Beste slimme keukengadgets voor thuiskoks

Inbegrepen in deze gids:

een

direct

Pot Duo
twee

bruin

Brew Sense Drip-koffiezetapparaat KF6050
3

Breville

Bambino Plus espressomachine
4

Anova

Nano Precisie Fornuis
5

iGrill

Mini
6

Laten vallen

Schaal
7

Traeger

IJzerhout 650
8

PicoBrew

Piek C
9

juni-

Slimme oven

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Slimme keukenapparatuur geeft thuiskoks op een aantal manieren een voorsprong. Ten eerste, wanneer je een keukengadget op je smartphone aansluit, kun je gemakkelijker plannen wanneer iets moet beginnen met koken en de voortgang op afstand volgen. Als je bijvoorbeeld een slim koffiezetapparaat hebt, kun je deze instellen om een ​​kopje te zetten als je 'Alexa, goedemorgen' zegt. Een ander voordeel is dat veel slimme keukengadgets, zoals de Anova sous vide, recepten in de app hebben ingebouwd, waardoor je niet meer hoeft te gissen hoe lang je een biefstuk moet koken om er zeker van te zijn dat het perfect medium-rare is.

Van Instant Pots tot koffiezetapparaten tot bierbrouwmachines voor thuisgebruik, hier zijn onze favoriete slimme keukengadgets.

  • Weber lanceert zijn eigen slimme pelletgrill. De Weber SmokeFire-pelletgrill kan zowel grillen als roken, met een temperatuurbereik van 200 tot 600 graden Fahrenheit. Het wordt bestuurd door de Weber Connect-app, die de slimme oventechnologie van juni zal gebruiken om te bepalen hoe en hoe lang voedsel moet worden gekookt. De Weber SmokeFire kost $ 999 voor het 24-inch model en $ 1.199 voor de 36-inch versie. Beide zijn te bestellen via weber.com , en wordt begin 2020 verzonden.
  • Anova's nieuwste sous-vide-machine, de Anova Precision Cooker, een krachtigere versie van de Precision Cooker Nano van $ 99. Terwijl de Nano alleen Bluetooth heeft, heeft de nieuwe Precision Cooker wifi en een krachtiger verwarmingselement van 1000 watt. De Precision Cooker is beschikbaar voor $ 199 .
  • De Instant Pot Duo (vanaf $ 45 voor de Mini) -onze favoriete Instant Pot in het algemeen - komt nu in vier kleuren. Naast het originele zwart is het nu verkrijgbaar in groenblauw, rood en wit.(Afbeelding tegoed: Instant Pot)

1. Instant Pot Duo

De beste instantpot

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Walmart Bekijken bij Best Buy Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (6 gevonden) 264 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Intuïtieve bediening+7 kookstanden+Goede prijs
Redenen om te vermijden
-Minder programma-instellingen dan andere modellen

Instant Pot heeft de markt voor snelkookpannen bijna in zijn eentje populair gemaakt, en terecht. Het programmeerbare apparaat kan niet alleen 5 minuten risotto maken, maar kan ook worden gebruikt om eieren, cakes, yoghurt en meer te koken in een fractie van de tijd die het traditioneel kost. Na het testen van alle modellen van het bedrijf, is de Instant Pot Duo de beste Instant Pot. Het was de beste in het maken van eieren, kip, rijst, varkensvlees en meer, en het is redelijk geprijsd. te. Dit model is verkrijgbaar in de maten 3, 6 en 8 kwart gallon.

Lees ons volledige Instant Pot Duo beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Braun)

2. Braun Brew Sense druppelkoffiezetapparaat KF6050

Het beste algehele koffiezetapparaat

Specificaties:
Bekercapaciteit:12 kopjes Maat:14,2 x 7,9 x 7,9 inch Functies:Programmeerbaar, permanent filter, instelbare warmhoudtemperatuur, instelbare automatische uitschakeling (15 minuten tot 5 uur), reinigingsalarm en -cyclus, koolstofwaterfilterDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Target Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Best Buy Bekijk alle prijzen (5 gevonden) 1 Amazon-klantrecensie
Redenen om te kopen:
+Aantrekkelijk ontwerp+Instelbare warmhoudstand en automatische uitschakeling
Redenen om te vermijden
-Watertank en filtermand zijn moeilijk toegankelijk-Knoppen kunnen verwarrend zijn

Het Braun Brew Sense Drip-koffiezetapparaat KF6050 is de beste koffiezetapparaat om meer dan één reden. Om te beginnen ziet het er stijlvol uit en past het netjes op je aanrecht. Hij zet niet alleen een goede kop koffie, maar heeft functies als een permanent filter en een houtskoolwaterfilter. Hij zet tot 12 kopjes tegelijk en je kunt ook de temperatuur van de warmhoudplaat aanpassen, zodat je koffie langer warm blijft.

Krediet: Breville

3. Breville Bambino Plus-espressomachine

Een redelijke prijs, een no-nonsense ontwerp en consistente brouwsels.

Specificaties:
Dimensies:12,6 x 11,8 x 7,7 inch materialen:Roestvrij staal Capaciteit:64 vloeibare ounces Instellingen:Bedieningspaneel: 1 kopje, 2 kopje en stoomknoppen; instelbare melktemperatuur en textuurniveau Garantie:2 jaar, beperkt Prijs:$ 499,95De beste Breville Bambino Plus-deals van vandaag Breville BES500BSS Kind ... Amazone $ 550 Visie 216 Amazon-recensies |Bekijk alle prijzen (1 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Compacte maat+Goed uitziend ontwerp+Makkelijk te gebruiken+Eenvoudig onderhoud
Redenen om te vermijden
-Filtermand heeft de neiging om te plakken

Hoewel klein, is de Bambino de beste espressomachine omdat het constant uitstekende kopjes espresso produceert. Hij heeft een thermacoil van 1.560 watt, is dus binnen enkele seconden klaar voor gebruik met een druk op de knop, en kan dubbele of enkele shots maken vanuit een groot, verwijderbaar reservoir van 2 liter dat ervoor zorgt dat de koffie blijft stromen. Een automatisch opschuimend en temperatuurgevoelig stoompijpje kan ook melk voor lattes opkloppen.

Krediet: Anova Culinair

4. Anova Nano Precision Cooker

Beste sous-videmachine

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 9 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Kleiner dan het vorige model+Efficiënt in koken+Goede bediening op het apparaat+Uitstekende app
Redenen om te vermijden
-Alleen Bluetooth
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

'Sous vide' is een proces waarbij je iets, bijvoorbeeld een biefstuk, vacuüm verpakt in een plastic zak en het vervolgens lange tijd in een heetwaterbad dompelt. Deze low-and-slow kookmethode resulteert in verbazingwekkend mals en sappig vlees. Anova's Nano Precision Cooker neemt het giswerk weg door via een app verbinding te maken met uw smartphone en u te waarschuwen wanneer uw eten klaar is. Bovendien bevat de app recepten en tips van Serious Eats, een van de betere kooksites online. De Nano met alleen Bluetooth, het nieuwste model van Anova, is kleiner dan het origineel, maar heeft betere bedieningselementen op het apparaat, verwarmt water en kookt je eten net zo snel.

Lees ons volledige Anova Nano Precision Cooker review .

(Afbeelding tegoed: iGrill)

5. iGrill Mini

Beste slimme thermometer

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Walmart Bekijken bij Lowe's Bekijk alle prijzen (5 gevonden) 1 Amazon-klantrecensie
Redenen om te kopen:
+Klein+Eenvoudige installatie+Lange temperatuursonde
Redenen om te vermijden
-Slechts één temperatuursondepoort

Hoe weet je of de kalkoen gaar is? Je zou de oven kunnen blijven openen en een thermometer in de vogel kunnen steken, maar wat als je gewoon achterover kunt leunen en naar de voetbalwedstrijd kunt kijken en een melding op je smartphone kunt krijgen wanneer de vogel gaar is? Dat is waar de iGrill2 van pas komt. De Master Kit wordt geleverd met drie vleessondes en een sonde voor de omgevingstemperatuur, waardoor het niet alleen geweldig is om te grillen, maar ook om vlees te roken. De iGrill2 werkt via Bluetooth (hij heeft een bereik van 150 voet) en de app heeft aanbevolen temperaturen voor alle soorten vlees en gaarheidsniveaus (zeldzaam, medium zeldzaam, enz.), en kan je waarschuwingen sturen wanneer je aan het koken bent een vooraf ingestelde temperatuur bereikt.

Lees ons volledige iGrill Mini-recensie .

slimme horloges compatibel met Android

(Afbeelding tegoed: Drop)

6. Schaal laten vallen

Beste slimme keukenweegschaal

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 113 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Nauwkeurig+Non-slip top+Verandert automatisch de receptverhoudingen
Redenen om te vermijden
-Vereist smartphone om gewichten te bekijken

Als je bij het bakken geen exacte maten gebruikt, kan je taart of cake een ramp worden, daarom is een keukenweegschaal essentieel. De aangesloten weegschaal van Drop maakt bakken gemakkelijk voor beginners en leidt je ingrediënt voor ingrediënt door recepten op je iPhone of iPad. Wil je het recept verdubbelen, dan zal een slimme functie in de app automatisch de hoeveelheid ingrediënten proportioneel aanpassen.

(Afbeelding tegoed: Traeger)

7. Traeger Ironwood 650

Beste voor barbecue

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Appliances Connection Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Best Buy
Redenen om te kopen:
+Makkelijk te gebruiken+Handige app+Zorgt voor een constante temperatuur+goed gebouwd
Redenen om te vermijden
-Duur-Kan kookgeschiedenis niet bekijken in app-Vuurpot moeilijk schoon te maken

Het enige dat een borststuk, of enig gerookt vlees, zal verknoeien, zijn pieken in temperatuur in de roker. De Ironwood 650 van Traeger is een rookoven met Wi-Fi die niet alleen de temperatuur controleert, maar ook automatisch regelt. Je kunt de grill ook bedienen met een app, die ook boordevol recepten staat. De Ironwood 650 gebruikt houtpellets, dus de brandstofkosten zijn iets hoger dan bij traditionele houtskoolrokers. Over het resultaat kunnen we echter niet twisten: heerlijke, heerlijke barbecue.

Lees ons volledige Traeger Ironwood 650 beoordeling .

Krediet: PicoBrew

8. PicoBrew Pico C

Beste zelfgemaakte machine

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 86 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Vereenvoudigt het bierbereidingsproces+Veel bierrecepten+Kan ook gebruikt worden voor sous vide en cold brew koffie+Maakt heerlijk smakend bier
Redenen om te vermijden
-Basisinterface-PicoStill verliest draadloze verbinding-Gebruiksaanwijzing kan duidelijker

Je eigen bier brouwen kan een rommelig en onnauwkeurig proces zijn. De PicoBrew lijkt dit net zo eenvoudig te maken als het indrukken van een knop. Het enige dat u met deze machine hoeft te doen, is pakjes hop, gist en graan erin doen, en de machine doet (meestal) de rest. Een paar weken later, en je hebt 5 liter bier. PicoBrew werkte ook samen met meer dan 50 brouwerijen, dus je kunt die geweldige IPA repliceren die je in geen enkele winkel kunt vinden. Bovendien kunt u met een nieuw PicoStill-hulpstuk ook sterke drank distilleren.

Lezen onze volledige PicoBrew Pico C recensie .

(Afbeelding tegoed: juni)

9. Juni slimme oven

Beste slimme oven

DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 169 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Herkent automatisch voedsel+Door de doorzichtige deur kun je het eten zien koken+Neemt time-lapse video van koken op
Redenen om te vermijden
-Duur-Maandelijks abonnement

Met een camera die in de slimme oven van juni is ingebouwd, kun je niet alleen vanaf je smartphone kijken terwijl je eten kookt, maar deze oven heeft AI, die de camera gebruikt om te identificeren wat je erin stopt en onmiddellijk de optimale kooktijd en temperatuur voorstelt. Voor $ 500 is dit grote apparaat niet voor iedereen, maar het geeft je een voorproefje van de toekomst.

Lezen onze volledige slimme ovenbeoordeling van juni .

  • Bekijk onze Hello Fresh-review
Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Instant Pot, 6-Quart Duo ... Instant Pot Duo Walmart $ 234,95 $ 89 Visie Bekijk alle prijzen Braun - BrewSense 12-kops... Braun KF6050 Beste koop $ 94,95 Visie Bekijk alle prijzen Breville BES500BSS Kind ... Salie Kind Plus Amazone $ 550 Visie Bekijk alle prijzenKorting Anova Culinaire Sous Vide ... Anova Precision Cooker Nano Amazone $ 129 $ 99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Weber iGrill Mini (7202) Weber iGrill Mini Amazone $ 49,99 $ 38,39 Visie Bekijk alle prijzen Drop Scale - Verbonden... Weegschalen laten vallen Amazone $ 16,99 Visie Bekijk alle prijzen TFB65BLF 46' Ironwood 650... Traeger Ironwood 650 Apparaten Aansluiting $ 1.199,95 Visie Bekijk alle prijzen PicoBrew Pico C Bierbrouwen... PicoBrew Pico C Amazone $ 599 Visie Bekijk alle prijzen Juni Oven Plus Bundel (3e... June Life Oven Amazone $ 849 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen