Beste slimme weegschaal in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Withings

Body Plus
twee

Wyze

Schaal
3

Withings

Lichaam
4

Eufy

BodySense
5

Fitbit

Lucht 2
6

QardioBase

twee
7

RolliBot

Rollifit F8

De beste slimme weegschalen op de markt doen veel meer dan alleen uw lichaamsgewicht in de gaten houden. Afhankelijk van het model dat u kiest, kunt u uw body mass index (BMI), lichaamssamenstelling en zelfs hartslag aflezen.

Vergeet gewoon elke ochtend op de weegschaal te staan, zoals de meeste apparaten in ons huis, heeft de saaie weegschaal een digitale facelift gekregen. U kunt de weegschaal op uw smartphone aansluiten om een ​​verzameling meetwaarden te krijgen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Of je nu wilt afvallen, een bepaald fitnessdoel wilt bereiken of gewoon meer inzicht wilt krijgen in je lichaamssamenstelling, de beste slimme weegschalen zijn ontworpen om je te helpen op schema te blijven.

Terwijl u op zoek bent naar een van de beste slimme apparaten voor thuisgebruik, waarom zou u dan niet upgraden naar een van de beste slimme weegschalen? Verschillende van hen passen ook bij uw wellnessprogramma naar keuze, of u nu Apple Health, Google Fit of een van de beste fitness-apps gebruikt.

Op deze manier kunt u zien hoe uw training en dieetroutines uw gewicht hebben beïnvloed. Bovendien kunt u, net als bij alle beste fitnesstrackers voor uw pols, uw hartslag binnen enkele seconden controleren wanneer u op een van deze slimme weegschalen stapt.

Bekijk hieronder de beste slimme weegschalen.

Wat zijn de beste Black Friday gezondheids- en fitnessdeals?

Black Friday is een goed moment om je thuisgymnastiek te bouwen en als je tot eind november wacht om te winkelen, hebben we goed nieuws: Black Friday-deals zijn er al! Van de beste Black Friday loopband aanbiedingen en de beste Black Friday hometrainer aanbiedingen , tot de beste Black Friday Fitbit-deals en de beste deals voor Black Friday-hardloopschoenen om in te sporten, we hebben uw fitnessdeals gedekt.

Wat zijn de beste slimme weegschalen?

Na het testen van een aantal van de beste slimme weegschalen, variërend in prijs van $ 20 tot $ 180, is onze beste keuze de Withings Body Plus. Voor $ 79 is de Withings Body Plus niet de minste en ook niet de duurste slimme weegschaal, en hij meet veel meer dan alleen je gewicht. Het op wifi gebaseerde apparaat synchroniseert met de eigen app van het bedrijf, een intuïtieve tool om een ​​compleet beeld van uw lichaamssamenstelling te krijgen. Beter nog, Withings Body Plus combineert met alle top fitness-apps, waaronder Weight Watchers en MyFitnessPal.

Withings maakt ook een $ 59-versie van zijn slimme schaal genaamd de Withings Body. Het houdt niet zoveel meetwaarden bij als de Body Plus en kan uw hartslag niet lezen, maar de meeste mensen zullen merken dat het aan hun behoeften voldoet. Het profiteert ook van de Health Mate-app van Withings, wat betekent dat je de veranderingen van je lichaam in de loop van de tijd kunt zien. De Withings Body is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een goedkope slimme weegschaal die synchroniseert met uw MyFitnessPal-doelen.

Van alle beste slimme weegschalen is de Wyze-schaal echter wat we zouden aanbevelen voor mensen met een beperkt budget of die voor het eerst een slimme weegschaal uitproberen. We zijn behoorlijk onder de indruk van wat deze gadget van $ 20 te bieden heeft.

Als een van de beste fitnessapparatuur voor thuis apparaten die de bank niet kapot maken, ondersteunt de Wyze Scale maximaal acht unieke gebruikers, biedt 12 verschillende gezondheidsstatistieken en geeft zelfs enkele van die statistieken direct op het display van de weegschaal weer. Het belangrijkste voorbehoud van de Wyze Scale is dat Bluetooth is ingeschakeld, wat betekent dat uw gegevens alleen worden bijgewerkt wanneer uw smartphone binnen bereik is.

Dit zijn de beste slimme weegschalen die je vandaag kunt kopen

Krediet: Withings (Nokia) Body+ (Credit: Withings)

verizon iphone 11 pro aanbiedingen

1. Withings Body Plus

De beste slimme weegschaal in het algemeen

Specificaties:
Connectiviteit:Bluetooth, wifi Maat:12,8 x 12,8 inch Android/iOS:Ja/Ja Max. gebruikers:8 Statistieken:Gewicht, BMI, hartslag, weer Maximum gewicht:396 pond MyFitnessPal-compatibel:Ja Batterijen:4 AAADE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Chain Reaction Cycles Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (11 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goed ontworpen app+Handige statistieken op het display+Zwangerschapsmodus+Stijlvol ontwerp
Redenen om te vermijden
-Klein scherm

Over het algemeen is de Withings Body Plus de beste slimme weegschaal. Het heeft een aantrekkelijk ontwerp, verzamelt meer informatie dan welke andere weegschaal dan ook en presenteert de gegevens in een gemakkelijk te begrijpen app. Elke weging verschijnt automatisch in de bijbehorende Health Mate-app, via Wi-Fi of Bluetooth-synchronisatie. En met uw meetgeschiedenis op elk moment beschikbaar, kunt u zien welke delen van uw routine u de gewenste resultaten opleveren. De Withings Body Plus heeft ook een handige zwangerschapsmodus, die u metingen kan geven zonder veiligheidsproblemen te veroorzaken wanneer u in verwachting bent.

Voor een upgrade, de $ 150 Withings Body Cardio biedt hartgezondheidsfuncties, waaronder een Pulse Wave Velocity-meting die alleen beschikbaar is voor gebruikers in de Europese Unie. Die gegevens kunnen een indicator zijn van hypertensie, maar de schaal zelf diagnosticeert geen medische aandoeningen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Wyze Scale

De beste budget slimme weegschaal

Specificaties:
Connectiviteit:Bluetooth Maat:12 x 12 Android/iOS:Ja/Ja Max. gebruikers:8 Statistieken:12, incl. gewicht, BMI, hartslag Maximum gewicht:400 pond MyFitnessPal-compatibel:Nee Batterijen:4 AAADe beste Wyze Scale-deals van vandaag Amazon VK Bekijk vergelijkbaar Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Wyze Scale Geen prijsinformatie View at Wyze Bekijk alle prijzen (1 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Uiterst betaalbaar+Ondersteunt maximaal acht profielen+Integratie van Apple Health en Google Fit+'Veilige modus' voor zwangere gebruikers
Redenen om te vermijden
-Geen wifi-verbinding

Van alle beste slimme weegschalen is de Wyze-schaal onze beste budgetkeuze omdat hij boordevol functies zit en slechts $ 20 kost. De Wyze-schaal ondersteunt maar liefst 12 gezondheidsstatistieken, waaronder gewicht, body mass index (BMI), hartslag, spiermassa, lichaamswaterpercentage, vetvrije massa, botmassa, visceraal vet en meer. Het ziet er net zo goed uit als de Withings Body Plus, en hoewel het scherm en de app wat eenvoudiger zijn, bevat het Apple Health- en Google Fit-integraties waarmee je de volledige reikwijdte van je fitnessreis kunt zien.

We zouden willen dat de Wyze Scale wifi-connectiviteit had, zodat we onze telefoon niet in de buurt hoefden te houden voor gegevenssynchronisatie, maar dat is een kleine moeite. Dit is een goede keuze voor uw eerste aankoop van een slimme weegschaal en kost u minder dan de meeste andere fitnessapparatuur op de markt.

Lees ons volledige Wyze Scale review .

beste workout draadloze oordopjes 2021

Krediet: Withings (Nokia) Body (Credit: Withings)

3. Withings-lichaam

De beste tweede plaats op de budgetschaal

Specificaties:
Connectiviteit:Bluetooth, wifi Maat:12,8 x 12,8 inch Android/iOS:Ja/Ja Max. gebruikers:8 Statistieken:Gewicht, BMI, weer Maximum gewicht:396 pond MyFitnessPal-compatibel:Ja Batterijen:4 AAADE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Chain Reaction Cycles Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (8 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Eenvoudige installatie+Met de Health Mate-app kun je gemakkelijk trends zien+Nauwkeurige gewichts- en weergegevens+Zwangerschapsmodus
Redenen om te vermijden
-Display kan groter zijn

Als je geen weegschaal met net zoveel functies nodig hebt, biedt Withings' Wi-Fi-weegschaal van $ 59, Withings Body, de basis in een stijlvol pakket. De weegschaal meet natuurlijk je gewicht en doet dat nauwkeurig. We vergeleken het met de $ 150 Body Cardio en een domme (eh, niet met internet verbonden) $ 20 digitale weegschaal, en de schaal was binnen 0,2 pond van beide.

De Body, die in zwart of wit wordt geleverd, heeft een 2,4 x 1,6-inch display waarop uw gewicht, gewichtstrend (omhoog of omlaag), BMI en de weersvoorspelling worden weergegeven. Handig als je aan het begin van de dag aan het wegen bent voordat je naar buiten gaat. Het scherm is niet het grootste, maar het is gemakkelijk te lezen en de cijfers zijn groot en helder.

De weegschaal synchroniseert met de Health Mate-smartphone-app, en dat is waar de wifi-verbinding van pas komt. Daar kun je je gegevens als dashboard bekijken en zien hoe je gewicht en BMI in de loop van de tijd fluctueren. Je kunt ook doelen stellen en de weegschaal koppelen met apps zoals MyFitnessPal. En net als de duurdere weegschalen van Withings, biedt de Body een zwangerschapsmodus.

The Body meet niet je hartslag of de luchtkwaliteit van je huis, maar dat zijn bonusfuncties die je zonder kunt doen om wat geld te besparen. Bovendien werkt deze weegschaal met zowel iOS- als Android-apparaten.

Krediet: Eufy BodySense (Credit: Eufy)

4. Eufy BodySense

Een betrouwbare en betaalbare slimme weegschaal

Specificaties:
Connectiviteit:Bluetooth Maat:12 x 12 inch Android/iOS:Ja/Ja Max. gebruikers:twintig Statistieken:Gewicht, BMI, BMR, percentage lichaamsvet Maximum gewicht:397 pond MyFitnessPal-compatibel:Nee Batterijen:4 AAADE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's 3 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Strak, stijlvol ontwerp+Uitstekende weergave+Snelle resultaten
Redenen om te vermijden
-Geen zwangerschapsmodus-Geen wifi-verbinding

Eufy's Bluetooth-weegschaal, die moeiteloos koppelt met de EufyLife-app voor iOS en Android, geeft uw gewicht vrijwel direct op het scherm weer. Als een van de beste slimme weegschalen heeft het de weging genageld. De BodySense-schaal synchroniseert vervolgens dat aantal, samen met een groot aantal andere statistieken, met de app. Die andere gegevenspunten omvatten BMI, welk percentage van uw lichaamsvet uit water bestaat en hoeveel van uw gewicht spiermassa, botmassa en lichaamsvetmassa is.

Sommige Amazon-recensenten hebben opgemerkt dat de metingen lijken te zijn gebaseerd op percentages in plaats van op werkelijke schommelingen. Maar de schaal markeert trends en laat u weten of cijfers als normaal worden beschouwd voor uw leeftijd, lengte en gewicht.

Er zijn echter een paar nadelen als je de Eufy BodySense vergelijkt met de Withings Body. Eufy's weegschaal mist een zwangerschapsmodus, waardoor het een no-go is voor vrouwen die zwanger zijn of van plan zijn zwanger te worden. De weegschaal geeft je ook geen weerbericht tijdens je ochtendweging zoals die van Nokia.

Maar het ondersteunt wel 20 verschillende gebruikers en biedt een gedetailleerde analyse voor een schaal van $ 30, wat Eufy's BodySense een uitstekende budgetkeuze maakt.

Krediet: Fitbit Aria 2 (Tegoed: Fitbit)

5. Fitbit Aria 2

De beste slimme weegschaal voor Fitbit-gebruikers

Specificaties:
Connectiviteit:Bluetooth, wifi Maat:12,3 x 12,3 inch Android/iOS:Ja/Ja Max. gebruikers:8 Statistieken:Gewicht, BMI, percentage lichaamsvet Maximum gewicht:400 pond MyFitnessPal-compatibel:Nee Batterijen:3 AADE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon 1 Amazon-klantrecensie
Redenen om te kopen:
+Synchroniseert met Fitbit-trackers+Werkt met apps van derden
Redenen om te vermijden
-Klein scherm-Het duurt te lang om het gewicht weer te geven

De Fitbit Aria 2 is een vernieuwde versie van de originele Aria, hoewel hij er niet veel anders uitziet met zijn volledig glazen behuizing en verlicht LCD-scherm. De slimme weegschaal van de volgende generatie is nauwkeuriger dan de eerste Aria, zegt Fitbit, en dat bleek tijdens onze tests te kloppen.

De Aria 2 meet het gewicht, het lichaamsvetpercentage en de BMI van maximaal acht gebruikers, die hij vervolgens automatisch synchroniseert met de Fitbit-app. Als je een van de beste Fitbit-modellen gebruikt, synchroniseert het dashboard van de app informatie over je wegingen met je dagelijkse trainingen en de voedselinname die je handmatig invoert voor een echt overzicht van je lichaam op een bepaalde dag.

De weegschaal doet er enkele seconden over om je gewicht weer te geven, wat vervelend is. Het ontbreekt ook aan ondersteuning voor zwangere vrouwen. Maar als je diep verankerd bent in het Fitbit-ecosysteem, is de Aria 2 het bekijken waard.

Krediet: QardioBase 2 (Credit: Qardio)

6. QardioBase 2

Meest stijlvolle slimme weegschaal

Specificaties:
Connectiviteit:Bluetooth, wifi Maat:13,4 inch in diameter Android/iOS:Ja/Ja Max. gebruikers:8 Statistieken:Gewicht, BMI, percentage lichaamsvet, spieren, botten, watersamenstelling Maximum gewicht:396 pond MyFitnessPal-compatibel:Ja Batterijen:Oplaadbaar (microUSB)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 306 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Stijlvol ontwerp+Unieke feedbackmodi+Verzamelt een hele reeks statistieken
Redenen om te vermijden
-Het duurt enkele seconden om het gewicht weer te geven

De nieuwe QardioBase, de beste slimme weegschaal voor wie design belangrijk vindt, is ongeveer 2,5 cm groter in diameter dan zijn voorganger, wat hem stabieler maakt. Deze versie is ook oplaadbaar en gaat tot een jaar mee op een lading in plaats van al die batterijen nodig te hebben.

De QardioBase 2 is een van de meest stijlvolle weegschalen die er zijn, als het je uitmaakt waar je naar kijkt als je jezelf weegt. Een weegschaal neemt niet weinig ruimte in beslag in je badkamer, dus deze ziet er in ieder geval goed uit.

bewerk thuis op google maps

Een nadeel van de QardioBase 2 in vergelijking met andere slimme weegschalen is echter de tijd die nodig is om uw gewicht weer te geven op het display, dat zich in het midden van het apparaat bevindt (waar u staat). Tijdens het testen duurde het ongeveer 12 seconden voordat een nummer verscheen, in plaats van de bijna onmiddellijke metingen die we van andere slimme weegschalen krijgen.

Krediet: RolliBot Rollifit F8 (Credit: RolliBot)

7. RolliBot Rollifit F8

Een goedkope platformonafhankelijke weegschaal

Specificaties:
Connectiviteit:Bluetooth Maat:11,9 x 11,9 ' Android/iOS:Ja/Ja Max. gebruikers:Onbeperkt Statistieken:Acht statistieken, waaronder gewicht, BMI, BMR, botmassa, visceraal vet Maximum gewicht:400 pond MyFitnessPal-compatibel:Nee Batterijen:3 AAADE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Compatibiliteit met Google Fit, Apple Health en Fitbit+Mooie weergave
Redenen om te vermijden
-Geen wifi-verbinding-Bluetooth-problemen

RolliBot is een onbekende naam voor de meeste kopers, maar de aantrekkelijke Bluetooth $ 30 Rollifit F8-schaal van het bedrijf is aantrekkelijk geprijsd. Andere weegschalen zijn het extra geld waard, maar de F8 is een goede optie die werkt met de grootste gezondheidsapps: Apple Health voor iPhones, Google Fit op Android en de platformonafhankelijke app van Fitbit.

De Rollifit F8 heeft een iets kleinere voetafdruk dan de meeste, komt in minder dan 12 inch, en zowel zwart-witte modellen van de schaal lijken geen display te hebben totdat je op het geharde glas stapt. Het display toont slechts één metriek: uw gewicht.

De aanvullende statistieken, zoals visceraal vet en botmassa, zijn interessant om te zien in het dashboard van de app, hoewel ik er niet van overtuigd ben dat ze kloppen.

Ons grootste probleem met de Rollifit F8 is de connectiviteit met alleen Bluetooth. Het duurde een eeuwigheid om de weegschaal aan onze telefoon te koppelen, ondanks dat de weegschaal wordt weergegeven als verbonden in onze Bluetooth-instellingen. De app koppelt zichzelf los van de weegschaal wanneer deze niet in gebruik is, wat logisch is om energie te besparen, maar dan zijn er verschillende pogingen nodig om de twee opnieuw te verbinden.

iphone 11 vs 11 pro

Hoe u de beste slimme weegschaal voor u kiest

Een slimme weegschaal is geen apparaat dat u vaak wilt vervangen, dus u wilt dat het betrouwbaar en compleet is en aan al uw fitness-trackingbehoeften voldoet. Met andere woorden, laat prijs niet uw uiteindelijke beslisser zijn. Het is de moeite waard om uw budget op te rekken voor een van de beste slimme weegschalen die u minstens een paar jaar meegaat en die de exacte gegevens ondersteunt die u wilt volgen. Bekijk alle statistieken die een bepaalde slimme weegschaal biedt voordat u koopt.

Dat gezegd hebbende, als je in een tijdelijke woonruimte woont of werkt aan een fitnessdoel voor de korte termijn, is een slimme budgetweegschaal, zoals de Wyze Scale, een uitstekende keuze. Het zal niet een leven lang meegaan, maar zal voldoen aan uw onmiddellijke behoeften.

Iets anders om op te letten is of een slimme weegschaal een soort ‘veilige modus’ heeft voor mensen met een pacemaker of mensen die zwanger zijn. De veilige modus, of 'alleen wegen'-modus, schakelt bio-elektrische impedantieanalyse (BIA) uit, die een zwakke elektrische stroom gebruikt om het lichaamsvetpercentage te bepalen en een veiligheidsrisico kan vormen voor bepaalde gebruikers.

Redenen om een ​​slimme weegschaal te kopen

Zoals we al zeiden, kan een slimme weegschaal u zoveel meer vertellen dan alleen uw gewicht, wat niet altijd de beste indicatie is of u al dan niet eigenlijk gezond. U hoeft ook niet naar het nummer op de weegschaal te kijken als u dat niet wilt - aangezien slimme weegschalen verbinding maken met de gezondheidsapps op uw telefoon, kunt u de gegevens verzenden zonder naar het nummer te hoeven staren.

Hoewel geobsedeerd zijn door het getal op de weegschaal nooit het antwoord is, is een slimme weegschaal een geweldige manier om gemotiveerd te blijven als het uw algemene gezondheidsdoel is om wat gewicht te verliezen. Iedereen houdt van nieuwe technologie, en vaak geven veel van de gekoppelde apps de gegevens op gemakkelijk te begrijpen, motiverende manieren weer.

Hoe we de beste slimme weegschalen testen

Voor onze review van de beste slimme weegschalen houden we rekening met een aantal factoren. Eerst controleren we of de weegschaal een nauwkeurige aflezing biedt met behulp van een dommer digitale weegschaal, de hoog gewaardeerde EatSmart digitale weegschaal . Als de metingen binnen een fractie van een pond van elkaar liggen, kunnen we ze aanbevelen. De metingen mogen ook niet meer dan enkele seconden duren.

Afgezien van de prijs, onderzoeken we ook de verscheidenheid aan statistieken die een weegschaal biedt, hoeveel unieke gebruikers de weegschaal ondersteunt, de connectiviteitsopties van de weegschaal en de gebruiksvriendelijkheid van de bijbehorende app van de weegschaal. We kijken graag of de app ook achtergrondinformatie geeft over de lichaamsstatistieken. Bovendien speelt compatibiliteit met gezondheidsprogramma's van derden een rol bij onze tests.

Het laatste dat iemand nodig heeft, is meer angst, dus we zoeken naar de beste slimme weegschalen om het stappen op het platform minder intimiderend te maken. De statistieken van een slimme weegschaal zouden u moeten onthullen dat uw lichaam meer is dan uw gewicht.


Word gezond en in vorm met onze andere handleidingen voor fitnessapparatuur:

Wearables
Beste smartwatches | Best lopende horloges | Beste Garmin-horloges | Beste sporthorloges | Beste fitnesstrackers | Beste goedkope fitnesstrackers | Beste Fitbit | Beste goedkope hardloopkoptelefoon | Beste hardloopkoptelefoon

Trainingsapparatuur
Beste hometrainers | Beste Peloton-alternatieven | Beste verstelbare dumbbells | Beste weerstandsbanden | Beste schuimrollers | Beste loopbanden | Beste yogamatten | Best gewogen springtouwen | Beste slimme weegschalen | Beste schoenen voor Peloton en indoor cycling | Beste waterflessen

Apps en oefeningen
Beste workout-apps | Beste hardloop-apps | Beste 10 minuten ab workout | Hoe buikvet te verliezen | Beste tabata-workouts | Beste trainingen van 30 minuten | Beste HIIT-workouts voor beginners


Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Withings Body+ - Wi-Fi Body... Withings lichaam+ Amazone £ 89,95 £ 62,95 Visie Bekijk alle prijzenKorting Withings Body Smart Weegschaal -... Withings Body BMI Wi-Fi-weegschaal Kettingreactiecycli £ 59,95 £ 49,95 Visie Bekijk alle prijzenKorting eufy Slimme Weegschaal met... Eufy Smart Body weegschaal Amazone £ 45,99 £ 32,99 Visie Bekijk alle prijzen Deal eindigt over22u 44m 31sKorting QardioBase2 Wifi Slimme Weegschaal... QardioBase 2 Amazone £ 129,99 £ 99,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen