De beste Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes

(Afbeelding tegoed: UAG)

De nieuwe Samsung Galaxy S20 Plus is een van de meest indrukwekkende telefoons die Samsung ooit heeft uitgebracht, maar je hebt een van de beste Galaxy S20 Plus-hoesjes nodig om hem veilig te houden.

Het middelgrote vlaggenschip van Samsung wordt geleverd met een enorm 6,7-inch scherm en 5G-ondersteuning. Voeg dat toe aan een quad-camerasysteem aan de achterkant, augmented reality-ondersteuning en zoveel andere functies, en het is een van de meest indrukwekkende op de markt - zelfs als het begint bij $ 1.200.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar voor die prijs vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe u uw investering kunt beschermen. Per slot van rekening is er niets erger dan een steen van $ 1200 over te houden nadat je hem van je bureau hebt laten vallen.

Gelukkig zijn er tal van geweldige Galaxy S20 Plus-hoesjes van verschillende bekende bedrijven, waaronder OtterBox, Spigen en anderen.

Dit zijn de beste Samsung Galaxy S20 Plus-hoesjes die je nu kunt kopen.

De beste Galaxy S20 Plus hoesjes

(Afbeelding tegoed: Gear4)

Gear4 Holborn

Specificaties:
Dropclassificatie:13 voet Compatibel met draadloos opladen:Ja Gewicht:0,3 pondDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

De mensen bij Gear4 bieden een hele reeks hoesjes voor de Galaxy S20 Plus, maar de Gear4 Holborn valt op als een van de beste Galaxy S20 Plus-hoesjes die er zijn.

De Holborn wordt geleverd met een versterkt ontwerp, maar levert wat het bedrijf een 'slanke, zachte aanraking' noemt waarmee het je apparaat veilig moet houden zonder afbreuk te doen aan het ontwerp.

Wat de bescherming betreft, kan de Holborn uw apparaat beschermen tot een hoogte van maximaal 3 meter, en met behulp van een antimicrobiële coating vermindert het de kans dat u ziektekiemen oppikt.

(Afbeelding tegoed: SkinIt)

SkinIt-koolstofvezel

Specificaties:
Dropclassificatie:Nvt Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:3M zelfklevend vinylDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

De Skinit-koolstofvezel is een van de beste Galaxy S20 Plus-hoesjes voor degenen die de bank niet willen breken, maar wel een goed uitziend apparaat willen.

De case wordt geleverd met een luchtzakontwerp dat de hoeken van je telefoon beschermt tegen een val. En met hulp van kras- en stofbescherming, houdt hij hem ook veilig als hij gewoon op het bureau zit. Misschien wel de beste eigenschap is echter het ontwerp, dat eenvoudig genoeg is om geen afbreuk te doen aan de Galaxy S20 Plus, maar ook gestroomlijnd genoeg om niet te veel ruimte in je zak in beslag te nemen.

(Afbeelding tegoed: Otterbox)

OtterBox Commuter-serie

Specificaties:
Dropclassificatie:Nvt Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:Tweelaags kunststofDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij OtterBox Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

OtterBox maakt veel hoesjes, maar de Commuter-serie van het bedrijf is misschien wel de beste keuze voor je Galaxy S20 Plus.

De Commuter-serie is een van de dunste koffers van OtterBox, waardoor je hem gemakkelijker in en uit je zak kunt schuiven. Dat gezegd hebbende, het wordt nog steeds geleverd met een harde buitenschaal en is bestand tegen vallen, binnendringen van stof en meer. Er is zelfs een extra grip, zodat je hem in je hand kunt houden zonder dat hij er gemakkelijk uit glijdt. De case wordt geleverd met levenslange garantie.

(Afbeelding tegoed: Tech21)

Tech21 Evo-check

Specificaties:
Dropclassificatie:12 voet Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:Antimicrobiële coatingDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Als u op zoek bent naar een slank hoesje, is de Tech21 Evo-check is een van de beste Galaxy S20 Plus-hoesjes die er zijn.

Hoewel de behuizing een dun en vrij eenvoudig ontwerp heeft, compleet met een semi-transparante afwerking, biedt het ronduit indrukwekkende prestaties die de handset kunnen beschermen bij een val van 12 voet. Beter nog, de hoes heeft knopafdekkingen en met een voering van microvezel, zult u uw handset niet bekrassen als de hoes erop zit.

(Afbeelding tegoed: Mous)

Duidelijkheid van de muis

Specificaties:
Dropclassificatie:N.v.t. (beveiligd tegen AiroShock) Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:TPU en polycarbonaatDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Als u op zoek bent naar een duidelijke zaak, is de Duidelijkheid van de muis is een geweldige plek om te beginnen.

De case wordt geleverd met een duidelijk ontwerp, zodat je de body van je handset nog steeds kunt zien als je case erop zit. En hoewel het ontworpen is om slank te zijn, zult u merken dat de Clarity uw handset nog steeds beschermt tegen vallen. Beter nog, een opstaande rand aan de voorkant van het toestel moet het scherm beschermen als het plat op zijn gezicht valt. En hoewel sommige duidelijke gevallen na verloop van tijd vergelen, zegt Mous dat de behuizing een anti-vergelingsafwerking heeft.

(Afbeelding tegoed: Speck)

Speck Presidio Pro

Specificaties:
Dropclassificatie:13 voet Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:Microban antimicrobieelDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

De Speck Presidio Pro biedt een uitstekende balans tussen functies en design die u niet over het hoofd mag zien.

De case heeft een slank en eenvoudig ontwerp en is verkrijgbaar in vier kleuren, variërend van zwart tot rood. Het biedt een valbescherming van 13 voet, wat voor de meeste gebruikers voldoende zou moeten zijn, en heeft een antimicrobiële afwerking om de kans op het krijgen van ziektekiemen te verkleinen. Het beste van alles is dat de hoes een afgeschuinde voorkant heeft, zodat hij je telefoon veilig houdt als hij plat valt.

(Afbeelding tegoed: Samsung SmartLED)

Samsung Smart LED View Cover

Specificaties:
Dropclassificatie:Nvt Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:NvtDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

De Samsung Smart LED View Cover is een van de beste Galaxy S20 Ultra-hoesjes voor iedereen die een officiële, first-party case wil en alle functies wil ingebakken.

Het hoesje van Samsung wordt geleverd met een folio-ontwerp dat je telefoon volledig omhult. De voorklep van de behuizing heeft ook een LED-array die u de tijd kan vertellen, meldingen kan weergeven en meer. Bovendien beschermt het je telefoon en het scherm. Als je op zoek bent naar een first-party hoesje, dan is de Samsung Smart LED View Cover de juiste keuze.

Krediet: Urban Armor

Urban Armor Gear Pathfinder SE-serie

Specificaties:
Dropclassificatie:2X MIL-STD Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:Gepantserde schaal en slagvaste zachte kernDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Er zijn momenten waarop u de beste en meest beschermende hoesjes op de markt wilt bemachtigen. En in die tijd, de Urban Armor Gear Pathfinder SE serie is misschien de beste optie.

beste Apple Watch-slaaptracker

De Pathfinder SE-serie wordt geleverd met meerdere beschermingslagen en bescherming van militaire kwaliteit, zodat u de kans op schade kunt verkleinen wanneer u de telefoon laat vallen, tegen een tafel slaat of erger. En met extra grote tactiele knoppen kun je er ook op rekenen dat de case de knoppen van de Galaxy S20 Plus beschermt tijdens gebruik.

Krediet: caseologie

Caseologie Parallax

Specificaties:
Dropclassificatie:Militair getest Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:Dubbellaags ontwerpDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Caseologie Parallax is niet voor niets een van de meest gewilde hoesjes voor de Galaxy S20 Plus: het levert een mooi design en voldoende bescherming op.

De Parallax wordt geleverd met een dubbellaagse bescherming van militaire kwaliteit en een 3D-ontwerp met een veilige grip die de kans verkleint dat hij tijdens gebruik uit je hand valt. Het is gebouwd om compatibel te zijn met draadloos opladen en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren die bij uw stijl passen.

(Afbeelding tegoed: Spigen)

Spigen Tough Armor

Specificaties:
Dropclassificatie:Militaire kwaliteit getest Compatibel met draadloos opladen:Ja Materiaal:TPU en polycarbonaatDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Lege lijst
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

De Spigen Tough Armor case is een van de beste Galaxy S20 Plus-hoesjes voor degenen die serieuze duurzaamheid willen.

De case wordt geleverd met meerdere beschermingslagen en 'extreme impact foam' om de kans op schade te verkleinen wanneer je de telefoon op de grond laat vallen. Het spreekt voor zich dat de hoes militaire bescherming heeft, en hoewel hij een beetje omvangrijk is, is hij perfect voor iedereen die de hoes buitenshuis gebruikt.

Verzameling van de beste deals van vandaag Skinit Clear Telefoonhoesje... Skinit koolstofvezel voor Galaxy S20 Amazone $ 19,99 Weergave Bekijk alle prijzen Galaxy S20/Galaxy S20 5G... OtterBox Symmetry + Pop Socket voor OtterBox $ 68,95 Weergave Bekijk alle prijzenKorting tech21 Evo Check voor Samsung... Tech21 Evo Check voor Galaxy S20 Amazone $ 5,85 $ 5 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Speck Producten Presidio PRO... Speck Presidio Pro voor Galaxy S20 Amazone $ 39,95 $ 8.35 Weergave Bekijk alle prijzen Samsung Galaxy S20 FE Helder... Samsung Galaxy S20 View Cover Amazone $ 47,58 Weergave Bekijk alle prijzenKorting URBAN ARMOUR GEAR UAG Samsung... Urban Armor Gear Plasma voor Galaxy S20 Amazone $ 14,31 $ 12,18 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Caseologie Parallax voor... Caseology Parallax-hoesje voor Galaxy S20 Amazone $ 15,99 $ 11.99 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Spigen Tough Armour Ontworpen... Spigen Galaxy S20-hoesje Tough Armor Amazone $ 34,99 $ 14,98 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen