Beste tv-beugels in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

echogear

Draaibare tv-muurbeugel EGLF2
twee

gezond

Geavanceerde draaibare premium tv-beugel BLF328
3

Montage

Dream Tilt TV-muurbeugel MD2268-LK
4

Raketvis

Kantelbare tv-muurbeugel RF-TVMLPT03V3
5

gezond

Klassieke tv-muurbeugel met laag profiel en vaste positie ML11
6

echogear

Draaibare tv-muurbeugel EGMF2
7

Weergaloze AV

Draaibare tv-muurbeugel ETA100

(Afbeelding tegoed: gezond)

Het toevoegen van een van de beste tv-beugels is de snelste manier om uw thuisbioscoop te upgraden, in plaats van een nieuwe tv te kopen. Door je tv betere kijkhoeken te geven, het kijkcomfort te vergroten en zelfs de veiligheid te verbeteren, is een tv-beugel een essentieel, maar vaak over het hoofd gezien onderdeel van elke thuisbioscoop. Of je nu probeert ruimte vrij te maken door een ongewenste tv-standaard te verwijderen, of de tv gewoon uit de weg wilt houden totdat je klaar bent om ernaar te kijken, een tv-beugel kan je hele tv-ervaring naar een hoger niveau tillen.

beste 85 inch tv 2020

Er zijn veel mogelijkheden om een ​​tv aan de muur te bevestigen, met vaste beugels, kantelbare en scharnierende armen en opties in verschillende prijsklassen. De beste beugel hangt af van je tv, de kamer waarin je hem plaatst en hoe je hem wilt gebruiken. Met zoveel keuze zit er wel een tv beugel voor jou bij. Onze beste koopgids voor tv-beugels helpt je de beste voor je kamer te vinden.Beste Black Friday-deals voor tv-beugel

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Black Friday-deals zijn nu beschikbaar, met geweldige verkopen van grote retailers die de hele maand plaatsvinden. Ons Black Friday TV beugel aanbiedingen pagina heeft de beste verkopen verzameld die momenteel beschikbaar zijn en wordt regelmatig bijgewerkt.

Hier zijn een paar geweldige verkopen die we hebben gezien:

En de verkopen zijn nog niet gedaan. We zullen steeds nieuwe deals zien verschijnen naarmate we Black Friday naderen en we zullen het opvolgen met onze Cyber ​​Monday-dealspagina om de besparingen tijdens de feestdagen te behouden.

Wat zijn de beste tv-beugels?

De beste tv beugel voor de meeste mensen is de Ecgear Full Motion TV Muurbeugel EGLF2. Deze scharnierende tv-beugel met twee armen biedt een geweldige balans tussen flexibiliteit en kosten. Het heeft een van de verst uitstrekkende armen op onze lijst en een breed bewegingsbereik (kantelen of draaien), zodat u uw ultieme kijkhoek kunt vinden. Het ondersteunt tv's tot 90 inch en heeft de kracht om die grote tv's stevig vast te houden. Het heeft ook belangrijke extra's, zoals niveauaanpassingen na installatie.

Als prijs geen rol speelt en je gewoon de beste tv-beugel wilt die er is, dan is dat de Sanus Advanced Full-Motion Premium tv-beugel BLF328. Dit beest van een tv-beugel is ook een scharnierende houder met twee armen, maar hij verbetert zijn spel door 28 inch uit te breiden. Hij heeft dezelfde kantelhoek als de EGLF2 maar een iets beperktere draaihoek. Wat het echt onderscheidt, is het uiterlijk - het is net zo verfijnd als de gelikte OLED- of QLED-tv die je eraan wilt bevestigen.

Als je niet kunt springen voor die premium-opties, bekijk dan onze budgetkeuze - en de bestseller op Amazon - de Mounting Dream Tilt TV Wall Mount MD2268-LK. Dit is een andere stijl - alleen kantelen - maar als u de tv niet hoeft uit te breiden en te draaien, houdt deze uw tv stevig aan de muur en kunt u hem in een hoek plaatsen om het scherm aan te passen en verblinding te voorkomen. Hoewel het niet veel kost, kan het veel gewicht dragen en past het in verschillende tv-formaten.

De beste tv-beugels in 2021

Echogear EGLF2(Afbeelding tegoed: Echogear)

1. Ecgear draaibare tv-muurbeugel EGLF2

Volledig uitgeruste, draaibare tv-beugel

Specificaties:
Type:Dual arm scharnierend TV-formaten:42 - 90 Gewichtslimiet:125 pond SPRUIT:200 x 100 - 600 x 400 millimeter Verlengt:22 inch Eenheidsgrootte:nvtDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Verlengt 22 inch+Breed bewegingsbereik+Geweldig voor grote tv's
Redenen om te vermijden
-Steekt 2,4 inch uit de muur

Het kan moeilijk zijn om de perfecte plek voor een grote tv te vinden. Dat is waar een scharnierende beugel met twee armen in het spel komt, en de Ecgear Full Motion tv-muurbeugel EGLF2 heeft de flexibiliteit die je wilt in dit type beugel. Het werkt met tv's van 42 inch tot 90 inch en kan tot 125 pond ondersteunen - goed genoeg voor bijna alle huidige tv's. Het beste van alles is dat hij 22 inch uitsteekt vanaf de muur, 130 graden kan bewegen en 15 graden kan kantelen, zodat je de beste kijkhoek hebt vanuit veel verschillende zitlocaties.

U kunt de EGLF2 installeren op noppen die 16 of 24 inch uit elkaar liggen en het bevat belangrijke nivellering na de installatie voor kleine aanpassingen. De EGLF2 werkt met VESA-patronen van 200 x 100 tot 600 x 400 millimeter. Het enige mogelijke nadeel is dat het apparaat, wanneer het is ingeklapt, 2,4 inch van de muur verwijderd is.

Gezonde BLF328(Afbeelding tegoed: gezond)

2. Sanus Advanced Full-Motion Premium TV-beugel BLF328

Een premium keuze voor premium tv's

Specificaties:
Type:Dual arm articuleren TV-formaten:42 - 90 inch Gewichtslimiet:125 pond SPRUIT:200 x 200 - 600 x 400 millimeter Verlengt:28 inch Eenheidsgrootte:33,8 x 17,7 x 2,2 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Sanus
Redenen om te kopen:
+Verlengt 28 inch+Goed kantel- en zwenkbereik+goed gebouwd
Redenen om te vermijden
-Erg duur

Als je duizenden - of zelfs tienduizenden - aan een tv hebt uitgegeven, wil je misschien een tv-beugel die overeenkomt met de kwaliteit van je scherm. Sanus Advanced Full-Motion Premium tv-beugel BLF328 kost veel meer dan elke andere tv-beugel op onze lijst, maar hij ziet er ook beter uit en voelt beter aan dan de rest. De geborstelde metalen constructie is verkrijgbaar in twee kleuren, antraciet of roestvrij staal, om beter bij je interieur te passen. Het strekt zich ook uit tot de verste van onze topkeuzes - een volledige 28 inch en klapt terug naar slechts 2,15 inch om uit de weg te blijven. Het is in staat om vanuit het midden 57 graden naar beide kanten te draaien (114 graden in totaal) en ook 15 graden te kantelen. Met die opties zou je in de meeste situaties een ideale kijkhoek moeten kunnen vinden.

De BLF328 ondersteunt een breed scala aan tv-formaten en kan tot 125 pond dragen. Als je de kosten van de BLF328 kunt zwaaien, krijg je misschien net zoveel oohs-en-aah's voor je tv-beugel als voor je tv.

Montage Dream MD2268-LKKrediet: montagedroom

3. Montage Dream Tilt TV-muurbeugel MD2268-LK

Voordelige en zeer populaire kantelbare unit

Specificaties:
Type:Kantelen TV-formaten:37 - 70 inch Gewichtslimiet:132 pond SPRUIT:200x100 - 600 x 400 millimeter Verlengt:nvt Eenheidsgrootte:nvtDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Ondersteunt verschillende tv-formaten+Kan veel gewicht dragen
Redenen om te vermijden
-Beperkte kanteling-Nee na aanpassingen van het installatieniveau

Je hoeft niet veel uit te geven om van de voordelen van een kantelbare tv beugel te genieten. De Mounting Dream Tilt TV Muurbeugel MD2268-LK bewijst dat punt. De MD2268-LK heeft veel functies voor het geld - en dat is waarschijnlijk de reden waarom het de best verkochte tv-beugel op Amazon is. Je kunt de tv aan de muur 8 graden kantelen om precies de juiste kijkhoek te vinden. Het heeft ook een vrij laag profiel - slechts 1,5 inch van de muur, zodat het niet in de weg staat. De MD2268-LK is ook voorzien van snelsluitingen om het gemakkelijker te maken om bij de poorten achter de tv te komen - iets wat niet alle goedkope kantelbevestigingen bieden. Met ondersteuning voor een breed scala aan tv-formaten, VESA-patronen van 200 x 100 tot 600 x 400 millimeter en een draagvermogen van maximaal 132 pond, werkt deze beugel met bijna elke tv.

Een ding dat je opgeeft met een goedkopere houder, is de mogelijkheid om het niveau aan te passen nadat je de houder hebt geïnstalleerd, dus zorg ervoor dat je tijdens de installatie de tijd neemt om het goed te doen!

Rocketfish RF-TVMLPT03V3Krediet: Rocketfish

4. Rocketfish kantelbare tv-muurbeugel RF-TVMLPT03V3

Serieuze combinatie van kantelen en laag profiel

Specificaties:
Type:Kantelen TV-formaten:32 - 75 inch Gewichtslimiet:130 pond SPRUIT:tot 700 x 400 millimeter Verlengt:nvt Eenheidsgrootte:26,5 x 6,9 x 2 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijken bij Rocketfish
Redenen om te kopen:
+10 graden kantelen+Laag profiel
Redenen om te vermijden
-Een beetje duur

Een kantelbare tv-beugel kan handig zijn als je in een lichte kamer kijkt - je kunt de tv naar beneden (of omhoog) kantelen om de schittering van de zon of lichten te verminderen. Het kan ook uw kijkhoek verbeteren als u de tv hoger dan ideaal moet monteren. De Rocketfish kantelbare tv-muurbeugel RF-TVMLPT03V3 kantelt maar liefst 10 graden naar beneden (of 5 naar boven), waardoor je genoeg hoeken hebt om mee te spelen.

Deze stevig gebouwde steun werkt met bijna elke tv - van 32 tot 75 inch - en kan tot 130 pond dragen. Het is ook compatibel met VESA-patronen tot 700 x 400 millimeter. Het lage profiel van 2 inch zorgt ervoor dat je tv niet te ver van de muur blijft hangen en hij heeft een snelle ontgrendelingsoptie voor wanneer je bij de poorten aan de achterkant van je tv moet komen. U kunt andere kantelsteunen vinden die minder kosten, maar geen betere.

Gezonde MLL11(Afbeelding tegoed: gezond)

5. Sanus Classic low-profile vaste positie tv-muurbeugel ML11

Lage vaste montage met handige extra's

Specificaties:
Type:Gemaakt TV-formaten:37 - 80 inch Gewichtslimiet:130 pond SPRUIT:75 x 75 - 700 x 400 millimeter Verlengt:nvt Eenheidsgrootte:27,6 x 19 x 1 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer laag profiel+Horizontale aanpassingen na installatie+Quick release snoeren voor toegang tot de achterkant van de tv
Redenen om te vermijden
-Geen kanteling of opties om de hoek van de tv aan te passen

Een vaste tv-beugel, die niet kantelt of uitschuift, kan de beste optie zijn om je tv te bevestigen als je hem zo dicht mogelijk bij de muur wilt. De Sanus Classic Low-Profile vaste positie tv-beugel ML11 steekt slechts 2,5 cm uit de muur - dat is ongeveer zo strak als je kunt krijgen. Vaste steunen maken het vaak moeilijk om toegang te krijgen tot aansluitingen aan de achterkant van uw tv, dus Sanus bevat snoeren waaraan u kunt trekken om te voorkomen dat de tv op de steun wordt vergrendeld, waardoor het veel gemakkelijker wordt om bij die poorten te komen.

De ML11 kan vrijwel elke tv aan, van 37 tot 80 inch, en ondersteunt een grote verscheidenheid aan VESA-patronen, van 75 x 75 tot 700 x 400 millimeter. Met een draagvermogen van 130 pond hoef je je geen zorgen te maken dat het onder druk zal barsten. In staat om te werken met noppen tot 24 inch uit elkaar, maakt de ML11 het gemakkelijk om de juiste plaats te vinden om de houder te plaatsen. Je kunt de tv ook horizontaal verplaatsen nadat je de beugel hebt geïnstalleerd om je scherm beter te centreren.

Echogear EGMF2(Afbeelding tegoed: Echogear)

6. Echogear draaibare tv-muurbeugel EGMF2

Draaibare beugel voor kleinere of lichtere tv's

Specificaties:
Type:Eenarmig scharnierend TV-formaten:32 - 60 inch Gewichtslimiet:60 pond SPRUIT:100 x 100 - 400 x 400 millimeter Verlengt:20 inch Eenheidsgrootte:nvtDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+20-inch extensie+Goede draai- en kantelhoeken+Enkele stud montage
Redenen om te vermijden
-Moeilijker te centreren dan een montage met dubbele noppen-Enigszins beperkte ondersteuning voor VESA-patronen

Niet iedereen die een draaibare tv-beugel wil, heeft de robuuste eigenschappen van een scharnierend model met twee armen nodig. Een scharnierende beugel met één arm, zoals de Ecgear Full Motion TV-muurbeugel EGMF2, kan veel dingen die zijn stevigere neef kan, en kost meestal minder. Met een indrukwekkende verlenging van 20 inch, 15 graden kanteling en 90 graden draaiing, zou de EGMF2 een oplossing kunnen zijn als je een tv hebt die tussen 32 en 60 inch is en minder dan 60 pond weegt.

De EGMF2 is gemakkelijker te installeren dan een model met twee armen, omdat u hem slechts op een enkele stijl hoeft te monteren. Maar dat betekent dat je idealiter die nop in het midden wilt hebben van waar je de tv wilt monteren - niet altijd een optie. De EGMF2 ondersteunt VESA-patronen van 100 x 100 tot 400 x 400 millimeter — minder dan veel van onze keuzes.

Weergaloze AV ETA100(Afbeelding tegoed: weergaloos)

7. Peerless-AV draaibare tv-muurbeugel ETA100

Handig voor computermonitoren en hele kleine tv's

Specificaties:
Type:Enkele arm scharnierend TV-formaten:10-29 inch Gewichtslimiet:25 pond SPRUIT:75 x 75 - 100 x 100 millimeter Verlengt:12,7 inch Eenheidsgrootte:8,5 x 7,9 x 2,6 inchDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Verlengt, kantelt en roteert+Geweldig voor kleine schermen
Redenen om te vermijden
-Verlengt slechts 12,7 inch-Beperkte afmetingen en gewichtstoelagen

Als je een kleine tv of een computermonitor hebt, kun je die ook monteren, zodat je waardevolle bureauruimte vrijmaakt of gewoon uit de weg houdt als je hem niet gebruikt. De Peerless AV Full-Motion TV Muurbeugel ETA100 is perfect voor schermen van 10 tot 29 inch. Dankzij het scharnierende ontwerp met één arm kunt u zich uitstrekken tot 12,7 inch van de muur en intrekken tot slechts 2,6 inch. Je kunt de houder 90 graden verplaatsen en 15 graden kantelen voor een betere kijkhoek. En het is zeer betaalbaar voor de kwaliteit.

Natuurlijk is deze beugel ontworpen voor zeer specifieke schermformaten, dus als je iets groter dan 29 inch hebt, is dit niet de beugel voor jou. En 12,7 inch verlenging is misschien niet ver genoeg, afhankelijk van uw opstelling.

Zo kies je de beste tv-beugel voor jou

Het kiezen van de beste tv beugel begint bij je tv: hoe groot is hij en hoe zwaar is hij? Je wilt er zeker van zijn dat de tv-beugel geschikt is voor zijn formaat en het gewicht aankan. Vervolgens moet je controleren of de tv-beugel die je kiest goed op je tv wordt bevestigd. De meeste tv's zijn tegenwoordig VESA-compatibel, wat betekent dat de montagegaten aan de achterkant van de tv zich op een standaard afstand van elkaar bevinden. VESA-patronen verschillen op basis van het tv-formaat zelf, maar worden over het algemeen vermeld als 200 x 200 millimeter, 400 x 400 millimeter enzovoort.

Met verschillende stijlen tv-beugels om uit te kiezen, is je volgende keuze of je er een wilt die vast is (geen beweging); kantelt; of maakt gebruik van een scharnierende arm (verlengt en kan draaien). Vaste beugels hebben meestal het laagste profiel, wat betekent dat de tv het dichtst bij de muur staat. Dit kan het lastig maken om bij de poorten te komen, tenzij de tv-beugel een manier heeft om de tv uit de houder te halen voor toegang. Kantelbare tv-beugels kunnen geweldig zijn om een ​​tv in een hoek te plaatsen voor een betere kijkervaring. Gelede tv-beugels bieden u veel flexibiliteit, met armen die zowel uitschuifbaar als draaibaar zijn, zodat u de tv in de beste kijkhoek kunt plaatsen.

Tot slot moet je bedenken waar op de muur je de tv-beugel plaatst. Het moet worden bevestigd aan de noppen in de muur (of beton) om ervoor te zorgen dat het veilig is. Zoek uit hoe ver uw noppen uit elkaar staan ​​en koop een tv-beugel die die afstand aankan. Bij het installeren wil je dat de houder waterpas staat; sommige mounts worden geleverd met een niveau, hoewel een die je bij een ijzerhandel krijgt, nauwkeuriger kan zijn. Met de beste tv-beugels kun je het niveau na installatie verder aanpassen om eventuele kleine variaties te corrigeren.

Als je eenmaal een beugel voor je tv hebt gekocht, heb je misschien wat hulp nodig om hem aan de muur te hangen. Uitchecken Hoe monteer je een tv aan de muur in 8 eenvoudige stappen voor ons zorgeloos advies.

Waarom een ​​tv-beugel kopen?

Als je de lijst met de beste tv-beugels hierboven hebt bekeken, weet je al dat de hardware die nodig is om een ​​tv aan de muur te hangen, zeer betaalbaar kan zijn - zelfs minder dan een nieuwe tv-standaard zou zijn, als je huidige meubilair ' t groot genoeg om die tv met groot scherm te ondersteunen waar u naar op zoek bent.

Maar betaalbaarheid is niet het enige voordeel van het monteren van uw tv. U kunt ook verbeteringen krijgen op het gebied van ergonomie, algehele beeldkwaliteit en zelfs veiligheid, allemaal met een relatief eenvoudige installatie die u in een middag kunt doen.

Bespaar ruimte: Door de tv aan de muur te bevestigen, heb je het voordeel dat je wat meer ruimte in je kamer vrijmaakt, waardoor er geen omvangrijk, gespecialiseerd meubelstuk nodig is om de tv op te plaatsen. In de meeste woonkamers kan deze ruimtebesparing zelfs voldoende zijn om je een paar centimeter groter te laten gaan op schermformaat, aangezien de tv dichter bij de muur komt te staan ​​en net iets verder van je bank.

Betere esthetiek: Een aan de muur gemonteerde tv ziet er gewoon leuk uit en kan ervoor zorgen dat uw thuisbioscoopopstelling er professioneler en beter in elkaar uitziet. En als je een volledige installatie doet, met kabels achter gipsplaat, ziet het er ook een stuk schoner uit. (Maak je geen zorgen, je kunt een soortgelijk effect krijgen door de kabels achter een neutraal gekleurde kabel te verbergen.)

Comfortabeler kijken: De ergonomie van tv-kijken kan ronduit belabberd zijn. Als een tv te laag staat, kan het zijn dat je je nek een beetje rekt, terwijl je bij een te hoge tv je hoofd naar achteren moet kantelen om in een hoek te kijken. Deze horizontale hoek vermindert niet alleen de beeldkwaliteit, het kan er ook voor zorgen dat musculoskeletale aandoeningen de slechte positie vasthouden gedurende de minuten of uren die besteed worden aan het kijken. Met een verstelbare tv-beugel zet je de tv op de juiste hoogte.

Schittering elimineren: Als uw woonkamerverlichting vaak weerkaatst op uw tv-scherm, zou u zeker enige verbetering kunnen zien van een verstelbare steun. Of het nu gaat om plafondlampen of zonneschijn uit een raam, het glazen oppervlak van de meeste schermen kan al die stralen opvangen, waardoor het scherm wordt verduisterd en de zichtbaarheid van uw tv wordt verminderd. Het dimmen van de lichten voor een film is geweldig, maar als je het alleen moet doen om naar het weer te kijken, moet je waarschijnlijk een steun krijgen met verstelbare kanteling.

Betere veiligheid: Een tv aan de muur is eigenlijk een veiligere tv, vooral als je kinderen hebt. Volgens een 2020-rapport van de Amerikaanse commissie voor de veiligheid van consumentenproducten , vallende tv's vormen 32% van alle verwondingen veroorzaakt door kantelincidenten, en ze zijn vooral gevaarlijk voor kleine kinderen. De trend naar grotere tv's maakt dit een probleem dat alleen maar vaker zal voorkomen, maar een eenvoudige muurbevestiging betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat je tv omvalt of valt als gevolg van aardbevingen of paardenspel.


En bekijk de rest van de beste tv-accessoires voor je thuisbioscoop:

Beste tv-antennes | Beste goedkope tv-antennes | Beste Bluetooth TV-adapters | Beste Bluetooth-luidsprekers | Beste Soundbars | Beste goedkope HDMI-switchers

apple watch bloeddruk controleren
  • Scoor een koopje met de nieuwste beste tv-deals
  • Wat is een smart-tv? Onze FAQ heeft de antwoorden
Verzameling van de beste deals van vandaag ECHOGEAR Full Motion kantel- en... Ecgear draaibare tv-muurbeugel EGLF2 Amazone £ 99,99 Visie Bekijk alle prijzen Droom monteren UL-genoteerde tv... Montage Dream Tilt TV-muurbeugel Amazone £ 38,74 Visie Bekijk alle prijzen Sanus super laag profiel... Sanus Classic Low-Profile vast Amazone £ 67,96 Visie Bekijk alle prijzen ECHOGEAR Full Motion TV Muur... Ecgear draaibare tv-muurbeugel EGMF2 Amazone £ 76,22 Visie Bekijk alle prijzen Weergaloze ETA100 Draaiwand... Peerless-AV draaibare tv-muurbeugel Amazone £ 38,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv