De beste Xbox Series X-games in 2021

(Afbeelding tegoed: Ubisoft)

beste batterijpakket voor iphone

We hebben 12 maanden gehad met de next-gen consoles, dus we hebben nu een gezonde reeks titels om toe te voegen aan onze keuze voor de beste Xbox Series X-games, evenals games op de Xbox-serie S .

Hoewel sommige van deze games nog steeds generatieoverschrijdende titels zijn, kunnen velen de kracht van de Xbox Series X op de proef stellen, met verbeterde beelden en framesnelheden, en met Quick Resume om snel tussen games te wisselen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Er is ook een suite van 30 geoptimaliseerde spellen om onze te proberen, evenals een hele reeks achterwaarts compatibele games die teruggaan tot de originele Xbox . Blijf terugkomen met TemplateStudio, want we zullen deze lijst uitbreiden naarmate er meer games uitkomen voor de huidige generatie Xboxen.

Sommige van deze spellen kunnen verschijnen in de Black Friday-deals en onze selectie van Black Friday-deals voor videogames , dus houd deze in de gaten, zelfs nadat de uitverkoopperiode is afgelopen, omdat er mogelijk nog kortingen beschikbaar zijn.

1. Assassin's Creed Valhalla

(Afbeelding tegoed: Ubisoft)

Assassin's Creed Valhalla is het nieuwste deel in de langlopende historische actie/stealth-serie van Ubisoft. Deze keer neem je de controle over Eivor: een Viking-krijger, die een nieuw thuis voor zijn clan moet stichten in de wildernis van het middeleeuwse Engeland. Alle gebruikelijke Assassin's Creed-activiteiten zijn hier - het platteland afstruinen op zoek naar speurtochten en schatten, op Templar-agenten jagen, je arsenaal aan stealth- en gevechtstools opbouwen, enzovoort. Maar deze keer bouw je ook een nederzetting, reis je in een longship en plunder je kloosters, zoals elke goede Viking zou moeten doen.

Op Xbox Series X laadt Assassin's Creed Valhalla snel en streeft naar een stabiele 4K/60 frames per seconde prestatie. Het spel is niet alleen prachtig, maar het werkt naadloos en laat je nooit lang wachten om weer in de actie te komen, of je nu snel over de kaart reist of een moeilijke gevechtsontmoeting opnieuw probeert. - Marshall Honorof

Assassin's Creed Valhalla won een 'sterk aanbevolen' eer voor 'beste PS5/Xbox Series X-game' op de TemplateStudio Awards 2021 voor gaming .

Assassin's Creed Valhalla Amazone £ 17 Visie Deal eindigt over20u 38m 03sWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen