Beste buitencadeaus

Krediet: BioLite

iphone se 2020 vs xr

De wereld is een grote plaats, en de juiste tool kan je helpen om eruit te komen en er nog veel meer van te genieten. Of het nu iets is om je op de hellingen te beschermen, je opgeladen te houden als je kilometers verwijderd bent van een stopcontact of je gewoon bezig te houden terwijl je geniet van de zon, we hebben een paar ideeën voor de avonturier in je leven, en jij misschien vindt u een geschenk of twee voor uzelf terwijl u toch bezig bent.

Naarmate we dichter bij Black Friday en Cyber ​​Monday komen, moet u opletten voor nog lagere prijzen naarmate er meer deals opduiken. Dit zijn de beste cadeaus voor buiten die je kunt kopen.(Afbeelding tegoed: katalysator)

Catalyst waterdichte laptophoes

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Voor de persoon die zijn laptop of tablet overal mee naartoe neemt, kan het buitenleven een beetje ontmoedigend zijn. Van vallen en schokken tot stof en zelfs regen, de bedreigingen voor elektronica groeien zodra je naar buiten stapt. Gelukkig is er de waterdichte Catalyst-hoes, die je een beschermende draagtas voor je technische apparaten geeft.

wanneer is het volgende evenement van Apple

Een ontwerp met dubbele sluiting sluit water af met een IP66-classificatie en een schuimdempende voering beschermt tegen stoten en vallen. Het heeft zelfs handige rugzakriemen om het dragen te vergemakkelijken. Met de waterdichte Catalyst-hoes, verkrijgbaar in verschillende maten, kunt u uw mobiele tech overal mee naartoe nemen, zelfs als het slecht weer is.

De beste Catalyst waterdichte laptophoes 11'-deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen