Beste studentenprinters voor 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Broer

INK-investering MFC-J995DW
twee

Epson

EcoTank ET-4760
3

Broer

HL-L2390DW
4

Canon

Pixma TR8620
5

mobiele telefoon

Tango X
6

Canon

Pixma TR150
7

mobiele telefoon

Smart Tank Plus 651

(Afbeelding tegoed: Canon)

fitbit versa 3 releasedatum

De beste studentenprinters zijn geweldig voor alles, van het afdrukken van scripties tot het verkrijgen van papierwerk voor registratie, en zijn een noodzaak voor iedereen, van kinderen op de lagere school tot volwassenen op de middelbare school. Of u nu een geweldige laserprinter voor studenten wilt of de best betaalbare inkjetprinter voor kleurendocumenten en foto's, een printer is essentieel voor de hedendaagse leeromgeving. Of je nu de laatste opdracht afdrukt of een kopie van de presentatie van je professor gebruikt om te markeren met aantekeningen, een printer is essentieel voor elke student van vandaag.

Sla de trip naar Kinkos of de pay-per-page printer in de campusbibliotheek over en schaf een goede printer aan. Wanneer je een paper moet inleveren, een rapport moet afdrukken, een project moet samenstellen of een presentatie moet voorbereiden, zal het hebben van je eigen printer om het te doen het halen van die vervaldatums een stuk minder zenuwslopend maken.Wat zijn de beste studentenprinters?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De beste studentenprinter in het algemeen is ook een van de beste inkjetprinters die je kunt kopen, de Brother INKvestment MFC-J995DW. Met een inktbesparing die beschikt over hervulbare tanks met hoge capaciteit en alles-in-één-functionaliteit om te kopiëren, scannen en faxen naast geweldig printen, is dit onze topaanbeveling voor schoolgerichte shoppers.

Evenzo is de Epson EcoTank ET-4760 de beste inktbesparende printer voor studenten, die gebruikmaakt van een vergelijkbare set door de gebruiker navulbare inkttanks om de inktkosten te verlagen tot een fractie van een cent per pagina. En omdat er genoeg inkt in de doos zit, hoef je de eerste paar duizend pagina's niets bij te vullen - genoeg om het drukste semester door te komen zonder ook maar één paniekerige inktaankoop te doen.

En met de Brother HL-L2390DW, de beste laserprinter voor studenten, kunt u de gewone inkt helemaal weggooien. Met een redelijke prijs en haarscherpe zwart-witafdrukken is het perfect om pagina na pagina met opdrachten af ​​te drukken, op voorwaarde dat u geen kleur nodig heeft.

De beste studentenprinters die je nu kunt kopen

(Afbeelding tegoed: broer)

1. Brother INKvestment MFC-J995DW

Beste studentenprinter in het algemeen

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:2,7-inch kleuren-touchscreen Inkt/Toner:Vier cartridges (zwart, cyaan, magenta, geel) Connectiviteit:802.11 b/g/n Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer lage kosten per pagina+Snel in het afdrukken van tekst en afbeeldingen+Snelle scan- en kopieersnelheden
Redenen om te vermijden
-Lade voor speciale media beperkt tot één vel-Matige kleurenfotoscans

De beste printer voor studenten in het algemeen is de Brother INKvestment MFC-J995DW, die meer doet dan alleen solide print-, scan- en kopieermogelijkheden. Het biedt ook de beste balans tussen aankoopprijs en bedrijfskosten, met voldoende inkt in de doos voor een geschat jaar printen, en extra grote, door de gebruiker navulbare inkttanks die de printkosten verlagen tot de laagste kosten per pagina die we hebben. heb gezien.

De alles-in-één inkjet is ook op andere fronten indrukwekkend. Printen gaat snel en beter dan gemiddeld in vergelijking met andere inkjetprinters. Het heeft ook ingebouwde scan-, kopieer- en faxmogelijkheden, met een extra lade voor speciale media voor het verwerken van fotopapier en andere unieke papiersoorten. Al met al is het een geweldige printer, zelfs zonder de extra besparing op inkt. Naast uitstekend printen en snel kopiëren, is het een geweldige printer voor elke student, of het nu een middelbare scholier is thuis of een oudere student die in de slaapzalen woont.

Lees ons volledige Brother INKvestment MFC-J995DW review .

(Afbeelding tegoed: Epson)

2. Epson EcoTank ET-4760

Beste inktbesparende printer voor studenten

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:2,4-inch kleuren-touchscreen Inkt/Toner:Vier hervulbare inkttanks (pigment zwart, cyaan, magenta, geel) Connectiviteit:802.11 b/g/n Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Curry's Bekijk op Laptops Direct Bekijk alle prijzen (15 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Snel printen en kopiëren+Zeer lage inktkosten+Snelle duplexer+Hoge beeldkwaliteit
Redenen om te vermijden
-Geen secundaire papierlade-Hoge prijs-Dubbelzijdige afdrukken zien er lichter uit dan enkelzijdige afdrukken-Maakt geen dubbelzijdige kopieën/scans via ADF

Voor nog een uitstekende studentenprinter die besparingen voorop stelt, is de Epson EcoTank ET-7460 een uitstekende keuze. Het is gemaakt om duizenden pagina's te verwerken en is ideaal voor een druk huis, of het nu een gezin is met veel studenten of een gedeeld appartement waar iedereen een zware studielast heeft. De printer wordt geleverd met de eerste set inktflessen en voldoende inkt voor naar schatting 7.500 pagina's (zwart) en 6.000 pagina's (kleur) voordat u zich ooit zorgen hoeft te maken over bijvullen. Zelfs als u nieuwe inkt koopt, krijgt u veel waar voor uw geld, met kosten van minder dan een cent per pagina.

Snel printen en kopiëren maken het een slimme keuze voor elk druk thuiskantoor of klein team, hoewel je misschien een tweede papierlade mist. Hoe dan ook, de relatief compacte footprint van de printer en het handige dubbelzijdig printen maken hem tot een winnaar voor de dagelijkse productiviteit.

Lees ons volledige Epson EcoTank ET-4760 beoordeling .

(Afbeelding tegoed: broer)

3. Broer HL-L2390DW

Beste laserprinter voor studenten

Specificaties:
Printertype:Laser Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:2-regelig verlicht LCD-scherm Inkt/Toner:Zwarte cartridge Connectiviteit:802.11 b/g/n, Hi-Speed ​​USB 2.0, Wi-Fi DirectDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon 551 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Snel printen en zwart-wit scannen+Hoge beeldkwaliteit+Zeer lage kosten per pagina+Bovengemiddelde scansnelheid in kleur
Redenen om te vermijden
-Geen documentinvoer-Geen faxmogelijkheid

De beste laserprinter voor studenten is de Brother HL-L2390DW, een monochrome all-in-one printer die één ding biedt dat je zelden ziet in een laserprinter: een lage instapprijs. Dat zou genoeg moeten zijn om de aandacht te trekken van shoppers die de meeste laserprinters misschien te duur vinden, maar de prestaties en functies zijn ook niet om aan te spotten. Prints zijn scherp en sneller dan gemiddeld; deze printer verwerkt scans en kopieën ook snel. En terwijl de zwart-witprinter beperkt is tot zwart-witafdrukken, levert de full-color scanner levensechte kleurenvastlegging en snel scannen.

Maar het is niet alleen betaalbaar bij aankoop; de bedrijfskosten zijn ook laag, met een kosten per pagina van 3,7 cent met tonercartridges met standaardcapaciteit en slechts 2,7 cent met toner met hoge capaciteit. Als je de voordelen van een laserprinter wilt zonder de gebruikelijke kosten, dan is de Brother HL-L2390DW onze beste keuze voor studenten.

Lees ons volledige Brother HL-L2390DW beoordeling .

(Afbeelding tegoed: Canon)

4. Canon Pixma TR8620

Beste foto- en kunstprinter voor studenten

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:4,3-inch kleuren-touchscreen Inkt/Toner:Vijf cartridges (zwart, pigmentzwart, cyaan, magenta, geel) Connectiviteit:802.11 b/g/n Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Snel foto's afdrukken+Snel kopiëren+Hoge beeldkwaliteit+ADF en duplexeenheid
Redenen om te vermijden
-Inktkosten zijn boven het gemiddelde-Maakt geen dubbelzijdige kopieën/scans via ADF-Sommige scan-/kopieerinstellingen staan ​​niet in LCD-menu's

De Canon Pixma TR8620 is een geweldige printer voor studenten, met een groot aantal functies, van scannen en faxen tot een automatische documentinvoer (ADF) van 20 pagina's, een duplexeenheid voor dubbelzijdig afdrukken en twee papierladen voor het bewaren van twee soorten papier. papier klaar. Een groot 4,3-inch kleurentouchscreen maakt het gemakkelijk te bedienen, en de printer ondersteunt smart home-integratie met Amazon Alexa en Google Assistant.

Het is een geweldige printer voor studenten, met sneller dan gemiddelde afdruksnelheden en over het algemeen een hoge afdrukkwaliteit. Maar het is vooral een goede printer voor kunst- en fotografiestudenten. Tekst- en kleurenafbeeldingen zien er allemaal geweldig uit, maar we merkten op dat glanzende foto's indrukwekkend snel werden afgedrukt, en het gebruik van een systeem met 5 inktpatronen met twee soorten zwarte inkt resulteerde in foto's met een hoge nauwkeurigheid: natuurlijk ogende kleuren, scherpe details en vlotte overgangen. Echt, onze enige grote klacht met de Pixma TR8620 zijn de bovengemiddelde inktkosten, deels als gevolg van de kosten van de extra inktcartridge.

Lees ons volledige Canon Pixma TR8620 review .

5. HP Tango X

Beste compacte printer voor studenten

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen (scannen en kopiëren via smartphone-app) Weergave:Geen Inkt:Twee cartridges (zwart en driekleurig) Connectiviteit:Draadloos, Wi-Fi DirectDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon 5 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Hoge afdrukkwaliteit+Snel afbeeldingen en foto's afdrukken+Tekst printen gaat sneller dan gemiddeld+Compact, stijlvol ontwerp
Redenen om te vermijden
-Geen flatbedscanner-Geen bedieningspaneel voor stand-alone werking-Kopieer-/scankwaliteit van smartphone-app is slecht-Kopiëren gaat langzaam

Als het gaat om het plaatsen van een printer in een kleine woonruimte, zoals een slaapzaal of een appartement, is de HP Tango X de beste printer die je kunt krijgen. Dankzij het kleine formaat van de compacte printer is hij gemakkelijk op een bureau te plaatsen zonder bruikbare ruimte in te leveren, en hij is gemakkelijk te verplaatsen, met een gewicht van slechts 7,5 pond. Maar je moet wel een aantal functies opgeven voor dat kleine formaat en gewicht, zoals een ingebouwde scanner (je kunt de bijbehorende telefoon-app gebruiken voor het vastleggen van documenten) en geen fysieke USB-poort (je moet verbinding maken via Wi-Fi ).

Maar deze kleine inkjet biedt nog steeds betrouwbare afdrukken van hoge kwaliteit, zelfs voor foto's, en de inktkosten vallen mee. De grootste problemen komen voort uit de afhankelijkheid van het gebruik van een smartphone voor scannen en kopiëren, maar in de mobiele omgeving van vandaag kan dat net zo goed een verkoopargument zijn als een klacht.

beste iphone se 2020-hoesjes

Lees ons volledige HP Tango X recensie .

(Afbeelding tegoed: Canon)

6. Canon Pixma TR150

Beste draagbare printer voor studenten

Specificaties:
Printertype:Mobiele inkjet Functies:Alleen printen, optionele batterij voor mobiel gebruik Weergave:1,4-inch monochroom OLED-scherm Inkt:Twee cartridges (vierkleuren cyaan, magenta en geel, dye black cartridge + pigment black cartridge) Connectiviteit:802.11 b/g/n/a, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Curry's Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (14 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Snel tekst afdrukken+Lage inktkosten+Aantrekkelijke fotoafdrukken+Optioneel batterijpakket
Redenen om te vermijden
-Afdrukkwaliteit is midden op de weg-Geen kopieer- of scanfuncties-Klein, monochroom OLED-scherm

Als je een printer wilt die je echt mee kunt nemen naar de klas of de bibliotheek, dan is onze keuze voor de Canon Pixma TR150, een draagbare inkjetprinter die klein genoeg is om in een rugzak te dragen, maar groot genoeg om alles te printen, van 4x6 foto's tot 8,5 x 11 documenten. Met een systeem met twee cartridges is de inkt betaalbaar en leent hij zich goed voor verschillende afdruktoepassingen. Maar waar de Canon echt opvalt, is het printen van foto's.

De Pixma TR150 maakte sneller foto's van hoge kwaliteit dan andere concurrerende draagbare printers en leverde uitstekende kleuren en details. Het kan ook grotere fotoafdrukken aan, maar in tegenstelling tot sommige van onze favorieten voor het afdrukken van foto's, is er geen kopieer- of scanmogelijkheid. Je krijgt een stevig gebouwde draagbare printer met optionele batterij en zelfs ondersteuning voor Amazon Alexa en Google Assistant-spraakbesturing, maar we zijn er dol op vanwege de geweldige foto's en lage inktkosten die het biedt.

Lees ons volledige Canon Pixma TR150 review .

(Afbeelding tegoed: HP)

7. HP Smart Tank Plus 651

Beste inktbespaarder voor een vol huis

Specificaties:
Printertype:Inkjet Functies:Printen, kopiëren, scannen, faxen Weergave:2,2-inch monochroom touchscreen Inkt/Toner:Vier inkttanks (zwart, cyaan, magenta, geel) Connectiviteit:802.11ac Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Extreem lage inktkosten+Hoge afdrukkwaliteit+Snel scannen van zwart-witpagina's naar PDF
Redenen om te vermijden
-Frustrerend traag kopiëren en scannen in kleur-Traag afdrukken van kleurenafbeeldingen-Klein, monochroom touchscreen

Als je een overvol huis vol studenten hebt, wil je misschien vooruit plannen om de afdrukkosten tot een minimum te beperken. De HP Smart Tank Plus 651 is HP's antwoord op de Epson EcoTank en andere printers die de inktkosten verlagen door navulbare inkttanks te gebruiken in plaats van dure cartridges. Met duizenden pagina's aan inkt die bij de printer worden geleverd, levert de Smart Tank Pro 651 hoogwaardige prints voor slechts een fractie van een cent per pagina. Afgezien van de goedkope inkt, levert de HP ook over de hele linie hoge kwaliteit, met scherpe afdrukken met scherpe lettervormen en goed verzadigde kleuren, en natuurlijk ogende kleuren bij het afdrukken van glanzende foto's.

Helaas ging dat kwaliteitsniveau niet gepaard met hoge snelheden, en de print-, scan- en kopieermogelijkheden van HP werden allemaal belemmerd door een aanzienlijk langzamer dan gemiddelde output. Bovendien heeft de Smart Tank Pro 651 een klein 2,2-inch touchscreen voor het bedienen van printerfuncties, en de monochrome uitlezing maakte geen indruk.

Lees ons volledige HP Smart Tank Plus 651 beoordeling .

Hoe kies je de beste studentenprinter?

Als het gaat om het kopen van een printer voor het schoolseizoen, zijn er veel dingen die u moet overwegen. Of je nu een jonge student hebt of zelf in de klas zit, er zijn verschillende dingen waar je op moet letten bij het kopen van een nieuwe printer.

Prijs: De grootste factor voor de meeste terug naar school shoppers zal het inpassen in het budget. Of je nu een student bent die een printer voor jezelf koopt of een ouder die helpt om je kind klaar te stomen voor het schooljaar, je wilt iets dat presteert, maar niet te duur is.

De goedkoopste inkjetprinters kunnen worden aangeboden tegen verleidelijk lage prijzen - onze pagina met beste printerdeals bevat verschillende modellen voor minder dan $ 100 - maar we hebben de goede plek gevonden voor betaalbaarheid tussen $ 200 en $ 300. Alles minder, en u loopt het risico een slechte afdrukkwaliteit te krijgen, of u verliest waarschijnlijk de besparingen door dure inktvullingen wanneer u voor het eerst cartridges moet kopen. En laserprinters zijn meestal duurder in aanschaf, beginnend bij ongeveer $ 250 voor de goedkoopste modellen.

Laser versus inkjet: In de regel zijn inkjetprinters goedkoper in aanschaf dan laserprintermodellen, zelfs bij de beste all-in-one printers, maar laserprinters bieden lagere kosten per pagina voor afdrukken. Laserprinters leveren ook tekstafdrukken van hogere kwaliteit, met scherpere lettervormen en vrijwel geen afdrukfouten. Als u verwacht veel te printen of uw drukwerk een schoner uiterlijk wilt, is een van de beste laserprinters wellicht de investering waard. Aan de andere kant zijn inkjetprinters veel beter in het afdrukken in kleur, waardoor afbeeldingen en foto's beter kunnen worden afgedrukt. (Lees meer over printtechnologieën in ons artikel Inkjet vs. Laser: welke printer is geschikt voor jou?)

oled-tv met hdmi 2.1

Dimensies: Grootte is een groot probleem, vooral voor universiteitsstudenten die zich misschien aanpassen aan het studentenhuisleven, of die met elke verandering van het semester verhuizen. Printers kunnen groot of klein zijn, maar laserprinters zijn doorgaans aanzienlijk groter dan inkjetprinters, zelfs die met ingebouwde scan- en kopieerfuncties. Als je echt iets kleins wilt, kun je een van de beste draagbare printers , die verschillende kleine inkjetmodellen bevatten, maar u zult functies en afdrukkwaliteit opgeven om dat kleinere formaat te krijgen.

Kosten per pagina: De kosten van een printer beginnen bij de initiële aankoopprijs, maar eindigen daar niet. Het gebruik van een printer houdt in dat u papier, inkt of toner moet kopen en beide moet bijvullen. Als gevolg hiervan zullen sommige printers meer kosten om een ​​enkele pagina af te drukken dan andere. Over het algemeen bieden laserprinters de laagste kosten per pagina (vaak voor slechts centen per pagina), maar nieuwere tankgebaseerde inkjetprinters verlagen de afdrukkosten vaak tot een fractie van een cent.

Gebruikssituatie: Kijk ten slotte naar uw eigen specifieke gebruiksscenario en vind een printer die aan uw behoeften voldoet. Als uw cursusbelasting veel afgedrukte rapporten en essays vereist, dan is een laserprinter misschien de beste optie, die snel afdrukken biedt tegen lage kosten per pagina. Als je kunst of fotografie studeert, moet je een van de beste fotoprinters overwegen, die meer geavanceerde afdrukopties ondersteunen, zoals een bredere selectie van inkten, bredere symboolondersteuning voor verschillende soorten papier en afbeeldingen van hoge kwaliteit.


Bekijk de rest van onze printerdekking:

Beste printers | Beste alles-in-één printers | Beste fotoprinters | Beste draagbare printers | Beste laserprinters

Overzicht van de beste deals van vandaag ROTRi maatnauwkeurig... Epson EcoTank ET-4700 Amazone £ 14,59 Visie Bekijk alle prijzen EXDISPLAY Canon PIXMA TR150... Canon Pixma TR150 E-koper £ 139,19 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen