De beste PS5-games in 2021

(Afbeelding tegoed: Sony)

De beste PS5-games variëren momenteel van gezinsvriendelijke avonturen met grappige mascottepersonages tot third-person brawlers met prachtige graphics. Of je nu een spannende showcase van de DualSense-controller van de PS5 en zijn mogelijkheden wilt of een nieuwe first-person shooter boordevol actie om door te spelen, de PS5 heeft iets voor jou.

De PlayStation-systeemfamilie heeft altijd een uitgebreide bibliotheek met games gehad, met duizenden keuzes waaruit spelers kunnen kiezen. Sony blijft ook nieuwe en exclusieve titels verwelkomen, dus de PS5 is de enige plek om titels als Ratchet & Clank: Rift Apart, Demon's Souls of Astro's Playroom te ervaren.black friday bluetooth speaker aanbiedingen
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De PS5 is nog een vrij nieuwe console, dus er komen nog genoeg games aan. Je kunt de spelen beste PS4-games op PS5, dankzij de uitgebreide achterwaartse compatibiliteit van het systeem. Of je nu je klassieke favorieten naar de nieuwe console wilt brengen of zin hebt om in het verleden te graven, je hebt de mogelijkheid om dit te doen met de PS5. Geen opslagruimte meer? Met behulp van de interne uitbreidingspoort hebben we onze PS5 SSD geüpgraded en de resultaten waren verrassend.

Lees verder om meer te weten te komen over de beste PS5-games en om te bepalen welke titels het beste bij jou passen.

Wat zijn de beste PS5-games?

Ratchet & Clank: Rift Apart is misschien wel de beste PS5-game in het algemeen. Dit vervolg in de langlopende franchise combineert prachtige graphics, onmiddellijke laadtijden, gevarieerde gameplay en een charmant verhaal. Het laat ook zien wat de DualSense-controller kan doen, met enkele subtiele haptische effecten. Het voelt als de meest uitgebreide PS5-game tot nu toe.

Voor fans van superhelden is Marvel's Spider-Man: Miles Morales een uitstekende keuze die de titulaire Miles Morales volgt terwijl hij de mantel van Spider-Man op zich neemt terwijl Peter Parker weg is, door New York City raast, de slechteriken in elkaar slaat en navigeert zijn persoonlijke en gezinsleven terwijl hij tot zijn recht komt als een superheld.

Als je zin hebt in een echte uitdaging, is Demon's Souls momenteel onze favoriete algehele PS5-game. Deze game herontdekt de iconische brute actie-RPG uit 2009 vanaf de basis, met een prachtige nieuwe visuele stijl, een hoge framerate-modus en een aantal welkome veranderingen in de levenskwaliteit, met behoud van de unieke uitdagende maar bevredigende loop die het origineel zo speciaal maakte.

Voor een geweldige introductie tot waar de PS5 toe in staat is, naast de componenten die een fantastische platformgame voor het hele gezin vormen, is de pack-in titel Astro's Playroom een ​​van de beste avonturen die iemand op het systeem kan hebben, direct uit de doos.

De beste PS5-games die je vandaag kunt kopen

1. Ratchet & Clank: Rift Apart

corel videostudio ultieme 2019 recensie

(Afbeelding tegoed: Sony)

Ratchet & Clank: Rift Apart is niet alleen een geweldig spel; het is ook een fantastische showcase van de mogelijkheden van de PS5. Deze game biedt snelle laadtijden en subtiele DualSense-haptische feedback, maar dat zijn niet de belangrijkste redenen waarom je hem wilt spelen. In plaats daarvan zal Rift Apart je vrijwel zeker overtuigen met zijn kleurrijke esthetiek, strakke gameplay en oprechte verhaal. Het gaat verder waar Ratchet & Clank: Into the Nexus ophield in 2013, maar fungeert ook als een perfect startpunt voor nieuwkomers in de serie.

Met 15-20 uur gameplay voelt Ratchet & Clank: Rift Apart substantieel aan zonder zijn welkom te lang te laten duren. Het is ook een echte exclusieve PS5; het is niet op PS4 en het is geen remake van een eerdere PlayStation-game. Toegegeven, Rift Apart lijkt erg op eerdere Ratchet & Clank-games. Maar omdat het een sterke formule is, werkt dat in het voordeel van de titel.

Ratchet & Clank: Rift Apart won 'beste PS5/Xbox Series X-game' op de TemplateStudio Awards 2021 voor gaming , evenals een 'sterk aanbevolen' onderscheiding voor 'beste baasniveau'.

Ratchet en Clank Rift uit elkaar Amazone £ 44,99 Weergave We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen