Beste zonnelampen in 2021

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als u de meest effectieve verlichting voor uw achtertuin wilt, heeft u de beste lampen op zonne-energie nodig om uw ruimte te verlichten. Zonnelampen zijn eenvoudig te installeren, overal te plaatsen en kosteneffectief. Ze zorgen voor een goede balans tussen helderheid en toon die geschikt is voor uw buitenbehoeften en die elk weertype moeten weerstaan.

Maar met zoveel verschillende beste zonnelampen die op de markt verkrijgbaar zijn, kan het lastig zijn om te weten welke geschikt is voor uw huis. Wilt u zaklampen op zonne-energie die ideaal zijn voor zachte verlichting? Of heb je liever lichtslingers op zonne-energie om overal op te hangen en de sfeer te bepalen. Als je hebt besloten om te leren hoe je een kerstboom te laten groeien , je zou het kunnen dekken met zonnelampen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Houd er rekening mee dat de beste lampen op zonne-energie goed presteren door de hele dag op te laden met behulp van een zonnepaneel en vervolgens op te lichten vanaf de schemering. Om deze reden is het ook een belangrijke overweging bij het kopen om te kiezen hoe u uw zonnelampen het beste kunt plaatsen. Bovendien betekent dit geen lelijke kabels om in te pluggen, omdat ze zichzelf eenvoudig kunnen onderhouden tegen lage kosten. Dit zou u in ieder geval op de lange termijn geld moeten besparen op uw energierekening.

Om u te helpen beslissen, hebben we op dit moment enkele van de beste zonnelampen verzameld die bij elke achtertuin, stijl en budget passen.

Black Friday vroege aanbiedingen

Black Friday komt er binnenkort aan, en de beste tijd om een ​​aantal geweldige deals op te halen. Het goede nieuws is dat vroege Black Friday-deals al zijn begonnen, inclusief Amazon Black Friday-deals, die gegarandeerd een breed scala aan smart home-kortingen hebben. Dus blijf zoeken naar een koopje.

Wat zijn de beste zonnelampen?

Richt je tuin in

Beste grillgerechten
Beste koelers
Beste buitenspeakers
Beste terrasverwarmers
Beste opblaasbare bubbelbaden

Als je één set moet kiezen, zijn de beste solarlampen de Signature Garden Solar Garden Lights. Deze lampen in stick-stijl zijn ongeveer 30 cm hoog en bieden 15 lumen licht, dat helder genoeg is om uw looppad te verlichten. De schacht van de lampen is gemaakt van metaal, wat ze iets duurzamer zou moeten maken dan andere, en dankzij de IP65-classificatie is ze bestand tegen de elementen.

De Signature Garden Solar Garden Lights hebben een ingebouwde batterij die tot acht uur verlichting moet bieden; een ingebouwde sensor zorgt ervoor dat de lichten automatisch aangaan bij schemering en uitgaan bij zonsopgang. Het beste van alles is dat deze lampen een levenslange garantie hebben en volgens online klanten heeft het bedrijf een behoorlijk goede staat van dienst als het gaat om het vervangen van de lampen.

releasedatum iphone flip telefoon

Als je meer hightech wilt, hebben de Ring Solar Pathlights bewegingssensoren, zodat ze kunnen worden ingeschakeld of feller kunnen worden wanneer ze beweging detecteren, en andere slimme Ring-lampen en beveiligingscamera's kunnen activeren. Ze zijn ook helderder en leveren tot 80 lumen. Voor $ 30 per stuk - exclusief de Ring Bridge van $ 50 die je ook nodig hebt - zijn ze echter veel duurder dan niet-slimme zonnelampen.

De beste zonnelampen die je vandaag kunt kopen

Krediet: Signature Garden

1. Signature Garden 6-pack zonne-tuinverlichting

De beste zonnelampen in het algemeen

Specificaties:
Kleur:Zilver zwart Verlichting inbegrepen:6 Nominale helderheid:15 lumen Geschatte levensduur van de batterij:8 uur Weerbestendigheidsclassificatie:IP65 Maat:12 x 3,5 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+RVS frame beschikbaar+Weersbestendig
Redenen om te vermijden
-Geen bewegingssensor

De Signature Garden Solar Garden-lampen zijn de beste lampen op zonne-energie voor de meeste mensen en zien er goed uit tussen uw hosta's en phlox, en werpen een gloed op uw loopbrug. De lampen zijn even duurzaam als aantrekkelijk: het bedrijf zegt dat ze bestand zijn tegen regen, sneeuw, vorst en ijzel en dat ze worden geleverd met een levenslange vervangingsgarantie als ze defect raken.

Elk licht produceert 15 lumen, dus hoewel het niet zo helder is als sommige andere modellen, zou het voldoende moeten zijn om te zien waar je voeten landen. Ervan uitgaande dat de oplaadbare batterij vol is, zou deze een batterijlevensduur van maximaal 8 uur moeten bieden; de lichten gaan automatisch aan in de schemering en uit bij zonsopgang. Deze kit bevat zes lampen voor ongeveer $ 40, wat niet de goedkoopste is, maar ook niet de duurste optie. De Signature Garden lampen zijn verkrijgbaar in zilver of zwart.

(Afbeelding tegoed: URPOWER)

2. URPOWER 2-in-1 waterdichte 4 LED-zonneschijnwerper

Kies je eigen helderheidsinstelling

Specificaties:
Kleur:zwart Verlichting inbegrepen:twee Nominale helderheid:200 lumen Geschatte levensduur van de batterij:6-10 uur Weerbestendigheidsclassificatie:IP64 Maat:11 x 7 x 3,5 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Helder+Dubbele helderheidsinstellingen+Lange batterijduur
Redenen om te vermijden
-omvangrijk

Met de 2-in-1 zonneschijnwerper van URPower kunt u wat licht schijnen op buitenfuncties die u 's avonds wilt laten uitlichten. Dit model heeft vier LED's en twee helderheidsinstellingen, waarvan de hoogste 200 lumen produceert, wat meer dan genoeg zou moeten zijn om de kerstkrans die je nog niet hebt verwijderd in de spotlights te zetten.

In elk lampje zit een batterij van 2200 mAh, die tot 10 uur stroom levert in de lage stand en tot 6 uur in de hoge stand als het zonnepaneel 4-5 uur zonlicht krijgt. (Het licht gaat automatisch aan bij schemering). De spot kan 90 graden worden gekanteld en het zonnepaneel 180 graden, en kan met de meegeleverde spike in de grond of aan een muur of dakrand worden gemonteerd. Over het algemeen is de URPower een van de beste zonnelampen voor het geld.

(Afbeelding tegoed: Litom)

3. LITOM 12 LED's Zonnelandschapsschijnwerpers

Super hoge helderheid

Specificaties:
Kleur:zwart Verlichting inbegrepen:twee Nominale helderheid:600 lumen Geschatte levensduur van de batterij:12 uren Weerbestendigheidsclassificatie:IP65 Maat:11,4 x 5,1 x 2,7 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Helder+Lange batterijduur+Verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren
Redenen om te vermijden
-Niet zo flexibele plaatsing

Als u op zoek bent naar de beste zonnelampen met een hoge helderheid, zullen Litom's zonneschijnwerpers voor landschapsarchitectuur indruk maken met zijn 600 lumen en 12 LED-arrays. De zonnepanelen voor deze spots zijn ingebouwd in de kop van de lamp zelf, wat zorgt voor een wat compacter geheel. Dit ontwerp kan echter een beetje beperkend zijn wanneer u het licht en het zonnepaneel moet aanpassen voor de optimale positie.

De Litom Solar Landscape-spot is verkrijgbaar in een van de verschillende varianten: Warm Wit (3000K), Koud Wit (6500K) en veelkleurig. Het bedrijf verkoopt ook een versie waarmee je kunt wisselen tussen koud en warm wit. Elke lamp heeft een ingebouwde 18.650 mAh oplaadbare batterij. Deze zou tot 12 uur verlichting moeten bieden in de modus voor weinig licht en tot 6 uur in de modus voor veel licht. De lichten gaan ook automatisch aan in de schemering en uit bij zonsopgang. Ze kunnen ofwel in de grond worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde palen, of aan een muur met de meegeleverde schroeven.

(Het krediet: Aootek)

4. Aootek zonne-schijnwerpers voor buiten

Sterke bewegingsdetectie voor betere beveiliging

Specificaties:
Kleur:zwart Verlichting inbegrepen:twee Nominale helderheid:128 LED's Geschatte levensduur van de batterij:2200 mAh Weerbestendigheidsclassificatie:IP65 Maat:3,8 x 3,9 x 8 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Super helder+Houdt de elementen tegen+Betrouwbare bewegingssensor
Redenen om te vermijden
-Niet-instelbare hoek van het zonnepaneel-Moeilijk om instellingen aan te passen na installatie-Lights blijven niet lang op

Deze lampen van Aootek hebben ingebouwde bewegingssensoren om de reeks van 128 LED's in te schakelen wanneer deze beweging detecteert. De bewegingssensor kan mensen of objecten detecteren tot op 8 meter afstand in een boog van 120 graden, en tijdens het testen ontdekten we dat hij alles opving wat zijn pad kruiste. Het bedrijf raadt aan om de lichten minstens 5,5 voet hoog te installeren.

Deze schijnwerpers, die een effectieve boog van 270 graden hebben, kunnen worden ingesteld op een van de volgende drie standen: Beveiliging, waarbij de bewegingssensor het licht gedurende 15 seconden activeert; Aan, waar de lichten aangaan in de schemering; en Smart Brightness, waarbij de lichten in de schemering op een lage stand gaan en feller worden wanneer ze beweging detecteren. Deze lampen hebben een oplaadbare batterij van 2200 mAh en we ontdekten dat ze langer aan bleven dan vergelijkbare modellen op de markt. Deze lampen zijn ook zeer duurzaam, bestand tegen regen en vriestemperaturen zonder nadelige gevolgen.

Lees ons volledige Aootek Solar Outdoor Flood Lights review .

(Afbeelding tegoed: Ring)

5. Ring zonnepad

Een geweldige lamp op zonne-energie die werkt met andere Ring-camera's

Specificaties:
Kleur:zwart Verlichting inbegrepen:een Nominale helderheid:80 lumen Geschatte levensduur van de batterij:Varieert afhankelijk van gebruik Weerbestendigheidsclassificatie:IP66 Maat:16,8 inch x 4,33 inch x 4,33 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijken op Ring
Redenen om te kopen:
+Ingebouwde bewegingsdetector+Instelbare helderheid+Integreert met andere Ring-producten
Redenen om te vermijden
-Duur-Vereist bridge om verbinding te maken met wifi

De Ring Solar Pathlight is de beste lamp op zonne-energie voor iedereen die andere Ring-producten heeft, zoals de Ring Video Doorbell. . Deze lampen bieden naar beneden gerichte verlichting voor je looppad, hebben instelbare helderheidsinstellingen, werken met Alexa en kunnen je meldingen sturen wanneer ze beweging detecteren.

In onze Ring Solar Pathlight-review waren we erg blij met hun bewegingssensoren, die we alleen konden inschakelen wanneer ze de aanwezigheid van een persoon detecteren, waardoor de batterijduur van de Pathlights wordt behouden. Bovendien kun je ze verbinden met andere Ring-apparaten, zodat als de Pathlights iets detecteren, je Ring-camera of videodeurbel automatisch kan beginnen met opnemen.

Voor $ 35 per stuk zijn de Solar Pathlights echter niet goedkoop, en je hebt ook de Ring Bridge ($ 50, apart verkrijgbaar) nodig om ze te verbinden met je wifi-thuisnetwerk.

Lees ons volledige Ring Solar Pathlight beoordeling .

beste deal voor ninja blender

(Afbeelding tegoed: Ring)

6. Ring Solar Steplight

Verlicht uw stappen voor meer veiligheid

Specificaties:
Kleur:Zwart wit Verlichting inbegrepen:een Nominale helderheid:50 lumen Geschatte levensduur van de batterij:Afhankelijk van gebruik Weerbestendigheidsclassificatie:IP66 Maat:3,43 inch x 2,19 inch x 4,00 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijken op Ring
Redenen om te kopen:
+Klein+Verlicht stappen+Werkt met andere smarthome-apparaten
Redenen om te vermijden
-Duur

De beste lampen op zonne-energie gaan er niet alleen om dat je tuin er cool uitziet; ze hebben ook een veiligheidsfunctie. Ring's Solar steplight helpt trappen naar je huis of terras op te fleuren, zodat jij en je gasten een vaste voet hebben. Deze lichten zijn klein - slechts 4 x 3,4 inch - maar bieden 50 lumen helderheid voor uw stappen.

Elke Ring Solar Steplight heeft een ingebouwde bewegingssensor, die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken: wanneer ze beweging detecteren, kunnen ze de lichten aanzetten of feller maken, en, als ze zijn aangesloten op Ring's andere producten, andere lichten om te activeren, of beveiligingscamera's of videodeurbellen om de opname te starten. Deze lampen kosten $ 30 per stuk, maar je hebt ook de Ring Bridge nodig ($ 50, apart verkrijgbaar) om ze te gebruiken.

(Afbeelding tegoed: Brightech)

7. Brightech Ambience Pro waterdichte, op zonne-energie werkende lichtslingers voor buiten

De beste lichtslingers op zonne-energie

Specificaties:
Kleur:zwart Verlichting inbegrepen:vijftien Nominale helderheid:1 Watt per lamp Geschatte levensduur van de batterij:5-6 uur Weerbestendigheidsclassificatie:IP65 Maat:48 voet langDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Creëert leuke sfeer+Gaat automatisch aan
Redenen om te vermijden
-Kan lampen niet vervangen

Wil je van je terras een buitenbistro of Italiaans café maken? De op zonne-energie werkende lichtslingers van Brightech zouden het lukken. Deze reeks LED-lampen is ontworpen om eruit te zien als retro lampen in Edison-stijl, die 's avonds een warme, zachte gloed op uw terras zullen werpen. De lampen zijn gemaakt van onbreekbaar plastic en zijn ontworpen om wind tot 50 mijl per uur te weerstaan, evenals regen, sneeuw en temperaturen tot 122 graden Fahrenheit.

De 12 Brightech Ambience Pro-lampen zijn aangesloten op een snoer van 27 voet, met 20 inch tussen elk licht. (Het bedrijf verkoopt ook een versie van 48 voet met 15 lampen, met elk drie voet tussen elk). Aan het uiteinde bevindt zich een zonnepaneel, dat kan worden vastgeklikt aan een reling of een ander platform, of in de grond kan worden geprikt. Er is geen omgevingslichtsensor, maar de lampen zouden tot 6 uur mee moeten gaan als ze volledig zijn opgeladen. De lampen worden ook geleverd met 3 jaar garantie.

gratis live tv-streamingdiensten

(Afbeelding tegoed: Amir)

8. AMIR Opgewaardeerde lichtslingers op zonne-energie

De perfecte lichtslingers op zonne-energie voor een feestje

Specificaties:
Kleur:Koper Verlichting inbegrepen:200 Nominale helderheid:nvt Geschatte levensduur van de batterij:Tot 14 uur Weerbestendigheidsclassificatie:IP65 Lengte:72 voetDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Aantrekkelijk+Acht verlichtingsstanden+Verkrijgbaar in meerdere kleuren
Redenen om te vermijden
-Kan niet meerdere lichtsnoeren met elkaar verbinden

De AMIR lichtslingers zijn zo Pinterest. Tel deze op zonne-energie lichtslingers uw pergola, omheining, of aan de muur, en je hebt de ingrediënten voor een gezellige terrasjes 's avonds set kreeg. Amir's op zonne-energie Slingers zijn 72 voet lang, met 200 LEDS afstand van 3,5 inch uit elkaar. De lichten worden bijeengehouden door dunne koperdraad, die vrijwel verdwijnt, dus alles wat je ziet zijn de twinkelende lichtjes. De koperdraad kan ook gebogen om te voldoen aan verschillende vormen hebben, ook.

De lichtslingers van AMIR kunnen worden ingesteld op acht modi, waaronder knipperende vuurvliegjes, golven, vervagen, jagen/knipperen, langzaam vervagen, fonkelen/knipperen en constant aan. Je kunt ze ook instellen om automatisch uit te schakelen bij schemering en uit te gaan bij zonsopgang. Deze lampen zijn verkrijgbaar in warm wit, koel wit en blauw, en zijn ook verkrijgbaar in kortere lengtes van 33 voet/100 LED's.

(Afbeelding tegoed: Aityvert)

9. Aityvert Solar Lights Solar Flicking Flame Fakkel

De tiki torch gaat high tech

Specificaties:
Kleur:zwart Verlichting inbegrepen:4 Nominale helderheid:35 lumen Geschatte levensduur van de batterij:Tot 12 uur Weerbestendigheidsclassificatie:IP65 Maat:42,9 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Lange batterijduur+Verstelbare hoogte
Redenen om te vermijden
-Kan groter zijn

Met dit hightech alternatief voor tiki-fakkels voorkom je dat je brandstof en roet over je handen krijgt, en in plaats daarvan krijg je een nepvlam die je in je tuin kunt steken voor die Survivor tribal-council-look. Wanneer ingeschakeld, zal de Aityvert Solar Flame Torc H lampen geven een flikkerende gloed van 35 lumen, net als in het echt.

Deze lampen gaan tot 12 uur mee en kunnen op verschillende hoogtes worden ingesteld, van slechts 12,6 inch boven de grond tot wel 42,9 inch. Sommige online klanten vermelden echter dat ze niet zo groot zijn als traditionele tiki-fakkels. De Aityvert Solar Flame Torch kan ook worden ingesteld om automatisch aan te gaan als het buiten donker wordt, en ze gaan ook automatisch uit bij zonsopgang. Je kunt ze afzonderlijk kopen, of in pakketten van twee of vier.

(Het krediet: Agoist)

10. Agoist zonne-grondlichten

De beste zonne-verlichting voor tuin bedden

Specificaties:
Kleur:Zilver Verlichting inbegrepen:8 Nominale helderheid:8 LED's De geschatte levensduur van de batterij:8 uur Weerbestendigheidsclassificatie:IP65 Maat:5,1 x 4,7 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Laag profiel+Goedkoop+Makkelijk te installeren
Redenen om te vermijden
-Een van onze lampen werkte niet uit de doos, wat een veelgehoorde klacht leek van online beoordelingen-De plastic basis is dun-Op de grond kan plaatsing voor sommige gebruikers een probleem zijn

Deze kleine platte schijven liggen gelijk met de grond en zorgen voor accentverlichting voor tuinbedden en looppaden. Elke Agoist Solar Ground Light (ze worden geleverd met acht stuks) heeft een kleine 600 mAh-batterij die tot acht uur lang kan worden verlicht. Toen we deze lampen op zonne-energie testten, werkte er één niet direct uit de doos, wat een probleem lijkt met de kwaliteitscontrole, maar de andere zeven functioneerden goed.

Deze grondlampen op zonne-energie hebben een mooie roestvrijstalen kap aan de bovenkant, wat ze een premium uitstraling geeft, hoewel de plastic spike aan de onderkant weliswaar dun aanvoelt en gemakkelijk kan breken. Wat de installatie betreft, hoef je alleen maar het licht aan te doen en het in de grond te steken, en het doet de rest - we ontdekten dat de installatie niet eenvoudiger kon zijn.

De effectieve ingebouwde sensor detecteert wanneer het donker wordt en doet automatisch het licht aan; als het helderder wordt, gaat het licht vanzelf uit. Met een IP65-classificatie ontdekten we dat ze ongevoelig waren voor heet, vochtig, nat, winderig en ijskoud weer. Het bedrijf raadt echter aan de batterij na een jaar of twee te vervangen, omdat het vermogen om een ​​lading vast te houden na verloop van tijd afneemt.

Lees ons volledige Aogist Solar Ground Lights review .

Hoe u de beste zonnelampen voor u kiest?

Voordat u uw favoriete zonnelampen kiest, maakt u 's avonds een wandeling door uw eigendom en bedenkt u welke gebieden u wilt verlichten. Bedenk vervolgens welk type lamp op zonne-energie het meest geschikt is. Misschien wilt u uw oprit of de zijdeuren, of misschien wel het pad zelf, opfleuren. Bedenk hoeveel lampen je nodig hebt en hoe fel ze moeten zijn om te bereiken wat je wilt. Als u het niet 100 procent zeker weet, zijn verstelbare zonne-energielampen misschien het beste. Houd er rekening mee hoeveel zonlicht dat gebied ook krijgt. Als het beperkt is, heb je een apart zonnepaneel nodig dat beter kan worden geplaatst.

Als u de esthetiek van uw terras of terras wilt verbeteren, dan zijn lichtslingers of Edison-lampen het overwegen waard. Deze geven geen intense verlichting, maar het is genoeg voor de achtergrond en voegt een zachte gloed toe. Als u echter lampen op zonne-energie koopt, zodat u de treden beter kunt zien, heeft u heldere en geschikte lampen nodig - juist om deze reden zijn er zonnetrapverlichting beschikbaar.

Installatiegemak en levensduur van de batterij zijn belangrijke aspecten om rekening mee te houden, vooral als je wilt dat de verlichting de hele nacht meegaat. Als de levensduur van de batterij uw prioriteit is, kunt u een lamp op zonne-energie met bewegingssensoren overwegen - deze geven alleen licht wanneer u het nodig hebt en besparen uiteindelijk op stroom.

Vergeet niet hoe de lampen op zonne-energie er ook overdag uitzien. Je wilt niet dat ze er te rommelig of opdringerig uitzien. Sommige hebben een roestvrijstalen behuizing voor een meer premium uitstraling, terwijl andere glazen lampenkappen hebben. Sommige kunnen ook gemakkelijk worden verborgen, maar zorg ervoor dat ze geen struikelgevaar vormen.

Soorten zonne-licht

Padverlichting: Zonnepadverlichting is ontworpen om een ​​pad te verlichten. Deze zien er vaker uit als palen die in de grond worden gestoken en het zonnepaneel zit er meestal direct bovenop. Houd er rekening mee dat als u voor dit ontwerp kiest, uw pad overdag voldoende zonlicht nodig heeft; Kies anders voor padverlichting die wordt geleverd met een apart zonnepaneel.

Lichtslingers: Lichtslingers hebben een lange kabel die meerdere lampen met elkaar verbindt - deze kunnen sierlijk zijn, zoals kerstverlichting of gloeilampen van volledige grootte. Lichtslingers zien er het beste uit wanneer ze rond het gewenste gebied worden gedrapeerd, dat kan overal zijn, van het terras tot de bloembedden. Ze zijn ontworpen voor een esthetisch effect in plaats van praktisch en zullen dus geen grote hoeveelheden licht werpen.

Schijnwerpers: Deze lampen op zonne-energie zijn helder en intens, stromend licht op het door u gekozen gebied. Ze worden meestal hoog op een muur gemonteerd voor maximale dekking. Ze zijn geweldig als u volledige zichtbaarheid wilt voor extra beveiliging.

Spotlichten: Deze produceren een smalle bundel die kan worden gedraaid om een ​​specifiek punt te verlichten. Ze zijn ontworpen om gebieden in de achtertuin te markeren en zijn een geweldige optie als u deze niet met lichten wilt vullen. Net als padverlichting zijn deze meestal ontworpen met palen om ze in de grond te houden, maar ze lijken veel prominenter.

Wandlampen: Zoals de naam al doet vermoeden, worden wandlampen op zonne-energie op de buitenmuren of omheining van uw eigendom geïnstalleerd en zorgen ze voor direct licht eromheen. Deze zijn geweldig voor extra begeleiding en veiligheid 's nachts.

Stap lichten: Trapverlichting op zonne-energie is een must-have als u 's nachts worstelt met trappen rond uw eigendom. Deze worden naast de muur geïnstalleerd en verlichten de treden beter dan een enkele lichtbron zou doen.

vergelijk Apple Watch met Fitbit

Wat te overwegen wanneer je zonne-verlichting kopen

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar wees erop voorbereid dat uw zonnelampen het moeilijk hebben in de wintermaanden of als u in een bijzonder bewolkt klimaat leeft. Hoe meer zon ze krijgen, hoe langer ze meegaan - ideaal als je ergens zoals Phoenix woont, maar niet zozeer als je in Seattle woont. Hetzelfde geldt voor als u van plan bent ze op een bijzonder schaduwrijke locatie te plaatsen; ze geven je misschien niet de uitvoering waar je op hoopt.

Laat je niet verleiden door de online afbeeldingen voordat je koopt. Hierdoor kunnen de lampen er helderder en groter uitzien dan ze in werkelijkheid zijn, dus bekijk de specificaties voor nauwkeurige informatie. Zorg ervoor dat u controleert hoeveel lampen u daadwerkelijk krijgt en hoe lang een kabel is, als u deze nodig heeft om een ​​specifiek gebied te bestrijken.

Bedenk ook welke toon van verlichting je in de tuin wilt hebben. De meeste lampen op zonne-energie gebruiken LED-lampen die een wit licht projecteren. Sommigen vinden dit misschien te hard, vooral als het verlichting is waar u gasten wilt ontvangen! Als je een warme of zachte toon wilt, investeer dan in lampen op zonne-energie met getinte hoezen.

Als je op het punt staat je huidige lampen weg te gooien, controleer dan voordat je dit doet of ze echt kapot zijn. Als je niet veel zonnig weer hebt, kunnen ze moeite hebben om op te laden. Breng ze naar binnen en laat ze onder je gewone lampen. Dit zal ze daadwerkelijk in rekening brengen! Sommige worden ook geleverd met een USB-oplader die u kunt gebruiken.

  • Welk type bubbelbad moet ik kopen? Alles wat je moet weten
  • Bekijk hoe je hortensia's snoeit

Bekijk meer van onze apparaatdekking:

Beste koelkasten | Beste gasfornuizen | Beste elektrische fornuizen | Beste vaatwassers | Beste wasmachines | Beste wasdrogers | Beste stofzuigers | Beste magnetrons | Beste grillgerechten | Beste broodmachines | Beste blenders | Beste keukenmixers | Beste koffiezetapparaten | Beste espressomachines | Beste keukenmachines | Beste sapcentrifuges | Beste airfryers | Beste Cuisinart-koffiezetapparaten | Beste terrasverwarmers | Beste koelers | Beste opblaasbare bubbelbaden

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Signature Garden Ultra-heldere... Signature Garden 6-pack zonnetuin Amazone £ 29,99 £ 24,99 Visie Bekijk alle prijzen Brightech Ambience Pro -... Brightech Ambience Pro Amazone £ 54,65 Visie Bekijk alle prijzenKorting AMIR Opgewaardeerd Zonne-energie... AMIR verbeterde string op zonne-energie Amazone £ 37,66 £ 24,90 Visie Bekijk alle prijzen Tuinfakkels Verlichting Tuin... Aityvert Solar Lights Flikkert op zonne-energie Amazone £ 150,31 Visie Bekijk alle prijzen Aogist Solar Grondlichten, 8... Agoist zonne-grondlichten Amazone £ 29,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen