De beste Steam-games in 2021

Krediet: Casimiro PT | Shutterstock

Het vinden van de beste Steam-games is geen gemakkelijke taak, aangezien de populaire storefront van Valve meer dan 50.000 games herbergt. Toegegeven, veel van de spellen zijn junky cash grabs, maar dan blijven er nog een paar duizend over die absoluut goud zijn. Met zoveel geweldige titels beschikbaar, hoe kunnen we een definitieve lijst van de beste games verfijnen?

cyber maandag iphone deals 2020

Het korte antwoord is dat we dat niet kunnen. Als je echter een nieuwe pc-gamer bent, zou Steam een ​​van de eerste programma's moeten zijn die je installeert, en een van deze games zou je eerste download kunnen zijn. Of je nu in de stemming bent voor veeleisende strategiespellen, uitgebreide RPG's of innovatieve first-person shooters, Steam heeft minstens één uitstekende game die bij je past - en waarschijnlijk nog duizenden meer.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Houd er rekening mee dat al deze spellen geld kosten; we hebben de . afgerond beste gratis Steam-spellen ergens anders. U kunt echter meestal een uitverkoop krijgen als u bereid bent een paar weken te wachten.

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

ipad pro 2020 zwarte vrijdag

1. Age of Empires II: definitieve editie

Age of Empires II was een van de beste real-time strategy (RTS) games van 1999, dus het is passend dat Age of Empires II: definitieve editie was een van de beste RTS-games van 2019. In deze historische simulatie neem je de controle over een middeleeuwse beschaving en leid je ze naar een glorieuze overwinning - of een schandelijke nederlaag. Age of Empires II biedt meer dan 30 speelbare beschavingen, van de Azteken en Inca's, tot de Britten en Franken, tot de Turken en Saracenen, tot de Ethiopiërs en Malinezen, tot de Indiërs en Khmer, tot de Japanners en Koreanen. Zelfs alleen al het doorwerken van de gevarieerde (en leerzame) campagnes voor één speler kan honderden uren duren.

Age of Empires II: definitieve editie Microsoft UK IE £ 14,99 Weergave We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen