9 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Batterijduur (nominaal):5,5 uur (ANC aan), 9 uur (ANC uit), 19 uur (met oplaadcassette en ANC aan), 30 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:40 voet (12 meter) Bijzonderheden:Adaptieve ruisonderdrukking, transparantiemodus, volgen van activiteitenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Jacamo
Redenen om te kopen:
+Rijk geluid+Effectieve ruisonderdrukking+Verdubbelt als een fitnesstracker+Gestapeld met functies
Redenen om te vermijden
- - Losjes-- Fitnessfuncties zijn niet nauwkeurig

Het idee dat oordopjes met ruisonderdrukking ooit zo goedkoop zouden zijn, was niet zo lang geleden ondenkbaar. Maar de Epic Air Sport ANC beheert het, en je bent misschien opgelucht om te weten dat dit geen goedkoop en smerig paar knoppen is onder een geluiddempende glans. Integendeel, het is eigenlijk heel praktisch in het algemeen, met een lange batterijduur en een respectabele geluidsweergave.

In tegenstelling tot vergelijkbare, met oorhaakjes uitgeruste oordopjes, voelt de Epic Air Sport ANC zelden oncomfortabel aan, en je krijgt een paar verschillende tipformaten om de perfecte pasvorm te vinden. Speciale vermelding gaat naar de levensduur van de oordopjes: ongeveer 11 uur per lading met ANC ingeschakeld, comfortabel meer dan het dubbele van die van de AirPods Pro.

Lees ons volledige JLab Epic Air Sport ANC-recensie .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

14. Samsung Galaxy-knoppen 2

De beste goedkope Samsung-oordopjes met ruisonderdrukking

Specificaties:
Maat:0,7 x 0,8 x 0,8 inch Gewicht:0,2 ons Levensduur batterij (nominaal):5 uur met ANC aan (20 uur met oplaadetui), 7,5 uur met ANC uit (29 uur met oplaadetui) Bluetooth-bereik:40 voet (12 meter) Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, omgevingsmodus, geluidsprofielen, IPX2-waterbestendigheid, gamemodus, PowerShare, draadloos opladenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Jacamo
Redenen om te kopen:
+Levendig, aanpasbaar geluid+Bevredigend ANC+Goede app+Draadloos opladen
Redenen om te vermijden
-Middelmatige levensduur van de batterij-Lage gesprekskwaliteit

Hoewel de Samsung Galaxy Buds 2 een stap lager is dan de Galaxy Buds Pro, krijg je waar je voor betaalt, en dit paar ANC-oordopjes is op zijn minst goedkoper dan het hierboven beschreven vlaggenschipmodel. En het is ook geen totale downgrade: de algehele geluidskwaliteit en ruisonderdrukkingseffectiviteit zijn beide belangrijke hoogtepunten.

De Galaxy Buds 2 beschikt ook over een handvol functies die exclusief werken met Galaxy-smartphones, dus het is een goede keuze als je een Samsung-fan bent. Deze bonussen omvatten een gamingmodus met lage latentie en PowerShare, waarmee je de case kunt opladen door hem op de achterkant van bepaalde Galaxy-smartphones te plaatsen, waardoor de laatste in feite een powerbank wordt.

Lees ons volledige Samsung Galaxy Buds 2 review .

beste Cyber ​​Monday Chromebook-deals

Hoe u de beste oordopjes met ruisonderdrukking voor u kiest

We hebben deze oordopjes gedeeltelijk gerangschikt op hoe effectief hun ANC-technologie is, maar dit hoeft niet voor iedereen het allerbelangrijkste te zijn. Je bent misschien bereid om iets minder effectieve ANC te hebben als dit betekent dat je een paar krijgt met de beste algemene geluidskwaliteit, of je bent misschien een enthousiaste hardloper die extra stabiliteit en waterdichtheid nodig heeft, evenals ruisonderdrukking.

Bedenk in ieder geval welke eigenschappen het belangrijkst zijn voor uw eigen behoeften. Wil je een koptelefoon die op een bepaalde manier klinkt, of een perfect neutrale balans tussen de bas, middentonen en hoge tonen? Wil je de meest comfortabele oordopjes, zodat je ze urenlang kunt dragen zonder ongemak? Heb je een bepaalde telefoon die goed zou passen bij specifieke oordopjes, zoals de AirPods Pro en Samsung Galaxy Buds Pro?

Alleen jij kunt beslissen wat je prioriteiten zijn, maar lees zeker de volledige recensies die hierboven zijn gelinkt als je meer details wilt over een bepaalde kwaliteit.

Batterijduur

Dat gezegd hebbende, is het de moeite waard om hier een paar eigenaardigheden van de oordopjes te bespreken. De levensduur van de batterij kan lastig zijn: sommige oordopjes kunnen veel langer meegaan dan andere, maar met de meegeleverde oplaadcassettes kan de totale mogelijke uptime veel concurrerender zijn. Bedenk hoe lang en hoe vaak u uw hoofdtelefoon wilt dragen: voor lange reizen is een langere batterijduur per oplaadbeurt beter, maar als u alleen wat entertainment wilt tijdens korte woon-werkverkeer, dan is dit minder belangrijk, aangezien u waarschijnlijk de toppen vaker in hun etui bewaren.

Prijs

De prijzen variëren ook behoorlijk sterk. Je kunt ANC-oordopjes gewoon niet vinden tegen echte koopjesprijzen - de technologie is duur om te implementeren - maar een goedkoop paar kost je meestal $ 100 tot $ 150. Veel meer premium toppen zullen waarschijnlijk ergens tussen de $ 200 en $ 300 kosten.

Gelukkig, als je een krap budget hebt, kan het ANC op goedkopere toppen perfect bruikbaar zijn. Het prijsverschil wordt meestal goedgemaakt door extra functies of een hogere bouwkwaliteit, in plaats van hoe goed de ANC-blokken klinken.

Hoe we oordopjes met ruisonderdrukking testen

DE BESTE HOOFDTELEFOON EN OORDOPJES

Bekijk onze uitgebreide handleidingen voor de beste hoofdtelefoons en oordopjes die je kunt kopen, in elke belangrijke categorie en prijsklasse.

· Beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon

· Beste goedkope draadloze oordopjes

· Beste koptelefoon

· Beste nep AirPods

· Beste hardloopkoptelefoon

· Beste trainingskoptelefoon

· Beste draadloze hoofdtelefoon

· Beste goedkope hardloopkoptelefoon

· Beste goedkope draadloze hoofdtelefoon

· Beste goedkope hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

· Beste goedkope koptelefoon

· Beste goedkope oordopjes

Bij het testen van oordopjes met ruisonderdrukking testen we op comfort, installatie- en gebruiksgemak, geluidskwaliteit en — ja — hoe goed het ANC werkt in verschillende situaties. Dit kan betekenen dat je ze meeneemt naar een drukke winkel of langs een drukke weg, of dat je ze gewoon draagt ​​terwijl je in de buurt van andere mensen zit die een gesprek voeren.

We streven er altijd naar om hoofdtelefoons in de loop van een week te testen, inclusief sessies waarbij we ze minstens een paar uur achter elkaar dragen. Dit laat ons weten hoe comfortabel ze zijn bij langdurig gebruik en of de claims van de fabrikant over de levensduur van de batterij bestand zijn tegen gebruik in de praktijk.

We luisteren ook naar een reeks muziekgenres, plus podcasts, om te zien hoe elk paar presteert op audiokwaliteit. Dat geldt voor alles van hiphop tot rock, jazz, klassiek, pop en R&B. Verschillende modellen zijn mogelijk beter geschikt voor verschillende genres, dus we laten je weten hoe elk paar omgaat met verschillende frequenties en muziekstijlen.

Ten slotte zullen we oordopjes met ruisonderdrukking beoordelen op ons vijfpuntensysteem, waarbij 1 de slechtste is en 5 de beste. Als een paar bijzonder excellent is, met een robuust scala aan kwaliteiten, kunnen we het een Editors' Choice-badge toekennen.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Bose QuietComfort Geluid... Bose QuietComfort-oordopjes Amazone € 249,95 £ 171,96 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Jabra Elite Active 75T True... Jabra Elite Active 75t zeer.co.uk £ 179 £ 94 Weergave Bekijk alle prijzen Sony WF-1000XM4 Ruis... Sony WF-1000XM4 draadloze oordopjes John Lewis £ 199 Weergave Bekijk alle prijzen GRADE A2 - Apple AirPods Pro... Apple AirPods Pro Apparaten Direct £ 170,05 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Master & Dynamic MW08 True... Master & Dynamic MW08 Amazone £ 279 £ 209,25 Weergave Bekijk alle prijzenKorting OnePlus Buds Pro - Draadloos... OnePlus Buds Pro Amazone £ 139 £ 124 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Samsung Galaxy Buds Pro Zwart Samsung Galaxy Buds Pro Amazone £ 141 £ 124 Weergave Bekijk alle prijzenLage voorraad Verlaagde prijs Jabra Elite 85t Echt Draadloos... Jabra Elite 85t Amazone £ 219,99 £ 132,15 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Sennheiser Momentum In-Ear... Sennheiser Momentum True Wireless 2 argos.co.uk £ 279 £ 189 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Beats By Dr. Dre Beats Studio... Beats Studio Buds zeer.co.uk £ 129 £ 99 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen