Beste robotmoppen in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

ik robot

Bravava jet m6
twee

ik leef

Shinebot W400
3

ik robot

Braava-jet 240
4

Roborock

S7
5

ik leef

V8's
6

Roborock

S5 Max
7

Eufy

RoboVac L70 Hybrid

(Afbeelding tegoed: iRobot)

Met de beste robotmoppen ziet uw vloer er in een mum van tijd weer spik en span uit. Deze ingenieuze kleine apparaten dweilen uw pas gestofzuigde vloeren automatisch, nemen modderige pootafdrukken op en zorgen voor streeploze resultaten. Ze zijn gemaakt om hand in hand te gaan met een robotstofzuiger, zodat je vloer volledig wordt verzorgd. Robotmoppen zijn vooral handig als je voornamelijk harde vloeren hebt, of als je vaak te maken hebt met morsen en plakkerige vloerplanken.

wanneer vullen ze ps5 aan?

Er zijn zowel speciale dweilen als hybride ontwerpen beschikbaar, die zowel als stofzuiger als dweil kunnen functioneren. Als gevolg hiervan kunnen de prijzen erg fluctueren, dus u zou tussen de $ 200 en meer dan $ 700 kunnen uitgeven om er een te kopen. Overweeg welke functies u echt nodig heeft en dit kan de prijs verlagen. We hebben een reeks robotmoppen op de proef gesteld om erachter te komen welke zal leveren wanneer de chips op zijn. Dit zijn de beste robotmoppen.Black Friday-deals voor robotmoppen

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Black Friday-verkoop is begonnen en we hebben al de beste Black Friday-deals voor robotstofzuigers gevonden. Als je overweegt een nieuwe robotstofzuiger of een robotdweil te kopen, kijk dan eerst even bij de uitverkoop om te profiteren.

Wat zijn de beste robotmoppen?

Na uitgebreide tests hebben onze resultaten aangetoond dat de Roomba Braava jet m6 de beste robotdweil is die je kunt kopen. Het is redelijk geprijsd voor $ 499 en wordt geleverd met enkele handige functies. Dankzij de geavanceerde kaartmogelijkheden kunt u precies in kaart brengen waar u wel en niet wilt dat het gaat. We vonden het de meest grondige van degenen die we hebben getest en voor minder dan $ 500 is het geen onredelijke prijs om te voorkomen dat u ooit nog dweilt.

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die dweilt, dan raden we de Roborock S7 aan. Het wordt geleverd met obstakeldetectie om te voorkomen dat het waardevolle spullen omgooit en tilt automatisch zijn pad op wanneer het een vloerkleed of tapijt bereikt. Het presteert goed voor een hybride machine en hoewel het niet goedkoop zal zijn voor $ 649, is het de beste optie voor mensen met zowel harde vloeren als tapijt.

Als u op zoek bent naar de voordeligste robotmop, dan is de iLife Shinebot W400 de juiste keuze voor u. Met slechts $ 229 zal dit model de bank niet breken, maar zal het nog steeds presteren. We vinden het vooral leuk dat je kunt zien wat hij oppikt in de vuilwatertank. Als je een goedkope hybride oplossing wilt, dan is de iLife V8s Pro de beste. Voor slechts $ 219 is dit echt een koopje. Het biedt niet enkele van de premiumfuncties zoals lasernavigatie, kaarten of no-go-zones, maar het zal nog steeds de klus klaren.

Lees verder voor alle beste robotmoppen.

De beste robotmoppen die je vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: iRobot)

1. iRobot Braava jet m6

Het beste voor het hele huis dweilen en in kaart brengen

Specificaties:
Maat:10,6 x 10,6 x 3,5 inch Gewicht:4,85 pond In kaart brengen:Ja Smart home-compatibiliteit:Alexa, Google AssistentDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Grondige reiniger+Respecteert kaartgrenzen+Reinigt samen met sommige Roombas
Redenen om te vermijden
-Duur-Gepatenteerde reinigingsoplossing en pads

De iRobot Braava jet m6 is de robotdweil die het allemaal doet. Deze indrukwekkende bot maakte niet alleen beter schoon dan elke andere concurrent, maar gebruikt dezelfde geavanceerde navigatie als in de Roomba s9-robotstofzuiger om je huis schoon te maken en in kaart te brengen. In de iRobot-app kun je de Braava jet m6 opdracht geven om specifieke kamers of gebieden schoon te maken, terwijl je no-go-spots zoals voerbakken voor huisdieren vermijdt.

We houden ook van de gemakkelijk te vullen verwijderbare watertank. Wanneer de batterij van de dweil bijna leeg is, gaat hij terug naar zijn basis, laadt hij op en gaat hij weer aan het werk. Maar misschien wel het meest opvallende kenmerk van de Braava jet m6 is hoe hij samenwerkt met de Roomba s9 en Roomba i7. Wanneer een van deze stofzuigers klaar is met schoonmaken en weer op de basis staat, gaat de dweil aan het werk. Uw vloeren worden niet alleen gestofzuigd, ze worden ook vers gedweild. We leven echt in de toekomst.

Net als de Braava jet 240, gebruikt de Braava jet m6 gepatenteerde natte en droge reinigingspads die verkrijgbaar zijn in herbruikbare of wegwerpversies.

Lees ons volledige Braava jet m6 beoordeling .

(Afbeelding tegoed: iLife)

2. iLife Shinebot W400

De beste robotmop voor mensen met een beperkt budget

Specificaties:
Maat:11,5 x 11,1 x 4,6 inch Gewicht:7,72 pond In kaart brengen:Nee Smart home-compatibiliteit:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon 254 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Goede reinigingsprestaties+Vuilwatertank vangt vuil en roet op+Herbruikbare microvezelborstelrol
Redenen om te vermijden
-Omslachtig reinigingsproces na gebruik-omvangrijk-Te hoog om onder keukenkasten schoon te maken

Zoals de beste robotmoppen gaan, raakt de iLife Shinebot W400 de juiste plek tussen prijs en prestatie. Hoewel het gewoon kraanwater gebruikt om je vloeren schoon te maken, waren we onder de indruk van hoeveel vuil de dweil van onze vloeren verwijderde. Beter nog, we konden precies zien hoeveel vuil er werd verwijderd dankzij de aparte schoon- en vuilwatertanks aan boord. Het dweilvermogen van de Shinebot W400 is te danken aan de dubbele kracht van een herbruikbare microvezelborstelrol die vuil wegschrobt en een rubberen schraper die helpt bij het verwijderen van vuil water en ander vuil.

De Shinebot W400 was ook een goed opgevoede robotdweil, die tijdens onze tests nooit op het dunste tapijt waagde. In plaats van een app wordt de W400 bediend via de afstandsbediening of de knoppen op de bot zelf. Kies hier een van de vier reinigingspatronen: gebied, pad, plek en rand.

Hoewel deze alleen-dweilen-bot goede reinigingsprestaties biedt, is hij een beetje lang met een hoogte van 4,6 inch en past hij mogelijk niet onder keukenkasten. En wanneer deze robotdweil klaar is met schoonmaken, begint uw schoonmaaktaak. iLife raadt aan om na elk gebruik het vuilwaterreservoir, de microvezelborstelrol, de schraper en het filter onder stromend water te reinigen. Daarna moeten de onderdelen aan de lucht worden gedroogd. Het is even wat werk, maar de Shinebot W400 klaart de dweilklus.

Lees onze volledige iLife Shinebot W400-recensie.

(Afbeelding tegoed: iRobot)

3. iRobot Braava-jet 240

Beste robotmop voor mensen met een beperkt budget

Specificaties:
Maat:6,7 x 7 x 3,3 inch Gewicht:2,7 pond In kaart brengen:Nee Smart home-compatibiliteit:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon 58 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Lichtgewicht en compact+Meerdere reinigingsmodi+Vervangbare batterij
Redenen om te vermijden
-Moet wasbare of wegwerp vervangende pads kopen-Sleept vuil rond

De zeer kleine en zeer budgetvriendelijke iRobot Braava jet 240 is bijzonder goed in het reinigen van kleine ruimtes, maar nog steeds indrukwekkend snel bij het reinigen van grotere oppervlakken. Voor gebruikers die voor het eerst een robotdweilmachine gebruiken, is de Braava jet 240 een geweldig startersapparaat. We waren onder de indruk van hoe goed het de randen schoonmaakte en we hielden van de frisse geur die achterbleef van de wegwerpdoekjes toen het klaar was. Voor minder dan $ 200 is het een gemakkelijke manier om uw vloeren schoon te houden zonder dagelijks met de dweil en emmer te hoeven slepen. Hoewel het niet de aangepaste mapping en andere toeters en bellen heeft die je op de Braava jet m6 of op veel hybride robots vindt, zal het je vloeren schoner achterlaten dan het ze aantrof.

Er zijn drie soorten gepatenteerde pads gemaakt door iRobot die werken met de Braava jet 240: een witte, droge veegpad; een oranje, vochtige veegpad; en een blauwe, natte dweilpad. Elk type pad is verkrijgbaar in een verpakking van 10 voor $ 7,99. Naast wegwerpbare pads zijn er herbruikbare, wasbare pads beschikbaar. Een set van drie herbruikbare pads, waarvan er één van elk type is, is verkrijgbaar voor $ 29,99.

Lees onze volledige Braava jet 240 review.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Roborock S7

Beste hybride robotstofzuiger/dweil

Specificaties:
Reinigingsprestaties:93 Huisdierhaarscore:85.8 Duizend Grootte:470 ml Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent Maat:13,9 x 13,8 x 3,8 inch Gewicht:10,4 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Appliances Direct Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Nauwkeurige tapijtdetectie+Snel in kaart brengen+Automatisch omhoog brengende dweil werkt goed
Redenen om te vermijden
-Het verdelen van spaties in de app kan glitchy zijn-Dweilpad kan aan karpetten blijven haken

Tot de Roborock S7 waren de meeste hybride robotstofzuigers/robotmoppen die we hebben getest goed, maar niet geweldig, voor beide taken. De S7 is het eerste apparaat dat we zouden vertrouwen om te stofzuigen en dweilen zonder nauw toezicht. Dat komt omdat de S7 slim genoeg is om te weten wanneer hij op een kleed ligt, en zijn dweil kan optillen zodat je tapijt niet doorweekt raakt.

Als stofzuiger was de S7 redelijk goed - hij is niet de beste met haar van huisdieren - maar hij was snel en grondig. Het heeft ook aardigheden zoals kaarten met meerdere verdiepingen, no-go-zones en planning. Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger die ook kan dweilen, dan is de Roborock S7 een kijkje waard.

4g vs 5g vergelijkingstabel

Lees ons volledige Roborock S7 recensie .

(Afbeelding tegoed: iLife)

5. iLife V8's

Een robot dweil/stofzuiger onder $ 200

Specificaties:
Maat:13 x 12,6 x 3,2 inch Gewicht:5,9 pond In kaart brengen:Nee Smart home-compatibiliteit:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Methodische reinigingspatroonmodus+Stil in dweilmodus
Redenen om te vermijden
-Geen wifi-verbinding-Heeft toezicht nodig in dweilmodus

Deze hybride robotstofzuiger en dweil zal je portemonnee niet opruimen, maar wel je vloeren. Wat de iLife V8's aan toeters en bellen mist, maakt het goed in reinigingskracht. De iLife V8s heeft vier verschillende reinigingsmodi die zowel in de dweil- als in de vacuümmodus werken: Klassiek, waardoor de bot tegen muren stuitert; Pad, een methodisch, M-vormig reinigingspatroon; Rand, voor reiniging langs randen; en Spot, voor gerichte reiniging. Zoals bij de meeste robotmoppen, raadt het bedrijf aan te stofzuigen voordat u gaat dweilen.

beste noot 20 ultra case

Om de dweil op de iLife V8s te activeren, schakelt u de vuilnisbak voor het waterreservoir uit, bevochtigt en bevestigt u de microvezel-dweilpad en kiest u een modus met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of op de bot zelf. De V8's gaan aan de slag. iLife zegt dat de watertank van 300 ml ongeveer genoeg is om één kamer schoon te maken en raadt aan om de tank bij te vullen voordat de volgende kamer wordt schoongemaakt. Omdat het geen wifi-verbinding heeft en niet in staat is om in kaart te brengen, moet je het in de gaten houden terwijl het schoonmaakt. Niemand houdt van een zacht tapijt.

Krediet: Roborock

6. Roborock S5 Max

Het beste voor consistent hybride dweilen

Specificaties:
Maat:13,8 x 13,8 x 3,8 inch Gewicht:7,8 pond In kaart brengen:Ja Smart home-compatibiliteit:Alexa, Google AssistentDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Appliances Direct Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Aantrekkelijk ontwerp+Veerbelaste dweilpad+Aanpasbare zones zonder dweil
Redenen om te vermijden
-Duur

De update van Roborock naar de S5-hybride, logischerwijs de S5 Max genoemd, legt speciale nadruk op dweilprestaties. Om te beginnen is er een grotere elektronische watertank van 290 ml. Bovendien is de afneembare dweilpad van microvezel veerbelast, wat betekent dat de pad tijdens het reinigen een constante druk uitoefent op oppervlakken. Dit leidt tot consistentere dweilresultaten.

Het bedienen van de S5 Max is net zo eenvoudig als het openen van de Roborock-app op je smartphone. De met Wi-Fi verbonden bot kan bewerkbare kaarten van uw huis maken en opslaan. Maak een schema, pas schoonmaakroutes aan en baken niet-mop-zones af vanuit de palm van je hand. Deze gestroomlijnde 2-in-1 biedt verschillende reinigingsmodi voor stofzuigen — Zacht, Stil, Gebalanceerd, Turbo en Max — maar biedt ook aanpassingen in de dweilmodus. Kies uit een laag, gemiddeld of hoog waterdebiet, afhankelijk van de oppervlakken die u schoonmaakt. Beter nog: het stroomniveau kan van kamer tot kamer worden aangepast.

(Afbeelding tegoed: Eufy)

7. Eufy RoboVac L70 Hybrid

Hybride reiniger biedt een lange batterijduur

Specificaties:
Maat:14,02 x 14,02 x 4,02 inch Gewicht:8,49 pond In kaart brengen:Ja Smart home-compatibiliteit:Alexa, Google AssistentDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Methodisch reinigingspatroon+Lasernavigatie+Lange batterijduur
Redenen om te vermijden
-Te lang om onder sommige kasten en meubels te passen

De Eufy RoboVac L70 Hybrid 2-in-1 robotstofzuiger en dweil maakt gebruik van een verbeterd lasernavigatiesysteem en is geschikt voor een lange gebruiksduur van 150 minuten. Beter nog, als de batterij bijna leeg is, keert de RoboVac L70 Hybrid terug naar zijn dock, laadt hij op en gaat hij verder met schoonmaken waar hij was gebleven. Met de bijbehorende EufyHome-app kun je de dweilkracht aanpassen, kaarten aanpassen en virtuele grenzen instellen.

Dweilen met RoboVac L70 Hybrid is eenvoudig: voeg water toe aan de verwijderbare tank die net boven de vuilnisbak zit, bevochtig de microvezelpad en bevestig deze aan de bot. De RoboVac L70 Hybrid reinigt in een methodisch, kronkelig patroon dat ervoor zorgt dat geen enkel vloeroppervlak onaangeroerd blijft - tenzij je er natuurlijk een no-go-zone voor hebt ingesteld.

Hoe u de beste robotmop voor u kiest?

Als je nieuw bent op de markt voor robotmop, is het je misschien opgevallen dat er twee soorten zijn om uit te kiezen: speciale robotmoppen en hybride vacuüm-dweilontwerpen. Elk varieert in prijs, hoewel je minimaal $ 200 tot meer dan $ 800 zoekt om er een te krijgen met alle toeters en bellen.

Als je al een robotstofzuiger hebt, doe dan geen moeite met een hybride ontwerp. Koop in plaats daarvan een speciale robotdweil om het te complimenteren. Je moet altijd stofzuigen voordat je gaat dweilen, anders is het karwei contraproductief. Sommige merken verkopen beide soorten robots die met elkaar kunnen communiceren. Daarbij reinigen ze automatisch in de juiste volgorde. Dus als u de iRobot Roomba s9+ of Roomba i7+ bezit en u koopt de iRobot Braava jet m6, dan zullen deze aan elkaar worden gekoppeld en altijd stofzuigen voordat u gaat dweilen. Als je op zoek bent naar een nieuwe robotstofzuiger, hebben we ook al een aantal vroege Black Friday-deals voor robotstofzuigers ontdekt, die de moeite van het bekijken waard zijn.

Als je liever geen twee aparte machines hebt, dan is een hybride robotdweil misschien de juiste keuze. Deze verdubbelen als stofzuigers en kunnen worden geleverd met extra functies zoals wifi-connectiviteit, kaarten, eenpersoonskamerreiniger en no-go-zones. Omdat ze ook als dweil werken, kunnen waterstroomregeling en niet-dweilen zones ook als extra functies worden toegevoegd. Het is echter vermeldenswaard dat, naar onze ervaring, sommige hybride robotmoppen moeite hebben om tapijten en vloerkleden te detecteren en te vermijden. Dus als u veel vloerkleden bezit, let dan op de functie voor niet-dweilen, wat handig is in deze omstandigheden.

Zijn robotmoppen het waard?

In vergelijking met handmatig dweilen, zal een robotdweil niet zoveel druk of focus uitoefenen als dat nodig is. Een robotdweil is echter ideaal voor de dagelijkse reiniging van alle harde vloeren in huis en zal licht morsen, zoals modderige pootafdrukken, opvangen. Het zal u ook behoeden voor het grijpen naar de dweil en emmer en het werk zelf doen!

Robotmoppen blijven ook regelmatig de vloeren schoonmaken, wat een gemakkelijk vergeten of vertraagde klus is. Je kunt ook een robotdweil plannen om te draaien wanneer je niet thuis bent, wat betekent dat je niet hoeft te wachten tot de vloeren droog zijn terwijl je in een hoek staat.

Houd er echter rekening mee dat de meeste robotmoppen alleen met water werken, met uitzondering van iRobot, omdat ze een afzonderlijke reinigingsoplossing voor harde vloeren verkopen. Dus als u schoonmaakmiddelen wilt gebruiken, is dat waarschijnlijk niet mogelijk. Robotmoppen kunnen ook een dure investering zijn, dus zorg ervoor dat je genoeg harde vloeren hebt om de kosten te rechtvaardigen.

Tips voor robotmop

  • Maak het gebied schoon voordat u gaat dweilen. Net als robotstofzuigers kunnen robotmoppen vast komen te zitten en tegen obstakels aan botsen tijdens het schoonmaken, dus haal alles uit de weg dat een probleem kan veroorzaken. Stoelen kunnen bijvoorbeeld moeilijk te navigeren zijn, dus stapel ze indien mogelijk.
  • Ga er niet vanuit dat u reinigingschemicaliën aan uw tank kunt toevoegen. Kijk altijd in de handleiding wat daarin wordt aanbevolen, maar de meeste robotstofzuigers kunnen alleen met water worden gebruikt. Als u uw vloeren wilt ontsmetten, moet u dit apart doen. iRobot is een uitzondering, aangezien ze een aparte reinigingsoplossing voor harde vloeren verkopen voor gebruik met hun Braava jet-lijn van robotmoppen.
  • U dient de pad regelmatig schoon te maken volgens de instructies op het waslabel. Gebruik biologisch wasmiddel op de heetste temperatuur voor een grondige reiniging.
Verzameling van de beste deals van vandaag ILIFE Shinebot W400s, dweil... iLife Shinebot W400 Amazone £ 263,70 Visie Bekijk alle prijzen Xiaomi Roborock S7-robot... Roborock S7 Apparaten Direct £ 519,89 Visie Bekijk alle prijzen ILIFE V8S Robotstofzuiger... iLife V8S Amazone £ 543,32 Visie Bekijk alle prijzen Xiaomi ROB Roborock S5 Max... Roborock S5 Max Amazone £ 434 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen