Beste slimme stekkers voor buiten

(Image credit: Wyze)

Of het nu voor vakantieverlichting is - of voor welke tijd van het jaar dan ook - als u een van de beste slimme buitenstekkers kiest, wordt het aansluiten van al uw decoraties en buitenverlichting een stuk eenvoudiger. Met een slimme buitenstekker kun je je buitenverlichting bedienen via je smartphone, schema's instellen en zelfs synchroniseren met andere smarthome-apparaten.

Een slimme buitenstekker kan bijvoorbeeld uw verlichting inschakelen als een bewegingssensor iets detecteert dat over uw tuin loopt, of wanneer u thuiskomt van een avondje uit.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Of u kunt uw slimme buitenstekker zo instellen dat uw lichten aangaan als het donker wordt en ze 's ochtends uitdoen. Wat je doel ook is, een slimme stekker voor buiten is een goedkope, maar handige slimme gadget voor thuis, vooral als je hebt besloten om het te leren hoe een kerstboom te laten groeien en je wilt hem buiten zetten en toch verlicht hebben.

Wat zijn de beste slimme stekkers voor buiten?

Na het testen van een handvol apparaten, denken we dat de Wyze Plug Outdoor de beste slimme buitenstekker is die er is. Het is relatief compact, heeft twee stopcontacten die onafhankelijk kunnen worden bediend, en de app heeft veel planningsopties, waardoor je hem zelfs kunt verbinden met andere Wyze-producten. Het beste van alles is dat het minder dan $ 20 kost.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De meeste andere slimme stekkers die we hebben getest, waren allemaal erg goed, maar ze hadden allemaal het een of ander dat gewoon niet klopte. Sommigen hadden geen instellingen voor zonsopgang / zonsondergang in hun apps - erg handig voor slimme buitenlampen; een andere heeft twee stekkers, maar je kunt ze niet afzonderlijk bedienen. Weer een ander heeft vier stekkers, maar geen manier om ze op het apparaat zelf aan of uit te zetten.

Lees verder om te zien wat we wel en niet leuk vonden aan de beste outdoor smart plugs.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Wyze Plug Outdoor

Beste slimme buitenstekker in het algemeen

Specificaties:
Weersbestendigheid:IP64 Maat:3,9 x 2,7 x 1,4 inch Verkooppunten:twee Werkt met:Alexa, Google Assistent Electrische beoordeling:15A Draadloze:Wi-Fi (2,4 GHz)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Regelt twee uitgangen afzonderlijk+Goede planningsfuncties in app
Redenen om te vermijden
-Netsnoer moeilijker in elektriciteitskast te passen

Wyze heeft een reputatie opgebouwd met het maken van goede goedkope smart home-apparaten, en de Wyze Plug Outdoor is een ander dergelijk product. Zoals de meeste slimme stekkers voor buiten, is de Wyze Plug Outdoor een zwarte doos, met een snoer aan het ene uiteinde en twee stopcontacten aan het andere. Het snoer is een beetje kort, ongeveer 6 inch, en de stekker ligt in lijn met het snoer, dus het was moeilijk om het in mijn buitenstopcontact te proppen en het deksel te sluiten.

De Wyze Plug heeft twee stopcontacten; aan de bovenkant van de voorkant van de Plug zijn twee knoppen om elke socket te bedienen, met kleine LED's die aangeven welke actief is. Net onder de knoppen zit een kleine lichtsensor; dit kan worden gebruikt om het stopcontact te vertellen wanneer het moet worden in- of uitgeschakeld, op basis van de omgevingslichtomstandigheden.

U kunt echter ook een schema maken op basis van een vast tijdstip van de dag, evenals zonsopgang en zonsondergang, hoewel er geen verschuiving is, zoals 15 minuten voor of na zonsopgang. U kunt ook andere Wyze-producten als triggers gebruiken, bijvoorbeeld door de stekker een licht te laten aandoen als een Wyze Cam beweging detecteert. Ook deze kunnen op tijd zijn gebaseerd, maar u kunt niet specificeren of iets pas moet werken als het donker wordt.

Je kunt ook een vakantiemodus instellen, waarbij de Plug aan en uit gaat zodat het lijkt alsof je thuis bent, maar ik weet niet zeker hoe handig dat is voor een buitenlamp. Op het moment van schrijven werkt de Wyze Plug Outdoor met Alexa, maar niet met Google Home.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Een van de beste outdoor smart plugs voor planning

Specificaties:
Werkt met:Alexa, Google Assistent, SmartThings, IFTTT Draadloze:Wifi (2,4 GHz) Waterbestendigheid:IP64 Vermogen:1875W/15A Maat:4,9 x 2,4 x 2,3 inch Verkooppunten:tweeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Walmart Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Staples Bekijk alle prijzen (6 gevonden) 15 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Twee verkooppunten+Uitgebreide app
Redenen om te vermijden
-Geen twee-factor-authenticatie

De Kasa Smart Outdoor Plug KP400 van TP-Link heeft twee stopcontacten, zodat je twee apparaten onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. De stekker is een flinke 4,9 x 2,4 x 2,3 inch, maar in de dikke plastic behuizing zit een wifi-radio die op een afstand van maximaal 100 meter op je router moet worden aangesloten. De KP400 heeft een IP64-classificatie, dus hij is bestand tegen stof en de meeste regenval, maar u moet ervoor zorgen dat de stopcontacten naar beneden gericht zijn en afgedekt zijn wanneer ze niet in gebruik zijn.

Afgezien van de hardware, is het de Kasa-app van TP-Link die dit apparaat onderscheidt van andere slimme stopcontacten. De app maakt het installatieproces buitengewoon eenvoudig; het werkt met Alexa, Google Assistant, SmartThings en IFTTT, en het heeft redelijk goede planningsopties om je lichten op bepaalde tijden aan en uit te laten doen - inclusief zonsondergang en zonsopgang. Er is zelfs een compensatie als u wilt dat de lichten op een vast tijdstip vóór zonsopgang of vóór zonsondergang worden uitgeschakeld. Met de app kun je ook scènes en automatiseringen maken om met andere Kasa-apparaten te werken. De app van Kasa mist echter nog steeds tweefactorauthenticatie.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Ring buiten slimme stekker

De beste slimme buitenstekker voor Ring-bezitters

Specificaties:
Maat:4,9 x 3 x 2 inch Stekkers:twee Werkt met:Ring, Alexa Electrische beoordeling:15A/1875W Waterbestendigheid:IP64DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Relatief goedkoop+Heeft twee uitgangen
Redenen om te vermijden
-Aan de grote kant-Moet verbinding maken met hub

De Ring Outdoor smart plug is een massieve steen. Aan de onderkant bevinden zich twee pluggen, elk beschermd door een rubberen flap. Aan de bovenkant zit een 6,5-inch snoer dat lang genoeg is om de Ring op een buitenstopcontact aan te sluiten, terwijl je de deur van je stopcontact nog steeds kunt sluiten. Ik vind het vooral leuk dat de pinnen haaks op het snoer staan; het maakt het veel gemakkelijker om de deur te sluiten.

De Ring wordt ook geleverd met drie schroeven en muurankers. Op de voorkant van de Ring zit een grote ronde knop die blauw is in het midden; u kunt aan weerszijden van de knop drukken om elk stopcontact afzonderlijk te bedienen. De knop maakt een licht klikkend geluid.

In tegenstelling tot de meeste andere slimme stekkers, moet de Ring verbinding maken met een hub, wat een Ring Bridge ($ 49) of een slimme Amazon Echo-luidspreker kan zijn. Binnen de Ring-app kun je de twee stopcontacten configureren om samen of afzonderlijk te werken, en schema's maken voor wanneer het wordt in- en uitgeschakeld. Al met al is de Ring Outdoor Smart Plug een goed apparaat voor degenen die in het Ring-ecosysteem investeren.

se kijken vs serie 6

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Beste slimme stekker voor buiten om te dimmen

Specificaties:
Werkt met:Alexa, Google Assistent, SmartThings, IFTTT Draadloze:Wi-Fi (2,4 GHz) Waterbestendigheid:IP64 Vermogen:300W gloeilamp, 150W LED/CFL Maat:3,1 x 2,8 x 1,5 inch Verkooppunten:eenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Hiermee kunt u de lichten dimmen+Robuuste in-app-functies
Redenen om te vermijden
-Slechts één stekker-Geen tweefactorauthenticatie

Een van de problemen met de meeste slimme buitenstekkers is dat ze geen dimfunctie hebben. Met de Kasa Smart Wi-Fi Outdoor Dimmer kunt u, nou ja, precies dat doen: alle lampen die erop zijn aangesloten dimmen. Ideaal als je nog meer sfeer wilt creëren in je buitenruimte. Houd er rekening mee dat niet alle lampen hetzelfde reageren als ze worden gedimd - sommige kunnen flikkeren.

De Kasa-app heeft een heleboel functies, van plannen tot het aansluiten van de stekker op andere TP-Link smart home-apparaten, tot het bedienen met Alexa, Google Assistant en SmartThings. Echter, net als de andere buitenstekker van TP-Link - en al zijn andere slimme apparaten voor thuisgebruik - mist de Kasa-app tweefactorauthenticatie, waardoor het voor hackers gemakkelijker wordt om mogelijk in te breken in uw account en controle te krijgen over uw slimme apparaten voor thuisgebruik .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. GE Lighting Cync Outdoor slimme stekker

Een goed ontworpen slimme buitenstekker maar een simplistische app

Specificaties:
Werkt met:Alexa, Google Assistent Draadloze:Wi-Fi (2,4 GHz) Waterbestendigheid:IP64 Vermogen:15A Maat:5,3 x 2,7 x 2,6 ' Verkooppunten:tweeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Walmart Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Twee stekkers+Uitsteeksels loodrecht op koord+Geweldig ontwerp
Redenen om te vermijden
-Simplistische app-App mist authenticatie in twee stappen

De slimme buitenstekker van GE ziet eruit als een meer bolvormige versie van de TP-Link KAsa 400. We vinden het leuk dat de uitsteeksels op de GE-stekker loodrecht op het 7-inch snoer staan; de uitsteeksels zijn ook licht gebogen, zodat u er meer dan één in een standaard stopcontact kunt passen. Twee zachte rubberen flappen helpen de stopcontacten te beschermen wanneer ze niet in gebruik zijn. Boven elk stopcontact bevindt zich een kleine knop om elk afzonderlijk te bedienen, met twee kleine LED's die hun status aangeven.

De app van GE is intuïtief - pictogrammen zijn groot, helder en instructies gemakkelijk te volgen - maar het is een beetje simplistisch. Je kunt schema's maken om de stekkers op geplande tijden in en uit te schakelen, maar er is bijvoorbeeld geen optie voor zonsopgang of zonsondergang (je zou dit met Alexa kunnen doen, maar dat is een aparte stap). Het mist ook tweefactorauthenticatie en ik ontdekte dat de app op mij crashte terwijl ik hem gebruikte op een iPhone met iOS 15. En hoewel hij werkt met Alexa en Google Assistant, is hij niet compatibel met Siri.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. POWRUI slimme stekkerdoos

De beste slimme stekker voor buiten als je veel licht hebt

Specificaties:
Werkt met:Alexa, Google Assistent, IFTTT Draadloze:Wi-Fi (2,4 GHz) Waterbestendigheid:IP44 Vermogen:1875W/15A Maat:5,8 x 5,7 x 1,3 inch Verkooppunten:4DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Hiermee kunt u tot vier apparaten afzonderlijk bedienen+Goed ontworpen app
Redenen om te vermijden
-Geen fysieke aan / uit-knoppen op stekker-Basis in-app-functies

De PowrUI Smart Power Strip is gebouwd voor die Clark Griswold-types die veel slimme buitenlampen hebben en niet genoeg stopcontacten. Uit de behuizing van de PowrUI steken vier pluggen, die allemaal onafhankelijk kunnen worden bediend. Vervelend is echter dat het allemaal moet worden gedaan via de algemeen genoemde Smart Life-app (beschikbaar voor Android en iOS). Dat komt omdat de enige knop op de slimme stekker zelf alle vier de stekkers uitschakelt. Een groene LED boven elke stekker geeft aan of deze aan of uit staat.

De Smart Life-app is over het algemeen goed ontworpen, maar vrij eenvoudig. Je kunt elke plug hernoemen, een afteltimer instellen en schema's maken voor elke plug om in en uit te schakelen, maar er is geen instelling voor zonsopgang of zonsondergang. De pluggen zijn echter ook te bedienen via Alexa of Google Assistant, dus je kunt die assistenten gebruiken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. WeMo WiFi slimme buitenstekker (WSP090)

Werkt met HomeKit

Specificaties:
Werkt met:Alexa, Google Assistent, HomeKit Draadloze:Wi-Fi (2,4 GHz) Waterbestendigheid:IP44 Vermogen:1800W/15A Maat:3,7 x 3,5 x 1,8 inch Verkooppunten:tweeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Twee stekkers+Uitsteeksels loodrecht op koord+Robuuste app-functies
Redenen om te vermijden
-Kan niet elk stopcontact afzonderlijk bedienen

Hoewel de uitsteeksels van de WeMo loodrecht op het snoer staan, staan ​​ze niet onder een hoek zoals de GE Cync-stekker, dus het kan moeilijker zijn om er twee op een stopcontact te plaatsen. Het is niet de meest aantrekkelijke, maar het klaart de klus. Met een IP44-classificatie is hij iets vatbaarder voor regen dan andere stekkers, maar hij heeft afdekkingen voor beide stopcontacten. Het domste van de slimme stekker van WeMo is echter dat je deze twee stopcontacten niet afzonderlijk kunt bedienen.

Gelukkig is de app van WeMo behoorlijk robuust. Naast planning - inclusief verschuivingen van zonsopgang en zonsondergang - heeft het een Afwezig-modus, die, wanneer ingesteld, je lichten willekeurig aan en uit zal doen om het te laten lijken alsof je thuis bent. Hoewel het minder geschikt is voor buitenverlichting, is het een goede functie voor slimme stekkers voor binnen. En de plug van WeMo werkt niet alleen met Alexa en Google Assistant, maar is ook compatibel met HomeKit - de enige slimme plug voor buiten op deze lijst met die mogelijkheid. Als het de mogelijkheid had om elk stopcontact afzonderlijk te bedienen, zou dit bijna perfect zijn.

ninja xl airfryer oven

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

8. Lutron PD-15OUT-BL slimme buitenstekker

Een dure slimme buitenstekker voor Lutron Caseta-bezitters

Specificaties:
Werkt met:Alexa, Google Assistent, HomeKit Draadloze:Lutron-brug Waterbestendigheid:IP65 Vermogen:15A Verkooppunten:eenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Lowe's Bekijken bij Best Buy
Redenen om te kopen:
+Robuuste app met veel functies+Werkt met alle drie de virtuele assistenten
Redenen om te vermijden
-Vier keer zo duur als andere slimme buitenstekkers-Vereist Lutron-brug-Erg groot

Als u geïnvesteerd bent in de Lutron Caseta-familie van slimme lichtschakelaars en slimme stekkers, dan is het de moeite waard om de slimme buitenstekker te bekijken. De hoge prijs van $ 80 - vier keer die van andere slimme stekkers voor buiten - en het feit dat hij maar één plug heeft voor zijn enorme omvang, plaatst hem ver op onze lijst. De stekker van Lutron maakt het ook moeilijker om in overdekte stopcontacten te passen. Hoewel de stekker zelf een aan/uit-schakelaar heeft, kun je hem ook koppelen met een afstandsbediening ($ 20, apart verkrijgbaar) als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om hem van binnenuit te bedienen.

Net als Ring's slimme buitenstekker, moet je, om de Lutron-stekker vanaf je telefoon te bedienen of een van de functies ervan te gebruiken, hem verbinden met een Lurtron-brug, die zelf $ 80 kost, en die binnen 30 tot 60 voet van de stekker. Eenmaal verbonden, heeft Lutron echter een zeer robuuste app en ecosysteem - je kunt het bedienen met Alexa, Google Assistant en Siri, en je kunt niet alleen schema's maken, maar zelfs geofencing gebruiken om de lichten automatisch aan te laten gaan wanneer je telefoon wordt binnen het bereik van uw huis.

Waar moet je op letten bij het kopen van een slimme buitenstekker

Stekkeroriëntatie

De meeste buitenstopcontacten hebben een soort beschermhoes die ze tegen de elementen beschermt; sommige deksels kunnen zelfs sluiten als er iets op het stopcontact is aangesloten. Als de uitsteeksels van een smart plug echter in lijn zijn met het snoer, betekent dit vaak dat het snoer 90 graden moet worden gebogen om het deksel te sluiten, wat ertoe kan leiden dat de smart plug eerder verslijt.

Andere slimme stekkers zijn zo ontworpen dat de pinnen loodrecht op het snoer staan, zodat wanneer u het in een stopcontact steekt, het op natuurlijke wijze naar beneden hangt en niet verbogen wordt als u het op een stopcontact aansluit.

Aantal stekkers

De kans is groot dat je meer dan één ding buitenshuis hebt om aan te sluiten, dus de betere slimme stekkers hebben minstens twee stopcontacten. Wat nog belangrijker is, ze laten je elk stopcontact afzonderlijk bedienen, waardoor het veel gemakkelijker wordt om te controleren wanneer dingen worden in- en uitgeschakeld.

Slimme planning

Een van de kenmerken waar we naar op zoek zijn in de beste slimme stekkers voor buiten, is de mogelijkheid om ze in te plannen bij zonsondergang en uit te schakelen bij zonsopgang. Als de lampen die je wilt bedienen het hele jaar door branden, wil je niet steeds met de app hoeven te prutsen als de dagen langer en korter worden. De allerbeste apps op dit gebied hebben ook een offset, zodat je je lichten op een vast tijdstip voor zonsondergang kunt laten inschakelen - wanneer het donker wordt.

Waterbestendigheid:

Dit zou een gegeven moeten zijn, maar elke slimme buitenstekker moet bestand zijn tegen wat regen en sneeuw.

Hoe we de beste slimme stekkers voor buiten testen

Om te bepalen welke de beste slimme stekkers voor buiten zijn, installeren we ze buiten ons huis en evalueren we een paar belangrijke factoren:

  • Hoe eenvoudig is het in te stellen?
  • Hoe goed past hij in onze outdoor outlets?
  • Is het een goed ontworpen product?
  • Welke functies heeft de app?

We nemen deze, evenals andere factoren, zoals de prijs, in overweging en vergelijken die vervolgens met concurrerende apparaten om onze uiteindelijke beoordeling te bepalen.

Verzameling van de beste deals van vandaag Wyze Stekker Buiten, Dubbel... Wyze Plug Outdoor Amazone $ 17,98 Visie Bekijk alle prijzenKorting TP-Link KP400 Kasa Smart... TP-Link Kasa KP400 Buitenstekker Walmart $ 36 $ 25,63 Visie Bekijk alle prijzen Ring Slimme Buitenstekker... Ring Smart-stekker voor buiten Lowe's $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Kasa Slimme Buitendimmer... TP-Link Kasa Smart Wi-Fi Buitendimmer Amazone $ 29,99 $ 24,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Cync Slimme Buitenstekker,... GE Lighting Cync slimme buitenstekker Walmart $ 29,98 $ 18,74 Visie Bekijk alle prijzen Buiten slimme stekker, overspanning... POWRUI slimme stekkerdoos met 4 stopcontacten Amazone $ 29,97 Visie Bekijk alle prijzenKorting WeMo WiFi Smart Outdoor-stekker... WeMo WiFi slimme buitenstekker (WSP090) Amazone $ 39,99 $ 24,99 Visie Bekijk alle prijzen Lutron PD-15OUT-BL Buiten... Lutron PD-15OUT-BL Slimme buitenstekker Amazone $ 79,95 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen