De beste tenten van 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

MSR

Huba Huba NX
twee

Coleman

Zonnekoepel 4
3

zwart

Diamantafstand met Z-polen
4

zaag

Ontwerpen Clearwing 3
5

SlingFin

Portaal 2
6

Groot

Agnes Fly Creek HV UL 2
7

KONING

Koninkrijk 6
8

Ozark

Trail 9-persoons familiekajuittent met schermveranda

Krediet: Coleman

De beste tenten zijn als auto's. Sommige zijn gebouwd voor snelheid, andere voor capaciteit en weer andere voor hun bruikbaarheid. Voor deze verzameling van de beste tenten hebben we voor elk wat wils, van vlotvoetige backpackers op grote hoogte tot glampers voor het hele gezin.

Voor degenen die hun eigen uitrusting over heuvel en dal slepen, is een ultralichte, compacte tent het meest logisch, terwijl degenen die van plan zijn hun inzet op een camping te zetten voor een langer verblijf meer hoofdruimte willen en zich minder zorgen zullen maken over het gewicht . We hebben dus tenten die variëren van minder dan 2 pond tot all-inclusive modellen met functies zoals afgeschermde veranda's, maar die meer dan 45 pond wegen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel we geen rekening hebben gehouden met zogenaamde vierseizoenententen die zijn ontworpen om sneeuwstormen te weerstaan, hebben we wel nagedacht over het gemak van het opzetten, wat een probleem is als je moe en nat bent (of probeert een tent op te zetten in het donker). Betere modellen zouden niet moeten lijken alsof ze deel uitmaken van een IQ-test. En natuurlijk hebben we rekening gehouden met prijs en constructie bij het selecteren van de beste tenten.

Wat zijn de beste tenten?

Zoals we al zeiden, er is een tent voor zowat elk doel, maar als we er een moeten kiezen, is de MSR Huba Huba NX de beste tent voor de meeste mensen. Het is licht, waterdicht en heeft twee vestibules en een regengoot om dingen zo droog mogelijk te houden als je toevallig wordt betrapt bij slecht weer.

Voor $ 449 voor het tweepersoonsmodel is het niet goedkoop, maar het zou goed bestand moeten zijn tegen de elementen, vooral als je van plan bent veel tijd in de buitenlucht door te brengen. Je vindt deze tent ook in 1- en 3-persoons maten.

De beste tent voor mensen met een beperkt budget is de Coleman Sundome 4. Hij kost minder dan $ 100, maar biedt plaats aan maximaal vier personen en is vrij ruim van binnen. Het heeft twee ramen en zelfs een speciale opening voor een AC-snoer. De tent is waterbestendig, dus hij zou je in de meeste omstandigheden droog moeten houden, maar hij zal misschien niet lang meegaan als je van plan bent veel te kamperen. Het is ook verkrijgbaar in 2-, 3- en 6-persoonsmaten.

Lees verder voor al onze beste tentenkeuzes.

De beste tenten die je vandaag kunt kopen

MSR Huba Huba NX(Afbeelding tegoed: MSR)

1. MSR Huba Huba NX

De beste tent in het algemeen

Specificaties:
Gewicht:3 pond 13 oz Dimensies:84 x 50 x 39 inch deuren:2 deuren; 2 mensenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op Backcountry.com Controleer Amazon 64 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Serieuze reputatie op de berghelling+Solide constructie+Top stormbescherming
Redenen om te vermijden
-Duur

De MSR Huba Huba-tenten zijn goed ingeburgerd in de wandelgemeenschap en staan ​​bekend om hun duurzaamheid en aanpassingsvermogen. De NX combineert een uitstekende waterdichtheid met een laag gewicht. Oké, het is dus niet het lichtste model hier, maar het is beter bestand tegen misbruik dan lichtere modellen.

Opvallende kenmerken zijn onder meer twee vestibules, zodat je wat dekking hebt voordat je naar binnen gaat (of om spullen buiten te laten), ingebouwde regengoten om het water weg te houden van de deuren en een regentent met een verstelbare ventilatieopening om condensatie binnenin te voorkomen. Deze tent is verkrijgbaar in 1-, 2- en 3-persoons modellen.

Coleman Zonnekoepel 4Krediet: Coleman

2. Coleman Sundome 4

Een geweldige tent voor mooiweerkampeerders

Specificaties:
Gewicht:2 pond 5 oz. Dimensies:86 x 52/42 x 40 inch deuren:1 deur; 4 mensenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon 10 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Onklopbare prijs+Goede ventilatie
Redenen om te vermijden
-Slechts één deur-Niet voor grote stortbuien

Wanneer de meeste mensen denken aan een moderne tent, denken ze aan zoiets als dit Coleman-ontwerp. Het kan gemakkelijk op gebogen palen worden geplaatst en houdt de insecten en het water buiten bij de meeste natte weersomstandigheden. Er zijn twee ramen om de dingen koel te houden en condensatie te voorkomen, een speciale opening voor een AC-snoer, en hoewel het niet groot genoeg is om in te staan, kan het als de zon ondergaat slaapplaatsen voor 4 personen aan. kamperen, en je weet niet zeker of je zo dicht bij het buitenleven wilt zijn, de Sundome brengt ook een minimaal initiële investeringsrisico met zich mee.

Black Diamond Distance met Z-stokkenKrediet: zwarte diamant

3. Black Diamond Distance met Z-polen

De tent om te krijgen voor wandelen op grote hoogte

Specificaties:
Gewicht:1 pond. 13 oz. Dimensies:95 x 58 x 41 inch deuren:1 deur; 2 mensenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op REI.com Bekijk op Backcountry.com Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (7 gevonden) 1 Amazon-klantrecensie
Redenen om te kopen:
+Strak ontwerp+Ultra licht+Zeer stabiel bij zwaar weer
Redenen om te vermijden
-Knus voor twee personen-Voetafdruk aanbevolen

De Black Diamond Distance is een van de beste tenten die bedoeld zijn voor serieuze wandelaars. Dit ontwerp in A-framestijl heeft een unieke eigenschap: het wordt niet geleverd met standaard tentsteunen, maar gebruikt in plaats daarvan uw trekkingstokken om zijn baars vast te zetten en het dak te ondersteunen met een meegeleverde dwarspaal. Dat houdt het gewicht laag en als je al een favoriet paar stokken hebt, zul je merken dat het met de meeste trekkingstokken werkt. De door Black Diamond geleverde Z-Poles zijn echter van topklasse, is onze ervaring. En de Black Diamond Distance ziet er zo cool uit dat je misschien wel een trekker op grote hoogte wordt, zodat je deze tent kunt gebruiken.

Sierra Designs Clearwing 3Krediet: Sierra-ontwerpen

4. Sierra-ontwerpen Clearwing 3 '

De beste tent voor backpackers met een beperkt budget

Specificaties:
Gewicht:5,8 pond Dimensies:46 x 46 x 46 inch deuren:2 deuren; 3 mensenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Super eenvoudige installatie+Goede bewegingsvrijheid+Ruime regendekking+Redelijk gewicht
Redenen om te vermijden
-Krampachtig slapen voor 3

De Sierra Designs Clearwing 3 is het goudlokje onder de backpacktenten: niet te zwaar, niet te klein en niet te duur. Het uitpakken en opzetten is ook eenvoudig, omdat het de oude hub-and-spoke-ontwerpen schuwt, die kieskeurig kunnen zijn. En hoewel sommige trio's het misschien te dichtbij vinden om te slapen, zorgen de bijna verticale wanden van de Clearwing voor meer bewegingsvrijheid op dagen dat je binnen moet blijven om de elementen te vermijden. De twee deuren zorgen ook voor een gemakkelijke in- en uitstap.

SlingFin-portaal(Afbeelding tegoed: SlingFin)

5. SlingFin-portaal 2

Deze tent is sterk genoeg om stormen te trotseren

Specificaties:
Gewicht:2 pond. 13 oz Dimensies:85 x 51 x 44 inch deuren:2 deuren; 2 mensenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon $ 485 bij SlingFin
Redenen om te kopen:
+Verpakt tot 5 x 14 inch+Superieure waterdichtheid+Sterke constructie
Redenen om te vermijden
-Duur

De SlingFin Portal is een geweldige lichtgewicht tent voor wandelaars en backpackers die niet veel gewicht willen slepen, maar gegarandeerde bescherming willen als het slecht weer is. . Het regenwerende materiaal van de Portal maakt gebruik van een hardere, veerkrachtigere siliconen beschermende coating, en de regenvlieg rolt meteen terug als je bij mooi weer naar boven kunt kijken. Het enige nadeel: je betaalt bijna $ 500 voor het lichte gewicht en de weersbestendigheid.

Big Agnes Fly Creek HV UL 2Krediet: Grote Agnes

6. Big Agnes Fly Creek HV UL 2

Koppels die backpacken zullen deze tent leuk vinden

Specificaties:
Gewicht:2 pond. 5 oz Dimensies:86 x 52 x 40 inch deuren:1 deur; 2 mensenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Koop nu bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Ultra lichtgewicht+Scherp geprijsd
Redenen om te vermijden
-Heeft zorg nodig om het uit te zetten

Ga je met een partner backpacken of bikepacken, maar draag jij de tent? Dan zul je de superlichte Fly Creek HV UL 2 van Big Agnes zeker waarderen. Het is gebaseerd op een gevestigd ontwerp om slecht weer te weerstaan. Big Agnes heeft ook een paar leuke dingen, zoals 3 mesh-vakken aan de binnenkant om gadgets bij de hand te houden. Er is een vernieuwde capuchon over de vestibule om het water buiten te houden als je instapt. Het is ook gezellig voor twee, maar ruim voor één.

REI Koninkrijk 6(Afbeelding tegoed: REI)

7. REI Koninkrijk 6

De tent voor glamping en langere verblijven

Specificaties:
Gewicht:21 pond. 6 oz Dimensies:120 x 100 x 75 inch deuren:2 deuren; 6 personenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op REI.com Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Staand toegestaan+Aparte kamers+Grote voortent
Redenen om te vermijden
-Een beetje knus voor 6 personen-Duur-Opstelling voor 2 personen

Op zoek naar de beste tent met comfort in gedachten? Het REI Koninkrijk zal meer dan voldoende zijn. Het is relatief eenvoudig op te zetten - hoewel er twee mensen voor nodig zijn - en heeft gezinsvriendelijke functies zoals een scheidingswand om het in twee (relatief) privékamers te verdelen. Er zijn veel zakken en haken, en de buitentent kan naar achteren worden gerold voor een maanverlicht uitzicht. De brede deuropeningen en binnenruimte maken het ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, en REI biedt zelfs een modderkamerbevestiging, hoewel dat je een extra $ 100 kost.

samenvatting van de e3 pc-gamingshow

Ozark Trail 9-persoons familiehuttent met schermverandaKrediet: Ozark Trail

8. Ozark Trail 9-persoons familiehuttent met schermveranda

Geweldig voor gezinnen die op zoek zijn naar uitstapjes in de achtertuin en op de camping

Specificaties:
Gewicht:45 pond. 14 oz Dimensies:132 x 144 x 84 inch deuren:2 deuren; 9 personenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon 4 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Scherp geprijsd+Ruimte om te staan+Goed geventileerd
Redenen om te vermijden
-Meer dan één persoon nodig om te pitchen-Zwaar gewicht

Door de glamping-ervaring een relatief betaalbare optie te maken, is de Ozark Trail de beste tent voor gezinnen die op zoek zijn naar een buitenervaring. Er is voldoende staruimte, een beschutte veranda en zelfs een plank voor uitrusting. Hij is ruim, maar omdat de Cabin Tent moeilijker op te zetten is (2 assistenten worden aanbevolen), is hij meer geschikt voor langdurig verblijf op de camping (u hoeft hem niet op te zetten of af te breken in het donker). Deze tent heeft maar één deur en is niet ontworpen voor erg slecht weer, maar zomerse glampers zullen dat waarschijnlijk niet erg vinden.

Hoe u de beste tent kiest voor uw behoeften?

Voetafdruk: Niet verwijzend naar duurzaamheid, maar eerder naar wat neerkomt op een grondzeil voor uw tent, een voetafdruk kan uw investering beschermen tegen overmatige slijtage. De meeste tenten hebben geen footprint, maar veel bedrijven bieden ze als optie aan. Deze versies hebben de verdienste dat ze uw model goed passen zonder overtollige stof die uiteindelijk alleen maar water kan verzamelen. Andere opties: voor grote familietenten is een basiszeil waarschijnlijk voldoende. Wandelaars willen iets lichters, zoals een Terra Hiker Camping Tarp, die minder dan $ 20 kost en minder dan een pond weegt.

Waterdichtheid: Tenten hebben hechtingen en hechtingen laten water door. Tenten kunnen dus kwetsbaar zijn voor grote stormen. Om te voorkomen dat het water binnendringt, zijn kwaliteitstenten, zoals de meeste in deze verzameling, getapet of verzegeld. Bij herhaald gebruik kan tape echter bezwijken of broos worden en uiteindelijk lekken. Om uw investering te beschermen, raden we aan om de naden regelmatig te onderzoeken en indien nodig opnieuw te tapen.

deuren: Het klinkt misschien als een kleine overweging, maar het hebben van meer dan één opening in een tent kan een uitkomst zijn. Denk erover om midden in de nacht in en uit te stappen zonder op je partner te trappen. Of erger nog, omgaan met een doorweekte metgezel die over je heen moet kruipen om bij zijn uitrusting te komen.

Prijs: Een tent voor incidenteel gebruik die de waarde maximaliseert en waarschijnlijk niet nodig is om grote stormen te doorstaan, kost minder dan $ 50, terwijl een elitemodel voor ultramarathonlopers bijna $ 500 kan kosten. Er is hier dus iets voor elk budget, plus een paar extra winkeltips aan het einde van onze beoordelingen.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs MSR Hubba Hubba NX Tent:... MSR Hubba Hubba NX Backcountry.com $ 449,95 $ 359,96 Visie Bekijk alle prijzenKorting Coleman Sundome 4-persoons... Coleman Zonnekoepel 4 Amazone $ 79,99 $ 69,98 Visie Bekijk alle prijzenKorting Black Diamond Afstandstent... Black Diamond-afstandstent REI.com $ 264,95 $ 197,93 Visie Bekijk alle prijzen Sierra Designs Clearwing 3... Sierra Designs Clearwing 3 Amazone $ 279,95 Visie Bekijk alle prijzen REI Co-op Kingdom 6 Tent REI Koninkrijk 6 REI.com $ 499 Visie Bekijk alle prijzenKorting Ozark Trail 9-Persoons Instant... Ozark Trail 9-persoons familiehuttent Amazone $ 259,54 $ 218,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen