De beste draagbare opladers en powerbanks in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

INIU

10000mAh draagbare oplader
twee

Anker

PowerCore Slim 10000
3

Poweradd

Slank 2
4

INIU

20W 20000 mAh powerbank
5

Poweradd

Energiecel 10000
6

Anker

PowerCore Essentiële 20000mAh
7

Anker

PowerCore 5000
8

Ekrist

Draagbare oplader Powerbank
9

vechten

10000 mAh 2-pack

Krediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

De beste draagbare opladers houden je telefoon in leven wanneer je hem het meest nodig hebt. Ze voeden ook onze tablets, Nintendo Switches en soms zelfs onze laptops. Je zult er uiteindelijk een nodig hebben: we zijn allemaal om de een of andere reden het huis uit met een bijna lege batterij.

Niet zo lang geleden hebben we een hele nieuwe testronde afgerond op 10 van de beste draagbare opladers, waarbij we gebruik hebben gemaakt van de grote merken en populaire concurrenten. We hebben gemeten hoe snel ze worden opgeladen en hoeveel volledige telefoons elke powerbank opslaat. Hoewel deze draagbare opladers allemaal regelmatig op de bestsellerlijsten staan, verschillen ze op belangrijke manieren. We hebben ze gerangschikt in volgorde van wat we zelf zouden kopen, met shoutouts voor de beste draagbare oplader, evenals onze favoriete compacte oplader en de beste draagbare oplader voor USB-C.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Onze tests zijn uitgevoerd op dezelfde iPhone 12, met een helderheid ingesteld op 100%. We hebben elke oplader op vier verschillende manieren getest: hoeveel van een lading er in 15 minuten werd toegevoegd, hoeveel er in een uur werd toegevoegd, de tijd die nodig was om een ​​iPhone van leeg tot 100% bij te tanken en hoe vaak hij hetzelfde kon bijvullen. iPhone 12 van dood.

Dus als je altijd probeert je telefoon op 100% te houden, of je zorgen maakt dat je in het wild leeg raakt, hebben we de details die je nodig hebt. Dit omvat welke opladers welke soorten poorten bieden en hoeveel, zodat u zelfs meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Zelfs als uw telefoon op onze langstlopende smartphones-pagina staat, kunt u tijdens uw volgende uitje profiteren van dit draagbare verzekeringspakket.

Walmart Apple Black Friday-deals

Beste draagbare oplader Black Friday-deals

We zijn het Black Friday-dealsseizoen van 2021 ingegaan en dat betekent dat dit een van de beste tijden van het jaar is om geweldige kortingen te vinden op allerlei persoonlijke technische producten, inclusief de beste draagbare opladers.

Grote retailers hebben vaak goede verkopen op deze apparaten tijdens de feestdagen, maar de beste deals gaan in en uit voorraad en zullen niet altijd lang duren, dus houd onze Amazon Black Friday-deals en Walmart Black Friday-dealspagina's in de gaten voor de meeste actuele kortingen.

De beste draagbare opladers die je vandaag kunt kopen

Krediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

1. INIU 10000mAh draagbare oplader

De beste draagbare oplader in het algemeen

Specificaties:
Capaciteit:10.000 mAh Uitgangspoorten:1x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB Gewicht:6,4 ons Afmetingen:3,6 x 2,3 x 0,9 inch Capaciteit:10.000 mAh Uitgangspoorten:2x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB, 1x USB-C Gewicht:6,9 ons Afmetingen:5,2 x 2,7 x 0,5 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Snel opladen op korte termijn+Dubbele USB-A-poorten+3 jaar garantie
Redenen om te vermijden
-Niet de snelste tot een volledige lading

Een schokkende verrassing voor de bovenste sleuf, Anker (de typische standaarddrager) verloor van INIU's 10000 mAh-oplader. Deze steen is een van de beste draagbare opladers, omdat niet alleen de oplaadtijden en -snelheden bovenaan de lijst staan, maar hij heeft ook 2 USB-A-uitvoerpoorten naar de enkele USB-A-oplaadpoort van de Anker PowerCore Slim 10000. En aangezien die tweede poort het verschil kan zijn tussen het voeden van een secundair apparaat terwijl je je telefoon oplaadt (of het helpen van een vriend wanneer ze het nodig hebben), geven we de INIU het algemene knikje.

En voor een merk waar we niet zo bekend mee zijn, stond deze INIU-oplader op in 15 minuten en 1 uur getimed opladen (bij 22%, 78%), met tijden die binnen 1-2 procentpunten voorliepen op de PowerCore Slim's tijd. Alleen op tijd om een ​​volledige telefoon te vullen, versloeg het de Anker niet, met een tijd van 2 uur, vier minuten achter de Anker). Beide opladers vulden ongeveer 2.2-2.25 iPhone 12s bij, dus het is praktisch dood. INIU heeft ook de langere garantie: het 3-jarenplan is twee keer zo lang als het 18-maandenvenster van Anker.

Anker PowerCore Slim 10000Krediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

2. Anker PowerCore Slim 10000

Een sterke uitdager voor de titel

Specificaties:
Capaciteit:20100mAh Uitgangspoorten:2x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB Gewicht:12,6 ons Afmetingen:6,6 x 2,4 x 0,9 inch Capaciteit:10.000 mAh Uitgangspoorten:1x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB Gewicht:6,4 ons Afmetingen:3,6 x 2,3 x 0,9 inch Capaciteit:10.000 mAh Uitgangspoorten:2x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB, 1x USB-C Gewicht:7,3 ons Afmetingen:5,9 x 2,7 x 0,6 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij BT Shop Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Veel kracht+Snelle oplaadtijden
Redenen om te vermijden
-Slechts één USB-A-uitgang

Onze nummer 2 keuze (nog steeds een van de beste draagbare opladers) is de Anker PowerCore Slim 10000, die een beetje zwaarder is dan het INIU 10000-pakket (7,3 ounces tot 6,9 ounces). Maar het zou de bovenste sleuf hebben genomen als het die tweede USB-A-uitvoerpoort had.

Dat komt omdat de oplaadtijden zo dicht bij de INIU-steen lagen (21% in 15 minuten, 76% in een uur) en de totale tijd om een ​​iPhone 12 te vullen was 4 minuten korter, namelijk 1 uur en 56 minuten.

Maar het is zo dicht bij de INIU dat we het moeten houden als de #2-gerangschikte draagbare oplader. Deze stenen zijn zo dichtbij, praktisch binnen de foutmarges bij het testen. Als u slechts één apparaat tegelijk hoeft op te laden, en de verkoopprijs maakt de Slim 10000 veel goedkoper dan de INIU, ga ervoor.

Krediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

Surface pro 7 studentenkorting

3. Poweradd Slim 2

De beste draagbare oplader die in je zak past

Specificaties:
Capaciteit:5000mAh Uitgangspoorten:1x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB Gewicht:4,4 ons Afmetingen:3,9 x 1,3 x 1,2 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon 8 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Goedkoper dan de meeste+Klein en compact
Redenen om te vermijden
-Eén USB-uitgang

Niet iedereen heeft een volledige steen nodig waarmee zijn telefoon volledig kan worden opgeladen. Soms wil je gewoon het gemak van een kleine cilinder sap. En (wederom) de cijfers tussen de Poweradd Slim 2 en de concurrerende Anker 5000 mAh-stick zijn dichtbij. De Poweradd won na 1 uur opladen (67% tot 62%) en verloor na 15 minuten (16% tot 19%).

In termen van interne capaciteit versloeg de Poweradd de Anker niet echt, maar lag binnen de marge van slagafstand, met 97% tot 105%. En dat verschil is het niet waard om erover te praten. Dus, hoe heeft de Poweradd-stick het zo hoog op onze lijst met de beste draagbare opladers gemaakt? Het is vaak de goedkoopste op deze lijst, meestal rond de $ 10,99 (dat is bijna de helft zoveel als vergelijkbare opladers). En met een gewicht van 4,4 gram is hij een tikje lichter dan de 4,7 gram Anker PowerCore 5000.

DEZE 20W 20000 mAh powerbankKrediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

4. DEZE 20W 20000 mAh powerbank

De beste draagbare oplader voor opladen via USB-C

Specificaties:
Capaciteit:20.000 mAh Uitgangspoorten:2x USB-A, 1x USB-C Invoerpoorten:1x USB-C Gewicht:12,6 ons Afmetingen:6,4 x 3,8 x 1,8 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+USB-C in en uit+Snelste 1 uur opladen
Redenen om te vermijden
-Aan de forse kant

USB-C is niet langer de poort van de toekomst, het is de poort van de dag. En hoewel de 20-watt-steen van INIU een beetje zwaar is (de op één na zwaarste op deze lijst), maakt de USB-C-poort met dubbele functie het een duidelijke favoriet voor een van de beste draagbare opladers voor degenen die opladen met de omkeerbare poort. Zo kun je hem zowel opladen als andere apparaten opladen met dezelfde USB-C-kabels, en heb je ook nog twee andere USB-A-poorten om andere apparaten op te laden.

Bovendien leverde het de beste prestaties in het oplaadvenster van 1 uur, waardoor onze dode iPhone 12 op 81% van zijn lading kwam. En de tijd van 1 uur en 57 minuten om die iPhone volledig op te laden, is de op één na beste van het pakket, slechts een minuut verwijderd van de PowerCore Slim 10000. Zijn hoge capaciteit van 20000 mAh betekende ook dat hij een iPhone meer kon bijtanken dan de meeste van deze opladers, met 4,78 iPhone 12-vullingen.

Poweradd EnergyCell 10000Krediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

5. Poweradd EnergyCell 10000

De beste draagbare oplader met hoge capaciteit in een kleine behuizing

Specificaties:
Capaciteit:10.000 mAh Uitgangspoorten:1x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB Gewicht:6,1 ons Afmetingen:4,1 x 1,9 x 1 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Onopvallend formaat voor zijn capaciteit+Snel opladen
Redenen om te vermijden
-Slechts één USB-A-uitgang

De Poweradd EnergyCell 10000 niet kijk zoals een 10.000 mAh-batterij - hij is klein genoeg om te worden aangezien voor een oplader van 5.000 mAh. Maar het bevat ongeveer twee volledige iPhone 12-ladingen in zijn omhulsel, waardoor het een verrassend duurzame voeding is en een van de beste draagbare opladers in het algemeen.

Maak je geen zorgen over die maat. De oplaadscores van 15 minuten en 1 uur (20% en 71%) bevinden zich aan de rechterkant van de reeksen scores. Het enige dat enigszins tegenvalt, is dat het maar één USB-A-uitgang heeft, maar dat is logisch gezien het kleine formaat. Die draagbaarheid is echter een van de grootste troeven, omdat je waarschijnlijk niet je hele team verwacht dat je hun telefoons kunt helpen opgeladen te blijven als je geen tank met een draagbare oplader bij je hebt.

beste kleine Android-telefoon 2021

Anker PowerCore Essential 20000mAhKrediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

6. Anker PowerCore Essential 20000mAh

De lichtere oplader met grote capaciteit

Specificaties:
Capaciteit:20.000 mAh Uitgangspoorten:2x USB-A Invoerpoorten:1x USB-C, 1x microUSB Gewicht:12 ons Afmetingen:6,2 x 2,9 x 0,8 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Ton van macht+USB-C-ingang
Redenen om te vermijden
-Opladen kan sneller

De 20.000 mAh-steen van Anker is een paar gram lichter dan vergelijkbare stenen, maar de oplaadscores blijven 3 tot 4% achter. De andere overwinning is te zien in de USB-C-ingang voor sneller opladen van de steen, maar omdat hij alleen USB-A-uitgang heeft, tank je met een lagere snelheid dan je zou willen. Het heeft ook één USB-A-uitgang minder dan concurrenten.

Dat gezegd hebbende, we konden echter zien dat een persoon dit de juiste oplader voor hun behoeften vond. Iedereen die voornamelijk zijn eigen telefoon wil opladen en een pakket met hoge capaciteit wil, zodat hij minder vaak hoeft bij te tanken, zal het meer draagbare gewicht waarderen. Het enige dat je nodig hebt, is een zak die groot genoeg is om hem te bewaren, en je hebt dagenlang sap.

tcl 75 inch tv recensie

Anker PowerCore 5000Krediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

8. Anker PowerCore 5000

Neemt de tijd om je telefoon op te laden

Specificaties:
Capaciteit:50.000 mAh Uitgangspoorten:1x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB Gewicht:4,7 ons Afmetingen:4,2 x 1,3 x 1,3 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij BT Shop Bekijk bij Box
Redenen om te kopen:
+Klein en gemakkelijk mee te nemen+Snel opladen op korte termijn
Redenen om te vermijden
-Langzame oplaadsnelheden op lange termijn

Vergeleken met de hoger gewaardeerde 5.000 mAh-oplader op onze lijst (de Poweradd Slim 2) blijft Anker PowerCore 5000 achter op snelheden. Het tankte slechts 62% van de iPhone 12 bij in het eerste uur van opladen, wat de op een na laagste score op de lijst is.

Het beste aspect van de PowerCore 5000 is dat hij na 15 minuten 19% bereikte, wat 7% hoger is dan de Miady-powerbanks. Er is niets bijzonders mis met deze oplader, maar ook niets indrukwekkends. Als je het cadeau hebt gekregen, kun je het vasthouden en er veel gebruik van maken. Als het in de uitverkoop gaat met een grote korting, zouden we er niet tegen zijn om het te overwegen. Maar uiteindelijk staat het niet voor niets laag op onze lijst.

Ekrist draagbare oplader PowerbankKrediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

9. Ekrist draagbare oplader Powerbank

Een draagbare oplader met hoge capaciteit met weinig anders aan zijn kant

Specificaties:
Capaciteit:25.800mAh Uitgangspoorten:2x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB Gewicht:11,2 ons Afmetingen:5,9 x 2,9 x 0,7 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Ton van macht+Snel opladen
Redenen om te vermijden
-Zwaarder dan de meeste-Een tikkeltje aan de duurdere kant

We kijken altijd met een scheve blik naar merkloze merken op Amazon en (in tegenstelling tot de INIU-powerbanks) bewijst de Ekrist dat onze vermoedens juist zijn. De belangrijkste positieve eigenschappen zijn dat de 25.800 mAh-voeding onze iPhone 12 vier keer van brandstof heeft voorzien, en met een gewicht van 11,2 gram is hij 1,4 gram lichter dan de 20.000 mAh INIU draagbare oplader. Dat gezegd hebbende, er zijn andere grotere opladers die een ton sap bevatten waar je in plaats daarvan voor zou moeten kiezen.

De nadelen zijn gemakkelijk te zien. Om te beginnen is er geen USB-C-ingang of -uitgang. En het opladen bleek tijdens het testen traag, met niet-indrukwekkende scores op de vensters van 15 minuten en 1 uur (17% en 72%), en een van de langste tijden voor het opladen van een iPhone 12 van dood naar 100% (2 uur en 21 uur). minuten).

Het zou de laatste zijn geweest als de Miady-kortingsdubbel er niet was geweest.

Vecht tegen 10000 mAh 2-packKrediet: Henry T. Casey/TemplateStudio

10. Vecht tegen 10000 mAh 2-pack

Lage prijs en lagere prestaties

Specificaties:
Capaciteit:10.000 mAh Uitgangspoorten:2x USB-A Invoerpoorten:1x microUSB, 1x USB-C Gewicht:8,1 ons Afmetingen:5,5 x 2,6 x 1,1 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Combo-prijzen maken het redelijk goedkoop om te kopen
Redenen om te vermijden
-Laatste in alle oplaadtijden-Niks aan de hand

Deze tweedelige draagbare oplader van Miady is om één reden en één reden alleen populair: je krijgt twee opladers van 10.000 mAh voor ongeveer $ 30 (normaal). En hoewel dat er op papier geweldig uitziet - delen is zorgzaam, vooral met een huishouden vol met apparaten om op te laden - werkt de wiskunde niet. Dat gezegd hebbende, een powerbank van 10.000 mAh kost tussen de $ 17 en $ 20, dus er zijn hier wat besparingen.

Die besparingen zijn niet waard wat u verliest aan laadprestaties. De Miady-opladers behaalden de slechtste scores in elke categorie. De 3 uur tijd om een ​​iPhone 12 bij te vullen was 39 minuten langer dan de op een na slechtste score van de Ekrist, en de scores op 15 minuten en 1 uur oplaadtijden (12% en 39%) zijn ook vrij laag, met de laatste uitzonderlijk arm zijn (de op één na hoogste is 62%).

Hoe u de beste draagbare oplader voor u kiest?

De juiste laadcapaciteit vinden: U ziet vaak een getal van vier tot vijf cijfers, gevolgd door de letters mAh, en dat is uw eerste grote indicatie van hoeveel deze oplader geschikt voor u is. Als je constant je telefoon en andere gadgets bijtankt, ga dan voor minstens 10.000 mAh. Voor elk extra apparaat dat u oplaadt, voegt u minimaal 5.000 toe aan de mAh-classificatie die u zoekt. Wilt u gewoon voorkomen dat uw apparaat 's avonds laat op 0 staat? Je zult goed zijn met iets met een capaciteit van minder dan 5.000 mAh, op voorwaarde dat je eraan denkt om het vaak op te laden.

Wees een havenautoriteit: Als u uw apparaten voor altijd vasthoudt en niet al weet wat een USB-C-poort is, kunt u waarschijnlijk gewoon krijgen wat bij uw prijs past. Maar als je het soort bent dat sneller wil opladen, zoek dan naar een steen met PD in zijn naam. De beste draagbare opladers, althans voor mijn geld, laden apparaten het snelst op en gebruiken de Power Delivery (PD) -standaard. Dankzij hun USB-C-poorten kunt u deze powerbanks ook opladen met dezelfde snoeren die worden gebruikt om moderne laptops op te laden.

Hoe we draagbare opladers testen

U wilt een oplader die de ontberingen van het tanken heeft doorstaan, dus dat hebben we gedaan. Met timers in de hand bleven we een iPhone 12 leegzuigen en vervolgens bepaalden we hoeveel tijd elke powerbank nodig had om die telefoons bij te tanken. Onderweg hebben we gekeken hoeveel van die iPhone 12 (dezelfde) na 15 en 60 minuten was bijgetankt. We hebben die iPhone de hele tijd op 100% helderheid gehouden.

Onze rangschikking hield ook rekening met de draagbaarheid en ontwerpen van elk model, aangezien bijzonder kleine en zakvriendelijke opladers fysiek niet zoveel mAh batterijvermogen kunnen opslaan als hun grotere broeders. Evenzo, hoe kleiner een oplader is, hoe kleiner de kans dat deze meer dan twee poorten heeft (een voor het opladen en de andere voor het geven van stroom).

Degenen die hun technologie tijdens elke lading willen beschermen, moeten onze gids voor de beste overspanningsbeveiligingen raadplegen.

gamesstop xbox series x bundels
  • De beste Android-telefoons
  • Anker Roav Bolt review: deze oplader brengt Google Assistant naar je auto
  • Beste batterijduur van de telefoon : De smartphones die het langst meegaan
De beste aanbiedingen voor draagbare opladers van vandaagBlack Friday Sale eindigt over00uur40minuten01droogKorting NEWDERY USB-oplader voor Apple... Amazone Prime £ 11,99 £ 7,60 Visie Anker PowerCore 5000 - Zwart BT-winkel £ 19,99 Visie Anker PowerCore 5000 Power... Doos £ 19,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen