De beste Peloton-alternatieven voor 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Bowflex

VeloCore
twee

MYX/MYX

Meer
3

NordicTrack

Commerciële S15i/S22i Studio Cyclus
4

Zielcyclus

thuis fiets
5

Echelon

Sluit EX-5 . aan
6

Keizer

m3i Lite hometrainer

Krediet: NordicTrack

De beste Peloton-alternatieven bieden een ervaring die vergelijkbaar is met de live studiolessen, maar zijn goedkoper of meer beschikbaar. Peloton maakt een van de beste hometrainers op de markt, maar het is zo populair dat wachten op levering weken kan duren, en het abonnement kan duur zijn. Als je eerder wilt fietsen - of een optie wilt vinden die goedkoper is - dan is een Peloton-alternatief het proberen waard.

Net als de Peloton worden deze hometrainers ook geleverd met abonnementen op virtuele trainingssessies, evenals enkele functies die Peloton-fietsen niet bieden. Dus klik op en bekijk onze keuzes voor de beste Peloton-alternatieven.Wat zijn de beste Peloton-alternatieven?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je al een tablet hebt en dan een van de beste hometrainers , zou je de Peloton-ervaring kunnen repliceren zonder meer dan $ 2.000 uit te geven. Het echte verkoopargument van Peloton zijn de uitgebreide fitnesslessen, instructeurs die je zullen motiveren en scoreborden om te zien hoe je het doet ten opzichte van de concurrentie.

Onze beste Peloton-alternatieven hebben allemaal een combinatie van deze functies. Hoewel ze misschien niet allemaal de Peloton-ervaring volledig repliceren, komen ze in de buurt.

xbox series x doel opnieuw bevoorraden

Als je geen Peloton-fiets kunt vinden, denken we dat het beste Peloton-alternatief de Bowflex Velocore is. Hoewel het net zo duur is als het Peloton, heeft het een unieke Lean-modus, die de fiets naar links en rechts kantelt terwijl je door bochten gaat, waardoor je een echt weggevoel krijgt. Hoewel er geen live lessen zijn, krijg je met het maandelijkse abonnement van $ 19,99 wel heel veel inhoud, en je kunt zelfs andere apps gebruiken op het ruime scherm, inclusief de app van Peloton.

Als je wat meer wilt besparen, is het beste Peloton-alternatief voor mensen met een beperkt budget - en we gebruiken de term budget losjes - de Myx-fitnessfiets. Net als de Peloton Plus heeft de Myx een draaibaar scherm en kan hij voor meer worden gebruikt dan alleen fietsen. Het is half zo duur als het Peloton, en het abonnement ($ 29,99 / maand) is lager dan dat van Peloton, zelfs als het geen live workouts omvat.

De beste Peloton-alternatieven die je vandaag kunt kopen

Krediet: Bowflex Velocore

1. Bowflex VeloCore

Specificaties:
Prijs:$ 1.699 / $ 2.199 Scherm grootte:16'/ 22' Abonnement:$ 19,99/maand (proefperiode van 2 maanden)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Lean-modus grijpt je kern aan+Werkt met andere apps, waaronder Peloton+Kan het scherm gebruiken zonder abonnement
Redenen om te vermijden
-Duur-Geen live lessen met JRNY abonnement

De Bowflex VeloCore is een Peloton-concurrent - en meer. Hoewel het niet bepaald een goedkoper alternatief is - de 22-inch versie kost $ 2.199, dus het is duurder dan de Bike - heeft het functies die je in geen van beide Peloton-opties (of in een andere fitnessfiets) zult vinden.

Het grootste verkoopargument van de VeloCore is de unieke Lean-modus: wanneer de fiets is ontgrendeld, zwaait hij heen en weer om een ​​meer natuurlijke rijervaring na te bootsen. Dit zorgt voor een betere training - omdat je voor balanceren je kern moet gebruiken - en een meer meeslepende ervaring, vooral als je een mooie rit maakt. De VeloCore is zwaarder en heeft een grotere voetafdruk dan beide Peloton-fietsen; dit betekent dat hij geschikt is voor zwaardere rijders (tot 325 pond), maar het is misschien niet de juiste fiets als je beperkte ruimte hebt.

Bowflex biedt originele streaming-inhoud via zijn abonnementsservice, JRNY, die $ 19,99 per maand kost na een gratis proefperiode van twee maanden. Alle inhoud, waaronder trainingen onder leiding van een trainer en mooie ritten, is on-demand; er zijn geen live lessen of leaderboards. Naast de content van Bowflex, kun je met het JRNY-abonnement ook verbinding maken met streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Disney+. Als je de inhoud niet naar je zin vindt, geen probleem - het JRNY-abonnement is niet vereist en de VeloCore is compatibel met andere fitness-apps (inclusief de app van Peloton).

Lees onze volledige Bowflex Velocore-recensie

Krediet: MYX Fitness

verschil tussen de ring deurbellen

2. MYX / MYX Plus

Specificaties:
Prijs:$ 1.299 / $ 1.499 Scherm grootte:21.5' Abonnement:$ 29 / maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG $ 1.299 bij MYX Fitness
Redenen om te kopen:
+Minder duur+Draaibaar touchscreen+Eenvoudige trainingen
Redenen om te vermijden
-Minder premium gevoel-Basistrainingen zijn misschien minder inspirerend

Als je op zoek bent naar meer dan alleen een fiets, dan is de MYX-fitnessfiets een 'totaal fitnesssysteem', zoals de Peloton Bike+ — maar voor de helft van de prijs. De MYX heeft een 21,5-inch touchscreen dat net als het scherm van de Bike+ draait en kantelt, maar de MYX kost $ 1.299 ($ ​​1.499 als je de volledige reeks accessoires wilt, zoals fiets-/trainingsmatten en gewichten).

Je moet je abonneren op de streaming on-demand service van MYX, maar voor $ 29 per maand is het zelfs goedkoper dan Peloton. Het MYX-abonnement biedt on-demand trainingsvideo's en integreert met Apple Health. Er zijn geen live workouts of scoreborden, en de inhoud voelt meer alsof je een YouTube-video volgt dan dat je lid wordt van een community - wat geen slechte zaak is, maar sommige mensen hebben dat extra duwtje nodig dat competitie of een gevoel van gemeenschap geeft.

De MYX-fitnessfiets is een budgetvriendelijke optie voor mensen die wat, maar niet alle, Peloton-ervaring willen. Het is nog steeds een toegewijde trainingsmachine die excuses tot een minimum beperkt (het is veel gemakkelijker om niet te trainen als dat nodig is ... zoek eerst je iPad en laad hem op), maar je zult niet het gevoel hebben dat je je bij een sekte aansluit.

Lees onze volledige MYX Fitness Bike review

Krediet: NordicTrack

3. NordicTrack commerciële S15i/S22i studiofiets

Specificaties:
Prijs:$ 1.599 / $ 1.999 Scherm grootte:14'/ 22' Abonnement:0/jaar (individueel abonnement), /maand of 6/jaar (gezinsabonnement) (proefperiode van 1 jaar)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+360 graden draaibaar scherm+Door een trainer geleide weerstandsfunctie+Helling aanpassing
Redenen om te vermijden
-Zwaar-Kan scherm niet gebruiken zonder abonnement

De commerciële studiocyclus van NordicTrack lijkt dicht bij Peloton te liggen - de S22i, die een 22-inch scherm heeft, kost $ 1.999. Maar de prijs is beter dan het lijkt, want de Studio Cycle heeft een 360-graden roterend scherm en een door een trainer geleide weerstandsfunctie - twee van de grote verkoopargumenten van de Peloton Bike+.

ring fit avontuur gewichtsverlies

De prijs van de Studio Cycle omvat ook een eenjarig abonnement op iFit, de on-demand contentservice van NordicTrack. iFit heeft on-demand trainingen onder leiding van een trainer, wereldwijde/landschappelijke trainingen met Google Maps en live trainingen met scoreborden. Als het eerste jaar voorbij is, moet je je blijven abonneren op de service als je het scherm wilt gebruiken; de duurste abonnementsoptie is het maandelijkse gezinsabonnement, dat $ 39 per maand is (hetzelfde als dat van Peloton). Als u echter de enige bent die de fiets gebruikt, kunt u geld besparen met het individuele abonnement, dat $ 180 per jaar is.

De Studio Cycle heeft ook een functie die het Peloton niet heeft: hellingsaanpassing. De hellingshoek van de fiets kan tijdens het sporten tussen -10 en 20 procent worden aangepast, wat een extra dimensie aan uw training toevoegt en voor een interessantere ervaring zorgt. Deze fiets weegt meer dan 200 pond - het is een van de zwaarste hometrainers - en heeft een grotere voetafdruk dan Peloton. Als gevolg hiervan is het geschikt voor rijders die maar liefst 350 pond wegen.

Krediet: SoulCycle

4. SoulCycle thuisfiets

Specificaties:
Prijs:$ 2.500 Scherm grootte:21.5' Abonnement:$ 40/maand of inbegrepen bij Equinox-lidmaatschapDE BESTE DEALS VAN VANDAAG $ 2.500 bij Equinox
Redenen om te kopen:
+SoulCycle en Equinox lessen+Abonnement inbegrepen bij Equinox-lidmaatschap+Geen montage
Redenen om te vermijden
-Erg duur-Geen teenkooien (vereist clip-in fietsschoenen)

Als er een boutique-workout is die de cult-aanhang van Peloton kan uitdagen, is het SoulCycle. De inhoud van Peloton is uitstekend, maar de lessen zitten ergens tussen 'boutique studio' en een meer algemene ervaring. SoulCycle, aan de andere kant, is een zeer specifieke cardio-dans (maar op een fiets) type training. Geen van beide is objectief beter, maar ze zijn heel verschillend - en als je een SoulCycle-verslaafde bent en je weet dat dit het soort motivatie is dat je nodig hebt, is de SoulCycle-fiets misschien een betere optie.

Dat gezegd hebbende, het is niet goedkoop: de SoulCycle-fiets voor thuis is $ 2.500 - duurder dan een van de Peloton-fietsen. Het heeft een 21,5-inch scherm dat niet draait, en het heeft geen functies zoals een door een instructeur bestuurde weerstand. Het heeft een stevig, lichtgewicht frame dat plaats biedt aan rijders die tot 350 pond wegen (maar het weegt slechts ongeveer 5 - 10 pond meer dan de Peloton-fietsen).

Bij de SoulCycle draait alles om de lessen en inhoud, en de SoulCycle-thuisfiets vereist een abonnement op Equinox+ ($ 40/maand), tenzij je al een Equinox-sportschoollidmaatschap hebt, in welk geval het gratis is. Na de pandemie kan de SoulCycle-fiets uiteindelijk een beetje goedkoper zijn voor iedereen die weet dat ze hun echte sportschoollidmaatschap behouden. Beide platforms hebben live en on-demand lessen; Peloton heeft een klein voordeel omdat het een grote bibliotheek heeft, maar dat voordeel is niet zo belangrijk als er live lessen in de mix zijn. De SoulCycle-thuisfiets heeft ook een gratis ritoptie die aansluit op Netflix en Disney+, omdat mensen soms gewoon nonchalant willen rijden en moorddocumentaires willen kijken en Peloton lijkt dat niet te snappen.

(Afbeelding tegoed: Echelon)

5. Echelon Connect EX-5

Specificaties:
Prijs:$ 1.239,98 Scherm grootte:Nvt Abonnement:$ 39,99/maand of $ 399,99/jaar (30 dagen op proef)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op argos.co.uk Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Minder duur+Speciale tablethouder (draait 180 graden om)+Pedalen hebben clip-in kant en toe-kooi kant
Redenen om te vermijden
-Geen scherm-Vereist een abonnement voor alle statistieken, inclusief hartslagmeting

De Echelon Connect EX-5 wordt niet geleverd met een scherm, maar heeft een speciale tablethouder (die 180 graden draait voor off-bike trainingen), evenals een veel lagere startprijs van $ 1.239,98 (hoewel dit exclusief levering is) ).

De Connect EX-5 is echter meer dan alleen een fiets met een tablethouder. Het heeft ook ingebouwde Bluetooth om verbinding te maken met uw tablet; combineer dit met Echelon's FitPass-abonnement, dat $ 39,99 per maand kost, en je kunt je trainingsstatistieken en -statistieken zien. Echelon's FitPass heeft zowel live als on-demand streaming-workouts, evenals leaderboards, zodat je het tegen je vrienden kunt opnemen. Het is niet helemaal het volledig geïntegreerde systeem dat een fiets met een ingebouwd scherm heeft, maar het komt aardig in de buurt.

zal de Nintendo Switch uitverkocht zijn?

Als je een ingebouwd scherm wilt, heeft de Echelon EX-5s een bijgevoegd 22-inch touchscreen en ondermijnt Peloton nog steeds voor $ 1.639,98.

(Afbeelding tegoed: Digme)

6. Keizer m3i Lite hometrainer

Specificaties:
Prijs:£ 1150 Scherm grootte :Nvt Abonnement :£30/maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bezoek site
Redenen om te kopen:
+Erg stil+Een jaar gratis abonnement bij aankoop van een fiets+Opties om de fiets te huren
Redenen om te vermijden
-Geen scherm - tablet of laptop nodig-Zwaar

Een voor Britse gebruikers die op zoek zijn naar Peloton-alternatieven - de spinstudio Digme biedt gebruikers de mogelijkheid om de Keizer m3i Lite-hometrainer te kopen of te huren. Een Digme at Home abonnement is inbegrepen bij de huurfietsen en is een jaar gratis bij aankoop van de fiets. Het abonnement geeft je toegang tot meerdere Live of On Demand workouts, evenals de HIIT- en yogalessen van de studio. Als je de fiets koopt, moet je, zodra het gratis abonnement van je jaar is afgelopen, £ 30 per maand betalen om het platform te blijven gebruiken, maar het gratis jaar maakt dit nog steeds een besparing in vergelijking met Peloton.

Met een lengte van 44 inch, 26 inch breed en 51 inch lang, is de fiets behoorlijk omvangrijk en ondanks het feit dat hij wielen heeft, is hij te zwaar om realistisch van kamer naar kamer te gaan. De stille magnetische weerstand is behoorlijk indrukwekkend - we hebben deze fiets als eerste kunnen testen, zonder het huishouden te wekken. Dat gezegd hebbende, het ontbreken van een scherm is hier het grootste nadeel. Er is een kleine console die je afstand, snelheid, cadans en weerstandsniveau vertelt, maar je hebt je eigen tablet of laptop nodig om echt van de lessen te genieten.

Over het algemeen is dit een leuke optie als je je niet wilt binden aan het kopen van een hometrainer voor de lange termijn, maar in vergelijking met Peloton is het gebrek aan scherm een ​​groot nadeel.

Waar moet je op letten bij het kiezen van het beste Peloton-alternatief?

Weerstand: Type en afstelling

Het belangrijkste onderdeel van een indoor hometrainer is het vliegwiel: de zware schijf die ronddraait en weerstand creëert voor uw training. Een zwaarder vliegwiel heeft meer kracht nodig om in beweging te komen (en heeft meer vaart als je al in beweging bent) en voelt meer alsof je buiten op de weg fietst. Een lichter vliegwiel vereist minder vermogen en start en stopt snel, maar kan u misschien niet dezelfde bevredigende ervaring op de grond geven die u krijgt van een zwaarder vliegwiel. Het gewicht van het vliegwiel hangt echter niet noodzakelijk samen met de gegenereerde weerstand - het type weerstand en het aantal weerstandsniveaus is wat uw training daadwerkelijk zal beïnvloeden.

nvidia configuratiescherm update stuurprogramma's

(Afbeelding tegoed: Peloton)

Er zijn twee hoofdtypen weerstand op aangesloten hometrainers: magnetisch en wrijving. Magnetische weerstand maakt gebruik van magneten om een ​​magnetisch veld te creëren, waarvan de sterkte de weerstand bepaalt. Wrijvingsweerstand maakt gebruik van wollen kussens om fysiek op het vliegwiel te drukken om de weerstand te verhogen (of te verlagen). Magnetische weerstand heeft verschillende voordelen: hij is stiller en het aanpassen tussen niveaus gaat soepeler, en hij vereist bijna geen onderhoud omdat er geen onderdelen elkaar raken. Wrijvingsweerstand is niet luid als het goed wordt onderhouden, maar zonder regelmatig onderhoud zullen de wollen kussens gaan piepen en moeten ze ook regelmatig worden vervangen als ze verslijten. Hogere fietsen hebben de neiging om magnetische weerstand te gebruiken; budgetkeuzes verlagen de kosten met wrijving. De Peloton Bike and Bike+, Bowflex VeloCore, NordicTrack S22i, SoulCycle at-home bike, Echelon Connect EX-5 en Keizer M3i hebben allemaal magnetische weerstand; de MYX Fitness-fiets maakt gebruik van wrijving.

Het aantal weerstandsniveaus en hoe de weerstand wordt gecontroleerd, zijn ook belangrijk. De meeste indoor spinfietsen hebben een handmatige knop die je draait om de weerstand te verhogen of te verlagen, maar sommige hebben digitale bedieningselementen. De NordicTrack S22i heeft 24 digitaal gestuurde weerstandsniveaus, wat handig kan zijn omdat u het exacte weerstandsniveau kunt selecteren dat nodig is. De S22i heeft ook weerstandsaanpassingsknoppen die in het stuur van de fiets zijn ingebouwd, zodat u niet naar beneden hoeft te leunen om af te stellen. Je hoeft niet altijd een specifiek weerstandsniveau te kunnen selecteren - als je de voorkeur geeft aan trainingen zoals SoulCycle, waar het allemaal om het gevoel gaat, wil je misschien een fiets met een handmatige knop en meer genuanceerde weerstand; de Bowflex VeloCore heeft, net als de Peloton Bike, 100 weerstandsniveaus.

Abonnementskosten

De hardware is slechts de helft van de vergelijking - als je de volledige fitnesservaring wilt, moet je extra betalen. Het goede nieuws is dat een abonnement meestal meer omvat dan alleen statistieken en statistieken - met een abonnement kun je het scherm van je fiets gebruiken om aangepaste inhoud te bekijken, inclusief trainingen op en naast de fiets, mooie ritten door verschillende steden (of verkenning via Google Maps ), en op sommige fietsen kun je zelfs je favoriete streamingdiensten bekijken, zoals Netflix, Hulu en Disney+. Het slechte nieuws is dat als je ervoor kiest om je niet te abonneren, je het scherm misschien helemaal niet kunt gebruiken - of, in het geval van de Echelon Connect EX-5, je misschien geen van je statistieken of statistieken kunt zien terwijl je aan het sporten bent.

NordicTrack biedt hier absoluut het meeste waar voor uw geld: elke fiets wordt geleverd met een eenjarig abonnement op iFit, waarna een abonnement tussen $ 15 en $ 39 per maand kost - NordicTrack is ook het enige bedrijf dat een goedkoper eenpersoonsabonnement aanbiedt in naast een gezinsabonnement voor meerdere gebruikers. Maar Bowflex biedt de meeste flexibiliteit: met een abonnement van $ 20 op JRNY kun je het VeloCore-scherm gebruiken om streamingdiensten (Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en Disney+) te bekijken en verbinding te maken met andere apps (inclusief Peloton en Zwift), en als je ervoor kiest om je niet te abonneren, biedt Bowflex een handvol gratis trainingen aan zodat je het scherm beperkt kunt gebruiken.

Bezorgkosten

Andere verborgen kosten zijn onder meer bezorging - Peloton, Bowflex, SoulCycle en MYX bieden gratis verzending; terwijl NordicTrack en Echelon $ 199 extra in rekening brengen.

Accessoires

Accessoires, zoals handgewichten en dumbbells, compatibele hartslagmeters en fitnesstrackers, en fiets- en trainingsmatten, worden vaak apart verkocht. Sommige fietsen (Peloton en SoulCycle) worden geleverd met clip-in pedalen die je nodig hebt om speciale schoenen te kopen, die ongeveer $ 100- $ 140 per paar kosten. Bekijk onze keuzes voor de beste schoenen voor Peloton en indoor cycling .

Verzameling van de beste deals van vandaag Echelon ECH-EX5S Slimme ... Echelon Connect EX5S argos.co.uk £ 1.699 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen