De beste draadloze oordopjes in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Jabra

Elite Actief 75t
twee

appel

AirPods Pro
3

Sony

WF-1000XM4
4

OnePlus

Toppen Pro
5

AirPods

3
6

Meester

& Dynamisch MW08
7

Jabra

Elite 85t
8

Cambridge

Audio Melomania 1 Plus
9

Amazfit

PowerBuds Pro
10

Samsung

Galaxy Buds Pro
elf

JLab

Ga Air Pop
12

Bose

QuietComfort-oordopjes

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

De beste draadloze oordopjes zijn de beste voorbeelden van wat nog steeds een relatief nieuwe vormfactor voor hoofdtelefoons is. In zekere zin maakt dat ze nog indrukwekkender: de Apple AirPods hebben misschien echte draadloze oordopjes gecodificeerd, maar de modellen op deze lijst zijn hun eigen weg gegaan en verdienen net zo goed je geld. Zo niet meer.

Dit is ook een brede kerk, dus naast eersteklas oordopjes met actieve ruisonderdrukking en ruimtelijke audiofuncties, hebben we ook onze favoriete middenklasse en goedkope oordopjes toegevoegd. Allemaal gebaseerd op onze gebruikelijke tests, natuurlijk. Blijf onze selectie van de beste draadloze oordopjes lezen en je zult zeker een paar vinden dat bij je past.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Opmerking van de uitgever: De TemplateStudio Awards 2021 voor audio zijn aangekondigd en de Jabra Elite 85t heeft de prijs voor beste draadloze oordopjes gewonnen! Ga naar de audio-awards-pagina om alle winnaars en aanbevolen tweedeprijswinnaars te zien.

Black Friday koptelefoon aanbiedingen

Black Friday-deals komen eraan en als voorgaande jaren een richtlijn zijn, kun je grote kortingen verwachten op alle soorten hoofdtelefoons.

We zien zelfs al verkopen van veel van de producten in deze lijst en ronden ze allemaal af in onze beste hub voor Black Friday-koptelefoondeals. Maak er dus nu een bladwijzer van om er zeker van te zijn dat u geen koopje mist.

Wat zijn de beste draadloze oordopjes?

De technologie achter draadloze oordopjes is aanzienlijk verbeterd en nu zijn ze net zo alomtegenwoordig als bedrade hoofdtelefoons. De allerbeste draadloze oordopjes bieden een lange batterijduur, geweldig geluid en gesprekskwaliteit, en enige ruisonderdrukking, evenals water- en zweetbestendigheid, zodat je ze kunt gebruiken om te sporten zonder je zorgen te maken over schade. En de beste draadloze oordopjes staan ​​bovenaan de lijst, passen comfortabel in je oren en geven geen krimp tijdens het hardlopen of sporten.

Na tientallen modellen te hebben beoordeeld, is de beste set draadloze oordopjes in het algemeen de Jabra Elite Active 75t dankzij de aanpasbare pasvorm, het persoonlijke geluid, passieve ruisonderdrukking en waterdichte bescherming. De AirPods Pro is een goede tweede met ingebouwde actieve ruisonderdrukking, naadloze iOS-integratie, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en zweetbestendigheid.

De Sony WF-1000XM4 is onlangs rechtstreeks naar de 3e plaats gelanceerd, dankzij zijn eigen geweldige geluid en ANC. Als je liever iets goedkopers hebt, kijk dan eens naar de OnePlus Buds Pro, die verrassend goed geluid en ANC levert voor de prijs.

xbox series x limited edition

De beste draadloze oordopjes om nu te kopen

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

1. Jabra Elite Active 75t

De beste draadloze oordopjes in het algemeen

Specificaties:
Maat:0,8 x 0,7 x 0,6 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):7,5 uur; 28 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Actieve en passieve ruisonderdrukking, aanpasbare EQ, volledig waterdichtDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (9 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Heldere en goed uitgebalanceerde audio+Slank, waterdicht ontwerp+Sterke batterijduur+Actieve en passieve ruisonderdrukking
Redenen om te vermijden
-Kan extreem luid worden bij maximaal volume

De beste draadloze oordopjes op de markt (en de beste sportkoptelefoons) zijn nu nog beter geworden dankzij een gratis draadloze ANC-update die actieve ruisonderdrukking aan de mix toevoegt. Denk niet dat je Bose-kaliber resultaten zult krijgen, of iets dat in de buurt komt van wat de meer premium Elite 85t levert, maar Jabra heeft indrukwekkend werk verricht door zijn algoritme aan te passen om een ​​groot aantal externe geluiden te blokkeren.

Zelfs vóór de opname van ANC bewees de Elite Active 75t zichzelf als het te verslaan model, met een betere batterijduur, duurzaamheid, geluid en speciale functies dan zijn grootste bedreiging: de AirPods Pro. Het ontwerp blijft strak, hoewel het deze keer steviger is, met IP57-certificering die waterdichte bescherming en stof- en zweetbestendigheid biedt. Het geluid is levendig en kan worden aangepast via de Jabra Sound+-app, die vol zit met presets en andere coole functies die zowel de geluidskwaliteit als de gesprekskwaliteit verbeteren.

Momenteel, althans op het moment van schrijven, kunt u de Jabra Elite Active 75t tegen een kortingsprijs krijgen in deze Black Friday Amazon-deals in de VS en het VK.

Lees ons volledige Jabra Elite Active 75t beoordeling .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Apple AirPods Pro

De beste draadloze oordopjes voor Apple-gebruikers

Specificaties:
Maat:1,2 x 0,9 x 0,9 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):4,5 uur; 24 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:800 voet Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, Hey Siri-ondersteuning, ruimtelijke audioDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (10 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Geweldige actieve ruisonderdrukking+Gebruiksvriendelijke bediening+Comfortabele pasvorm+Goed geluid
Redenen om te vermijden
-Levensduur van de batterij kan langer zijn

Het is behoorlijk verbazingwekkend hoe Apple de prestaties van zijn oordopjes met ruisonderdrukking blijft verbeteren door middel van software-updates, en als het goede werk blijft doen, zou de AirPods Pro terug naar de top van onze lijst met beste draadloze oordopjes kunnen klimmen. Ruimtelijke audio is een ongelooflijke toevoeging die een 3D-achtige soundscape creëert om veel beter van films en videogames te genieten. Zelfs eenvoudige, maar praktische insluitsels zoals automatisch schakelen maken een merkbaar verschil met functionaliteit, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen schakelen tussen iDevices die zijn verbonden met hetzelfde iCloud-account.

Het goede nieuws is dat zelfs zonder de nieuwste iOS-updates, de AirPods Pro nog steeds op het hoogste niveau werkt, dankzij verbeterd geluid, sterke ANC, een ergonomischer ontwerp voor meer comfort en pasvorm, en alle voordelen die daarbij horen. de H1-chip. Als er een klacht moet worden ingediend, is het dezelfde die elke Apple-fan heeft geuit sinds de AirPods van de eerste generatie op de markt kwamen, namelijk de ondermaatse levensduur van de batterij.

Merk ook op dat Apple zojuist de AirPods 3 . Dit is een soort hybride tussen de AirPods Pro en Apple AirPods van de tweede generatie, waarbij het kortere steelontwerp en de zweet- en waterbestendigheid van de Pro zijn gecombineerd met Spatial Audio-ondersteuning en een langere batterijduur van 6 uur. Er is geen ANC, maar voor $ 179 zijn ze goedkoper dan de AirPods Pro. We zullen ze binnenkort beoordelen.

Lees ons volledige Apple AirPods Pro-recensie .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

3. Sony WF-1000XM4

De beste draadloze oordopjes van Sony tot nu toe

Specificaties:
Maat:1 x 0,8 x 0,8 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):8 uur (ANC aan), 12 uur (ANC uit), 24 uur (met oplaadcassette), 35 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, transparantiemodus, Speak-to-Chat, aanpasbare EQ, 360 Reality Audio, DSEE Extreme opschaling, LDAC, Bluetooth 5.2, tri-digitale assistent-ondersteuning (Alexa, Google Assistant en Siri), snel opladen, draadloos opladenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk bij Curry's Bekijk alle prijzen (6 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Subtiel maar gebalanceerd geluid+Uitstekende ANC-effectiviteit+Verbeterde levensduur van de batterij
Redenen om te vermijden
-Losjes-Duur

De Sony WF-1000XM4 verbetert zowat alles aan de oude WF-1000XM4, van het herwerken van het ontwerp tot het verbeteren van ANC en het aanpassen van de geluidssignatuur voor een betere frequentiebalans. Dat komt allemaal met een hogere prijs, maar de WF-1000XM4 klinkt goed genoeg om te verdienen.

Dit is ook een bijzonder goed uitgeruste set draadloze oordopjes. Er is LDAC-ondersteuning voor muziek van hogere kwaliteit, een zeer aanpasbare ambient-luistermodus, ondersteuning voor alle drie de grote digitale assistenten en volledige EQ-aanpassing. Wil je het bas-zware geluid van de WF-1000XM4 terugbrengen? Geen probleem.

Lees ons volledige Sony WF-1000XM4 recensie .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

4. OnePlus Buds Pro

De beste draadloze oordopjes voor OnePlus-gebruikers

Specificaties:
Maat:1,25 x 0,9 inch (per knop), 2,3 x 1,9 x 0,9 inch (oplaaddoosje) Gewicht:0,15 ounces (per knop), 1,83 ounces (oplaaddoosje) Levensduur batterij (nominaal):5 uur (ANC aan), 7 uur (ANC uit), 28 uur (met oplaadcassette en ANC), 38 uur (met oplaadcassette, ANC uit) Bluetooth-bereik:40 voet (12 meter) Bijzonderheden:Actieve ruisonderdrukking, snel opladen, instelbare omgevingsmodus, IP55 waterbestendigheid, ondersteuning voor spraakassistentDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij OnePlus UK & ROE Bekijk bij OnePlus UK & ROE
Redenen om te kopen:
+Rijk, goed gebalanceerd geluid+Sterke ANC+Knap, luxe ontwerp+Belachelijk krachtige oplaadtechnologie+Unieke audiofuncties
Redenen om te vermijden
-Slechte ANC-speeltijd-Sommige functies zijn niet vrijgegeven of exclusief voor OnePlus-apparaten

Na het testen van de beste OnePlus-smartphones door de jaren heen wisten we dat de Android-fabrikant van mobiele telefoons een solide paar draadloze oordopjes kon maken. De originele OnePlus Buds was een behoorlijke inspanning, maar de Buds Pro blaast alle verwachtingen uit het water. Het heeft een knap ontwerp dat bij elk OnePlus-apparaat past, samen met uitstekend geluid en een aantal van de beste ANC in de categorie. OnePlus-gebruikers krijgen het betere einde van de deal met toegang tot exclusieve functies zoals de lage latentiemodus voor mobiel gamen en Fast Pair voor onmiddellijke connectiviteit met merkapparaten.

Er is ook Warp Charge, de sterkste oplaadtechnologie die we hebben gezien en die 10 uur gebruik kan genereren na 10 minuten opladen. Je zult het nodig hebben omdat de ANC-speeltijd net zo kort is als de AirPods Pro (4,5 uur). Je weet in ieder geval dat het niet lang zal duren om deze toppen tot sap te krijgen voordat ze de deur uit rennen.

Lees ons volledige OnePlus Buds Pro beoordeling.

Krediet: Regan Coule / Toekomst

5. AirPods 3

De beste standaard AirPods in het algemeen

Specificaties:
Maat:1,21 x 0,72 x 0,76 inch Gewicht:0,15 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):6 uur, 30 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:40 voet (12 meter) Bijzonderheden:Adaptieve EQ, ruimtelijke audio, MagSafe-opladenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (10 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Adaptieve EQ met goed uitgebalanceerd geluid+Ruimtelijke audio-ondersteuning+Verbeterde ergonomie+Beste bediening in zijn klasse
Redenen om te vermijden
-Geen ANC- of Transparantiemodus-Losjes

We wisten waar de AirPods 3 uit zou bestaan ​​op basis van voorspellingen en lekken van experts , maar we hadden nooit verwacht dat het derde generatie-model van Apple zo geweldig zou uitpakken. Zonder de oordopjes en ruisonderdrukking zijn deze knoppen een bijna replica van de AirPods Pro, die veel van dezelfde functies deelt, terwijl ze nieuwe in de serie introduceren. Deze omvatten MagSafe draadloos opladen en huiddetectiesensoren die nauwkeurig onderscheiden wanneer de oordopjes in uw oren zitten om automatisch pauzeren/afspelen mogelijk te maken.

Muziek en films zijn een genot om naar te luisteren met Apple's eigen technologieën zoals Adaptive EQ en Spatial Audio aan het roer. We vinden het geweldig dat de populaire Force Sensor is toegevoegd voor een naadloze werking. Het beste van alles is dat Apple de levensduur van de batterij heeft verlengd tot 6 uur, waardoor je 1 uur meer hebt dan enig ander AirPods-model, samen met in totaal 30 uur via oplaadcassette. Simpel gezegd, de AirPods 3 is de upgrade waar iPhone-gebruikers om hebben gevraagd, in ieder geval degenen die niet geïnteresseerd zijn in de AirPods Pro.

Lees ons volledige AirPods 3 beoordeling .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Master & Dynamic MW08

De beste draadloze oordopjes voor grote budgetten

Specificaties:
Maat:0,8 x 0,8 x 1 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):10 uur (ANC aan), 12 uur (ANC uit), 42 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Hybride actieve ruisonderdrukking, luistermodus op twee niveaus, Bluetooth 5.2, aanpasbare pasvorm, slimme bedieningselementenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Mr Porter UK
Redenen om te kopen:
+Stijlvol, duurzaam ontwerp+Goed geluid+Actieve ruisonderdrukking+Fatsoenlijke batterijduur
Redenen om te vermijden
-Duur

De Master & Dynamic trekt je naar binnen met zijn styling en houdt je aandacht vast met zijn prestaties. ANC en de 'Awareness'-omgevingsmodus werken goed, de levensduur van de batterij is goed, zelfs met ruisonderdrukking, en de geluidskwaliteit behoort tot de beste op dit gebied.

De MW08 is weliswaar een dure keuze: op dit moment is hij zelfs duurder dan de AirPods Pro. Maar je krijgt er wel een veel, veel beter ontwerp voor in ruil, met oordopjes gemaakt van keramiek, aluminium en roestvrij staal in plaats van plastic. De zwarte kleuroptie is mooi ingetogen, maar ga met de witte of blauwe versies als je echt wilt opvallen.

Lees ons volledige Master & Dynamic MW08 recensie .

nike zoomx vaporfly next 2

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

7. Jabra Elite 85t

Eersteklas geluid en ruisonderdrukking

Specificaties:
Maat:0,9 x 0,8 x 0,6 inch Gewicht:0,3 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):5,5 uur (ANC aan), 7,5 uur (ANC uit), 24 uur (met oplaadcassette en ANC aan), 28 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:35 voet (10 meter) Bijzonderheden:Instelbaar ANC, aanpasbare EQ, draadloos opladenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Lage Voorraad Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Vet, dynamisch geluid+Sterke actieve ruisonderdrukking+Veel personalisatiefuncties via de bijbehorende app+Robuust specificatieblad
Redenen om te vermijden
-Middelmatige levensduur van de batterij

De opvolger van ons favoriete paar draadloze oordopjes is een sonisch beest uitgerust met 12 mm-drivers die luide, goed uitgebalanceerde audio produceren en enkele van de beste ruisneutralisatie die we in de categorie hebben gehoord. Jabra's ANC-technologie is in staat 90% van de externe geluiden te blokkeren, waardoor storingsvrij luisteren en hoorbare gesprekken mogelijk zijn. De Elite 85t maakt verbinding met de Sound+-app om de functionaliteit uit te breiden en biedt een overvloed aan speciale functies, variërend van instelbare ruisonderdrukking tot aanpasbare bedieningselementen. De connectiviteit is ook stabiel dankzij Bluetooth 5.0 en de snelwerkende processor van Qualcomm.

We zijn van mening dat Jabra meer had kunnen doen om de speeltijden te verlengen, aangezien de Elite 85t precies tussen de AirPods Pro (4,5 uur) en Bose QuietComfort-oordopjes (6 uur) in valt. De knoppen hebben echter een geweldig batterijbeheer dat elke minuut uit de batterij perst. De opname van draadloos opladen wordt ook op prijs gesteld.

Lees ons volledige Jabra Elite 85t beoordeling .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

8. Cambridge Audio Melomania 1 Plus

Fantastisch geluid voor minder dan $ 150

Specificaties:
Maat:1,1 x 0,6 x 0,6 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):7 uur (High Performance-modus), 9 uur (Low Power-modus), 45 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:High Performance-modus, EQ-aanpassing, IPX5-waterbestendigheid, ondersteuning voor stemassistentDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Uitstekend geluid+Lange batterijduur+Elegant, spatwaterdicht ontwerp
Redenen om te vermijden
-No ANC-Matige gesprekskwaliteit

In een veld vol uitstekende AirPods-alternatieven weet de Cambridge Audio Melomania 1 Plus nog steeds op te vallen. Hoewel het geen ANC heeft, is er nog steeds genoeg over dit slanke paar draadloze oordopjes om van te houden, niet in de laatste plaats de uitstekende geluidskwaliteit. Dit krijgt zelfs een boost van dezelfde versterkingstechnologie die Cambridge Audio gebruikt in zijn CX hifi-stereoversterkers, mocht je de High Performance-modus van de oordopjes inschakelen.

Er is ook waterbestendigheid, volledige EQ-aanpassing en een aantal zeer betrouwbare ondersteuning voor stemassistenten, allemaal voor minder dan je zou koppelen voor een set van de meest elementaire AirPods. De levensduur van de batterij verdient ook een vermelding: met de High Performance-modus ingeschakeld kun je tussen de 6 en 7 uur uptime verwachten, dat springt op tot 7 tot 8 uur met het Low Power-profiel.

Lees ons volledige Cambridge Audio Melomania 1 Plus recensie .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

beste soundbar onder de 100

9. Amazfit PowerBuds Pro

Uitstekende draadloze oordopjes met slimme fitnessfuncties

Specificaties:
Maat:1,3 x 0,7 x 0,9 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):5,5 uur (ANC aan), 9 uur (ANC uit), 19 uur (met oplaadcassette en ANC aan), 30 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:40 voet (12 meter) Bijzonderheden:Adaptieve ruisonderdrukking, transparantiemodus, volgen van activiteitenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijken bij Jacamo
Redenen om te kopen:
+Rijk geluid+Effectieve ruisonderdrukking+Verdubbelt als een fitnesstracker+Gestapeld met functies
Redenen om te vermijden
-Losjes-Fitnessfuncties missen nauwkeurigheid

De Amazfit Powerbuds Pro is niet alleen een van de beste beschikbare sportkoptelefoons. De dynamische geluidsprestaties, effectieve ANC en unieke functies maken het ook een van de beste draadloze oordopjes in het algemeen, en een paar dat voor een acceptabele prijs verkrijgbaar is. Hoewel de Powerbuds Pro uit de doos al geweldig klinkt, kun je de Zepp-app downloaden om toegang te krijgen tot verschillende presets waarmee je audio kunt personaliseren en speciale modi zoals Motion Beat kunt inschakelen, die automatisch de basniveaus verhoogt voor een levendiger soundscape.

Het is ook cool dat de Powerbuds Pro kan fungeren als zowel een activiteitstracker als een hartslagmeter, hoewel we niet te veel zouden vertrouwen op de geregistreerde statistieken, omdat ze niet zo nauwkeurig zijn als wat je Apple-Horloge 5 verslagen. Toch zijn ze nuttig genoeg om uw trainingswinst te meten wanneer u vergeet uw favoriete fitnesstracker op te laden.

Lees ons volledige Amazfit PowerBuds Pro beoordeling .

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

10. Samsung Galaxy Buds Pro

De beste draadloze oordopjes voor Galaxy-telefoons

Specificaties:
Maat:0,8 x 0,7 x 0,8 inch Gewicht:0,2 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):5 uur (ANC aan), 8 uur (ANC uit), 18 uur (met oplaadcassette en ANC aan), 28 uur (met oplaadcassette en ANC uit) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Instelbaar ANC, omgevingsmodus, spraakdetectie, 360 audio, snel schakelen tussen bronnen, IPX7-waterdichtheidDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (34 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Verbeterd ontwerp+Volledige waterdichting+Hoge gesprekskwaliteit+Veel functies
Redenen om te vermijden
-Sommige functies werken alleen met Samsung Galaxy-smartphones-ANC verbeterd, maar nog steeds niet de beste

De Samsung Galaxy Buds Pro zijn zonder meer de beste draadloze oordopjes die Samsung ooit heeft gemaakt: hun ontwerp, waterdichtheid en ANC zijn allemaal aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de vorige. Galaxy Buds Live .

Ze dagen de AirPods Pro ook uit met een lange lijst met functies, zoals stemdetectie, die automatisch de omgevingsgeluidsmodus kan inschakelen wanneer de microfoons je horen praten. Dit is over het algemeen een geweldig paar knoppen, maar wees gewaarschuwd dat sommige functies, zoals de 360 ​​Audio surround sound-modus, alleen werken in combinatie met een Samsung Galaxy-smartphone met OneUI 3.1 of hoger.

Lees ons volledige Samsung Galaxy Buds Pro review .

Krediet: Regan Coule / Toekomst

11. JLab Go Air Pop

De beste draadloze oordopjes voor $ 20 of minder

Specificaties:
Maat:0,9 x 1 x 0,9 inch Gewicht:0,1 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):8 uur, 32 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:30 voet (9 meter) Bijzonderheden:Ingebouwde USB-kabel in oplaadcassette, geprogrammeerde EQ-instellingen, waterbestendigheidDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon $ 20 van JLab
Redenen om te kopen:
+Veelzijdige audio+IPX4-geclassificeerde waterbestendigheid+Ruime batterijduur+Aangepaste EQ-instellingen
Redenen om te vermijden
-Slechte gesprekskwaliteit-Bediening werkt niet altijd

Dit is niet het eerste paar draadloze oordopjes van minder dan $ 30 dat we hebben gezien of zelfs getest, maar het is de beste. Th Go Air Pop is een lichte, basrijke, duurzame set oordopjes die zelfs IPX4-geclassificeerde bescherming biedt tegen water en zweet.

Er zijn enkele nadelen aan zo goedkoop gaan: de aanraakbedieningen zijn niet altijd betrouwbaar en de gesprekskwaliteit is zo slecht dat je beter de verbinding kunt verbreken en opnemen op je telefoon. Maar voor het dagelijks afspelen van muziek zul je geen betere waarde vinden dan wat de Go Air Pop biedt. En zeker niet met vier leuke kleuropties.

Lees ons volledige JLab Go Air Pop-recensie .

Krediet: Brian Coule / TemplateStudio

12. Bose QuietComfort-oordopjes

De draadloze oordopjes met de beste ruisonderdrukking

Specificaties:
Maat:1,5 x 1 x 1,1 inch Gewicht:0,3 ons (per knop) Levensduur batterij (nominaal):6 uur, 18 uur (met oplaadcassette) Bluetooth-bereik:35 voet (10 meter) Bijzonderheden:Instelbare ANC, Bluetooth 5.1, Self Voice-modus voor beter bellenDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Uitzicht op Hughes Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (9 gevonden)
Redenen om te kopen:
+onverslaanbare ANC+Uitstekende gesprekskwaliteit+Dynamisch geluid+Sterke, betrouwbare connectiviteit
Redenen om te vermijden
-Levensduur van de batterij is korter dan geadverteerd-Enorme oplaadcase

Hoe Bose erin slaagde zijn vlaggenschipknoppen bijna dezelfde ANC-technologie te geven als de Bose 700 , met de helft van de microfoons, is een technisch hoogstandje. Afleiding zal ongehoord blijven, aangezien u geniet van media (bijv. muziek, video's, IG-clips) met een rijk, uitgebalanceerd geluid. De oordopjes zijn zelfs in staat om ANC te combineren met luisteren naar omgevingsgeluid, waardoor je je volledig bewust bent van je omgeving met de grootste precisie; externe geluiden klinken helderder en zijn minder hard voor de oren. Een nieuwe software-update introduceert nieuwe ANC-modi die zijn ontworpen voor specifieke activiteiten en plaatsen, samen met de Aware-modus, die automatisch luide afleiding vermindert wanneer ze zich voordoen, en terugkeert naar de volledige transparantiemodus wanneer ze passeren.

We wensen Bose een betere batterijduur, vooral omdat de luistermodi veel stroom verbruiken en de enorme oplaadcassette een kortere speeltijd heeft dan de AirPods Pro-hoes.

Lees ons volledige Bose QuietComfort oordopjes review .

Hoe u de beste draadloze oordopjes voor u kiest

DE BESTE HOOFDTELEFOON EN OORDOPJES

Bekijk de uitgebreide handleidingen van Tom's Guide voor de beste hoofdtelefoons en oordopjes die je kunt kopen, in elke belangrijke categorie en prijsklasse.

· Beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon

· Beste goedkope draadloze oordopjes

· Beste koptelefoon

· Beste nep AirPods

· Beste hardloopkoptelefoon

· Beste trainingskoptelefoon

· Beste draadloze hoofdtelefoon

· Beste goedkope hardloopkoptelefoon

· Beste goedkope draadloze hoofdtelefoon

· Beste goedkope hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

tri-band mesh wifi 6

· Beste goedkope koptelefoon

· Beste goedkope oordopjes

Met zoveel draadloze oordopjes om uit te kiezen, vind je het misschien moeilijk om genoegen te nemen met één. Er zijn verschillende factoren om af te wegen, en welke het belangrijkst is, hangt af van persoonlijke voorkeur.

Een factor om te overwegen is fit. Hoe comfortabel zit het oordopje in uw oor? Worden de oordopjes geleverd met dopjes van verschillende afmetingen, zodat je ze aan je oor kunt aanpassen? De pasvorm van draadloze oordopjes wordt nog belangrijker als je ze wilt gebruiken tijdens het sporten. En als dat het geval is, is water- en zweetbestendigheid een andere factor om te overwegen.

De levensduur van de batterij is ook de sleutel bij het kiezen van de beste draadloze oordopjes. Bekijk de nominale levensduur van de batterij en of er een draagtas bij de oordopjes wordt geleverd om extra stroom te leveren. Dan is er de geluidskwaliteit van zowel muziek als telefoongesprekken, die je kunt afleiden uit reviews van professionele testers en mensen die de oordopjes hebben gekocht.

En natuurlijk speelt de prijs een grote rol. Als je kunt uitgeven, heb je een breder scala aan keuzes. Maar als u prijsbewust moet zijn, wilt u misschien kiezen voor goedkopere merken of voor oudere generaties draadloze oordopjes.

Hoe we de beste draadloze oordopjes testen

Bij het bepalen van de beste draadloze oordopjes houden we rekening met pasvorm, batterijduur, geluidskwaliteit, design en waarde (zijn ze de prijs waard?). We houden ook rekening met functies zoals hoe goed de bedieningselementen werken en hoe gemakkelijk de oordopjes kunnen worden gekoppeld aan telefoons.

Wat audio betreft, luisteren we naar veel voorbeeldtracks die een aantal genres omvatten, waaronder hiphop, rock, jazz, klassiek en R&B, terwijl we volume, helderheid en volheid evalueren. We voeren ook telefoongesprekken om zowel de gesprekskwaliteit als de microfoonprestaties te beoordelen.

Tijdens de testfase dragen onze recensenten elke koptelefoon gedurende een week uren achter elkaar. Recensenten zullen de levensduur van de batterij noteren en hoe goed deze overeenkomt met de nominale levensduur van de batterij die door fabrikanten van oordopjes wordt geboden.

We evalueren oordopjes op basis van ons vijfpuntensysteem (1 = slechtste, 5 = beste). Als een product bijna elk cijfer haalt, krijgt het een Editors' Choice-badge.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Jabra Elite Active 75t... Jabra Elite Active 75t Amazone £ 179,99 £ 89 Visie Bekijk alle prijzenKorting Apple Airpods Pro (2021) Met... Apple AirPods Pro zeer.co.uk £ 239 £ 185 Visie Bekijk alle prijzen Sony WF-1000XM4 Ruis... Sony WF-1000XM4 draadloze oordopjes John Lewis £ 199 Visie Bekijk alle prijzenKorting OnePlus Buds Pro - Draadloos... OnePlus Buds Pro Amazone £ 139 £ 124 Visie Bekijk alle prijzen Apple AirPods met Magsafe... Apple AirPods (3e generatie) argos.co.uk £ 169 Visie Bekijk alle prijzen Master & Dynamic - MW08 True... Master & Dynamic MW08 Mr Porter UK £ 280 Visie Bekijk alle prijzenLage voorraad Verlaagde prijs Jabra Elite 85t Echt Draadloos... Jabra Elite 85t Amazone £ 219,99 £ 132,15 Visie Bekijk alle prijzenKorting Cambridge Audio Melomania 1 + ... Cambridge Audio Melomania 1 Plus Amazone £ 119,95 £ 89,95 Visie Bekijk alle prijzen Amazfit PowerBuds Pro Actieve... Amazfit Powerbuds Pro Amazone £ 119 Visie Bekijk alle prijzenKorting Samsung Galaxy Buds Pro Zwart Samsung Galaxy Buds Pro Amazone £ 141 £ 124 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen