De beste printers in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Broer

INK-investering MFC-J995DW
twee

Broer

MFC-L2750DW XL
3

Canon

Pixma TR8620
4

Epson

EcoTank Pro ET-5850
5

mobiele telefoon

OfficeJet 250
6

Canon

ImageClass MF743Cdw
7

Broer

HL-L2390DW
8

Canon

Pixma TR150
9

mobiele telefoon

Afgunst 7855

(Afbeelding tegoed: broer)

De beste printers bieden u handige afdrukopties voor al uw documenten, foto's en andere papieren exemplaren, maar het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Of u nu standaard documenten wilt afdrukken voor huiswerk, hoogwaardige foto's wilt afdrukken voor inlijstbare portretten of iets wilt scannen, kopiëren en zelfs faxen, er is altijd een printer die bij u past. Wil je een all-in-one inkjet of een zwart-wit laserprinter? We helpen u beslissen wat u wilt en vinden de printer die het beste bij uw behoeften past.

appel m1 macbook pro 16"

Onze printerrecensies hebben betrekking op meer dan alleen de standaard print-/scan-/kopieercombinaties die zo populair zijn in de winkelschappen. We testen elke printer op de basis, zoals afdrukkwaliteit en snelheid, maar we kijken ook naar de lange termijn en wegen factoren af ​​zoals de afdrukkosten of het volume dat de printer van maand tot maand moet verwerken. Naast alles-in-één inkjetprinters hebben we ook laserprinters, fotoprinters en zelfs draagbare modellen getest, allemaal met als doel de beste printer voor u te vinden.  • Bekijk nu de beste all-in-one printers
  • Inkjet versus laserprinter: welke printer is geschikt voor u?

Black Friday printerdeals

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Black Friday-deals zijn nu beschikbaar, met geweldige verkopen van grote retailers die de hele maand plaatsvinden. Ons Black Friday printerdeals pagina heeft de beste verkopen verzameld die momenteel beschikbaar zijn en wordt regelmatig bijgewerkt.

En de verkopen zijn nog niet gedaan. We zullen steeds nieuwe deals zien verschijnen naarmate we Black Friday naderen en we zullen het opvolgen met onze Cyber ​​Monday-dealspagina om de besparingen tijdens de feestdagen te behouden.

Wat zijn de beste printers?

Onze beste keuze in het algemeen is de Brother INKvestment MFC-J995DW, een alles-in-één inkjetprinter die geweldige afdrukprestaties combineert met scan- en kopieerfuncties en verbazingwekkend lage inktkosten.

Laserprinters scoren ook hoog, zoals de Brother MFC-L2750DW, een laser all-in-one die print-, scan-, kopieer- en faxmogelijkheden biedt. De zwart-wit laserprinter levert snelle, scherpe tekstafdrukken, waardoor het een favoriet is, zelfs als u geen kleurenafdrukken krijgt.

De Canon Pixma TR8620 neemt een toppositie in als onze favoriete thuiskantoorprinter, dankzij de combinatie van geweldige printkwaliteit, productiviteitsgerichte functies zoals een automatische documentinvoer en scan-/kopieer-/faxmogelijkheden, om nog maar te zwijgen van het uitstekende printen van foto's dankzij een vijf -inkt tank systeem.

Als je de beste printer voor thuis wilt die heel veel foto's kan verwerken zonder een ton aan inkt uit te geven, kijk dan eens naar de HP Envy 7855. Op zoek naar een fotoprinter die je overal mee naartoe kunt nemen? De Canon Pixma TR150 combineert draagbaarheid met uitstekende fotoprintkwaliteit.

Wat uw printbehoeften ook zijn, hieronder vindt u onze aanbevelingen.

De beste printers die je nu kunt kopen

(Afbeelding tegoed: broer)

1. Brother INKvestment MFC-J995DW

Beste printer in het algemeen

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:2,7-inch kleuren-touchscreen Inkt/Toner:Vier cartridges (zwart, cyaan, magenta, geel) Connectiviteit:802.11 b/g/n Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer lage kosten per pagina+Snel in het afdrukken van tekst en afbeeldingen+Snelle scan- en kopieersnelheden
Redenen om te vermijden
-Matige kleurenfotoscans-Maakt geen dubbelzijdige kopieën/scans via ADF

De kosten van een printer zijn veel meer dan alleen de aanschafprijs: de inktkosten kunnen de besparingen die u van uw betaalbare apparaat verwachtte tenietdoen. Als je een van de beste thuisprinters wilt met de meest betaalbare inkt, raden we de Brother INKvestment MFC-J995DW aan. De alles-in-één inkjetprinter is voorzien van extra grote inktcartridges en wordt geleverd met een geschatte inktvoorraad per jaar in de doos, wat neerkomt op de laagste inktkosten per pagina die we hebben gezien.

Bovendien biedt de Brother INKvestment MFC-J995DW solide printen, scannen en kopiëren. Printsnelheden verslaan het categoriegemiddelde en dubbelzijdig printen is een van de snelste die we hebben gezien. En dit alles deed het terwijl het over de hele linie een hoge afdrukkwaliteit leverde. Diezelfde snelheid en bovengemiddelde kwaliteit werd gevonden in scans en kopieën, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen, zelfs als je het niet koopt voor de betaalbare inkt.

Lees ons volledige Brother INKvestment MFC-J995DW review .

(Afbeelding tegoed: broer)

2. Brother MFC-L2750DW XL

Beste laserprinter

Specificaties:
Printertype:Laser (zwart-wit) Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:2,7-inch kleuren-touchscreen Inkt/Toner:zwarte toner Connectiviteit:802.11 b/g/n Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer snel printen en kopiëren+Zeer snel zwart-wit scannen naar PDF+Snelle documentinvoer+Lage kosten per pagina
Redenen om te vermijden
-Gemiddelde scansnelheid in kleur

De Brother MFC-L2750DW XL multifunctionele laserprinter zit boordevol functies zoals een snelle automatische documentinvoer, faxmogelijkheid en een tweede papierlade. Het is ook snel bij zowel dubbelzijdig printen als kopiëren, maar levert geen snelheid op voor kwaliteit; documenten zien er elke keer weer scherp en duidelijk uit. Het is gemakkelijk een van de beste thuisprinters in het algemeen, en onze favoriete laserprinter - zolang u niet in kleur hoeft af te drukken.

De MFC-L2750DW XL leverde geweldige documentkwaliteit en de hoogste snelheden tot nu toe voor tekst en gemengde tekst/grafische bestanden. De printer maakte zelfs dubbelzijdige afdrukken sneller dan sommige modellen enkelzijdige documenten aankunnen. Met behulp van zijn tonercartridge met hoge capaciteit biedt de MFC-L2750DW XL een kostprijs per pagina van slechts 2,7 cent, de laagste die we in deze categorie hebben gezien. Dat is een moeilijk te verslaan deal.

Lees ons volledige Brother MFC-L2750DW review .

mavic air 2 zwarte vrijdag

(Afbeelding tegoed: Canon)

3. Canon Pixma TR8620

Een geweldige printer voor thuiskantoor

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:4,3-inch kleuren-touchscreen Inkt/Toner:Vijf cartridges (zwart, pigmentzwart, cyaan, magenta, geel) Connectiviteit:802.11 b/g/n Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Snel foto's printen en kopiëren+Hoge beeldkwaliteit+ADF en duplexeenheid
Redenen om te vermijden
-Inktkosten zijn boven het gemiddelde-Maakt geen dubbelzijdige kopieën/scans via ADF

De Canon Pixma TR8620 biedt tal van kantoorfuncties, van scannen en faxen tot een automatische documentinvoer voor 20 pagina's (ADF), een duplexeenheid voor dubbelzijdig afdrukken en twee papierladen om twee soorten papier bij de hand te houden. Een groot 4,3-inch kleurentouchscreen maakt het gemakkelijk te bedienen, en de printer ondersteunt smart home-integratie met Amazon Alexa en Google Assistant.

Het is ook een geweldige printer voor thuisgebruik, met sneller dan gemiddelde afdruksnelheden en over het algemeen een hoge afdrukkwaliteit. Tekst- en kleurenafbeeldingen zien er allemaal geweldig uit, maar we merkten op dat glanzende foto's indrukwekkend snel werden afgedrukt, en het gebruik van een systeem met 5 inktpatronen met twee soorten zwarte inkt resulteerde in foto's met een hoge nauwkeurigheid: natuurlijk ogende kleuren, scherpe details en vlotte overgangen. We vonden het zo leuk, we noemden het een van de beste printers in onze TemplateStudio Awards 2021. Echt, onze enige grote klacht met de Pixma TR8620 zijn de bovengemiddelde inktkosten, deels als gevolg van de kosten van de extra inktcartridge.

Lees ons volledige Canon Pixma TR8620 review .

(Afbeelding tegoed: Epson)

4. Epson EcoTank Pro ET-5850

Beste printer voor kleine bedrijven

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:4,3-inch kleurenaanraakscherm Inkt/Toner:Vier inkttanks (zwart, cyaan, magenta, geel) Connectiviteit:802.11 b/g/n Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer snelle prestaties+Extreem lage inktkosten+Groot 4,3-inch kleurentouchscreen
Redenen om te vermijden
-Af en toe een probleem met de papierinvoer-Hoge startprijs

De Epson EcoTank Pro ET-5850 combineert indrukwekkend lage inktkosten met een overvloed aan bedrijfsvriendelijke functies om zijn plaats in te nemen als de beste inkjetprinter voor kleine bedrijven die we hebben getest. Het EcoTank-ontwerp maakt gebruik van hervulbare inkttanks en wordt geleverd met voldoende reserve-inktflessen om duizenden pagina's af te drukken. Een printer voor kleine bedrijven die geschikt is om meer dan 3.000 pagina's per maand af te drukken, is meer dan in staat om alles aan te kunnen wat uw team er ook maar tegenaan gooit. De printer beschikt over scan-, kopieer- en faxmogelijkheden, dubbele papiercassettes voor 250 pagina's, een automatische documentinvoer voor 50 vel en een groot, gebruiksvriendelijk 4,3-inch touchscreen voor gemakkelijke bediening.

In getimede printertests leverde de Epson ET-5850 enkele van de snelste afdrukken die we hebben gezien, en produceerde hij scherpe, duidelijke tekst die de kwaliteit van laserprinters bijna evenaart. Diezelfde snelle, hoogwaardige prestaties werden ook waargenomen bij kopiëren en scannen, waardoor het de favoriete printer is voor kantoren die een multifunctionele printer met volledige functionaliteit nodig hebben. Maar de echte aantrekkingskracht is de inktbesparing, de extreem lage kosten per pagina van 0,4 cent voor tekstpagina's en 1,6 cent per kleurenpagina. De initiële prijs is misschien hoog, maar de combinatie van kwaliteit, functies en superlage bedrijfskosten maken dit een van de beste investeringen die u voor uw kantoor kunt doen.

Lees ons volledige Epson EcoTank Pro ET-5850 beoordeling .

(Afbeelding tegoed: HP)

5. HP OfficeJet 250

Beste draagbare printer en scanner

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen, kopiëren, scannen Weergave:2,6-inch kleurenaanraakscherm Inkt:Twee cartridges (zwart en driekleurig) Connectiviteit:USB 2.0, Wi-Fi, Wi-Fi Direct Kosten per pagina:9 cent (zwart), 23 cent (kleur) Kosten per pagina (hoog rendement):6,7 cent (zwart), 17,3 (kleur) Reismaat (B x D x H):15x7,8x3,6 Reisgewicht (met batterij):6,7 pond Batterijduur:225 pagina'sDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon 696 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Automatische documentinvoer+Snel printen, scannen en kopiëren+High-capacity cartridge verlaagt de kosten van kleurenpagina's
Redenen om te vermijden
-Batterijduur kan beter-Enigszins groot en zwaar voor een draagbare printer

De HP OfficeJet 250 is niet alleen de beste draagbare printer die er is, het is ook een complete alles-in-één printer die klein genoeg is om mee te nemen op reis. Met ingebouwde kopieer- en scanmogelijkheden – een zeldzaam aanbod in draagbare modellen – verraste HP ons door die functionaliteit aan te vullen met een uitstekende printkwaliteit en toonaangevende snelheden.

Of het nu gaat om het afdrukken van eenvoudige tekstdocumenten, kleurenfoto's of het scannen van materiaal om voor later te bewaren, de kwaliteit was uitstekend. En op de een of andere manier, ondanks het kleine formaat van de printer, slaagt hij erin te bogen op een 2,5-inch kleurenaanraakscherm, een automatische documentinvoer voor 10 pagina's en een totaal reisgewicht van slechts 6,7 pond met een aangesloten batterij. We zouden willen dat het iets minder duur was, of een iets betere batterijduur had, maar dit zijn kleine klachten gezien hoeveel je kunt doen met de HP OfficeJet 250.

(Afbeelding tegoed: Canon)

6. Canon ImageClass MF743Cdw

Beste laserprinter voor kleine bedrijven

Specificaties:
Printertype:Laser Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:5-inch kleuren touchscreen Inkt/Toner:Vier cartridges (zwart, cyaan, magenta, geel) Connectiviteit:802.11 b/g/n Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon 2 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Groot, 5-inch kleurentouchscreen+Snelle prestaties voor afdrukken, kopiëren en scannen+Tonercartridges met hoge capaciteit leveren lage kosten per pagina
Redenen om te vermijden
-Grote maat-Dubbelzijdig afdrukken is wat traag

De Canon ImageClass MF743Cdw is een alles-in-één kleurenlaserprinter die geweldige prestaties en tal van functies biedt, zoals een groot touchscreen en dubbelzijdig printen. Maar met een maandelijks paginavolume van maximaal 4.000 pagina's is het meer bedoeld voor op kantoor dan voor thuis. Zakelijke gebruikers zullen genieten van de ingebouwde automatische documentinvoer voor 50 vel, de papiercassette voor 550 vel en werkvriendelijke functies zoals dubbelzijdig scannen en lage afdrukkosten.

De prestaties zijn ook top, met scherpe tekst, duidelijke afbeeldingen en sneller dan gemiddeld afdrukken van gemengde tekst en afbeeldingen. Hoge scan- en kopieersnelheden zijn een pluspunt en de kleurenlaserprinter heeft een van de gemakkelijkste beschikbare installatieopties. Dat is genoeg voor ons om de Canon ImageClass MF743Cdw uit te roepen tot een van de beste all-in-one printers en onze favoriete laserprinter voor kleine zakelijke gebruikers.

is een roku-tv goed

Lees ons volledige Canon ImageClass MF743Cdw kleurenlaserprinter review .

(Afbeelding tegoed: broer)

7. Broer HL-L2390DW

Beste budgetlaserprinter

Specificaties:
Printertype:Laser Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:2-regelig verlicht LCD-scherm Inkt/Toner:Zwarte cartridge Connectiviteit:802.11 b/g/n, Hi-Speed ​​USB 2.0, Wi-Fi DirectDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon 551 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Snel printen en zwart-wit scannen+Hoge beeldkwaliteit+Zeer lage kosten per pagina+Bovengemiddelde scansnelheid in kleur
Redenen om te vermijden
-Geen documentinvoer-Geen faxmogelijkheid

De Brother HL-L2390DW is een monochrome all-in-one printer die één ding biedt dat je zelden ziet in een laserprinter: een lage instapprijs. En hoewel de kosten misschien de aandacht trekken van gebruikers thuis en op kleine kantoren, zijn de prestaties en functieset ook niets om mee te spotten. Prints zijn scherp en sneller dan gemiddeld; deze printer verwerkt scans en kopieën ook snel. En hoewel de printer zwart-wit is, levert de kleurenscanner levensechte kleurenvastlegging en snel scannen.

Maar het is niet alleen betaalbaar bij aankoop; de bedrijfskosten zijn ook laag, met een kosten per pagina van 3,7 cent met tonercartridges met standaardcapaciteit en slechts 2,7 cent met toner met hoge capaciteit. Als u de voordelen van een laserprinter wilt zonder de gebruikelijke kosten, dan is de Brother HL-L2390DW onze beste budgetkeuze voor u.

Lees ons volledige Brother HL-L2390DW beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Canon)

8. Canon Pixma TR150

Beste mobiele fotoprinter

Specificaties:
Printertype:Mobiele inkjet Dimensies:12,7 x 7,3 x 2,6 inch Inkt:Twee cartridges (cyaan, magenta en gele kleurstof zwart, pigment zwart) Connectiviteit:802.11 b/g/n/a, USB 2.0 PictBridge:Ja SD-kaartsleuf:Nee Ondersteunde fotoformaten:Tot 8 x 10 Afdrukresolutie:Tot 4800 x 1200 dpiDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Curry's Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (14 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Lage inktkosten+Aantrekkelijke fotoafdrukken+Optioneel batterijpakket
Redenen om te vermijden
-Klein, monochroom OLED-scherm

De Canon Pixma TR150 is een draagbare inkjetprinter die klein genoeg is om in een rugzak mee te nemen, maar groot genoeg om alles te printen, van 4x6 foto's tot 8,5 x 11 documenten. Met een systeem met twee cartridges is de inkt betaalbaar en leent hij zich goed voor verschillende afdruktoepassingen. Maar waar de Canon echt opvalt, is het printen van foto's.

De Pixma TR150 maakte sneller foto's van hoge kwaliteit dan andere concurrerende draagbare printers en leverde uitstekende kleuren en details. Het kan ook grotere fotoafdrukken aan, maar in tegenstelling tot sommige van onze favorieten voor het afdrukken van foto's, is er geen kopieer- of scanmogelijkheid. Je krijgt een stevig gebouwde draagbare printer met optionele batterij en zelfs ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant-spraakbesturing, maar we zijn er dol op vanwege de geweldige foto's en lage inktkosten die het biedt.

Lees ons volledige Canon Pixma TR150 review .

(Afbeelding tegoed: HP)

9. HP Envy 7855

Het beste voor het afdrukken van foto's in volume

Specificaties:
Printertype:Inkjet Dimensies:19,3 x 17,9 x 7,6 inch Inkt:Twee cartridges (1 zwarte, 1 driekleurige) Connectiviteit:802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, USB 2.0, Ethernet, Bluetooth PictBridge:Nee SD-kaartsleuf:Ja Ondersteunde fotoformaten:Tot 8 x 10 inch Afdrukresolutie:4800 x 1200 dpiDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon 883 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Snel afdrukken van tekst en foto's+Snel meerdere pagina's kopiëren+Speciale fotopapierlade
Redenen om te vermijden
-Traag om kleurenafbeeldingen af ​​te drukken-Inktkosten zijn bovengemiddeld, zonder abonnement-Geen fysieke functieknoppen

De HP Envy 7855 doet zijn jaloersmakende naam eer aan als stijlvolle alles-in-één inkjetprinter. Het is een van de beste thuiskantoorprinters en biedt over de hele linie solide afdrukprestaties. Maar naast het afdrukken van documenten, scannen en kopiëren op de flatbedscanner en zelfs faxen, is de Envy 7855 ook een zeer goede fotoprinter, die alles aankan, van kleine foto's ter grootte van een portemonnee tot randloze 8 x 10s.

En het is die fotoafdrukkwaliteit die ons opviel, met fotovoorbeelden die nauwkeurige, goed verzadigde kleuren en duidelijke details bieden. De Envy was niet de snelste in het printen van foto's, maar de kwaliteit was goed, met een redelijke prijs per foto. En als u HP's Instant Ink-abonnementsinktservice gebruikt, kunt u de kosten voor het afdrukken van foto's verlagen tot slechts centen voor 8 x 10 foto's, maar alleen als u er veel afdrukt.

Lees ons volledige HP Envy 7855 recensie .

moto g power schermgrootte

Hoe u de beste printer voor u kiest

Het vinden van de juiste printer begint met het definiëren van wat je die printer moet doen. Er is een drastisch verschil tussen een grote multifunctionele printer die kopieert, scant en faxt en een fotoprinter in zakformaat die perfect is voor het afdrukken van snapshots onderweg. De beste plaats om te beginnen is om te bepalen welke functies u wilt en welke aspecten van afdrukken voor u het belangrijkst zijn.

Inkjet of laser: Inkjetprinters zijn over het algemeen beter in het produceren van het volledige kleurengamma, waardoor ze meer geschikt zijn voor het afdrukken van afbeeldingen en foto's. Laserprinters kunnen daarentegen snel professioneel ogende tekstdocumenten produceren, vaak tegen lagere kosten per pagina.

Alles-in-één printers bieden meer dan alleen printen, met ingebouwde scanners die alles kunnen scannen en kopiëren, van formulieren tot foto's. Sommige (maar niet alle) hebben ook een faxfunctie.

Foto afdrukken is een aparte zorg, die ondersteuning vereist voor het afdrukken op glanzend papier, verschillende fotopapierformaten verwerkt en soms extra (en mogelijk dure) inkt vereist om een ​​betere afdrukkwaliteit te leveren.

Draagbaar printen draait allemaal om mobiliteit. Compacte ontwerpen worden gecombineerd met batterijen en soms exotische printtechnologieën om u te laten printen vanuit een hotelkamer, in uw auto of zelfs op het strand.

Naast het type printer, wil je ook letten op specifieke aspecten van prestaties en bedrijfskosten.

Afdruksnelheid verwijst naar hoe snel de printer een pagina in een document voltooit, gemeten in pagina's per minuut. Als u vaak of in grote volumes moet afdrukken, zijn hogere afdruksnelheden een must.

Print kwaliteit komt neer op hoe goed de printer inkt op de pagina legt en of hij scherpe details en leesbare lettervormen produceert. De meeste inkjetprinters leveren kwaliteitsniveaus die 'goed genoeg' zijn, maar als u elke keer haarscherpe tekst wilt, wilt u waarschijnlijk een laserprinter. En het afdrukken van foto's varieert sterk tussen printers voor algemeen gebruik, dus bekijk de aanbevolen modellen op onze lijst met beste fotoprinters.

Inktkosten zijn een voortdurende zorg voor elke printer, aangezien het bijvullen van inkt deel uitmaakt van de bedrijfskosten van elke printer. Inkt kan erg duur worden, maar sommige nieuwe modellen zijn ontworpen om zowel de kosten als het gedoe van het vinden van de juiste inktcartridges te verminderen. En dit is niet alleen een probleem voor inkjetprinters, aangezien laserprinters tonercartridges gebruiken. Zoek naar lagere kosten per pagina en bekijk onze beoordelingen voor een gedetailleerde bespreking van hoe afdrukkosten de ene printer beter kunnen maken dan de andere.

Er zijn drie manieren om de printkosten tot een minimum te beperken: overstappen op een laserprinter, kiezen voor een tankgebaseerde inkjetprinter of een abonnement op inktservice. (Zie onze artikelen Inkjet vs. laser: welke printer is geschikt voor u? en HP Instant Ink vs. Canon vs. Epson: zijn inktabonnementen de moeite waard? voor meer informatie.)

Zodra u de beste printer in uw gewenste categorie heeft gevonden, bent u klaar om te kopen.

Hoe we de beste printers testen

Elke printer die we beoordelen, wordt uitgebreid getest om ons een duidelijk idee te geven van hoe goed hij presteert, zowel wat betreft printmogelijkheden als algemeen gebruiksgemak en kosten in de loop van de tijd. Onze testprocedures omvatten getimede afdruktests om de afdruksnelheid te bepalen, met een reeks gestandaardiseerde documenten met een mix van tekst en afbeeldingen en kleurenfoto's.

Elke afdruk wordt onderzocht en vergeleken, waarbij fouten en afdrukproblemen worden opgemerkt in de beoordeling en de algehele kwaliteit wordt vergeleken met de andere printers op de markt.

We testen ook de scan- en kopieerfuncties (wanneer deze worden aangeboden), timen hoe snel het een pagina vastlegt en vergelijken de resultaten met de originele afbeeldingen om te bepalen hoe goed het kleur en detail vastlegt.

Om de kosten van het bezit en gebruik van een printer te meten, kijken we naar de huidige straatprijs van inktvullingen en het geschatte aantal pagina's dat elke cartridge kan produceren, en berekenen we de kosten voor het afdrukken van één pagina.

Deze specifieke tests worden naar behoefte aangepast om alle soorten printers aan te kunnen, van monochrome laserprinters en draagbare snapshotprinters tot complete all-in-one inkjetprinters. Waar mogelijk zorgen we ervoor dat de tests zo worden uitgevoerd dat ze niet alleen binnen een specifieke categorie kunnen worden vergeleken, maar ook tussen alle printertypes in het algemeen.

verwijder alle Gmail in één keer

Bekijk al onze printerdekking:

Beste alles-in-één printers | Beste fotoprinters | Beste draagbare printers | Beste laserprinters

Verzameling van de beste deals van vandaag HP Officejet Pro... HP OfficeJet alles-in-een 250 Amazone £ 100,10 Visie Bekijk alle prijzen Canon i-SENSYS MF734Cdw... Canon ImageClass MF743Cdw Amazone £ 499,99 Visie Bekijk alle prijzen EXDISPLAY Canon PIXMA TR150... Canon Pixma TR150 E-koper £ 139,19 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen