Beste beveiligingscamera's voor buiten in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Nest

Camera (batterij)
twee

Arlo

Ultra
3

Wyze

Cam v3
4

Knipperen

Buitenshuis
5

Nest

Cam met schijnwerper (bedraad)
6

EufyCam

twee
7

Ring

Floodlight-camera
8

Arlo

Pro 3 schijnwerpercamera
9

Arlo

Pro 4
10

Ring

Stick Up Cam-batterij
elf

Wyze

Cam buiten
12

Diep

Sentinel

(Afbeelding tegoed: Arlo)

De beste beveiligingscamera's voor buiten moeten niet alleen sterk genoeg zijn om de elementen te overleven, maar ze moeten ook video leveren die duidelijk genoeg is zodat u kunt zien wat er buiten uw huis gebeurt, dag en nacht.

Sommige beveiligingscamera's voor buiten moeten worden aangesloten om stroom te krijgen, maar veel kunnen ook alleen op batterijvoeding werken. Hierdoor zijn ze gemakkelijker te installeren, maar je moet er wel aan denken om ze op te laden. Weer anderen hebben spot- of schijnwerpers ingebouwd, zodat je beter kunt zien in het donker.Wat zijn de beste beveiligingscamera's voor buiten?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De beste buitenbeveiligingscamera in het algemeen is de Nest Cam (batterij), die voor $ 179 een geweldige balans is tussen functies en prijs. Het heeft een resolutie van 1080p, is eenvoudig te installeren en geeft je drie uur video-opslag en persoons-, dieren- en voertuigdetectie zonder dat je een abonnement nodig hebt.

Als u absoluut het beste wilt en prijs geen rol speelt, biedt de Arlo Ultra een 4K-resolutie en kunt u deze gebruiken om digitaal te pannen en zoomen om personen die uw tuin binnenkomen beter te volgen. De Arlo Ultra werkt ook op batterijen en heeft een ingebouwde LED-spot om je beter te laten zien in het donker. Er is zelfs een optioneel zonnepaneel om op te laden. De camera is echter prijzig en je wilt een Arlo-abonnement (vanaf $ 6 per maand) om de camera volledig te gebruiken. Arlo heeft ook de Arlo Ultra 2 uitgebracht, die dezelfde resolutie heeft, maar betere wifi. Blijf ons volgen voor onze recensie.

Als je een klein budget hebt, is de Wyze Cam v3 de juiste keuze. Het kost slechts $ 20 bij Wyze.com, maar levert indrukwekkende video - zowel overdag als 's nachts - voor de prijs. De app van Wyze is ook volledig uitgerust, je kunt video lokaal opslaan en het cloudopslagabonnement van Wyze is ook zeer betaalbaar. Het enige nadeel is dat de Wyze Cam v3 op een stopcontact moet worden aangesloten.

Lees verder voor al onze beste keuzes voor buitenbeveiligingscamera's.

De beste beveiligingscamera's voor buiten die u vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Nest Cam (batterij)

De beste buitenbeveiligingscamera in het algemeen

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:130 graden Nachtzicht:Ja Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Google Assistent Cloud opslag:Vanaf $ 6/maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Geweldig ontwerp+Zeer scherpe videokwaliteit+Gratis persoon, dier, voertuigdetectie+3 uur video-opslag gratis
Redenen om te vermijden
-Weinig accessoires

De goed ontworpen Nest Cam (batterij) heeft een eenvoudige vorm en is dankzij de magnetische voet een van de gemakkelijkst te installeren beveiligingscamera's voor in huis. Het is weerbestendig, dus het kan vrijwel overal buiten worden gemonteerd. De 1080p-camera legt dag en nacht scherpe beelden vast, en de microfoon en luidspreker maakten gesprekken een fluitje van een cent.

De Nest Cam (batterij) biedt ook drie uur gratis video-opslag, evenals detectie van personen, voertuigen en dieren. Als je je aanmeldt voor een Nest Aware-abonnement (vanaf $ 6 / maand), krijg je ook herkenning van bekende gezichten en de mogelijkheid om video's tot een maand op te slaan. Hoewel het een goede batterijduur heeft, maakt Nest geen accessoires om het te verlengen, zoals een verwijderbare batterij of een zonnepaneel.

Lees ons volledige Nest Cam (batterij) review .

snelle en furieuze films kijken

(Afbeelding tegoed: Arlo)

2. Arlo Ultra

Beste buitenbeveiligingscamera voor videokwaliteit

Specificaties:
Video resolutie:4K Gezichtsveld:180 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja (in basisstation) Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:30 dagen rolling-cloud-service (1080p) voor maximaal 10 camera's een jaar lang gratis; daarna $ 9,99/maand. Upgrade naar 4K-opname voor $ 1,99 / maand per camera.DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij BT Shop Bekijk op very.co.uk Bekijk bij BT Shop Bekijk alle prijzen (4 gevonden) 267 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Uitstekende video+Digitaal pannen en zoomen+Intuïtieve software
Redenen om te vermijden
-Duur

De Arlo Ultra is de beste outdoor beveiligingscamera als prijs geen rol speelt. Het levert niet alleen de beste videokwaliteit, maar het gebruikt ook die extra resolutie om digitaal volgen en zoomen mogelijk te maken, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​persoon te volgen en te identificeren terwijl deze over het frame beweegt. Een ingebouwde schijnwerper maakt het ook mogelijk om 's nachts in kleur op te nemen, en hij heeft dubbele microfoons voor betere audio.

De Arlo Ultra werkt alleen op batterijvoeding, maar kan worden aangesloten als er een stopcontact in de buurt is. Arlo verkoopt ook een zonnepaneel voor $ 80, wat zou moeten helpen om de batterij langer opgeladen te houden.

Dit alles kost je echter: een enkele camera (met de hub) kost $ 399 en extra camera's zijn elk $ 299. De Arlo Ultra wordt niet geleverd met een gratis laag cloudopslag, dus je moet minimaal $ 3 per maand uitgeven als je video's wilt opslaan. En als je 4K-video's wilt opslaan, is het een extra $ 1,99 per camera per maand, bovenop het maandelijkse abonnement, waarvan de laatste het eerste jaar wordt kwijtgescholden. Maar als je absoluut het beste wilt als het gaat om videokwaliteit, dan is de Arlo Ultra het.

Arlo is uitgekomen met de Arlo Ultra 2, die betere wifi heeft, dus je zou de camera's verder van het basisstation moeten kunnen plaatsen. Blijf ons volgen voor onze recensie.

Lees ons volledige Arlo Ultra-recensie

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Wyze Cam v3

Beste budget bedrade beveiligingscamera voor buiten

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:110 graden Nachtzicht:Ja Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:Nee Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent Cloud opslag:14 dagen gratis cloudopslag (doorlopend, eeuwigdurend)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Spotgoedkoop+Geweldige video voor de prijs+Lokale opslag
Redenen om te vermijden
-Moet worden aangesloten

Laat u niet misleiden door de lage prijs; de Wyze Cam v3 is de beste camera voor thuisbeveiliging voor mensen met een beperkt budget. Zoals de naam al doet vermoeden, kan het video opnemen met een resolutie van 1080p, en hoewel de kwaliteit niet van hetzelfde niveau is als de 4K Arlo Ultra, is het nog steeds scherp genoeg om te zien wie er is. Vooral het nachtzicht in kleur is indrukwekkend.

De Wyze Cam v3 wordt geleverd met twee weken gratis cloudopslag - hoewel clips beperkt zijn tot 12 seconden - maar het heeft ook een microSD-kaartsleuf die je kunt gebruiken om continu opnemen mogelijk te maken en time-lapse-video's te maken. U kunt video's van onbeperkte lengte en geen afkoelperiodes krijgen als u zich abonneert op Wyze Cam Plus ($ 1,25/maand per camera). Dat is goedkoop maar goed. En aangezien Wyze momenteel verzendingen aan Cam Plus-abonnees beperkt, krijgt u de camera waarschijnlijk sneller.

Misschien is het enige nadeel van de Wyze Cam v3 dat hij moet worden aangesloten; Wyze verkoopt een montageset van $ 4 met een USB-verlengsnoer van 5 voet, zodat je hem tot 3 meter van een stroombron kunt monteren.

Lees ons volledige Wyze Cam v3 review

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Beste budget volledig draadloze buitencamera

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:110 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:half duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:Ja, twee AA Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa Cloud opslag:begint bij /jaarDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Neemt audio en video van goede kwaliteit op+Kan video lokaal opslaan+Lange batterijduur
Redenen om te vermijden
-Geen persoonsdetectie

De Blink Outdoor is de beste beveiligingscamera voor buiten voor diegenen die een echt draadloze optie willen voor minder dan $ 100. De camera werkt op twee AA-batterijen (die tot twee jaar meegaan) en communiceert draadloos met een klein basisstation dat is verbonden met je wifi-netwerk. In tegenstelling tot de camera's van Arlo is er echter geen optie voor een zonnepaneel om de batterijen van de Blink bij te houden.

De Blink Outdoor is weerbestendig en wordt geleverd met een handige montagebeugel. Hoewel het geen top is, is de 1080p-video die het opneemt goed voor de prijs. Hoewel het geen gratis cloudopslag heeft, zoals de oudere Blink XT2, kun je video's lokaal opslaan op een USB-station. Cloudopslag begint bij $ 3 / maand of $ 30 / jaar. De app van Blink is redelijk robuust en hoewel hij niet alle toeters en bellen van Arlo's camera's heeft, heeft deze sub-$ 100 genoeg functies voor de prijs.

Lees ons volledige Blink Outdoor beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Nest)

5. Nest Cam met Floodlight (bedraad)

De uitstekende beveiligingscamera van Nest, gecombineerd met een schijnwerper

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:130 graden (diagonaal) Nachtzicht:Ja Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:Alleen back-up Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Google Assistent Cloud opslag:Rollende opslag van 30 dagen voor $ 5,99 per maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Uitstekende videokwaliteit+Gratis laag is eigenlijk handig+5 GHz wifi-radio+Batterij backup
Redenen om te vermijden
-Alleen compatibel met Google Home-Geen uitgebreide lokale opslagoptie

Neem de uitstekende Nest Cam (bedraad) en voeg twee krachtige schijnwerpers toe, en je krijgt de toepasselijke naam Nest Cam met Floodlight (bedraad). De camera zelf neemt geweldige high-definition video op en heeft een lokale back-up van drie uur voor het geval je internetverbinding uitvalt. Aan weerszijden bevinden zich twee dimbare LED's die 2400 lumen kunnen produceren, meer dan genoeg om alles rondom te verlichten.

Net als de Ring Floodlight moet de Nest-camera bedraad zijn om te werken, dus hij is minder mobiel dan de Arlo Pro 3 Floodlight, die alleen op batterijstroom werkt. Toch krijg je een paar leuke dingen gratis, waaronder persoonsdetectie, aanpasbare bewegingszones en (beperkte) lokale opslag. Tenzij je een camera nodig hebt die met Alexa werkt, is dit zeker een schijnwerpercamera om te overwegen.

Lees ons volledige Nest Cam met Floodlight (bedraad) review .

(Afbeelding tegoed: Eufy)

6. EufyCam 2

Een veelzijdige draadloze camera die werkt met HomeKit

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:120 graden Nachtzicht:Ja Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, HomeKit Cloud opslag:Rollende opslag van 30 dagen voor $ 2,99 / maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Appliances Direct Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (8 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Lokale opslag+Alle functies ingeschakeld met of zonder een cloudabonnement+Leuke video bij daglicht+Responsieve, intelligente app
Redenen om te vermijden
-Wazige, gepixelde nachtvideo's-Geen gratis cloudabonnement

Wat de beste beveiligingscamera's voor buiten betreft, is de EufyCam 2 een betaalbaarder alternatief voor de camera's van Arlo. Net als de Arlo-camera's, maken de camera's van Eufy ook verbinding met een basisstation, waar je je video lokaal kunt opslaan als je je liever niet abonneert op een cloudopslagplan, dat begint bij $ 3 per maand.

De EufyCam leverde overdag zeer goede 1080p-video, maar nachtelijke video's waren minder scherp, waardoor gezichtsdetails moeilijk te zien waren. Deze camera's werken op batterijen, waardoor ze vrijwel overal gemakkelijk te plaatsen zijn. En de camera's van Eufy werken met Alexa, Google Assistant en HomeKit, inclusief HomeKit Secure Video, mocht je de cloudopslag van Apple willen gebruiken.

Lees ons volledige EufyCam 2 beoordeling .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

7. Ring-schijnwerpercamera

Een buitencamera en schijnwerper in één

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:140 graden Nachtzicht:Ja Geluid:half duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Nee Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:$ 3 / maand ($ 30 / jaar) voor 60 dagen videoDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Pre-order bij Appliances Direct Prime Bekijk bij Amazon Lage voorraad Bekijken bij B & Q Bekijk alle prijzen (17 gevonden) 211 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Breed gezichtsveld+Uitgebreide app+Betaalbaar abonnementsprogramma
Redenen om te vermijden
-Moet bedraad zijn

De Ring Floodlight Camera combineert twee essentiële apparaten in één: een beveiligingscamera voor in huis en een bewegingsgeactiveerde schijnwerper. Wanneer de Floodlight-camera beweging detecteert, schakelt hij zijn twee krachtige LED-stralen in, evenals zijn scherpe 1080p-camera, en begint met opnemen. De Floodlight Cam heeft ook een luidspreker, zodat je kunt praten met degene die voor de camera staat en hun reacties kunt horen.

De Ring Floodlight-camera moet worden aangesloten op de stroomvoorziening van uw huis om te werken; als u op zoek bent naar een meer veelzijdige optie, de Arlo Floodlight-camera ($ 249) kan op batterijstroom werken.

De app van Ring biedt een verscheidenheid aan instellingen, zoals aangepaste bewegingszones, planning en meer. Helaas, om video op te nemen en te delen, moet je je abonneren op Ring's cloudopslagplannen, die beginnen bij $ 3 per maand.

Een nieuwer model, de Ring Floodlight Camera Bedraad Pro ($ 249), heeft een verbeterd ontwerp, helderdere LED's en geavanceerdere technologie voor het volgen van personen. Het is beschikbaar voor pre-order en wordt in mei verzonden.

Lees ons volledige Ring Floodlight Camera beoordeling

(Afbeelding tegoed: Arlo)

8. Arlo Pro 3 Floodlight-camera

Batterijgevoede schijnwerpercamera

Specificaties:
Video resolutie:2K Gezichtsveld:160 graden Nachtzicht:Ja Geluid:full duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:$ 3 / maand ($ 30 / jaar) voor 60 dagen videoDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (14 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goede video+Ingebouwde schijnwerper+Digitaal volgen van onderwerpen
Redenen om te vermijden
-Vereist een abonnement voor veel functies-Korte batterijduur

Voor degenen die geen buitenlamp hebben, is de Arlo Pro 3 Floodlight-camera de beste optie voor het toevoegen van een beveiligingscamera voor buiten met een schijnwerper. Deze camera op batterijvoeding is eenvoudig te installeren, heeft een helder licht van 2000 lumen en heeft een 2K-camera die digitaal kan pannen en zoomen, zodat je beter kunt zien wie er buiten is.

U kunt echter ook investeren in een oplaadpaneel op zonne-energie, omdat we ontdekten dat de batterij van de camera snel leeg raakt, vooral bij gebruik van de schijnwerper. En net als veel andere beveiligingscamera's, moet je een abonnement nemen op Arlo (vanaf $ 2,99 per maand) als je alle camerafuncties wilt gebruiken.

Lees ons volledige Arlo Pro 3 Floodlight Camera review

beste streamingkanalen op roku

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

9. Arlo Pro 4 '

Een zeer goede Arlo outdoor beveiligingscamera voor minder

Specificaties:
Video resolutie:2K Gezichtsveld:160 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:full-duplex Lokale opslag:Ja (in basisstation) Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:$ 3 / maand voor 30-dagen rolling-cloud-service (2K) voor maximaal 10 camera'sDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's Bekijk alle prijzen (11 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Schone, gebruiksvriendelijke app+Gelikt camera-ontwerp+Verwijderbare batterij+Goede videokwaliteit
Redenen om te vermijden
-Vereist een abonnement voor veel functies

De Arlo Pro 4 beschikt over een 2K-videoresolutie, een ingebouwde LED-schijnwerper en nachtzicht in kleur, waardoor het een zeer goede beveiligingscamera voor thuis is - hij heeft ook een bovengemiddelde videokwaliteit. Hij kan werken op oplaadbare batterijen (die tot zes maanden meegaan) of kan worden aangesloten op een stopcontact. Je kunt ook een zonnepaneel kopen om de batterij langer opgeladen te houden.

De Arlo Pro 4 is in wezen dezelfde camera als de Arlo Pro 3 , met één belangrijk verschil: de Pro 4 kan rechtstreeks verbinding maken met je wifi, dus je hebt geen basisstation nodig als je geen lokale opslag nodig hebt of wilt. Als u echter veel van de functies van Arlo Pro 4 wilt gebruiken, zoals het opslaan van video en persoons-, voertuig- en pakketdetectie, moet u zich abonneren op een abonnement dat begint bij $ 2,99 per maand.

Lees ons volledige Arlo Pro 4 recensie .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

10. Ring Stick Up Cam-batterij

Een capabele beveiligingscamera voor buiten voor Ring-bezitters

Specificaties:
Video resolutie:1080p Gezichtsveld:130 ° diagonaal, 110 ° horizontaal, 57 ° verticaal Nachtzicht:25 voet Geluid:full-duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa Cloud opslag:$ 3 / maand ($ 30 / jaar) voor 60 dagen videoDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Gelikte app+Ring-ecosysteem en Alexa-integratie+Goede batterijduur+Weersbestendig
Redenen om te vermijden
-Geen lokale opslag-Nutteloos zonder abonnement-Geen Google Home- of Apple HomeKit-integratie

Hoewel niet de beste buitencamera in het algemeen, is de Ring Stick Up Cam Battery de beste optie voor degenen die in het ecosysteem van Ring investeren. Hij is eenvoudig te installeren, heeft een goede batterijduur en kan worden aangesloten op een zonnepaneel, zodat je de batterij niet zo vaak handmatig hoeft op te laden.

De videokwaliteit van de Stick Up-cam was zowel overdag als 's nachts beter dan gemiddeld, en de app van Ring is een van de meest uitgebreide die er is. Echter, net als de andere beveiligingscamera's van Ring, heeft de Stickup Cam geen lokale opslag, dus je zit vast als je internet uitvalt. En je hebt een Ring-abonnement nodig als je video's wilt opslaan of enkele van de geavanceerde functies van de camera wilt gebruiken.

Lees ons volledige Beoordeling van de Ring Stick Up Cam-batterij .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

11. Wyze Cam Outdoor

Een goedkope, bedrade buitencamera

Specificaties:
Video resolutie:1080p/20 fps (dag), 10 fps (nacht) Gezichtsveld:110 graden Nachtzicht:Ja Geluid:Full-duplex Lokale opslag:Ja Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:$ 14,99 / jaarDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Met de reismodus kun je de camera meenemen+Lokale opslag
Redenen om te vermijden
-Voller dan andere budget beveiligingscamera's-Nachtelijke video van lage kwaliteit

De volledig draadloze buitencamera van Wyze is een andere goede optie voor diegenen die op zoek zijn naar een beveiligingscamera voor buiten voor minder dan $ 100. Net als de Blink Outdoor bestaat de Wyze Cam Outdoor uit een basisstation dat verbinding maakt met je router en een weerbestendige draadloze camera.

Voor een camera van $ 50 werkt de Wyze Cam Outdoor goed, maar we vonden de videokwaliteit lager dan die van de Blink Outdoor-camera. En omdat de batterij van de Wyze Cam Outdoor is ingebouwd, moet je de camera helemaal verwijderen om hem op te laden, in plaats van de batterijen te vervangen. (Wyze verkoopt geen zonnepaneel voor zijn camera's). De Wyze Cam heeft echter een zeer goedkoop abonnement op cloudopslag en je kunt deze camera meenemen op vakantie, omdat hij onafhankelijk van het basisstation werkt en een slimme time-lapse-modus heeft.

Lees ons volledige Wyze Cam Outdoor review

Krediet: Deep Sentinel

12. Diepe schildwacht

De beste beveiligingscamera voor buiten met professionele bewaking

Specificaties:
Video resolutie:480p Gezichtsveld:130 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:full-duplex Lokale opslag:Nee Batterij aangedreven:Ja Weersbestendig:Ja Smart Home-compatibiliteit:Geen Cloud opslag:/maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon $ 499 bij Deep Sentinel
Redenen om te kopen:
+Professionele bewaking+Snelle reactie+Luide, heldere audio
Redenen om te vermijden
-Duur-Lage resolutie

De Deep Sentinel lijkt meer op een mini professioneel bewaakt beveiligingssysteem dan een stand-alone beveiligingscamera. Dat komt omdat wanneer de camera een indringer ziet, deze een live feed naar een meldkamer stuurt. Van daaruit kan een professional alarm slaan op de camera, een waarschuwing roepen en indien nodig contact opnemen met de politie.

Dit is niet goedkoop: naast de kosten van de camera's ($ 499 voor drie camera's), moet je ook een maandelijks bedrag van $ 50 betalen. En de resolutie van de video komt uit op 480p, omdat het prioriteit geeft aan de vloeiendheid van de videostream boven de definitie.

U zou een vergelijkbaar bedrag kunnen uitgeven voor de beste huisbeveiligingssysteem , maar ze bewaken uw camera's niet zo proactief als Deep Sentinel. Maar het zijn de beste beveiligingscamera's voor thuis als u op zoek bent naar actieve bewaking.

Lees ons volledige Diepe Sentinel-beoordeling .

Waar moet je op letten bij het kopen van een beveiligingscamera voor buiten?

Afgezien van de prijs, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een beveiligingscamera voor buiten.

Weerbestendigheid : Elke beveiligingscamera voor buiten moet worden beschermd tegen de elementen. Hoewel ze het waarschijnlijk niet aankunnen om onder water te worden gedompeld, moeten ze enige weerstand hebben tegen regen, ijzel en sneeuw.

Batterij aangedreven: Veel beveiligingscamera's voor buiten, zoals de Arlo- en Blink-camera's, kunnen alleen op batterijvoeding werken. Dat maakt ze gemakkelijker te installeren, omdat je je geen zorgen hoeft te maken over het doorvoeren van een netsnoer naar de camera. Dit betekent echter ook dat u de batterijen regelmatig moet opladen of vervangen.

Nachtzicht : Bijna alle buitenbeveiligingscamera's nemen overdag goede video op; het is nachtelijke video die de haves echt scheidt van de have-nots. De meeste camera's gebruiken infraroodlampen om hun onderwerpen te verlichten; betere camera's verlichten de scène zonder het onderwerp uit te blazen, zodat u details duidelijker kunt zien.

Extra verlichting : Sommige buitenbeveiligingscamera's, zoals die van Ring en Arlo, hebben ingebouwde LED-verlichting, zodat je 's nachts niet alleen onderwerpen beter kunt zien, maar ook zelf beter kunt zien als je buiten bent.

Hoe we de beste beveiligingscamera's voor buiten testen

Net als bij de beste beveiligingscamera's voor thuis, testen we beveiligingscamera's voor buitenshuis buiten onze huizen. We zien hoe goed ze video opnemen overdag en 's nachts, en kijken naar de details van de opgenomen video, evenals de bijbehorende audio.

We evalueren ook de apps en functies van de beveiligingscamera's; je moet gemakkelijk kunnen plannen wanneer de camera's in- en uitschakelen, en dingen instellen zoals aangepaste bewegingszones en gevoeligheid, zodat een boomtak of passerende auto het niet doet afgaan.

Met betere camera's kun je ook filteren op mensen, dieren, voertuigen en pakketten, zodat je alleen de meldingen krijgt die je wilt.

Verzameling van de beste deals van vandaag Wyze Cam v3 1080p HD IndWyze... Wyze Cam v3 Amazone £ 49,94 Visie Bekijk alle prijzen Arlo Ultra 4K draadloze ... Arlo Ultra 4K zeer.co.uk £ 699,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting eufy Beveiliging, eufyCam 2C... Eufycam 2 Amazone £ 229,99 £ 139,99 Visie Bekijk alle prijzen GRADE A1 - Ring Schijnwerper... Ring-schijnwerpercamera Apparaten Direct £ 159,12 Voorafgaande bestelling Bekijk alle prijzen Arlo Pro 3 Draadloos Buiten... Arlo Pro 3 schijnwerper John Lewis £ 109,99 Visie Bekijk alle prijzen ARLO Pro 4 2K HDR-wifi... Arlo Pro 4 Curry's £ 219,99 Visie Bekijk alle prijzen Ring Stick Up Cam-batterij van... Ring Stick Up Cam 3e generatie - Batterij Amazone £ 87,91 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen