Beste shows op Amazon Prime Video (juli 2021)

(Afbeelding tegoed: Amazon)

Bing naar hartenlust met de beste shows op Amazon Prime Video. Nu de herfst begint en de sociale afstand voortduurt, is streaming-entertainment er om je te troosten. Met een abonnement op Amazon Prime krijg je toegang tot een gigantische bibliotheek met films en tv-programma's, hoewel de interface veel te wensen overlaat. Daarom hebben we het beste van het beste met de hand uitgekozen.

zwarte vrijdag nintendo switch lite

Een jaarlijks Prime-abonnement wordt dus niet alleen geleverd met gratis verzending binnen twee dagen, maar ook met een van de beste streamingdiensten op de markt. U krijgt onbeperkte toegang tot zowel gelicentieerde als originele tv-programma's en films. Originele Amazon TV-shows omvatten de bekroonde komedie Marvelous Mrs. Maisel, evenals veelgeprezen drama's zoals The Boys, The Expanse, Jack Ryan en Man in the High Castle.  • De beste streaming-apparaten om nu te krijgen
  • Alles wat je moet weten over de Lord of the Rings Amazon-serie
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De collectie van Amazon Prime Video is zo groot dat het ontmoedigend kan zijn. Daarom hebben we enkele aanbevelingen uitgelicht, variërend van geestige komedies tot actievolle superheldendrama's tot Britse periodestukken.

moto g power 2020 ontgrendeld

We hebben ook tips om het populairste streamingapparaat van Amazon onder de knie te krijgen, dus bekijk onze handleiding voor het gebruik van de Fire Stick. En als je naar het buitenland gaat, heb je een Amazon Prime VPN om toegang te krijgen tot alles waarvoor u betaalt.

Amazon Fire TV-stick 4K Amazone $ 24 Visie Deal eindigtma 29 novWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen