Beste Samsung-telefoons 2021: welk Galaxy-model moet je kopen?

Inbegrepen in deze gids:

een

Samsung

Galaxy S21 Ultra
twee

Samsung

Galaxy Note 20 Ultra
3

Samsung

Galaxy S21
4

Samsung

Galaxy S21 Plus
5

Samsung

Galaxy Z Fold 3
6

Samsung

Galaxy S20 FE
7

Samsung

Galaxy A52 5G
8

heelal

A32 5G
9

Samsung

Galaxy Z Flip 3
10

Samsung

Galaxy A71 5G

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De beste Samsung-telefoons omvatten alles wat Androids te bieden hebben, van machtige vlaggenschepen tot verrassend complete budgetapparaten. Of het nu de goedkope Galaxy A32 5G of het uitgestrekte (en dure) Galaxy Z Vouw 3, Samsung heeft een optie op elke prijsklasse.

Samsung heeft dit jaar geen Galaxy Note-model uitgebracht en de status van de geruchten Galaxy S21 FE blijft een mysterie. Desalniettemin hebben we veel nieuwe kanshebbers gezien voor de titel van beste Samsung-telefoon in 2021. Samsung heeft drie nieuwe Galaxy S-vlaggenschepen uitgerold, een reeks Galaxy A-middentelefoons en twee opvouwbare apparaten die tot de beste van het bedrijf ooit behoren vrijgelaten. Je zult er zeker een paar vinden beste telefoons algemeen onder het aanbod van Samsung.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het komt allemaal neer op uitzoeken wat voor soort telefoon je zoekt en hoeveel je bereid bent te betalen. Wat de antwoorden op die vragen ook zijn, er is waarschijnlijk een apparaat voor uw behoeften tussen de beste Samsung-telefoons.

Cyber ​​Monday en de beste Samsung-telefoons

De beste Samsung telefoons zijn zeer een deel van de beste Cyber ​​Monday deals we hebben het toezicht. U zult kortingen op de Galaxy S21-modellen te vinden als goed, zowel van de nieuwe foldables Samsung's wanneer je de handel in uw huidige telefoon om ofwel draadloze carriers of Samsung zelf. De Galaxy A-serie telefoons zijn ook te koop, ook. Voor meer informatie, check out de top Telefoonaanbiedingen op Cyber ​​Monday evenals de beste Cyber ​​Monday Samsung-deals die we tot nu toe hebben gezien.

Wat zijn de beste Samsung telefoons?

De Galaxy S21 Ultra is op dit moment de ultieme smartphone van Samsung. De Galaxy S21 en Galaxy S21 Plus zijn beide indrukwekkende telefoons in hun eigen recht, met dynamische displays, snelle processors en lagere prijskaartjes in vergelijking met vorig jaar S20 modellen. Ze verdienen net zo goed een plaats in het debat over de beste Samsung-telefoon.

Er zijn nog steeds goedkopere opties, vooral met de lancering van de Galaxy A52 5G en Galaxy A32 5G. De Galaxy S20 FE van vorig jaar blijft ook een populaire optie om vlaggenschipfuncties tegen een lagere prijs te krijgen, hoewel er voor het einde van het jaar een nieuwe versie zou kunnen komen. Beide zijn uitstekende terug-naar-school-opties, met Samsung's driejarige updatebelofte om ze allebei te ondersteunen.

Wat betreft de opvouwbare telefoons van Samsung, we hebben de kans gehad om zowel de Galaxy Z Fold 3 als de Galaxy Z Flip 3 te beoordelen. De eerste is de meest indrukwekkende toevoeging aan de telefoonlijn van Samsung, dankzij een gigantisch scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Maar de Galaxy Z Flip 3 is nog steeds een aantrekkelijke optie, grotendeels dankzij het lagere prijskaartje. U kunt nu een aangepaste versie van de Z-Flip 3 bestellen waar u krijgt om uw eigen kleurencombinatie te halen, als je bereid bent om een ​​beetje meer te betalen.

De beste Samsung-telefoons die je nu kunt kopen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

1. Samsung Galaxy S21 Ultra

De beste Samsung-telefoon die je kunt kopen

Specificaties:
Scherm grootte:6,8 inch Android-versie:11 met één gebruikersinterface 3 verwerker:Leeuwebek 888 (VS)/Exynos 2100 (WW) camera's:108 MP hoofd-, 12 MP ultragroothoek-, 2 10 MP telefoto- en laser-autofocussensor (achter); 40MP (voorkant) RAM/Opslag:12GB, 16GB/128, 256, 512GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op Mobiles.co.uk Bekijk alle prijzen (43 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Dynamisch 6,8-inch AMOLED-scherm+Dubbele telelenzen+S Pen-ondersteuning
Redenen om te vermijden
-Geen oplader in doos-Geen microSD-kaartsleuf

De Samsung Galaxy S21 Ultra staat om een ​​aantal redenen bovenaan onze lijst met beste Samsung-telefoons. Begin met de Snapdragon 888 system-on-chip, die de Amerikaanse versie van de telefoon aandrijft, die de beste prestatieresultaten geeft die we hebben gezien van een Android-apparaat. We stellen het ook op prijs dat de S21 Ultra de eerste telefoon buiten de Samsung Galaxy Note-reeks is die de S Pen ondersteunt, waardoor uw productiviteit een extra boost krijgt.

Maar een paar functies onderscheiden zich echt van die verkoopargumenten. De Galaxy S21 Ultra heeft een dynamisch scherm met een verversingssnelheid die kan worden geschaald tussen 10 Hz en 120 Hz, afhankelijk van wat je aan het doen bent. (Taken zoals scrollen krijgen een snellere verversingssnelheid, terwijl meer statische activiteiten een batterijbesparende snelheid krijgen.) Je vindt twee telelenzen aan de achterkant van de S21 Ultra - een met een 3x zoom, de andere met een 10x zoom — de plaats van Samsung versterken als de telefoonfabrikant die het beste met zoomlenzen omgaat.

De Galaxy S21 Ultra blijft een dure telefoon, maar hij debuteert voor $ 200 minder dan de kosten van de Galaxy S20 Ultra toen hij in 2020 arriveerde. Als je de beste functies wilt die Samsung biedt, koop dit apparaat dan meteen.

Lees ons volledige Samsung Galaxy S21 Ultra review .

beste 1 TB harde schijf

(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Nog steeds een geweldige Samsung-telefoon met een S Pen inbegrepen

Specificaties:
Scherm grootte:6,9 inch Android-versie:10 met één gebruikersinterface 2.5 verwerker:Leeuwebek 865 Plus (VS) / Exynos 990 (WW) camera's:108 MP, 12 MP, 12 MP en laser-autofocussensor (achter); 10MP (voorkant) RAM/Opslag:12 GB/128, 512 GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Weinig voorraad Bekijk bij Amazon Bekijk bij Samsung Levering op dezelfde dag mogelijk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (10 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Dynamische 120Hz-weergave+Vloeiendere S Pen-prestaties+Krachtige camera met 50x zoom
Redenen om te vermijden
-Grote camerabult op achterkant-Duur

Het is meer dan een jaar geleden dat de Galaxy Note 20 arriveerde en het is sindsdien verdrongen als de beste Samsung-telefoon door de Galaxy S21 Ultra. Toch blijft de Galaxy Note 20 een geweldige keuze voor phablet-fans, gezien alle voordelen die Samsung in dit model heeft geïntroduceerd.

Een van de meest in het oog springende kenmerken van de Galaxy Note 20 Ultra overblijfselen van de telefoon dynamische refresh rate die zich automatisch aanpast op basis van wat u de telefoon voor. Er zijn ook andere productiviteitsgerichte functies: de S Pen reageert sneller dan ooit, met een latentie die is teruggebracht tot 9 ms, en in tegenstelling tot de S21 Ultra en Galaxy Z Fold 3 heeft de Note 20 Ultra een slot voor de S Pen. De telefoon wordt ook aangedreven door de Snapdragon 865 Plus, wat nog steeds een uitstekende chipset is, zelfs na de komst van de Snapdragon 888.

De forse camerabobbel van de Note 20 Ultra is even wennen, en mensen die geen vier cijfers willen betalen voor een smartphone, zullen ergens anders willen kijken. Maar de Galaxy Note 20 Ultra levert een van de meest veelzijdige grote telefoonervaringen van alle Samsung-handsets. Omdat er in 2021 geen nieuwe Note komt, blijft de Note 20 Ultra de beste phablet die je kunt krijgen - en een goedkoper alternatief voor de nieuwere Galaxy Z Fold 3.

Lees ons volledige Samsung Galaxy Note 20 Ultra review .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Samsung Galaxy S21

De goedkopere vlaggenschiptelefoon van Samsung

Specificaties:
Scherm grootte:6,2 inch Android-versie:11 met één gebruikersinterface 3 verwerker:Leeuwebek 888 (VS)/Exynos 2100 (WW) camera's:12 MP hoofdcamera, 12 MP ultragroothoeklens, 64 MP telefoto (achter); 10MP (voorkant) RAM/Opslag:8GB/128, 256GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op Mobiles.co.uk Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (89 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Uitstekende dynamische 120Hz-weergave+Krachtige prestaties+Uitstekende telelens
Redenen om te vermijden
-Geen oplader of microSD-kaartsleuf-Kunststof achterkant

De prijs is goed voor de Galaxy S21, de goedkoopste van de Samsung-vlaggenschepen uit 2021. Voor $ 799 is de startprijs van de Galaxy S21 $ 200 lager dan wat Samsung vorig jaar in rekening bracht voor de Galaxy S20. Die prijs is ook goed te vergelijken met die van Apple iPhone 12 .

In sommige opzichten weerspiegelt de functieset die lagere prijs, omdat Samsung plastic gebruikt voor de behuizing van de S21 en een microSD-kaart weglaat. Je krijgt ook te maken met een 6,2-inch scherm met een verkleinde resolutie. Maar dat scherm heeft ook een dynamische verversingssnelheid, waardoor de snelheid waarmee het scherm wordt vernieuwd, wordt aangepast op basis van de taak die voorhanden is. En de Galaxy S21 heeft dezelfde Snapdragon 888-chipset die de S21 Ultra de beste prestaties levert voor een Android-telefoon.

Gooi in een uitstekende camera's die goed doen tegen vergelijkbare modellen van Apple en Google, en je hebt een geweldige telefoon voor een minder astronomische prijs.

Lees ons volledige Samsung Galaxy S21 recensie .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Samsung Galaxy S21 Plus

Een andere grote schermoptie van Samsung

Specificaties:
Scherm grootte:6,7 inch Android-versie:11 met één gebruikersinterface 3 verwerker:Leeuwebek 888 (VS)/Exynos 2100 (WW) camera's:12 MP hoofdcamera, 12 MP ultragroothoeklens, 64 MP telefoto (achter); 10MP (voorkant) RAM/Opslag:8 GB/128, 512 GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op Mobiles.co.uk Bekijk bij Amazon Bekijken bij Fonehouse Bekijk alle prijzen (18 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Prachtig 120Hz AMOLED-scherm+Uitstekende prestatie+Gekke zoomfunctie
Redenen om te vermijden
-Omslachtig en onhandelbaar-Geen microSD-slot of meegeleverde oplader

Er is niet veel dat de Galaxy S21 Plus onderscheidt van de Galaxy S21, hoewel de vorige telefoon een groter scherm, een grotere batterij en een meer gepolijst ontwerp biedt dan de goedkopere S21. Of dat de extra $ 200 waard is, hangt af van hoe je denkt over extra schermruimte, aangezien de S21 Plus ongeveer net zo lang meeging als de S21 in onze batterijtest, zelfs met het grotere powerpack.

U ontvangt een uitstekende phablet krijgen als u kiest voor de Galaxy S21 Plus, in het bijzonder als het gaat om de 6,7-inch OLED-paneel. Dat komt omdat net als andere leden van de familie S21, het scherm van de Plus' heeft een dynamische refresh rate die zich aanpast op basis van wat u de telefoon te doen. (Het past de S21's 48-120 Hz.) Camera's zijn ook uitstekend, met name de Galaxy S21 Plus' telelens, die een 3x optische zoom en een 30x zoom digitale zoom functies.

Fans van grote telefoons zullen het niet erg vinden hoe omvangrijk de Galaxy S21 Plus kan zijn. Ze zullen gewoon blij zijn met een stevig ontworpen telefoon die hen het display biedt dat ze nodig hebben.

Lees ons volledige Samsung Galaxy S21 Plus review .

beste otterbox voor iphone 12

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Samsung Galaxy Z Fold 3

De beste opvouwbare telefoon van Samsung

Specificaties:
Scherm grootte:7,6 inch (binnen), 6,2 inch (buiten) Android-versie:11 met één gebruikersinterface 3.1 verwerker:Leeuwebek 888 camera's:12 MP groothoeklens, 12 MP ultradene, 12 MP telefoto (achter); 10 MP (voor); 4MP (onder scherm) RAM/Opslag:12GB/256GB, 512GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (43 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Dubbele 120Hz-schermen+Duurzaam ontwerp met waterbestendigheidsclassificatie+Meer apps ondersteund voor multitasking
Redenen om te vermijden
-S Pen is niet inbegrepen-Nog steeds duur

De premium opvouwbare telefoon van Samsung blijft de Galaxy Z Fold 3, zeker nu de nieuwe versie 120Hz-schermen heeft toegevoegd, zowel van binnen als van buiten. Bovendien is de nieuwe Galaxy Z Fold 3 duurzamer dan ooit, dankzij een IPX8-waterbestendigheidsclassificatie. De Armor Aluminium-behuizing is sterker dan voorheen, terwijl het gebruik van een Gorilla Glass Victus-display de kans op krassen en andere schade zou moeten verminderen .

Een van de beste dingen die Samsung deed, was meer app-makers overtuigen om hun software te optimaliseren voor gebruik met het opvouwbare scherm van de Galaxy Z Fold 3. Je zult zien dat populaire apps zoals Spotify en TikTok nu profiteren van de unieke vormfactor van de Z Fold 3. Samsung heeft ook S Pen-ondersteuning toegevoegd, en hoewel het hoofdscherm je zeker veel onroerend goed biedt om te schetsen en aantekeningen te maken, is het jammer dat de stylus een optioneel accessoire is (wat betekent dat je extra moet betalen om zowel een S Pen en een etui voor het vasthouden van de stylus).

levensduur van de batterij op de Galaxy Z Vouw 3 kan beter, en terwijl het debuut prijs lager is dan wat het was voor de Galaxy Z Fold 2, $ 1799 is nog steeds een veel te betalen voor de telefoon. Niettemin, als u een premie apparaat dat veel van het scherm geeft u aan het werk met willen, de Galaxy Z Vouw 3 is de beste telefoon van Samsung nog een opvouwbare scherm te bieden.

Lees ons volledige Samsung Galaxy Z Fold 3 review .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Samsung Galaxy S20 FE

Beste waarde voor een Samsung-telefoon

Specificaties:
Scherm grootte:6.5 inch Android-versie:10 met één gebruikersinterface 2.5 verwerker:Leeuwebek 865 camera's:12MP, 12MP en 8MP (achter); 32MP (voorkant) RAM/Opslag:6 GB/128 GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (82 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Betaalbare prijs+Groot 120Hz-scherm+Goede prestatie
Redenen om te vermijden
-Batterijduur kan beter-Wordt niet geleverd met snellader

Misschien was je onder de indruk van de verschillende Galaxy S20-modellen die in 2020 debuteerden, maar werd je afgeschrikt door het feit dat ze $ 999 of meer kosten. De Samsung Galaxy S20 FE kan die stickerschok verlichten door veel van de beste functies in de S20 in te pakken, maar voor $ 300 minder. Het is goed te vergelijken met een aantal telefoons, waaronder de nieuwste modellen van Apple, zoals we vonden in onze Samsung Galaxy S20 FE versus iPhone 12 face-off.

Dit $ 699 telefoon draait op een krachtige Snapdragon 865 system-on-chip met 5G connectiviteit. De 6,5-inch OLED-display is voorzien van de supersnelle 120Hz refresh rate dat zorgt voor soepeler scrollen. En terwijl de 8MP telelens is niet zo scherp als de 64MP lens op de S20, zijn we nog steeds onder de indruk van de functie Space Zoom.

Je zult wat compromissen sluiten met de Galaxy S20 FE - de telefoon heeft een plastic behuizing en de meegeleverde oplader is niet zo snel - maar dit is een geweldige telefoon voor mensen die premiumfuncties willen tegen een redelijke prijs. Bij $ 100 minder dan de Galaxy S21, het is nog steeds een goede waarde, tenzij je de Snapdragon 888. Een gerucht opvolger, de Galaxy S21 FE , het ziet er niet naar uit dat het dit jaar zal uitkomen, dus de Galaxy S20 FE blijft de beste manier om vlaggenschipfuncties voor minder te krijgen.

Lees ons volledige Samsung Galaxy S20 FE review .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Samsung Galaxy A52 5G

Voordelige 5G van Samsung

Specificaties:
Scherm grootte:6.5 inch Android-versie:11 met één gebruikersinterface 3 verwerker:Leeuwebek 750G camera's:64 MP, 12 MP, 5 MP en 5 MP (achter); 32MP (voorkant) RAM/Opslag:6 GB/128 GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (90 gevonden)
Redenen om te kopen:
+120Hz-weergave+Veelzijdige hoofdcamera
Redenen om te vermijden
-Inconsistente prestaties van andere camera's-Display krast gemakkelijk

De middenklasse telefoonlijn van Samsung wordt momenteel geleid door de Galaxy A52 5G. (Dat is tenminste het geval in de VS, waar de Galaxy A72 5G niet wordt verzonden.) Ondanks een lager prijskaartje dan de Galaxy S-serie, zul je veel van de belangrijkste functies vinden die deze telefoons benadrukken. Samsung heeft een 6,5-inch scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz, hoewel er geen dynamische aanpassing is voor het scherm van de Galaxy A52 5G.

nespresso Black Friday-deals 2020

De belangrijkste 64MP lens neemt een aantal mooie dwingende shots, zelfs als de andere camera's op de telefoon (een 12MP lens plus dedicated macro en diepte sensoren) geen gelijke tred kan houden met de foto's die door top mobiele telefoons met camera in deze prijsklasse. U vindt de A52 5G Snapdragon-750G chipset, zijn leven stevig batterij en waarderen het feit dat er een telefoon oplader wordt geleverd met de telefoon.

Als u op zoek bent naar een Samsung telefoon voor minder dan $ 500, de Galaxy A52 5G is een vrij solide keuze, hoewel de Galaxy A42 en A32 gaan nog lager op de prijs. (Zie hoe deze telefoons opstapelen in onze Melkweg A52 5G vs. Galaxy A42 5G vs. Galaxy A32 5G vergelijking.)

Lees ons volledige Samsung Galaxy A52 5G review .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

8. Galaxy A32 5G

De budget 5G-optie van Samsung

Specificaties:
Scherm grootte:6.5 inch Android-versie:11 met één gebruikersinterface 3.1 verwerker:Afmeting 720 camera's:48 MP hoofd, 8 MP ultrabreed, 5 MP macro, 2 MP diepte (achter); 13MP (voorkant) RAM/Opslag:4GB/64GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op Mobiles.co.uk Bekijk op very.co.uk Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (46 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Zeer lage prijs+Vier jaar beveiligingspatches+Geweldige batterijduur+90Hz verversingssnelheid
Redenen om te vermijden
-Ondermaats HD+ scherm

Samsung rust niet op zijn lauweren met de betaalbare 5G-smartphonemarkt. Cue de Galaxy A32 5G, een sub-0 5G-compatibele smartphone. Het heeft veel dingen die mensen leuk vinden aan Galaxy-telefoons, maar met een aantal bezuinigingen om de prijs laag te houden. Het grootste nadeel is het teleurstellende scherm. Het formaat in combinatie met de lage resolutie ziet er persoonlijk niet geweldig uit.

Als je echter krap bij kas zit en een telefoon met fatsoenlijke camera's wilt, is de Galaxy A32 5G er een die je zou moeten overwegen. Met zijn grote 6,5 inch scherm is de A32 geen kleine telefoon. Maar het heeft een batterij van 5.000 mAh die heel lang meegaat - bijna 12 uur in onze tests met zijn adaptieve verversingssnelheid ingeschakeld. Je kunt ook verwachten dat de Galaxy A32 langer meegaat dan veel andere budgetopties, waarbij Samsung drie jaar Android-updates en vier jaar beveiligingspatches belooft.

Lees ons volledige Galaxy A32 5G beoordeling .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

9. Samsung Galaxy Z Flip 3

Opvouwbare telefoons toegankelijker maken

Specificaties:
Scherm grootte:6,7 inch (binnen), 1,9 inch (buiten) Android-versie:11 met één gebruikersinterface 3.1 verwerker:Leeuwebek 888 camera's:12 MP breed, 12 MP ultrabreed (achter); 10MP (voorkant) RAM/Opslag:8GB/128GB, 256GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Carphone Warehouse Bekijk op Mobiles.co.uk Bekijk op Mobilephonesdirect Bekijk alle prijzen (10 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Betaalbaarder+Verbeterde duurzaamheid+Grotere omslagweergave
Redenen om te vermijden
-Korte batterijduur-Geen telelens

De Galaxy Z Flip 3 is de eerste betaalbare opvouwbare telefoon. Vanaf $ 999 biedt het topspecificaties en de mogelijkheid om horizontaal in tweeën te vouwen. Dit zorgt voor een apparaat in zakformaat dat een serieuze klap uitdeelt.

Dat gezegd hebbende, heeft de Galaxy Z Flip 3 opmerkelijke gebreken, zoals de korte batterijduur. Bij onze tests duurde het slechts 6 uur toen het scherm was vergrendeld op 60 Hz. En de Flip 3 mist een telelens, in tegenstelling tot andere telefoons in deze prijsklasse. Maar de Galaxy Z Flip 3 is iets nieuws.

De telefoon kan nog nieuwer worden als je kiest voor de Galaxy Z Flip 3 op maat gemaakte editie . Met deze versie van $ 1.099 kun je de kleuren van het frame en het voor- en achterpaneel kiezen - er zijn in totaal 49 kleurencombinaties. Samsung factureert deze optie als een manier om je eigen unieke flair toe te voegen aan een toch al uniek uitziend apparaat.

Lees ons volledige Samsung Galaxy Z Flip 3 review .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

10. Samsung Galaxy A71 5G

De telefoon van vorig jaar is nog steeds solide

Specificaties:
Scherm grootte:6,7 inch Android-versie:10 met één gebruikersinterface 2 verwerker:Leeuwebek 765 camera's:64 MP, 12 MP, 5 MP diepte en 5 MP macro (achter); 32MP (voorkant) RAM/Opslag:8 GB/128 GBDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Goede batterijduur+Goede prestatie+Prijs is gedaald
Redenen om te vermijden
-Middelmatige camera's-Hardware van vorig jaar

Misschien ben je de jaar oude Samsung Galaxy A71 5G vergeten, vooral sinds Samsung de Galaxy A72 , die nieuwere hardware belooft, zelfs als het geen 5G-connectiviteit heeft. Maar de A72 zal niet worden geleid naar de Verenigde Staten - het is ook vergelijkbaar met de Galaxy S20 FE, Samsung's besloten. Dat betekent dat de A71 5G is nog steeds een optie in dit land, met name omdat de prijs is gedaald van de oorspronkelijke $ 599 kosten en het nog verkrijgbaar is bij zowel vervoerders en retailers.

De lanceringsprijs van de Galaxy A71 was al vrij laag voor een 5G-telefoon, dus alles onder de $ 599 is een nog betere waarde. Dat is vooral waar, als je bedenkt dat de A71 5G een goede batterijduur, behoorlijke prestaties en – belangrijker nog – connectiviteit met allerlei 5G-netwerken biedt. Je zult ook het grote 6,7-inch OLED-scherm waarderen, wat het idee versterkt dat je grote schermopties hebt die verder gaan dan de dure Galaxy Note-serie.

Lees ons volledige Samsung Galaxy A71 5G review .

Hoe u de beste Samsung-telefoons kiest

Kiezen welke Samsung-telefoon u wilt kopen, wordt voornamelijk bepaald door budgetoverwegingen. Je gaat bijvoorbeeld niet voor een Galaxy S21 Ultra springen als je niet voorbereid bent met ten minste $ 1.199, zelfs als je ervoor kiest om die betalingen in de tijd te spreiden. Maar er moet ook rekening worden gehouden met andere factoren.

Begin met hoe u uw smartphone gebruikt. Als het in de eerste plaats een productiviteitsapparaat is, zou je je willen concentreren op de Galaxy Note-reeks, met name vanwege de krachtige S Pen die wordt geleverd bij Samsung's telefoon met groot scherm. Als je je telefoon wendt tot fotografie, is de Galaxy S-serie meestal de eerste in de rij voor de camera-innovaties van Samsung.

Budgetbewuste shoppers zullen de $ 499 Galaxy A52 5G of de nog goedkopere Galaxy A32, . U kunt ook kortingen op Samsung-telefoons vinden door rechtstreeks bij de telefoonfabrikant te kopen en uw huidige apparaat in te ruilen. Bekijk de beste Samsung-telefoonaanbiedingen voor de laatste besparingen.

top 5 maaltijdbezorgdiensten

Nu de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 worden verzonden, kunnen we onze aandacht richten op toekomstige Samsung-releases. Het bedrijf heeft geen plannen om dit jaar een Galaxy Note 21 uit te brengen, en problemen in de toeleveringsketen hebben de Galaxy S21 FE release in het begin van volgend jaar, als het al verschijnt op dit punt. Ongeacht het lot van die telefoon, we zullen zeker de Galaxy S22 debuteert begin 2022 en biedt verbeterde camera's om de iPhone 13 .

  • Portretfoto's maken op Galaxy S21

Hoe we Samsung-telefoons testen

Om de beste Samsung-telefoons te vinden, testen we de handsets van het bedrijf op dezelfde manier als elke smartphone die we testen. We voeren benchmarks uit op elke telefoon, inclusief synthetische benchmarks zoals Geekbench 5 en 3DMark om grafische prestaties te meten. Dat stelt ons in staat om het Samsung-apparaat te vergelijken met andere telefoons, waaronder de iPhone van Apple. Daarnaast gebruiken we real-world tests, waaronder een videotranscoderingstest met Adobe Premiere Rush.

In ons lab meten we de helderheid van het display van de telefoon (in nits), evenals hoe kleurrijk elk scherm is (met behulp van het sRGB- en DCI-P3-kleurengamma). In deze gevallen zijn hogere aantallen beter. We meten ook de kleurnauwkeurigheid van elk paneel met een Delta-E-classificatie, waarbij lagere cijfers beter zijn en een score van 0 perfect is.

Om te bepalen hoe lang de batterij van een Samsung-telefoon meegaat, laten we de telefoons continu op het web surfen via LTE met hun schermen ingesteld op 150 nits helderheid. De gemiddelde smartphone gaat 10 uur mee, met de beste batterijduur van de telefoon tot 11 uur of meer in onze tests.

Onze cameratests omvatten het maken van foto's met elke Samsung-telefoon die we beoordelen en deze vergelijken met vergelijkbare foto's van vergelijkbare modellen. We maken foto's van landschappen, eten, portretten en meer, en stellen u ook in staat om te beoordelen met zij-aan-zij vergelijkingen in onze beoordelingen.

Verzameling van de beste deals van vandaagContractdeals Sim vrijKeuze van de redactie Samsung Galaxy S21 Ultra 5G... Samsung Galaxy S21 Ultra Vodafone 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 105GB gegevens Vrij vooraf £ 49/mnd Visie Bij Samsung mobiel Bekijk alle prijzenKeuze van de redactie Samsung Galaxy S21 5G 128GB... Samsung Galaxy S21 O2 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 250 GB gegevens £ 49,99 vooraf £ 30/mnd Visie Bij Directe mobiele telefoons Bekijk alle prijzen Samsung Galaxy Note 20 Ultra Samsung Galaxy Note 20 Ultra Drie 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens £ 99 vooraf £ 64/mnd Visie Bij Drie Bekijk alle prijzenKeuze van de redactie Galaxy S21 Plus 5G 128GB... Samsung Galaxy S21 Plus Drie 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 100 GB gegevens £ 89 vooraf £ 40/mnd Visie Bij Betaalbare mobieltjes Bekijk alle prijzenBeste op EE Samsung Galaxy Z Fold3 5G... Samsung Galaxy Z Fold 3 EE 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 40GB gegevens £ 70 vooraf £ 89/mnd Visie Bij EE Mobiel Bekijk alle prijzen Samsung Galaxy S20 FE 5G... Samsung Galaxy S20 FE 5G O2 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 40GB gegevens £ 9,99 vooraf £ 25/mnd Visie Bij Directe mobiele telefoons Bekijk alle prijzen Samsung Galaxy A52s 5G (128GB... Samsung Galaxy A52 5G Sky Mobiel 36 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 2GB gegevens Vrij vooraf £ 18/mnd Visie Bij Lucht Bekijk alle prijzenBespaar £ 120 Cashback door inwisseling Samsung Galaxy A32 5G 64GB... Samsung Galaxy A32 5G Vodafone 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens Vrij vooraf £ 15/mnd Visie Bij Mobiles.co.uk Bekijk alle prijzenUitstekende waarde Samsung Galaxy Z Flip3 5G... Samsung Galaxy Z Flip 3 Drie 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 30GB gegevens £ 39 vooraf £ 48/mnd Visie Bij koopmobielen.net Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen